Pokaż pełną wersje : Boss - Apprentice Sheng
MasterTusk
03-01-2008, 18:25
Mnie;)
stałem kratke obok stolika, a sheng zrespił się 2 bądź 3 kratki koło mnie(na prawo od krawędzi stolika);)
Nigdy nie zapomne jak latałem za nim z daggerem, dziwiąc się dlaczego mam takie hity:p dopiero po niecałej minucie skapłem się że katana leży sobie w bp:)
#down
kiedys zakładałem się z innymi Rookstayerami kto wybije szybciej resp z różnych bronii;)
Mnie;)
stałem kratke obok stolika, a sheng zrespił się 2 bądź 3 kratki koło mnie(na prawo od krawędzi stolika);)
Nigdy nie zapomne jak latałem za nim z daggerem, dziwiąc się dlaczego mam takie hity:p dopiero po niecałej minucie skapłem się że katana leży sobie w bp:)
Latałeś z daggerem ??:p
Hmmm brado mnie to ciekawi że mówisz że to bug ale na tibia.pl gdzie jest opisane że :
Losowy spawn w minohell na wyspie Rookgaard. :D
Dziwne... Jak sie respi Sheng to jest więcej mino. Mam takie przypuszczenia że może z tego teleportu koło MM Przychodzą posiłki.
Albo AS ma tylko odciągać poszukiwaczy przygód od MM a on w tym momencie naprawia teleport.
To tylko przypuszczenia
Dziwne... Jak sie respi Sheng to jest więcej mino. Mam takie przypuszczenia że może z tego teleportu koło MM Przychodzą posiłki.
Albo AS ma tylko odciągać poszukiwaczy przygód od MM a on w tym momencie naprawia teleport.
To tylko przypuszczenia
Hahahahaha... hahaha... HA. Od kiedy jest wiecej minosow przy respie AS?
Czasem trafi sie full resp, mino plus wolf plus hieny od AS ... i to wsio. Wiec nie zapodawaj domyslow ktore sa nie trafione :)
MasterTusk
02-02-2008, 14:36
Hahahahaha... hahaha... HA. Od kiedy jest wiecej minosow przy respie AS?
Jak na moje oko jakoś od pierwszego ujawnienia się owego bossa.
Czasem trafi sie full resp, mino plus wolf plus hieny od AS ... i to wsio. Wiec nie zapodawaj domyslow ktore sa nie trafione :)
"Nie zapodawaj" głupot.
Sheng respi się wraz z dwoma minotaurami.
Drupiofpolska
02-02-2008, 21:46
Ja poluje na AS'a ale mi to niewychodzi próbuje go ubić solo i zdobyć MLW lub Knife.
2x up
Respi sie z dwoma? A nie czasem w obstawie 4 minotaurów ? Może sie myle bo ost. z nim walczyłem podczas wakacji ;d
Topic :
Co do Shanga wiem jedno ! Kiedy sie dziad pojawi lece prosto na MH :]
Jak narazie raz miałem 'zaszczyt' z nim walczyć. I mi sie udało. Ba nawet MLW poleciał. No oczywiście nie byłem sam... ;) W sumie było nas trójka. Tyle że ja go bloczyłem a my friend's go lali. Po kilku minutach padl ;) Średnio walił we mnie jak Mino Mag...
Fpitolony w sprawe
06-02-2008, 12:14
@up
W mino hell respi sie 5 mino, a z shengiem dodatkowo 3. Sprawdzone.
MaciekPaladin
08-02-2008, 12:12
Ja jeszcze nie miałem zaszczytu z nim walczyc ale jak tylko sie pojawi to przyjdę tam i grzecznie poproszę o MLW i ML ja sobie z tymi rzeczami odejde a on niech robi co chce :D
Flaorath
08-02-2008, 18:29
Właśnie jakieś 10 minut temu Sheng padł od mojej katany :]
Loot kiepski - Mino leather i dead snake :/
Dodam, że był to mój pierwszy Sheng ;]
Hellades
11-02-2008, 10:37
4 dni temu - Sheng na Hibernie owned by Hellades (ja :D).
Loot: Magic Light Wand, Mino Leather.
Sheng po update to mino przed updatem :)
W mino hell respi sie 5 mino, a z shengiem dodatkowo 3. Sprawdzone.
Z shengiem respi się 9 mino oraz 2 wolfy. Robiłem screeny przy ubijaniu Shenga i sprawdziłem ;)
Eitheniel
11-02-2008, 13:17
:) Na 100% to nie jest fake ani bug! Po prostu miałeś/aś szczęście! :) Apprientice sheng to nie boss, jest wypuszczany czasami przez mino maga. Mój kolega tez kiedys go zabił na serwerze Furora... a te hieny są przez niego przyzywane. Pozdr.
Eitheniel
11-02-2008, 13:20
Miało być "przyzwane"
Może faktycznie boss mino :) Chciałbym żeby był nareszcie boss na rooku.
A co nie ma bossów na rooku? downie! a munster, mino mag, ghoul, wampir to co? NPCy? albo gracze? :glupek:
Hellades
11-02-2008, 16:10
A co nie ma bossów na rooku? downie! a munster, mino mag, ghoul, wampir to co? NPCy? albo gracze? :glupek:
Bossami są Apprentice Sheng oraz Munster.
Trudno nazwać bossem mino maga, ghoula, ponieważ występują na mainie, a AS oraz Munster występują tylko na Rookgaardzie.
A co do vampira to no comment :P Tego już nawet na Rooku nie było, nie ma i raczej nie będzie nigdy ;)
17:40 You lose 31 hitpoints due to an attack by Apprentice Sheng.
Wczoraj ubilem swojego pierwszego Apprentice Shenga na 24 lvlu.:]
Loot : mino leather i magic light wand
Ogolnie sam Sheng nie jest silny ale jego obstawa (minosy i hieny) daja mocno popalic
Dzisiaj na danerze pojawil sie Sheng. Bylem tam pierwszy bo logam sie moim rookstayerem w tym pokoiku i jakie bylo moje zdziwienie zalogowuje sie patrze, a obok mnie sheng.Waste to 6 lf. Loot; Magic Light Wand and mino leather.
Według mnie ten Minomag (appetience coś tam) jest nowym bossem na rooku i respi sie kiedy chce. Loot? - wand of light, dalej nie wiem :D
ponieważ raz udało mi sie go upolować i tylko to lootnolem oprucz kasy :D a wali? - czasami wali z odległośći hity od 5-40, ale najgorzsom bronią jest to że kiedy zablokuje cie 6-7 minosów a dotego hieny dalej masz praktycznie deda :P
A co do vampira to no comment Tego już nawet na Rooku nie było, nie ma i raczej nie będzie nigdy
tia? to cie rozczaruję, na rookgardzie były(i są) plotki dotyczące
pewnego gracza który napotkał wampa, a obok była tabliczka i teleport.
na tabliczce było napisane przekladając na polski "droga pokornego".
co do prawdziwości tej plotki to nie mam zdania.
down:
pl?
Damian93ns
26-07-2008, 11:28
Siemka wczoraj nabiłem 20 lev. na rooku i troche już mi się nie chciało grać ale poszłem sobie jeszcze na Mino Hell.Gdy tam wpadłem ujrzałem Apprentice Sheng na początku byłem zszokowany ale na szczęście miałem przy sobie BP potion fluidów. I chwile to trwało ale powaliłem na ziemię Apprentice Sheng :) lot jaki z niego wyleciał to: wand that has energy i minotaur leather. Gram na świecie Nova.
Japcoleusz
26-07-2008, 11:48
tia? to cie rozczaruję, na rookgardzie były(i są) plotki dotyczące
pewnego gracza który napotkał wampa, a obok była tabliczka i teleport.
na tabliczce było napisane przekladając na polski "droga pokornego".
co do prawdziwości tej plotki to nie mam zdania.
Dziecko-wiki.... zal.pl itp.
Gdybyś sie wczytał to może byś zauważył ze ta "historyjka" jest nie potwierdzona, a jeżeli wierzysz w to, to nikt ci juz nie poradzi.
@up & 2up
@offtop
Nie mogliście najpierw spojrzeć na datę ostatniego posta? o.O
DK-LOG.911
27-07-2008, 18:17
Według mnie ten Minomag (appetience coś tam) jest nowym bossem na rooku i respi sie kiedy chce. Loot? - wand of light, dalej nie wiem :D
ponieważ raz udało mi sie go upolować i tylko to lootnolem oprucz kasy :D a wali? - czasami wali z odległośći hity od 5-40, ale najgorzsom bronią jest to że kiedy zablokuje cie 6-7 minosów a dotego hieny dalej masz praktycznie deda :P
Sheng nie jest Minomagiem! I nie ma czegos takiego jak "wand of light"!X(
Siemka wczoraj nabiłem 20 lev. na rooku i troche już mi się nie chciało grać ale poszłem sobie jeszcze na Mino Hell.Gdy tam wpadłem ujrzałem Apprentice Sheng na początku byłem zszokowany ale na szczęście miałem przy sobie BP potion fluidów. I chwile to trwało ale powaliłem na ziemię Apprentice Sheng :) lot jaki z niego wyleciał to: wand that has energy i minotaur leather. Gram na świecie Nova.
Eee... co to potion fluidy??
bartek10
27-07-2008, 18:28
Jak przeczytałem o BP potion fluidów to aż mnie zatkało dziwię się też co do lotu ponieważ wand wand that has energy -- ciekawe co to...
DK-LOG.911
27-07-2008, 18:34
@up
zatkalo cie bo gosc mial caly bp, czy dla tego ze nie istnieje cos takiego jak potion fluid??
@DK-LOG.911
+offtop
Jeśli nie wiesz co to są "potion fluidy" to Cię oświecę: small health potions. Twoje niektóre teksty po prostu mnie zwalają z nóg... Wszędzie się udzielasz, ale piszesz bez sensu. I czy noszenie bp shp jest zabronione ?
@down
Każdy ma prawo nazywać to jak chce i nic Ci do tego.
@Ace70ne
Dziękuje za wsparcie ;]
DK-LOG.911
27-07-2008, 18:55
@up
POTION FLUIDY???X(X(X(TY MASZ DOWNA CZLOWIEKU! TO JEST CHYBA JAKAS MIESZANKA HEALTH POTIONOW I LIFEFLUIDOW! TY SIE CZASEM ZASTANOW CO PISZESZ!!!
09:48 Statement of DK-LOG.911 reported.
Anitaaa ma 100% racji więc zamilcz Rukslajerze.
Kiedys go zabilem ale nie sapadlo mi z niego MLW :(
Diamond'Stalker
31-07-2008, 23:54
Hiho!
31.07.2008 na 81 levelu sheng own3d
http://img175.imageshack.us/img175/3185/fletchervsshenguo2.th.png (http://img175.imageshack.us/my.php?image=fletchervsshenguo2.png)
http://img148.imageshack.us/img148/2514/fletchervsdeadshengbx6.th.png (http://img148.imageshack.us/my.php?image=fletchervsdeadshengbx6.png)
http://img175.imageshack.us/img175/2743/fletcheraftershengqt1.th.png (http://img175.imageshack.us/my.php?image=fletcheraftershengqt1.png)
Pozdrawiam
Rocket Slayer
01-08-2008, 09:55
@up
Łaaał, mocno się pociłeś? Jakie waste?
Zabicie shenga teraz to pestka. Przed update'em ze zwiększonym zadawanym dmg na 11 lvlu zabic shenga samemu to było coś!
Nie jesteś fajny ;(
Pozdrawiam
@Rocket Slayer
Kurde czy zawsze musisz wszystkich krytykować? Czy to Ci sprawia taką przyjemność? Bo gdzie sie nie spojrzy, tam Twoje naskakiwanie na innych. A teraz to mi sie na pewno też oberwie.
A PW Ci nie wyśle, bo nie ma takiej potrzeby.
@2xdown
Wiem, za offtop'a przepraszam. Ale ten temat właśnie od tego jest, aby się pochwalić swoimi osiągnięciami i loot'em. Nie ważne czy po up'ie czy przed. A ta Twoja krytyka jest wszędzie.
Diamond'Stalker
01-08-2008, 10:36
Hiho!
Zazdrosny? :confused:
Wybacz, nie chciałem cie urazić. Mam nadzieję że mi to wybaczysz... Zachowałem się okropnie wklejając to tutaj...
tak na serio -> s*******aj
Btw. A fajny byłem, jestem i będę, czy z shengiem czy bez ;)
Pozdrawiam
Rocket Slayer
01-08-2008, 10:58
Szczerze? Krytykuje durnych ludzi, którzy przesadnie myślą, że są "fajni" -czyt. cyferki w Tbiii a nie IQ / ludzi, którzy zamiast pisać rzeczy gdzie trzeba lub jak trzeba nie robią tego / ludzi, którzy nie myślą logicznie mających pretensje do innych, że się im zwróciło na to uwagę/ wjeżdżających na starych.
Cenię sobię użytkowników, gdy wiedzą co piszą, nie bluzgają, umieją używać mózgu i opcji szukaj.
@topic? Diamond stalker - stwórz temat w dziale "Wydarzenia ze światów" pt "Zabiłem shenga!"
Anitaa nie offtopuj i przemyśl to co napisałem wyżej to pewnie zrozumiesz dlaczego krytykuję.
@edit
Jak o shenga można byc zazdrosnym... to już przechodzi moje pojęcie. Tipja is maj lajf?
@second edit
Rocket, chcesz, to możemy pogadać który z nas ma wyższy poziom (i tu nie chodzi o level czy o kase w Tibii).
Pisz na PW lub na gg, nie spamuj tutaj.
Nazywając mnie durnym pokazałeś jedynie jaki jesteś płytki, powierzchowny i stereotypowy.
Gdzie napisałem, że jesteś durny? Sam sobie to wymyśliłeś?
Nic ci się w nikim nie podoba, nie jesteś tu przyjemnym userem.
Zacznijcie mądrze odpowiadać to mi się będzie podobać :).
Nie jestem przyjemnym userem? Cóż, życie też czasami nie jest przyjemne, naucz się z tym żyć. Jestem czarną owieczką? Nie mam nic przeciwko!
Pozdrawiam
Diamond'Stalker
01-08-2008, 12:03
Hiho!
Rocket, chcesz, to możemy pogadać który z nas ma wyższy poziom (i tu nie chodzi o level czy o kase w Tibii).
Nazywając mnie durnym pokazałeś jedynie jaki jesteś płytki, powierzchowny i stereotypowy. Nic ci się w nikim nie podoba, nie jesteś tu przyjemnym userem.
Mam nadzieję że szybko dostaniesz tego ostatniego warna.
@down
A inni nie wiedzą jaki ty jesteś, bo czasem mi jest wstyd się do ciebie przyznać.
Nie pozdrawiam
David-Merlixon
01-08-2008, 13:33
Colin Jesteś No liferB) i tyle niechwal się że jesteś fajny z Shengiem czy bez bo nikt tu niewie jaki jesteś w (RL)<oprócz> mnie :D
"Bawmy się"
,B),TIBIA SŁUŻY DO ZABAWY A NIE DO BOTOWANIA NA TROLACH,,B)
/\NIe, żebym miał tu kogoś namyśli w tym cytacie{*.*}/\
^^{@.^}^^
Saltazar
01-08-2008, 21:01
Rocket Slayer
Jak się uważasz za człowieka inteligentnego to powinnieneś wiedzieć że człowiek z klasą umie zapanować nad emocjami i nawet jeżeli ktoś go na maxa "wur****" to powinnien się mówić do niego z szaczunkiem i nie uważać się za lepszego od innych. A czepiać się że koleś dał fotke AP w temacie Boss - Apprentice Sheng to już lekka głupota.
Ok kończe offtop.
David-Merlixon
01-08-2008, 21:11
:]8oTeż uważam, że jest to głupota!!X(
A to co ja napisałem to robiłem sobie tylko jaja z kolegi Colina :D
CycuRookslayer
02-08-2008, 14:15
@up
Ty już sie tak nie podniecaj że masz kolege hlvla ... :D:D:D (joke :P).
[edit]
@down
Spx, nie wtrącam się :).
Diamond'Stalker
02-08-2008, 16:23
Hiho!
Nie dam się poniżać przez 12 letniego gnojka, któremu się w życiu nudzi. Tak się składa, że dzięki mnie Morgana stanęła na nogi odkąd Ciufcia i Darushu zakończyli grę. Zostało zbanowanych 8 największych botterów. Pozostaje mi tylko powiedzieć że mam satysfakcję z osiągniętego przeze mnie levela i że mam z tyłu jęki Davida "no cho na dwór" oraz jego próby zniszczenia całego mojego dorobku w tej grze i zmarnowania straconego czasu poświęconego na klikanie w trolle.
Żeby nie było offtopa: ustawiłem sobie chara z 1 levelem koło mino hella z 18 sword skillem i duużym zapasem shp na wypadek shenga, żeby się pobawić.
Pozdrawiam
David-Merlixon
02-08-2008, 17:36
Ja niechce zniszyć tego czego dorobiłeś się na tym charze, ale jesteś totalnie uzależniony mógłbyś się ograniczyć z 10godz dziennego spendzania przy kompie na 5-6godz Bo z twojego mózgu zaczyna się robić coś takiego jak ta oto buźka- :faceoff:
@up
Chcesz z nim na ten temat porozmawiać? PW. Nie spamujmy już tu...
@Colin Fletcher
Gratulacje zabicia shenga. Nie wiem czy twoja radość jest spowodowana tym, że to pierwszy sheng tego ownera, czy to pierwszy sheng wykryty dzięki twojemu MC, czy też może to w ogóle pierwszy sheng zabity przez tą postać.. nie mam czasu dochodzić do tego. Ale jeszcze eaz gratz!
Nie kreuj się na wielkiego zbawce morgany i wielkiego tępiciela oszustów - bo sam nim jesteś. Wystarczy sprawdzić że nawet teraz jesteś online na dwóch postaciach. (Mustapha Hadji Fletcher on Rubera)
03:34 Fletcher on Harmonia [1]: moj nick Colin Fletcher
03:40 Fletcher on Harmonia [1]: gracz moze miec tyle kont ile chce ale powinien grac tylko na 1 z nich
03:41 Fletcher on Harmonia [1]: znam rules
Faktycznie znasz, fajnie że własnie je łamiesz :)
Edit: O jeju jeju! Fletcher ukrył postacie na dodatkowmym koncie po przeczytaniu tego posta :/
Dla ciekawskich/zainteresowanych pozostaje: http://www.tibia.com/community/?subtopic=whoisonline http://www.rookstat.com/whoisonline.php
Ostatnio wybijałem sobie mino hell, wychodząc natrafiłem na Shenga i zwinął się w dosłownie 5 sekund, speary czynią cuda :)
Mam 27 lvl i 19 dista :P
http://img373.imageshack.us/img373/74/apprenticeshengmy3.jpg
daro8159
23-10-2008, 22:24
ja ubilem juz shenga 3 razy a mam 30lv ostatnio uzylem az 3 poty ;D Ogolny loot z 3 shengow to 3 mino leather i 3 magic light wandy:cup: czekam az mi sie knife lootnie ;p pozdro dla wszystkich rookstayerow a szczegolnie na amerze dla pewnej dziewczyny ;p
Nie rozumiem sensu tego tematu . To po prostu zwykły atak Apprentice Shenga i nic więcej. Ludzie niższej inteligencji zwykle nie wbijają na fora na których tłumaczą co to "AS" tylko gdy go zobaczą muszą koniecznie zrobić temat i dać ss że odkrył Minosa w pidżamie ;).
Tas
Nie rozumiem sensu tego tematu . To po prostu zwykły atak Apprentice Shenga i nic więcej. Ludzie niższej inteligencji zwykle nie wbijają na fora na których tłumaczą co to "AS" tylko gdy go zobaczą muszą koniecznie zrobić temat i dać ss że odkrył Minosa w pidżamie ;).
Tas
Tu nie ma licznika postów, nie musisz spamować w każdym temacie i jeszcze tą pojebaną czcionką -.-
Aczkolwiek Tas napisał 19 postów.
daro8159
24-10-2008, 20:11
jak nie rozumiesz sensu tego tematu to sie nie wypowiadaj;p bedzie wiecej miejsca dla ludzi majacych cos ciekawego do powiedzenia
Mam pytanie o której owy ''mino boss'' sie respi bo w temacie nie jestem i mi sie go czytac nie chce ;D ale mam na niego chetke
~Up.
On ma resp zmienny, więc nie można podać dokładnego dnia, ani godziny. Może się pojawiać codziennie, a równie dobrze może go nie być przez miesiąc.
Ostatnich 20 postow poszlo z dymem z powodu flame-wara.
Trzymajcie sie tematu ;P
~Up.
On ma resp zmienny, więc nie można podać dokładnego dnia, ani godziny. Może się pojawiać codziennie, a równie dobrze może go nie być przez miesiąc.
Da się wyznaczyć godzinę.
nie i h*j
A chcesz się założyć?
@down
Da się wyznaczyć godziny, w których Sheng może się pojawiać, nie dni ciołku.
Minio654
06-11-2008, 07:37
tak ??? ;o to powiedz mi kiedy będzie następny sheng na furorze i o której ;p jak mówisz ze sie da wyznaczyć godzine ;) no to słucham :D
Da się wyznaczyć godzinę.
Jeśli się da, to przepraszam, że wprowadziłam kogoś w błąd. Po prostu nie wiedziałam. :p Hmm... A w jaki sposób można ją wyznaczyć? Może zdradzisz nam tą tajemnice. :)
Jeśli się da, to przepraszam, że wprowadziłam kogoś w błąd. Po prostu nie wiedziałam. :p Hmm... A w jaki sposób można ją wyznaczyć? Może zdradzisz nam tą tajemnice. :)Narazie póki co pracuję nad kolejnymi godzinami (jeszcze przynajmniej 2 pory do wykrycia), w dodatku to robię tylko na swoim serwerze. Ale znam już dokładne 2 godziny możliwego respawnu (przypomninam Amerykański serwer, z niemieckimi może być innaczej).
@down
15:00, czyli niemiecki serwer. Moje podejrzenia są słuszne, dzięki. :)
Dla mojego kumpla dzis o 15:00 zrespił się ten boss. Było to na Securze.
Madasaki
08-11-2008, 12:56
:confused:To ja ten prawdziwy Madasaki. Mam pytanie : Czy godzina respu AS jest taka sama na wszystkich światach?:confused:
Rocket Slayer
08-11-2008, 13:45
:confused:To ja ten prawdziwy Madasaki.
X-D
Padłem
Nie jest taka sama.
Nie jest taka sama.Różnica może być inna ale pomiędzy amerykańskimi i niemieckimi serwerami.
jojo2828
12-11-2008, 19:50
jesli chodzi o mino maga to zdaje sie ze Gm lub maper powiedzial " Szukacie za daleko. Rozwiazanie macie tuz pod nosem" powiedzial cos w tym stylu, wiec moze klucz do tego pokoju jest gdziesz blisko mino hell ewentualnie poziomy wyzej bo np. silver key do training room mozna kupic u Seymora za 5 gp, drugi silver key mozna znalezc w ciele na rotwornach po drodze na katana quest, copper key do beer roomu mozna znalezc zakopany przy stole , te wszystkie klucze sa blisko drzwi kture otwieraja wiec tak samo musi byc z kluczem otwierajacym drzwi do MM
a ten apparece shieng to uczen mino maga kturego sam mino mag czasem wypuszcza prawdopodobnie sa wtedy otwarte drzwi do MM ale nie jestem pewien
CycuRookslayer
12-11-2008, 21:30
@up
Po pierwsze mogę Cię zapewnić że drzwi do MM nie otwierają się w czasie gdy zrespi się AS.
Po drugie ta teoria była badana na setki sposobów, więc zapewniam Cie że w pobliżu pokoju MM niema klucza.
Po trzecie popracuj troszkę nad ortografią i interpunkcją , wtedy ktoś napewno bardziej zainteresuje się Twoją wypowiedzią :).
mam pytanie
czy po zabiciu Shenga on się znowu respi czy też znowu będzie za jakiś czas?
wracam do gry po ponad roku przerwy więc wybaczcie moją ignorancję
za jakis, nieokreslony czas...
Hmmm całkiem możliwe , że te 3 klucze (training, cooper i katana) użyte na w odpowiedniej kolejności na drzwiach MM mogą je otworzyć :o muszę to kiedyś sprawdzić
Golden-Sword
22-11-2008, 16:52
;( Zaczynasz mnie dobijać ;(
Sprawdź
Gdyby ktoś chciał cię dobić, to zrobił by to za samą głupotę którą wręcz promieniujesz wokoło ;]. Nie można wyśmiewać, ignorować jakiejkolwiek z hipotez, Ziemia też była uważana za płaską...
Marcin24
23-11-2008, 11:28
Nie można wyśmiewać, ignorować jakiejkolwiek z hipotez,
Nie wyśmiewamy jej. Dobitnie każemy ją sprawdzić.
Golden-Sword
23-11-2008, 13:03
2up
:D Ale on mam bzika na punkcie SS i MM. Jak go poznałem odrazu zostałem wciągnięty w jego plany:D
@edit
Dobra, już na pw dostałem odp.
Pawel1994_rookgard
24-11-2008, 18:22
dzisiaj na antice pojawił się A. Sheng
loot:
(jak zwykle) magic light wand, knife
Cygan Slejter
24-11-2008, 19:00
@up
to nie jest loot "jak zwykle", bo knife, leci rzadko z shenga
@down
uwierz mi, że na Guardi to rzadki loot :)
@up
EE, KNIFE z ASa leci częściej niż rzadko, i rzadziej niż normalnie ;D
Ale mu -chyba- chodzilo ze jak zwykle MLW... ;)
Pytanie ode mnie: Jak ciezko ubic AS? Jak sie do tego przygotować?
Jeśli już kopnie Cię zaszczyt spotkania tego jakże nieudanego bossa minotaurów, to najlepiej zakup około 20 small health potionów (taka ilość powinna być optymalna dla twojego lvla i skilli), uzbrój się w speary i postaraj się odciągnąć Shenga od reszty minosów, np. do pokoiku z piecem.
Ale uważać trzeba zawsze, nigdy nie wiadomo, czy nie zrespi się kiedy będziesz sobie najzwyczajniej w świecie expił na mino hell ;]
Jeśli już kopnie Cię zaszczyt spotkania tego jakże nieudanego bossa minotaurów, to najlepiej zakup około 20 small health potionów (taka ilość powinna być optymalna dla twojego lvla i skilli), uzbrój się w speary i postaraj się odciągnąć Shenga od reszty minosów, np. do pokoiku z piecem.
Ale uważać trzeba zawsze, nigdy nie wiadomo, czy nie zrespi się kiedy będziesz sobie najzwyczajniej w świecie expił na mino hell ;]
Dzieki za odpowiedź ;)
Bić go na balanced fighting?
Po rookgaardzie latam cały czas z full atk, może dlatego mi tak słabo rośnie sword fighting... B) ?
"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri"
Skończ z nim jak najszybciej to możliwe, nie wolno zapomnieć, że walczy on głównie na dystans energią i ogniem, które to zadają obrażenia do 30hp.
Bierzesz melee weapon, full atk i za nim biegasz nie zważając na resztę potworów, chyba że Cię zablokują- wtedy zabijasz jakiegoś wolfa (bo najszybciej padnie) i lecisz dalej. Jeżeli masz dość dobry skill, to nie powinieneś stracić więcej niż 5 potów.
Minio654
29-11-2008, 21:35
Ostatnio jak zabijałem szenga na Furorze to ani 1 pota nie straciłem :):)
AS to przygoda i wyzwanie tylko dla ludzi miedzy 5-25lvl ,większe lvl nie rusza on nawet.
CycuRookslayer
30-11-2008, 21:52
@up
A dla mniejszych niż 5 lvl AS to nie wyzwanie ?:P
@up
A dla mniejszych niż 5 lvl AS to nie wyzwanie ?:P
Dla nich to walka o przetrwanie, i niekontrolowany orgazm podczas ucieczki/mężnej bitwy xD
Dziś zabiłem Boosa mino solo na celesta 18 level wiec nie mówcie ze to sciema i wypad Mino leathers magic light wand i 6gp:)
Dejavisa
29-12-2008, 16:16
@up gratulacje
@thread
Jakaś osoba na 2 lvlu bloknela AS:) Więc jak sie chce, to można xD
Samego AS to byle kto zabije na 1lvlu. Trudniej zabić go 1lvlem ale z pełną obstawą...
Z innej beczki:
Nie zdaje wam się, że MLW leci rzadziej niż zwykle? Na ostatnie 5 ASów na moim servie był tylko 1MLW z tego co mi wiadomo.
Ja wiem, że to loteria. Ale skoro Cipsoft kombinował w loocie to może...
Morderff
30-12-2008, 02:19
@up
Tak.. wielce prawdopodobne, że rzadziej.
Nie wiem czy płakać czy się cieszyć.
Dejavisa
30-12-2008, 11:04
Cipsoft dużo robi, byle tylko potępić rookstayerów. W banku tylko 1k
Ale oco w tym mu tak naprawde chodzi?
- Bank
- Sheng
- Addony
wtf? Zrobił nam 3 bardzo potrzebne rzeczy.. A jednak popsuł bank;/
@up
Ograniczenie w banku jest bardzo na ręke i bardzo `in plus` rookstayerom.
@loot shenga
Po 4-5 shengach po upie nie widzę żadnej róznicy w loocie.
Dejavisa
30-12-2008, 18:12
Czemu niby na plusie? Teraz trzeba robić chary depo;(
Oczywiście to jest lepsze od tego co było np. za czasów 7.6.. Bo wkońcu normalnie kase można zamieniać na platynki. Ale nie mogli zostawić tego tak jak było z tym bankiem? Wpisywałem "balance" wyskoczyło 100k, a teraz 1k;(
Tzn ze kasa z banku zniknęła? Ja miałem 8k i dopoki trzymalem to bylo 8k...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.