PDA

Pokaż pełną wersje : Nieudane akcje PK!

Amek_PL
22-12-2006, 02:30
W tym temacie, chciałbym, abyście dawali filmy w których to, coś Wam nie wyszło, a dotyczyło to pkingu. Chciałbym na dobry początek podać mój film. Film nosi nazwę 'fastfrag' bo myślałem, że osoba, którą bije jest na tz. 'afku' - lecz wcale tak nie było. Link: http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/15762

Proszę abyście Wy również się dołaczyli i wrzucili pare fajnych ujęć.

Warlord
22-12-2006, 09:46
Ta to jeszcze brakuje takich tematów jak udane pk, udanie huntowanie itp. Lolku
to jest temat ogólny wiec wklejasz najróżniejsze filmy, i nie trzeba tworzyć odpowiednich kategori tematycznych więc wątpie żeby ktoś ci wklejał tu filmy, no chyba że admini zrobią coś takiego.

Vatixar
22-12-2006, 20:46
Zróbcie rehosta

Emok
22-12-2006, 20:56
Filmik czysty na 100% ( bo wiem że ~50kb podejrzane)

@movie
Myślałem, że padniesz :P

Bourne
22-12-2006, 21:00
Ta to jeszcze brakuje takich tematów jak udane pk, udanie huntowanie itp. Lolku
to jest temat ogólny wiec wklejasz najróżniejsze filmy, i nie trzeba tworzyć odpowiednich kategori tematycznych więc wątpie żeby ktoś ci wklejał tu filmy, no chyba że admini zrobią coś takiego.

A ty kolego nie musisz go obrazac, jesli temat nie spodoba sie Modkom i Adminom to go usuna to nie jest twoj problem temat ci sie nie podoba to nie pisz!

Ta to jeszcze brakuje takich tematów jak udane pk, udanie huntowanie itp.
To na czerwonym jest fajne :]

Piszesz do niego "Lolku" a wiesz co to wogole znaczy!?

Pozdrawiam i Wesolych Swiat.

Thor,hil,haw
22-12-2006, 21:33
Jeden Z Bardziej Kretinskich Tematow Jakie Tu Widzialem (................................................. ..................) Ludze Bez Przesady;(

Pindrales
23-12-2006, 16:59
Wogóle po co zrobil ten temat?

Cool
23-12-2006, 17:25
Wogóle po co zrobil ten temat?

po to żeby po obejrzeniu filmiku ludzie wiedzieli jak nie należy pkować