zaloguj się

Pokaż pełną wersje : need for speed carbon !!!!

luba126
20-11-2006, 19:34
Heja chciał bym wam dzisaj opowiedzec o najnowszej częsci z seri gier need for speed a mianowicie need for speed carbon jest to naprawde gra godna uwagi gracza np tibi bo coprawda jest trochę krótka ale z przyjemnoscia sie w nia gra i niema takiego czegos jak w poprzednich częsciach ze po 2 h grania gra nam sie kompletnie znudziła w carbonnie jest całkiem inaczej wyscigi sa trudne ale niezniechaca yto asz tak bardzo do tej gry jest w niej duzo ruznych aut dla rórznych gustów sa ałta egzotyczne gdze jest naprzekład Lambordzini gajardo i mulcielago , sa auta z ameryki coprawda cierzkie do opanowania ale gdy odpanujemy niech sie kazdy boij i sa auta tunerskie czyli fabrycznie stuningowane ale po letk9im tuningu te auta potrafią pojechac . W ostatnim wyscigu sigamy sie z wolf-em ma on naprawde poządna bryke a nianowicie audi quatro (koncept) jest go tak bardzo trudno pokonac lecz po jakims 30 razem powinno sie udac wam jego pokonanie . Po pokonanu 2 etapów w których scigamy sie z wolfem najpierw w miescie potem w kanionie dostajemy unikalne auta czyli shelbi , nissana skylane ( skyline jest wedlug mnie najlepszym samochodem w grze jak i w rl )
I oczywiscie czego zabraklo w Most Wanted czyli wyciguw drifterskich w carbon sie pojawiły szczeze uwazam ze trórcy tej gry postarali sie w tym rodzaju wyscigu jestm zwolennikiem wlasnie driftu i uwazam ze jest to bardoz fajny rodzaj wycigu , coparawda o gustach sie niedyskutuje ale wyraziłem swoje zdanie o tje gdze niewiem jak wam sie podoba ta gra ale mi na 10+ .
I zapomniał bym o tym ze gdy podbijemy jakies terytorium to w wienkrzosci rzypadków kiedy podbijemy następny i dostaniemy samochud bendze chciała podbic twoje terytorium inny zespułcoprawda zazwyczaj jest to prosty wycig ale sa niektóre BdBd trudne .
Ja oczywiscie przeszłem jusz ta gre w 100% .
MAM PROSBE DO KAZDEGO KTO DA KOMA ZEBY UDZELIŁ OCENY DLA TEJ GRY W SKALI 0-10 . xD :P

Duke Dran
20-11-2006, 19:42
a mianowicie need for speed carbon jest to naprawde gra godna uwagi gracza np tibi

A co tu ma do tego Tibia ? O.o

BR?

@Co do nfsc
Kolejda świetna cześć gry
9/10

Zillek Edonek
20-11-2006, 19:49
No ale istnieje Grupa Elite Players więc taki temat nam tu niepotrzebny.

kamosblue
20-11-2006, 20:02
znaki interpunkcyjne, ortografia, i dobra umiejętność perswazji to tesz faina zecz

Walekifa
20-11-2006, 20:02
Skończcie już z tymi grupami -.- Więc użytkownicy nie zapisani tam nie mają prawa dyskutować o grach?.. to jest owion.

@ Topic

Jakieś screeny? I parę informacji typu: cena,wymagania sprzętowe.

No i ortografia.

Polecam ściągnąć Firefoxa 2.0 ,który ma wbudowany słownik. To ci sporo pomoże.

emilok
20-11-2006, 20:06
(...) jest w niej duzo ruznych aut dla rórznych gustów sa ałta (...)

W tym momencie wykonałem klasycznego rotfla.

Luckq
20-11-2006, 20:13
Mowicie o tym czyms, do czego potrzebny jest komputer z NASA, a i tak auta wygladaja jak moja folia aluminiowa, w ktora zawijam sniadanie?
Tryb gry jest rzeczywiscie bardzo ciekawy, ale te efekty wizualne psuja mi cala przyjemnosc.

Palladyn Zawisza
20-11-2006, 20:17
Stary ortografia sie kłania... tego się czytać nie da ...

Vanhelsen
20-11-2006, 20:23
1) Genialna prowokacja? :D:D:D
2) Za te 10zł co wydałes na pirata mogłeś sobie kupić słownik...
3) 6/10 - (-1 za brak draft'u, -3 za to, że nie chodzi na moim gracie :P)

Rooker666
20-11-2006, 20:24
najpierw naucz się pisać a potem naucz się gdzie trzeba pisać wtedy wszystko będzie ok.

joey
20-11-2006, 20:27
Urwa, jak to czytać. Zero znaków interpunkcyjnych. :(
ruznych aut dla rórznych own3d!

boBovita
20-11-2006, 20:41
Jak zacząłem czytać pierwszą linijkę, to aż mi się odechciało kończyć.
Jeżeli chcesz kogoś zachęcić, skusić, nawet by przeczytał Twoja pracę,
to musi ona jako-tako wyglądać. Następnym razem wklej to chociaż to Worda,
czy zainstaluj Firefoxa 2, a to Ci na pewno pomoże.
Hail.

A co do samej gry - dobra część, ale jak dla mnie, to już ciągłe powtarzanie
tego samego ...

Shanhaevel
20-11-2006, 21:05
JEZU, MOJE OCZY!! NIE MOGĘ NA TO PATRZEĆ!!

To MUSI być podpucha. MUSI albo stracę wiarę w ludzi...

Chopkers
20-11-2006, 21:15
a gra sama w sobie i tak się strasznie szybko nudzi... moim zdaniem mac 6/10 za oprawe graficzna i możliwości tuningu...

Krzesław
20-11-2006, 21:24
Przyznaj się bez bicia, że masz pirata, a tak wogole schowaj się z ta swoją ortografią. Przeczytawszy zapowiedzi i zpenetrowawszy oficjalną stronę wystawiam 9/10, a z ostatetczną opinią powtrzymam się do 6 grudnia.:P

Vansider
20-11-2006, 21:25
Stary wpore się skapowałes... JA JUŻ TO MAM.
Co do gry swietna ale.Stanowczo zakrótka i nuuuuudna ;<
Mało trasy w dodatku nieodzyskujesz na koncu swojej ukochanej BMW ;*
^^

Glacial
20-11-2006, 21:41
Heja chciał bym wam dzisaj opowiedzec o najnowszej częsci z seri gier need for speed a mianowicie need for speed carbon jest to naprawde gra godna uwagi gracza np tibi bo coprawda jest trochę krótka ale z przyjemnoscia sie w nia gra i niema takiego czegos jak w poprzednich częsciach ze po 2 h grania gra nam sie kompletnie znudziła w carbonnie jest całkiem inaczej wyscigi sa trudne ale niezniechaca yto asz tak bardzo do tej gry jest w niej duzo ruznych aut dla rórznych gustów sa ałta egzotyczne gdze jest naprzekład Lambordzini gajardo i mulcielago , sa auta z ameryki coprawda cierzkie do opanowania ale gdy odpanujemy niech sie kazdy boij i sa auta tunerskie czyli fabrycznie stuningowane ale po letk9im tuningu te auta potrafią pojechac . W ostatnim wyscigu sigamy sie z wolf-em ma on naprawde poządna bryke a nianowicie audi quatro (koncept) jest go tak bardzo trudno pokonac lecz po jakims 30 razem powinno sie udac wam jego pokonanie . Po pokonanu 2 etapów w których scigamy sie z wolfem najpierw w miescie potem w kanionie dostajemy unikalne auta czyli shelbi , nissana skylane ( skyline jest wedlug mnie najlepszym samochodem w grze jak i w rl )
I oczywiscie czego zabraklo w Most Wanted czyli wyciguw drifterskich w carbon sie pojawiły szczeze uwazam ze trórcy tej gry postarali sie w tym rodzaju wyscigu jestm zwolennikiem wlasnie driftu i uwazam ze jest to bardoz fajny rodzaj wycigu , coparawda o gustach sie niedyskutuje ale wyraziłem swoje zdanie o tje gdze niewiem jak wam sie podoba ta gra ale mi na 10+ .
I zapomniał bym o tym ze gdy podbijemy jakies terytorium to w wienkrzosci rzypadków kiedy podbijemy następny i dostaniemy samochud bendze chciała podbic twoje terytorium inny zespułcoprawda zazwyczaj jest to prosty wycig ale sa niektóre BdBd trudne .
MAM PROSBE DO KAZDEGO KTO DA KOMA ZEBY UDZELIŁ OCENY DLA TEJ GRY W SKALI 0-10 . xD :P

A teraz przeczytaj to wszystko na głos....

Baron Kaldrick
20-11-2006, 21:45
Jedynym plusem tej gry jest obecność muscle carów. Nie ma to jak powozić się starymi, dobrymi krążownikami ;]
Ale ogólnie, nie dorasta do pięt NFSU2. Ssie pauę, tak jak i MW.

Engoj
20-11-2006, 22:20
Gra bardzo fajna, daje 9/10. Tylko szkoda że można ją przejśc w 4 dni :/

Ashlon
20-11-2006, 22:25
Jedynym plusem tej gry jest obecność muscle carów. Nie ma to jak powozić się starymi, dobrymi krążownikami ;]
Ale ogólnie, nie dorasta do pięt NFSU2. Ssie pauę, tak jak i MW.

Nie moge sie zgodzic, U2 byl fajny, owszem - ale to byl klon U1 z mozliwoscia jazdy po miescie, natomiast MW jak i carbon wprowadzaja wiele ciekawych (nowych!) opcji.

Ghost Nieudany
20-11-2006, 22:34
@Nekromanta

MW = Hot Pursuit + tuning + bajery pixel shadera

Bambuko
20-11-2006, 22:39
NfSP to było coś...

RE DOWN:
Wtedy liczyło się to, co trzeba. No i wtedy grałem na kierownicy :-)

Vekegi
20-11-2006, 23:31
@up:
porsche to porsche... wtedy sie wyscigi liczyly a teraz kto lepiej zrobi sobie auto

już przeszedłem, ciekawa ciekawa część ;P
7/10
+fajna fabuła, drifty, brak kamieni milowych itd.
-brak dragów, za krótki

Vanhelsen
21-11-2006, 09:03
@up:
porsche to porsche... wtedy sie wyscigi liczyly a teraz kto lepiej zrobi sobie auto

już przeszedłem, ciekawa ciekawa część ;P
7/10
+fajna fabuła, drifty, brak kamieni milowych itd.
-brak dragów, za krótkiIno, własnie liczyło się w U i U2, teraz już to się nie liczy ;) Ale to i tak nie zmienia faktu, że nie widzę logicznego zastosowania dla roofscop'a ;p

emilok
21-11-2006, 09:27
Ino z nfs'ów się liczyło NFS3 : Hot Pursuit, koniecznie wersja na PSX'a.

Dechsta
21-11-2006, 10:48
Już prawie mi się ściągneło ;-)

Jak dla mnie to do tej pory najlepszą wersją nfs było mw, zobaczymy co będzie teraz ;o

Dark Sven
21-11-2006, 14:37
Kolejny denny NFs w którego nie da się grać dłużej niż godzine.

Ja kcem nfs porsche;(

Hieyan
21-11-2006, 15:06
Wysłałem to do CD-Action, obiecali że zostaniesz ich głównym recenzentem. Naprawde masz talent.

Szkut
21-11-2006, 15:18
Kolo zajrzyj do slownika czasem jak masz problemy ;d

@NFS
MW jak i Carbon ssie prawdziwa seria nfs skonczyla sie po U2

Yoh Asakura
21-11-2006, 15:57
Carbon ? Dziękuje postoje, bo te NFSy się robią już nudne. Po osiągnięciu apogeum w postaci Porsche dalsze części już mnie nie bawiły. Ot, taka rozryweczka na nudne zimowy wieczory gdy nie się już w co grać.

Shinjix
21-11-2006, 16:04
Z tymi NFS'ami robi sie tak, jak z fifami, nba'ami i tego typu shitami :D
Kazda nastepna czesc rozni sie od poprzedniej jedynie bajerami graficznymi. Mi najbardziej przypdal do gustu NFS:U1 i w niego gram jak mi sie chce poscigac. A Carbon jest cieniutki.

Szkut
21-11-2006, 19:19
Z tymi NFS'ami robi sie tak, jak z fifami, nba'ami i tego typu shitami :D
Kazda nastepna czesc rozni sie od poprzedniej jedynie bajerami graficznymi. Mi najbardziej przypdal do gustu NFS:U1 i w niego gram jak mi sie chce poscigac. A Carbon jest cieniutki.
nom Underground rox

janek@
22-11-2006, 00:10
Ortografia sie klania...
Dla mie najlepszy byl U2 i ot do tego sie skonczyla dobra passa NFS.

P.S.
Niedlugo qrde bedzie NFS polonez hehehXD

Fire Necromacer
24-11-2006, 15:24
W NFS Carbon podobają mi sie Muscle i drift, niczym innym sie nie różni od MW. Jakby jeszcze był widok zza kierownicy... =)

luba126
24-11-2006, 17:07
ja niemoge ...
to jest taki miejwiencej opis gry a ten napisal naucz sie pisac jezu jak jestes miszczem pisma polski to sie niedziwie LOLU

Olorion.
24-11-2006, 17:21
ja niemoge ...
to jest taki miejwiencej opis gry a ten napisal naucz sie pisac jezu jak jestes miszczem pisma polski to sie niedziwie LOLU

hehe MNNO WLASNIE DOBRZE MUWISZ QWA JEZU GNOJQ JAK SIE NIE PODOBA TO NEI CZYTAJ TEGO LOLU

Ghost Nieudany
24-11-2006, 18:09
ja niemoge ...

Chcę być taki genialny jak ty, kiedy dobiję trzydziechy.

luba126
25-11-2006, 13:13
miałęm na mysli to ze jak np knight skiluje to moze sobie pojezdzic na carbonie
KPW

Walekifa
25-11-2006, 13:24
Ciekawe na jakim sprzęcie?

Calen Futh
25-11-2006, 13:25
@2up: Jadłeś dzisiaj tabletki ? :|

Bambuko
25-11-2006, 13:38
miałęm na mysli to ze jak np knight skiluje to moze sobie pojezdzic na carbonie
KPW

Mam rozumieć, żeja niemoge ...
to jest taki miejwiencej opis gry a ten napisal naucz sie pisac jezu jak jestes miszczem pisma polski to sie niedziwie LOLUoznaczajak np knight skiluje to moze sobie pojezdzic na carbonie??

Krzesław
05-12-2006, 23:13
Jak obiecałem, tak zrobię, czyli dodam swoją relację po kontakcie z grą. Od czego tu zacząć... Nieźle wygląda, fajna muzyka, ale jednak U2 i MW bardziej mi się podobały, chociaż Carbon (heh, żadnego skrótu nie można wymyślić;)) też jest całkiem całkiem. Narazie jedynym minusem są kanciaste, pryszczate postacie, ale da się przeżyć. Bałem się, że przez Autosculpt nie będzie już seryjnych części, ale moje obawy nie potwierdziły się. Są zderzaki, chociaż nie w zestawach, jak w MW i dużo więcej felg. Ja wystawiam ocenę -8/10, a resztę przeczytajcie sobie w fachowej prasie.
P.S Ponieważ jestem leniwy i mam angielską edycję kolekcjonerską, nie obraził bym się, gdyby ktoś podrzucił mi linka z jakim niezłym spolszczeniem :P

Gewof
05-12-2006, 23:29
Gra jest po polsku(kinowa). Wystarczy zmienic wpis w rejestrze i nazwy plikow filmowych. Po wiecej odsylam na google.

Cossma
05-12-2006, 23:47
Narazie jedynym minusem są kanciaste, pryszczate postacie, ale da się przeżyć.

To zależy od grafy u mnie na FX 5500-256MB/128bit byla lipa ale po przesiadce na 7600GS (niestety AGP) animacje filmowe są zaje*iste.

ripper
06-12-2006, 21:44
-8/10

To nieźle całkiem = )

Joulaion
07-01-2007, 15:30
Człowieku ortografia się kłania a tak za grę to daje 9/10 dobra szata graficzna i można se ładnie pośmigać na freeroam ;]. A i jeszcze jedno tam gdzie pisałeś lamordzini gajardo i murcjelago to prawie z krzesła spadłem:D

Irons
07-01-2007, 15:34
@up

Myślenie nie boli. Po ch**a odswiezales ten temat? żal.

mackwaszfan
08-01-2007, 11:42
koles jestes zenujacy xD

Kwadratowe Koło
08-01-2007, 15:09
Kurwa dlatego, ze dalem link w temacie o najwiekszym dyslektyku na forum to chuj musial odswiezac -.- Zachowaj to zdanie dla siebie jak temat jest z minimum 2 miesiecy.

heineken
08-01-2007, 15:16
Luba126 czy ty czytales to co napisales?

VeLvet
08-01-2007, 15:37
Luba126 czy ty czytales to co napisales?

Koffam odswierzynki...;p

Lord Gcm
11-01-2007, 08:25
Gra bardzo fajna, daje 9/10. Tylko szkoda że można ją przejśc w 4 dni :/

Ja przeszedlem w dwa dni :) Co prawda ostatni etap meczylem okolo 30 minut. Co do gry... bardzo fajna, duze wymagania, na rocznym kompie troche haczy na wysokich detalach. Szybko sie nudzi, jedyna nadzieja jest gra przez siec, ktorej nie probowalem.

daje 8\10

MasteR Driv3r
11-01-2007, 18:37
1. Słownik please...
2. Gra niby fajna, ale strasznie monotonna, osobiście gram teraz w Need For Speed: Underground 2, jest znacznie ciekawsza, wiele więcej części, typu światła, neony, audio, hydraulika itp =]

3/10

Morun Kous
11-01-2007, 20:32
Drodzy użytkownicy tego forum ! Bądźcie miłosierni i w swoich miastach zoorganizujcie akcje harytatywne, zbierając kasę na słownik dla naszego biednego kolegi !!!

A co do gry, każda cześc coraż krótsza i nudniejsza... .

Krzesław
11-01-2007, 22:36
Nie zgadam się z opiniami przedmowów, iż gra jest nudna. Każda gra wyścigowa opiera się na tej samej zasadzie (jeżdżenia), więc nie należy spodziewać się cudów. Na pewno ciekawsze to niż 200 okrążeń po owalu...

Uzupełnię jeszcze moją relację. Otóż strasznie frustruje mnie system naklejania winyli (skalowanie, przesuwanie, obracanie, pochylanie), a zwłaszcza to, że nie można zrobić dwóch takich samych zestawów (uwzględniając powyższe funcje i kolorowanie).

P.S Jeżeli chcecie zagrać w sieci, mój nick to Real Krzeslaw.

First Doom
14-01-2007, 19:39

WYJDZ! .

predalien
14-01-2007, 19:44
@up

SAM WYJDŹ!

Hieyan
14-01-2007, 19:56
@up i up up
Sami wyjdźcie!

Eivrel
14-01-2007, 21:19
Dobra. Ja wyjdę =(

Irons
14-01-2007, 21:20
Kurwa ludzie dajcie sobie już spokój i dajcie odejsć temu topicowi w czelusci OWiON'u. Ile razy mozna te gówno odswiezac?