zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Użytkownicy forum

Kajko
30-08-2004, 16:39
Dzisiaj sobie patrze i jest napisane to :
Dlaczego piwo jest lepr... 30-08-2004 14:08 ssij mały cieciu
właśnie tacy są użytkownicy tego fora nie wiem o co w tym chodzi ale ten kto to napisał napewno nie jest zbyt mądry powoli troche przestaje mi się podobać ten system reputacji jak mnie mają wyzywać a ja nawet nie wiem za co i kto =/

ehhh sorry wiem że jest już podobny temat ale tak się wku****m że nie zauważyłem go

kotomaniak II
31-08-2004, 09:40
Może jednak jest we mnie coś normalnego? To chyba ja dałem tą reputke ;/. Ehhhh troszeczkę mnie wtedy poniosło ale to i tak mnie nie usprawiedliwia. Na pocieszenie musze przyznać że sam mam banan i -10 reputy. Ehhhh, cuz w życiu zdarzają się potknięcia...
PS. Żywię nieśmiałą nadzieję że nie zachowasz do mnie urazy.

@down Z tymi niecenzuralnymi to chyba tylko raz przegiołem, twojej napewno nie przyznałem.

TheNatoorat
31-08-2004, 09:57
@Kotomaniak: Mam pytanko: Czy to ty wystawiłeś mi evul reputkę, której komentarz mam w opisie? Jeśli tak to wiedz że nie czuję urazy, chodzi mi tylko czy dalej mam szukać sprawcy, czy doszedł kraniec mych poszukiwań.

Kajko
31-08-2004, 11:12
ehhhhh dobrze że przynajmniej się przyznałeś ale dlaczego coś takiego napisałeś coś ci się tam nie spodobało czy jak przecierz napisałem że to jest żart. Ahha i jeśli teraz dostaniesz jakiegoś minusa to bądż pewny że nie odemnie nie mam zamiaru ci dawać reputa przynajmniej się przyznałeś :)

Oxygane
31-08-2004, 20:48
Szkoda, Kotomaniak, że tak zrobiłeś i dostałeś bana, ale i tak Cie lubie ;]

Dr. Omader
31-08-2004, 21:35
Dlatego wlasnie system reputacji zostal wylaczony.
Temat zamkniety