zaloguj się

Pokaż pełną wersje : HardCore:D

elite knight
29-08-2004, 09:07
Tak, pewnego wieczoru jak zawsze się z kolęgą troche pobawiłem...
Nie spodziewałem że walne takiego hita... Walnołem 92 z GSa a kumplowi zostało 10hp....
http://img.photobucket.com/albums/v339/Mydek/UO0029.jpg

Prosze was byście do tego tematu własnie wklejali HArdCorowe sytłacje :D
Pozdro

Gumez
29-08-2004, 09:54
Kiedyś jak jeszcze nie było bariery lewelowej na BK to wybrałem sie tam z kolegami, musiałem wracać sam :P takie sa tego skutki :D mialem kolo 10 hp i 0 uhs, 0 bolts :P .... dobra przegiełem, na orginale pisało 55 :P

http://img.photobucket.com/albums/v142/gumez/szlamy.jpg

Uncle Warrior
29-08-2004, 09:57
@ up
JA na tym zdjeciu widze jeszcze zolty pasek okolo polowy hp tam jest, ale napewno nie 10 hp O.o

Descartes
29-08-2004, 10:01
Może chciał napisać 100HP, a nie 10?

Uncle Warrior
29-08-2004, 10:06
Może chciał napisać 100HP, a nie 10?
ale 100 hp to duzo zadna hardcorowa sytuacja imho :P

Barts
29-08-2004, 10:12
Hardcore???
explorting ankharum
chielismy z kumplem zablokowac 2 dle na gorze wiec odciagnelismy wtedy przyszedl 3 i 2 smoki (na nieszczescie na mnie) wtedy dl kumpla umyslal sobie ze moze pomoc swoim kumplom wiec na mnie poszedl (dobrze ze mam dosc rozwaznych znajomych wiec knight zaraz exeta resem wzial 1 dla i 2 smoki ale gdyby nie uh kolegow to strat okolo 1k hp w sekunde nie dal bym rady sie uhac ;) )

Lamdar II
29-08-2004, 11:53
:p Hmm.Ja mialem taka sytuacje: Wracajac z zamq w ab napotkallem zerka i guarda na raz a mialem 200hp>.< zerk trafil za 150 ale sie uhnolem :)

/\/\ienki
29-08-2004, 11:58
szedlem na hero i zlurowane 3 smoki byly prawie pod rope place i blokowalem i padlem :D:D:D

B0|_tO|-|O|_iK
29-08-2004, 12:06
kiedys podczas expienia w cyclopolis, kiedy spokojnie biłem sobie fe (40lvl elite) zaciela mi sie myszka!! niemoglem sie uhac ani ja ruszac, zaczalem wiec uciekac, lecz fe jest cholernie szybki :P kiedy juz byl red myszka odzyskala czucie w obwodach i sie farciarsko uhnalem B) , 10minut pozniej gdy juz wyszedlem z cyclo dostalem kicka 8o

Mierzej
29-08-2004, 12:10
W trakcie expienia w kopalni jak doszly mnie 3 guardy naraz dostałem kicka. Po zalogowaniu sie mialem 4hp szybko 2 razy sie uhnolem a guardy zginely ;)

Xelede
29-08-2004, 13:05
Ekhmmmm jakbyscie niewiedzieli .. to tam jest CZARNY juz pasek i zostalo mi 6 hp mnie 10.. a pozatym 39 Druid ma na maxa 340 hp wiec czerwone hp zaczyna mu sie gdy zostanie 70 hp ..

a Tuatj ile waszym zdaniem zostal hp 8 lvlowi ??
http://img.photobucket.com/albums/v296/xelede/ded.jpg

Immortal herbatnik
29-08-2004, 13:09
Mialem lagi i moim 19 knightem spotkalem Draga
16:25 You lose 105 hitpoints due to an attack by a dragon.
Taki hity lecial wlasciwie ich nie widzialem tylko jak bylo You are dead to zerknalem ale mialem Gigantycznego laga

Leo
29-08-2004, 13:33
Ja opowiem histe mojego qmpla [(byłem obok)i w grze i na realu]. Jakiś druid na 8 lvlu mu wyskakiwał,bluzgał to ja mówię:
Ja:To wejdź do party!
Druid: Party jest dala cieniasów. UDERZ MNIE!
Ja:Nie chce łajt skula. WŁAŹ DO PARTY!
Druid:Hahahahahaha!
Kolega(Na realu, czyli krzyknąłem do niego w kafejce):Bijemy go?
Ja(Na realu):Jak wejdzie do party to bij.
W tym czasie druid wsedł do party...
Ja:(Na realu):BIJ GNOJA!
...a druid wyszedł z party. Rezultat:
1.Paniczne wrzaski qmpla:I CO QRWA TERAZ?! I CO QRFA TERAZ?!(Na realu)
2.Łajt skul nad kumplem.
3.Tłum kolesi rzuca się na kumpla a ja :
NO!PLZ NO! HE IS NOT A PK!
Kumplowi życie zjechało do red, bo olali moje słowa, więc ja:
10 k. 10k!
Armandeo (Ten co go uhnął):DO DEPO MASZ 10 MINUT I DAJESZ MI 10 K!

Prawie bym sie popłakał =P =P =P

---

PS.Armandeo nie zabijaj mnie i kumpla. Polacy powinni się jednoczyć a nie skłócać.

Pati Knight
29-08-2004, 14:21
Opowiem wam taka 1 histe
szlem raz z kolega i spotkalismy takiego noobka :baby: idziemy a ten noobek za nami 8o i widzimy ze na mostku leza se :War Hammer,Bp runek,bp hmm,empty bp...i po godz przychodzimy 3 gs muj kolega juz se pewnie Lulka trzepal 8o widzimy chyba z 30 body se lezalo i muj kolega muwi ja tam wychodze na test hita :baby: wyszedl dostal za od 1 gs 166 od drugiego chyba 200 nie zdolzyl sie uhnac i wyjsc na gure 8o i 3 podszedl i hita za 30 i ded...wypadlo mu bp of sd itp...patrzymy a tu 80 r-pally padl my podchodzimy idzie jakis Weather II zabil gs 8o chyba 113 M-sorc
my podchodzimy i u goscia Loot!!! 8o :bohy g-armor kture gosc wyzucil do wody X( bright sword :baby: i potem bawisismy sie cialem az ja podeszlem i wzucilem do wody 8o 8o 8o

Lasasu
29-08-2004, 14:28
Pamiętam że kiedyś jak byłem 2 raz na pohu poszedłem sobie sam na Orki to był 18-19 lvl wale sobie alles ok i na moje niesczęście miałęm tylko łuk. Uciekam przed zerkiem i się na mnie gs przyrzucił, ale najlepsze jest to że właśnie pierwszego gs ubiłem z łuku :D:D:D

Siergiey
29-08-2004, 14:33
Moj HaRcOrE:
Wzialem kiedys na knajtem 50/50 fs, plate set i dwarven shield mino guarda na solo, zostalo mi mniej niz 10 hp i pamietma jak sie balem wyjsc z podziemi, bo ktos moglby mnie zabic

Fadix
29-08-2004, 14:39
1.Hmm ostatnio z qmplami bylem na dragach oni sie dygali wiec ja musialem wyciagac :/ jestem sorciem 20 lv wyciagam draga i luruje lejemy go ladnie jest i nagle patrze jest drugi drag:/. Jakis palant zlurowal draga z kanionu a potem mnie dwa jechaly zabili dwuch qmpli( tak przynajmniej myslalem okazalo sie że gdy qmpel mial red hp dostal kicka ja myslalem że go zabili:/drugi niesety padl). Teraz bede zawsze sprawdzal czy nikt żadnego draga niezlurwal bo niechcialbym miec darmowej wycieczki do swiatyni

2. Poszlem se z qmplem na cyce on najt jakis tam lv jakies tam skille. Dobra idziemy na ten resp 5 on shcodzi pierwszy i muwi jeden cyc no to ja zchodze on muwi solo i leje cyca ja z ciekawosci poszlem dalej a tam trzy czy cztery cyce ida uciekam wale z gfb uham sie a qmpel mi niechcacy schody zablokowal wiec uciekam w drugom strone i cyce mnie dopadly lejom ja je z gfb i qwa zabily mnie jak mialy CZARNe hp :/ ostatni strzal z gfb i by padly :/ tak to jest hamsko a posmierci wypad mi warrior helmet a muj qmpel bal sie cycuw i jakis pieciu gosci zgarnelo caly bp:/

Pati Knight
29-08-2004, 14:43
eq wpadlem na swietny pomysl :p zeby pujsc do kuumpl wziasc mojego chara i wziasc jego stuff 8o a stuff byl :dsm,bohy,c-legi,rh,demonka,bright sword,gs,aol 8o 8o i wzialem mojego chara pati knight
powiedzialem zeby dal przymierzyc stuff na sec 8o bo muwilem ze sie zalozylem z kumplami ze nie ma takiego stuffu :baby: no i dal mi stuff
a ja HAHA! To jest HAK!! HAHA! i log 8o 8o 8o potem zrobilo sie IP no to czekam z kumplami juz w domu malo co sie nie zabilem
poszlem na kompa :baby: i IP zniknelo i weszlem i odrazu gosc do mnie zadzwonil ryczy kupe sra 8o ja juz X( muwi zebym oddawal ja nie log
potem GM ***any sie do mnie pluje Ignore :baby:
potem kolega przychodzi muwi mi ze jego tata to pała :D no i muwi zebym mu oddal polowe stuffy czyli dsm b sword gs rh a zebym ja se wzial lot o wartosci 250k 8o i wzielem c legi bohy demonka aol kumplowi dalem :p
no i nie mam nic do powiedzenia Cya potem napisze :P:P

Master Of Dragon
29-08-2004, 14:49
Mnie na 14 lvl trolle zabily :P

Albo widzialem lurnietego gsa kolo venore mial 30 hp
No to ja schodze i ....hmm...leci....... i j*b za 29 -,-gs dalej zyje......
I deada zaliczylem a potem moj kolega zabil go hmmem ,hitem za 1 ;p

Necron
29-08-2004, 15:00
Expie sobie z qmplem gosc bierze na klate 5 cycow za mna biegna jeszcze 3 nagle wszystkie 8 we mnie gdy zabijalem ostatniego cyca mialem 6hp prawie btym dednal ale uderzyl o tarcze a ja w tym czasie go zabilem ;] wszystko dzieki temu ze moj glupi brat ustawia adure vite na f1 a tam zwykle mam exure vite ;p

Ludwix Trimera
29-08-2004, 15:41
Pewnego pieknego dnia poszedłem z qmplami na DL, było w miare spokjnie... do czasu. Bijemy se spokojnie DLa a tu nagle DL zmienił cel.... na mnie no to ja po schodach do góry, (był to resp pod wieżą)a tu na gorze przy samych schodach 2 smoki, i mialem wybór albo DL przy schodach na dole albo 2 smoki.... wybrałem DL (na szczęscie DL zdążył zmienic cel na blokera z powrotem) Serce waliło mi jak szalone 8o
Ale przeżyłem.

Dr.Unknown
29-08-2004, 15:52
Przepraszam, żę przerywam sielankowy nastrój, ale to jest forum ZDJĘDCIA, więc wklejajcie fotki a nie opowiadajcie.

dj paker
29-08-2004, 17:39
poszlem do kuchni robic zarcie przychodze a tu obrazek tibi loguje sie w wiatyni patzre na tibie com i dead od 14 lv sorc muahah:P

Moje postacie terazniejsze to ;
Protectors 52elite<--skill ***nia 74.70 6m lv
W czasie wojny z Redrum;]
Protte master40royal 78.62 15m lv

Enigmo
29-08-2004, 17:54
@Pati Knight
Skoncz sadzicte waly plx -_^

Wracajac do tematu, knightem po skonczonym dd quescie wracalem spokojnie do kazo, pech chcial ze Xato lurowal akurat gsy na d-bridge, standardowo 1 poszedl na mnie. Co dziwniejsze, majac 20 lvl i skille ~50/50 zablokowalem kilka kolejnych ciosow gs'a, zanim wskoczylem na most ;>

Riwimi
29-08-2004, 18:16
Ja miałem 2 takie HardCorowe sytułacje :P
1. Jeszcze na rooku ide se na trole patrze orc spearman to ja go w tube leje on mi hity po 20 sadził mam chyba 90 hp uciekam a tu nagle poison spider no to ja jeszcze bardziej długa :P i patrze poison spider mnie otruł mówie o kórwa żeby mi orc dobrze nie przy***ał i tak jak myślałem za***ał mi po skończeniu poisonu zostało mi bodajrze 3 hp :P
2. Wracam moim Uh'Makerem z Troli patrze red skull 43 elite knight i zaczyna mnie walic zostało mi bodajrze 1 HP!!! I sie Ih'nołem i se odpuścil typek ja wbiłem na moja RL postać to ... powiem krotka napewno załował ze zaczoł walić mi uh'makera :P

Viperiusz
29-08-2004, 18:34
Pewnego razu jak palkiem przed dragonem uciekałem na POH to natrafilem na skeletona , zabiłem go a akurat tyle expa mi do lvl up brakowało ze ujzalem piekny napis : You advanced to level 32. akurat mi mana podrosła i juz mialem mane na exure gran (byłem na czarnym hp) . po uleczeniu ucieklem od draga..
Gdybym sie nie uleczyl byłby napis . You are dead.
-Pozniej tego smoka z kumplami zabilismy:DDD
to sie nazywa harcore...:D

Drich
29-08-2004, 20:01
ja polazlem na dragi z kumplem i zrobilem 2 orki ledaery i polazlem zlurowac draga ;]uciekajac od draga sie zagapilem i w slepą uliczke(1 sqm szerokosci) i smok mnie zablokowal :/i stal naprzeciwko mnie i walil mnei z pazura i z gfb i mogl w kazdej chwili walnac f-wave ... juz chcąc wyjsc nagle zablokowaly draga moje 2 orki :D ale jakos to przezylem ;)( bylem wtedy cos 29~~lvl druid)

Ruca
29-08-2004, 20:42
Ja ostatnio swoim palkiem na ruberze poszedlem do kopaln. No to schodze na drugie pietro. Rot i dwarf - spoko. Pozniej cos dochodzi, jeszcze cos i jeszcze cos.. "Wow - ale bedzie exp" - pomyslalem. I taky myslalem, do czasu kiedy 10 potworow sie kolo mnie nie pojawilo. A bylem palkiem 11lvl. Mialem male lagi, na szzczescie daleko nie odszedlem od miejsca na rope. Wiec ide 2 pola, tam rot stoi, przesuwam go, lina. A i nie mialem zadnych ihr, uhr ani nic, a mane stracilem na strzaly. No wiec dotarlem na gore. 12 hp zostalo :) wszystko trwalo niecale pol minuty :D

elite knight
29-08-2004, 21:12
Heheh ja też miałem wiele HardCorowych sytłacji...
Pamietam jak miałem 20lvl i nie miałem 4mlvla...
Dałem loga w zamku(koło AB) i się zalogowałem a tam full resp...Dużo warriorów i zjechały mnie do hmm 5hp...
SZybko uciekałem a tam u góry warrior i sperman...No to dostalem hita i ok. 2-3hp i mój pprzyjaciel przybiegł...i mnie uhnoł :DD

Fart miałem :D
Pozdro;)

p.l
29-08-2004, 21:29
tam rot stoi, przesuwam go
rzeczywiście hardcore, LOL

Szkodi Sunrise
29-08-2004, 22:41
Przechodzilem rooka. poszedlem jak zawsze na psy - mialem zarcie, zadnego antidotum no i zrobilem 8 lvl. wracam - patrze full res bugow, ratow i psow. Upsss. To trzymam sie daleko no i ps mnie walnal.... Ide - chowam rzeczy do worka pozniej do pajaka... hp sie zmniejsza... 8...7...6...5...4...3...2...1...2...3... itd ;)

serero
29-08-2004, 23:16
a ja tutaj na Fd se poszłem na "HARDCORE" :P,z yellow hp i weszłem na dokladnie 4-5 sekud i oto efekty ;/
http://members.lycos.co.uk/slayerdudo14/Screeny/Fd.jpg
jak nie widac to jutro bedzie :P

slawski
29-08-2004, 23:17
1. Byłem z kumplem ( oboje paladynami)na POHU, wiec jak to na pohu bywa "bijemy" sie o gs'y, a czasem smoczek;p.W pewnym momencie zostaliśmy sami na pohu to poszliśmyu na smoka..... były 3 zwiewamy to (kumpel mial wtedy 2 hp przez 2 s uhnal sie:))wpakowalismy sie na DS'y i wybiega jeszcze GS, długo ucieczka rozwaliliśmy przychodzi 2 kumpal rycek wiec bedzie blokowal smoki (teraz były 4). podczas ubijania ostatniego wypadł na nas z tyłu zerk i ds ,i tu mi sie film urwal z napisem You are dead
2. Expie na orklandzie i w pewnym momencie gonią mnie 2 zerki , zabilem jednego atakuje drugiego ...... kick:/ szybki log i 40 hp a obok trupek zerka(mial halabarde:P)

Dogers
29-08-2004, 23:29
gdy robiłem swojego uh-makera, mial on 10lvl no i trenowałem na waspachdosc duzy resp okolo 500exp poludnie od thais,
raz waspy tak mnie zjechały że po wyjściu z jaskini mialem 10hp a na dodatek trucizna mnie biła :o

fuxa miałem bo zatrzymało sie na 4 hp 8o

gdy juz zdobylem 11lvl zrobiłem se 1 rune gfb i tom jednom runom 2 strzalami rozwalilem cały resp

zemsta jest cool :tongue: