PDA

Pokaż pełną wersje : Takie male pytanka

pawel23
27-12-2006, 12:31
Witam. szukałem ale nia znalazlem.Mam knighta na 21 lev ze skillami 56/55 i sorca na 20 lev z 16 mlev.Oturz zauwazylem ze knightm jak ide na cyklopy to normalnie sobie je zabijam a sorcem jak ide i jak jest malo ludzi to musze cały czas wydawac kase na mana fluidy poniewaz ruzdzka duzo many zabiera wienc tak na chłopski rozum to ja zauważyłem ze knightem opłacalniej sie gra niż sorcem . no i mam 2 pytanka
Do doświadzczonych graczy.

1)Na wyższych levelach sorc (z PACC) wincej wydaje kasy na mana fluidy czy knight(z pacc) wydaje wiencej na uh?

2)Jaką profesją dla was na wysokich levelach łatwiej sie gra?(z PACC) ?

matiiii
27-12-2006, 12:41
1. Sork wydaje wiecej na manaski-knight mniej na uhy bo sorc wali tylko z magi wiec musi uzywac mane, notomist knighta moze leczyc druid chodz uhy tez sa potrzebne.

2. Knight-profesja ktora wydaje najmniej kasy.

pawel23
27-12-2006, 13:00
dzineki za odpowiedź

goburu
27-12-2006, 13:14
Taaa knight najmniej kasy rotfl. Na wyzej wspomnianych cyklopach to moze i masz racje ale juz na dragach knight wydaje duuuzo wiecej kasy na uhy niz sorc na mfy. Sorc szybko zabija z exori vis i nie musi sie tyle leczyc co knight, jego leczenie jest 2 razy tansze. Na wyzszym lvlu ogolnie sorc jest duzo lepszy i tylko na slabych potworach typu cyce ktore nie bija z magii bedzie knight górą. Potwory ponizej 700 expa - lepszy knight, potwory powyzej 700 expa - lepszy sorc. Na wszystkim co jest lepsze od draga knight bije zalosne hity z broni, trudno mu w ogole przebic sie przez shielding nawet jak skillowal 500 godzin to potwory i tak maja za mocny def a sorc wali bez wzgledu na def potwora zawsze hity po 150-200 z visa i trafia duzo czesciej niz knight, co prawda potwory sie ruszaja ale nie tak czesto wiec z visa sie trafia ok 80-90% strzalow a knight trafia w dragi ok 60-70% z czego wiele to sa zalosne hity ponizej 30. A i jeszcze jedno: sorc na full def broni sie lepiej niz knight na full ataku z jednorecznej (sprawdzone) a jesli chodzi o dwureczna u knighta no to juz w ogole jest przepasc. Czyli jednym slowem - polecam sorca.

pawel23
27-12-2006, 14:44
8o 8o 8o 8o O tako odpowiedz mi chodziło 8o 8o 8o 8o dzienki tera nie musze juz sie tyle nad tym zastanawiać

goburu
27-12-2006, 15:58
Podsumowujac - jesli szczytem twoich marzen jest zabijania dragow to graj knightem, jesli masz wieksze ambicje to sorcem.

Emperor
27-12-2006, 17:33
Według mnie leprzy jest sorc. Każdemu go polecam po 26 levelu bo wtedy juz sie fajnie expi. Ja tego doświadcze za 2 lv.:)

Matrio23
28-12-2006, 22:56
Ja bym polecil Druida, ale jak juz masz tego sorca to goraco polecam sorka, naprawde jest lepszy od knighta. W sumie to co ci bede mowil, poprostu uwierz mi na slowo, a napewno nie pozalujesz, a z reszta wiele osob doradza ci sorka wiec cos w tym musi byc :D

Piotrek Marycha
28-12-2006, 23:05
Ja bym polecil Druida, ale jak juz masz tego sorca to goraco polecam sorka, naprawde jest lepszy od knighta. W sumie to co ci bede mowil, poprostu uwierz mi na slowo, a napewno nie pozalujesz, a z reszta wiele osob doradza ci sorka wiec cos w tym musi byc :D

"jedzcie gówno, 15 miliardów much nie może się mylić" tak? niech sobie gra czym chce, jedyne co mozna powiedziec z całą pewnoscią to to ze knightem nie bedziesz wymiatal na PVP

PS: do autora, nie patrz co inni mówią, zobacz jak sie gra knightem a potem jak sorcem i sam zdecyduj, ja zanim wybrałem swojego pala to miałem druta, 2 sorcow, i 3 paladynow (kazdy pal na innym serwie), nie grałem tylko knightem, ale nie dlatego ze jest niby słabszy od reszty, po prostu nie mam cierpliwości do skillów