PDA

Pokaż pełną wersje : Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!!

Stron : 1 2 3 4 5 [6]

Ankel
29-04-2007, 18:32
Moze i wiece swoje ale to u was ludzie wychodza z Gildi. Ciekawe czemu nie chcesz napisac kim ty jestes? Nam nie przeszkadza ze expicie. A expcie sobie a my fragi na was robimy i robic bedziemy.

Hail EM _/

Ta wojna nie jest na fragi,ta wojna jest na wyjebanie was z serva.:evul:

Elvvons
29-04-2007, 19:39
Co wam sie nie uda tak latwo...

Em ma jedna ceche wiecej od was "Lojalnosc"

Karolkaa
29-04-2007, 22:01
Co wam sie nie uda tak latwo...

Em ma jedna ceche wiecej od was "Lojalnosc"

Miała bym wątpliwości co do tej "Lojalności"

elmo_us
29-04-2007, 22:24
Ta wojna nie jest na fragi,ta wojna jest na wyjebanie was z serva.:evul:

O boze zabrzmialo to bynajmniej smiesznie.

Ojciec Dyrektor
29-04-2007, 22:32
wg. mnie to jest pkowanie a nie wojna bo z tego co wiem to wojna polega na open battle a nie że sobie ktoś expi a wy przyjdziecie i go zajebiecie ... to kij, macie tą przewagę we fragach ale my expimy a wy nie i jak ktoś padnie to nie bierze sobie tego tak do serca jak wy i jest gotowy do walki za chwilę a nie że wyjdzie dopiero za miesiąc co miało miejsce po wcześniejszych walkach ... oki pozdro

Hail CO/Bod

roXen
29-04-2007, 23:02
wg. mnie to jest pkowanie a nie wojna bo z tego co wiem to wojna polega na open battle a nie że sobie ktoś expi a wy przyjdziecie i go zajebiecie ... to kij, macie tą przewagę we fragach ale my expimy a wy nie i jak ktoś padnie to nie bierze sobie tego tak do serca jak wy i jest gotowy do walki za chwilę a nie że wyjdzie dopiero za miesiąc co miało miejsce po wcześniejszych walkach ... oki pozdro

Hail CO/Bod

Total -353,283

TO ty jesteś tym co expi, Kałgraav?

@Meteonka

Powiedz, czemu jestes w CO? Pewnie jak wiekszosc dalas zdjecie zetowi (moze cos innego niz zdjecie xDDDD) i jestes w CO jak reszta tych wszystkich Czrodziejek, Starrionow itp :)

Tak wiec, pozwalamy ci juz odejsc

Evil Maul
29-04-2007, 23:06
ja powiem tylko ze ta wojna chyba przewyższy liczbe fragów z Novy :D

@Roxen jezeli ty musisz dawać dupy zeby dojsc do guild to nie każdy po za tym nie ładnie tak obrażać dziewczyny :(

Inwestor
29-04-2007, 23:10
Musze sie przedstawiać ? Chyba nie bo w internecie jest takie cos jak anonimowość i moze nie chce mi sie przedstawiać a czemu to nie Twoj interes, mam swoje powody.

Po drugie, moze od was z guildi nikt nie odchodzi ? Ponad to zawsze jak ktos odejdzie to komentarze typu "on był nie potrzebny, nic nie robił" itp. Zal ...

Nastepna sprawa. Co Ty myślisz ze jak wygrywacie we fragach to wygrywacie wojne ? Czlowieku chyba sam w to nie wierzysz. Mozecie sobie miec te fragi ale nic wam to nie da ...

PS:

Leison
Apr 29 2007, 21:53:00 CEST Died at Level 135 by a quara pincher scout

Durden Tum
Apr 29 2007, 20:11:46 CEST Died at Level 118 by a giant spider

Niezłe PG, keep going :)

Ojciec Dyrektor
30-04-2007, 00:02
Total -353,283

@Meteonka

Powiedz, czemu jestes w CO? Pewnie jak wiekszosc dalas zdjecie zetowi (moze cos innego niz zdjecie xDDDD) i jestes w CO jak reszta tych wszystkich Czrodziejek, Starrionow itp :)

NIe, chodziło mi o innych, ale jak masz choć trochę kultury to sie wyrażaj jak na człowieka przystało ;)

Karolkaa
30-04-2007, 09:27
Total -353,283

@Meteonka

Jeżeli Ty musisz stosować takie triki to bardzo mi przykro
Moge Ci pomóc jakoś to znieść??
Po za tym ja mam 13 lat ,jestem gruba i brzydka :( wiec wątpie że ktoś by mnie wziął do gildi jak by zobaczył :)

HAIL CO

Hupe
30-04-2007, 10:20

Hail CO/Bod

Wojna polega na zabijaniu ludzi z przeciwnej gildi i to wlasnie sie dzieje. Co do expienia, to nie sadze zeby to robilo nam jakas roznice. Ten exp co robicie niewiele wam pomoze- praktycznie niewiele zmieni.

Jakbysmy tylko chcieli to bysmy mogli expic...tyle ze wtedy fragi nie wygladalyby tak jak teraz. Tak zeby ci udowodnic ze moglibysmy expic, dzis caly dzien expimy :>

Majkell
30-04-2007, 11:31
Total -353,283

@Meteonka

Starrion nie jest w CO, pozatym żeby dojść do jakiejś gildii nie trzeba lizać dupy jak ty to robisz.

Straznik Monopolowego
30-04-2007, 14:18
Name: Meteonka
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 15

lol

Dozorca
30-04-2007, 14:57
Widze że co poniektórzy już sobie dali spokój z wojną..

Neaniver
30-04-2007, 15:15

Hail CO/Bod

Żadnemu członkowi EM nie chce się już liczyć, ile razy miało być open battle, ale Wy mieliście lagi, nie mieliście ludzi na TS, Hupe podgryzał Piechtolotowi kabel od neta, Suchy siedział na routerze Nemtora, na Aldorze były mass-kicki, a GM Xadam nie był online. I nie mów, że tak nie jest, bo ostatnio jedyne co potraficie, to bluzgać na tych, którzy piszą to, co myślą :).

Karolkaa
30-04-2007, 16:18
Name: Meteonka
Profession: Master Sorcerer
Level: 15

lol

bywa : )
nawet beze mnie wygramy tą wojne :D:D

Knox
30-04-2007, 17:01
Keylog w bociku ? czyzby ?

Karolkaa
30-04-2007, 17:04
Keylog w bociku ? czyzby ?

absolutnie nie : )
nie używam botów xP

roXen
01-05-2007, 01:10
@Majkell

Nie wiesz nic o Aldorze, więc wyjdź. Nie wiesz nic o mnie, też możesz wyjść.

@Vagraav

Ty chcesz rozmawiać o kulturze? oh lol..

@Karolkaa or w/e

Nigdy cie nie szanowalem, nie szanuje i nie bede szanowal. Powinnas wiedziec czemu. Z tym ze jestes gruba, masz 13 lat i jestes brzydka to nie wiem, ale jesli to prawda to sie nie zdziwie. Bo jak mozna wygladac jesli siedzi sie tylko przy tibii ? ;) (tak bylo jakis czas temu, nie mowie ze obecnie tez)

Vuxiu
01-05-2007, 03:42
Jeżeli Ty musisz stosować takie triki to bardzo mi przykro
Moge Ci pomóc jakoś to znieść??
Po za tym ja mam 13 lat ,jestem gruba i brzydka :( wiec wątpie że ktoś by mnie wziął do gildi jak by zobaczył :)

HAIL CO

Karolina? B-szy-dal :<

Żadnemu członkowi EM nie chce się już liczyć, ile razy miało być open battle, ale Wy mieliście lagi, nie mieliście ludzi na TS, Hupe podgryzał Piechtolotowi kabel od neta, Suchy siedział na routerze Nemtora, na Aldorze były mass-kicki, a GM Xadam nie był online. I nie mów, że tak nie jest, bo ostatnio jedyne co potraficie, to bluzgać na tych, którzy piszą to, co myślą :).

rofl, em 2 razy chcialo open batle moze, z czego raz sie spoznili o 2 godziny i mieli nadzieje ze bedziemy na nich czekac lol drugi raz ludzi nie bylo, moze sie zdarzyc ze w piatek jakie imprezy na rl sa :( my jestesmy gotowi na ustawienie opena codzien, tylko niech em sie nie spodziewa ze jesli sie umowia na open i wyjda z 30 nubami to jesli nie zalatwimy sobie 30 nubow fastem to nie wyjdziemy.

Karolkaa
01-05-2007, 08:39
@Majkell

@Vagraav

Ty chcesz rozmawiać o kulturze? oh lol..

@Karolkaa or w/e

Nigdy cie nie szanowalem, nie szanuje i nie bede szanowal. Powinnas wiedziec czemu. Z tym ze jestes gruba, masz 13 lat i jestes brzydka to nie wiem, ale jesli to prawda to sie nie zdziwie. Bo jak mozna wygladac jesli siedzi sie tylko przy tibii ? ;) (tak bylo jakis czas temu, nie mowie ze obecnie tez)

Nie szukam szacunku u małych dzieci : )
Jak byś nie wiedzial to ja sharowałam w 5 osób i waliłam pg :o
Pewnie Cie zabiłam albo kazałam Ci płacić i teraz jest Ci smutno :D:D
tak to jest prawda mam 13 lat jestem gruba i brzydka

Majkell
01-05-2007, 10:58
@Majkell

O Aldorze wiem więcej od Ciebie, i to nie o mojej kulturze rozmawiamy na tym forum, tylko o twojej...

roXen
01-05-2007, 11:29
O Aldorze wiem więcej od Ciebie, i to nie o mojej kulturze rozmawiamy na tym forum, tylko o twojej...

haha, spox..
Jakbys wiedzial co sie dzialo na aldorze chociaz z 6 meichow temu to bys wiedzial ze starrion byl/byla w CO, a wyjezdzasz z tekstem "Starrion nie jest w CO !!!!1111oneoneone" A co do mojej kultury, kto zasluguje na szacunek ten go otrzymuje.

@Meteonka

W 5 osob moze i waliłaś, jeszcze nie wiem co, ale na pewno nie pg :p
Nawet gdybys chciala to nie bylabys mnie w stanie zabic solo, ani kazac mi placic. Zreszta, juz mi sie nie chce z toba gadac, bo jestes gruba, brzydka i masz 13 lat. Enjoy your life near computer xDDD

Karolkaa
01-05-2007, 11:39
haha, spox..
Jakbys wiedzial co sie dzialo na aldorze chociaz z 6 meichow temu to bys wiedzial ze starrion byl/byla w CO, a wyjezdzasz z tekstem "Starrion nie jest w CO !!!!1111oneoneone" A co do mojej kultury, kto zasluguje na szacunek ten go otrzymuje.

@Meteonka

W 5 osob moze i waliłaś, jeszcze nie wiem co, ale na pewno nie pg :p
Nawet gdybys chciala to nie bylabys mnie w stanie zabic solo, ani kazac mi placic. Zreszta, juz mi sie nie chce z toba gadac, bo jestes gruba, brzydka i masz 13 lat. Enjoy your life near computer xDDD

i na Ciebie przyjdzie czas :P
0.o.0o.0 Nie wiem kim jesteś ale skoro twierdzisz że ja tak dużo czasu spędzałam przed Tibią to musisz robić to samo :(
haha :D nie rób mi tego:(

Modus
01-05-2007, 12:07
Ironia rulez xD

Neaniver
01-05-2007, 14:49
rofl, em 2 razy chcialo open batle moze, z czego raz sie spoznili o 2 godziny i mieli nadzieje ze bedziemy na nich czekac lol drugi raz ludzi nie bylo, moze sie zdarzyc ze w piatek jakie imprezy na rl sa :( my jestesmy gotowi na ustawienie opena codzien, tylko niech em sie nie spodziewa ze jesli sie umowia na open i wyjda z 30 nubami to jesli nie zalatwimy sobie 30 nubow fastem to nie wyjdziemy.

No troszkę więcej niż dwa razy. Sam conajmniej 3-4 siedziałem na Vent z ilością 40 typa, z których każdy chciał w jakiś sposób walczyć...

Inwestor
01-05-2007, 15:50
Wizak ladne bajki opowiada :) Mysleliscie ze damy sie nabrać ?

Ojciec Dyrektor
01-05-2007, 17:33
i na Ciebie przyjdzie czas :P
0.o.0o.0 Nie wiem kim jesteś ale skoro twierdzisz że ja tak dużo czasu spędzałam przed Tibią to musisz robić to samo :(
haha :D nie rób mi tego:(
NIE KARMIC TROLA !!!

a tak przy okazji; Diego Montegro:

May 01 2007, 00:23:07 CEST Killed at Level 98 by Nemtor.

Hupe
02-05-2007, 00:16
Karolina? B-szy-dal :<

Masslogs 4everB)

Majkell
02-05-2007, 09:38
haha, spox..

No co ty nie powiesz?

roXen
02-05-2007, 10:33
No co ty nie powiesz?

Co sie stało? Zabrakło słownictwa na inteligentna wypowiedź?

Piero
02-05-2007, 12:21

mmm.. 2 razy chceilismy open battle? Byl okres, ze codziennie czekalismy na was , a wy nie raczyliscie wyjsc z pz ;\ I z tym ustawianiem opena codzien to chyba jakas nowinka u was, bo narazie wam nie wychodziło xD

Deathbringer
02-05-2007, 12:37
May 02 2007, 01:48:42 CEST Killed at Level 149 by Ron Montegro
and by Royal Suchy

Marianos
02-05-2007, 13:35
Dodam, że tym 149 levelem, który padł jest Noveris Mayer.

elmo_us
02-05-2007, 13:56
@Vagraav
Masz tu jakies wtyki czy cos, wez zrob pozadek w tym temacie ze spamem, albo zawolaj kogos kto to moze zrobic okey? Bo troche tu spamu znowu sie zrobilo o tym kto jest gruby, kto brzydki kto ladny a kto nie ma i kto ma rl a tego nie chce mi sie kurwa juz czytac.

Z gory thx.

Meteon!
02-05-2007, 14:24
Nastepna sprawa. Co Ty myślisz ze jak wygrywacie we fragach to wygrywacie wojne ? Czlowieku chyba sam w to nie wierzysz. Mozecie sobie miec te fragi ale nic wam to nie da ...

A Ty myslisz, ze uda Wam sie wyjebac EM z servera? chyba sam w to nie wierzysz, to jest ostatnia wojna i EM nie odda serva.
Wygracie wojne, ale i tak exping bedzie w strachu.

Inwestor
02-05-2007, 23:45
A Ty myslisz, ze uda Wam sie wyjebac EM z servera? chyba sam w to nie wierzysz, to jest ostatnia wojna i EM nie odda serva.
Wygracie wojne, ale i tak exping bedzie w strachu.

Część napewno wyjebiemy a nastepna część po jakimś czasie sama odpuści ( jakiś czas to 1-2 lat )

A co do expu w strachu to czy ja wiem ... bedziecie / będą robć mass logi ale reczej nic im to nie da potem.

HAIL CO

Hupe
03-05-2007, 00:28
Część napewno wyjebiemy a nastepna część po jakimś czasie sama odpuści ( jakiś czas to 1-2 lat )

A co do expu w strachu to czy ja wiem ... bedziecie / będą robć mass logi ale reczej nic im to nie da potem.

HAIL CO

Rotfl, leze...wlasnei wam udowodnilismy ze mozemy expic, tak sobie 4 fun. Nadal wygrywacie wojne?B)

Wy do tej pory nie zrobiliscie ani 1 udanego massloga, 2 masslogi nie wyszly...

JHolger
03-05-2007, 09:41
Rotfl, leze...wlasnei wam udowodnilismy ze mozemy expic, tak sobie 4 fun. Nadal wygrywacie wojne?B)

Wy do tej pory nie zrobiliscie ani 1 udanego massloga, 2 masslogi nie wyszly...

Hupe~ "oni" daja sie sami fragowac to jest tak na podpuche, tak naprawde to nas za 2-3 lata wy****a z servera. I co my wtedy zrobimy?

Ps. Powodzenia na matórze, wezcie ze soba Zet'A dajcie mu jakies sciagi moze bidak zda.

Ps 2. Zet to nie mialo byc złośliwe.

Ps 3. W sumie na Ch*j komus matóra :)

Hail _/

Karolkaa
03-05-2007, 10:15
Hupe~ "oni" daja sie sami fragowac to jest tak na podpuche, tak naprawde to nas za 2-3 lata wy****a z servera. I co my wtedy zrobimy?

Ps. Powodzenia na matórze, wezcie ze soba Zet'A dajcie mu jakies sciagi moze bidak zda.

Ps 2. Zet to nie mialo byc złośliwe.

Ps 3. W sumie na Ch*j komus matóra :)

Hail _/

To miało być zabawne?
Jestem w 100% pewna że Zecik jest mądrzejszy od Ciebie skoro piszesz takie bzdury. I po co wogóle to piszesz tutaj? to miał być temat o wojnie xP

Knox
03-05-2007, 11:11
Ironia i aluzja do tego ze siedzi caly czas przed kompem. Podobno sobie zainstalowal kibel w pokoju zeby nie musial opuszczac tibi :), szyb wentylacyjny do kuchni oraz lodowke z napojami energetycznymi i kawa 3 w 1.

Tak bez kitu to po co mu mat"ó"ra jak i tak jego zyciem jest tibia :)

Inwestor
03-05-2007, 11:48
Ironia i aluzja do tego ze siedzi caly czas przed kompem. Podobno sobie zainstalowal kibel w pokoju zeby nie musial opuszczac tibi :), szyb wentylacyjny do kuchni oraz lodowke z napojami energetycznymi i kawa 3 w 1.

Tak bez kitu to po co mu mat"ó"ra jak i tak jego zyciem jest tibia :)

Jak go nie znasz to sie nie odzywaj. Jak mnie tacy ludzie denerwuja. Zazdrosny jestes o niego czy masz jakies kompleksy ? N/c

@Hupe

No niezle sobie expicie a zwlaszcza anubis, leison, druden ... dobrzy sa nie ma co xD

Deathbringer
03-05-2007, 12:10
Dodam, że tym 149 levelem, który padł jest Noveris Mayer.
wiedzialem ze o czyms zapomnialem xP

Dewyth
03-05-2007, 12:19
wiedzialem ze o czyms zapomnialem xP

Nie ominie cię kara za to xDDDDDDDD hih

elmo_us
03-05-2007, 14:05
Jak go nie znasz to sie nie odzywaj. Jak mnie tacy ludzie denerwuja. Zazdrosny jestes o niego czy masz jakies kompleksy ? N/c

Tu nie chodzi o zazdrasc tylko o to ze ktos sobie mysli ze jest lepszy od innych tylko dlatego ze spedzil przed jakas gra 2d bez dzwieku wiecej czasu niz inni i uwaza sie za bozyszcze.

Hupe
03-05-2007, 14:17

@Hupe

No niezle sobie expicie a zwlaszcza anubis, leison, druden ... dobrzy sa nie ma co xD

A u was kto niby takie PG robi? Croy expiac na pohu wbija 1-2 mln miesiecznie? Nie ma sie czym podniecac, mozemy sie poswiecic jeden dzien i Anubis czy Ron wbije to samo w 4h na dlach na POI.

P.s Brainn 3-4 lvle juz zrobil odkad doszedl do wojny. Podaj mi swoj nick, to sprawdze co za ogromne PG robisz.

Inwestor
03-05-2007, 15:47
Popatrz jak expi Masa, albo jak Wojtek odbil se lvl na luzaku w wy mogliscie mu gowno zrobic :) Ja nie musze podawac swojego nicku ale Twoj lvl osiągnełem w 3 miesiace jakies i nie wyskakuj mi zaraz ze nie mam rl life bo uwierz mi ze mam. A jak tak bardzo mozecie sie poswiecic to prosze bardzo, zycze powodzenia ha :)

Neaniver
03-05-2007, 16:17
Popatrz jak expi Masa, albo jak Wojtek odbil se lvl na luzaku w wy mogliscie mu gowno zrobic :) Ja nie musze podawac swojego nicku ale Twoj lvl osiągnełem w 3 miesiace jakies i nie wyskakuj mi zaraz ze nie mam rl life bo uwierz mi ze mam. A jak tak bardzo mozecie sie poswiecic to prosze bardzo, zycze powodzenia ha :)

No, Masa rzeczywiscie, pelen podziwu jestem, co naexpi to i tak zaraz straci ;).

Karolkaa
03-05-2007, 16:47
Tu nie chodzi o zazdrasc tylko o to ze ktos sobie mysli ze jest lepszy od innych tylko dlatego ze spedzil przed jakas gra 2d bez dzwieku wiecej czasu niz inni i uwaza sie za bozyszcze.

W grze jest lepszy od wielu ludzi :o
Nie wydaje mi sie by myślał że na rl jest od kogoś lepszy :o

Vetheran owned : )

Knox
03-05-2007, 18:43

@Hupe

Tak, marze o tym dniami i nocami :D tylko tak sie jeszcze zastanawiam co ten czlowiek musi miec w glowie... kiedy on sie obudzi i zobaczy ze poswiecajac tyle czasu na ... marnuje sobie zycie. Mam w pokoju jego zdjecia a nawet oltarzyk z jego wizerunkiem. Nie ma Boga - Jest 13 letni Wojtuś !

Parnoja

elmo_us
03-05-2007, 18:54
Parnoja

Lepiej to popraw bo zaraz rzuca sie na Ciebie "specjalisci" od sarkazmu i ironi i zbesztaja Cie za to ze jestes alfanabeta...

Inwestor
03-05-2007, 19:07
Jaki 13-nasto letni ? ....

PS Hupe. Vetheran niezle poexpil jak to Ty mowisz 4fun xD Czas zebys Ty moze poexpil 4fun xdxd

elmo_us
03-05-2007, 19:19
Jaki 13-nasto letni ? ....

PS Hupe. Vetheran niezle poexpil jak to Ty mowisz 4fun xD Czas zebys Ty moze poexpil 4fun xdxd

15:40 You advanced from Level 176 to Level 177.

JHolger
03-05-2007, 20:10
W grze jest lepszy od wielu ludzi :o
Nie wydaje mi sie by myślał że na rl jest od kogoś lepszy :o

Vetheran owned : )

To malo osob znasz jeszcze... Wszystko przed tobą.

Hail EM _/

Hupe
03-05-2007, 21:23

Nie expie knightem, bo i po co? Knight nie jest potrzebny na tej wojnie i nawet nim nie walcze. Moj lvl osiagnalem w 3 lata i jakos nie czuje sie gorszy >

Zaufaj mi, nic wam te lvle nie dadza, Masak expil 2 dni na wrlach i wbil kilka mln ale to nadal sa niecale 4 mln w przeciagu miesiaca. Anubis czy ron tez moglby to zrobic jakbysmy z nimi poszli. A o Nemtorze wez mi wogole nie wspominaj, na wrlach caly czas 4 czopy za nim chodza i reszta gildi wylogowana na wrlach. nazywasz to expem?

A co do prfitu, sam robie +-600k/tydzien na czysto jak sie postaram, a dodam ze jest wiecej osob ktore zarabiajaB)

Neaniver
03-05-2007, 23:00
A co do prfitu, sam robie +-600k/tydzien na czysto jak sie postaram, a dodam ze jest wiecej osob ktore zarabiajaB)

To sie podziel, a nie sie chwalisz :P

Knox
03-05-2007, 23:57
@Inwestor

Widze ze nie zalapales o co chodzilo w moim poscie ... szkoda
pozdrow swojego mistrza i zyc mu powodzenia na dalszej drodze zycia :*:*:*

@elmo_us

To niech sie rzucaja :) mi to toto

Inwestor
04-05-2007, 00:10
Nie expie knightem, bo i po co? Knight nie jest potrzebny na tej wojnie i nawet nim nie walcze. Moj lvl osiagnalem w 3 lata i jakos nie czuje sie gorszy >

Zaufaj mi, nic wam te lvle nie dadza, Masak expil 2 dni na wrlach i wbil kilka mln ale to nadal sa niecale 4 mln w przeciagu miesiaca. Anubis czy ron tez moglby to zrobic jakbysmy z nimi poszli. A o Nemtorze wez mi wogole nie wspominaj, na wrlach caly czas 4 czopy za nim chodza i reszta gildi wylogowana na wrlach. nazywasz to expem?

A ja nigdzie sie nie wywyższałem ... poprostu pokazłem Ci w jakis sposob moje pg bo sie interesowałes. A Ty ciagle mowisz w sposob "gdyby babcia miała wąsy". Puszczaj Anubis czy Rona, ja tylko zycze powodzenia. Co do Nemtora. Co Ty myslałes ze bedzie expil tako bez zadnych ludzi ? Wiadome jest ze odrazu chcielibyscie po niego isc a tak jak widac nie idziecie bo sie boicie i o to chodzi.

@Inwestor

Widze ze nie zalapales o co chodzilo w moim poscie ... szkoda
pozdrow swojego mistrza i zyc mu powodzenia na dalszej drodze zycia :*:*:*

@elmo_us

To niech sie rzucaja :) mi to toto

Czlowieku nie znasz mnie to sie nie odzywaj w taki sposob. Skad wiesz kto jest moim mistrzem ? Raczej takiego nikogo nie ma a napewno nie jest to nemtor. Wogole smieszny jestes. Pewnie CO przyjebalo sie do Ciebie ( nie dziwie sie ) i teraz placzesz tutaj na forum.

PS. Co do brainna to niech on sie tak nie poczówa na tym poi lepiej :P:P

Hail CO.

tibiaplayer
04-05-2007, 04:03
Name: Rootwailer (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Rootwailer)
Profession: Elite Knight
Level: 140
World: Aldora
Residence: Ab'Dendriel
Guild membership: Advisor of the Insane Alliance

May 04 2007, 02:41:34 CEST Killed at Level 140 by Nemtor and by Masakrowiec

Poznanski Rycerz
04-05-2007, 10:59
@em
Przestancie puszczac swoje przechwalki ze expicie i zarabiace, chodzi o to ze oni tego robia wiecej. PRzypomnij se war EM vs ANIMA, kto wygrywal we fragacH? ANIMA! ale nie mogla expic itp, i co? xD Show must go on.

ALL

Jaki jest najwyzszy lvl knight w CO?

Knox
04-05-2007, 11:05
Czlowieku nie znasz mnie to sie nie odzywaj w taki sposob. Skad wiesz kto jest moim mistrzem ? Raczej takiego nikogo nie ma a napewno nie jest to nemtor. Wogole smieszny jestes. Pewnie CO przyjebalo sie do Ciebie ( nie dziwie sie ) i teraz placzesz tutaj na forum.

Hail CO.

Wszyscy chyba widza kto jest smieszny mowiac w ten sposob. Mam odpisac co mi zrobilo CO ? Dobra, Masak kiedys ukrald mi chain arm. i steel helmet... Tak naprawde to moglbys spytac czego jestem za EM. Niestety nie chce sie powtarzac, wszyscy znaja prawde :). Z wami (CO) sa tylko przydupaski Zecika ktorzy sa rl znajomymi znajomych znajomych Wojtusia albo ktoregos czlonka CO.
Za EM sa ludzie calkowicie obcy, nie zauwazyles ? Jesli u was tak jest to sa to naprawde nieliczne przypadki...

Nie odpisuj bo "Nie chce mi sie z wami gadac"

@Poznanski Rycerz
TAAAAAAAAAAAAAA? To cytuje "se" exp, "se" graj, "se" mow i "se" pozdrow rodzicow :)
Naszczescie wojna nie zalezy od zarobionego "se" expa tylko od "se" nabitych fragow. Wiec jesli chcecie sie dalej wymadrzac to wezcie sie do roboty.

:) "se" prawie jak sobie :) Mowic po polsku BEZCENNE !

Poznanski Rycerz
04-05-2007, 11:40
Wszyscy chyba widza kto jest smieszny mowiac w ten sposob. Mam odpisac co mi zrobilo CO ? Dobra, Masak kiedys ukrald mi chain arm. i steel helmet... Tak naprawde to moglbys spytac czego jestem za EM. Niestety nie chce sie powtarzac, wszyscy znaja prawde . Z wami (CO) sa tylko przydupaski Zecika ktorzy sa rl znajomymi znajomych znajomych Wojtusia albo ktoregos czlonka CO.
Za EM sa ludzie calkowicie obcy, nie zauwazyles ? Jesli u was tak jest to sa to naprawde nieliczne przypadki...

@Poznanski Rycerz
TAAAAAAAAAAAAAA? To cytuje "se" exp, "se" graj, "se" mow i "se" pozdrow rodzicow :)
Naszczescie wojna nie zalezy od zarobionego "se" expa tylko od "se" nabitych fragow. Wiec jesli chcecie sie dalej wymadrzac to wezcie sie do roboty.

To jedziemy z twoim polskim:

ODPISAC CO MI ZROBILO CO? ODPISZ NAM,-.-opisz
CZEGO JESTES ZA EM? - CIEZKO zrozumiec
Na szczescie
Zdania nie zaczyna sie od WIEC

Interpunckyjnych nie bede wytykal, bo jest ich od groma ciut ciut.

Wojna zalezy od tego kto rzadzi? CO LATA POZA PZ, EM LATA W PZ ale ma wiecej fragow. To wiesz, ze anima wygrala wojne z EM polonisto.

Knox
04-05-2007, 11:58
@UP

Ojojoj jak sie urazilismy :) widze ze polscy chlopi z CO tez maja dume..., opisanie "co mi zrobilo CO" odpowiedam: nic, poprzednia wypowiedz byla ironia ( dalej nie wiecie co to jest ? n/c). Dlaczego jestem za EM ? hmm: moglbym Cie odeslac do jednych z pierwszych postow, w punktach (tylko kilka podam bo naprawde troche by tego bylo):
1) Nigdy z ust EM nie slyszalem obelg typu : "Spalic zyda, przerobic go na mydlo" itd. to budzi moja zlosc
2) Nigdy nie slyszalem o wymuszaniu (PA) ze strony EM, za to ze strony CO owszem, mysle ze 60 % Aldory juz sie przekonalo osobiscie lub na przykladzie znajomych na czym polega sila CO. Przyklad ? "JEST NAS WIELU" prosze nie kaz mi wymieniac.
3) Nie nawidze calego Olecka, musze podawac przyklady ? Biegaja takie 20 lvl i starsza Cie Nemtorem, kozactwo to za malo powiedziane
4) CO wywolalo wojne, nie podajac dokladnego powodu (sry ale wg. mnie w ustach CO powod: ZWALCZANIE BOTEROW jest bynajmniej smieszne i zalosne)
5) Do bylej Animy, obecnej Insane Alliance naleza praktycznie sami emeryci ktorym znudzila sie normalna gra i postanowili zrobic troche zamieszania...

"se" to przemysl i odpoweidz na pytanie

Inwestor
04-05-2007, 13:26
Wszyscy chyba widza kto jest smieszny mowiac w ten sposob. Mam odpisac co mi zrobilo CO ? Dobra, Masak kiedys ukrald mi chain arm. i steel helmet... Tak naprawde to moglbys spytac czego jestem za EM. Niestety nie chce sie powtarzac, wszyscy znaja prawde :). Z wami (CO) sa tylko przydupaski Zecika ktorzy sa rl znajomymi znajomych znajomych Wojtusia albo ktoregos czlonka CO.

Nie odpisuj bo "Nie chce mi sie z wami gadac"

@Poznanski Rycerz

A Ty nie jestes przydupasem, nie jestes ziomem z rl, ani nie jestes ziomkiem ziomka w CO. Pewnie bys chcial co ? Nie mogles isc do CO to przyczepiles sie do EM bo tam Za EM sa ludzie calkowicie obcy,. Ty wlasnie taki jestes.

Hail CO

Hupe
04-05-2007, 13:38
A ja nigdzie sie nie wywyższałem ... poprostu pokazłem Ci w jakis sposob moje pg bo sie interesowałes. A Ty ciagle mowisz w sposob "gdyby babcia miała wąsy". Puszczaj Anubis czy Rona, ja tylko zycze powodzenia. Co do Nemtora. Co Ty myslałes ze bedzie expil tako bez zadnych ludzi ? Wiadome jest ze odrazu chcielibyscie po niego isc a tak jak widac nie idziecie bo sie boicie i o to chodzi.

PS. Co do brainna to niech on sie tak nie poczówa na tym poi lepiej :P:P

Hail CO.

Rotfl, a co zmieni 4 ludzi przy nemtorze? Padna zamiast niego ewentualnie;)
Oni expia jak chca, nie zauwazyles? Wylogujcie wiecej ludzi na demonie zeby Nemtora chronic to wezmiemy sobie dragi w venore czy edron;]

Tego zdania o Brainnie nie komentuje pfff Zrobil z 5 lvli i nigdy go nie zabiliscie, massloga nie umiecie nawet zrobic?:D
U nas wiekszosc expi sobie sama, wiadomo ze zanim wam sie jakis masslog uda to z 15 mln brainn wbije.

elmo_us
04-05-2007, 13:57
Name: Rootwailer (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Rootwailer)
Level: 140
Residence: Ab'Dendriel
Guild membership: Advisor of the Insane Alliance

May 04 2007, 02:41:34 CEST Killed at Level 140 by Nemtor and by Masakrowiec

Insane Alliance, to nie Eternal March. Nie wiem po co to tu piszesz.

Knox
04-05-2007, 14:34
@Inwestor

Forum powoli schodzi na psy, szkoda mi czasu zeby z Toba gadac pro...

3majcie sie

Poznanski Rycerz
04-05-2007, 16:40
@UP

Ojojoj jak sie urazilismy :) widze ze polscy chlopi z CO tez maja dume..., opisanie "co mi zrobilo CO" odpowiedam: nic, poprzednia wypowiedz byla ironia ( dalej nie wiecie co to jest ? n/c). Dlaczego jestem za EM ? hmm: moglbym Cie odeslac do jednych z pierwszych postow, w punktach (tylko kilka podam bo naprawde troche by tego bylo):
1) Nigdy z ust EM nie slyszalem obelg typu : "Spalic zyda, przerobic go na mydlo" itd. to budzi moja zlosc
2) Nigdy nie slyszalem o wymuszaniu (PA) ze strony EM, za to ze strony CO owszem, mysle ze 60 % Aldory juz sie przekonalo osobiscie lub na przykladzie znajomych na czym polega sila CO. Przyklad ? "JEST NAS WIELU" prosze nie kaz mi wymieniac.
3) Nie nawidze calego Olecka, musze podawac przyklady ? Biegaja takie 20 lvl i starsza Cie Nemtorem, kozactwo to za malo powiedziane
4) CO wywolalo wojne, nie podajac dokladnego powodu (sry ale wg. mnie w ustach CO powod: ZWALCZANIE BOTEROW jest bynajmniej smieszne i zalosne)
5) Do bylej Animy, obecnej Insane Alliance naleza praktycznie sami emeryci ktorym znudzila sie normalna gra i postanowili zrobic troche zamieszania...

"se" to przemysl i odpoweidz na pytanie
NIENAWIDZE - jak juz
BYnajmniej - sprawia takie cos, ze teraz napisales ze ten powod wojny, jest bardzo konkretny.
Pokaze ci uzycie " Jestes posrany " - "bynajmniej" - zapreczasz.

JA nie jetsem z CO, tylko z galany, widziales moj pierwszy post? Poza se, bylo pytanie kto jest najwyzszym knightem w co?

Ojciec Dyrektor
04-05-2007, 16:54
Rotfl, a co zmieni 4 ludzi przy nemtorze? Padna zamiast niego ewentualnie;)
Oni expia jak chca, nie zauwazyles? Wylogujcie wiecej ludzi na demonie zeby Nemtora chronic to wezmiemy sobie dragi w venore czy edron;]

Tego zdania o Brainnie nie komentuje pfff Zrobil z 5 lvli i nigdy go nie zabiliscie, massloga nie umiecie nawet zrobic?:D
U nas wiekszosc expi sobie sama, wiadomo ze zanim wam sie jakis masslog uda to z 15 mln brainn wbije.

My preferujemy OB, a nie masslogi B)

Hupe
04-05-2007, 17:48

A my mamy duza wprawe w masslogach:p

Deathbringer
04-05-2007, 18:04
bylo pytanie kto jest najwyzszym knightem w co?

Iron Arios 150 lvl, Dziabag Knight 143 lvl, Nisogaf 140 lvl, Noveris Mayer 148 lvl jesli kogos pominalem to przepraszam ;p

Inwestor
04-05-2007, 23:41
@Inwestor

Forum powoli schodzi na psy, szkoda mi czasu zeby z Toba gadac pro...

3majcie sie

Zabrakło argumentów ? Szkoda ...

Co do Brainna to mi sie wydaje ze wbił chyba cos koło 3 lvli a nie 5 ...

MarcinStw
04-05-2007, 23:58
najs :P, GL życze

Meteon!
05-05-2007, 03:22

Raczej kompletny brak zgrania, haos na TS.

/Metek.

Inwestor
05-05-2007, 03:41
Raczej kompletny brak zgrania, haos na TS.

/Metek.

Skad mozesz wiedziec co u nas na TS sie dzieje.

Meteon!
05-05-2007, 05:14
@up.

Bo bylem ;)

Akcja jak Zet jebnal Ue w Mase <trap w veno> ;]

/Metek.

Xarti
05-05-2007, 12:19
A tak apropo
Name: Zavisha
Sex: male
Level: 69
Residence: Venore
Guild membership: Chosen of the Chosen Ones
Last login: May 05 2007, 02:05:42 CEST
Banished: until Jun 04 2007, 02:07:18 CEST because of excessive unjustified player killing
Zavi dziś w nocy miał hacka i stracił wszystkie itemki jakie miał + 2 mlvl o skilach już nie wspomnę

tibiaplayer
05-05-2007, 13:51
Zavisha comment:
"OK short with them ;]
OWNED Rooked from lvl 124 to lvl 69 lost 2 mlvl
and many days of skilling thx for all items and this noob don't gonna share his account more ;] goodbye then

Owned BY M@Zi AND Wezyk ;]

HAil PWNAGE TEAM ;]
PS 25 kk exp lost play again please noob ;]"

xD..........

Iksdek
05-05-2007, 14:48
Zavisha comment:
"OK short with them ;]
OWNED Rooked from lvl 124 to lvl 69 lost 2 mlvl
and many days of skilling thx for all items and this noob don't gonna share his account more ;] goodbye then

Owned BY M@Zi AND Wezyk ;]

HAil PWNAGE TEAM ;]
PS 25 kk exp lost play again please noob ;]"

xD..........

Commenta to już chyba każdy na własną rękę sprawdzić sobie może, nieprawdaż ?

@ Topic
EM mówiło, że koniec wojny, że PACC'ów nie kupują i logować się już nie będą ( czyli koniec wojny ?),a jednak dalej się logują i dalej starają się coś zrobić, lecz niestety na marne =(. Wasz czas minął ... kiedyś nadejdzie też dzień, że to czas CO minie, ale niestety nie za waszej kadencji.

Pozdro <3.

Hupe
05-05-2007, 15:06
Commenta to już chyba każdy na własną rękę sprawdzić sobie może, nieprawdaż ?

@ Topic
EM mówiło, że koniec wojny, że PACC'ów nie kupują i logować się już nie będą ( czyli koniec wojny ?),a jednak dalej się logują i dalej starają się coś zrobić, lecz niestety na marne =(. Wasz czas minął ... kiedyś nadejdzie też dzień, że to czas CO minie, ale niestety nie za waszej kadencji.

Pozdro <3.

Rotfl, naprawde myslisz ze oni sa w stanie nas wyrzucic z servera alby my ich? Mozemy walczyc tak dlugo az nam sie Tibia calkiem znudziB)

Inwestor
05-05-2007, 15:29
Rotfl, naprawde myslisz ze oni sa w stanie nas wyrzucic z servera alby my ich? Mozemy walczyc tak dlugo az nam sie Tibia calkiem znudziB)

Moge powiedziec tylko tyle ze nam nie znudzi sie napewno a jak juz cos to przez bardzo, bardzo dlugi czas. A u was juz widac objawy znudzenia :) Bedziecie tworzyc jeszce przez jakis czas sneaki a potem juz ludziom nie bedzie sie chciało, nie beda mieli PACCow etc.

Hail CO

Hupe
05-05-2007, 16:23
Moge powiedziec tylko tyle ze nam nie znudzi sie napewno a jak juz cos to przez bardzo, bardzo dlugi czas. A u was juz widac objawy znudzenia :) Bedziecie tworzyc jeszce przez jakis czas sneaki a potem juz ludziom nie bedzie sie chciało, nie beda mieli PACCow etc.

Hail CO

Sneaki sa najlepsza rzecza w tej grze. Logujesz na 1-2h, zabijasz kogos i mozesz wrocic do swoich spraw. A o PACCe sie nie martw, jak ktos potrzebuje to mamy sponsorów.

elmo_us
05-05-2007, 16:51

Hail CO
Cos zauwazylem ostatnio zadko expicie:) Czyzby pierwsze objawy znudzenia?

Ojciec Dyrektor
05-05-2007, 18:32
Cos zauwazylem ostatnio zadko expicie:) Czyzby pierwsze objawy znudzenia?

Kolego, długi weekend jest. Wszyscy wypoczywają z rodziną itd :) Poza tym to wątpię aby się to nam znudziło (nie licząc mnie)

a tak przy okazji:

Name: Vetheran
...
Guild membership: The Eternal of the Eternal March

May 03 2007, 15:10:37 CEST Killed at Level 108 by Gloomy Chooper
and by Nemtor

Sir Haxel
06-05-2007, 17:11
A o PACCe sie nie martw, jak ktos potrzebuje to mamy sponsorów.

Z tego co widze to jestes free account wiec co za bzdury piszesz z tymi sponsorami.

elmo_us
06-05-2007, 17:13
Z tego co widze to jestes free account wiec co za bzdury piszesz z tymi sponsorami.

Kocham Cie ;-*

Neaniver
06-05-2007, 17:24

Z tego co ja wiem to sa czlonkowie EM, ktorzy w ostatnich kilku dniach przedluzyli swoje PACCe, wiec to Ty piszesz bzdury :).

Hupe
06-05-2007, 22:52

Po co mi PACC na knighcie? Totalnie niepotrzebny...

elmo_us
07-05-2007, 17:21
liz zydom dupe pedale

Hahah. I ty w tibi smiesz mi mowic "nie bede znizal sie do twojego poziomu"
Niewatpliwie twoj poziom kultury jest naprawde wysoki.

Mihash
07-05-2007, 17:35
Kultura często idzie w parze z inteligencją. Zważywszy na to, że haxel nie jest zbyt utalentowany umysłowo nie spodziewaj się po nim wysokiej kultury.

Inwestor
07-05-2007, 19:09
@ Hupe

Wow macie sponsorow. Powiedz kto i za co was sponsoruja moze i nas wezmą ... Ciebie czemu nie zasponsorowali ? Szkoda floty ... ?? Wiecznie was nie bedą sponsorować :)

PS. Masak 157 :)

Pniaku
07-05-2007, 19:40
@ Hupe

Wow macie sponsorow.

Pewnie el-gaz :D

Hupe
07-05-2007, 21:53
@ Hupe

Wow macie sponsorow. Powiedz kto i za co was sponsoruja moze i nas wezmą ... Ciebie czemu nie zasponsorowali ? Szkoda floty ... ?? Wiecznie was nie bedą sponsorować :)

Beda bo sami naleya do tej gildi. Juz ci powiedzialem ze mamy swoje sposoby na zarabianie pieniedzy. Ty do tej pory nie zdradziles swojej tozsamosci

Inwestor
07-05-2007, 22:28
Nie widze takowej potrzeby :)

Jiibav
08-05-2007, 01:40

haxel wyjdz, prosze. Szczerze wole zeby moim liderem byl zyd niz koles, ktory uczeszcza do liceum w wieku 23 lat :c. siedz w tym swoim gettcie Olecku

Toxulo
08-05-2007, 22:33
haxel wyjdz, prosze. Szczerze wole zeby moim liderem byl zyd niz koles, ktory uczeszcza do liceum w wieku 23 lat :c. siedz w tym swoim gettcie Olecku
haha,orłem to on nie jest:D
hail EM

elmo_us
09-05-2007, 15:38
No tak wczoraj jak chcielismy OB ok 22 to mowili:" dajcie nam troche czasu musimy sie przygotowac" no i co ja widze jest 14:30 drugiego dnia i wreszcie jest ich pelno on-line. Tylko przykro mi ale nam sie nie chcialo czekac 16 godzin :(

Inwestor
09-05-2007, 16:08
No tak wczoraj jak chcielismy OB ok 22 to mowili:" dajcie nam troche czasu musimy sie przygotowac" no i co ja widze jest 14:30 drugiego dnia i wreszcie jest ich pelno on-line. Tylko przykro mi ale nam sie nie chcialo czekac 16 godzin :(

Zalogowaliscie sie bo brainn zabil huligana i przy okazji chcieliscie OB ... co Ty myslisz ze my w kazdej chwili jestesmy gotowi na OB ( czyt. kiedy wam sie chce ) ? Moze byscie powiedzieli chociaż jeden dzien wczesniej ? Wogole to n/c.

Matteos
09-05-2007, 16:10
Nie drapcie sie dziewczyny :P

Ojciec Dyrektor
09-05-2007, 16:20

my przyjdziemy kiedy sie nam będzie chciało ;)

elmo_us
09-05-2007, 16:37
Zalogowaliscie sie bo brainn zabil huligana i przy okazji chcieliscie OB ... co Ty myslisz ze my w kazdej chwili jestesmy gotowi na OB ( czyt. kiedy wam sie chce ) ? Moze byscie powiedzieli chociarz jeden dzien wczesniej ? Wogole to n/c.

Nie no stary, bez komentarza...
http://ebaumsworld.com/2006/07/positive.jpg

Inwestor
09-05-2007, 19:02
@ up

Przeczytaj post Vagraava nad Toba :)

NecroLukas
10-05-2007, 01:16
Zalogowaliscie sie bo brainn zabil huligana i przy okazji chcieliscie OB ... co Ty myslisz ze my w kazdej chwili jestesmy gotowi na OB ( czyt. kiedy wam sie chce ) ? Moze byscie powiedzieli chociarz jeden dzien wczesniej ? Wogole to n/c.

Tak na marginesie nie czepiajac sie pisze sie "chociaz" a nie "chociarz" :)
Obojetna mi ta wojna w CO jesy duzo PA...

Inwestor
10-05-2007, 08:40

Już poprawiłem i też tak na marginesie nie czepiając sie pisze sie "jest" a nie "jesy".

NecroLukas
10-05-2007, 16:51
Obojetna mi ta wojna w CO jest duzo PA...

Poprawione... to byla literowka

Dozorca
10-05-2007, 20:17

[']

Poprawione... to byla literowka

Naucz sie edytować, a nie:baby:

Ojciec Dyrektor
10-05-2007, 21:27
Panowie i Panie zwracam się z uprzejmą prośbą o nie pisanie dennych i głupich postów .... czyli po prostu nie spamujcie !!!!! wiem iż mój post również zalicza się do spami dlatego proszę o pohamowanie sie od pisania byłe głupot. Napisał ktoś z błędem to po kiego piszecie 2023054564654654 postów ze "pisze sie XYZ" ..... Porozmawiajmy o wojnie .... eeeee nic sie nie dzieje. Koniec.

Ghoree
10-05-2007, 23:52
Elo elo dawno mnie nie bylo przypomni mnoze ktos jak tam stoi sie we fragach co??;] pasuje i moze jakis fajny filmik z OB??:>

elmo_us
10-05-2007, 23:55
Elo elo dawno mnie nie bylo przypomni mnoze ktos jak tam stoi sie we fragach co??;] pasuje i moze jakis fajny filmik z OB??:>

Tak ciezko wpisac forum.tibia.com?
War Statistics (Eternal March) {114}vs{80} (Co+allies)

Gratex
11-05-2007, 16:26
Zgadzam sie z Vagraav'em by nie pisac zbednych postow. Wedlug mnie ta wasza tak zwana "wojna" jest uciazliwa nie tylko dla gildii walczacych. Ale wytlumaczcie mi czemu musi byc uciazliwa dla postronnych ludzi ? Rozumiem, jak ktos robi PoI lub inny quest z CO albo z EM no to moze jest to zrozumienia. No ale gdy czlowiek sobie spokojnie expi to ma praktycznie przyslowiowy noz na gardle. Boi sie o wlasne "zycie". Nie moglibyscie walczyc fair tak jak np. Aurea, Furora(chodz nie znam duzo szczegolow) ale nigdy sie nie spotkalem by wojna oddzialowywala na postronnych ludzi. Ostatnio wielu moich przyjaciol mialo nie mile spotakania z CO lub EM. Wedlug mnie najwiekszy podjudzaczem tego wszystkiego jest "Glos Chosen Ones"(kazdy wie o kogo chodzi) Moze jest lojalna ale to ona dyktuje Nemtorowi co ma zrobic. Chcialbym by trafilo to do Was, bo niektorzy ludzie w tym ja(mialem zdarzenie zwiazane z Chosen ones) boja sie grac. Zaraz bedzie pewnie: " NO I JAK ZAWSZE ALL PRZEZ CO ". EM nie jest bez winy tez, no ale oni przynajmniej sa inni. Wczoraj ogladalem filmik z zabicia Root~, szczerze mowiac nie myslalem ze kiedy kolwiek Nemtor bedzie PA a tu jednak.

Jezeli moglby to ktos dac do przeczytania "wladzom: obu gildii
Btw. Prosze o nie zwracanie uwagi na bledy, I omincie glupie posty typu : JESTES POJ~~~ itp. Ja mam swoje zdanie, oczywiscie chcialbym uslyszec co myslicie na temat mojego posta, ale prosze o zachowanie powagi.

Pozdrowienia Dla Wszystkich.

Peace Forever! :)

Majkell
11-05-2007, 16:40
Zgadzam sie z Vagraav'em by nie pisac zbednych postow. Wedlug mnie ta wasza tak zwana "wojna" jest uciazliwa nie tylko dla gildii walczacych. Ale wytlumaczcie mi czemu musi byc uciazliwa dla postronnych ludzi ? Rozumiem, jak ktos robi PoI lub inny quest z CO albo z EM no to moze jest to zrozumienia. No ale gdy czlowiek sobie spokojnie expi to ma praktycznie przyslowiowy noz na gardle. Boi sie o wlasne "zycie". Nie moglibyscie walczyc fair tak jak np. Aurea, Furora(chodz nie znam duzo szczegolow) ale nigdy sie nie spotkalem by wojna oddzialowywala na postronnych ludzi. Ostatnio wielu moich przyjaciol mialo nie mile spotakania z CO lub EM. Wedlug mnie najwiekszy podjudzaczem tego wszystkiego jest "Glos Chosen Ones"(kazdy wie o kogo chodzi) Moze jest lojalna ale to ona dyktuje Nemtorowi co ma zrobic. Chcialbym by trafilo to do Was, bo niektorzy ludzie w tym ja(mialem zdarzenie zwiazane z Chosen ones) boja sie grac. Zaraz bedzie pewnie: " NO I JAK ZAWSZE ALL PRZEZ CO ". EM nie jest bez winy tez, no ale oni przynajmniej sa inni. Wczoraj ogladalem filmik z zabicia Root~, szczerze mowiac nie myslalem ze kiedy kolwiek Nemtor bedzie PA a tu jednak.

Btw. Prosze o nie zwracanie uwagi na bledy, I omincie glupie posty typu : JESTES POJ~~~ itp. Ja mam swoje zdanie, oczywiscie chcialbym uslyszec co myslicie na temat mojego posta, ale prosze o zachowanie powagi.

Człowieku, ja sie chyba jeszcze nie spotkałem z wojną, w której nie ma zabijania ludzi, którzy nie są w gildiach walczących. Pozatym twoje posty, są marne i bez sensu, bo tylko krytykujesz CO, a mówisz że EM jest "inne". No i po co?

Jowinna, jest na pewno mądrzejsza od większości EM, i nie wiem dlaczego w niej widzisz dyktatora? To że coś osiągneła swoją reputacją, zachowaniem na świecie, nie znaczy że musi wszystko dyktować :)

Na koniec tego posta, pewnie mało wnoszącego do tego tematu, chciałbym Ci tylko powiedzieć, abyś się troche dowiedział na temat Aldory, i wojnie która tam jest, bo mówiąc, że Nemtor jest PA zabijając osobe, która poszła na POI z EM i nie chciała zapłacić przez długi czas, troche to dziwne, nie sądzisz?

pozdro ;)

elmo_us
11-05-2007, 17:02
Człowieku, ja sie chyba jeszcze nie spotkałem z wojną, w której nie ma zabijania ludzi, którzy nie są w gildiach walczących. Pozatym twoje posty, są marne i bez sensu

To co napisal wcale nie jest bez sensu. Polityka wyniszczania swiata poprzez zabijanie postronnych ludzi zostala rozpoczeta przez Chosen Ones/ Brotherhood of Darkness. My zostalismy zmuszeni do tego samego. Jest to moje osobiste zdanie a nie calej gildi ale ta cala sytuacja z lvl limitami i huntowanie ludzi tylko dlatego ze znaja kogos z przeciwnej gildi jest jednym wielkim gownem i bzdura, niestety te dzialania sa nieuniknione poniewaz 99% pierwszej setki w expie walczy w tej wojnie.

Inwestor
11-05-2007, 19:21

Sam jestes Glos Chosen Ones -.- Nemtor nikogo nie slucha. Ty myslisz ze nemtor jest marionetka obslugiwana przez "glos"? omg czlowieku ...

Co to Rot~to tak jak napisal ktos wyzej. Poszedl z Em na poi, nie placil i dziwnym trafem kilka dni po zabiciu odrazu w Em :)

Gratex
11-05-2007, 19:52
Nie chodzilo mi o to by zrobic z CO durni itp itd. Ale wedlug mnie i jest to moje osobiste zdanie wieksza czesc za sytuacje na Aldorze ponosi CO. Wielu moich przyjaciol zostalo zaatakowanych przez CO, bez powodu.

Gracze z CO albo Ci ktorzy popieraja CO beda mowic innaczej wyzywac itp. Ale prawda w oczy kole.

ZA WOJNE NA ALDORZE PONOSI WINE CO JAK I EM! LECZ WEDLUG MNIE ZA CALA SYTUACJE NA ALDORZE WIEKSZA WINE MA CO.

Kazdy moze miec swoje zdanie -.-, a moze sie myle? nie moge miec swojego zdania ?

Ojciec Dyrektor
11-05-2007, 23:36

Na początku mojego posta pragnę zaznaczyć iż jest to moja prywatna opinia na ten temat, a nie stanowisko gildii w tej sprawie.

Jowwine bardziej by nazwał rzecznikiem prasowym. Broń Boże ona nie mówi Nemtorowi co ma robić.

Osoby które udały się z EM na PoI to oczywiste jeżeli nie uiściły opłaty zostaną prędzej czy później zabite.

Wszyscy wiemy, iż prędko obydwom gildią sie ta wojna nie znudzi i będzie to serwer wiecznej wojny a z nudów to pewnie jak przeciwnika nie będzie to będą zabijać innych ... reszcie proponuje przenieść się na inny serwer bo jeżeli wygra EM czy CO to i tak zapanuje dyktatura i tylko owa gildia będzie grać na tym serwie.

Na zakończenie pragnę powtórzyć raz jeszcze: Jest to moje prywatne zdanie a nie stanowisko gildii ! Pozdro

Inwestor
11-05-2007, 23:37
Nie chodzilo mi o to by zrobic z CO durni itp itd. Ale wedlug mnie i jest to moje osobiste zdanie wieksza czesc za sytuacje na Aldorze ponosi CO. Wielu moich przyjaciol zostalo zaatakowanych przez CO, bez powodu.

Gracze z CO albo Ci ktorzy popieraja CO beda mowic innaczej wyzywac itp. Ale prawda w oczy kole.

ZA WOJNE NA ALDORZE PONOSI WINE CO JAK I EM! LECZ WEDLUG MNIE ZA CALA SYTUACJE NA ALDORZE WIEKSZA WINE MA CO.

Kazdy moze miec swoje zdanie -.-, a moze sie myle? nie moge miec swojego zdania ?

Mozesz miec swoje zdanie ale nie pierdol takich głupot ze jest takie cos jak głosc chosen ones i ze nemtor sie go slucha -.- nastepna rzecz, gdzie Ty widziales tam pa ? wiadome jest ze koles mial dojsc do em wiec trzeba go zajebac ... proste -.-

Jak nie znasz sytuacji na aldora to sie nie udzielaj w pewnych kwestiach bo robisz idiote z siebie.

Gratex
12-05-2007, 01:26
Ok, spoko nie zaczynajmy klutnii, Root~ moze i slusznie padl, mialo CO powody. Ale chodzi mi o calokszatl CO nie tylko w stosunku do Root~ ale do wszystkich ludzi. Moj kolega 2 razy musial placic CO (w czasie wojny raz i przed raz) za to ze nie chcial wyjsc z D lair ale byl 1st. W EM tez zdarzaja sie PA jak chociazby ostatni przypadek Wizaka. Ale wedlug mnie w CO czesciej sie to zdarza. Albo kolega kolegi jest kolega kolegi w CO, i tak 20 lvl mowi ci leave. A pozniej pisze do Ciebie jakis kolo z CO: Leave!. Chociaz byles 1st w cave'ie. To jest troche nie fair. Albo po co atakujesz noobcharem kogos a pozniej go zabijasz na innym. n/c
Moze w EM tez sie to zdarza ale ja osobicie ani nie doswiadczylem tego ani nie slyszalem. Slyszalem tylko O Durden Tum(?) ze zostal wywalony z EM za PA czy za cos ale nie chce nic mowic bo nie jestem pewny

Ale wedlug mnie Jowinna na przynajmnie 60% wplywu na to co robic Chosen Ones.(I NIE WYPOWIADAJMY SIE JUZ NA TEM TEMAT!)

Jezeli nie mozecie zawrzec pokoju to chociaz nie nekajcie postronnych ludzi ktorzy kochaja swoj "Swiat"

Peace!(Sorry za bledy :D)

Ojciec Dyrektor
12-05-2007, 10:57
Ale wedlug mnie Jowinna na przynajmnie 60% wplywu na to co robic Chosen Ones.(I NIE WYPOWIADAJMY SIE JUZ NA TEM TEMAT!)

mój miły jesteś w błędzie ;)

Majkell
12-05-2007, 11:21
Jowinna jest mądra, i fajnie się z nią gada :) Jak napisałem wyżej odwala bardzo trudną robote, i ma na pewno lepszą reputacje niż połowa EM.

elmo_us
12-05-2007, 12:14
Jowinna jest mądra, i fajnie się z nią gada :) Jak napisałem wyżej odwala bardzo trudną robote, i ma na pewno lepszą reputacje niż połowa EM.

HA-HA-HA

(10znakow)

Toxulo
12-05-2007, 12:27

lol,hahahahaahh:cup: :cup: zara spadne z krzesła..

elmo_us
12-05-2007, 14:24
W sumie, odwala bardzo trudna robote, zbierac tyle pieniedzy od bogu ducha winnych ludzi wcale nie jest latwo.

Inwestor
12-05-2007, 14:39
Ok, spoko nie zaczynajmy klutnii, Root~ moze i slusznie padl, mialo CO powody. Ale chodzi mi o calokszatl CO nie tylko w stosunku do Root~ ale do wszystkich ludzi. Moj kolega 2 razy musial placic CO (w czasie wojny raz i przed raz) za to ze nie chcial wyjsc z D lair ale byl 1st. W EM tez zdarzaja sie PA jak chociazby ostatni przypadek Wizaka. Ale wedlug mnie w CO czesciej sie to zdarza. Albo kolega kolegi jest kolega kolegi w CO, i tak 20 lvl mowi ci leave. A pozniej pisze do Ciebie jakis kolo z CO: Leave!. Chociaz byles 1st w cave'ie. To jest troche nie fair. Albo po co atakujesz noobcharem kogos a pozniej go zabijasz na innym. n/c
Moze w EM tez sie to zdarza ale ja osobicie ani nie doswiadczylem tego ani nie slyszalem. Slyszalem tylko O Durden Tum(?) ze zostal wywalony z EM za PA czy za cos ale nie chce nic mowic bo nie jestem pewny

Jezeli nie mozecie zawrzec pokoju to chociaz nie nekajcie postronnych ludzi ktorzy kochaja swoj "Swiat"

Peace!(Sorry za bledy :D)

Jak sie nie wypowiadac na ten temat ! -.- Mowilem Ci juz ku*** ze jak nie wiesz to sie nie odzywaj bo człowieku żal ! Nie to ze cos do niej mam ale kim ona jest ze 60 lvlem ma rozkazywac dla tylu ludzi co jest w CO ? Wogole smieszny jestes koles. Bija twoich kolegow i placzesz na forum. Zrob se inny temat czy cos bo tutaj chcemy rozmawiac o wojnie a nie o tym jakie to CO jest zle omg ... zdenerwowalem sie troche taka glupota.

Neaniver
12-05-2007, 14:55

Nie mialem tej przyjemnosci, jedyne co zobaczylem to:
You are now ignoring player Neaniver~

:(

@up
Jak to kim jest? Sponsorem Nemtoritty.

Inwestor
12-05-2007, 17:36
@ up

Moze i jest sponsorem nie wnikam w to ale napewno do gadania to ona duzo nie ma ...

Hupe
12-05-2007, 20:00

Poprostu nemtor sobie znalazl scierwo, ktore zrobi wszystko co mu powie.

(=Nemtor ma czyste konto i czerpie korzysci, a jowinna zgarnia same negatywy)

W kazdym razie mogla z tego zrezygnowac. Chciala odgrywac role stróza prawa a stala sie wrogiem publicznym nr. 1. Kto ja chce na Aldorze poza CO? I nie mowcie ze krytykuja ja tylko dlatego ze mamy wojne, bo robilem to juz wczesniej.

Majkell
13-05-2007, 09:51
Temat o Jowinnie sie znalazł? To, że powiedziałem, że jest mądra, miałem na myśli, że nie zachowuje sie np. jak wiżak, elo,spier**** itp. Mam nadzieję, że zrozumiałeś... Pozatym, wiesz ile osób zostało zbanowanych przez jowi? Raczej tego sobie nie wyobrażasz :) Dlaczego jej nie chcesz na servie?Bo złapała ci sorka na botku? No to żalowo.

Toxulo ciebie obrażać nie będę, ale po tym jak płakałeś na forum ze CO cie hunci, wydaje mi się, że jesteś bachorem, który nie wyrósł.

Hupe
13-05-2007, 14:00
Temat o Jowinnie sie znalazł? To, że powiedziałem, że jest mądra, miałem na myśli, że nie zachowuje sie np. jak wiżak, elo,spier**** itp. Mam nadzieję, że zrozumiałeś... Pozatym, wiesz ile osób zostało zbanowanych przez jowi? Raczej tego sobie nie wyobrażasz :) Dlaczego jej nie chcesz na servie?Bo złapała ci sorka na botku? No to żalowo.

Toxulo ciebie obrażać nie będę, ale po tym jak płakałeś na forum ze CO cie hunci, wydaje mi się, że jesteś bachorem, który nie wyrósł.

haha rotfl. I nawet jakby zlapala to co by zrobila? Myslisz ze ona lapala botterow z CO/EM? Oczywiscie ze nie, oni by nie zaplacili, wiec po co?
Myslisz ze ona nie wie ze CO i EM cheatuje? I co niby moze zrobic z tym? Przed wojna nic bo bysmy ja wysmiali a teraz tez nic bo nam nie zalezy. A swoich przeciez nie bedzie banowac.

Pozatym niech sobie reportuje i banuje cheaterów jak chce, wtedy nie mialbym nic przeciwko bo zeby dac sie zbanowac to trzeba byc idiota...lub poczatkujacym. Ale niech nie lapie przypadkowych ludzi i nie wyludza pieniedzy pod tym pretekstem. Paradoksalnie, to EM organizowalo pk teamy zeby zabijac ludzi (w.g powodu wojny napisanego przez Jowinne) ale przynajmniej nie mowilismy ze zabijamy "bo oni cheatuja".

Zizik
13-05-2007, 16:20
Ja i moje ziomki z Xereny mamy war i postanowiliśmy zrobić sobie chary do pk na aldora. Dziś padł 70ms :D
http://s18.photobucket.com/albums/b123/Tietios/Pk%20Fotos/?action=view&current=70mspada.jpg (http://www.foteka.dl.pl/)

Ormuzzek
13-05-2007, 16:21
haha rotfl. I nawet jakby zlapala to co by zrobila? Myslisz ze ona lapala botterow z CO/EM? Oczywiscie ze nie, oni by nie zaplacili, wiec po co?
Myslisz ze ona nie wie ze CO i EM cheatuje? I co niby moze zrobic z tym? Przed wojna nic bo bysmy ja wysmiali a teraz tez nic bo nam nie zalezy. A swoich przeciez nie bedzie banowac.

Pozatym niech sobie reportuje i banuje cheaterów jak chce, wtedy nie mialbym nic przeciwko bo zeby dac sie zbanowac to trzeba byc idiota...lub poczatkujacym. Ale niech nie lapie przypadkowych ludzi i nie wyludza pieniedzy pod tym pretekstem. Paradoksalnie, to EM organizowalo pk teamy zeby zabijac ludzi (w.g powodu wojny napisanego przez Jowinne) ale przynajmniej nie mowilismy ze zabijamy "bo oni cheatuja".

Racja, @up używaliście NG?

Zizik
13-05-2007, 16:22
ta :D .

Evil Maul
13-05-2007, 17:44
Ja i moje ziomki z Xereny mamy war i postanowiliśmy zrobić sobie chary do pk na aldora. Dziś padł 70ms :D
http://s18.photobucket.com/albums/b123/Tietios/Pk%20Fotos/?action=view&current=70mspada.jpg (http://www.foteka.dl.pl/)

Geylogger plx ?

aldorax159
13-05-2007, 19:45
Czytając niektóre posty przyznaję sie ze niedałem rady siedzieć na moim obrotowym krześle ze smiechu. Na przykład tym że EM nie jest PA oto dowodzik. Wczoraj ziomek robil se runki poczym wpadły noobchary Eternalów, ubiły go ,a następnie wmówiły mu ze ma ziomków z CO i ma za to hunta. Chłopak sie załamał.

Nortiiz
May 12 2007, 19:27:10 CEST Killed at Level 63 by Magic Matte and by Knordah

Grats EM. Boicie się już wychodzić poza PZ-t main charami to dajecie noobcharami. Wszytko do czasu.

Hupe
13-05-2007, 19:53
btw. znalazlem fajne zdjecie (ma z ~1 rok chyba wiec napewno sporo przybylo ;])

"cheaters hunting service" -> tzw. Lista Jowinny

http://s33.photobucket.com/albums/d86/hupefupe/Rotfl/?action=view&current=huntedlist.jpg

Vuxiu
13-05-2007, 21:24
Poprostu nemtor sobie znalazl scierwo, ktore zrobi wszystko co mu powie.

(=Nemtor ma czyste konto i czerpie korzysci, a jowinna zgarnia same negatywy)

W kazdym razie mogla z tego zrezygnowac. Chciala odgrywac role stróza prawa a stala sie wrogiem publicznym nr. 1. Kto ja chce na Aldorze poza CO? I nie mowcie ze krytykuja ja tylko dlatego ze mamy wojne, bo robilem to juz wczesniej.

czasem az pierdolca mozna dostac czytajac twoje posty, z twoja znajomoscia sytuacji ;d jowi nie nawidza em i cheaterzy/pkerzy, ludzi ktorzy ja uwielbiaja spoza co jest kilka/kilkanascie razy wiecej, wiekszosc osob z ameryki pld dla ktorych jest ona praktycznie 1 osoba ktora ich obroni.

a PA w CO. tak jest paru. kicaj neo anabi czasem shaduu, moze korek oskar puh simon ale to rzadko. cala reszta mialaby ostra szope jakby cos zaczela odwalac ;]

a lista nie ma roku skoro jest na niej denoya np. i taa, jest zdecydowanie dluzsza

Elvvons
14-05-2007, 09:34
Nemtor own3d

May 13 2007, 23:15:32 CEST Killed at Level 235 by Brainn and by Smuulaan

Nazwijmy to "Przypadkowym kickiem"

Go Go Em ;-)

Meteon!
14-05-2007, 09:43
Nemtor own3d

May 13 2007, 23:15:32 CEST Killed at Level 235 by Brainn and by Smuulaan

Nazwijmy to "Przypadkowym kickiem"

Go Go Em ;-)

Nie no byl 'pijany' :baby:

/Metek.

Deathbringer
14-05-2007, 09:45
NEMTOR
May 13 2007, 23:15:32 CEST Killed at Level 235 by Brainn
and by Smuulaan
DEX-DER
May 13 2007, 23:17:27 CEST Killed at Level 136 by Anubis Woman
and by Little Elvis

ARCO GLOTH MDO
May 14 2007, 03:55:23 CEST Killed at Level 114 by Brollik
and by Piechtolot

Dozorca
14-05-2007, 09:47
23:42 Surhio [19]: kTo padl na ob?
23:43 Vetilus Pall [7]: Deenland,Dex-der,Nemtor, Qlimax(moj trap)

Deenland:
May 13 2007, 23:16:22 CEST Killed at Level 109 by Royal Suchy
and by Redd Xedriand

Dex:
May 13 2007, 23:17:27 CEST Killed at Level 136 by Anubis Woman
and by Little Elvis

Qlimax:
May 13 2007, 23:16:06 CEST Killed at Level 104 by Ron Montegro

No i Nemtor patrz wyżej;)

Dozorca
14-05-2007, 13:00
Warto dodać że toczy się również walka między noob charami z CO i noobcharami z EM (EM junior) ;d

Ankel
14-05-2007, 13:44
I pewnie jestescie z tego zadowoleni nie,nie umiecie wygrac norlmalnie to pingujecie,jeszcze sie wizak wczoraj tym chwalil,zal mi was pi*****one zydy.
Ale i tak was czas na aldorze sie juz skonczyl.Zet i pozostali odrabia lvle ale wy nawet o tym nie możecie pomarzyc.Narazie.

aldorax159
14-05-2007, 15:57
Nie no wielkie grats EM, ja myślałem ze ta wojna jest uczciwą wojną do wczorajszego OB jak zpingowali Nemtora. oto coś ciekawego:

23:38 Ron Montegro [165] Ng sux mamy coś lepszego

Czyli jednak jesteście botterami. każdy z was chyba oglądal na youtube.com jak Hupewdupe zrobił bocika, więc teraz każdy jest pewny że czegos używacie.

---------------
Żydy do pieca

Mihash
14-05-2007, 16:23
Nie no wielkie grats EM, ja myślałem ze ta wojna jest uczciwą wojną do wczorajszego OB jak zpingowali Nemtora.
Ja myślałem że ta wojna jest uczciwą wojną dopóki nie zabiliście Hupe kiedy akurat miał złamaną rękę...

oto coś ciekawego:
23:38 Ron Montegro [165] Ng sux mamy coś lepszego
No to pewnie że mamy, chyba każdy już widział jakimi programami dysponuje Hupe?

Czyli jednak jesteście botterami. każdy z was chyba oglądal na youtube.com jak Hupewdupe zrobił bocika, więc teraz każdy jest pewny że czegos używacie.
Chyba sobie strzelę w łeb z tego powodu.

Żydy do pieca
Polazy do szkuł!

ceglaw
14-05-2007, 16:31
btw. znalazlem fajne zdjecie (ma z ~1 rok chyba wiec napewno sporo przybylo ;])

"cheaters hunting service" -> tzw. Lista Jowinny

http://s33.photobucket.com/albums/d86/hupefupe/Rotfl/?action=view&current=huntedlist.jpg

Tak sie sklada ze ja jestem w posiadaniu 'troche' wiekszej listy osob przez nia huntowanych XD i taka ciekawostka

osob o nickach zaczynajacych sie na "A" do "E" jest TYLKO 243

aldorax159
14-05-2007, 16:35
Ja myślałem że ta wojna jest uczciwą wojną dopóki nie zabiliście Hupe kiedy akurat miał złamaną rękę...

No to pewnie że mamy, chyba każdy już widział jakimi programami dysponuje Hupe?

Chyba sobie strzelę w łeb z tego powodu.

Polazy do szkuł!

Typie co to odemnie oczekujesz ze niby mam plakac nad tym ze se strzelisz w leb. Mi mozesz wpasc pod pociag i tak po tobie niebede plakał. Pozatym skąd my możemy wiedzieć czy hupewdupe miał połamaną ręke (Każdy Kit nie jest zły). Niewidzimy się znim na rl wiec sie niedziw.

----------
EM do szkół (Polazy do szkuł)

Sprawca
14-05-2007, 16:35
Możecie mi powiedzieć jaka jest sytuacja waszego serva? Z góry dzieki.

ceglaw
14-05-2007, 16:39
aaa i taka ciekawosta DEENLAND znajduje sie na tej hunted list, a jakos nie widac zeby oni go zabili xd a dlaczego?

Mihash
14-05-2007, 16:44
Typie co to odemnie oczekujesz ze niby mam plakac nad tym ze se strzelisz w leb. Mi mozesz wpasc pod pociag i tak po tobie niebede plakał. Pozatym skąd my możemy wiedzieć czy hupewdupe miał połamaną ręke (Każdy Kit nie jest zły). Niewidzimy się znim na rl wiec sie niedziw.

----------
EM do szkół (Polazy do szkuł)
Widzę, że nie wychwyciłeś, nie zrozumiałeś albo po prostu jestes tak głupi, że nie wiesz co to ironia. W pierwszym przypadku proponuje ci przeczytać mój post jeszcze raz, ale teraz postaraj się myśleć czytając go. W dwóch ostatnich przypadkach proponuję się nieco dokształcić. Papa.

Ojciec Dyrektor
14-05-2007, 16:46
Nie no zajebiście jest pingować ...

Name: Arco gloth mdo
Profession: Knight
Level: 112
Residence: Thais

and by Piechtolot

Karolkaa
14-05-2007, 17:36
Wynik dzisiejszej walki
CO Frags :
Ron Montegro
Royal Suchy
Maly Wizak
Noiry
Anubis Woman
Ares Deathbringer
Rivitor'Rain
Redd Xedriand
Piromann

EM Frags :

ojj :P jak przykro

CO rox <3

Evil Maul
14-05-2007, 17:37
Nie no zajebiście jest pingować ...

Name: Arco gloth mdo
Profession: Knight
Level: 112
Residence: Thais

and by Piechtolot

Ron Montegro - May 14 2007, 16:06:46 CEST Killed at Level 166 by Erfelur
Anubis Woman - May 14 2007, 16:07:32 CEST Killed at Level 180 by Azka Elvan
and by Lord Fighterr
Royal Suchy - May 14 2007, 16:05:51 CEST Killed at Level 145 by Erfelur
and by Lord Fighterr
Maly Wizak - May 14 2007, 15:54:46 CEST Killed at Level 192 by Nemtor
Rivitor'Rain - May 14 2007, 16:09:03 CEST Killed at Level 131 by Erfelur
and by Lord Fighterr
Redd Xedriand - May 14 2007, 16:06:16 CEST Killed at Level 117 by Lord Fighterr
and by Vasilliev
Piromann - May 14 2007, 16:05:06 CEST Killed at Level 106 by Nemtor

tak vagraav ping rox \o/ Xd

aldorax159
14-05-2007, 18:27
No nie widać poprostu ze dziś bez pinga nic niemogliście zrobić :D My sie nigdy niepoddamy.

@Jak widać Wizak own3ed a sie tak przechwalał ze nigdy niepadnie :P
Czyżby Hupe niedopracował bocika ???

//Pingowanie rox\\

ceglaw
14-05-2007, 18:50
ej ludzie powiedzcie mi, jak wy sobie to wyobrazacie? siedzimy w domu, walczymy na battle i w tym samym czasie pingujemy OLECKO z neostrady ktora ma zaledwie 128kB wysylania?

ROTFL
zastanowcie sie troche

Ojciec Dyrektor
14-05-2007, 18:52
Cegiełko ... jak nie wiesz to nie mów ;)

Sorry Seems To Be The Hardest Word ;( ;( ;( ;( ;(

hihihihhihihih :D :D :D :D :D

Hupe
14-05-2007, 19:04
No nie widać poprostu ze dziś bez pinga nic niemogliście zrobić :D My sie nigdy niepoddamy.

@Jak widać Wizak own3ed a sie tak przechwalał ze nigdy niepadnie :P
Czyżby Hupe niedopracował bocika ???

//Pingowanie rox\\

To co ja opracuje zawsze dziala w 100%

Na nastepnym battle to my wygramy;)

btw. Slyszalem ze oddaliscie sprawe na policje? Powodzenia, mam nadzieje ze przy okazji sprawdzania pingów sprawdza tez oryginalnosc oprogramowania na waszych komputerachB)

Ojciec Dyrektor
14-05-2007, 19:43
Nie no Hupe .... do twoich kolegów nie mamy zamiar iść :)

Zakładam iż twoja pewność siebie wypływa z tego że będziecie bardziej pingować ?

aldorax159
14-05-2007, 19:55
To co ja opracuje zawsze dziala w 100%

Na nastepnym battle to my wygramy;)

btw. Slyszalem ze oddaliscie sprawe na policje? Powodzenia, mam nadzieje ze przy okazji sprawdzania pingów sprawdza tez oryginalnosc oprogramowania na waszych komputerachB)

Nie to hupewdupe sry zwracam honor, przepraszam że cię uraziłem, wybacz niechciałem. Bot za Botem ;d czy wy nieumiecie normalnie walczyć tylko z botami jechać ???

grats for CO 9 frags up.

Inwestor
14-05-2007, 20:35
Jak mi was zal omg ... cały czas na OB niechetnie jakos wychodziliscie i nie mowie ze my czasami tez a wczoraj jakos zadnych zachamowan. Twardo na OB. 10 sekund przed spotkaniem u ludzi z olecka i nie tylko ostre lagi itp. Starcie = nemtor, qlimax i reszta freezy. Wogole zero pingowania. Jeszcze nie umiecie dochowac tego w tajemnicy bo ludzie od was sie chwala a taki jebany hupewdupe jak idiota wszystkiemu zaprzecza. Jak mozna byc takim debilem, wiedziec ze cos sie zrobili i jak ZYD ( dziwicie sie za tak na was mowimy ) zaprzecza ze nie -.- Dzisjaj nie mieliscie pingera, nie dobiegł na czas ? Zal mi was po prostu. Nie wiecie juz jak macie walczyc to posuwacie sie do takich tanich i żałosnych zagrywek ... to samo przez siebie mowi ze wasz czas na aldora jest policzony.

Zydy do pieca HAIL CO

Didek Boys
14-05-2007, 21:04
Jak mi was zal omg ... cały czas na OB niechetnie jakos wychodziliscie i nie mowie ze my czasami tez a wczoraj jakos zadnych zachamowan. Twardo na OB. 10 sekund przed spotkaniem u ludzi z olecka i nie tylko ostre lagi itp. Starcie = nemtor, qlimax i reszta freezy. Wogole zero pingowania. Jeszcze nie umiecie dochowac tego w tajemnicy bo ludzie od was sie chwala a taki jebany hupewdupe jak idiota wszystkiemu zaprzecza. Jak mozna byc takim debilem, wiedziec ze cos sie zrobili i jak ZYD ( dziwicie sie za tak na was mowimy ) zaprzecza ze nie -.- Dzisjaj nie mieliscie pingera, nie dobiegł na czas ? Zal mi was po prostu. Nie wiecie juz jak macie walczyc to posuwacie sie do takich tanich i żałosnych zagrywek ... to samo przez siebie mowi ze wasz czas na aldora jest policzony.

Zydy do pieca HAIL CO
Po 1 jebnij sie w leb
Po 2 Zyd to tylko i wylacznie twoj stary
Po 3 Nie wiem czy zyjecie kurwa w 15 wieu czy w 21 gdzie kurwa jest takie cos jak "Tolerancja"

Pniaku
14-05-2007, 21:13
Po 1 jebnij sie w leb
Po 2 Zyd to tylko i wylacznie twoj stary
Po 3 Nie wiem czy zyjecie kurwa w 15 wieu czy w 21 gdzie kurwa jest takie cos jak "Tolerancja"

Tolerancja jest dobra dla pedałów. Ale był dziś pogrom :P Teraz to się już zamkniecie w sobie na cacy xD

Poznanski Rycerz
14-05-2007, 21:14
Inwestor
POLAKU ZLODZIEJU DO KOMORY. -.- Nie wiem czy wiesz ale podczas IIWS byla tez proba eksterminacji Polakow matole. I porownywanie obecnych Zydow do tamtych to lekka przesada. Jakbys przezyl to co oni, ich dziadkowie gineli w komorach za nic a ty idioto bez wyobrazni to uzywasz do pojazdu. WSTYDZE SIE BYC POLAKIEM jak cie widze hamie. Wez swoje rasistowskie odzywki na bok ZLODZIEJU z patologicznej rodziny - bo tak sie mowi o Polakach. Debilu tam tez sa ludzie z innych krajow, wiec nie uogolniaj.
CHYBA NIE WIESZ NIC O HOLOKAUSCIE, wiec poczytaj i nie mow tak na nich. Pieprzony uposledozny Polak./ UMIAR TO JEST GRA!

Pniaku
W takim razie cos dla ciebie

Wolalem CO ale za takie teksty -.-

Knox
14-05-2007, 21:26
Mialem juz nie pisac w tym temacie ale to co tu sie dzieje..., patologia to malo powiedziane !

@Inwestor

O poziomie twojej inteligencji wszyscy juz mieli okazje sie przekonac, wiec nie bede sie za duzo rozpisywal na twoj temat. Takie odzywki naprawde swidcza tylko i wylacznie o tobie, nie zrozumiales jeszcze tego ? Zmadrzej czlowieku

@Pniaku

Chodzimy do przedszkola ? :D :baby: :D Naprawde, szkoda mi was ludzie, gdzie wy sie chowacie ? Czy tibia naprawde tak demoralizuje ? Moze powinna byc od 18 lat ?

APELUJE ! Nie rozwijajmy juz tematu o tolerancji religijnej itd. poruszalismy ten temat wczesniej i nic z tego nie wyniklo ( oprocz zasmiecenia tematu ), a o to chyba wlasnie takim (przepraszam za wyrazenie) tumanom jak Inwstor, Pniaku i kilku innych chodzi.

"Czego maly Jasiu sie nie nauczy, tego duzy Jan nie bedzie umial" - Kondolencje dla waszych rodzicow

ceglaw
14-05-2007, 21:29
Inwestor
POLAKU ZLODZIEJU DO KOMORY. -.- Nie wiem czy wiesz ale podczas IIWS byla tez proba eksterminacji Polakow matole. I porownywanie obecnych Zydow do tamtych to lekka przesada. Jakbys przezyl to co oni, ich dziadkowie gineli w komorach za nic a ty idioto bez wyobrazni to uzywasz do pojazdu. WSTYDZE SIE BYC POLAKIEM jak cie widze hamie. Wez swoje rasistowskie odzywki na bok ZLODZIEJU z patologicznej rodziny - bo tak sie mowi o Polakach. Debilu tam tez sa ludzie z innych krajow, wiec nie uogolniaj.
CHYBA NIE WIESZ NIC O HOLOKAUSCIE, wiec poczytaj i nie mow tak na nich. Pieprzony uposledozny Polak./ UMIAR TO JEST GRA!

Pniaku
W takim razie cos dla ciebie

Wolalem CO ale za takie teksty -.-

popieram, troche przesada z tymi ich tekstami...

a tak btw, to wlasnie pracujemy z hupe~ nad nowym cackiem; nie bedzie robic lagow tylko odrazu wywalac calej waszej gildii net na 24h a wasze noob chary same zaczna sie rookowac..

i co wy na to? :baby:

Gratex
14-05-2007, 21:35
@Poznanski Rycerz
Zgadzam sie z toba w 1000%. Moge tylko dodac abyscie poczytali sobie o rozowych trojkatach wsrod nich bylo duzo Polakow. (Bardzo ciekawa historia)

@Inwestor
Idz lepiej do szkoly a nie siedzisz przed komputerem, ja rowniez sie wstydze ze jestem Polakiem jak czytam takie cos. Zaden "Zyd" jeszcze nic zlego nie powiedzial na temat Polakow czy innych ludzi. To po co ty masz o nim gadac glupoty? Idz na historie albo poczytaj cos. Mozesz miec 10000 lvl ale i tak nigdy nie dorownasz inteligentem innym ludziom. Bedziesz zamiatal klatki(chociaz nie widze w tym nic zlego).

Wiec powiem jedno: WIECEJ DZIALANIA I TOLERANCJII DLA INNYCH NIZ GADANIA!

Peace!:)

Neaniver
14-05-2007, 21:43
@Ceglaw
Potrzebuje Cie zlapac jakos od jutra na moment ;)

@Kicaj
Cos od Ciebie chcialem, ale zapomnialem co :D.

Vuxiu
14-05-2007, 21:57
nie znacie sie. oni pinguja nas, wala botem itp. i to chyba wasz problem ze uwazacie ze zyd to wyzwisko i sami jestescie rasistami/nietolerancyjni jesli uwazacie ze slowo zyd to obraza nie? a z naszej strony - zyd nie oznacza "narodu wybranego (rofl)" tylko gildie em i pomagierow w zwiazku z tym ze paru z nich jest z izraela. i gildia pasuje do stereotypu zyda wiec nie widze tu nic zlego

@bober
to pisz na gg jak sobie przypomnisz xd

Poznanski Rycerz
14-05-2007, 22:27
ZYDY do pieca bynajmniej ograniczaja sie do slowa ZYD :p

Dozorca
14-05-2007, 22:32
Hm..
Wygląda na to że wojny nie wygrają ci co walczą, tylko ci co pingują.. Zresztą, wasza sprawa, a co do wyzywania Żydów za to że nimi są to n/c [']

elmo_us
14-05-2007, 22:37
Zydy do pieca HAIL CO

O tym mowiles Vu'xiu?

tibiaplayer
14-05-2007, 22:48
"ladna open'ka... haha wybiegacie i uciekacie sie skampic na 1sqm przy mostku, jak ktos wbiega to m wall za plecy. Tak to 10latki sie na ots'ach bawia :-x"

tak kumpel was podsumowal, zgadzam sie z nim w 100% ;>

i pytanie do Erfelura
21:09 Elril [109]: marcin??

jest smieszne x) ktory to owner ? ;>

Nacpany_Wlodek
14-05-2007, 22:49
Widzę, że część ludzi działa w ekipie "sieg heil". -.-
Zamiast kupić pacca, część ludzi powinna wybrać się do Oświecimia - może wtedy coś w główce zacznie pracować.

@gz wyniku bitwy dla co

elmo_us
14-05-2007, 23:13
Little Bobby
May 14 2007, 21:41:20 CEST Killed at Level 123 by Legendios
and by Leison

Didek Boys
14-05-2007, 23:15
O tym mowiles Vu'xiu?

Nie zyd tylko Izraelczyk
CO oczywiscie zadnych botow
I na koniec
Hail EM

CO + Alliance=PA/PK/CHEATERS/NAZI/RASIZM/FASZYZM/ITP/ITD

Inwestor
14-05-2007, 23:54
Widac kto mnie zrozumial i kto jest jak to mowicie inteligentny -.- Kiedy mowie zydy itp nie mam na mysli tych ludzi ktorzy gineli w czasie wojny tylko ogolnie tak jak to sie przyjeło -.- a to ze napisałem do pieca to miało znaczyc zeby spotkał was taki sam los jak tamtych ludzi. Oczywiscie w tibi a nie w rl bo zeby niewiem co to akurat tego wam nie zycze. Gdybyscie grali normalnie a nie posówali sie do takich tanich sztuczek to nie bylibyscie moze tymi "zydami".

Nastepna sprawa to nie to zebym sie chwalil czy co ale moge sie załozyc ze jestem inteligentniejszy od wielu z was.

HAIL CO

Ojciec Dyrektor
15-05-2007, 00:09

Zydy do pieca HAIL CO

nO ja osobiście nie przepadam z ludźmi pochodzenia Zydowskiego .... no ale miejmy szacunek dla przeciwnika .... niech on będzie kim chce ale mieć szacunek .... !

Poznanski Rycerz
15-05-2007, 00:26
Inwestor
Idioto, juz moge powiedziec ze polowa ludzi jest madrzejsza, bo nie znasz realiow i nie wiesz o co chodzi " ZYDZI DO PIECA" Zet do zawodowki -.-, to jest gra, a ty takie rzeczy w to mieszasz glupku. Jesus wiadomo, ze powiesz. iz chodzi ci o co innego bo sam nie wiesz co gadasz i nie rozumiesz tego co mowisz. Po twojej ortografii tez mozna stwierdzic, ze do humanistow nie nalezysz, bo jeszcze wiedza historyczna + troche kultury, czesto jak sie nie wie co powiedziec to sie po prostu to takich malo wyszukanych odzywek ucieka jak "ZYDZI DO GAZU" czy co tam powiedziales. I nie mowi sie ZYDY tylko Zydzi jak juz panie inteligenciku. Wiesz w ogole cokolwiek na temat jak ty to mowisz ZYDOW? Niech mama ci zawiaze sznurowadla i jedzcie kupic ksiazke na ten temat

Knox
15-05-2007, 01:23
@Vu'xiu

Inwestor: "Zydy do pieca HAIL CO"
Otworz oczy szerzej bo zdaje mi sie, ze widzisz tylko to co chcesz widziec.
Kogo wy wogole macie w gildi ? Zastanawialiscie sie kiedys nad tym ?

@Inwestor
"Kiedy mowie zydy itp nie mam na mysli tych ludzi ktorzy gineli w czasie wojny tylko ogolnie tak jak to sie przyjeło -.- a to ze napisałem do pieca to miało znaczyc zeby spotkał was taki sam los jak tamtych ludzi."

Czlowieku wez to sobie przeczytaj jeszcze raz i zastanow sie o czym piszesz.
To naprawde jest nie na miejscu ...

"Gdybyscie grali normalnie a nie posówali sie do takich tanich sztuczek to nie bylibyscie moze tymi "zydami"."

Po 1wsze primo - Wszystko jest wporzadku dopoki przeciwnicy sie nie posóneli do "tanich sztuczek" ? Ty wogole jestes w CO czy tylko udajesz ?? :D A moze masz jakis swoj inny swiat ?

"Nastepna sprawa to nie to zebym sie chwalil czy co ale moge sie załozyc ze jestem inteligentniejszy od wielu z was."

Po 2 - Wez sie dziecko posóń do nauki i odejdz na chwile od komputera bo ciemnosc wiedze, ciemnosc... Pozdrow nauczycielke z polskiego :*

PS: "Posówac" sie pisze przez "u" otwarte, w jezyku polskim wystepuja wyjatki , sry za zbaczanie z temau, ale ktos musi mu uswiadomisc pare rzeczy... ZAL !

aldorax159
15-05-2007, 01:48
a tak btw, to wlasnie pracujemy z hupe~ nad nowym cackiem; nie bedzie robic lagow tylko odrazu wywalac calej waszej gildii net na 24h a wasze noob chary same zaczna sie rookowac..

i co wy na to? :baby:

To my na to ,że nie bedziecie w stanie ujebać nas botami tzw oszustwem. Prawda zawsze zwyciezy a prawda to CO ;d , a ty ceglaw idziesz na pierwszy ogien.

btw skonczcie pierodlic juz o tych zydach zajmijcie sie wojna , anie kto jest zydem i prosze czytajcie ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Straznik Monopolowego
15-05-2007, 02:16
Żal mi was małe ludki,tibia wam łby opanowała

Vuxiu
15-05-2007, 04:53
Inwestor
I nie mowi sie ZYDY tylko Zydzi jak juz panie inteligenciku.

NO POPATRZ A MYM MOWIMY ZYDY BO NIE MOWIMY O NARODZIE TYLKO O GILDI PO*****ENCYU TY PIZDO NA GORZE WIDZISZ TAKICH IDIOTO W I ICH NIE ZJAEBIESZ PO CHUJ IM SIE DALES URODZIC W OGOLE Z PROBOWKI COS TAKIEGO WYPUSCIC TO GORZEJ NIZE NA TRZEZWO Z IMPREZY WEROCIC ELO

"ladna open'ka... haha wybiegacie i uciekacie sie skampic na 1sqm przy mostku, jak ktos wbiega to m wall za plecy. Tak to 10latki sie na ots'ach bawia :-x"

tak kumpel was podsumowal, zgadzam sie z nim w 100% ;>

to ja wole z takimi 10tkami na wojnie orac niz z twoim kumplem ktory o walce wie pewnie tylo co ja o ekonnomi po 1 roku. a nastepnym razem dojzd do wlasnych wnikosekow a nie kolegow pytaj. w ogole po chuj na tibai pl pisze jak kajas pizda kurwa pojebalno mie calkiem

Karolkaa
15-05-2007, 08:21
NO POPATRZ A MYM MOWIMY ZYDY BO NIE MOWIMY O NARODZIE TYLKO O GILDI PO*****ENCYU TY PIZDO NA GORZE WIDZISZ TAKICH IDIOTO W I ICH NIE ZJAEBIESZ PO CHUJ IM SIE DALES URODZIC W OGOLE Z PROBOWKI COS TAKIEGO WYPUSCIC TO GORZEJ NIZE NA TRZEZWO Z IMPREZY WEROCIC ELO

to ja wole z takimi 10tkami na wojnie orac niz z twoim kumplem ktory o walce wie pewnie tylo co ja o ekonnomi po 1 roku. a nastepnym razem dojzd do wlasnych wnikosekow a nie kolegow pytaj. w ogole po chuj na tibai pl pisze jak kajas pizda kurwa pojebalno mie calkiem

HaHa Wieczór z %? oj Kicaj :P

Em GZ Fraga :) i tak przegracie :P

Inwestor
15-05-2007, 08:49
Zal to mi jest was idioci -.- I wogole pomyslalem sobie ze jak nie czaicie to wasz problem mam wyjebane na was, ja swoje powiedzialem. Moze moja ortografia nie blyszczy ale nie mam czasu patrzec czy zrobilem gdzies blad. I jak czytam wasze posty to tez jest w huj bledów ortograficznych, jezykowych tyle ze nie jestem kims co musi wszystko wytykac. W*****aja mnie takie cioty co tu sa, nic nie robia w wojnie a maja najwiecej do powiedzenia ( czyt. lizodupy EM ).

Widze ze nie macie nic do powiedzenia to musicie wyzywac :)

HAIL CO :)

Neaniver
15-05-2007, 09:07
Moze moja ortografia nie blyszczy ale nie mam czasu patrzec czy zrobilem gdzies blad. I jak czytam wasze posty to tez jest w huj bledów ortograficznych, jezykowych tyle ze nie jestem kims co musi wszystko wytykac.

Tak tlumaczy sie 96.83% ludzi, ktorzy po prostu nie potrafia poprawnie pisac.

W*****aja mnie takie cioty co tu sa, nic nie robia w wojnie a maja najwiecej do powiedzenia ( czyt. lizodupy EM ).

Widze ze nie macie nic do powiedzenia to musicie wyzywac :)

Twoim zdaniem "ciota" to nie jest wyzwisko :o?

HAIL CO :)

A tego nie bede komentowac, bo nie ma czego.

Poznanski Rycerz
15-05-2007, 12:51
Vu'xiu
polinteligencie, 2 Zydow = Zydzi, a nie Zydy matole -.-. i to sie nie odnosi tylko do narodu.

Inwestor
Ty wlasnie wrzucales na Izraelitow, bo nie miales nic do powiedzienia, dobrze ze to zauwazyles.

Vuxiu
15-05-2007, 13:49
Vu'xiu
polinteligencie, 2 Zydow = Zydzi, a nie Zydy matole -.-. i to sie nie odnosi tylko do narodu.

rofl hahahahahahahaha dalej nie czaisz? tak 2 zydow 3 zydow 4 zydow to zydzi, ale na ich gildie mowimy ZYDY min dlatego zeby ludzie nie brali tego za narod ZYDU

Straznik Monopolowego
15-05-2007, 13:58
rofl hahahahahahahaha dalej nie czaisz? tak 2 zydow 3 zydow 4 zydow to zydzi, ale na ich gildie mowimy ZYDY min dlatego zeby ludzie nie brali tego za narod ZYDU

ahahaha slaby walek ;P

Inwestor
15-05-2007, 15:08
Moze i robie błedy ale napewno nie jest ich jakos ztrasznie duzo tak jak to u niektorych ludzi sie zdaza a wy poprstu sie czepiacie -.- Ciota to wyzwisko masz racje a użyłem go dlatego bo taki był zamiar.

Nastepna sprawa to nie wzucalem na Izraelitow !! Gdy to pisalem nawet przez ulamek sekundy o nich nie pomyslalem czlowieku -.- I jak tu nie napisac ze on jest ciota jak tak prostej rzeczy nie rozumie kur** ....

Karolkaa
15-05-2007, 15:15
Moze i robie błedy ale napewno nie jest ich jakos ztrasznie duzo tak jak to u niektorych ludzi sie zdaza a wy poprstu sie czepiacie -.- Ciota to wyzwisko masz racje a użyłem go dlatego bo taki był zamiar.

Nastepna sprawa to nie wzucalem na Izraelitow !! Gdy to pisalem nawet przez ulamek sekundy o nich nie pomyslalem czlowieku -.- I jak tu nie napisac ze on jest ciota jak tak prostej rzeczy nie rozumie kur** ....

Nie ciśnieniuj sie tak :o wnikasz w jakieś "mądre" dzieci które pozjadały wszystkie rozumy : )
I przestańcie wkońcu rozmawiać na takie głupie tematy:)

tibiaplayer
15-05-2007, 17:46
Niedługo to em zacznie hackować co tak jak na fuorze dusski vision :D

jesli sie dzadza to czemu nie?
jescze powinni za to dziekowac, za to ze zostali uwolnieni z nalogu :>

@vi'xiu
nie pytalem sie, dostalem od niego link do waszego filmu + ten swietny komentarz

@em

gz za Little Bobby x)

Pniaku
15-05-2007, 18:13
No rzeczywiście macie zajebisty powód do dumy, zajebaliście jednego tracąc 9 :p

Inwestor
15-05-2007, 20:13
Tez mam taka nadzieje i mam jeszcze nadzieje ze przestana pingowac bo to prawie to samo tzn tak samo zalosne. Jezeli nie przestana a zapewne tak bedzie bo nie umieja juz sobie radzic to i tak znajdziemy na to sposob :)

Alan'ek
15-05-2007, 20:25
Eh... te wojny D: Nemtor padl na ostatniej

Neaniver
15-05-2007, 21:37
Tez mam taka nadzieje i mam jeszcze nadzieje ze przestana pingowac bo to prawie to samo tzn tak samo zalosne. Jezeli nie przestana a zapewne tak bedzie bo nie umieja juz sobie radzic to i tak znajdziemy na to sposob :)

Przyznajac Wam racje i zakladajac, ze zostaliscie spingowani: zdarzylo sie cos takiego po raz pierwszy. Nawet jezeli odejmiecie sobie xx fragow, to i tak reszta zostala zdobyta w uczciwy sposob, wiec nie ma powodu, zeby pisac tak, jak Ty to wlasnie robisz.

Dziekuje za uwage.

Inwestor
15-05-2007, 22:04
No i zakładajac ze wiecej tego nie beda robic to wiekszosc OB maja pojechane bo gdyby nie to ze nas spingowali na ostatnim openie to bysmy ich wymietli jak niewiem co ...

Knox
15-05-2007, 23:01
Prosze o przypomnienie wyniku dla wszyskich :)

sry za 2giego posta - missclick

Knox
15-05-2007, 23:02
@2 UP sry ale wogole macie jakies konkretne dowody na to ?

AHA a gdyby babcia miala w'on'sy to by byla dziadkiem...

Inwestor
16-05-2007, 00:33
Pisałem tak bo tak pisał Neaniver -.- A dowody sa proste. Przed spotkaniem na pustyni Nemtor, Qlimax, Last, Cors etc mieli drobne lagi a gdy juz stanelismy do walki 10 sekund po tym Wojtek mowi ze ma freeza i reszta tez ... bardzo ciekawe. Nastepna sprawa Ron powiedzial "mamy cos lepszego od NG" czyli sam sie wygadał a do tego Dziok jeszce pisał " w miłosci i w wojnie wszystko jest dozwolone". Wogole po co ja to pisze kazdy i tak wie ze spingowali i tyle .... widac na to tylko ich stac ... zal ...

roXen
16-05-2007, 09:17
@Inwestor

Kurwa placzesz... wyglada to tak jakby wam zal dupe sciskal ze to oni was pierwsi spingowali a nie wy ich -.- Oni maja jakiegos bota, wy macie NG i nawet nie staraj sie zaprzeczac bo to nie ma sensu. Macie malo lojalnych ludzi w gildii i stad te informacje. Tyle na ten temat, placz dalej.

btw,
ciekawe macie wymowki na temat "ZYDY DO PIECA HAIL CO"
Dzieci...