Pokaż pełną wersje : dlaczego zabijacie swoje postacie?? nie lepiej je sprzedać??
wojtexes
28-08-2004, 18:18
przeczytałem gdzieś na forum że ktoś już nie che grać w tibię i zabija swoją postać chodząc wszędzie gdzie może zginąć. nie lepiej sprzedać ta postać zabijając ja nie będziesz miał żadnej korzyści z twego straconego czasu. bo przecierz chyba można sprzedać swoją postać np. na allegro widziałem żę tak to czemu nie spróbujecie tak zrobić. nawet niezłą kaskei można na tym zbić.
A jeśli jest w tym sprzedawaniu jkaiś chaczyk to prosze powiedzcie mi !
P.S: jeśli to jest nie zgodne z regulaminiem forum to wykasujcie to.
może dlatego że handel postaciami jest nielegalny
A pozatym każdy kto ma w sobie choć krztynę ducha RPG (który w tej grze umarł, jak głosi napis na pewnym nagrobku, ale co tam) oburzy się na samą myśl o tym. Co to za przyjemność mieć postac na wyskoim poziomie bo się ja kupiło; co to za przyjemność wiedzieć, że postacią nad której rozwojem spędziło/zmarnowało (niepotrzebne skreślić) się tyle czasu gra jakiś noobek który nawet nie potrafi sam sobie zrobić postaci ( bo w takie ręce najczęściej trafiają sprzedawane chary)....
Dabek na prezydenta! Koles dobrze gada. To jest rzeczywiscie wkurzajace jak jakis n00b lub 13 debil ktory nie umie lvlowac ma h lvla. Tacy ludzie zazwyczaj
1. Kozacza
2. gina w glupim stylu
3. ogolnie jest debilnie
Raz widzialem zioma ktory kuipl 50 mastera mial kilka bp sdkow kilka bp uhow i dal sie zabic przez summonietego zerka. Az zal dupe sciska.
Blood_Drinker
28-08-2004, 18:56
analogicznie ---> dobry programista wiesza się razem ze swoim programem ;) jak kończymy grać postacią to rozstajemy się z nią poprostu zabijając. ja osibiście głupio bym się czuł gdyby jakiś noobek kaleczył moją postać której poświęciłem miesiące ;/
Ithelios
28-08-2004, 19:08
Też się zawsze nad tym zastanawiam.Tacy ludzie nie mają wyobraźni.Jeśli już nie sprzedawać postaci to przynajmniej można z niej zrobić PK chara,żeby się nie marnowała.
czzasami ludzi daja innym postacie... a nie sprzedaja.... lol
moj kolega oddal swoja postac przyjacielowi z rl'a bo zrobil swoje [nakoksil kaske] i dal ja swojemu nowemu palldkowi... a oczywiscie kolezka jego frajer i dal sie nabrac dzisiaj [28 sierpnia b.r] i mial hacka :D
================================================== ===
a co do tego :::::: UWAGA :::::: NIEKTORZY LUDZIE PODAJA FALSZYWY ADRESS STRONY Z "TESTEM NA GMA" UWAGA NA TO !!! STRONA JEST POLSKA [tibia.com jest niemiecka] I JEST BARDZO PODOBNA DO WITRYNY TIBI.COM , SA IDENTYCZNE [tylko adresy sa inne] WIEC UWAZAJCIE!
================================================== ===
aha handel postaciami jest zabroniny wiec mozesz sprzedac postac i kapnac gmowi ze ten i ten osobnik kupil postac i dostanie on bana ;D [przynajmniej powinien]
Dla mnie sprzedanie swojej postaci nie jest złe... Można zarobić jeżeli się definitywnie konczy z tibią. Jak się tylko zmienia świat to oczywiście lepiej z niej zrobic pekerka... Dla mnie kupowanie od kogos postaci jest kretyńskie... Samemu się trzeba namęczyć i zbić lvl, skile i wtedy ma się radość... Tak to dla mnie nie ma gry... Gdybym dostał postać na 103lvlu (moja 52) to napewno bym nią nie grał(najwyżej annihilator quest;p) i sprzedałbym ją... Za dużo czasu straciłem na swoją obecną... Gram nią od samego początku i jeżeli mnie schakują, zrookują i znienawidzą to po prostu skończe z tibią i nie będe więcej grać... Przywiązałem się do niej i tyle... Ale po skończeniu z Tibią bedzie mi w sumie obojętne kto nią gra i co z nią robi... Zapłacił to ma:P
behi za to co powiedzilaes dal bym ci nobla jak bym mogl. Jak sie konczy z tibiom to mozna sprzedac a jak sie zmienia swiat to lepiej pki zrobic to som swiete slowa. Wielkie brawa dla tego pana.
aha handel postaciami jest zabroniny wiec mozesz sprzedac postac i kapnac gmowi ze ten i ten osobnik kupil postac i dostanie on bana ;D (przynajmniej powinien)
Nie martw sie dla ciebi tez by byl ban murowany ja za samo powiedzienie ze kolega mi gral na postaci stworzyl glupiego nicka a chce na nim grac a nie kasowac musialem si niezle tlumaczyc countsellorowi bo podejrzewal mnie o handel postaciami
Dabek na prezydenta! Koles dobrze gada. To jest rzeczywiscie wkurzajace jak jakis n00b lub 13 debil ktory nie umie lvlowac ma h lvla. Tacy ludzie zazwyczaj
1. Kozacza
2. gina w glupim stylu
3. ogolnie jest debilnie
Raz widzialem zioma ktory kuipl 50 mastera mial kilka bp sdkow kilka bp uhow i dal sie zabic przez summonietego zerka. Az zal dupe sciska.
spojrz se sir smoky to 100 lvl kupione przez n00ba ktory mial 7 (!) lewel a kupil go na 98 poszedl od razu na gsy prawie zgnial jak go 5 otoczylo:(
to se wiesz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.