PDA

Pokaż pełną wersje : Reklamy - po raz n-ty

mikmas
05-12-2006, 23:38
Jestem pewien, że ten problem był poruszany na forum (nawet bez szukania to wiem), ale to co ostatnio się dzieje to już jest PORAżKA! Tibia.pl stała się jednym wielkim banerem reklamowym z kulawą funkcjonalnością strony internetowej

Skumajcie to:
http://www.mikmas.ovh.org/nc.JPG
Oczywiście ten baner na wierzchu się zawiesił, a o "X" zamykającym można - jak zwykle [bo nawet jak jest to nie działa - nie wiadomo czy śmiać się czy płakać] - pomarzyć. Już wolę, żebyście zmniejszyli ilość rozdawanych pacców, a dali ludziom oglądać waszą stronę. Wyeliminowali popupy to teraz zasypują flashami - aż żal dupę ściska :/

Adner
05-12-2006, 23:46
Reklamy da się zablokować, ale fakt faktem, formantów active-x tam nie powinno być, bo mi wielki, niebieski pasek wyłazi xD

slawekmag
06-12-2006, 15:19
Reklamy mogą być, ale nie tak dużo I PRZEDE wszystkim żeby nie łaziły za myszką/częścią strony.

Olorion.
06-12-2006, 16:25
jakiej uzywasz przegladarki?

mikmas
06-12-2006, 17:26
Używam firefoxa. Szwagier mi mówił o takim fajnym programie, co nawet z activexami sobie poradzi. Oczywiście użyję go, ale no to trochę chamówa, żeby trza było zewnętrznych programów, żeby można było przeglądać stronę internetową -.-. Reklamy - ok, ale no bez przesady! Rozdawanie PACCów fajna rzecz, ale lepiej, żebyście naprawili to, co jest tu chyba najważniejsze - strona internetowa

Zillek Edonek
06-12-2006, 19:36
Ja tam nie nażekam, na mojej Operze jest balutko wyskakujących okienek , a jest możliwość zablokowania wszystkich wyskakujących okienek.

Edit: No , mówicie prawdę... Za dużo tych reklam! Rozumiem bannery , ale te wyskakujace okienka!