zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prosba o pomoc

RoyalSound
01-01-2007, 00:04
Zwracam sie do uzytkownikow o prosbe.....wiem ze moze to byc prawie nie reale ale jednak bardzo by mi na tym zalezalo. A mianowicie chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis sposob na odzyskanie konta. Gralem przez jakis czas druidem ale kiedy zostalem zpkowany i przestalem grac i teraz zapomnialem pasow. Pamietam tylko acc numer.... co gorsze postac zakladalem 2-3 lata temu i nie jestem pewny co do maila( mozna powiedziec ze jego tez nie pamietam). Rec keya nie mam bo wtedy facc nie mogl go sobie wyrobic. Wiem ze to jest trudna sytuacja bo kazdy moglby tak sobie napisac aby sprobowac kogos zhackowac albo cos ale jednak to jest wyjatkowa sytuacja. Bardzo mi zalezy na tej postac (Witas Soul Shadow). Czy moglby mi ktos powiedziec czy jest jakas inna droga odzyskania konta? Moze jakies napisanie maila do cipsoftu albo gm-ow. Bardzo prosze o szybko odpowiedz.

Piotrek Marycha
01-01-2007, 00:52
Obawiam sie że nawet jeżeli konto nie zostalo juz skasowane, to bez maila go nie odzyszkasz

RoyalSound
01-01-2007, 00:54
Konto nadal istnieje. Ale to jest glupota jakby nie dalo sie odzyskac. Przeciez to jest moje konto i troche nie uczciwe jakbym go stracil w taki sposob. Nie da sie jakos sprawdzic tego..nie wiem po Ip gdzie bylo zrobione albo cos...?

zalfik
01-01-2007, 09:34
To nie jest glupota, tylko zabezpieczenie przed cwaniakami, ktorzy znajac tylko acc nr probowaliby zdobyc czyjes konto.
Krotko mowiac - nie odnajdziesz tego maila = nie jestes juz wlascicielem tego konta ;)