Pokaż pełną wersje : Bogaty Paladyn. Czy wogole cos takiego jest możliwe?
NIe mam doswiadczenia pallem to moj 1 pall gralem juz Ed I EK wiec powiedz mi od jakiego dista poradze sobie z arrowsami/boltami na guardach
@Edit
Gram Na non pvp dlatego ze to jest nowszy serw :)
50+ wystarczą. Ja sam chodziłem od 45 ale miałem więcej kasy i chciałem szybko lvl bić.
Skowerowypallek
23-03-2007, 19:20
Ja bym radzic na 60+ i 25lv poniewaz w cave z guardami cieżko sie wyrabiac pallem
Lord Wardi
23-03-2007, 19:21
#Topic
no pewnie, że możliwe. Jak każda profesja. Tylko jeśli jest na pvp. Bo na non-pvp ma lipne skille i na lepsze moby nie może chodzić ;/
Lord Wardi - nie gadaj głupot? Palem sie nie skiluje powyżej 40, bo nie ma tkaiej potrzeby. I żeby nie było, mam pala na pvp 40+ i pala n-pvp 25+ i na obu postaciach tak samo idzie dist.. na obu nie skillowałem powyżej 40. I jaki wynik? Pierwszy ma równo 75 dist, drugi ma 60+
Ps. Nie podaje nigdy dokładnych lv/skillów itd. bo lubię anonimowość : ]
riczmondo
25-03-2007, 20:03
To zalezy jak sie gra moj kolega ma 10k na 20 lvlB) a inny pall zebral o kase:(
Lord Wardi
25-03-2007, 21:19
@up
Nie pall tylko pal jak już. JEDNO L!!!
Azkabanczyk
25-03-2007, 21:37
Ja zrobilem sobie Palla na swiecie Nerana (non pvp) i gdy wyszedlem z rooka jakos mnie nie kusilo o kupno eq :] Z eq z rooka tj. Chain Armor, Plate Shield (Legion Helmet zostawilem w depo bo szkoda mi capa :D) poszedlem na Trolle do AB. Trenilem tak dlugo az mi sie speary skonczyly. Po dluzszym zastanowieniu i przy zauwazeniu ze Trolle juz sa za slabe Poszedlem na Amazonki w Carlin. Jak wiadomo teraz w wiezy na Valkiriach o Speary nie trudno wiec sie nie martwilem. Zanim nie kupilem Exury Gran expilem tylko na Amazonkach !! Czasem jak ktos byl uprzejmy to "poblokowal" mi Valkirie. Gdy juz mialem Scal Armora, Dwarven Shield (Shield -100gp, Scal Armor wyniosiony z GL :D) sprobowalem swych sil w starciu na Valkirie, i co ? Udalo sie, pokonalem. W ten sposob expilem do jakiegos 17 lvla bodajze i zyskujac 2x P-Armory (wiadomo 1 na siebie a drugi do depo w razie czego). Gdy mi si nei chcialo expic a mialem wystarczajacy lvl abym mogl robic strzalki to kupilem sobie Hamy i poszedlem na kurczaki (!!) robiac przy tym Arrow !! Uzbieralem 100 piorek i zrobilem 1,5bp Strzal. Piorka spzredalem best lvlowi na Menerze (:D) za 6k ktora "kisi" sie dalej w depo ;) Jak wyzej wymienilem na Valkirie chodzilem do 17 lvla poniewaz poszedlem na Ghoule w Ghoust Land. Tam wyexpilem do dzisiejszego lvla (20 i 30% do 21) uzywajac strzal ktore wczesniej porobilem... Na GL expilem tylko w jednym miejscu ktore przypadlo mi do gustu poniewaz sa 3 Ghoule, 5-6 Skele, Scorp i 1 DS (jeszcze 1 poziom nizej). Rzadko ktora osoba tam przychodzila bijac mi potworki. Najczesciej chodzily tam 30+ lvlowce poniewaz schodzily jeszcze nizej co jest Stalker i wiecej SD'ow, ale nie o tym tu rozmawiamy ;) I teraz czy na GL wychodzilem na + ? Oczywiscie... NIE robilem lootbagow poniewaz nie mialem ochoty wiedzac ze i tak mi ktos wywali lootbaga do wody gdy bede sie kierowal w strone miasta Carlin. Z samego zlota wynosilem 700-1000 golda + 3-6 Vikingow i jesli starczylo Capa to Mae i Brass Helmety. Expilem tam tylko z P-Armorem i Lukiem !! I mialem ze soba 400-500 strzalek, z 3 Hamy i IH'y + 2 manaski (run i ManaFluidow nie uzylem ani razu od kad tam expie). Skill mam slaby nie powiem bo edwo co trenilem na poczatku ale ten jaki mam to mi wystarcza chwilowo (53) i gdy zauwaze ze beda za slabe hity albo mi sie nie spodobaja to zaczne trenowac i juz.
Na dzien dzisiejszy: 20 Pall, 9mlvl, 53 Dyst... I to mi w zupelnosci wystarcza, bo nie gram dla dobrych skilli i lvlu tylko dla siebie !!
P.S Jesli ktos ma jakies uwagi dotyczace mej wypowiedzi prosze napisac lecz bym prosil nie wypisywac mi tutaj postow typu "O K*rwa ale n00b O.o" albo cos w tym stylu :/. Pallem nie gralem na "rl Tibii" ponad rok i od tamtych czasow wiele sie zmienilo :(
PP.S Mam nadzieje ze w jakis sposob komus pomoglem ;)
nie gram dla dobrych skilli i lvlu tylko dla siebie !!
Szkoda, że 80% ludzi tego nie rozumie i ciągle sie pyta o "najlepsza postać" itp.
Dobry miniporadniczek ;p THx za niego bo dzięki niemu znalazłem zawalistą jaskinie na GL.
Azkabanczyk
26-03-2007, 21:31
Szkoda, że 80% ludzi tego nie rozumie i ciągle sie pyta o "najlepsza postać" itp.
Moim zdaniem nie ma lepszej postaci czy tez gorszej. Zalezy kto kim lubi grac ;) Ja lubie grac Knightem i Pallem... Czemu nie Sorc czy tez Druid ? Sa 2 powody !
1. Jest od cholery i jeszcze wiecej O.o
2. Nie lubie jakos tych postaci (nie patrz punkt 1 ;)) Poprostu nawalanie z Rodow/Wandow nie przemawia do mnie O.o Stale hity z tych o to "broni" (?) :/ Palladynem moj best hit na Skillu 52 to 84 w Ghoula !! I gdzie tu ta slaba postac co ? ;) tak samo Kina lecz wiecej wydatkow na eq ;)
A co do tego ze wiele ludzi tego nie rozumie... Ja tez kiedys nie rozumialem i po pierwszym hacku (nie wiedzialem o co chodzi xD nowy bylem ;)) Zrobilem Palla... Byl to 33 lvl 68 Dyst i 15 mlvl (za czasow Tibii 7.6 gdzie wszystko bylo fajniejsze :D). Tez nie bylem "biednym" Palladynem bo tez potrafilem zarobic. A mam jedno pytanie ? Czemu nikt nie powie czy Sorc moze byc bogaty ? No na poczatku owszem kasy to ja mialem pelno ale gdy zaczalem chodzic na lepsze potwory to jakos tej kasy ubywalo O.o Pilem w cholere manasow !! To samo by bylo gdyby to byl Druid !! Albo czemu Knight to niby bogatszy od Palla ? Pall na 50 lvlu expiac na Dragach (nie wiem czy dobry przyklad ale niech bedzie :D) Wystarczy Exura Vita i "pufff" mamy pelne hp a Knight musi uzyc UH'a. Wiec Pall w sumie tez lepiej wychodzi.
P.S Serio pomoglem ? O.o Jak fajno xD Hah ;)
P.SS Nie wierzcie ze Sorc to super mega hiper evul fajna postac... Wydaj z 30k na manaski to pogadamy... :]
P.SS Potrafi sie grac, potrafi sie expic, potrafi sie zarabiac
P.SSS Grajcie dla przyjemnosci a nie dla "slawy" albo dla podziwu :/ Bo sie okaze ze za rok albo i mniej bedzie kolejny przypadek walniecia matki krzeslem albo smierc przed monitorem ! Wracac do swiata realnego !
P.SSSS Lubie pisac PS'y O.o
W tej chwili djiny jeszcze troche poprawiaja sytuacje, przed update z djinami mialem znajomego ktory teoretycznie siedzial na 8M loota ze smokow/GSow... co z tego jak musial robic "fri itans" w Thais depo zeby sie tego pozbyc.
no w sumie to lepiej jest sprzedac za grosze, niz dostac za to jedno wielkie gowno ( milioner bez grosza ).
Za to jesli chodzi o posiadanie gotowki to nagle okaze sie ze wiekszosc high lvl jest biedna... oczywiscie widzicie kupki krysztalowych monet w domkach, ale to nic nie znaczy, 2 nieudane hunty i smierc i osoba ktora miala 500k w domku moze nie miec dosc gotowki zeby kupic blessy.
Zgadza sie, znajomi mowia jaki to ja bogaty jestem, ale 300k to pułap ponizej ktorego mowie ze brakuje mi kasy. Zaplacic za domek-20k, pasc na kicku -100k, oczywiscie, moze zdazyc sie drugi kick po ktorym tez trzeba sobie kupic blessy i aola bo bez tego nie mozna wyjsc na polowanie zarobic kasy. Zeby wyjsc na hunta to trzeba z 30k wydac. I nagle okazuje sie ze z tych 300k to operowac mozna kwota 50k bo reszte trzeba trzymac jako zelazna rezerwe. a 50k starcza mi na 1-2 (czasem 3 jesli poluje tylko na orki) hunty. mam teraz ambitny plan uzbierania 1 mln kasy. Wtedy kazdego kolejnego zarobionego centa bede mogl sobie zwastowac. Oczywiscie, sa ludzie biedniejsi odemnie, ale latanie w knight secie z dragon lance jest dobre na 50 levelu a nie na 120. A ogarnia mnie pusty smiech jak widze ludzi ~100+ ktorzy padaja bez blessow i leca po 3 levele w dol.
ja mam 60 lvl i blessow nie zamierzam chwilowo kupowac. powod jest prozaiczny. te 50k ktore bym wydal za blessy jestem w stanie kupic 17 bp uh dzieki ktorym nawet przy sporym waste jestem w stanie szybko tego expa odrobic. oczywiscie ze na wyzszym levelu to blessy sa obowiazkowe, bo te dodatkowe 5% z blessow to jest pol miliona expa w gore. to sie juz trudno szybko odrabia majac tylko 17 bp uhow.
Lord Wardi
27-03-2007, 15:01
Fakt że paladyn na początku musi wydać dużo kasy, ale potem, na guardach, wszystko mu się zwróci. Potem to już tylko zarabia. Paladyn jest wg. mnie na II miejscu co do stanu kasy profesji. Na pierwszym jest druid. Knighci szaleją za uhami. Sorc zarabia na sd, ale teraz wg. mnie mało kto je kupuje. Knight najgorzej.
Ja mam 10 lvl i dla mnie bogactwo objawia sie na razie w granicach 1k (którego na tej postaci jeszcze nigdy nie miałem) - skill 45, lvl 10 więc strzaly musze kupować... A to jednak trochę kosztuje. BTW. nie mam kolegów, którzy dają mi kase - paladynem na początkowych lvl'ach naprawdę ciężko sie gra.
Sorc zarabia na sd, ale teraz wg. mnie mało kto je kupuje
15 levelowy knight na rotach na Darashii zarobi wiecej w tym samym czasie 45 levelowy sorc robiac SD.
Sozemego
27-03-2007, 16:47
Zgadza sie, znajomi mowia jaki to ja bogaty jestem, ale 300k to pułap ponizej ktorego mowie ze brakuje mi kasy. Zaplacic za domek-20k, pasc na kicku -100k, oczywiscie, moze zdazyc sie drugi kick po ktorym tez trzeba sobie kupic blessy i aola bo bez tego nie mozna wyjsc na polowanie zarobic kasy. Zeby wyjsc na hunta to trzeba z 30k wydac. I nagle okazuje sie ze z tych 300k to operowac mozna kwota 50k bo reszte trzeba trzymac jako zelazna rezerwe. a 50k starcza mi na 1-2 (czasem 3 jesli poluje tylko na orki) hunty. mam teraz ambitny plan uzbierania 1 mln kasy. Wtedy kazdego kolejnego zarobionego centa bede mogl sobie zwastowac. Oczywiscie, sa ludzie biedniejsi odemnie, ale latanie w knight secie z dragon lance jest dobre na 50 levelu a nie na 120. A ogarnia mnie pusty smiech jak widze ludzi ~100+ ktorzy padaja bez blessow i leca po 3 levele w dol.
A to dlatego, ze 300k to zadne tam bogactwo. Gdyby nie hack to moglbym sie chyba oglosic najbogatszym aktywnym uzytkownikiem tego forum ;D
Jezeli chodzi o kase, to kazda profesja mozna sie bardzo bogacic. Warunkiem tego jest niestety dobry, bezkickowy net. Wbrew pozorom duzo pieniedzy na to idzie (trzeba jeszcze odrobic exp, ktory sie stracilo, a to tez nie jest za darmo). Jezeli wie sie gdzie i jak expic, zeby stosunek expa do loota byl dobry, to i lvl bedzie duzy i kasy sporo.
kerganscire
27-03-2007, 17:33
Gdyby nie hack to moglbym sie chyba oglosic najbogatszym aktywnym uzytkownikiem tego forum
Taki dobry gracz a dał się shackować...
Taki dobry gracz a dał się shackować...
widac bot byl z keyloggerem ;)
Tja, ale ja mam 2 sca, jeden na knighcie a drugi na 10 levelowym sorcu na osobnym koncie na ktore loguje sie raz na pol roku, po to wlasnie zeby w razie hacka nie obudzic sie z reka w nocniku. A najbogatszym uzytkownikiem tego forum chyba jest Orzel.
@kerganscire:
nawet nie wpadles na to zeby avatara zmienic ..
Tja, ale ja mam 2 sca, jeden na knighcie a drugi na 10 levelowym sorcu na osobnym koncie na ktore loguje sie raz na pol roku, po to wlasnie zeby w razie hacka nie obudzic sie z reka w nocniku.
1) sca rulez
2) mam tylko 1 sca, ale za to mam zapasowe eq w innym miescie. dokladniej to w innych miastach ;)
3) jak za jakies 15-20 minut mam konczyc, to za pomoca telefonu komorkowego zmieniam sobie haslo na tibii. dokladniej to uzywam funkcji lost account, profilaktycznie nigdzie go nie wpisuje ( nawet na telefonie ). przychadza mi passy na maila, ja go zciagam na komorke i kasuje z serwera. na serwerze ( tez za pomoca komorki ) zmieniam haslo conajmniej 1 raz w tygodniu.
4) na koncie kumpla, ktory nie gra w tibie mam zapasowe 200k, 10 bp uh i dodatkowy komplet eq ( k-set, medusa shield, fire axe + dl, warrior helmet )
A ja mam 1 konto, 1 ekw, passa nie zmieniałem od dawna, postać istnieje 5 lat. Nigdy nie miałem nawet próby włamania.
Podstawa: nie grywać w kafejkach ;)
Sozemego
29-03-2007, 15:06
That's not the point. Chodzilo mi o to, ze 300k to zadne bogactwo. Moze dla 50 lvla, ktory ani blessow nie ma, aola pewnie tez nie i nie wydaje fortuny na runy, to jest cos, ale tak generalnie to jest nic ;o
@Sat
Moze zacznij pracowac dla MI6?
Podobno po tym jak zlomuja komputer, formatuja twardy dysk (zdaje sie 300 razy), sieczkuja caly komputer na czesci wielkosci ziaren piasku a twarde dyski dodatkowo stapiaja w 50kg bloki i skladuja w archiwach :)
mialem 3 hacki w zyciu. pierwszy hack - moze z miesiac gry w tibii. zciagnolem sobie w szkole bota ;) drugi raz - tez szkola ( nawet ta sama ). ktos mi podrzucil na kompa loggera - od tej pory nie loguje sie na tibie z komputera publicznego. trzeci hack - tibiaauto :] poszlo w pizdu jakies 150k kasy. dobrze ze bez zgonow. od tamtej pory nie uzywam botow ( no poza moim botem ktorego sam napisalem )
trzeci hack - tibiaauto
Moj kumpel z klasy gra na tibii auto od 2,5 roku (obecnie ma 82 lvl) i ani razu go nikt nie hacknął a kasy to ma z milion albo i wiecej. Z tego co wiem z tamtego oraz kilku innych zrodel - tibiaauto jest czysta jesli sie sciaga z oficjalnej stronki.
Marciniek
31-03-2007, 22:19
Moj kumpel z klasy...
Tak to się teraz nazywa?
team_pk_druid
31-03-2007, 22:52
Tak to się teraz nazywa?
Wyjełes mi to z ust ^
Wyjełes mi to z ust ^
Wlasnie widze jak chodzisz po topicach i obrazasz ludzi. Zaloze sie ze sam bys na taki comment nie wpadl...
team_pk_druid
02-04-2007, 16:18
Daj mi 2 posty w którym kogoś obraziłem dam ci
"Nie 1 ale 10 e-plate"
...
Ja uwazam ze pall mam malo kasy to straszne bzdury mam pall na danera skill 78/58.....Mam 19 lv a kasy mam jak lodu...Pall to jest naj naj podkreslam NAJ latwiejsza postac w tibi i wcale malo kasy sie nie ma jak dopijesz 19 to juz na strzaly tyle nie tracisz ...
Ja uwazam ze pall mam malo kasy to straszne bzdury mam pall na danera skill 78/58.....Mam 19 lv a kasy mam jak lodu...Pall to jest naj naj podkreslam NAJ latwiejsza postac w tibi i wcale malo kasy sie nie ma jak dopijesz 19 to juz na strzaly tyle nie tracisz
Patrykkk
22-05-2007, 18:46
Ja se zbieram magiem kamienie na goblinach i belty na dwarfach soldierach i potem je przesylam na pallka. No i poco wydawac kase ? Wystarczy chciec zbierac :)
Salarigoth
22-05-2007, 22:15
Daj mi 2 posty w którym kogoś obraziłem dam ci
"Nie 1 ale 10 e-plate"
...
Nie masz 10 e plate.
jedrolek
27-05-2007, 10:50
Robisz se knighta ale z taką bronią żeby szło chodzić po foldzie na luzie i robisz lootbagi xD
Ja se zbieram magiem kamienie na goblinach i belty na dwarfach soldierach i potem je przesylam na pallka. No i poco wydawac kase ? Wystarczy chciec zbierac :)
Duzo szybciej i oplacalniej byloby to robic palkiem. Niedosc, ze exp z goblinow to
jeszcze dist z soldierow.
Kiedy byłem low lvlem myślałem, że nie ! Nie sądziłem, że dorobię się paruset K w nie tak długim czasie. Hunt na gsach ( 60 lvl i jest luzik ) - nigdy nie byłem na waste, nawet jak nic nie wypadało, sama kasa + steel helmy + p army = zwrot za bolty. Do tego dochodzą takie itemy jak k arm, k legs, p ammy, silk ...
Lurowanie też przynosi całkiem niezłe efekty, pod warunkiem, że trzeba umieć i wiedzieć gdzie. Na dragach też tak źle nie jest, ale nie da się ukryć, że gsy dla pala rox ( ja na samych boltach miałem około 30k/h na pohu ).
Ważny jest skill, nawet takim 20 lvlem możesz dobrze zarabiać, tylko trzeba mieć dużo dista :)
@Up
A bolty na te gs'y to chyba po 1 gp ea kupujesz, prawda?: >
Wg. mnie kazda profesja moze byc rownie bogata, a to czy tak bedzie zalezy tylko od tego jak kto gra.Ja dla przykladu kupuje bolty w sklepie wiec czesto jestem na - , ale to zalezy takze od szczescia do loota etc..
Piotrek Marycha
27-05-2007, 18:16
ale nie da się ukryć, że gsy dla pala rox ( ja na samych boltach miałem około 30k/h na pohu ).
<wow> ja tyle robie na guardach na faccu bez bohow, bez ryzyka deada lub ze sie nie zworci... co lepsze?
A co do tematu:
Zarabia gracz, nie profesja
<wow> ja tyle robie na guardach na faccu bez bohow, bez ryzyka deada lub ze sie nie zworci... co lepsze?
Według mnie chyba gsy, bo jak siedzisz ciągle na guardach to idzie zwymiotować , a tibia to gra, która ma nam dać rozrywki, a nie monotonności. Może i na gsach jest duże ryzyko, ale o to własnie chodzi! Jak masz dednąć to i tak dedniesz. Dostaniesz laga i zabije Cie gs, albo guard, a gs zrobi to tylko o kilkanaście sekund później...
Według mnie chyba gsy, bo jak siedzisz ciągle na guardach to idzie zwymiotować , a tibia to gra, która ma nam dać rozrywki, a nie monotonności. Może i na gsach jest duże ryzyko, ale o to własnie chodzi! Jak masz dednąć to i tak dedniesz. Dostaniesz laga i zabije Cie gs, albo guard, a gs zrobi to tylko o kilkanaście sekund później...
Nie mowimy tu o rozrywce/adrenalinie(w tibi?!) a o konkretnych liczbach nie patrzac na gracza tylko na oplacalnosc i szybkosc danego expowiska.
Salarigoth
27-05-2007, 23:44
Nie mowimy tu o rozrywce/adrenalinie(w tibi?!) a o konkretnych liczbach nie patrzac na gracza tylko na oplacalnosc i szybkosc danego expowiska.
Poszczesci sie na gsach i prosta sprawa.
Piotrek Marycha
28-05-2007, 20:28
Taa juz jeden taki byl co lubil palka za adrenaline która dostarczaja mu freezy i lagi...
Salarigoth
28-05-2007, 22:46
Taa juz jeden taki byl co lubil palka za adrenaline która dostarczaja mu freezy i lagi...
Wiem nawet ktory,ale nie rozumiem ludzi takich.
@Up
A bolty na te gs'y to chyba po 1 gp ea kupujesz, prawda?: >
Wg. mnie kazda profesja moze byc rownie bogata, a to czy tak bedzie zalezy tylko od tego jak kto gra.Ja dla przykladu kupuje bolty w sklepie wiec czesto jestem na - , ale to zalezy takze od szczescia do loota etc..
bp bolt - 5k, biore jakies 1400 bolt ( okolo 3.5k powinno wyjsc ), z samymi shitami + kasa sie zwraca :) Pare tygodni expilem i nigdy nie bylem na -, a best loot to jakies 20k+ na czysto z jednego hunta
A co do tematu:
Zarabia gracz, nie profesja
ee wybacz nie czytalem tego co napisalem, exp jest gowniany bo 30k/h, ale loot jest bardzo dobry :) To wlasnie mialem na mysli
Salarigoth
28-05-2007, 23:22
ee wybacz nie czytalem tego co napisalem, exp jest gowniany bo 30k/h, ale loot jest bardzo dobry :) To wlasnie mialem na mysli
Pall to ogolnie guwno w expie 80 pall wyciaga 40k-50k/h na dragach.
Pall to ogolnie guwno w expie 80 pall wyciaga 40k-50k/h na dragach.
Niestety całkowicie się zgadzam, nie ma porównania jeśli chodzi o szybkość expienia ms/ed :< Zobaczymy co przyniesie update ( podejrzewam, że nic :P )
bp bolt - 5k
Kiedy gralem paladynem, to kolo 30 levelu zaczalem zuzywac wiecej beltow niz bylem w stanie kupic od graczy. Na 80 levelu szlo mi 1-2 bp beltow na hunta, a sprzedajacego belty znajdowalem raz na tydzien(miesiac?) wiec jesli ktos mi proboje wmowic ze poluje na pohu przy pomocy beltow kupionych od gracza to sklonny jestem uwierzyc ze bije cyklopy i czasem wywrene a gs omija szerokim lukiem.
Kiedy gralem paladynem, to kolo 30 levelu zaczalem zuzywac wiecej beltow niz bylem w stanie kupic od graczy. Na 80 levelu szlo mi 1-2 bp beltow na hunta, a sprzedajacego belty znajdowalem raz na tydzien(miesiac?) wiec jesli ktos mi proboje wmowic ze poluje na pohu przy pomocy beltow kupionych od gracza to sklonny jestem uwierzyc ze bije cyklopy i czasem wywrene a gs omija szerokim lukiem.
wiesz... harmonia to przeludniony swiat, kolejki sa od 14 do 22, poza tym mialem stalych sprzedawcow i co pare dni dni maja backpack :} Boltów PRAWIE nigdy nie brakowalo, ale gdy juz mi brakowalo to dlugo szukac nie musialem, na swiecie takim jak harmonia duzo osob bolty zbiera ;)
W sklepie tez kupowalem bolty ale i tak sie zwracalo bo zazwyczaj wypadaja jakis silki czy inne coś :]
Dziennie wystrzeliwalem do 2 bp bolt i tyle samo bylem w stanie kupic od graczy :)
Zawsze myslalem ze to dziala w dwie strony, wiecej osob sprzedaje bolty, ale jest tez wiecej paladynow ktorzy chca je kupic. Ale nie bede sie sprzeczal, na swiatach non-pvp jest zupelnie innaczej pod wzgledem handlu.
Salarigoth
29-05-2007, 21:31
Zawsze myslalem ze to dziala w dwie strony, wiecej osob sprzedaje bolty, ale jest tez wiecej paladynow ktorzy chca je kupic. Ale nie bede sie sprzeczal, na swiatach non-pvp jest zupelnie innaczej pod wzgledem handlu.
Masz 130 knighta i nie wiesz ile trwa uzbieranie bp boltow a ile sprzedanie?
Masz 130 knighta i nie wiesz ile trwa uzbieranie bp boltow a ile sprzedanie?
Nie wiem, bo belty leca z zaslabych potworow jak dla mnie zeby oplacalnie expic. Chyba tylko minosy i solidery, na ktore kompletnie mi sie nie oplaca chodzic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.