PDA

Pokaż pełną wersje : Fibula

ciemne dropsy
27-08-2004, 21:34
Mam takie pytanka zwaizane z Fibula:
1. Czy moge daleko sie zapuscic w strone rotow zeby nie zlurowac ds`a?
2. Chyba na lewo jest takie wejscie gdzie jest tabliczka z napisem treasure:) dizura i skrzynla:) Pytanie czy cos jest ciekawego w tej skrzyni i czy jezeli wejde w ta dziure i bede sie chcial szybko ropnac to czy po jednym hicie czy kombosie nei zalicze deada?:)
3. Mamy drzwi do beholderow i dsow obok tzn w prawo obok sa jeszce jedne drzwi:) moze mi ktos powiedizec co tam jest?:)
Baaaardzo ale to bardzo mile widziana mapka:) Jezeli ktos mi naprawde solidnie pomoze moze byc pewny ze dolaczy do jego kolekcji plusik:)

marred
27-08-2004, 22:49
http://marred.republika.pl/fib.gif

Jest to stan przy zalozeniu, ze nikt nie luruje (raz jakis n00b lurnal pod wejscie, tzn ze 20 kratek od drzwi, ja zaczalem lac dsa i wiac, a on zarzucil drzwi i stanal w nich :/, ale na szczescie wykiwalem kolesia zamykajac mu drzwi, on sie przesunal, bo nie moze stac w zamknietych, ja znow open i wylazlem ;D)

Jak widac, jest droga aby ominac dsy, ale trzeba uwazac bo czesto moga byc polurowane.

ciemne dropsy
28-08-2004, 10:33
Dzieki bardzo:) Ale moglbys jeszcze powiedizec co jest jeszcze z tym niby skarbem zwiazane i co jet w tym odgalezieniu obok bh?

Dabek
28-08-2004, 11:00
Jak wskoczysz w dziurę koło tabliczki "skarbiec" masz do wyboru dwie drogi: teleport z powrotem, i teleport za drzwiami na 50lvl w który lepiej nie wchodź...:P

ciemne dropsy
28-08-2004, 11:37
A co jest w tej skrzyni? :confused:
No i jest przeze mnei nie zbadane o odgalezienie z trzema dziurami az boje sie tam zejsc zeby mnie jakis dragon nie napadl;) prosze o odpowiedz:)

Dabek
28-08-2004, 13:48
Z tego co pamiętam w skrzyni nic nie ma, bo nie da się do niej dojść...

Punish
28-08-2004, 16:34
Jak wskoczysz w dziurę koło tabliczki "skarbiec" masz do wyboru dwie drogi: teleport z powrotem, i teleport za drzwiami na 50lvl w który lepiej nie wchodź...:P
A co jest za tym teleportem?

Czasami mozna tez napotkac dsy zlurowane pod same schody wiec uwazaj

Kreska
29-08-2004, 13:47
Do skrzyni można się dostać, ale potrzebne są dwie osoby. Jedna schodzi i stoi w miejscu pod dziurą, a druga ją wyciąga za pomocą liny. Ta pierwsza wtedy bedzie ponizej dziury a więc na przeciwko skrzyni. Co do tego co tam jest to nie wiem bo byliśmy z kumplem około 22 i nic nie było. Możliwe że tuż po restarcie serwera coś jest.

Siweczek
29-08-2004, 16:38
Wszycy tak pieknie opowiadacie ale za duzo mu mowicie tam wkoncu jest quest i to nie byle jaki. Wiec chyba te wskazuwki dalu za duzo odpowiedzi przynajmniej wedlug mnie :)