Pokaż pełną wersje : Sumony blokujace respa?
Właśnie, jak wiemy jeśli stoimy piętro wyżej niż potwór się respi (np na demonach, widać go jak się pojawia) to jeśli sumon będzie stał na piętrze z respiacym się potworem a ja piętro wyżej, to będzie blokować respa? Wiem, że to może/jest głupie ale ja tego nie wiem, a przydało-by mi się to...
P.S. Przepraszam jeśli taki temat był, nie znalazłem, a szukałem (oczywiscie po prau stronach przestałem)
Z góry dzięki!
Rezi.
bardzo dobre pytanie! hmmmmmmmmmm... nie mam pojecia! tu mnie masz! ale mysle ze summon to jakby inny gracz czy cos takiego... raczej bloqje. chociaz moze... gram od wrzesnia dopiero, ale wielu osobom <zaawansowani tibijczycy> udalo mi sie pomoc... tobie niestety nie moge... jestem w kropce!:( niemozliwe!;( ;( ;(
A czy nie jest tak, ze jak pojdziesz pietro wyzej to summon znika?
EDIT:
If you move 2 or more levels away from your summons, they will disappear. They will also disappear if you move too far away from them on any level.
Przepraszam, pomyslilem sie ;)
Jalokowy_
03-01-2007, 21:28
@UP: Jak pojdziesz 2 pietra wyzej/nizej to summon znika.
Nie, twoje summony nie blokuja respa.
Carkerek
04-01-2007, 14:32
bardzo dobre pytanie! hmmmmmmmmmm... nie mam pojecia! tu mnie masz! ale mysle ze summon to jakby inny gracz czy cos takiego... raczej bloqje. chociaz moze... gram od wrzesnia dopiero, ale wielu osobom <zaawansowani tibijczycy> udalo mi sie pomoc... tobie niestety nie moge... jestem w kropce!:( niemozliwe!;( ;( ;(
To po co to piszesz? Przeciez za pare postow i takbys sie dowiedzial? ; o
n/c
@Topic
Nie, nie blokuje :P (tak mi sie zdaje : ) )
Griendly
04-01-2007, 18:11
Firstly, you summons dont blocking monsters spawn when you are levele higher than ur summon.
Secondly, you must jump two levels up, so u summon log out :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.