Pokaż pełną wersje : Użytkownicy forum
Dzisiaj sobie patrze i jest napisane to :
Dlaczego piwo jest lepr... 30-08-2004 14:08 ssij mały cieciu
właśnie tacy są użytkownicy tego fora nie wiem o co w tym chodzi ale ten kto to napisał napewno nie jest zbyt mądry powoli troche przestaje mi się podobać ten system reputacji jak mnie mają wyzywać a ja nawet nie wiem za co i kto =/
ehhh sorry wiem że jest już podobny temat ale tak się wku****m że nie zauważyłem go
kotomaniak II
31-08-2004, 09:40
Może jednak jest we mnie coś normalnego? To chyba ja dałem tą reputke ;/. Ehhhh troszeczkę mnie wtedy poniosło ale to i tak mnie nie usprawiedliwia. Na pocieszenie musze przyznać że sam mam banan i -10 reputy. Ehhhh, cuz w życiu zdarzają się potknięcia...
PS. Żywię nieśmiałą nadzieję że nie zachowasz do mnie urazy.
@down Z tymi niecenzuralnymi to chyba tylko raz przegiołem, twojej napewno nie przyznałem.
TheNatoorat
31-08-2004, 09:57
@Kotomaniak: Mam pytanko: Czy to ty wystawiłeś mi evul reputkę, której komentarz mam w opisie? Jeśli tak to wiedz że nie czuję urazy, chodzi mi tylko czy dalej mam szukać sprawcy, czy doszedł kraniec mych poszukiwań.
ehhhhh dobrze że przynajmniej się przyznałeś ale dlaczego coś takiego napisałeś coś ci się tam nie spodobało czy jak przecierz napisałem że to jest żart. Ahha i jeśli teraz dostaniesz jakiegoś minusa to bądż pewny że nie odemnie nie mam zamiaru ci dawać reputa przynajmniej się przyznałeś :)
Szkoda, Kotomaniak, że tak zrobiłeś i dostałeś bana, ale i tak Cie lubie ;]
Dr. Omader
31-08-2004, 21:35
Dlatego wlasnie system reputacji zostal wylaczony.
Temat zamkniety
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.