zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Drabina

Hez
27-08-2004, 22:58
Ostatnio spacerujac po Carlin (eternia) dostrzeglem grupe brazylijczykow budujacych drabine do nieba - zaintrygowany tym przedsiemwzieciem poprosilem jednego z nich o msg gdy dotra do celu. Po pewnym czasie dostalem wiadomosc ze sa w dziwnym budynku z duzymi napisami runicznymi "CIPsoft" w tym momencie lacznosc sie urwala...

Zalaczam zrzut ekranu z poczatkowego etapu tworzenia drabiny
http://members.lycos.co.uk/hezhezor/tibia/ladder.jpg

PS wiem ze to co widac w rogu ekranu to w pewnym stopnniu cheat, ale jak cipy nie chca dac skillbara to gracze musza brac sprawy w swoje rece :)

PSPS ze wzgledu na specyfike lycosa robie 15 sekundowa przerwe techniczna - jezeli miales pecha trafi na te 15 sekynd to odswierz

Khan
27-08-2004, 23:02
Hmmm.. dziwne. Sądziłem, że naraz na jednym polu może leżeć tylko 10 itemów, z czego wysokość nie może przekraczać 4 jednostek Ale to co piszesz brzmi nawet realistycznie... Cóż - jak mawia ciotka Genowefa "Jest tylko jeden sposób, żeby się przekonać! DO KRZESEŁ!! :D :D

Hmmm... tylko te twoje taborety wyglądają jak bezczelny fotomontaż... A poza tym na czym stoi ten jeden Br? Z tego co wiem można stać tylko na czubku takiej piramidy....

nightkin
27-08-2004, 23:20
obawiam sie ze to nie tylko exp bar, ale tez rybak.

Swirus :P
27-08-2004, 23:29
Lol te krzesla sa wszystkie po ukosie poukladane odrazu na 1 spojrzeniem to oblookalem :P

Hez
27-08-2004, 23:33
@Nightkin - dla mnie to jest to czego uzywam czyli expbar - sa tez inne opcje ale pozostaja w stanie dziewiczym

@Swirus - Ale i tak robi pozytywne wrazenie :)

Pan Drut
27-08-2004, 23:51
Skad amsz taki program podaj link

Hez
27-08-2004, 23:57
Ultima Online Screenshot Utility masz w dziale download na tibia.pl
jezeli "ten program" odnosi sie to tibii to sproboj na tibia.com
jezeli myslisz o MyIE2 to wpisz to w google.
jezeli chodzi ci o windows xp to skontaktuj sie z najblizszym sklepem z software albo bazarkiem z ruskimi.

A na tym forum sie nie podaje linkow do programow ktore osoby o slabej woli moglyby wykorzystac do cheatowania :)

EDIT - ortografia