Pokaż pełną wersje : Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!!
Didek Boys
10-01-2007, 13:55
Boshe koles daj nick 1 osoby z CO ktory mysli ze wojne wygra SAM Nemtor .... Po czym to wywnioskowales ? Zeby tak bylo to na all bitwach biegal sam nemtor ale jednek ktos tam z nim jeszce jest wiec co ty pierdolisz za przeproszeniem ? A Ci co jeszce mysla ze lvl sam wystarczy a nie maja mozgo to chyba jakos musieli nabic ten lvl co ? Wiec zeby nabic taki lvl musza miec mozg wiec tez nie pierdol jak nie wiesz ...
Odp 1. Wywniskowalem to potym ze reszta CO huja robi :) 70% fragow Co + Anima i Beasts ma Nemtor wiec nie pierdol mi tu ze Co jest takie zajebiste :)
Ale ty jesteś załosny. Sugerujesz, że Nemtor nie ma mózgu i taktyki, to przypomnij sobie jak ogarniali na początkach wojen z Kiperalną etc. I potem mów, że Nemtor jest głupi. Nic nie wiesz o tym servie, a udajesz jak byś pozjadał wszystkie rozumy. A co do zgrania CO, to chyba mają prawo być troche nie "zdyscyplinowani" wkońcu jest tam ponad 100 + typa, a nie jest łatwo ustawić 100 ludzi na walce. I co do lvlu nie sądze, żeby Nemtor myślał, ze lvl to wszystko bo inaczej sam by wychodził na EM.
hahaahhahhaha !!!! jak zobaczyłem ten tekst to się rozłożyłem. Założe się że jak pisałeś " Kiperlana " to mało klocka nie zrobiłes. Myslisz ze Nemtor dałby sam rade Kiperlanie ? nie pomagało mu wiele osób. Natomiast paladyn praktycznie działał w pojedynke i prawie z wami wygrał
~ HAIL BLACK WINDOW
Sid Domestos
10-01-2007, 15:18
prawie z wami wygrał
Prawie robi wielka roznice...
~ HAIL BLACK WINDOW
Nie wiem czy wiesz ale bw PRAWIE sam rozjebal masakrowiec (pierwszy owner) i w ogole tylko na xenerze im idzie (choc juz nie maja w nazwie bw)
@topic
Nemtor musi zrobic pozadek z CO, bo juz sie nieciekawie zaczyna robic... Wkoncu bedzie taka sytuacja ze EM bedzie mialo taka przewage, ze juz nie bedzie dalo odrobic...
Migule_Ortega_Tepe
10-01-2007, 16:38
~ HAIL BLACK WINDOW
yyyy, nie pamietam zeby ktos z tej gildi byl kiedy kolwiek na aldorze.
Moze kiedys bill gates, stworzy kult ktory bedzie sie tak nazywal.
Z tego co pamietam to Black Widows byli na Aldorze.
Heya...
Makaveli Tha Don
10-01-2007, 17:55
BLACK WINDOW- huehehehehehehe (ale palant)
I ziomek nie sraj zarem ze masa sam rozjebal polowe bw. Na poczatku bw robilo co chcialo (Eli 2 lub 3 dedy zalapal-.-).
P.S.
Ostatnio Pizuka (byly czlonek bw) sie wypowiadal na forum tibia.com i sie pytal nemtora czy nadal go sciga. Lamus jeden, a kilka lat temu taki kozak byl...
Sid Domestos
10-01-2007, 19:04
I ziomek nie sraj zarem ze masa sam rozjebal polowe bw. Na poczatku bw robilo co chcialo (Eli 2 lub 3 dedy zalapal-.-).
Pokaz mi gdzie napisalem, ze to bylo na poczatku? Tak BW wymiatalo, ale z czasem sam masakrowiec rozjebywal ich...
Elmo powiedziałes ze EM ma wojne z CO +Anima + Beasts a teraz przytocze pewna akcje . To było na początku wojny EM chciało open battle w Thais wiec CO wraz z Anima (niebylo wtedy Beast) ustawilismy sie w Thais i czekalismy na was a wy co...? przeladowaliscie noobchary na edron potem uciekliscie do hero cave wiec kiedy wplynelismy na edron cale miasto bylo zawalone waszymi noobcharami ktore bloczylo cale dojscie do Hero cave . I co twoim zdaniem mielismy zrobic wybic wszystkie noobchary i dojsc do was ? wybacz ale takich unjustow niechcemy . I tak zawsze jest mass log exivujecie kogos kto expi lub ma pz wpadacie w niego a potem ucieczka do jakiejs miejscow obstawienie sie noobcharami i czekanie az pz zniknie i wylogowac sie . Oczywiscie nie jest tak zawsze (na przyklad walka kolo Thais ) .
Taaa, mozesz sobie mówic co chcesz o taktyce EM, za nas mówia 24 fragi zdobyte w 2 tygodnie. Przestaliscie tez expic z tego co widze. Wiesz co mnie obchodzi czy przyjdziecie do hero cave czy nie? My juz swojego fraga zrobilismy, mozemy dac loga- to wam ewentualnie zalezy na battle.
Apropo battle w Thais, chcielismy poporstu dac loga ale skoro juz przyszliscie na nasz teren to oprocz 1 fraga zrobionego w trakcie masslogu, zrobilismy 5 nastepnych. My nie ustawiamy zadnych noob charow na drodze do hero cave. Myslisz ze nie chcialbym zebyscie tam wpadli? Kazdy kto zejdzie na dol pada wiec no problem.
Jezeli chcesz sobie bezpiecznie poexpic to mozesz nam zaplacic, tak jak placiles Animie kilka miesiecy temu. Masslogi byly, sa i beda tak dlugo jak bedziecie expic.
Migule_Ortega_Tepe
10-01-2007, 21:01
Pokaz mi gdzie napisalem, ze to bylo na poczatku? Tak BW wymiatalo, ale z czasem sam masakrowiec rozjebywal ich...
Jestem troche upierdliwy i sie czepiam ale co tam, Masak przycznil sie w znacznym stopniu do wygranej z BW, lecz sam tego nie zrobil, Nemtor+Gerrell+Masak bylo by bardziej poprawne ze to oni wygrali wojne.
Teraz jest troszke inna sytuacja EM posiada tez Sorców i to na dosc wysokim poziomie co czyni wojne bardziej wyrównaną. Podczas wojny z BW[ktorzy posiadali w swym skladzie duza ilosc palków, choc nie tylko] lvle byly duzo duzo nizsze, latwiej bylo 2-3 sorcami wybic duza liczbe charów wrogiej strony. To co sie działo nie ma porownania do tego co jest teraz.
Tyle na ten temat.
Hail Queen!!:evul:
Pall_Mall
10-01-2007, 22:15
BLACK WINDOW- huehehehehehehe (ale palant)
P.S.
Ostatnio Pizuka (byly czlonek bw) sie wypowiadal na forum tibia.com i sie pytal nemtora czy nadal go sciga. Lamus jeden, a kilka lat temu taki kozak byl...
Ty pisałes smiesniejsze rzeczy ze Nemtor wział by solo Eliegi i połowe EM.
Nie pamietasz juz co pisałes?
Evil Maul
10-01-2007, 23:32
23:04 Roshar [157]: 21:52 Warning! The murder of Eleik Roon was not justified.
Migule_Ortega_Tepe
10-01-2007, 23:52
Character Information
Name: Herlya
Jan 10 2007, 15:28:00 CET Killed at Level 110 by Mygell and by Maii hoo
Szacuneczek dla nich :)
22:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Eleik Roon. He was killed by Roshar.
Jan 10 2007, 22:52:03 CET Killed at Level 179 by Nemtor
and by Roshar
Herlya zabita Noob-charami gz! za tego fraga.
a wiecie czemu Penthelisea bana ma ?
pisało coś że niby fake name czy coś takiego .
zależy mi na tej informacji bo to był mój PRO 1,5 miesiąca temu
(potem przerwe miałem)
a mój char zabity przez tego typa co chciał "armor or die" od 16 palka to "Inaav"
Herlya zabita Noob-charami gz! za tego fraga.
a wiecie czemu Penthelisea bana ma ?
pisało coś że niby fake name czy coś takiego .
zależy mi na tej informacji bo to był mój PRO 1,5 miesiąca temu
(potem przerwe miałem)
a mój char zabity przez tego typa co chciał "armor or die" od 16 palka to "Inaav"
Fake identity albo cos takiego ale wybronil sie chlopak i spowrotem jest u nas. A i tak na wszelki wypadek nie chwal sie tym ze to twoj Pro poniewaz I Chosen ones i Eternal march bija ludzi protektowanych przez CO i vice versa.
btw. GZ Rosh~ za fraga. Ma ktos od was filmik?
Fake identity albo cos takiego ale wybronil sie chlopak i spowrotem jest u nas. A i tak na wszelki wypadek nie chwal sie tym ze to twoj Pro poniewaz I Chosen ones i Eternal march bija ludzi protektowanych przez CO i vice versa.
btw. GZ Rosh~ za fraga. Ma ktos od was filmik?
Sie nie wybronil zalozyl chara o nicku cos w podobie Masakrowiec tylko dal chyba Masakrowiac cos takiego i postaci nie ukryl byla razem z sorcem wiec jak GM widzi ze taki lvl to zrobil ma bana odrazu a mial worninga........
Filmiku nie mamy nie ma sensu krecic 20 sec akcji no moze 25sec i okolo 30 min czekania na logout.
Sie nie wybronil zalozyl chara o nicku cos w podobie Masakrowiec tylko dal chyba Masakrowiac cos takiego i postaci nie ukryl byla razem z sorcem wiec jak GM widzi ze taki lvl to zrobil ma bana odrazu a mial worninga........
Filmiku nie mamy nie ma sensu krecic 20 sec akcji no moze 25sec i okolo 30 min czekania na logout.
GM nie zobaczyl to vu'xiu badz Binovek go sprzedal, jak zawsze ale co fakt to fakt po kiego huja mu char masakrowiac :O btw
Character Information
Name: Penthelisea
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 115
World: Aldora
Residence: Venore
Guild membership: The Committee of the Eternal March
Last login: Jan 05 2007, 12:47:43 CET
Comment: All I can say that people from the guild im in war with hacked me.Then they made a namefake, and then reported me since some of them are tutors.
That's very low, but hey we're talking about anima and chosen ones.
/ Penthelisea.
Account Status: Premium Account
Nie ma zadnych informacji o tym zeby mial bana, wiec smiem twierdzic ze sie jednak wybronil. Jak dostajesz bana "untill deletation" to dostajesz tego bana na chara ktorym zlamales jakas zasade on zlamal tworzac chara Masakrowiac, skasowal go i odzyskal konto :O. Przynajmniej taka jest teoria jeszcze on-line go nie widzialem, wiec nie moge potwierdzic.
WITAM.
WCZORAJ BYŁEM ŚWIADKIEM DEDA ELEIKA ROONA (Jan 10 2007, 22:52:03 CET Killed at Level 179 by Nemtor and by Roshar)
"CO" ZACZYNA POWOLI FRAGOWAĆ.
jest film jak eleik pada? :p
Ojciec Dyrektor
11-01-2007, 15:46
Powiem szczerze EM wygra z Co bo sam Nemtor nic nie zrobi.
Hupe dobrze powiedzial ze EM sa zgrani.
EM mysli chociaz maja ciezko a CO to banda durni ktorzy mysla ze lvl i Nemtor to wszystko.
Trzeba miec skill chociaz juz troche mniej potrzebny i przedewszystkim mozg(ktorego brak wiekszosci ludzi z CO i tych innych gildi).
Co do zachowania CO wyzywania ze Em to ku**,itp to powiem krotko n/c;)
gdybyśmy nie mieli mózgu to chyba bym teraz tego nie pisał ? (no ale dla niektórych to trudne do zrozumienia jak widać) i powiedz
Odp 1. Wywniskowalem to potym ze reszta CO huja robi :) 70% fragow Co + Anima i Beasts ma Nemtor wiec nie pierdol mi tu ze Co jest takie zajebiste :)
więc zanim zaczniesz pisać to co wywnioskowałeś przemyśl to 100 razy ;)
i jedyne co Ci powiem to:
ZAMILCZ !!!! BO JUż CIE NIKT NIE CHCE SłUCHAć
Amen.
GM nie zobaczyl to vu'xiu badz Binovek go sprzedal, jak zawsze ale co fakt to fakt po kiego huja mu char masakrowiac :O btw
Character Information
Name: Penthelisea
Profession: Master Sorcerer
Level: 115
Last login: Jan 05 2007, 12:47:43 CET
Comment: All I can say that people from the guild im in war with hacked me.Then they made a namefake, and then reported me since some of them are tutors.
That's very low, but hey we're talking about anima and chosen ones.
/ Penthelisea.
Nie ma zadnych informacji o tym zeby mial bana, wiec smiem twierdzic ze sie jednak wybronil. Jak dostajesz bana "untill deletation" to dostajesz tego bana na chara ktorym zlamales jakas zasade on zlamal tworzac chara Masakrowiac, skasowal go i odzyskal konto :O. Przynajmniej taka jest teoria jeszcze on-line go nie widzialem, wiec nie moge potwierdzic.
nie ma bo ukryl chara :confused:
i jedyne co Ci powiem to:
ZAMILCZ !!!! BO JUż CIE NIKT NIE CHCE SłUCHAć
Amen.
W Twoich obowiazkach chyba nie lezy zniechecanie uzytkownikow do pisania postow, luz ich zabranianie...
Supporter, ktory dal sie sprowokowac ?:D
W Twoich obowiazkach chyba nie lezy zniechecanie uzytkownikow do pisania postow, luz ich zabranianie...
Supporter, ktory dal sie sprowokowac ?:D
On nie zabrania,on tylko prosi...Bardzo dosadnie ; )
HAIL CO !
Crafty Pall
12-01-2007, 08:34
@Seraphin Loki
Dokładnie...Penthelisea ukrył chara........... poza tym prawda jest taka, ze zauważylismy ze ma na stronie chara Maskaroiwec i zdecydowalismy sie go zareportowac za name fake. Udalo sie jednak 1 slysze zeby ktos od nas haknal tego typa i mu chara zalozyl predzej by zostal zrookowany jesli ktos by go haknal.....tak mi sie zdaje. Wczesniej tez mial ofensive statement ostry za ktory by mogl dostac bana ale go wykasowal to zalozyl name fake. Prawda taka ze typ nie mysli nie wiem ile mial lat prawda ze bez powodu go nie skasowali.
Ojciec Dyrektor
12-01-2007, 09:53
On nie zabrania,on tylko prosi...Bardzo dosadnie ; )
HAIL CO !
Jezusie przynajmniej cześć osób rozumiała co chciałem przez to powiedzieć ...
"... a na ziemi pokój ludziom dobrej woli ..." - CZYTAJCIE Z ZROZUMIECIE :)
@Seraphin Loki
Dokładnie...Penthelisea ukrył chara........... poza tym prawda jest taka, ze zauważylismy ze ma na stronie chara Maskaroiwec i zdecydowalismy sie go zareportowac za name fake. Udalo sie jednak 1 slysze zeby ktos od nas haknal tego typa i mu chara zalozyl predzej by zostal zrookowany jesli ktos by go haknal.....tak mi sie zdaje. Wczesniej tez mial ofensive statement ostry za ktory by mogl dostac bana ale go wykasowal to zalozyl name fake. Prawda taka ze typ nie mysli nie wiem ile mial lat prawda ze bez powodu go nie skasowali.
A kto tu kurwa mowi ze go hackneli :O??
Crafty Pall
12-01-2007, 15:55
A kto tu kurwa mowi ze go hackneli :O??
Na stronce w comment sobie wpisal ze haknela go gildia z ktora jest w wojnie :> bynajmniej mial taki coment kilka dni temu :)
hahaahhahhaha !!!! jak zobaczyłem ten tekst to się rozłożyłem. Założe się że jak pisałeś " Kiperlana " to mało klocka nie zrobiłes. Myslisz ze Nemtor dałby sam rade Kiperlanie ? nie pomagało mu wiele osób. Natomiast paladyn praktycznie działał w pojedynke i prawie z wami wygrał
~ HAIL BLACK WINDOW
Bardzo ładny text.
btw.
Black WiNdow Muahahha..... -.- !!!!
Czarne Okna były najpotężniejszą guild na Aldorze...Czarne Wdowy to przy nich nic !!! <ironia> <sarkazm>
Moze on wychwala czarne okna zamiast czarnych wdów xDD
@Up
Hmm...Trafne spostrzeżenie ; )
MagField
12-01-2007, 23:51
Jaki jest aktualny wynik bo nie wiem czy autor edytuje go .Prosze o podanie wyniku...
Ojciec Dyrektor
14-01-2007, 22:37
Name: Eli Stormstriker
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 223
House: Charsirakh II (Ankrahmun) is paid until Jan 27 2007
Guild membership: Vice of the Eternal March
Last login: Jan 14 2007, 21:22:10 CET
Comment: Masakrowiec shall bend to my will.
Character Deaths
Jan 14 2007, 21:27:27 CET Killed at Level 225 by Brollik
and by Ghetti
NO I CO QRWA PANOWIE CO RZADZI Xddddddddddd POSZEDL W 2 SEC ^^
Zombiakus
14-01-2007, 22:41
You recognize Eli Stormstriker. He was killed by Ghetti
:O
noo wielka niespodzianka, ale i tak co dostaje w dupe.) jeszcze tylko poczekac na ded nemtora
Wiecie cos o tym wiecej ? Maci filmik ? albo sprawozdanie jakies ?
Name: Eli Stormstriker
Sex: male
Level: 223
House: Charsirakh II (Ankrahmun) is paid until Jan 27 2007
Guild membership: Vice of the Eternal March
Last login: Jan 14 2007, 21:22:10 CET
Comment: Masakrowiec shall bend to my will.
Character Deaths
Jan 14 2007, 21:27:27 CET Killed at Level 225 by Brollik
and by Ghetti
hahaha i co? EM wjebalo na was 24 (?) fragi w 2 tygodnie, wiec nie podniecaj sie.
Diamonic
14-01-2007, 23:06
Pierwsze co pomyslałem ile was tam było? 40?;p Gz za fraga ale i tak was nie lubie, a nemtor to piczka. ;f
ta eli nie mial szans was tam bylo z 40+ i to 3/4 sorce
Ale zgodzicie sie ze fragi na liderze gildi sa kluczowe. :)
Eli padl EM stracilo morale
Diamonic
14-01-2007, 23:41
Tzn. Nie chodzilo mi o to zeby was zjebac bo was tam bylo 40 na 1 czy cos, po prostu pytanie bez zadnych podtekstow. ;p
EM dostawalo w pupke chyba 6;0 a paru ludzi z em zaplacilo za wolnosc, siedzieli w pz i co i anima sie wozili ...
nagle jak em doslownie przyrabalo to z CO i Animki nie bylo co zbierac, em dostalo w dupe tylko od BW (chociaz wynik koncowy korzystny dla EM) i tak zostanie CO i Anima mieli dobre szanse no i ofc gz za eliego, nemtor go raczej nie rusza i nie ruszy, a co do wojny em raczej wygra
Ojciec Dyrektor
14-01-2007, 23:57
hahaha i co? EM wjebalo na was 24 (?) fragi w 2 tygodnie, wiec nie podniecaj sie.
po 1 czy ja sie tym podniecam ??? po 2 tak jak ktoś niżej napisał fragi na liderze są kluczowe. po 3 padła jeszcze jedna osoba:
Name: Naozy
Jan 14 2007, 21:26:51 CET Killed at Level 83 by Brollik
and by Darkk'cut
i to co ciągle powtarzam wojna sie dopiero zaczyna ;)
No no, bardzo ładna akcja ,widzę że będąc w przewadze 40 na 1 i mając Nemtora przy sobie jesteście w stanie dokonac wielu rzeczy. Gratulacje za dzisiejsze fragi ,jednej rzeczy jednak nie mogę zrozumiec :
23:24 Last Del'Impro [91]: ELI DO PIECA
Ehhh czasami wstyd mi że jestem Polakiem.
Didek Boys
15-01-2007, 00:47
Vagraav spusciles sie juz? bo Eli padl? Jak bylo was tam 40+ i tak przegracie
Hail Eternal March!:D
Przypomnij sobie jak oni na was najebali fragi
Ale zgodzicie sie ze fragi na liderze gildi sa kluczowe. :)
Eli padl EM stracilo morale
jakie znow morale? moze stracilismy respekt ludzi, ktorzy sa tylko obserwatorami. Atmosfera w EM sie nie zmienila, nikt sie nie zalamal, poplakal, nikt tez nie popelnil samobojstwa. U nas jest wszystko ok to byl poprostu nasz blad.
HAIL EM TILL THE F'CKIN' END
-dlaczego wszyscy tutaj pisza tak jakby byli czloknami EM, skad te plotki,ze Eli jest/byl w wojsku, skad plotki,ze suchy nie jest dobrym liderem itp. Suchy stara sie jak moze i wykonuje dobrze swoja robote, uwierzcie mi.
No no, bardzo ładna akcja ,widzę że będąc w przewadze 40 na 1 i mając Nemtora przy sobie jesteście w stanie dokonac wielu rzeczy. Gratulacje za dzisiejsze fragi ,jednej rzeczy jednak nie mogę zrozumiec :
23:24 Last Del'Impro [91]: ELI DO PIECA
Ehhh czasami wstyd mi że jestem Polakiem.
Bardzo dobrze powiedzial. Na pohybel mosiom. Nie mozesz zrozumiec, to zapytaj swoich dziadkow, jak sie zachowywali zydzi przed II wojna i czy to, ze ktos postanowil przykrocic ich panoszenie, bylo takie dziwne. A parchy do dzis twierdza, ze nigdy nikomu niczym nie zawinily, chociaz do tej pory troche duze chca miec wplywy jak na 3 mln mocha.
Wez ty sobie poczytaj, co to jest syjonizm, ktory oni praktykuja. Jako ciekawostke mozesz tez poczytac o Talmudzie, jednej z podstawowych ksiag judaizmu. Jesli nadal nie bedziesz rozumial, to znaczy zes sam pejsaty.
O co wam chodzi z tym ilu ludzi było na niego. Trudno, żebym 1 osoba na niego wyskoczyła jak to był 225 elite to solo go nikt nie wysoluje. A pozatym to wojna, więc to nie jest nic złego jak jednego ubije 40 czy nawet 100. Pozatym na wcześniejszych ustawkach jak EM nagrywa, to ich też jest paru na jednego.
I wątpie, żeby Nemtor padł, tylko kick, brak many lub małe pomieszczenie może go zabić.
Interpretujcie sobie to jak chcecie.
Ojciec Dyrektor
15-01-2007, 10:17
taa już 3 razy się spuściłem. po pierwsze to eli miał skulla na brolliku nie on na nim wtedy my mass loga zrobiliśmy co do nas należało xDDD i wysłaliśmy go do temple .
Evil Maul
15-01-2007, 10:25
Nie liczy sie ilosc fragów a jakosc Xd , po za tym co z tego EM nabiło duzo fragów skoro oni nie opuszczaja pz (no zdarzaja sie wyjatki ) po prostu Eli popelnil bład myslal ze nikt go niezlapie ani nikt go nie strapuje pomylil sie . EM teraz bedzie wiedzialo zeby nas nie lekcewazyc i to bedzie dla EM nauczka .
Makaveli Tha Don
15-01-2007, 11:37
Wlaśnie przed chwila Aldruhn do mnie zagadal na gg i powiedzial o fragu:)
No musze przyznac ze to bylo niezle. Chociaz nadal EM ma 2x wiecej fragow. Nisogaf ma racje liczy sie jakosc...:p
taa już 3 razy się spuściłem. po pierwsze to eli miał skulla na brolliku nie on na nim wtedy my mass loga zrobiliśmy co do nas należało xDDD i wysłaliśmy go do temple .
Nie no stary gz fraga w sumie 2 fragow. Ale u nas morale nadal sa wysokie. A ty zachowujesz sie jak bys faktycznie sie mial zamiar spuscic. Wyluzuj troche.
A co do poczatku wojny to ona juz dawno sie zaczela i dalej jest 24 do 12.
@Kommar
Oj chlopaku, zapewne twoja babcia nosi mochera, ty nalezysz do mlodzierzy wszech polskiej i glosowales na LPR?
Ojciec Dyrektor
15-01-2007, 12:29
Elmo_us:
@Kommar
Oj chlopaku, zapewne twoja babcia nosi mochera, ty nalezysz do mlodzierzy wszech polskiej i glosowales na LPR?
Nawet jeśli jego babcia nosi mochera a , on należy do młodzieży wszech polskiej
i oddał swój głos na LPR . To tobie chu** do tego. Ciebie to ani razu nie widziałem żebyś walczył tylko posty na forum tibia.com robisz chociaż teraz masz przerwę bo forum jest offline:>
Wlaśnie przed chwila Aldruhn do mnie zagadal na gg i powiedzial o fragu:)
No musze przyznac ze to bylo niezle. Chociaz nadal EM ma 2x wiecej fragow. Nisogaf ma racje liczy sie jakosc...:p
Hmm to za niedlugo to juz bedziecie oceniac czy frag byl wykonany z telemarkiem czy nie :)
Gratz Fraga.
@22:06 Last Del'Impro [91]: AHAHHAH ZROBMY Z CIALA NIEGO MYDLO
gratz za poglady, pewnie tak nie myslisz tylko powtarzasz za starszymi, ale to twoja sprawa, wspolczuje twoim rodzicom, pewnie ich tez kiedys bedzisz chcial przerobic na mydło.
Elmo_us:
To tobie chu** do tego. Ciebie to ani razu nie widziałem żebyś walczył tylko posty na forum tibia.com robisz chociaż teraz masz przerwę bo forum jest offline:>
Moge powiedziec dokladnie to samo, h** do tego w ilu bitwach bralem udzial.
Bardzo dobrze powiedzial. Na pohybel mosiom. Nie mozesz zrozumiec, to zapytaj swoich dziadkow, jak sie zachowywali zydzi przed II wojna i czy to, ze ktos postanowil przykrocic ich panoszenie, bylo takie dziwne. A parchy do dzis twierdza, ze nigdy nikomu niczym nie zawinily, chociaz do tej pory troche duze chca miec wplywy jak na 3 mln mocha.
Wez ty sobie poczytaj, co to jest syjonizm, ktory oni praktykuja. Jako ciekawostke mozesz tez poczytac o Talmudzie, jednej z podstawowych ksiag judaizmu. Jesli nadal nie bedziesz rozumial, to znaczy zes sam pejsaty.
To czy zasłużyli na to co ich spotkało czy nie to już nie tobie osądzac. Osobiście za Żydami nie przepadam, ale na to co zrobiono z nimi podczas II W.Ś, moim zdaniem nie zasługuje nikt, nie ważne jakie by były jego winy. Pewnie fakt, że wówczas zginęły również tysiące Polaków jest dla ciebie nieistotny. Wyjdź i nie wracaj, proszę.
MagField
15-01-2007, 17:38
Kurwa czemu wyskakuje mi debug?
Gratz fraga, ale zachowanie niektorych osob w stosunku do pochodzenia Eliego pozostawie bez komentarza...
Eternal till the end,
~Piro.
Nie liczy sie ilosc fragów a jakosc Xd , po za tym co z tego EM nabiło duzo fragów skoro oni nie opuszczaja pz (no zdarzaja sie wyjatki ) po prostu Eli popelnil bład myslal ze nikt go niezlapie ani nikt go nie strapuje pomylil sie . EM teraz bedzie wiedzialo zeby nas nie lekcewazyc i to bedzie dla EM nauczka .
wiec wolisz zrobic 1 fraga na elim niz 6 fragow na innych? Ok, grats. Cale EM popelnilo blad nie tylko Eli. O ile wiem to Wy tylko expicie na POH no moze kiedy Nemtor jest online to wychodzicie gdzies dalej ale najczesciej to i tak sie konczy wizyta w templu lub ucieczka do PZ.
@Vagraav: Serpahim nie mial jak walczyc bo go nie bylo pozatym czesto liderzy mowia kto ma isc do i to nie jest zalezne od niego.
Pall_Mall
15-01-2007, 19:14
Przyznaje jak ktos napisal ze czasami wstydze sie ze jestem polakiem a ze teksty rasistowskie ten pan powinien dostac bana.
btw. Moze jego starą spalili i ma jakies kompleksy ? kto wie
@Vagraav
nie, prawie wcale sie nie podnieciles <lol984343>
@Kommar
po pierwszze - *młodzieży*, analfebeto. majac 23 lata troche glupio walic takie byki, chlopaku. po drugie - *wszechpolskiej*, jak to milo mowic o organizacji, ktorej nawet z nazwy sie nie zna.
po trzecie - nie naleze, a na lpr nie glosowalem. niby dlaczego mialbym popierac wyznawcow kultu zyda jezusa, piewcow "narodu wybranego" i jego "ziemi obiecanej", skoro jestem antysyjonista?
po czwarte - dlaczego tak bulwersuje cie to, ze powiedzialem prawde o zydach?
To czy zasłużyli na to co ich spotkało czy nie to już nie tobie osądzac. Osobiście za Żydami nie przepadam, ale na to co zrobiono z nimi podczas II W.Ś, moim zdaniem nie zasługuje nikt, nie ważne jakie by były jego winy. Pewnie fakt, że wówczas zginęły również tysiące Polaków jest dla ciebie nieistotny. Wyjdź i nie wracaj, proszę.
skad wywnioskowales ze smierc polakow jest dla mnie nieistotna? wyssales to z bolca, pewnie parchatego. skoro nie mi osadzac czy zasluzyli, to tobie tez nie, wiec oszczedz sobie to, ze twoim zdaniem nikt nie zasluguje na tania smierc. a co do wychodzenia i nie wracania, to ciezko mi zalecic tobie cos takiego, bo dokad niby mialbys isc? w europie nie ma dla ciebie miejsca, w palestynie tez takich jak ty nie widze, moze syjonistyczne usa?
Gratz fraga !! :D Czyżby następnym "wybrańcem" jest Wizak ?: >
HAIL CO ~~
skad wywnioskowales ze smierc polakow jest dla mnie nieistotna? wyssales to z bolca, pewnie parchatego. skoro nie mi osadzac czy zasluzyli, to tobie tez nie, wiec oszczedz sobie to, ze twoim zdaniem nikt nie zasluguje na tania smierc. a co do wychodzenia i nie wracania, to ciezko mi zalecic tobie cos takiego, bo dokad niby mialbys isc? w europie nie ma dla ciebie miejsca, w palestynie tez takich jak ty nie widze, moze syjonistyczne usa?
Jejku skąd u ciebie taka nienawiśc do Żydów? Boli cię to że mają od ciebie więcej pieniędzy, stanowisk, władzy? A może sam jesteś jednym z nich, ale nie chcesz przyjąc tego do wiadomości? Hmmm co do drugiej częsci twojego posta - czy każdy nie podzielający twoich poglądów jest dla ciebie Żydem ? Nie wiem jak ci to wytłumaczyc aby jednoczesnie nie obrazic cie.
Gratulacje fraga od gildi NKWD z Kyry
Czekamy na fragi EM.
Osobiscie kibicuje i CO i Anima oraz EM
Kiedys gralem z ludzmi z Olecka a z EM mam znajomych teraz na Kyrze.
Sila i Honor!
....................
Princes Keaya
Jejku skąd u ciebie taka nienawiśc do Żydów? Boli cię to że mają od ciebie więcej pieniędzy, stanowisk, władzy? A może sam jesteś jednym z nich, ale nie chcesz przyjąc tego do wiadomości? Hmmm co do drugiej częsci twojego posta - czy każdy nie podzielający twoich poglądów jest dla ciebie Żydem ? Nie wiem jak ci to wytłumaczyc aby jednoczesnie nie obrazic cie.
za co ich nienawidze? już zapomniales moj post, ktory poprzednio cytowales? syjonizm, talmud, to sa rzeczy za ktore ich nienawidze. tak trudno ci to zrozumiec? jesli nie, to po co pytasz?
moze to tez dla ciebie za trudne, ale osoba, ktora twierdzi, ze skoro nie placze nad holokaustem zydow, to jest mi obojetna smierc polakow, to nie "kazdy nie podzielajacy moich pogladow". dla mnie ktos, kto wysnuwa takie wnioski to albo zyd, albo ktos niespelna rozumu. nie sadze, zebys pisal swoje posty ze szpitala psychiatrycznego, wiec przyjmij do wiadomosci, zes zwyczajnie zatruty parchem.
za co ich nienawidze? już zapomniales moj post, ktory poprzednio cytowales? syjonizm, talmud, to sa rzeczy za ktore ich nienawidze. tak trudno ci to zrozumiec? jesli nie, to po co pytasz?
moze to tez dla ciebie za trudne, ale osoba, ktora twierdzi, ze skoro nie placze nad holokaustem zydow, to jest mi obojetna smierc polakow, to nie "kazdy nie podzielajacy moich pogladow". dla mnie ktos, kto wysnuwa takie wnioski to albo zyd, albo ktos niespelna rozumu. nie sadze, zebys pisal swoje posty ze szpitala psychiatrycznego, wiec przyjmij do wiadomosci, zes zwyczajnie zatruty parchem.
Co do śmierci Polaków - fakt, źle zrozumiałem post, napisałem głupoty.
Ale powiedz mi, dlaczego ktoś nie podzielający twoich poglądów jest od razu parchem? Napisałeś w pierwszym poście, że jeżeli po przeczytaniu co to syjonizm, nie zrozumię dlaczego tak nienawidzisz Żydów, sam jestem parchem.
Przeczytałem i jakoś mnie to nie przekonało. Jeżeli na podstawie tego usprawiedliwiasz uśmiercanie całego narodu to jesteś po prostu idiotą.
Dlaczego nie mamy zgładzic całego narodu Niemieckiego, dzięki któremu życie straciły miliony ludzi w Europie, nawet nie licząc Żydów. Dlaczego nie zgładzimy całego narodu Angielskiego za kolonializm. Dlaczego nie zgładzimy narodu Chińskiego za aneksję Tybetu. Nawet jeśli nienawidzisz Żydów za to co robią teraz na terytorium Palestyny, wiele narodów, według tego co powiedziałeś, zasługiwałoby na to co spotkało Żydów.
TehRegent
16-01-2007, 10:05
po pierwszze - *młodzieży*, analfebeto. majac 23 lata troche glupio walic takie byki, chlopaku. po drugie - *wszechpolskiej*, jak to milo mowic o organizacji, ktorej nawet z nazwy sie nie zna.
po trzecie - nie naleze, a na lpr nie glosowalem. niby dlaczego mialbym popierac wyznawcow kultu zyda jezusa, piewcow "narodu wybranego" i jego "ziemi obiecanej", skoro jestem antysyjonista?
po czwarte - dlaczego tak bulwersuje cie to, ze powiedzialem prawde o zydach?
Gleba. Jezus nie jest przez Żydów uznawany jako żyd, ponieważ nie stosował się do wszystkich nakazów ich prawa.
Wiesz co to w ogóle antysyjonizm?
Jak już piszesz nazwę organizacji to może z wielkiej litery, jako że to nazwa własna?
Po co wy z nim w ogole dyskutujecie? Nie przekonacie go, znam takich ludzi jak on, a raczej znalem, bo juz sie zmienili. Kiedys moze chlopak zrozumie, ze bardzo sobie upraszcza obraz swiata.
A tak swoja droga, to by sie przydal jakis moderator w tym temacie :]
Poznanski Rycerz
16-01-2007, 15:44
@14latek
Nie poruszaj takiego tematu ktory jest ci zupelnie obcy...
Nazwal go parchem bo jest idiota(parch)
Nie nazwal cie jeszcze parchem wiec nie rozpaczaj nad swoim marnym losem.
Btw. Zydzi wciaz czekaja na Mesjasza ^^ caly czas
MOHER sie pisze
TO ze jest antysemita, to nic nie znaczy... do porownania Polakow Hitler nie zaczal tak przesladowac jak Zydow, zaglada biologiczna polskiego narodu miala nastapic po calkowitej zagladzie Jude.
przymiotniki z malej litery... niemiecki
@anytsemita
Zydzi nie mieli wlasnego panstwa... nie mieli gdzie zyc...
W takiej samej sytuacji sa obecnie kurdowie. Nie dziw sie ze probowali za wszelka cene odzyskac ziemie, ktora zamieszkiwali od XV w pne.
On nie mowi ze dobrze ze zydow wybili... Polska byla nastepna w kolei... w ogole nie chce sie o tym gadac przeczytajcie troche o okresie 1938-45...
Nie popieram przesladowania zydow, chociaz osobiscie nie lubie ich narodu...
NIKT TUTAJ NIE POPIERA SMIERCI ZYDOW
Ja pier****, na ch** wogole takie tematy poruszacie ...
A ty Kommar jak masz jakis problem to napisz do BRAVO, a nie zasmiecaj nam tu forum. Sa ludzie ktorych nie obchodza tutaj twoje poglady i nie maja zamiaru sluchac takich txtow. To co piszesz swiadczy tylko o Tobie...
PS: Zamknij drzwi z drugiej strony, bo te posty po oczach juz jebi*
Jak juz mowilem w Tibii sa inne powody do rozpoczynania wojen. Jest swiat wirtualny ktory mam nadzieje jest ponad podzialami (bialy - czarny ; Katolik - Żyd). Jednym z podzialow moze byc na pewno (Głupi - Mądry) ale Ty Kommar zaliczasz sie do tych pierwszych... Zyj tam i plz nie pisz juz nic...
ku*wa to jest temat o wojnie a nie o tym kto jaka wyznaje religie czy tam co sie dzialo z zydami itp. Kto jest choc troche tolerancyjny niech sie z nikim nie kluci i nie zniza sie do nizszego poziomu niz sam reprezentuje.
Wiec cos nowego z wojny :) ??
ELO !!
Ajron 88
16-01-2007, 21:42
Pewnie fakt, że wówczas zginęły również tysiące Polaków jest dla ciebie nieistotny.
Dla Żydów ten fakt jest nieistotny , osobiście nie jestem antysemitą , ale troszke się naczytałem o tym i owym , i chodż wiele informacji na jakie się natknęłem było ponoc "nieprawdzwie" to mam wyrobiony pogląd co do Żydów (popatrzcie na "wojne" Izraelsko - Palestyńską , to jest przecież śmieszne co Żydzi tam robią).
Co do śmierci Polaków - fakt, źle zrozumiałem post, napisałem głupoty.
Ale powiedz mi, dlaczego ktoś nie podzielający twoich poglądów jest od razu parchem? Napisałeś w pierwszym poście, że jeżeli po przeczytaniu co to syjonizm, nie zrozumię dlaczego tak nienawidzisz Żydów, sam jestem parchem.
Przeczytałem i jakoś mnie to nie przekonało. Jeżeli na podstawie tego usprawiedliwiasz uśmiercanie całego narodu to jesteś po prostu idiotą.
Dlaczego nie mamy zgładzic całego narodu Niemieckiego, dzięki któremu życie straciły miliony ludzi w Europie, nawet nie licząc Żydów. Dlaczego nie zgładzimy całego narodu Angielskiego za kolonializm. Dlaczego nie zgładzimy narodu Chińskiego za aneksję Tybetu. Nawet jeśli nienawidzisz Żydów za to co robią teraz na terytorium Palestyny, wiele narodów, według tego co powiedziałeś, zasługiwałoby na to co spotkało Żydów.
napisales glupoty, ktore mogly wynikac z braku rozsadku albo ze sposobu myslenia typowego dla chaimow. zalozylem, ze brak rozsadku ciebie nie dotyczy, wiec zostala druga opcja. skoro zrozumiales swoj blad, to i pod parcha juz nie podchodzi. a na temat syjonizmu czytales w zlym miejscu albo niedokladnie. dla przykladu, syjonizm przyjmuje jako jedno z wielu zalozen wywyzszanie sie nad innymi narodami, juz o tym wspominalem rzucajac haslo "narod wybrany". jesli nadal nie bedziesz rozumiec, dlaczego nienawidze ich pogladow i zachowania, to nic juz chyba nie poradze. nie powiedzialem, ze kocham komunistyczne chiny, a co do anglii i niemiec - jest istotna roznica, taka ze zydzi nadal przyjmuja postawy rodem z czasow barbarzyncow, a anglia i niemcy od takowych odstapily.
nie tylko palestyna, oj nie - iran, irak i inne panstwa arabskie nie mialy nigdy lekko z pejsatymi.
Gleba. Jezus nie jest przez Żydów uznawany jako żyd, ponieważ nie stosował się do wszystkich nakazów ich prawa.
Wiesz co to w ogóle antysyjonizm?
Jak już piszesz nazwę organizacji to może z wielkiej litery, jako że to nazwa własna?
bardzo trafna bedzie w tym miejscu parafraza slow kafesa: twoja stara gleba.
ty nawet nie wiesz, co to zyd. oswiece cie, slowo to ma dwa znaczenia:
1. osoba tej a nie innej narodowosci
2. wyznawca religii judaistycznej
jezus moze co najwyzej nie byc uznawany za zyda w znaczeniu 2, bo skoro jego matka byla zydowka, to sila rzeczy byl zydem w znaczeniu 1.
wiem co to antysyjonizm, nie kaz mi tego wiecej roztrzasac, ja o to nie prosze, tylko ciagle dostaje merytorycznie bardzo slabe komentarze.
jakbys do tej pory nie zauwazyl, pisze bez uzycia polskich znakow i duzych liter, dla jednej nazwy wlasnej nie musze robic wyjatku. ale skoro juz jestesmy przy tym temacie, to napisales duza litera slowo "zyd" w znaczeniu, w ktorym uzywa sie malej litery (wyznawca judaizmu).
Ja pier****, na ch** wogole takie tematy poruszacie ...
A ty Kommar jak masz jakis problem to napisz do BRAVO, a nie zasmiecaj nam tu forum. Sa ludzie ktorych nie obchodza tutaj twoje poglady i nie maja zamiaru sluchac takich txtow. To co piszesz swiadczy tylko o Tobie...
PS: Zamknij drzwi z drugiej strony, bo te posty po oczach juz jebi*
Jak juz mowilem w Tibii sa inne powody do rozpoczynania wojen. Jest swiat wirtualny ktory mam nadzieje jest ponad podzialami (bialy - czarny ; Katolik - Żyd). Jednym z podzialow moze byc na pewno (Głupi - Mądry) ale Ty Kommar zaliczasz sie do tych pierwszych... Zyj tam i plz nie pisz juz nic...
moje posty przynajmniej wprowadzaja jakies fakty, twoja krytyka niewiele ma z nimi wspolnego. to chyba oczywiste, dlaczego ktos poruszyl ten temat, po prostu uwaza obrazanie zydow za cos niestosownego. a ja sie z tym nie zgadzam, bo wiem, ze zydzi nie uwazaja polakow (i nie tylko polakow) za rownych sobie, wiec nie widze powodu, aby ich uwazac za rownych z innymi ludzmi. nie mam wiekszego problemu niz ten, kto ten temat rozpoczal. czy musze tobie tlumaczyc takie podstawy, jak to, ze na forum kazdy ma prawo piszac posty wyrazac swoje poglady i niczego nie zmienia to, ze niektorzy nie chca ich znac? masz nadzieje, ze tibia jest ponad podzialami. nic bardziej mylnego. przykladowo na elysii wiekszosc graczy majacych wysokie lvle (a nie pochadzacych z polski czy brazylii), rzuca tekstami typu "fucking retarded polak", gdy pierwszy raz zobaczy kogos i stwierdzi, ze to polak. to tez ma proste wytlumaczenie - dzieci z krajow rozwinietych grajace w tibie sa raczej wiekszymi ksenofobami, niz pozostala czesc spoleczenstwa, w ktorym zyja. nie mam zlego zdania o finach czy holendrach przez te gromadki faszyzujacych dzieci, bo wiem ze wiekszosc ludzi z tych krajow taka nie jest.
reasumujac, nie zgadzam sie z tym, ze trzeba lubic narod, ktory polakow wcale nie lubi i uznaje za gorszych. a slowa takie jak parch, moch, chaim, pejsacz, uwazam ze maja neutralne zabarwienie lub odnosza sie bezposrednio do stanu faktycznego. wiem, ze to niektorych boli, nie wiem dlaczego, ale moze sobie na tym etapie odpuscimy ten temat?
@Kommar
No to poleciales nas wszystkich ostro i do tego bez mydla ...
Lecz i tak pozostane przy swoim, popatrz na to z tej strony:
Ostatnio dosyc glosno bylo o reklamie sieci Media Markt w niemickiej telewizji, gdzie grupa polakow okrada niemcow z zegarkow czy tez spodni ( nie pamietam ).
Oczywiscie tlumy Polakow byly oburzone... I jest to przyklad na uogolnienienie danej grupy spolecznej lub narodu. Na zachodzie Polacy uwazani sa przez nie ktorych za zlodzieji i ludzi z kraju 3 swiata bez pradu i wody... Lecz ilu jest Polakow ktorzy w zyciu nic nie ukradli i ktorzy zyja w dostatku ? Jest tez w tym "cos" prawdy (niestety).
Czesc ludzi jak mysli o Niemcach to jednoczesnie mysli o Hitlerze i nazistach... A ilu bylo Niemcow ktorzy nie popierali Hitlera ? I na tym polega uogolnienie ...
Chcialbys zeby inni ludzie nas tak postrzegali ? Prawdopodobnie nie...
Wiec tez nie mozesz mowic ze w tym wypadku Eli jest taki jak stereotypowi Żydzi ... Wiec Cie pytam: Zrobil Ci cos kiedys co moglo by tak o nim swiadczyc ? Czy poprostu sam fakt iz jest wyznawca takiej a nie innej religi odrazu go szufladkuje z innymi ??
smenty walicie ze szok, najelpiej gdybac ... co by bylo dgyby a oni siedza w pz a ich jest 2x wiecej .... gowno wszystko prawda, woja jest wojna i nie wiem jak na wojnie mozna expic ;D a potem sie dziwic ze ktos kogos trapnal (to nie jest aluzja do nikogo tak tylko mowie), dziwi mnie zachowanie POLAKOW, jak kurwa mozna powiedziec cos w stylu "ELI DO PIECA ZYDZIE" or smth else ... ludzie myslcie i prosze Was nie mowcie mi tekstami w stylu "spytaj sie dziadkow co oni robili przed II wojna" - szczerze ? sra mi to co robili i co beda robic liczy sie szacunek dla kazdej osoby obojetnie jakiej jest rasy wyznania i czego kolwiek innego, jak tego nie pojmiecie to nie zajdziecie daleko. zal. (szkoda koncowki dopisywac nadaje sie chyba tylko "~")
EM dostawało w dupe od BW, a mimo to wygrało (i sie powiniscie cieszyc bo teraz aldora by byla szwedzkim serverem ...), mieli woje z anima juz i ja wygrali, a poki co zapowiada sie wygrana EM.
Jestem osoba bez stronna (mam kilku friendsow z co ipt.) ale nie trzymam zadnej ze stron - niech wygra lepszy.
Jan 16 2007, 20:45:53 CET Killed at Level 103 by Redd Xedriand
and by Leison
hail em_/ kurwa znow moje sd nie weszlo
Hmmm,nawet jeśli by wygrał CO to chcę abyście się zastanowili otuż nad jedną rzeczą:
Czy jest fair Walczyc 2 na jednego?
Wg. mojego skromnego zdania wychodzi tu tchórzostwo (wszystkich urażonych serdecznie przepraszam )bo z pomoca innej gildii latwo kogos pokonac ;)
MagField
17-01-2007, 00:57
@up
Takie życie ;]
Ajron 88
17-01-2007, 01:12
@Kommar
No to poleciales nas wszystkich ostro i do tego bez mydla ...
Lecz i tak pozostane przy swoim, popatrz na to z tej strony:
Ostatnio dosyc glosno bylo o reklamie sieci Media Markt w niemickiej telewizji, gdzie grupa polakow okrada niemcow z zegarkow czy tez spodni ( nie pamietam ).
Oczywiscie tlumy Polakow byly oburzone... I jest to przyklad na uogolnienienie danej grupy spolecznej lub narodu. Na zachodzie Polacy uwazani sa przez nie ktorych za zlodzieji i ludzi z kraju 3 swiata bez pradu i wody... Lecz ilu jest Polakow ktorzy w zyciu nic nie ukradli i ktorzy zyja w dostatku ? Jest tez w tym "cos" prawdy (niestety).
Czesc ludzi jak mysli o Niemcach to jednoczesnie mysli o Hitlerze i nazistach... A ilu bylo Niemcow ktorzy nie popierali Hitlera ? I na tym polega uogolnienie ...
Chcialbys zeby inni ludzie nas tak postrzegali ? Prawdopodobnie nie...
Wiec tez nie mozesz mowic ze w tym wypadku Eli jest taki jak stereotypowi Żydzi ... Wiec Cie pytam: Zrobil Ci cos kiedys co moglo by tak o nim swiadczyc ? Czy poprostu sam fakt iz jest wyznawca takiej a nie innej religi odrazu go szufladkuje z innymi ??
No tak , Polacy podnieśli bunt bo nie każdy jest złodziejem i nie każdemu sprawie przyjemnośc bycia podpinanym pod ten stereotyp , ale porównując to do tego co napisal Kommar, każdy (lub prawie każdy "etniczny żyd") żyd jest wyznawcą judaizmu , czutaj uwarza sie za członka narodou wybranego , istotę lepszą/wyższą (niewiem jak to dokładnie jest, judaizmem nigdy sie nie itneresowałem) , czujesz lekką rożnicę ? :P
EM dostawało w dupe od BW, a mimo to wygrało (i sie powiniscie cieszyc bo teraz aldora by byla szwedzkim serverem ...)
em wygralo wojne z bw o0? wojne z bw wygrali masakrowiec z nemtorem. a bw jest teraz w em, z tym ze walcza nie o wolnosc tylko dla zabawy, ale historia pokazala ze na bw najlepszym sposobem jest zet ;)
@Kommar
Nawet "jesli" tak mysli, to swiadczy tylko o nim :) ale przyznasz ze tekst typu
22:06 Last Del'Impro [91]: AHAHHAH ZROBMY Z CIALA NIEGO* MYDLO
BTW gratuluje nienagannej polszczyzny koledze DEL'IMPRO ...
czy "Zydzi do pieca" jest troche nie na miejscu... Wychodzi na to ze osoby mowiace w ten sposob uwazaja sie za lepsze od innych ( w tym wypadku Żydów ).
Chialbym zebys spojrzal na to z innej strony. Wiekszosc ( jak nie wszyscy ) ludzie ( przynajmniej w Polsce ) nie wybiera sobie wyznania... Rodzac sie rodzina automatycznie wybiera nam religie w ktora bedziemy wierzyc. Nie wiem jak jest u Żydów ale prawdopodobnie tak samo ( jak nie to mnie poprawcie ). Wiec co bys zrobil gdyby ktos z Twojej rodziny byl Żydem ? Tez bys spalil ich w piecu a z tluszczu zrobil mydlo ? BTW fakt narzucenia religii jest troche nie dorzeczny bo przeciez mamy prawa obywatelski, wolnosc slowa, demokracje i inne przykrywki prawdziwej wladzy... Lecz nie jest to temat o religiach lecz o wojnie na Aldorze, wiec obiecam ze juz na ten temat sie nie bede wypowiadal wiecej bo nie ma sensu i chcialbym Was prosic o to samo. Z góry dziekuje i pozdrawiam
em wygralo wojne z bw o0? wojne z bw wygrali masakrowiec z nemtorem. a bw jest teraz w em, z tym ze walcza nie o wolnosc tylko dla zabawy, ale historia pokazala ze na bw najlepszym sposobem jest zet ;)
na pewno masz racje w tym zdaniu chodzlo mi o to, ze nie ma ich na serverze - sformuowalem to jako wygranie wojny :)
Kommar:
Nie, wcale nie uważam, że trzeba lubic Żydów, przecież napisałem że sam za nimi nie przepadam, po prostu chciałem powiedziec że ogromna nienawiśc do nich jest bezsensowna. Po drugie wcale nie chodziło mi o obrażanie narodu Żydowskiego, lecz o robienie sobie żartów z ofiar Holocaustu. Każde życie ludzkie ma dla mnie taką samą wartośc, mam nadzieje że to zrozumiesz. Po trzecie - co do państwa Izrael. Wcale nie uważam tego co Żydzi tam robią za słuszne, ale nie powinieneś też popierac działań państw arabskich, które miały kilkanaście lat (1949 do 1967) na utworzenie arabskiego państwa palestyńskiego. Zamiast tego podzieliły między sobą częśc terenów, które dziś należą do Izraela. Warto też dodac ze syjonizm wcale nie musi oznaczac poparcia dla działań politycznych Izraela. Po czwarte uważasz, że Żydzi nie uważają innych narodów za równych sobie. Z pewnością jest w tym trochę prawdy ale chyba nie zauważasz faktu, że przez około 2000 lat do dziś, Żydzi byli i są poniżani przez inne nacje, w większości przypadków nie dlatego że uważają się za naród wybrany, lecz z powodu ich odrębności kulturowej i hermetycznej postawy względem innych, co jest idealnym polem do popisu dla różnego typu plotek i stereotypów. Czy taka postawa wobec nich nie jest "wywyższaniem się nad innymi narodami" ? Po piąte podaj mi jeden argument dla którego Żydzi mieli by lubic Polaków.
Reasumując: Moim skromnym zdaniem, silna nienawiśc do Żydów jako narodu jest spowodowana nieznajomością ich kultury i obyczajów, przez co większośc ludzi wydaje im ocenę na podstawie utwardzonych stereotypów. Co do państwa Izrael wcale nie popieram tego co Żydzi tam robią. Ale rozejrzyjcie się wokół, mało mamy lub mieliśmy na świecie podobnych sytuacji? Przepraszam już za te offtopy, była to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie, nie związanym z wojną na Aldorze.
Topic: No cóż pozostaje chyba tylko pogratulowac EM fraga.
Down:
Czy jesteś w stanie udowodnic że wszyscy z zabitych Żydów, byli tacy jak ich tutaj przedstawiasz? Raczej nie. Fakt państwo Izrael dąży do wielkich wpływów nie tylko na swoim terenie, tak samo zresztą jak chocby Rosja,USA,Chiny, chcą byc przeciw wagą dla państw arabskich. Tak jak już powiedziałem wcale tego nie popieram, ale to nie jest dla mnie powód żeby uważac Żydów za podludzi. Syjonizm to ruch narodowy i towarzysząca mu ideologia stworzenia niezależnego państwa żydowskiego na terytorium Palestyny oraz zahamowanie procesów asymilacyjnych mniejszości żydowskiej w poszczególnych krajach( cytat z Wikipedii). Jakoś nie mogę tu dojrzec wzmianki o poklasku dla działań izraelskich liderów i ich polityki. Nie, Żydzi nie byli poniżani za uważanie się za naród wybrany. Nie byli popularni wśród Rzymian za ich separatyzm oraz chrześcijan którzy za wszelką cenę chcieli się odciąc od swoich żydowskich korzeni (nagminne utożsamianie ich z Żydami). Później przerodziło się to w podżeganie do antyżydowskich zachowań. Sam Hitler powiedział, że eksterminacja Żydów jest zwieńczeniem odwiecznej polityki Kościoła Rzymskiego. Hierarchowie Rzymscy obarczali cały naród za śmierc Jezusa, mając ogromny wpływ na świadomośc mas. Moim zdaniem tu leżą przyczyny nienawiści do Żydów, która ewoluowała przez ponad 2 tysiące lat. Co do twoich argumentów, czy chcesz powiedziec, że Żydzi żyli dostatniej od Polaków z powodu wielkiej miłości naszego narodu do nich? Nie, Żydzi doszli do wszystkiego sami, wynika to z wysokiego poziomu nauczania obecnego w tym narodzie.Ale ty zawsze będziesz dopatrywał się tu czegoś niecnego, zamiast przyjąc prosty fakt, że Żydzi często lepiej nadają się na niektóre stanowiska niż Polacy. Co do drugiego argumentu to oczywiście zgadzam się z tobą, co nie zmienia faktu, że Polacy są częściowo odpowiedzialni za zagładę Żydów (denuncjacje, kolaboracje, pogromy inspirowane przez nazistów).
Faktem jest też to, że wielu Żydów miało swój udział w budowaniu i obronie polskości (Korczak,Brzechwa,Leśmian to tylko niektórzy z nich).
Dobra koniec już tego offtopowania, to było moje ostatnie słowo w tej dyskusji. Obiecuję :].
@knox
nie wiem czy o tym wiedziales, ale kazdej religii mozna sie zrzec. mogles zasiegnac dokladniejszych informacji, zanim znowu poruszyles ten temat.
@mihash
dla ciebie kazde zycie ma taka sama wartosc i kazdy czlowiek zasluguje na godne traktowanie, wiekszosc tak nie uwaza i nie popiera chocby obrony praw przestepcow. piszesz ostatni post na ten temat, a nie unikasz w nim tak bardzo subiektywnych sformulowan, nie majacych obiektywnego kontekstu.
starania zydow o wplywy polityczne nie ograniczaja sie do terytorium izraela. nie rozumiem, dlaczego piszesz jakbys o tym nie wiedzial, bo juz o tym pisalem, chocby o iranie i iraku. syjonizm moze nie oznaczac poparcia dla dzialan izraela? to jakas subiektywna interpretacja slowa, ktore ma wiadome znaczenie.
owszem, zydzi byli ponizani ze wzgledu na to, ze uwazaja sie za narod wybrany. to, ze czesto przy okazji wysmiewano ich inne przymioty, o niczym nie swiadczy. spojrz chocby na braci milosciwie nam panujacych, czy ludzie czepialiby sie ich wzrostu albo urody pierwszej damy, gdyby bracia nie dazyli do ograniczenia swobod obywatelskich i nie dyskryminowali myslacych inaczej? jasne, ze nie.
argumentem by lubic polakow, a przynajmniej ich szanowac i nie uznawac za gorszych, powinno byc dla zydow to, ze przed wojna najwieksza czesc narodu zydowskiego mieszkala wlasnie u nas i zyla dostatniej, niz wiekszosc polakow. drugim argumentem powinno byc to, ze zaden inny narod nie pomogl tylu zydom przetrwac holokaustu, ile pomagali im polacy. jesli o tym nie wiedziales, powinienes wpierw poszerzyc swoja wiedze, potem zabierac glos.
kiedy wreszcie przestana naplywac nowe posty ewidentnie wymagajace sprostowania?
Przepraszam ze nie dotrzymam do konca slowa ale musze tylko 1 rzecz wyprostowac :)
Wiem ze kazdy moze zrzec sie swojej religii ale mimo to jestesmy wychowywani w danej religi, wiec mowiac prostym jezykiem przyzwyczajamy sie do niej i trudno nam pozniej sie jej zrzec ... Dla nas to w czym zostalismy wychowani jest prawda chocby nawet wmawiano nam jakies nie stworzone rzeczy ...
Jeszcze raz przepraszam...
Jakies nowinki odnosnie wojny ?
Deathbringer
19-01-2007, 17:12
Panowie: mam do Was wielka prosbe. Mielismy rozmawiac o wojnie na Aldorze, a temat stal sie rozmowa o Zydach i wymianami zdan miedzy ludzmi obojetnymi co do nich, tymi ktorzy uwazaja Zydow za dobrych i tych, ktorzy uwazaja Zydow za zlych. Oczywiscie kazdy ma prawo do swych pogladaow ale do tego mozna zalozyc osobny temat.
Z powazaniem
David C.
Seattle / USA
@UP
Od dluzszego czasu staram sie to powiedziec...
Lecz co chwile na forum wchodzi ktos z kompleksami i musi sie wygadac ...
To nie jest rubryczka w gazecie BRAVO GIRL ( powtarzam po raz kolejny )...
Straznik Monopolowego
19-01-2007, 23:33
Komar,Mihash-Wara kurwa do forum o zydach
Any new frags?:>
Jan 20 2007, 08:59:47 CET Killed at Level 127 by Erfelur
and by Royal Robik
Pani Hupefupe już podziękujemy...
HAIL CO
and by Royal Robik
HAIL CO
and by Royal Robik
HAIL CO
Mialem hacka bylem pijany i mialem lagi X( Poza tym zwichnalem prawa reke
Ojciec Dyrektor
20-01-2007, 11:37
jeszcze byłeś naćpany i nie wiedziałes co robisz, "kurka wodna " ci nie pomogła :( fajna wymówka .... lepszej nie było ?
Myslalem,że jesteś mądrzejszy i nie dasz się zabić,ale się myliłem.
HAIL CO @!@@@
abnis za te wiwatowie hail co nie dostaniesz od nich frii itmzów
Moze ktos mi pojasnic akcje z Hupe ? BO nie jestem w temacie
Z góry THX
jeszcze byłeś naćpany i nie wiedziałes co robisz, "kurka wodna " ci nie pomogła :( fajna wymówka .... lepszej nie było ?
Proponuję abyś przeczytał sobie co to sarkazm lub ironia, zanim zaczniesz odpowiadac na posty Hupefupe.
Ojciec Dyrektor
20-01-2007, 18:31
Proponuję abyś przeczytał sobie co to sarkazm lub ironia, zanim zaczniesz odpowiadac na posty Hupefupe.
Kolego Młodszy:
Po 1 wiem co to jest sarkazm i ironia (Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy. Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.)
Ja nie wyrażam się przeciwnie lub złośliwie. Ja tylko stwierdzam fakty ... Nie twierdze iż był naćpany tak jak napisałem dla przykładu tylko dziwny zbieg okoliczności ze akurat miał hacka akurat miał lagi, był pijany, i zwichnął prawą rękę....
evilKRIK
20-01-2007, 18:40
Jesteście super, oglądajac waszą poprzednią wojnę padłem z wrażenia, wy to macie fajne wojny, a nie to co u nas, u nas NIGDY nie ma otwartej wojny! A zwłaszcza utkwił mi w pamięci Shael Elvenwood
Didek Boys
20-01-2007, 18:42
Name: Vojuva
Level: 146
Last login: Jan 20 2007, 15:06:11 CET
Comment:
HAIL ETERNAL MARCH !
Account Status: Free Account
Account Information
Banished: until Jan 27 2007, 16:06:43 CET because of destructive behaviour
Dzisaj Vojuva została hacknięta w venore ubiła 3 n00bków i stała koło staku ja jestem za EM ale gz dla CO ze jej nie ubili bo wiedzieli że miała hacka;)
Dostała bana jak widać
Hail Eternal March
P.S: To juz 3 czlonek EM ktory zostal hackniety wtf?
Kolego Młodszy:
Po 1 wiem co to jest sarkazm i ironia (Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy. Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.)
Ja nie wyrażam się przeciwnie lub złośliwie. Ja tylko stwierdzam fakty ... Nie twierdze iż był naćpany tak jak napisałem dla przykładu tylko dziwny zbieg okoliczności ze akurat miał hacka akurat miał lagi, był pijany, i zwichnął prawą rękę....
Ehh widzę, że dalej nie rozumiesz. Po pierwsze to nie twierdzę że ty, kolego starszy użyłeś ironii w swojej wypowiedzi. To Hupefupe jej użył a ty widac jej nie zrozumiałeś. Postaram się to wytłumaczyc jak mogę najlepiej. Często osoby, które ginęły w tej wojnie lubiły tłumaczyc się w podobny, głupi sposób jak teraz Hupe. Jego post miał na celu wydrwic ich postawę w tych sytuacjach.
Marianos
20-01-2007, 20:40
Eternal wbija fraga numer 26 na Toortoflopie.
Jan 20 2007, 18:01:21 CET Killed at Level 148 by Eleik Roon and by Little Elvis
Dzisaj Vojuva została hacknięta w venore ubiła 3 n00bków i stała koło staku ja jestem za EM ale gz dla CO ze jej nie ubili bo wiedzieli że miała hacka;)
Dostała bana jak widać
Hail Eternal March
P.S: To juz 3 czlonek EM ktory zostal hackniety wtf?
CO go nie ubilo bo sie bali wyjsc z PZ, obawiali sie ze to trap.
btw. Azka~ (100 ms) musiala zrobic 2-3 ujoty zeby wyjsc z trapa (gratz for RS:evul:)
You recognize Toortoflop. He was killed by Little Elvis.
Na nasz odpowiedz nie trzeba bylo dlugo czekacB)
Hail EM
@Mihash
Mam wrazenie ze jestes jedynym co zrozumial :P
Diamonic
21-01-2007, 05:12
@Mihash
Ja tezh zrosumiauem!11
@Vagraav
Człowieku jeżeli twoja wiedza opiera się tylko na tym co przyczytałeś, ale nie potrafisz tego rozpoznać/zastosować/czy-cokolwiek-innego-co-można-z-tym-zrobić, to ci współczuję..
Crafty Pall
21-01-2007, 12:36
CO go nie ubilo bo sie bali wyjsc z PZ, obawiali sie ze to trap.
btw. Azka~ (100 ms) musiala zrobic 2-3 ujoty zeby wyjsc z trapa (gratz for RS:evul:)
You recognize Toortoflop. He was killed by Little Elvis.
Na nasz odpowiedz nie trzeba bylo dlugo czekacB)
Hail EM
@Mihash
05:50 Brollik [149]: Exevo Gran Mas Vis
05:50 Warning! The murder of Kod Carnage was not justified.
Na naszą riposte też długo nie czekaliście ;-) frag za frag chociaż coś się dzieje.
Ojciec Dyrektor
21-01-2007, 12:44
05:50 Warning! The murder of Kod Carnage was not justified.
Na naszą riposte też długo nie czekaliście ;-) frag za frag chociaż coś się dzieje.
Bardzo ładnie ;) Bardzo ładnie ;)
Name: Vojuva
ale gz dla CO ze jej nie ubili bo wiedzieli że miała hacka;)
Dostała bana jak widać
PFft. Nic mi nie mow Oni nie zaatakowali go jedynie dlatego ze stalismy i blokowalismy Vojuve z 30ma noobcharami.
A co do ciebie Vaagrav to bardzo mnie cieszy ze umiesz zagladnac do slownika i skopiowac jego tresc, ale czy ty to rozumiesz?
Bardzo ładnie ;) Bardzo ładnie ;)
Bardzo ladnie on tak dawno sie nie logowal ze prawdopodobnie nawet nie wiedzial ze jest wojna ^^. No ale frag to frag.
Ojciec Dyrektor
21-01-2007, 16:40
PFft. Nic mi nie mow Oni nie zaatakowali go jedynie dlatego ze stalismy i blokowalismy Vojuve z 30ma noobcharami.
A co do ciebie Vaagrav to bardzo mnie cieszy ze umiesz zagladnac do slownika i skopiowac jego tresc, ale czy ty to rozumiesz?
Ja w przeciwieństwie do wielu ludzi czytam ze zrozumieniem. Ja tylko na inny sposób zrozumiałem to co napisał Hupe.
16:23 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ithilid. He was killed by Astes.
You recognize Anubis Woman. She was killed by Brollik.
16:24 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Tach tach. She was killed by Brollik.
16:24 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dodion singor. He was killed by Eli Stormstriker.
padl chyba rowniez gloomy
te informacje mam od kolegi nei wiem czy to prawda, bo z tibia.com cos sie stao i nie mozna zobaczyc
Deathbringer
21-01-2007, 17:36
Czyli jaki jest w tej chwili aktualny wynik wojny? 27 : 16 dla em?
Kolega powiedział że rówież Roshar padł, ale to niepotwierdzona informacja, Tibia.com nie działa poprawnie :/
16:42 Maly wizak [192]: 16:37 Warning! The murder of Herlya was not justified.
abnis za te wiwatowie hail co nie dostaniesz od nich frii itmzów
Kurde,a właśnie na to liczyłem.
Gratuluję kolejnych fragów.
HAIL CO ~~ (fri itanz blz)
Od Nas EM padl Anubis Woman i Ithilid,
ze strony CO padli
Herlya, Gloomy chooper (ciagnal 2k oz mana fluidow ^^), Friiko pall i Deenland.
... i wszystko odbylo sie w carlin :] tak w ogole to jaki jest aktualny wynik?
... i wszystko odbylo sie w carlin :] tak w ogole to jaki jest aktualny wynik?
30 do 15stu.Pierwsze 2 fragi zdobylismy na demonie, poem CO zrobilo massloga.
Evil Maul
21-01-2007, 19:18
od EM padli :
- Anubis woman
- Ithilid
od CO padli :
- Herlya
- Deenland
- Gloomy Chooper
- Friiko Pall
razem (fragi ze wszystkich bitew) :
30:16 (niektorzy powiedza dlaczego 16 ? bo dzisiaj padł Kod Carnage ).
30:16 (niektorzy powiedza dlaczego 16 ? bo dzisiaj padł Kod Carnage ).
Moj blad faktycznie on pad dzisiaj wczesniej.
Najlepsza Anubis to martwa Anubis.
GRATZ
HAIL CO ~~
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17253
Gloomy Chooper.
1,5h czekania i CO nie przyszlo na ob. ;]
a wedlog mnie lepiej jest zrobic porzadna ustawke na rl i byly by fragi :D :D ale moim skromnym zdaniem CO ma Nemtora i duzo sorkow ale malo knightow i palkow a EM ma duzo knightow i pallow wiec zrobic jedno porzadne OB i wygrani biora serwer nie lepeij tak niz prac sie przed resetem albo cos takiego??:evul: :evul:
a wedlog mnie lepiej jest zrobic porzadna ustawke na rl i byly by fragi :D :D ale moim skromnym zdaniem CO ma Nemtora i duzo sorkow ale malo knightow i palkow a EM ma duzo knightow i pallow wiec zrobic jedno porzadne OB i wygrani biora serwer nie lepeij tak niz prac sie przed resetem albo cos takiego??:evul: :evul:
Hahahaha, ustawka na rl ciekawy pomysl ale nie wykonalny.
Chyba nie jestes w temacie OB bylo wczoraj w wieczorem, jak bys czytal co pisze w postach wyzej to bys tak nie pisal.
Hail EM
1,5h czekania i CO nie przyszlo na ob. ;]
No przeciez Zeta nie bylo ^^ widocznie ma dosc juz telefonow o kazdej porze dnia i nocy i tych prosb zeby sie zalogowal :)
Ema, a zauważyliście ze pół CO odeszło z guild :P?? Może coś szykują heh .
A jaki aktualny stan wojny, i czy ma ktos film z open battle o którym mówił JHolger ?? Pozdro
A jaki aktualny stan wojny, i czy ma ktos film z open battle o którym mówił JHolger ?? Pozdro
Aktualny wynik w fragach to ~30[EM] -=- ~16[Co+...] (+-1 frag, Tibia.com nie dziala i nie mozna sprawdzic czy ktos nie poległ)
Wydaje mi sie pewnym ze ktos z CO napewno krecil filmik z OB, od nas nikt filmu z OB z fragami nie posiada.
Hail EM
Po prostu potworzyli inne gildie, prawdopodonie dlatego ze Zet powiedzial ze kto pojdzie expic ten wyleci z gildi, moze wreszcie sie naucza ze warto posluchac lidera.
Btw. Ciekawe jak to jest, my kogos zabijamy, Zecik sobie siedzi na podworku z ziomkami jara blunty i jakis pajac dzwoni do niego zeby sie logną bo kogos zabilismy ^^, ja bym sie w*****l :)
Od Nas EM padl Anubis Woman i Ithilid,
ze strony CO padli
Herlya, Gloomy chooper (ciagnal 2k oz mana fluidow ^^), Friiko pall i Deenland.
o kórwa, 2k mf?! o jaaaa skont on miau? 40bp hyba sie spóżcze taka strata, ty hyba nigdy nie wicialez takjej ilozci manasuw na ras co???????
Po prostu potworzyli inne gildie, prawdopodonie dlatego ze Zet powiedzial ze kto pojdzie expic ten wyleci z gildi, moze wreszcie sie naucza ze warto posluchac lidera.
Btw. Ciekawe jak to jest, my kogos zabijamy, Zecik sobie siedzi na podworku z ziomkami jara blunty i jakis pajac dzwoni do niego zeby sie logną bo kogos zabilismy ^^, ja bym sie w*****l :)
jara blunty- bardzo ciekawe sformułowanie :)
o kórwa, 2k mf?! o jaaaa skont on miau? 40bp hyba sie spóżcze taka strata, ty hyba nigdy nie wicialez takjej ilozci manasuw na ras co???????
Nie nigdy w zyciu nie mialem takiej ilosc manasow na raz. A to ze na 30 postow robie 2 bledy ortograficze i nie uzywam polskich liter to huj cie to boli.
@up
A co sie z bluntami robi do nosa wciaga czy wciera sie pod wargi kurfa?
Nie nigdy w zyciu nie mialem takiej ilosc manasow na raz. A to ze na 30 postow robie 2 bledy ortograficze i nie uzywam polskich liter to huj cie to boli.
@up
A co sie z bluntami robi do nosa wciaga czy wciera sie pod wargi kurfa?
O "kurfa" ale jesteś PRO.
RISPEKT!
O "kurfa" ale jesteś PRO.
RISPEKT!
Przeciez wiem.
vu xiu ale ty jestes popierdolony
edit;
nei widzialem zeby ktos o tym pisal, wiec ja powiem. powsatala nowa guild w ktorej są czlonkowie zarowno animy jak i chosen ones;Valiant
takze teraz eternal march walczy przeciwko gildiom anima/chosen ones/valiant
21:11 Jibav [117]: 4:06 Warning! The murder of Little Bobby was not justified.
Hail EM
21:27 You see a dead human (Vol:10). You recognize Little Bobby. He was killed by Noiry.
31:16 ? :<
21:27 You see a dead human (Vol:10). You recognize Little Bobby. He was killed by Noiry.
31:16 ? :<
Na to wyglada, btw slyszelem ze mam od was wpierdol chlopaki za to ze w EM jestem.
Ode mnie ? ; o Ja mam już dosyć spotkań z Policją...
Ode mnie ? ; o Ja mam już dosyć spotkań z Policją...
Huhu, nie zachowuj sie jak przekozak:)
Czy ja mówię,że jestem kozakiem?Mówię tylko o tym,że bym nie bił kogoś w mojej obecnej sytuacji,a co do reszty to nie wnikaj.
nafunkowany
22-01-2007, 23:01
groźnie tu..
Czy ja mówię,że jestem kozakiem?Mówię tylko o tym,że bym nie bił kogoś w mojej obecnej sytuacji,a co do reszty to nie wnikaj.
on napisal ze sie tak zachowujesz, a nie ze mowisz ze jestes kozakiem. zresztą niby nie jestes ale temat ciągniesz dalej. no dawaj, pokozacz troszkę
31;16.
on napisal ze sie tak zachowujesz, a nie ze mowisz ze jestes kozakiem. zresztą niby nie jestes ale temat ciągniesz dalej. no dawaj, pokozacz troszkę
31;16.
Przez co sądzisz,że się tak zachowuje ? -.-` Nie rozumiem Cię.Jeżeli bym powiedział do niego coś w stylu:"Tak chcemy Cię kur** napier***** !! Wyskocze na Ciebie z 10cioma typami i masz lipe" wtedy mógłbyś mówić,że jestem kozak/zachowuję się jak kozak.Ale z racji tego,że tak nie powiedziałem proponuję zakończyć tą dyskusje,bo się to będzie ciągneło jak dyskusja o Żydach.
Pall_Mall
22-01-2007, 23:26
@up
Poprostu robisz z siebie gangstera <lol> To teraz takie modne nie?
Elo gangsta
btw.A mnie normalnie sciga Wojsko Polskie,FBI i cos tam jescze i powdzieli ze jak mnie zlapia to mi dadza mandat i zabiora licenje na pędzenie bimbru.
Wiem ze to przerazajace ale niestety prawdziwe
Gz fragów
jasne mistrzu, skonczmy to
Masakrowiec
Jan 22 2007, 23:14:59 CET Killed at Level 152 by Leison
Ghetti
Jan 22 2007, 23:29:11 CET Killed at Level 80 by Maly wizak
and by Ron Montegro
TRICK CRIELAD
Jan 22 2007, 23:37:00 CET Killed at Level 102 by Redd Xedriand
and by Anubis Woman
Azka Elvan
Jan 22 2007, 23:32:43 CET Killed at Level 102 by Maly wizak
Noveris Mayer
Jan 22 2007, 23:29:44 CET Killed at Level 150 by Leison
and by Makis of aldora
Hail EM
@up
zapomniales dodac ze Leison x 2 death :P
Pall_Mall
23-01-2007, 00:51
Raz bo 1 raz zabity przez Redd Xedriand czyli frag sie nie liczy czyli 36:18?? (jak zle niech ktos poprawi)
Raz bo 1 raz zabity przez Redd Xedriand czyli frag sie nie liczy czyli 36:18?? (jak zle niech ktos poprawi)
OB jeszcze trwa szkoda teraz podawac wynik.
Neaniver
23-01-2007, 01:14
Tak ode mnie:
Sauron Ironbeard
Jan 22 2007, 23:30:54 CET Killed at Level 127 by Piromann and by Lunusa
Ojciec Dyrektor
23-01-2007, 01:15
BEZ KOMENTARZA
Pall_Mall
23-01-2007, 01:18
Ananek
Jan 22 2007, 23:44:06 CET Killed at Level 111 by Jibav
and by Ares Deathbringer
16:44 Warning! The murder of Ananek was not justified
21:06 Warning! The murder of Little Bobby was not justified
boom bidi bye bye
Em
Masakrowiec
Jan 22 2007, 23:14:59 CET Killed at Level 152 by Leison
Ghetti
Jan 22 2007, 23:29:11 CET Killed at Level 80 by Maly wizak
and by Ron Montegro
TRICK CRIELAD
Jan 22 2007, 23:37:00 CET Killed at Level 102 by Redd Xedriand
and by Anubis Woman
Azka Elvan
Jan 22 2007, 23:32:43 CET Killed at Level 102 by Maly wizak
Noveris Mayer
Jan 22 2007, 23:29:44 CET Killed at Level 150 by Leison
and by Makis of aldora
shirit iron
Jan 22 2007, 23:39:35 CET Killed at Level 132 by Anubis Woman and by Fireplex
Ananek
Jan 22 2007, 23:44:06 CET Killed at Level 111 by Jibav and by Ares Deathbringer
Sauron Ironbeard
Jan 22 2007, 23:30:54 CET Killed at Level 127 by Piromann and by Lunusa
Co
Leison
Jan 22 2007, 23:30:01 CET Killed at Level 136 by Piechtolot
and by Mordeon
;p
Neaniver
23-01-2007, 01:20
BEZ KOMENTARZA
A to tak odnośnie Waszej sromotnej porażki ? ;P
No i macie to Wasze open battle x)
Hail Eternal March !
edit - jeszcze Daras-ziom padl
Jan 22 2007, 23:26:29 CET Killed at Level 110 by Smuulaan
and by Erus Jovor
BEZ KOMENTARZA
23:38 Vagraav [102]: VU'XIU LOGA DAL
W srodku walki. Gratz Vu'xiu.
Hail EM
Straznik Monopolowego
23-01-2007, 03:26
AHAHAHAHA
Czy CO nadal chce OB?
Ile juz jest ?
I czy ma ktos film?
AHAHAHAHA
Czy CO nadal chce OB?
Ile juz jest ?
I czy ma ktos film?
40:17 dla nas
film znajdziesz w dziale multimedia/filmy/night battle or smth~
moze wreszcie skoncza sie te glupie komentarze+ msg kazdego razu, gdy zaloguje sie do Tibi w sprawie OB. Pozatym moglismy rozegrac lepiej dzisiejsza bitwe i zdobyc wiecej fragow :/
BEZ KOMENTARZA
hrhr o ł n e d.
Ojciec Dyrektor
23-01-2007, 11:02
hrhr o ł n e d.
I'm Stayin' Alive ;) Tak to b/k to do wczoraj. To tylko gra ;)
hrhr o ł n e d.
AAAAAAAAAAAAA a ja musialem dac loga, nie no gz afff!
No nic fakt faktem moje sd az tak by i tak nie pomogly, bywa, sciagam wlasnie film :)
10:39 Roshar [157]: msg
10:39 Roshar [157]: all be
10:39 Roshar [157]: block sheep
10:39 Roshar [157]: ship
10:39 Roshar [157]: bouth
10:39 Roshar [157]: now
10:39 Roshar [157]: NOW
10:39 Roshar [157]: BE guild block
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?
nice nice
10:39 Roshar [157]: msg
10:39 Roshar [157]: all be
10:39 Roshar [157]: block sheep
10:39 Roshar [157]: ship
10:39 Roshar [157]: bouth
10:39 Roshar [157]: now
10:39 Roshar [157]: NOW
10:39 Roshar [157]: BE guild block
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?
nice nice
Spoko oni maja takie taktyki, tajne kody i te sprawy "Foxtrot uniform charlie kilo"
Spoko oni maja takie taktyki, tajne kody i te sprawy "Foxtrot uniform charlie kilo"
Poprostu w paniece rozne rzeczy sie pisze, i czesto wychodzi to tak jak to :)
Dobry szyfr i nikt nic nie rozumie, pewnie nawet on sam.
Neaniver
23-01-2007, 13:26
Podejrzewam, że nawet Enigma nie złamałaby tego szyfru :).
Podejrzewam, że nawet Enigma nie złamałaby tego szyfru :).
Fragment z GC:
12:20 Astes [103]: PRZESTANCIE DYSZEC
12:21 Astes [103]: KTO TO KURWA DYSZY
12:21 Little Bobby [121]: jechac tAM KURWA PO NICH!!!1
12:21 Meteonka [65]: no mask dyszy
12:21 Meteonka [65]: masak
12:22 Astes [103]: zet jest
12:22 Ghetti [80]: juz mu dalem
Fragment z GC:
12:20 Astes [103]: PRZESTANCIE DYSZEC
12:21 Astes [103]: KTO TO KURWA DYSZY
12:21 Little Bobby [121]: jechac tAM KURWA PO NICH!!!1
12:21 Meteonka [65]: no mask dyszy
12:21 Meteonka [65]: masak
WLasnie ogladalem ten filmik.
Wyglada na to ze oni tylko biegaja do okola bez zadnego sensu, a Nemtor robi co mu sie podoba i biega i strzela :O
WLasnie ogladalem ten filmik.
Wyglada na to ze oni tylko biegaja do okola bez zadnego sensu, a Nemtor robi co mu sie podoba i biega i strzela :O
Ciezko by bylo sie z tobą nie zgodzic, Nemtor robil swoje ale najwyrazniej ludzie go nie sluchali, moze czekali az im napisze cos na GC? Duza grupa osob stala i czatowala sobie na GC, inny przekazywali itemy noob charom. Reszta krzyczala jak poj****a. Who cares :)
Hail EM
Jednym slowem GZ EM :)
Wczorajsza akcja pokazala kto powinien rzadzic na servie :)
Z drugiej strony wg mnie CO uniesie sie honorem i sie nie podda ... no coz to tylko spekulacje ale ...
jak mi by ktos przeszkodzil w trakcie jarania lolka to bym zjadl go a co musi miec Zet z nimi? ujarany=uhahany!! trzeba cos dzis wzmocnic...jaka grude rozwalicB) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)
@down
co powiecie na temat wojny jeszcze bo lubie sie posmiac:]
dobrze ze ja juz nie gram na aldorze bo bym was rozwalil solo wszytkich;] moje taktyki sa nie zawodne xD
a tak serio to kiedy bedzie jakies porzadne OB z jakims UE Zeta czy WOmax?:>
robcie cos z Anima jakies jazdy byly na OB a wy teraz siedzicie w pz i nic nie robicie jak to tak mozna?:> robia sie z was duze:baby: a jeszcze wieksze;(
jedni maja to :cup: inni wtopic i zmienic serwer... a pozostaje nam czekac kiedy wizak padnie bo eli juz siadl 1x:] pzdr;*:D
uwaga uwaga TIBIA.com ZNOW WRACA JUZ DAJE LINKA DO SPRAWDZANIA POSTACI!!
poprostu jestem boski:]
CO:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Chosen+Ones
oraz EM:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Eternal%20March
pozdro i nie dziekujcie mi za fatyge;):baby:
@Ghorre
Wyglada mi to na rodwojenie, moze nawet roztrojenie jazni :O
jeszcze troche to ze 100-tu osobowego teamu nemtora zostanie najwyzej 50 osób
Deathbringer
23-01-2007, 17:25
@up o ile juz nie zostalo ;p
jeszcze troche to ze 100-tu osobowego teamu nemtora zostanie najwyzej 50 osób
mialem napisac ze zostanie 20 osób heh. teraz po obejrzeniu filmu z punktu widzenia lady gafi stwierdzam ze chosen ones moze juz pakowac walizki lub szykować payment. 0 przygotowania (autor filmu nie mial ze sobą zadnych ringow/ssa co jest niezbędne!) nie mówiąc juz o zgraniu bo to kompletna porazka. fajny byl tez spam exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor exiva "nemtor dla chosen bez nemtora bitwa jest z góry przegrana, wszyscy za nemtore, nemtor to, nemtor tamto, nemtor tam, nemtor tu.
Neaniver
23-01-2007, 23:19
Hahah, co to może znaczyć? <:
MagField
23-01-2007, 23:44
40:17 dla nas
film znajdziesz w dziale multimedia/filmy/night battle or smth~
moze wreszcie skoncza sie te glupie komentarze+ msg kazdego razu, gdy zaloguje sie do Tibi w sprawie OB. Pozatym moglismy rozegrac lepiej dzisiejsza bitwe i zdobyc wiecej fragow :/
Podaj link bo szukałem nie znalazem.
Podaj link bo szukałem nie znalazem.
to poszukaj jeszcze raz. aa nie chce sie coooo?
MagField
24-01-2007, 00:05
Mówiłem że szukałem.
najwidoczniej źle szukales
@dół
dawno bys ze znalazł. nikt ci nie pomoze sam sobie poszukaj
MagField
24-01-2007, 00:48
Ale ty jesteś jebnięty.Zamiast pomóc to sie pierdolisz ze mną...
Makaveli Tha Don
24-01-2007, 01:05
Hajl Czołsen Łans end Eternal Marsz!
P.S.
Lenrock, wyrąbisty avatar. Hail Alucard!!
Filmy [Open battle 22.01.2007] z Forum tibia.de:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=105009
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=105006
||
||
||
\/
http://rapidshare.com/files/12929152/warRrrRRrRR.rec.html
Hmm, jeszcze tego nie sprawdzalem.
http://rapidshare.com/files/12989925/big_open_battle_CO_owned.rec.html
Nagrywany przez Ceglawa
http://rapidshare.com/files/12990325/war1.rec.html
Tej przez kogos z Val~
http://rapidshare.com/files/13005064/127536.rec.html
A tu przez Noverisa
Wszystkie Cytaty zaczerpniete byly z tych filmów, a dokładniej z GC 2 ostatnich.
MagField
24-01-2007, 13:40
@up
Dziękuje za linki.
Hajl Czołsen Łans end Eternal Marsz!
P.S.
Lenrock, wyrąbisty avatar. Hail Alucard!!
A Ty znowu wróciłeś bredzić o jakiś farmaonach?I myślisz że ten tekst "Hajl łans end eternal marsz" jest fajny?Jeżeli tak to jesteś w błędzie.
P.S i nie wafluj ;)
AHAHAHA nic rewelacyjnego moglo by byc lepiej:)nie uwazacie?:dB) B)
@up...
jakie roztrojenie jazni?:D cie pacne to to to to zreszta nie wazne:]:baby:
Makaveli Tha Don
24-01-2007, 16:24
@mag field
Taaaak nie ma to jak bredzic o farmaonach8o i szkoda, ze mnie rozgryzles, bo myslalem, ze dostane fri itemsy od lenrocka, stracilem plejt armor i plejt legsy, wez mnie zrozum:((
P.S.
Wez tak nie kozacz bo ci wrzuce big tigera na balkon:D <-------- TO JEST SARKAZM PANOWIE- mag, powinienes sie skapnąc o co chodzi:p
ZimnyRox
24-01-2007, 20:08
Wielkie GRATZ dla ekipy EM to co pokazaliście to był poprostu HARDCORE!!!!:evul:
Życze większej ilości takich akcji!!!
Jeszcze raz GRATZ
Jeszcze wam zapodam genialną rozmwę którą przed chwilą odbylem xD
21:45 Abnis [51]: hunted
21:45 Matisyahu'Dorien [31]: lol why??
21:45 Matisyahu'Dorien [31]: xD
21:45 Matisyahu'Dorien [31]: ??
21:46 Abnis [51]: za to ze pisales GZ dla EM
21:46 Matisyahu'Dorien [31]: hahah
21:46 Abnis [51]: i tyle
21:46 Abnis [51]: mialem Ci tylko to przekazac
21:46 Matisyahu'Dorien [31]: hahah
21:46 Matisyahu'Dorien [31]: to sie boje w chuj
21:47 Matisyahu'Dorien [31]: kto mnie zajebie??
21:47 Abnis [51]: nie wiem,mialem tylko przekazac przeciez mowie
21:47 Matisyahu'Dorien [31]: geniuszu kto ci kazal przekazac??
21:47 Abnis [51]: CO
21:47 Matisyahu'Dorien [31]: wow
21:48 Matisyahu'Dorien [31]: powiedz im ze moga do mnie przyjechac i mi pyte possac
21:48 Matisyahu'Dorien [31]: mam olbzymiego muzynskiego fallusa
21:48 Matisyahu'Dorien [31]: xD
21:49 Matisyahu'Dorien [31]: utani hur
21:49 Abnis [51]: przekazane
21:49 Matisyahu'Dorien [31]: yhx
21:49 Matisyahu'Dorien [31]: thx*
21:50 Matisyahu'Dorien [31]: spox czekaj tylko tibi cam wlacze
21:50 Matisyahu'Dorien [31]: xD
...
POLEGŁEM
Tajemniczy Ktos ^^
25-01-2007, 01:02
Tyrrain
Jan 24 2007, 23:25:20 CET Killed at Level 130 by Anubis Woman
and by Smuulaan
Vu'xiu
Jan 24 2007, 23:39:19 CET Killed at Level 111 by Redd Xedriand
Lady Galfi
Jan 24 2007, 23:49:43 CET Killed at Level 90 by Lunusa
and by Quf
Czaroodziejka
Jan 24 2007, 22:25:44 CET Killed at Level 83 by Noiry
HAIL EM \O\O/O/
lol ladne baty zet dostaje :) a wszyscy pisali jako to jest best evul i najlepszy pvper w tibi...haha
Sigma Six
25-01-2007, 01:39
Ron Montegro
Jan 25 2007, 00:08:33 CET Killed at Level 167 by Nemtor
Ice Max
Jan 25 2007, 00:07:48 CET Killed at Level 104 by Nemtor
and by Alorous
Escuridao of Daru
Jan 25 2007, 00:05:16 CET Killed at Level 132 by Nemtor
and by Bamion
Royal Suchy
Jan 25 2007, 00:09:38 CET Killed at Level 146 by Nemtor
and by Froneazin
Noiry
Jan 25 2007, 00:06:07 CET Killed at Level 90 by Brollik
Pempushek
Jan 25 2007, 00:07:24 CET Killed at Level 115 by Nemtor
and by Last Del'Impro
Piromann
Jan 25 2007, 00:13:57 CET Killed at Level 106 by Nemtor
Vieri Azzurra
Jan 25 2007, 00:05:49 CET Killed at Level 116 by Nemtor
Xrio Iguin
Jan 25 2007, 00:04:43 CET Killed at Level 111 by Nemtor
and by Kirenox
Willy Stonesoul
Jan 25 2007, 00:09:15 CET Killed at Level 137 by Nemtor
and by Masakrowiec
Ernestos
Jan 25 2007, 00:09:47 CET Killed at Level 106 by Nemtor
Darth Lucyfer
Jan 25 2007, 00:10:34 CET Killed at Level 100 by Nemtor
and by Azka Elvan
ładne baty zet rozdaje;)
Tajemniczy Ktos ^^
25-01-2007, 01:40
Shael Elvenwood
Jan 25 2007, 00:02:24 CET Killed at Level 157 by Gloomy Chooper and by Piechtolot
Vieri Azzurra
Jan 25 2007, 00:05:49 CET Killed at Level 116 by Nemtor
Willy Stonesoul
Jan 25 2007, 00:09:15 CET Killed at Level 137 by Nemtor and by Masakrowiec
Noiry
Jan 25 2007, 00:06:07 CET Killed at Level 90 by Brollik
Ernestos
Jan 25 2007, 00:09:47 CET Killed at Level 106 by Nemtor
Ice Max
Jan 25 2007, 00:07:48 CET Killed at Level 104 by Nemtor and by Alorous
Pempushek
Jan 25 2007, 00:07:24 CET Killed at Level 115 by Nemtor and by Last Del'Impro
Royal Suchy
Jan 25 2007, 00:09:38 CET Killed at Level 146 by Nemtor and by Froneazin
Piromann
Jan 25 2007, 00:13:57 CET Killed at Level 106 by Nemtor
Escuridao of Daru
Jan 25 2007, 00:05:16 CET Killed at Level 132 by Nemtor and by Bamion
@up. Aff szybszy :P
Neaniver
25-01-2007, 02:33
Po raz kolejny zostało dowiedzione, że bez Nemtora CO i ich allies nie są w stanie zrobić absoultnie NIC. I wcale nie chodzi o to, że Nemtor jest genialnym strategiem, wspaniałym liderem gildii, niedoścignionym wzorem pvp (którego tak naprawdę już nie ma) - może i jest, ja nie mogę tego ocenić, ale swoje widzę. Nemtor jest ewidentnie najszybszym graczem na Aldorze, ma największą siłę rażenia i kilkudziesięciu przydupasów, którzy w razie potrzeby zginą zamiast niego.
Swoją drogą - gratulacje, wojna jest ciekawsza, jeżeli druga strona (nawet jeśli tylko dzięki jednej osobie) też od czasu do czasu coś zrobi.
Tyrrain
and by Smuulaan
Vu'xiu
Lady Galfi
and by Quf
Meteonka
Jan 24 2007, 23:50:28 CET Killed at Level 65 by Royal Suchy
and by Smuulaan
Ananek
Jan 25 2007, 00:04:31 CET Killed at Level 110 by Maly wizak
and by Ares Deathbringer
Czaroodziejka
Teraz to sie dopiero zaczelo fragowanie, wygrywalismy dopoki nie przyszlo 1-95815-185-9158-151- noobcharow aby nas blokowac:p Dzis Wy wygraliscie mam nadzieje a w zasadzie jestem pewien,ze nastepnym razem to my wygramy.
1,5 bp ssa wasted xDddd
nie martwcie sie nasi ludzie sie nie zalamali po deadach wrecz przeciwnie, cya on next battle field
abnis przydupas CO, dobrze ze kolega ma 70 ms na aldorze, to cie zajebie.
no nemtor juz nie bedzei tak fragowal, bo bana załapie
Po raz kolejny zostało dowiedzione, że bez Nemtora CO i ich allies nie są w stanie zrobić absoultnie NIC. I wcale nie chodzi o to, że Nemtor jest genialnym strategiem, wspaniałym liderem gildii, niedoścignionym wzorem pvp (którego tak naprawdę już nie ma) - może i jest, ja nie mogę tego ocenić, ale swoje widzę. Nemtor jest ewidentnie najszybszym graczem na Aldorze, ma największą siłę rażenia i kilkudziesięciu przydupasów, którzy w razie potrzeby zginą zamiast niego.
Swoją drogą - gratulacje, wojna jest ciekawsza, jeżeli druga strona (nawet jeśli tylko dzięki jednej osobie) też od czasu do czasu coś zrobi.
Ich problem polega na tym ze Nemtor wcale nie jest dobrym liderem. Moze i ma dobre pvp, ma 220+ lvl ale napewno nie jest dobrym liderem. Byc moze umialby dowodzic 5 osobami w caffe ale z tego co widze to nie potrafi dowodzic 50+ osobami, tak jak Eli to robi. Wszystkie fragi praktycznie sa Nemtora i to nie dlatego ze ma najwieksza sile, ale dlatego ze biega sobie sam.
Nom w dupe ladnie dostalismy po ostatniej bitwie, chlopaki z CO/Valiant sa niezmiernie podekscytowani tym faktem, tyle ze my wygrywalismy poprzednie bitwy^^. A oni jak zawsze ubilismy im czlowieka i musielismy czekac az zadzwonia po Zecika az wroci z blunta i bedzie musial grac w Tibie:) No nic przez to czekanie musialem zejsc z kompa, szkoda szkoda, ale sadze ze by to niewiele zmienilo jak bym byl w tej bitwie.
Ojciec Dyrektor
25-01-2007, 11:30
Nom w dupe ladnie dostalismy po ostatniej bitwie, chlopaki z CO/Valiant sa niezmiernie podekscytowani tym faktem, tyle ze my wygrywalismy poprzednie bitwy^^. A oni jak zawsze ubilismy im czlowieka i musielismy czekac az zadzwonia po Zecika az wroci z blunta i bedzie musial grac w Tibie:) No nic przez to czekanie musialem zejsc z kompa, szkoda szkoda, ale sadze ze by to niewiele zmienilo jak bym byl w tej bitwie.
Kolego tak się składa że kolega starszy Nemtor przyszedł w chwili kiedy my już do was mieliśmy zmierzać i zapadła decyzja iż na niego poczekamy ;)
Hupe:
Tak się składa iż wg. nas Zet jest lepszym liderem gildi niż Eli, i jestem przekonany iż zdarzy się OB bez Zeta i wynik tej walki będzie nawet lepszy od wczorajszej bitwy. A wszystko w swoim czasie ;)
Didek Boys
25-01-2007, 11:57
Kolego tak się składa że kolega starszy Nemtor przyszedł w chwili kiedy my już do was mieliśmy zmierzać i zapadła decyzja iż na niego poczekamy ;)
Hupe:
Tak się składa iż wg. nas Zet jest lepszym liderem gildi niż Eli, i jestem przekonany iż zdarzy się OB bez Zeta i wynik tej walki będzie nawet lepszy od wczorajszej bitwy. A wszystko w swoim czasie ;)
1.Vagraav ty nie wiesz co ty gadasz na OB w Carlin jak ktos właczył sobie wasz GC
to u was w gildi jest taki chaos mówie tutaj o Valiant.
2.Bez Nemtora i Roshara wasze gildie sa tylko fragami do rozdania dla EM 0 taktyk niczego.
3.Nemtor nie jest i nie bedzie lepszym liderem od ELiego bo Nemtor sam sobie smiga a was ma w dupie.
4.Gdyby nie Nemtor byloby juz z hmm... 50+:10?
5.Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie.
To na tyle gz to Nemtor:)
Hail EM!:]
P.S: skonczie ta wojne bo gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta w tym wypadku DA ktore sie zmienilo w Otium oni rosna w sile a wy sie tluczecie :P
CO + Valiant nie macie sie czym szczycic ze wygraliscie te OB bo je wygral Nemtor 11 na 13 wszystkich fragow :)
MagField
25-01-2007, 12:53
Zauważyłem że EM ma lepsze zgranie dlatego więcej fragów.CO bez nomtora robi dosłownie nic.No jakieś tam pojedyńcze fragi innych osób są ,ale to i tak nic w porównaniu co nemtora.Nemtor nie umie dowodzić ludźmi i nie umie nimi kierować i nie są zgrani czyli nie jest dobrym liderem dlatego dostają po dupie.I tak jestem za CO i animą ,ale przyznam że em już w tej chili wygrało.Wiem że wojna trwa nadal i wszystko może sie zdazyc ,ale zobaczcie na ilość fragów dla em.(p.s ktoś poda aktualny wynik?:>).A tak w ogóle w sumie nie jestem za CO ,ale bardziej za animą podobało mi sie ich zgranie w poprzedniej wojnie z em.No ale skoro anima jest z co to jestem za nimi.Nie wymieniam reszty jakiś gildi bo naprawde nie wiem po chuj je robili...
Myśle że to tyle :P
Hail Anima!
46:30
Nieźle widze że "przyFragowaliście" są chyba jeszcze szanse że ich pokonaćie :>
Ojciec Dyrektor
25-01-2007, 12:57
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1481665
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1481665
Nom, EM zbliza sie do 50siatki ^^.
1.Vagraav ty nie wiesz co ty gadasz na OB w Carlin jak ktos właczył sobie wasz GC
to u was w gildi jest taki chaos mówie tutaj o Valiant.
co za roznica co na gc jest, liczy sie tylko ts lol
2.Bez Nemtora i Roshara wasze gildie sa tylko fragami do rozdania dla EM 0 taktyk niczego.
za patrona gildii wybierzemy sobie kononowicza. swoja droga skoro bez taktyk w 1 battle zabilismy 13 osob to co by bylo jakbysmy mieli taktyke :OOOOOOOOOOO
3.Nemtor nie jest i nie bedzie lepszym liderem od ELiego bo Nemtor sam sobie smiga a was ma w dupie.
eli biegal sobie sam i jak sie to skonczylo?
4.Gdyby nie Nemtor byloby juz z hmm... 50+:10?
gdyby babcia miala wasy i byla traktorem to czy slodzilaby herbate hulajnoga?
5.Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie.
no nie radzimy sobie ale ty sie chyba powinienes cieszyc skoro "hajl em!!!!1" jestes
To na tyle gz to Nemtor:)
Hail EM!:]
P.S: skonczie ta wojne bo gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta w tym wypadku DA ktore sie zmienilo w Otium oni rosna w sile a wy sie tluczecie :P
niech rosna, otium to pokojowa gildia bez ambicji ekspansjonistycznych
CO + Valiant nie macie sie czym szczycic ze wygraliscie te OB bo je wygral Nemtor 11 na 13 wszystkich fragow :)
no jak idzie combo to raczej pewne jest ze nemtor bedzie tym co najwiecej hp wezmie walac sd mocniejsze o 100 od nastepnego w kolejce roshara.
Didek Boys
25-01-2007, 13:41
Vu'Xiu ty akurat roX najlepszy ze starej Animy :P
Makaveli Tha Don
25-01-2007, 16:31
Zauważyłem że EM ma lepsze zgranie dlatego więcej fragów.CO bez nomtora robi dosłownie nic.No jakieś tam pojedyńcze fragi innych osób są ,ale to i tak nic w porównaniu co nemtora.Nemtor nie umie dowodzić ludźmi i nie umie nimi kierować i nie są zgrani czyli nie jest dobrym liderem dlatego dostają po dupie.I tak jestem za CO i animą ,ale przyznam że em już w tej chili wygrało.Wiem że wojna trwa nadal i wszystko może sie zdazyc ,ale zobaczcie na ilość fragów dla em.(p.s ktoś poda aktualny wynik?:>).A tak w ogóle w sumie nie jestem za CO ,ale bardziej za animą podobało mi sie ich zgranie w poprzedniej wojnie z em.No ale skoro anima jest z co to jestem za nimi.Nie wymieniam reszty jakiś gildi bo naprawde nie wiem po chuj je robili...
Myśle że to tyle :P
Hail Anima!
Nieźle widze że "przyFragowaliście" są chyba jeszcze szanse że ich pokonaćie :>
Ja lubie tamtych, ale bardziej tych i lubie dlatego i za to i za tamto...
Człowieku nie potrafisz sie wysłowic? Piszesz jak najarany małolat i czytelnik bravo girl (all rights reserved- to nie ja wymyslilem). W twoim tekście panuje wielki chaos.
P.S.
Jak mowilem ze Nemtor to kozak, to wszyscy- buahahaha, ale nab! (fakt palnołem pare bredni:D ). Nie chodzi mi o to że liże mu rowa, zeby dostac fri itansy, ale poprostu go szanuje jak mało kogo (pamiętam czasy BWB) ) i zgadzam sie z Didkiem, ze bez zeta CO nie istnieje.
Make love, not War. PEACE.:D
Tajemniczy Ktos ^^
25-01-2007, 18:32
Jakiś filmik znaleziony na tibiabr.com -
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=a2f67fb7eec386d00095fffdffa33a9f (neutralny kameruje)
MagField
25-01-2007, 18:38
Ja lubie tamtych, ale bardziej tych i lubie dlatego i za to i za tamto...
Człowieku nie potrafisz sie wysłowic? Piszesz jak najarany małolat i czytelnik bravo girl (all rights reserved- to nie ja wymyslilem). W twoim tekście panuje wielki chaos.
P.S.
Jak mowilem ze Nemtor to kozak, to wszyscy- buahahaha, ale nab! (fakt palnołem pare bredni:D ). Nie chodzi mi o to że liże mu rowa, zeby dostac fri itansy, ale poprostu go szanuje jak mało kogo (pamiętam czasy BWB) ) i zgadzam sie z Didkiem, ze bez zeta CO nie istnieje.
Make love, not War. PEACE.:D
Jeżeli coś ci sie nie podoba to wypier***j z tąd.Ty pierdolisz cały czas farmazony i bredzisz od rzeczy i teraz masz coś do mnie?Nikt nie zapomni twoich postów hahaha.Jeżeli ci sie nie podoba to co ja pisze to nie czytaj proste.
"Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie."
Z tego co wiem , to guildia Valiant sklada sie z osob walczacych w wojnie: )).
Co do Nemtora i jego bycia liderem...to cos mu nie wychodzi =// przyklad open battle 23.01 gdzie nie zabardzo sie popisal.Moim zdaniem powinien Zet powienien biegac z Brollikiem , Gloomym~ , Erf~ , Masakiem =) Czyli w 5 , kazdy wali po 400+ z sd. 5x400+ = 2k+ hp czyli taki Maly Wizak bez ms sklada sie na 1 combo ; ) Mam nadzieje , ze ktos inny przejmie paleczke lidera ,albo Nemtor wkoncu zmadrzeje i pokaze sile swojej guildi! Bo jak narazie ma wielka sile ,ktorej nie umie wykorzystac..Takie jest moje zdanie: )
Hail Aldora _/ Hail Anima _/
Nom, EM zbliza sie do 50siatki ^^.
Zwyciestwo w statystykach fragowych niezawsze swiadczy o zwyciestwie w wojnie to tak apropo:)
Zwyciestwo w statystykach fragowych niezawsze swiadczy o zwyciestwie w wojnie to tak apropo:)
a jakby em wygrywało 100;0 to by nie zwycięzyli? chosen by sie załamało, a em zarobiloby fortune na paymentach
Sid Domestos
25-01-2007, 19:48
a jakby em wygrywało 100;0 to by nie zwycięzyli? chosen by sie załamało, a em zarobiloby fortune na paymentach
Ehh a jakby CO sie nie zalamalo i zdobylo 50 fragow? to by moglo sie EM zalamac i CO by zarobilo na paymentach...
@topic
Teraz widac, ze CO zaczyna nadrabiac fragi :) Mam nadzieje, ze bedzie jeszcze pare ciekawych akcji.
"Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie."
Z tego co wiem , to guildia Valiant sklada sie z osob walczacych w wojnie: )).
Co do Nemtora i jego bycia liderem...to cos mu nie wychodzi =// przyklad open battle 23.01 gdzie nie zabardzo sie popisal.Moim zdaniem powinien Zet powienien biegac z Brollikiem , Gloomym~ , Erf~ , Masakiem =) Czyli w 5 , kazdy wali po 400+ z sd. 5x400+ = 2k+ hp czyli taki Maly Wizak bez ms sklada sie na 1 combo ; ) Mam nadzieje , ze ktos inny przejmie paleczke lidera ,albo Nemtor wkoncu zmadrzeje i pokaze sile swojej guildi! Bo jak narazie ma wielka sile ,ktorej nie umie wykorzystac..Takie jest moje zdanie: )
Hail Aldora _/ Hail Anima _/
Próbowali kilka razy samymi sorami pobiegac...4 wpisy na masaka death liscie.:D
Próbowali kilka razy samymi sorami pobiegac...4 wpisy na masaka death liscie.:D
chyba 2 byly przez jego glupie bieganie ;>? Ale nvm.. maja slabe zgranie sorcami ;) i ogolnie slaba organizacjie ;] Nie lubie EM (tzn. wiekszosci osob z tej guildi) ,ale podziwiam was za to , ze nie poddaliscie sie i walczycie..chociaz wiekszosc spisala was na straty =) Wkoncu nie macie nic do stracenia dla was to tylko 4fun ,dlatego wygrywacie w fragach =)
Hail Aldora _/ Hail Anima _/ no i moze EM xdd
viper555
25-01-2007, 21:30
no walczą walczą ale czy coś to da zobaczymy fakt iż em ma więcej fragów dużo nie daje ponieważ Co i całej reszty jest 2 razy więcej więc to się wyrównuje Em czym bardziej się daje złapać w pułapki tym dla nich gorzej bo mają mało ludzi więc w końcu nie będzie czym walczyć jak se zjadą chary o kilkanaście lvl Co ma przewage pod tym względem bo jest tam dużo 100+ lvl do tego 4-5? 150 sorków + Nemtor którzy z sd po 400-500 ciągną a u Em niema aż takiej siły all muszą nadrabiać Wizak i Anubis ewentualnie eli i eleik bo maja najwieksze lvl ale jest ich za mało... a no i ta cała zgraja noobów blokujących Em ;p
Makaveli Tha Don
25-01-2007, 21:44
Zwróciło by im sie za blessy, aole i runka8o
MagField
25-01-2007, 21:56
,ale podziwiam was za to , ze nie poddaliscie sie i walczycie..chociaz wiekszosc spisala was na straty =) Wkoncu nie macie nic do stracenia dla was to tylko 4fun ,dlatego wygrywacie w fragach =)
To raczej powinieneś podziwiać co i anime za to że sie nie poddali i walczą dalej mimo to że dostają w fragach...
To raczej powinieneś podziwiać co i anime za to że sie nie poddali i walczą dalej mimo to że dostają w fragach...
Fragi to nie wszystko : ) Za co ich podziwiac? na wlasne zyczenie w dupe dostaja :PP
MagField
25-01-2007, 23:39
Podziwiać za to że nawet jak dostają w dupe to sie nie poddają i walczą dalej mimo wszystko.Z resztą każdy niech robi co chce :P
A za co tutaj ich podziwiać?
Przeczytaj sobie wyżej.O tym że nie mają organizacyji i że nemtor to słaby lider też o tym pisałem i o tym wiem.Odrazu mówie że to co napisałem tylko moje zdanie i że ja tak sądze na jakiś dany temat ,bo zaraz masa ludzi sie zaczyna do*******ać do mnie :[ ...
Neaniver
25-01-2007, 23:58
A za co tutaj ich podziwiać? Za to, że obie gildie uosobione są jednym charem - Nemtorem? Przecież bez niego nikt nic by nie zrobił i cała ta wojna byłaby skończona zanim na dobre się zaczęła.
Dostają w fragach dlatego, że nie mają organizacji. Nie mają organizacji, bo, jak powiedział Hupe~, Nemtor nie jest dobrym liderem. Nemtor nie jest dobrym liderem, bo lata sobie sam. Widzisz zależność?
Zwróciło by im sie za blessy, aole i runka8o
lick, lick c(:
Makaveli Tha Don
26-01-2007, 01:17
lick, lick c(:
No co ty?? Przeciez od początku mi o to chodzilo:D
P.S.
Musze odzyskac mojego plejt seta:(
Neaniver
26-01-2007, 01:39
Przeczytaj sobie wyżej.O tym że nie mają organizacyji i że nemtor to słaby lider też o tym pisałem i o tym wiem.Odrazu mówie że to co napisałem tylko moje zdanie i że ja tak sądze na jakiś dany temat ,bo zaraz masa ludzi sie zaczyna do*******ać do mnie :[ ...
Haha, a ja lubię, kiedy masa ludzi się do mnie do******ala, zazwyczaj większość nie ma nic konstruktywnego do przekazania i jest śmiesznie.
Też tylko wyrażam SWOJE zdanie na dany temat, tak samo jak JA uważam, że Twoje posty są mało sensowne, jak JA uważam, że nie ma za co podziwiać CO, Animy czy innych ich sojuszników. Ale wiesz, to tylko MOJA opinia, nie musisz się z nią zgadzać. Za to bardzo chętnie zobaczę jak się do*****lasz, będzie ciekawie.
Cinkowski
26-01-2007, 11:35
Makaveli~
Bony czlowieku wpierw piszesz jakies pierdy kompletne z czego sie wszyscy smieja, a tera nagle ci sie odmnieilo i jestes super kozakiem "musze odzyskac plej seta" - ta juz wszyscy zapomnieli o twojej glupocie jak napisales ten tekst <wow>
Zagadasz ze swoim kolega Nemtorem zeby mi dal itemy na Aldorze?( nie mow ,ze go nie znasz przeciez na forum Tibi.pl wychwalales go lol)
Makaveli Tha Don
26-01-2007, 12:16
Makaveli~
Bony czlowieku wpierw piszesz jakies pierdy kompletne z czego sie wszyscy smieja, a tera nagle ci sie odmnieilo i jestes super kozakiem "musze odzyskac plej seta" - ta juz wszyscy zapomnieli o twojej glupocie jak napisales ten tekst <wow>
Zagadasz ze swoim kolega Nemtorem zeby mi dal itemy na Aldorze?( nie mow ,ze go nie znasz przeciez na forum Tibi.pl wychwalales go lol)
Jestem bonym człowiekiem (cokolwiek to oznacza), pisze kompletne pierdy i jestem kozak, bo stracilem plej seta:]
Przeciez juz dawno wszyscy zapomnieli jak napisalem ten tekst <wow>
Moge zagadac z moim kolegom Nemtorem, zeby ci dal itemy na aldorze, tylko podaj nick, moge to zalatwic, przeciez go wychwalalem lol.
Make Love, Not War. PEACE!
MagField
26-01-2007, 12:50
Haha, a ja lubię, kiedy masa ludzi się do mnie do******ala, zazwyczaj większość nie ma nic konstruktywnego do przekazania i jest śmiesznie.
Też tylko wyrażam SWOJE zdanie na dany temat, tak samo jak JA uważam, że Twoje posty są mało sensowne, jak JA uważam, że nie ma za co podziwiać CO, Animy czy innych ich sojuszników. Ale wiesz, to tylko MOJA opinia, nie musisz się z nią zgadzać. Za to bardzo chętnie zobaczę jak się do*****lasz, będzie ciekawie.
Ciesze sie razem z Tobą :)
Tyrrain
and by Smuulaan
Vu'xiu
Lady Galfi
and by Quf
Meteonka
Jan 24 2007, 23:50:28 CET Killed at Level 65 by Royal Suchy
and by Smuulaan
Ananek
Jan 25 2007, 00:04:31 CET Killed at Level 110 by Maly wizak
and by Ares Deathbringer
Czaroodziejka
Teraz to sie dopiero zaczelo fragowanie, wygrywalismy dopoki nie przyszlo 1-95815-185-9158-151- noobcharow aby nas blokowac:p Dzis Wy wygraliscie mam nadzieje a w zasadzie jestem pewien,ze nastepnym razem to my wygramy.
1,5 bp ssa wasted xDddd
nie martwcie sie nasi ludzie sie nie zalamali po deadach wrecz przeciwnie, cya on next battle field
jak na moj gust to wy nie mieliscie wcale mniej tych nobcharow wiec nie mozesz nic powiedziec o ty ze CO mialo ich wiecej pzdr:):*:baby:
a tak swoja droga to CO to sa w wiekszosci kumple Nemtora na rl i on nie lubi sie udzielac na GH a czemu? bo poprostu sie mu nie chce alo jest tak zjarany ze zamiast klawiatury widziczarna dziure i se wycelowac nie mosze ale i tak kazdy wie ze Zet stracil juz 1chara na aldorze wiec o co wam chodzi?? Sam biega bo wie ze go nikt nie ma szans dogonic jak pusci hura a eli? padl na combo jak ta lala
zreszta widac ze eli tez za bardzo nieumie skleic gilidi zaczna odchodzic... a druga gilidia w CO powstala dlatego bo Zet powiedzial ze kto pojdzie expic zostanie wywalony z gilidi i zrobili sobie 2 wiec jakis problem?:D
A ja was pie**ole i powiem wam , ze lubie Masakrowca Xdddd.
Nie no joke :P Ale jak niektore posty czytam to sikam przed kompem :S
Niech padaja jak najwiecej wkoncu spoty sa wolne =dd
ZimnyRox
26-01-2007, 13:55
Wcziraj to mi CO/Anima normalnie banie zryli :D Próbowali dojechać mojego RL ziomka Kogerex (45EK) za to że dał Anubis Woman SD które spadły z Leisona (wtedy jak EM zrobiło miazge xD).
We 3 nie mogli go dojechać, Masakrowiec, Zdrajca i Death Mayer... Jak dzieci :baby: :baby: :baby:
Masak stwierdził że musi zapłacić dedem bo u niego sie tylko tak płaci <breht> (on chyba ma jakiś kompleks :P)
Naszczęscie Koguś genialny strateg uciekł im do domq (jak powiedział Masak - tego nie przewidzieli <lol>)
I powiedzcie mi co oni odp******ają... 8o
Niby nie są PA i wogóle...
Ja np. mam hunta od CO za to że napisałem Leisonowi GZ fraga na Noverisie.....
Trudno mi ich zrozumieć ale cóż xD
HAIL EM!!!:cup:
Wcziraj to mi CO/Anima normalnie banie zryli :D Próbowali dojechać mojego RL ziomka Kogerex (45EK) za to że dał Anubis Woman SD które spadły z Leisona (wtedy jak EM zrobiło miazge xD).
We 3 nie mogli go dojechać, Masakrowiec, Zdrajca i Death Mayer... Jak dzieci :baby: :baby: :baby:
Masak stwierdził że musi zapłacić dedem bo u niego sie tylko tak płaci <breht> (on chyba ma jakiś kompleks :P)
Naszczęscie Koguś genialny strateg uciekł im do domq (jak powiedział Masak - tego nie przewidzieli <lol>)
I powiedzcie mi co oni odp******ają... 8o
Niby nie są PA i wogóle...
Ja np. mam hunta od CO za to że napisałem Leisonowi GZ fraga na Noverisie.....
Trudno mi ich zrozumieć ale cóż xD
HAIL EM!!!:cup:
Po 1. Sam Zdrajca go bil : ) Masak go nie bil bo nie mial czym :) A Death gowno mu robil
Po 2. Masak nie chce od niego kasy , woli go zabic za to co mowil : P
Naszczęscie Koguś genialny strateg uciekł im do domquahuahuah kto mogl wiedziec , ze ma invita?-.- dlatego Masak powiedzial "Tego nie przewidzialem"
btw. tak jak Death powiedzial "Przyjaciel mojego wroga to moj wrog" masz przyklad Butterfly Effects wpaniale EM huntuje ich za pomoc Valiants/Animie : )
pierdol pierdol bedzie lato;]
maja kompleksy wyzszosci nie ma co sie prtzejmowac ale expowiska sa wolne i jak zabijesz jakiegos czopa to wies ze nie przyleci jego pro 100+ bo maja wojne i fragi sie licza:D wiec BAWCIE SIE ILE MOZECIE SZCZESCIE NIE TRWA WIECZNIE!!;]B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) PZDR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jebac malych nobkow;]
jak na moj gust to wy nie mieliscie wcale mniej tych nobcharow wiec nie mozesz nic powiedziec o ty ze CO mialo ich wiecej pzdr:):*:baby:
a tak swoja droga to CO to sa w wiekszosci kumple Nemtora na rl i on nie lubi sie udzielac na GH a czemu? bo poprostu sie mu nie chce alo jest tak zjarany ze zamiast klawiatury widziczarna dziure i se wycelowac nie mosze ale i tak kazdy wie ze Zet stracil juz 1chara na aldorze wiec o co wam chodzi?? Sam biega bo wie ze go nikt nie ma szans dogonic jak pusci hura a eli? padl na combo jak ta lala
zreszta widac ze eli tez za bardzo nieumie skleic gilidi zaczna odchodzic... a druga gilidia w CO powstala dlatego bo Zet powiedzial ze kto pojdzie expic zostanie wywalony z gilidi i zrobili sobie 2 wiec jakis problem?:D
Dogonic go nie mamy szans ale trapnac jak najbardziej. Wczesniej czy pozniej sie to stanie a wtedy zjechac mu mane to kwestia kilku sekund. Po czym niby widzisz ze Eli nie umie gildi skleic?
Swoja droga, widze ze masz marzenie zeby byc w EM ale niestety musialbys wbic troche wyzszy lvl niz 13.
Makaveli Tha Don
27-01-2007, 00:09
Eli Stormstriker <done>
Anubis Woman <done>
Eleik Roon <done>
Ron Montegro <done>
Royal Suchy <done>
Maly wizak <...>
Jak to mówią najlepsze zostaje na koniecB)
Rozumiecie dżołka?:D
P.S.
Na pewno niedlugo posypia sie komentarze typu: "makaveli nup!", "wyjdzi nie wracaj...", "myslisz, ze jak powiesz 'rozumiecie dżołka' to jestes fajny?". Nie powstrzymujcie sie, poleczcie swoje kompleksy moim kosztem xD
Pall_Mall
27-01-2007, 01:02
@up Znowu te twoje piepszone obesesje,marzenia i nadzieja ze ktos padnie??
Kogo obchodzi ze Ty chcesz zeby padł Maly Wizak jak to pisales wczesniej ze czekasz na jego deda
Jak czytam twoje posty to mnie krew zalewa lognij sie na ten swoj 8 lv "knajt"
i popros Nemtora o "plejt armor" < fajne daunie to dla Ciebie tak napisałem
Makaveli Tha Don
27-01-2007, 01:44
@up Znowu te twoje piepszone obesesje,marzenia i nadzieja ze ktos padnie??
Kogo obchodzi ze Ty chcesz zeby padł Maly Wizak jak to pisales wczesniej ze czekasz na jego deda
Jak czytam twoje posty to mnie krew zalewa lognij sie na ten swoj 8 lv "knajt"
i popros Nemtora o "plejt armor" < fajne daunie to dla Ciebie tak napisałem
Chyba zostane jasnowidzem...B)
P.S.
Niektórzy naprawde nie grzeszą inteligencją.
malego wizaka juz 2 razy anima zabijala wiec on tez zaliczony jest, nie ma osoby w em z wiekszym lvlem co by nie padla jeszcze
Anubis Woman :)
Jan 27 2007, 09:00:29 CET Killed at Level 184 by Roshar
and by Friiko Pall
gz
Makaveli Tha Don
27-01-2007, 10:42
malego wizaka juz 2 razy anima zabijala wiec on tez zaliczony jest, nie ma osoby w em z wiekszym lvlem co by nie padla jeszcze
Bp mf- 1,1k. 100 burst arrows- 2k. Bp SD- 5k. Widok malego na glebie- bezcenne:)
Wiem, ze maly padl juz dwa razy, mimo wszystko wtedy mial troche mniejszy lvl, ale dla takich chwil warto zyc:D
Ojciec Dyrektor
27-01-2007, 10:57
Bp mf- 1,1k. 100 burst arrows- 2k. Bp SD- 5k. Widok malego na glebie- bezcenne:)
".... Za wszystkie inne rzeczy zapłacisz z paymentów EM" :D :D :D
Neaniver
27-01-2007, 11:11
@up
Sądzisz, że aż tyle ich będzie?
Ojciec Dyrektor
27-01-2007, 11:12
@up
Sądzisz, że aż tyle ich będzie?
"wszystko sie może zdarzyć ..."
Neaniver
27-01-2007, 11:39
"wszystko sie może zdarzyć ..."
No może, teoretycznie rozważając, całe możliwe paymenty Nemtora i reszty CO, razem z tymi pomocniczymi gildiami, mogą trafić do mojej kieszeni, co nie? :D
btw - zauważyłeś, że zaczęliśmy 50 stronę xD?
Zaczelismy 50 strone - FAKT, ale gdyby nie pro gamerzy tacy jak Makaveli i reszta ...
to bysmy byli gdzies na ~30 stronce ... 50 strona jest efektem rozwarzania o Żydach
(sam musialem temperowac ten temat ale kto inny go zaczal), o marzeniu Makaveli'ego o deadzie Malego ... (zaczekaj do 06.12.2007 i napisz do św Mikolaja).
PS do wszystkich PRO GAMERÓW rozmawiajmy o faktach i wydarzeniach z Aldory a nie o pierdolach i waszych marzeniach... ktore wszystkich naprawde "**uj obchodza"
Didek Boys
27-01-2007, 15:17
".... Za wszystkie inne rzeczy zapłacisz z paymentów EM" :D :D :D
Heh Vagraav i tak Ci nikt nie zaplaci a newt jak by 2/4 EM zaplacilo na bank bys nic nie dostal :D
Heh Vagraav i tak Ci nikt nie zaplaci a newt jak by 2/4 EM zaplacilo na bank bys nic nie dostal :D
o tym to ja zdecyduje :) a co do pejmentow to nie bedzie ich wiele z pewnoscia, nie zalezy nam na nich specjalnie, dlatego wiekszosc ludzi z em nie moze placic (z pewnoscia wiekszosc z nich i tak by nie zaplacila ale tu po prostu zwyciezca wezmie wszystko a stracona kase szybko odrobi gdy wrogowie znikna)
o tym to ja zdecyduje :) a co do pejmentow to nie bedzie ich wiele z pewnoscia, nie zalezy nam na nich specjalnie, dlatego wiekszosc ludzi z em nie moze placic (z pewnoscia wiekszosc z nich i tak by nie zaplacila ale tu po prostu zwyciezca wezmie wszystko a stracona kase szybko odrobi gdy wrogowie znikna)
Tyle ze wrogowie nigdy nie znikna, za duzo ludzi jest w tej wojnie zeby ktos mogl zrookowac przeciwnika:)
"O tym to ja zdecyduje" rotfl
Ojciec Dyrektor
27-01-2007, 18:08
Tyle ze wrogowie nigdy nie znikna, za duzo ludzi jest w tej wojnie zeby ktos mogl zrookowac przeciwnika:)
"O tym to ja zdecyduje" rotfl
Rotfl ? Nie wydaje mi się ... ile już kasy mamy z dotychczasowych paymentów ??
;)
Rotfl ? Nie wydaje mi się ... ile już kasy mamy z dotychczasowych paymentów ??
;)
No ile?Dużo? :D
MagField
27-01-2007, 18:49
Ahaha.Ładną gleba zaliczyła anbusika sekunde przed SS :D:D
HAIL CO AND ANIMA :D GZ fraga chłopaki.
Ojciec Dyrektor
27-01-2007, 22:32
No ile?Dużo? :D
Niech ci Vu'xiu napisze dokładnie .... z tego co wiem to nie mała sumka :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.