PDA

Pokaż pełną wersje : Stronka mojego chara

Drake
17-10-2003, 21:58
Dzisiaj wpadłem (może nie ja pierwszy) na ciekawy pomysł - założyłem prostą stronkę z opisem mojego nowopowstałego chara, dużo dokładniejszą niż ta na www.tibia.com i aktualizowaną po każdej dłuższej sesji z Tibią. Chciałbym zachęcić innych, żeby zrobili również - można na niej umieścić np jakie rzeczy mamy na sprzedaż, a jak się przyjmie, to może powstanie katalog polskich charów. Wpisujcie tu adresy swoich charów (jeżeli komuś chce się to robić). Adres mojego chara to:

www.drakes.prv.pl

p.l
17-10-2003, 22:19
dobry pomysł, ale dodałbym jeszcze ew. co kupie, świat i np. ogłoszenia że np. szukam partnera do hunta.

Ale zeby stworzyć bazę trza by zrobić jakiś generator takich stronek ponieważ raczej większość się nie zna i nie ma serwera, albo im sie nie będzie chciało. A takto by tylko konto gdzies założył, ściągał plik (np. swf), dołączał do niego obrazki i uzupełniał dane w pliku tekstowym.

Radello
18-10-2003, 00:03
Siema siema no no tylko pogratulowac zajebisty pomysl z tymi stronkami... :D

Gremlin
18-10-2003, 00:49
Ja tam bedac na 8 poziomie bym sie nie chwalil ze mam k set i platinum amulet :), bo moze ktos przeczytac, pozniej zarzucic exive i zobaczyc jaki loot Drake zostawi :)

Drake
18-10-2003, 18:54
Więc co do k-seta to mam zamiar szybko poskillować i poexpowac do tego 20lv.

A co do bazy danych - to wcale nie tak trudno zrobic taka stronke - wystarczy Front Page (dowolna wersja), Total Commander (a.k.a. WC :D ) iszybki serwerek, ktorego jedynym ograniczeniem jest ilosc miejsca (w moim przypadku 60MB). Stronka opiera sie i zarazem konczy na tabelach - kazdy kto umie zrobic tabele w Wordzie potrafi zrobic tez taka prosta stronke. Moim zdaniem spis takich stronek i nie trzeba juz więcej dzialu zdjecia na forum - wystaczy miec pod reka spis stronek wszystkich polskich graczy i sobie pokolei przegladac. Wtedy nikt nie ebdzie pytal jaki sprzet ma bloker, skille, itp. td. etc.

Co do porad - zastosuję się i dodam Vocation i World, a co kupie narazie nie - i tak cala kase wydalem na ten sprzet co mam :P

Noon-Chacko
18-10-2003, 19:23
noM pomYSł jEst sPOko mARoko, alE JeST JeDno Ale, kTÓrE zachOWam PrzyKro Mi baRDzo dLa SiebIE :D

Noon-Chacko
18-10-2003, 19:24
-tutaj to co poprzednio-

ojejjj... napisałem to drugi raz :rolleyes:

Edytowałem i zmieniłem więc nie widać :))

LoooooL, bK :D

Weezee
18-10-2003, 23:24
No chlopie. Wyjebisty pomysł. Nic tylko pogratulować.
Moge skorzystać z twojego pomysłu?
odpisz na maila. Plz

Bloody_Izual
18-10-2003, 23:50
Po to drake założył temat żebyśmy mogli pochwalić się swoimi charami.

Drake
18-10-2003, 23:57
A co ja tu mam do pozwalania - każdy robi co chce, ale mogę pomóc, jeżeli ktoś nie wie jak sie zabrać. Jak jakieś problemy, to na GG - 5417756 mogę pomóc.

wydra15
19-10-2003, 06:48
fajna strona ale powiedz mi jedno chciałbym coś od ciebie kupić to jak sie z toba z kontaktować i na jakim serweze grasz. Mój nr gg.4364837