Pokaż pełną wersje : Gorlam
Lukas Hiper
27-11-2006, 19:44
Słyszłem że Gorlam boss Stone Golemów jest gdzieś w okolicach Thais i że można go lurować do Thais.
Czy to prawda?
Szkolny'Uczen
27-11-2006, 19:45
Poszukaj ;)
Lukas Hiper
27-11-2006, 19:45
Ale chodzi mi o to czy można go lurować
Szkolny'Uczen
27-11-2006, 19:48
Tak, Grorlama można zlurować do Thais :p Ciekawie sie wtedy robi:evul:
Lord'Micu
27-11-2006, 19:49
tak można go zlurować jest to nawet pokazane na jednym z filmików jak koleś luruje go do miasta i ten boss wybija ludzi w mieście
Tak! Jak się postarasz to możesz se nawet Old Widow'a zlurować pod veno lub dwarven bridge!
na Bossy anty-luring nie działa
Edit:
:(
To nie fair...Byliście pierwsi...:(
Poszukaj ;)
gdzie on miał niby tego szukac? mozna go lurowac, jest nawet kilka filmikow w dziale 'filmy'
Lukas Hiper
27-11-2006, 19:51
Suuuuper :D
Lord'Micu
27-11-2006, 19:56
no wiesz ale jak widze twój lvl i profe no to nie wiem czy ci się to uda gdyż Grorlam jest szybki(może wolniejszy od GS'a ale szybki) więc pójdzie ci na to dużo uhów i nie zawsze zgarniesz loot bo thais to wkońcu duże miasto. Na filmie Grolama lurował 60 knight poszlo mu 5 uhów a używał bohów :]
zawsze bałem się afkować koło depo :D
@toppic: a wiesz jak często bossy się pojawiają ??? ;/
@up
Morał? - Nie afkuj B)
Grolam jest na północ od Thais ;) chyba ale pewien nie jestem ;)
BlackWolf
28-11-2006, 16:51
Grolam jest na północ od Thais ;) chyba ale pewien nie jestem ;)
Grolram , respuje sie w glebiach Mont Sternum , trzeba na to troche czasu , aby go wyciagnoc do Thais , ale jak widac niektorzy sie nie zniechecaja ;)
dobrze jakby zlurowali to wpadnie dodatkowe 1600 expa i jakis loocik z polaków
Double post, prosze skasowac
ee tam Grolama można zlurowac do thais w 5 minut ;p ogladnijcie sobie jakis filmik, wystarczy skille 70+, około 50lvl i bp uhów, a kiedy juz go do thais zaciagniecie to loot wam sie z 5 razy zwróci ;p
a i jak lurujecie to przydalby wam sie stealth ring
pozdro byebye
Owszem, da się zlurować grorlama do Thais (podobnie jak Old Widow pod dwarf bridge). Droga nie jest trudna. Wyposażyć należy się w łopatę, linę, kilof no i UHy (bądź MFy).
Dla lurującego, Grorlam w Thais to niezła frajda, ale dla ludności w tym mieście to koszmar... ;)
Największy problem , to natrafić na tego bossa... Bossowie respią się bardzo rzadko... ;/
P.S. Sam muszę kiedyś zaciągnąć go do Thais :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.