Pokaż pełną wersje : Postanowienia na nowy rok szkolny
Misiek-Coralgol
01-09-2004, 12:23
Wpisujcie to swoje postanowienia na nowy rok szkolny , który mimo wszystko się zaczął i nic tego nie zmieni , jak to brzmiało ostatnie zdanie 5 części henryka portiera ? "Co ma być to będzie , i trzeba będzie się z tym zmierzyć " Czy jakoś tak :) . Więc nie martwcie się , szkoła nie jest najważniejsza ale jakieś cele trzeba mieć . O to moje :
-Większy bunt w stosunku do chamskich nauczycieli.
-Min. średnia 5.0
-Egzamin gimnazjalny : no żeby nie było tragicznie :(
-Nie będe się przejmował że dostałem kapę itd...
she_devil
01-09-2004, 13:12
średnia 5,7 jak sie uda to 5,9 :D przy okazji dla mnie rok zacznie sie dopiero o 17 :P
Dan the Automator
01-09-2004, 13:20
Postanowiem że się będe uczył - cóż, niepoprawny ze mnie optymista ;) Ale starać się będe...
Postanowienia to ze bede sie uczyl i mial przynajmniej sredia 4.0
Ale w tibie tez bede gral :P
Nightwalker
01-09-2004, 13:28
Niebede gral w tibie.
Bede szanowal moderatorow (XD)
Zaczne sie uczyc.
Jak beda wybory na nowych modkow, to moze sam wystartuje :) (moze.... :) )
Blood_Drinker
01-09-2004, 13:39
zdać maturkę, nauczyć się nowych tricków na dualu
Ja niestety większego buntu nie mogę zastosować, w końcu "panowie profesorowie" są trochę ostrzejsi, no i możliwy byłby zapewne wylot ze szkoły, zresztą już dzisiaj na rozpoczęciu nauczycielowi podpadłem trochę :P
A z postanowień.... Może zrobimy to tak:
-zacząć się chociaż trochę uczyć
-mieć średnią chociażby 3.5 (marzenie :P )
-mniej siedzieć przy kompie
To chyba wszystko z rzeczy związanych ze szkołą. Z tym siedzeniem przy kompie to trochę dziwnie, bo jestem w klasie informatycznej :P No ale wiadomo o co chodzi, w sumie mógłbym napisać, że mniej grać na kompie :P
Bo na pewno będę trochę siedzieć chociażby robiąc zadania domowe.
$corcerer
01-09-2004, 14:46
zdam mature :)
znaleźć gdzieś motywację do nauki, nie siedzieć za dużo przy tibii, utrzymać średnią powyżej 4.0 (II kl LO)
zdobyc 100 lvl :p nie no zartuje.... musze wrocic do tibii bo mi sie ostatnio grac nie chce ;)
moje postanowienia:
- jakos przezyc rok szkolny....
to by bylo na tyle :D
Przestanę grozić ludziom, że ich pozabijam, wyrwę głowy, nadzieję na pal, podpalę i będe do okoła tanczył i głośno śpiewał.
- Twoja kolej Khan.
+ Dzień dobry. Mam na imię Khan. Nie zabiłem nikogo od 2 tygodni. I czuję się dobrze.
- Brawo Khan. Tak dalej! Jesteśmy z tobą!
+ ...albo wiesz co? GIŃ!!!
;)
Oto moje postanowienia:
-Mieć średnią powyżej 4.85 (II gim)
-Srać na tibie (i tak ciągle na nią sram)
-Znaleźć sobie nową dziewczynę ?
-Nie tyrać frajerów.
-Nie kasować siostrze simsów
-Kupić sobie fajną komórke
Możliwe jest spełnienie punktów 1,3,4,6 (2 już spełniony, hehe)
Moje postanowienia to:
1. Uczycz sie ,Uczycz sie, Uczycz sie, Uczycz sie, grac. :p
2. Miec średnią przynajmniej 4.0 ( 3 gim)
3.Mniej grac w tibie ( na tyle na ile to możliwe)
4. Zdac dobrze egzamin gimnazjalny ( prosze zeby był dobrze 8o )
5. Nie olewac lekcji i całego roku ( olalem prawie kompletnie 2 klase gim )
6. I jeszcze raz UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, i niegrac w tibie :miecz:
Matheous
01-09-2004, 17:10
-Zdac egzamin gimnazjalny
-chodzic na zajecia dodatkowe regularnie, i ich nie olewac...
-i je POLUBIC(to najtrudniejsze)
-i mniej grac na kompie...
Czwarty punkt... *******E QRWA i tak nic mi to nie da!!! Ale reszty pkt dotrzymam>:(
-Mieć średnią 5.0
-Dobrze zaczęć gimnazjum:D
ja tylko krotko nawiaze do egz. gimnazjalnych: wcale nie jest tak strasznie jak wam wszyscy opowiadaja. Wystarczy miec PODSTAWOWĄ wiedzę z poszczególnych działów i na 60 pkt powinno to wystarczyć. Ja napisałem na 78/100, a nie uczyłem się kompletnie nic. Wystarczyła mi znajomość wzorów matematycznych i czytanie ze zrozumieniem na polskim. Z fizyki, chemi i biologi to ja noga jestem od zawsze, wiec niewazne ile bym sie uczyl, i tak bym sie nie nauczyl :P Wiec powtarzam: wystarczy miec opanowane podstawy z kazdego przedmiotu i bedzie dobrze.
A teraz moje postanowienia:
1. ~ Średnia 4.5 (I klasa technikum elektronicznego)
2. ~ Nie tracić zbyt wiele czasu przy komputerze (to akurat bedzie łatwe przy średniej 9 lekcji dziennie ><)
3. ~ Mieć wreszcie lepsze niż poprawne zachowanie na koniec roku :/
-Zdac do III klasy LO
-Ograniczyć granie na komputerze
-Przejsc Dooma III
-Przejść Max Payna II
-Przejść Warcrafta III
-Przejść Thing'a
-Przejść Gothic'a II
moje postanowienie to skonczyc w tym roku szkole i zdac egzamin (co jest nielatwe.. ostatni egzamin 13 osób oblało)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.