PDA

Pokaż pełną wersje : Ban za nic ? mozliwosc odwołania..

wrogonastawiony
22-12-2006, 15:56
Siedzialem w ankh.. bla bla bla nagle mysle.. wylacze tibie bo mi sie niechcialo grac.. i gdy wciskalem logout to w tym samym momencie do gry kolo mnie zalogowal sie GM Bor.. cos tam on xerena.. ja sie wylogowalem (widzialem go moze pol sekundy) i oczywiscie podjarka.. to zalogowalem sie od nowa - i pisze mu takie pierdoly jak "elo" "screen" etc.. a on sie odwrocil do mnie i powiedzial mniej wiecej cos takiego "You quit with button logout" i tyle.. za chwile mnie wyrzucilo i zobaczylem magiczny napis "your account has been banished"

until Dec 29 2006, 15:47:30 CET because of game weakness abuse

ALE KUR..A CZEMU TERAZ !!!!!!!!!! tyle czekalem na swieta.. 29 dopiero bede mogl zagrac.. WHY ? WHY ? WHY ?
Mozna sie odwołać? bo nawet nie wiem za co.. za to ze sie wylogowalem ?

Elwer Balus
22-12-2006, 15:58
Za to że pieprzyłeś do GM'a głupoty. Należało Ci się:p

wrogonastawiony
22-12-2006, 16:01
Jakie q..a glupoty.. kazdy w dp do niego cos gadał a ja bana dostalem tylko ? :(

XIII
22-12-2006, 16:02
Napisz na forum gamemasterow o tej sprawie.

Szczerze?
gowno zrobisz.

wrogonastawiony
22-12-2006, 16:03
suspicous fast logging out, probably autologger

Babauhauauah.. :( taki zbieg okolicznosci i ban.. moze ktos pomoc napisac po angielsku ze wylogowalem sie bo konczylem gre a potem bo chcialem popatrzec na gm.. to byl zbieg okolicznosci nie uzywam botow X(

XIII
22-12-2006, 16:06
@up
Hahha, kolejny zalosny Polak, co angielskiego nie potrafi:p

Lasooch
22-12-2006, 16:08
Babauhauauah.. :( taki zbieg okolicznosci i ban.. moze ktos pomoc napisac po angielsku ze wylogowalem sie bo konczylem gre a potem bo chcialem popatrzec na gm.. to byl zbieg okolicznosci nie uzywam botow X(

A udowodnisz to?

Wątpię.

Nie pyskuj, bo ponoć czasem wtedy wydłużają bana ;>

ripper
22-12-2006, 16:09
Po ang:
I have will been logouting but I don't haven't using any cheat-programs. Game master has will logouted near me and he will has thought that I have will using cheat-programs and he was banned me. I didn't will do anything illegal.
= naucz się angielskiego, psia mać.

XIII
22-12-2006, 16:14
@up
Uzywales czasu przeszlego, to po co dodawales ,,will" (czasy przyszly)?

P.S
tyle czekalem na swieta.. 29 dopiero bede mogl zagrac.
swieta sie spedza z rodzina, a nie z kolegami w Tibii.

dareeek
22-12-2006, 16:15
Po ang:
I have will been logouting but I don't haven't using any cheat-programs. Game master has will logouted near me and he will has thought that I have will using cheat-programs and he was banned me. I didn't will do anything illegal.
= naucz się angielskiego, psia mać.

:D :D :D W jakim to języku bo nie rozumiem :D :D :D
Jak dasz takie coś na forum GM to zgniją z Ciebie.

Kajulec
22-12-2006, 16:19
Ten ban nie jest za wylogowanie. GW wiedzial, ze wylogowales sie SAM, klikajac "logout", a bana masz za to, ze bylo to prawdopodobnie w depo i myslal, ze robisz 'teleporta' tak zwanego. "Wykorzystywanie slabosci gry", reason bana.

wrogonastawiony
22-12-2006, 16:20
@up
Uzywales czasu przeszlego, to po co dodawales ,,will" (czasy przyszly)?

P.S

swieta sie spedza z rodzina, a nie z kolegami w Tibii.

chodzilo mi bardziej o czas oddzielajacy swieta od sylwka.. czyli ten wolny tydzien

---
powiedzcie szczerze jest szansa ze odbanuje ? napisalem tam na tibia.com COMPLAIN.. taki ladny drugi list, moze cos pomoze. Tyko zeby nie wydluzyli -.-

dagothar
22-12-2006, 16:24
Najlepiej po prostu siedz cicho i docen dana Ci przez los szanse na porobienie czegos innego przez ten czas. Swiat sie nie zawali przez ten czas a kto wie, moze spotka Cie cos milego. Z pewnoscia nie warto pisac complaina kulawym jezykiem angielskim i na dodatek w malo przekonujacy sposob. Malo prawdopodobne, ze Cie odbanuja.

wrogonastawiony
22-12-2006, 17:17
@up

Napisalem dlugi complain i.. ? :D

"I have changed the duration of the banishment.

(...)

Have fun during your vacation."

Zmniejszyli bana z 7 na 3 dni :)
W tabelce z Criminals pisze to.. i w kolumnie duration - 3 days, ban konczy sie 25 ;p

Nie robie tragedii.. wiem, ze ludzie robia gorsze rzeczy i nie maja bana to ja sie odwolalem.
pozdr