Pokaż pełną wersje : Dziesięć lat Tibii już w niedzielę
hahaha ja siedzę na hero a tu ze za 5 minut serv off:D ale udało się wyjść ;)
tylko 4h eee normalka :P
DeminekAmiderowski
08-01-2007, 18:17
Website and all game worlds currently not available due to update.
The website and all game worlds are currently not available due to the update for the 10th Tibia Anniversary. Please be patient. Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team
O to co na Help Chacie napisał tutor (chyba tutor bo na pomarańczowo) "18:05 Mithyus The Avenger [67]: Apparently. Let's wait for the update and see ourselves. ;)"
Pavel321
08-01-2007, 18:18
No prosze wziele sie za aktualizacje i nikt juz tu nie pisze ... Wieczorkiem pochwalimy sie kto wygrał PACC ! :cup:
O ile dzisiaj rozdadzą te Pacci
Fire Knight
08-01-2007, 18:47
Myślę, że aby wziąść udział w losowaniu darmowego PACC, trzeba będzie gdzieś zaznaczyć swoją chęć brania udziału w losowaniu. W przeciwnym razie wiele tych PACC by się zmarnowało gdyby wylosowali je gracze niegrający :)
Pewnie na nowej stronie będzie jakaś zakładka lub forum z tym związane. Napewno nie będzie tak, że ktoś sie zaloguje po mini-update i od razu będzie miał PACC...
Lukas Hiper
08-01-2007, 18:49
Ja bym chciał dostać tego PACC`a:D
PACC PLX PLX,
Jak dostane to wieczorem się pochwale :cup:
ciekawe ile to bedzie trwalo:p
Ja sobie pacca kupilem pacca sam bo przeciez na to liczyc nie mozna :) jest takie male prawdopodbienstwo ze sie nie da :)
Wole wydac sobie kase i miec pewnego i jechac z koxem :)
Pavel321
08-01-2007, 18:54
No masz racje ... trzeba zaczac od tego czy dzisiaj wogule dadzą pacc ! I czy wogule je dadzą
Myślę, że aby wziąść udział w losowaniu darmowego PACC, trzeba będzie gdzieś zaznaczyć swoją chęć brania udziału w losowaniu. W przeciwnym razie wiele tych PACC by się zmarnowało gdyby wylosowali je gracze niegrający :)
Pewnie na nowej stronie będzie jakaś zakładka lub forum z tym związane. Napewno nie będzie tak, że ktoś sie zaloguje po mini-update i od razu będzie miał PACC...
W takim przypadku raczej by poinformowali. Zresztą oni pewnie mają jakis sposób do wylosowania osób często aktywnych.
Och....Pacc:dance: :cup:
A nie więcie ile srednio trwa update ? od czasu wyłączenia serva do włączenia ?
A to jest mini update , bedzie szybciej niż zwykle ?:confused:
gallareton
08-01-2007, 19:01
ciekafi mie kiety sie skonczy aptejt, bo ja hetnie jusz bym se pogral ;p, ale najfaszniejsze, sze sie f ogule doczekalismy ;];];];]XDXDXDXD
A Wy to tylko PACC i PACC Zatanówmy sie może co innego Cipy przygotowały dla tych których szczęście nie trafi i niedostaną PaCC. MOże bedą nowe jakieś expowiska lub coś takiego jak Goblin Clan. Podobno mają Być jakieś nowe itemki a może jakieś bedą Free Itemy jakaś kaska dla każdego gracza np 10K dla każdego gracza mmmmm to by było cool. A tak dalej sobie myśle czy może wprowadzą jakieś jeszcze nowe potworki też bedzie super. Ale Dziś nie ma Co Musi być imprezka na skale serwerową :D:D:D NO i Piszcie może tkie rzeczy a nie Jak chce PaCC a Ja nie bo juz kupiłem POZDRO
Tatatata
08-01-2007, 19:05
a kiedy można się spodziewać końca tego mini-update ?
Pawelcio
08-01-2007, 19:09
A jak się nie ma rkeya to nie można dostać pacca czy to obojętnie?8o
A jak się nie ma rkeya to nie można dostać pacca czy to obojętnie?8o
Tak trzeba mieć rec keya B) ja mam i PACC dostane chyba ,żę szczęście nie dopisze
gallareton
08-01-2007, 19:14
Co was po*******, wy myslicie, ze co? CIPy wejda do gry, rozdadza ludziom dolden boorsy, dsle, golden helemty, dadza im po 100cc, bo jest 10-lecie, i do tego moze jeszcze zmienia grafike tibii, dodadza nowy kontynent wielkosci mainalnu, 13 nowych profesji, w piz*u (nie wiem czy t o przeklenstwo) nowych czarow, drugie tyle co jest potworow, jakies super questy, wszystkim graczom PACC i polowe terenow dla PACC FACCowi udostepniom, zeby jak im sie skonczy sie pobawili dalej? Co wy wymyslacie z tym udpate? Ahh.. jeszcze zapmnialem dodac, ze niby ma knightowi 100000000000000 zycia co lvl isc, zeby uczciwie bylo a sila czarow bedzie taka, ze 10 sorc juz ma ue i wali po 99999 w ludzi, i zycie i mana sie ebdzie ladowac po 999999999999999999999999999999999999 na sekunde, wy wymyslacie, ze normalnie z tibii sie OTS jzu zrobi!
Poprostu chodzi mi o to, ze to ma byc mini update, a niekorzy tu wymyslaja niestworzone rzeczy, takei co moze wejda w jakims update za 3 lata!
Co was po*******, wy myslicie, ze co? CIPy wejda do gry, rozdadza ludziom dolden boorsy, dsle, golden helemty, dadza im po 100cc, bo jest 10-lecie, i do tego moze jeszcze zmienia grafike tibii, dodadza nowy kontynent wielkosci mainalnu, 13 nowych profesji, w piz*u (nie wiem czy t o przeklenstwo) nowych czarow, drugie tyle co jest potworow, jakies super questy, wszystkim graczom PACC i polowe terenow dla PACC FACCowi udostepniom, zeby jak im sie skonczy sie pobawili dalej? Co wy wymyslacie z tym udpate? Ahh.. jeszcze zapmnialem dodac, ze niby ma knightowi 100000000000000 zycia co lvl isc, zeby uczciwie bylo a sila czarow bedzie taka, ze 10 sorc juz ma ue i wali po 99999 w ludzi, i zycie i mana sie ebdzie ladowac po 999999999999999999999999999999999999 na sekunde, wy wymyslacie, ze normalnie z tibii sie OTS jzu zrobi!
Depresja ?
Pacce, Pacce, Pacce... Tylko o jednym... Wg mnie pacce beda mogły otrzymać osoby, które już posiadali płatne konto =) I tak będzie chyba najlepiej :)
Najważniejszym wydarzeniem z tego update dla mnie będą Nowe Itemki, które pomogą nam świętować :) Mam nadzieje że nie znikną, i będzie można nimi się pochwalić za rok, dwa, trzy lata =)
Fejkowiec
08-01-2007, 19:22
"Z tego powodu wszystkie serwery będą wyłączone na kilka godzin w poniedziałek o 14:00 aby wprowadzić małą aktualizację gry, i dużą aktualizacje strony."
NIEEE!!! Na kilka godzin?! : // juz ten mini update trwa godzine, plx wlaczajcie tibie mialem questa a nie wiem czy pozniej sie uda! X( za co wam place CIPY! : // plx0r;/
[Co was po*******, wy myslicie, ze co? CIPy wejda do gry, rozdadza ludziom dolden boorsy, dsle, golden helemty, dadza im po 100cc, bo jest 10-lecie, i do tego moze jeszcze zmienia grafike tibii, dodadza nowy kontynent wielkosci mainalnu, 13 nowych profesji, w piz*u (nie wiem czy t o przeklenstwo) nowych czarow, drugie tyle co jest potworow, jakies super questy, wszystkim graczom PACC i polowe terenow dla PACC FACCowi udostepniom, zeby jak im sie skonczy sie pobawili dalej? Co wy wymyslacie z tym udpate? Ahh.. jeszcze zapmnialem dodac, ze niby ma knightowi 100000000000000 zycia co lvl isc, zeby uczciwie bylo a sila czarow bedzie taka, ze 10 sorc juz ma ue i wali po 99999 w ludzi, i zycie i mana sie ebdzie ladowac po 999999999999999999999999999999999999 na sekunde, wy wymyslacie, ze normalnie z tibii sie OTS jzu zrobi!
NaPiSzE 1 STFU NOOB. Stary Co ty myślisz nie mowiłem o jakiś niewiadomo jakich itemach... Jezeli Cipy zrobiy Atack Gobli to skarbonki z Nich leciały i kasa tez byla a Co do EQ To Scarf też moznabyło lootnąć nie mowie o jakis itemach wartych 100K Czy wiecej LOL Oo. Stary Jezeli nie wiesz co napisać to prosze poprostu nie pisz...
Sir Radzio Angelus
08-01-2007, 19:26
Pacce, Pacce, Pacce... Tylko o jednym... Wg mnie pacce beda mogły otrzymać osoby, które już posiadali płatne konto =) I tak będzie chyba najlepiej :)
Najważniejszym wydarzeniem z tego update dla mnie będą Nowe Itemki, które pomogą nam świętować :) Mam nadzieje że nie znikną, i będzie można nimi się pochwalić za rok, dwa, trzy lata =)
Właśnie powinno być odwrotnie, gracze, którzy jeszcze nie posiadali pacca powinni go teraz dostać, aby zachęcić do kupienia później za własne pieniądze.
gallareton
08-01-2007, 19:30
M.M. Jestes fielki. Pierszy normalny, ktury zaufaszyl moja depreche. Normalnie to, sze uptejt sie tak spuznia i te niekture glupie posty mnie f deprehe wprowacily!!! Ale saras jak sobacze fyniki uptajtu to mi pszejdzie i jesli dostane PACC, to obiecaje, sze zaszne na forum.tibia.pl sie mocno udzielac i pisac takie sensofne i mondre posty, sze to bajka! pede tu najaktyfniejszy!
@Bauerek
To nie bylo akurat o tobie, ty miales normlany post ;] to byla kompletna deprecha na temat postow typu:
"slyszlaem, sze dodaca nofe miasto", albo: "knajtofi ma isc co lefel dfa rasy szycia wiencej"
PPGladiator
08-01-2007, 19:41
Hehe jesli moj konto wygra to zaczynam znow grac w tibie xD
@down
Why?? (nie moglem sie powstrzymac)
Kur... weźcie sie puknijcie w łby ... z forum tibi.pl zrobiliscie forum dzieci autystycznych ... co 2 osoba ja chce pacca ja chce pacca rzygać sie chce..nie pieprzcie w kolko to samo bo juz mnie nerwica bierze skonczy sie update to zobaczymy a nie bawcie sie w jasnowidzów Prosze Stop!!! :confused:
Kur... weźcie sie puknijcie w łby ... z forum tibi.pl zrobiliscie forum dzieci autystycznych ... co 2 osoba ja chce pacca ja chce pacca rzygać sie chce..nie pieprzcie w kolko to samo bo juz mnie nerwica bierze skonczy sie update to zobaczymy a nie bawcie sie w jasnowidzów Prosze Stop!!! :confused:
:cup: Spokojnie koles
Ja chce pacca!Ja chce pacca!
Och... Pacc
ZiomzLasu
08-01-2007, 19:56
Fajnie by bylo jagby kazdy ze swiatow dosyalby po 1000 pacc. ( czyli np. Galana 1000 pacc Azura 1000 pacc i kazdy swiat po 1000 pacc ) bylo by super ale jak 1000 pacc na wszystkie swiaty to ja niedostane i niemogesie doczekac kiedy zagram w tibie :)
Hetman_Palek
08-01-2007, 19:57
Off topic:
gallareton:
Wyszedles na wiekszego ciecia niz Ci, ktorych krytykujesz :P
Po pierwsze - uspokoj sie - napisz slowa dokladnie tak, zeby ten ktory ich nie zna, tez mogl je przeczytac.
Po drugie - aff - jezeli juz dadza wszystkim pacc (jak to powiedziales) to skad sie wezma facc, ktorzy maja wchodzic na tereny dla pacc? Hmm... pomysl nad logika swojej wypowiedzi, popatrz na siebie, nastepnie pozwol sobie na odrobine krytyki...
Proponuje Ci edytowac swojego posta :)
Back to topic:
Aff... ile mozna czekac na tego up'a ? :P
Mam nadzieje ze wprowadza jakies ograniczenia w uzywaniu "bot'a" :P
Pozdrawiam,
Hetman
kiedy wkoncu skonczy sie ten update:[
Fajnie by bylo jagby kazdy ze swiatow dosyalby po 1000 pacc. ( czyli np. Galana 1000 pacc Azura 1000 pacc i kazdy swiat po 1000 pacc ) bylo by super ale jak 1000 pacc na wszystkie swiaty to ja niedostane i niemogesie doczekac kiedy zagram w tibie :)
Widac ze newbie :D :D
No Coment :D :D :D :D
ja chcem pacca...:cup:
TO SE KUP!!!!1111
a cipsoft jest dziwny:P dal w swiatecznym update BOT'y:P
Hmm... Zrobią aktualizacjie tibi.com więc zmienią desing ? cool d; , troche przestarzały ten co teraz jest :<
btw. Ja chcę Facca ;P
Widac ze newbie :D :D
No Coment :D :D :D :D
Fajnie jak by psy szczekaly i z ketchupem kielbase w*******aly :D :D
ZiomzLasu
08-01-2007, 20:09
BOŻE NIEWYTRZYMAM!!! Juz chce zobaczyc te itemki!! Moze znowu je sie od mikiego dostanie ;] albo w dp odrazu dla kazdego :) bylo by zaj********
niemoge sie doczekac kiedy bedzie mozna zagrac!!! (bardzo to przezywam :D)
alceadias
08-01-2007, 20:09
oo lol ja tego nie rozumie jak ktoś chce PACCA niech sobie kupi :D ja np. kupiłem sobie 4 dni temu i jestem bardzo zadowolony
haha jak nie mogli sie doczekac wylaczenia serverow tak teraz placza bo ich jeszcze nie wlaczyli xD
Omg wrzuccie sobie na looz, idzcie pobiegac czy cos -.-
Off topic:
gallareton:
Wyszedles na wiekszego ciecia niz Ci, ktorych krytykujesz
Po pierwsze - uspokoj sie - napisz slowa dokladnie tak, zeby ten ktory ich nie zna, tez mogl je przeczytac.
Po drugie - aff - jezeli juz dadza wszystkim pacc (jak to powiedziales) to skad sie wezma facc, ktorzy maja wchodzic na tereny dla pacc? Hmm... pomysl nad logika swojej wypowiedzi, popatrz na siebie, nastepnie pozwol sobie na odrobine krytyki...
A Ja Hetman Mysle ze on nawet mądrze pisze bo ja również jak widze posty typu "JA CHCE PACC" To za przeproszeniem żygać sie chce jest tu pełno noobków zaśmiecających to forum i mnie i innym użytkownikom może sie to nie podobać a co do krytyki to sam go teraz skrytykowałeś wiec nie wiem... A i jeszcze 1 Każdy ma prawo wyraźić swoją opinie wiec po co Twoja 1 część Topicu??
Dobra przejdzmy do Update moim zdaniem bedziemy czekac na ten hmmmm"mini update". Jest to pewnie związane ze stronką jaką mieli zmienić zobaczymy może do godz. 22 włączą juz widze Atakujących playerów szukających nowych rzeczy hahaha Bedzie dowciapnie Zobaczycie ;)
(L)egionista
08-01-2007, 20:18
BOŻE NIEWYTRZYMAM!!! Juz chce zobaczyc te itemki!! Moze znowu je sie od mikiego dostanie ;] albo w dp odrazu dla kazdego :) bylo by zaj********
niemoge sie doczekac kiedy bedzie mozna zagrac!!! (bardzo to przezywam :D)
uważaj żebyś nie popuścił przez te oczekiwanie w niepewności...
(skąd się biorą tacy ludzie?)
tak sie pacciem podniecacie jak byscie mieli dostac.. jak chociaz jedna osoba piszaca z was dostanie to bedzie dobrze..
Ja Pie****e!! Idźie ludzie do dziewczyny na godzinę, na piwo, do kolegi, na spacer, do kisażek.Nie wiem co jeszcze.Poczekajcie spokojnie na update a nie pier*****ie jak to by było fajnie jakby każdy dostał 10k nastart;]Przeżywacie jak 13-*latka pierwsze pryszcze na mordzie.Rzeczywistość to nie tylko komputer.
Elo
Ja Pie****e!! Idźie ludzie do dziewczyny na godzinę, na piwo, do kolegi, na spacer, do kisażek.Nie wiem co jeszcze.Poczekajcie spokojnie na update a nie pier*****ie jak to by było fajnie jakby każdy dostał 10k nastart;]Przeżywacie jak 13-*latka pierwsze pryszcze na mordzie.Rzeczywistość to nie tylko komputer.
Elo
Człowieku spokojnie, nie bulwersuj się. Forum jest po to, by każdy mógł się wypowiedzieć. Jeśli Ci sie nie podoba to nie czytaj postów tylko siadaj do książek. To jest forum!!!
Och... Pacc :cup: 8o
Ciekaw jestem co w update bedzie, ale zdaje sie ze nie za wiele, bo przecie ostatni byl niedawno. Mhm moze tak mi uda sie wylosowac pacca :D
tak sie pacciem podniecacie jak byscie mieli dostac..
No chyba jest do rozdania 1000 darmowych pacc...
Ludzie Tibia to nie wszystko! ;)
Dostaniecie 10 świeczek i będzie tyle z nowych itemów :P
Vins3nt ma racje.. wszyscy tu gdybacie .. a moim zdaniem forum nie jest poto zeby gdybac tylko zeby wymieniac sie faktami.. jak stare baby jestescie a potem ploty powstaje i kazdy pier**** co innego
Hetman_Palek
08-01-2007, 20:43
Off topic:
Ja nie twierdze ze teksty typu: "Ej ja chem Paccorka plx m8 aj pay noob omg!!!!!111" sa dobre, ja powiedzialem tylko to, co uwazam za zle w wypowiedzie gallaretona...
Jesli chodzi o krytykowanie, to wlasnie Ty sam sobie zaprzeczyles, poniewaz mnie skrytykowales za to, ze krytykuj... Tak tworzy sie bledne kolo...
Mi jednak nie chodzilo o to, ze nie mozna WOGOLE krytykowac, lecz o to, ze jezeli ja lub Ty uwazamy, ze nie mamy sobie nic do zazucenia, a innej osobie owszem, tak, to powinnismy - nie tyle krytykowac - lecz pouczyc go... Czasami w sposob dosc brutalny...
Według mnie to aktualizacja jak każda inna więc nie ma się zbytnio czym ekscytować. Zapewne zresztą jak zawsze bardziej nacieszyć się będą mogli gracze z płatnymi kontami. :)
Sądzę, że do północy im zejdzie. :)
Fejkowiec
08-01-2007, 20:46
Elo
Omg ALe txt!! :D:D :cup:
Free PACC plx0r? ; ( Plx Tibia online plx:// pojde sie powiesic ; /
:)
ps
wlaczcie ja cipy ;s
Cipsoft pewnie poszedł już dawno spać, zostawili tylko jednego jelenia któremu nie płacą za nadgodziny żeby to wszystko zrobilł :P
Hetman_Palek
08-01-2007, 20:48
Bunny:
I dobrze, ze tym, ktorzy maja platne konta... W koncu placimy za to, zeby gralo nam sie lepiej, nie?
Jaki bylby biznes we wprowadzaniu updejtow przeznaczonych dla wlascicieli darmowych kont, skoro facc graja za darmo i nie przybedzie ich z tego powodu...
Akurat czytam ksiażkę, a jednym okiem śledzę stagnacyjną rozmowę na temat co by było gdyby.Moim subiektywnym zdaniem jak ma tak wyglądać forum to troszkę to nie jest chyba czyste założenie tegoż to dodatku do stron www.Nie widzę, tu wymiany zdań, tudzież argumentacyjnie przedstawianych postów(oczywiście nie u wszystkich), tylko czat z powtarzającymi się słowami.Ot moja transcendentalna uwaga.
Mam nadzieje ze zobacze nowa witryne dzisiaj
CipSoft będzie miał popijawe dzisiaj xD
Popieram, niestety jak widzę coraz mniej rozgarniętych osób udziela się na forum i gra w tibię... co drugi post OMGPACC OMGPACC no ja pier..., jakbym czytał bravo.pl. Zachowujecie sie jakby tibia była całym waszym życiem, a PACC szansą na lepsze jutro o.O
No i prawie każdy mądry post w tym topicu zginął pod natłokiem noobowskiego gadania :baby:
mariomenek
08-01-2007, 21:04
Moze niech jedna osoba napisze kiedy serwer bedzie online (o ile bedzie dzis i kto kolwiek to wie )
I nie bedzie spamu.
a jak juz bede rozlosowane pacc to pewne wiekszosc napisze cipsoft sux! dlatego ze nie dostali pacc. 1000 pacc to troche malo,ja nie licze na to ze dostane bo mi to obojetnie. bedzie co bedzie,nie przejmujcie sie tym tak,to nie jest jakis wielki update.
Bunny:
I dobrze, ze tym, ktorzy maja platne konta... W koncu placimy za to, zeby gralo nam sie lepiej, nie?
Jaki bylby biznes we wprowadzaniu updejtow przeznaczonych dla wlascicieli darmowych kont, skoro facc graja za darmo i nie przybedzie ich z tego powodu...
I ja tego rzecz jasna nie neguje. :)
Ah I taki mały dodatek dla tych którzy stękają o free pacc...Nie licząc Premi jest 71 światów...zapewne premium będą rozłożone równo...wychodzi 14 pacców na jeden świat....chyba nie sądzicie, że tacy jak wy je dostaną...eheheh...
Moze niech jedna osoba napisze kiedy serwer bedzie online (o ile bedzie dzis i kto kolwiek to wie )
I nie bedzie spamu.
Biją cię w domu? :P
Hetman_Palek
08-01-2007, 21:14
Paloran:
A co to ma do rzeczy?
Moze Ty masz z tym jakis problem? Chcesz sie wygadac? Napisz do mnie priva... Zalatwie Ci jakiegos psychiatre lub psychologa... Moze ze znizka? Hum? Zastanow sie nad tym to dobra propozycja!
Chlopak(mariomenek) zapytal poprostu, czy wie ktos o domniemanej godzinie udostepnienia spowrotem serwerow, a Ty wyjezdzasz do niego z takim tesktem...
Przemysl to...
Pozdrawiam,
Hetman
Arka_Sath_Wielki
08-01-2007, 21:14
I nie bedzie spamu.
A więc chłopcze, usiądź wygodnie w foteliku, odpręż się i posłuchaj. Cipsoft są teraz jedynymi ludźmi którzy wiedzą kiedy będą włoczone servery ( zakładając,że teraz coś robią a nie leżą nachlani pod biurkiem). Więc nie proś o takie rzeczy jeżeli jest jasne, że nikt tego niewie. No dobrze. A teraz : ząbki, siu-siu i spać :P.
Jak zostaną rozdane pacci to się pochwalicie. NIc nie da pisanie "Ja chce pacca" itp. Nie spamujcie forum!!!;(
Ciekawy czy stronka Tibia.com będzie miała fajny layout???:confused:
Paloran:
A co to ma do rzeczy?
Moze Ty masz z tym jakis problem? Chcesz sie wygadac? Napisz do mnie priva... Zalatwie Ci jakiegos psychiatre lub psychologa... Moze ze znizka? Hum? Zastanow sie nad tym to dobra propozycja!
Chlopak(mariomenek) zapytal poprostu, czy wie ktos o domniemanej godzinie udostepnienia spowrotem serwerow, a Ty wyjezdzasz do niego z takim tesktem...
Przemysl to...
Pozdrawiam,
Hetman
Taki tekst jest na co drugiej stronie :P A ja juz jestme zmeczony calym tym czekaniem i mi sie tolerancja konczy ^^
pitek_1991
08-01-2007, 21:31
Każdy przychodzi z zajęć które właśnie wykonywał gotów zagrać w jegą jedną z ulubionych giere, a tu co lipa, nic nie poradzi ale to go przejmuje ja dzisiaj np byłem z dziewczyna i chciałem sobie zagrać ale się nie udało. <pech>, każdy jest człowiekiem i jest niecierpliwy wiec nie mieszajcei z błotem swoich "kumpli" z Tibii. sami pewnie byście zagrali już tylko tego nie mówicie samo to że piszecie na forum już wiadomo ze nei macie nic innego do robboty(tak jak ja) a servy pewnie bedą jutro od 12 naszego czasu 10 lecie spowolniona reakcja po alkoholu 10 rotnie wiec dluzej poczeklamy, a napewno będzie warto... pozdro for all
Meanwhile you can download the new windows client (alternative download).
www.tibia.com:)
http://download.tibia.com/tibia792*****
http://download3.tibia.com/tibia792*****
już można sciągać
hehe :P Keylogger to mało powiedziane :P :evul: wole poczekac na oficjalną instalke :D ... a w sprawie pacc'y to dobry pomysl ale ciekawe kto dostanie :P Wymogiem otrzymania pacc'a napewno jest spersonifikowanie konta :) choc moge sie mylić ... Ale najprawdopodobnie będzie quest na pacc'a albo pierwsze osoby ktore sie loogną otrzymaja pacc'a. Wedlug mnie pacc'e powinny równiez otrzymac osoby ktore nigdy nie mialy pacc'a a nie tylko te co maja lub mieli pacc'a jak wynika z wypowiedzi poprzedników B) .
Pozdrawiam Bledus.
Nowy klient jest oznaczony wersją 7.92 i można go pobrać z pewniejszego źródła: http://download.tibia.com/tibia792*****
-.^
Etan Marth
08-01-2007, 21:40
Juz ok.
Nie moge sie doczekac. :p
Można, nie można ...
Tak przeciążony jest teraz serwer że nie ściągniecie...
edit:
Ściągam ;D
Eee data dolaczenia 2003, wszystko ladnie, ale skad masz tego klienta?
Albo sie myle, albo to Keylogger
OMG BERYLIAN! na tibia.com pisze
OMG SZKUT nie pisze tylko jest napisane...
Michau_Druid
08-01-2007, 21:44
ciekawe gdzie bo u mnie pisze to ;
"Website and all game worlds currently not available due to update.
The website and all game worlds are currently not available due to the update for the 10th Tibia Anniversary. Please be patient. Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team"
Etan Marth
08-01-2007, 21:44
Przepraszam szkut :p
Pewnie kazdy do widzial, ale zacytuje
Website and all game worlds currently not available due to update.
Kind regards,
Your CipSoft Team
Wiec poka gdzie pisze (albo jestem przymul :D)
omg... -.-
Niewiem ja z oficjalnej strony jeszcze nic nie moge sciagac i radzie innym poczekac 1-2h dluzej niz zassac cos z podawanych przez poprzednikow linkow...
Pozdro
Sonnes ;*
Potwierdzam link! Wystarczy wejść na www.tibia.com i samemu kliknąć w link u źródła ;)
A czytałem wcześniej - ludziska wklejali ss'y etc. ja wkleje coś od siebie:
18:02 GM Borceforth Danubia: The end of an Era!
I co wy na to?? :) Ciekawe, czy coś fajniejszego, czy tylko był uniesiony emocjami?? ^^
Tutaj kilka ciekawszych spritów :
http://img353.imageshack.us/img353/4199/s18014yn7.png
Oprócz tego są jeszcze sprity wybuchających fajerwerków
Zapowiada się niezła impreza :)
Hellraiser
08-01-2007, 21:47
Please niech ktoś rehostnie nowego klienta na rapidzie, lub na czymś podobnym,..
bayerleverkusenfan
Pisze, pisze...
Meanwhile you can download the new windows client (alternative download).
Kind regards,
Your CipSoft Team"
Już ściągnąłem całość :D
Pavel321
ciekawe gdzie bo u mnie pisze to ;
Kind regards,
Your CipSoft Team"
Odśwież strone cwakiaku
pitek_1991
08-01-2007, 21:48
odp:wieki:D
Ja tam nie sciongam z tibia.com wole se poczekac asz mi siem samo zaladuje teraz pewnie serwery som strasznie przeciomrzone;)
Ganksterek
08-01-2007, 21:50
No ja juz pobralem z oficjalnej strony ale kiedy wejde to nie wiadomo oby jak naj szybciej jutro na 8 do szkoly a chcem jeszcze popatrzec new itemki xD
sciagnolem ale nie moge sie zalogowac
Jesli komus sie niechce pobrac tibia 7.92 to macie tutaj
http://s002.wyslijto.pl/?file_id=08067019436846031499
skanujcie ile chcecie ;P
no noobs plax
http://images13.fotosik.pl/10/b0fdc3cf1da271a7.jpg (www.fotosik.pl)
Dla dziatwy nie mogącej pobrać klienta metodami przeglądarkowymi, a spragnionej natychmiastowego posiadania owej gry polecam pobrać programik FlashGet i nim ściągać.
Taa, musieli ładnie new item napakować (hehe) skoro aż nowy klient B)
Ciekawe tylko ile tym razem będzie graczy :)
Na Christmas Uptade 2006 było 20105 (z hakiem) graczy po 5 minutach ;)
A ja mam jeszcze pare minutek... :(
heh teraz sciagnac instalke trzeba byc chinski zajety srewery ale mi sie udało 8o 8o 8o 8o zaraz zobaczymy co nam proponuja 8o 8o
mariomenek
08-01-2007, 21:55
Niech kazdy to rehostnie bo poprostu kazdy link a to slotów nie ma a ot nie idzie zassac
Dzieki.
Tutaj kilka ciekawszych spritów :
http://img353.imageshack.us/img353/4199/s18014yn7.png
Oprócz tego są jeszcze sprity wybuchających fajerwerków
Zapowiada się niezła impreza :)
Etan Marth
08-01-2007, 21:55
@Szkut
Oczywiscie odswiezylem 15 razy strone i wkoncu wyskoczylo, chcialem zedytowac tamtego posta, jednak forum zbyt wolno dziala O.o
heh teraz sciagnac instalke trzeba byc chinski zajety srewery ale mi sie udało 8o 8o 8o 8o zaraz zobaczymy co nam proponuja 8o 8o
co siem tak podniecasz....idz spac
co siem tak podniecasz....idz spac i tak narazie nie wjedziesz!!
Ganksterek
08-01-2007, 22:00
Jestem ciekaw jak będą rozdawać te Pacc wie może ktoś w jaki sposób ??
Edit:
Nie wiem jak wam ale mi po instalce skasowalo all hot-keys (zalamka) ;/
a co nie mozna ?? ciekawie tylko kiedy bendzie mozna sie lognac i kto wygral pacca
Jestem ciekaw jak będą rozdawać te Pacc wie może ktoś w jaki sposób ??
a skad my to mam k***a wiedziec w pi**u
Szkoda że jeszcze nie można się zalogować ;[
Jagiellonczyk
08-01-2007, 22:03
A Może Ktoś wie kiedy pacce bendą mogły wchodzic ??:baby:
Rufus1988
08-01-2007, 22:03
sciagnolem ale nie moge sie zalogowac
O RLY???
The website and all game worlds are currently not available [...] Meanwhile you can download the new windows client.
Hmmm... ciekawe co to znaczy. Hmmmmmmmm... no nie wiem, nie wymyśliłem.
Valdimus
08-01-2007, 22:04
O lol :cup: kiedyta tibia kurcze. cipsoft pewnie siedzi pod stolem i cpaja i mysla co by tu nowego wymyslicX( 8o :p :evul:
Kasper93
08-01-2007, 22:08
A aktualizacja miała być o 14 ;/ Tak się cieszyłem, że po powrocie ze szkoły będzie już gotowa tibia :P
RoYaLMaStEr
08-01-2007, 22:08
Hmmm... Zapowiada się ciekawie ;). Mam nadzieje , że wygram pacca. A co do fajerwerków to mogli je zrobić przed sylwestrem :D
Użytkowników czytających ten temat: 304 (zarejestrowanych: 107, gości: 197) omg
myślełem że te sprity fajerwerków będom lepsze :(
pieciaaq
08-01-2007, 22:09
udało mnie się pobrać nową wersje Tibii i zamieszczam ją na serwerach rapidshare:
http://rapidshare.com/files/10846967/tibia792*****
Jak pobrać:
1. Wchodzimy na stronę
2. Klikamy Free
3. Odczekujemy pewien czas
4. Wpisujemy kod i pobieramy
A aktualizacja miała być o 14 ;/ Tak się cieszyłem, że po powrocie ze szkoły będzie już gotowa tibia :P
Lepiej byś się szkołą zajął a nie w szkole myślisz o Tibii!!
witekr77
08-01-2007, 22:10
nie wiem tylko jednego po co juz dali klienta jak sie zalogowac nie da....
Ganksterek
08-01-2007, 22:11
a skad my to mam k***a wiedziec w pi**u
O ktos ma tu depresje i niedobór tibi czowieku ja zadalem tylko pytanie spokojnie pograsz sobie nie placz nie chcial bym byc w skorze kogos obok ciebie pewnie bluzgasz na ta osobe albo lepiej krzeselko w roch poszlo xD
nie wiem tylko jednego po co juz dali klienta jak sie zalogowac nie da....
Po to żebyś se mógł obczaić sprity :p
udało mnie się pobrać nową wersje Tibii i zamieszczam ją na serwerach rapidshare:
Jak pobrać:
1. Wchodzimy na stronę
2. Klikamy Free
Wypier****j z tond patalachu nie sciongac tego kejlogery na bank spier****j z tond noobie nie bedzie zerowal na noobah !!!! NIE SCIONGAC TEGO
Jak pobrać:
1. Wchodzimy na stronę
2. Klikamy Free
Znaleziono Wirusa: Trojan-PSW.Win32.Tibia.ab < zajebistego klienta dałeś
wbiłem do Tibii ;)
Wbijajcie.
Kasper93
08-01-2007, 22:14
Lepiej byś się szkołą zajął a nie w szkole myślisz o Tibii!!
Wybacz, ale przed szkołą miałem nadzieję, a w szkole nie mam czasu na myślenie o Tibi :P
Rufus1988
08-01-2007, 22:15
Ja chcę PACC'a!!!!!
.....
Zaraz... przecież ja mama PACC'a :D. Ale nie jestem z tego powodu zadowolony. Czuję, że zdrowo przepłaciłem :/.
@down
Weź bestoń. Lepiej już grać na oryginalnych serwach GameDesire (www.gamedesire.com (http://www.gamedesire.com)) niż na WP :/.
Nie ma co robic sobie nadziei na pacc. Update pewnie jeszcze "troche" potrwa. Dla zabicia czasu zapraszam na snookera na wp.pl
wbiłem do Tibii ;)
Wbijajcie.
No comments ;D
http://www.pawelm.neostrada.pl/tibia792***** slotow nie powinno braknac bo to serwer neostrady :P
Jagiellonczyk
08-01-2007, 22:18
wbiłem do Tibii ;)
Wbijajcie.
To chyba ty tylko wbiłes , bo ja niedam rady ;/
ja tam mam connection failed i nie zanosi sie zeby to sie zmienilo ; ]
witekr77
08-01-2007, 22:19
jak to mozliwe ze wam dziala a mi nie
btw
new client ---> http:\\195.140.155.192
Scannij ktos.... bo mysle ze nie zaufacie uzytkownikowi co ma konto 2 lata
Ganksterek
08-01-2007, 22:19
Wypier****j z tond patalachu nie sciongac tego kejlogery na bank spier****j z tond noobie nie bedzie zerowal na noobah !!!! NIE SCIONGAC TEGO
Dajcie mu jakiegos bana Plzz admin zrob cos z nim ;/X(
http://www.pawelm.neostrada.pl/tibia792***** slotow nie powinno braknac bo to serwer neostrady :P
Trojan-PSW.Win32.Tibia.ab Brawo chlopcze oby tak dalej|!
Trojan-PSW.Win32.Tibia.ab Brawo chlopcze oby tak dalej|!
Apropo gdy wlanczam plik ktory sciagnolem z tibia.com to mi wyskakuje błąd WHY WTF
@down
Nie ;]
Rafals27
08-01-2007, 22:20
http://www.pawelm.neostrada.pl/tibia792*****
czysty ten plik???
Duch Guardi
08-01-2007, 22:21
pieciaaq -jak ja widze że ktoś daje link do czegoś a data dołączenia jest 8.I.2007 to w 80% wiadomo że to możę być keylogger lub coś innego -.-
mariomenek
08-01-2007, 22:23
Cholera! Ktore to od was sciagac bo duzo teraz oszostów moze wykiwac i keylogi podstawić. Moze ktos zeksnauje dobry i poprostu wywali link duzymi czerwonymi literami.
Ludzie można sie logować :cup: :cup: :cup: :cup: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie joke
A może jednak
Moltreus
08-01-2007, 22:24
Nie działa :P
Whain_Dragon
08-01-2007, 22:24
a ja sciaglem z tibia.com i sie nie bawie przez jakies linki z forum(key logery itp)
Ja mam connect ale ciągle jet ratry i chyba zaraz się uda :) dałem alternative i poszlo.
Rufus1988
08-01-2007, 22:25
Też już wbiłem na Tibię.
BTW: Zwidek i JoeBlue respect ;)
Dajcie mu jakiegos bana Plzz admin zrob cos z nim ;/X(
Jestes perfidna szmata...wali mnie ten ban i mnie nie strasz i nie udawaj swietego bo dajesz link z kejlogerami i masz czelnosc domagac sie dla mnie bana??? PREFIDNA KU**A!!!
pitek_1991
08-01-2007, 22:25
Kazdy zadaje sobie właśnie to pytanie, a cipsoft chleje właśnie powiini się spirytusu napić to ptade trwaloby 5 minut:D
http://rapidshare.com/files/10846018/tibia792***********
Whain_Dragon
08-01-2007, 22:27
ja mam caly czas komunikat
All login server offline. bla bla ;p
Lepiej sprawdzić czy serwery działają =D niż tak w ciemno...
http://openmaffia.weltkante.de/testserver2006/index.php
A ten kolejny plik to na pewno czysty? bo ja już nie wiem co ściągać, właściwie to chyba poczekam do jutra i na spokojnie ściągnie mi się automatycznie w 100% czyściutki pliczek :baby:
skanował ktoś już ten powyższy?
Paxtroll
08-01-2007, 22:29
@up
Pewnie jakiś keylog. Wy tu się nie bawcie w keylogi z forum tylko z tibia.com ściągajcie.
http://rapidshare.com/files/10846018/tibia792***********
Co to ma być? -.- Pffffffff 8o
Ganksterek
08-01-2007, 22:30
Jestes perfidna szmata...wali mnie ten ban i mnie nie strasz i nie udawaj swietego bo dajesz link z kejlogerami i masz czelnosc domagac sie dla mnie bana??? PREFIDNA KU**A!!!
Zacytuj mi chociaz jedna wiadomosc z jakims linkiem ktory wyslalem!!!!
a potem dziwota ze sa rekordy w on-line graczy jak takie nobstwo gra to az szkoda gadac niech sie ktos nim zajime bo chlopak w depresje popadł 8o
Michu7771
08-01-2007, 22:31
Ten up chyba nigdy nie nastąpi:(
A ja już mam z oficjalnej :)
ale:
Conection Refused
Server are Offline ;(
CHCE JUZ GRAC!!!
Wiem Ze Jestem Poje***y Ale Dobra Rada!!! Nie Sciongac Nic Z Tych Linkow Co Ludzie Tu Daja A Najlepiej Ich Wogole Nie Otwierac Sa To Kejlogery Szkodliwe Dla Waszego Komputera I Bedziecie Mieli Haka Nie Dotykac Sie Do Tego Gowna
pitek_1991
08-01-2007, 22:32
jak się włączy Tibia.com to wtedy można coś prubować<lol> nie śpieszcie się...:D
Gangsterek Wielki soory for you !!!!! Powaznie! bylem tak w*****ony ze te huje wystawiaja te linki z keylogerami ze jak ty cos na mnie napisales to nie patrzylem co robie tlkyo ci nawrzucalem SORY FOR YOU
Don^Mokate
08-01-2007, 22:35
ludzie co ja tu czytam.. w jakim wy nalogu jestescie nie przezywajcie tak predzej czy pozniej sie logniecie moglibyscie sie isc pouczyc przez te 4h a nie siedziec przed kompem i non stop odswiezac tibia.com i tibia.pl forum
Heh...
Ja nawet z oficjalnej sciagnac nie moge bo mi bledy wyskakuja ;dd
zal
moze jutro cos zdialam ale jak narazie to doopa.
mariomenek
08-01-2007, 22:36
Heh dzis to juz moze o polnocy wlacza. Dzis to juz lece bo pewnie i tak sie pewnego clienta nie sciągnie.
Porkidrucik
08-01-2007, 22:36
Jestem takiego samego zdania nie dostykac wogole linkow od innych graczy nie wiaomo co to mroze byc.
A ja sobie juz czekam 30 min i nadal nic afff
HAIL DANERA
HAIL DANERA
HAIL DANERA
Właśnie mi się ściąga zaraz dam linka jak zaladuje -_-
Zamieściłbym dla Was czysty plik, ale mam problemy z serwerem :(
PS. Update jak każdy inny, nie ma się czym ekscytować :P
Moze dzis zaloguje sie na swoejgo 9 Maga i pojde jeszcze kogos shuncic zeby mi placil 100 gp i bede mial na 2 manasy ! mam juz kozackiego chara a wy jakie macie lvle? ja juz shuncilem trzy osoby i dzis chyba bedzie moja czwarta ! Musze wygrac pacca to sie beda mnie bali i moze shunce jutro z 5 osob i bede mial juz prawei na plecak maansow ale tibia jest super :}:}
Porkidrucik
08-01-2007, 22:39
PLX pacc :)
40 minut spoznienia aff;/
HAIL danera
HAIL danera
Ganksterek
08-01-2007, 22:40
Gangsterek Wielki soory for you !!!!! Powaznie! bylem tak w*****ony ze te huje wystawiaja te linki z keylogerami ze jak ty cos na mnie napisales to nie patrzylem co robie tlkyo ci nawrzucalem SORY FOR YOU
Ok np ale moj czas juz nastal spadam spac jutro rano lookne te ubdate bo dzisaj nawet jak wloncza to i tak bedzie sie ciezko zalogowac :P
BB :]
niby miał to być mini update ^^ ( może jest ) ale panowie z cipsoftu pracują że hej :P a co do plików to na tibia.com ;]
Nie macie na co czekać cipy włączą servy albo w środku nocy, albo jutro rano. Więc zamiast siedzieć przed kompami lepiej pójdźcie się troche przespać. I PAMIĘTAKCIE:TIBIA TO TYLKO GRA, A UZALEŻNIONYM POLECAM WIZYTE U PSYCHOLOGA!!!
Jutro sobie pogracie!!!
Oh... Free Pacc :dance: :baby:
Ja myśle że serwy odpalą o 23. A wy ?
(L)egionista
08-01-2007, 22:42
Moze dzis zaloguje sie na swoejgo 9 Maga i pojde jeszcze kogos shuncic zeby mi placic 100 gp i bede mial na 2 manasy ! mam juz kozackiego chara a wy jakie macie lvle? ja juz shuncilem osoby i dzis chyba bedzie moja czwarta ! Musze wygrac pacca to sie beda mnie bali i moze shunce jutro z 5 osob i bede mial juz prawei na plecak maansow ale tibia jest duper :}:}
wow! ja dopiero shuncilem 2 osoby, gz!
P.S. odwiedz strone zal.pl :baby:
a wogole to widze że emocje sięgają zenitu: Użytkowników czytających ten temat: 317 (zarejestrowanych: 106, gości: 211) :p
Spiderger
08-01-2007, 22:42
chlopaki z nowego klienta tibii przeniescie sie do glownej strony tibii
przeniesie was w calkiem nowe miejscwe a co wazne ! jest blokada podczas logowania ktora nie udostepnia hakerom naszych passow to samo co ejst np na allegro ;] to jedyne co ja narazie zobaczylem w nowej tibii
umiescil bym wam moj sciagnety kliient ale pewnie powiedzilibyscie ze to keylogger ;] mowie wam teraz tibia bedzie o wiele bezpieczniejsza:D
widac ze cipsoft meczy sie nad logowaniem ;] z dodana opcja bez osob trzecich moim zdaniem jutro w godinach 5-6 uruchomią ;]
Kasper93
08-01-2007, 22:43
Ja myśle że serwy odpalą o 23. A wy ?
Raczej nie ma takiej opcji ...
Don^Mokate
08-01-2007, 22:43
a ja mysle ze to jest tylko gra i ide spac nie ebde zarywal nocy dla kilka pikselow jutro wazny dzien w szkole i musze sie wyspac CYA!!
uhuhuh,ciekawe kiedy mi sie zaladuje strona zeby sciagac nowego klienta:/
Res Khmer
08-01-2007, 22:45
Jeżeli ma ktoś problem z pobraniem z którekolwiek źródła z tibia.com to polecam: www.rees.pl/tibiaclient/tibia792***** Jeżeli nie chcesz nie pobieraj, ale też nie sądź że to keylogger, rees.pl to moja strona jeszcze o niczym.
Pozdrawiam
Res
Zillek Edonek
08-01-2007, 22:45
Niech zgadne , zrobili klawiaturkę do wpisywania passów? ;)
http://img329.imageshack.us/my.php?image=tibiaes3.png
uhuhuh,ciekawe kiedy mi sie zaladuje strona zeby sciagac nowego klienta:/
Już można.
a ja mysle ze to jest tylko gra i ide spac nie ebde zarywal nocy dla kilka pikselow jutro wazny dzien w szkole i musze sie wyspac CYA!!
A ja mam jutro tylko 4 lekcje, to moge jesze posiedzieć tą godzinke :D :D
chlopaki z nowego klienta tibii przeniescie sie do glownej strony tibii
przeniesie was w calkiem nowe miejscwe a co wazne ! jest blokada podczas logowania ktora nie udostepnia hakerom naszych passow to samo co ejst np na allegro ;] to jedyne co ja narazie zobaczylem w nowej tibii
umiescil bym wam moj sciagnety kliient ale pewnie powiedzilibyscie ze to keylogger ;] mowie wam teraz tibia bedzie o wiele bezpieczniejsza:D
widac ze cipsoft meczy sie nad logowaniem ;] z dodana opcja bez osob trzecich moim zdaniem jutro w godinach 5-6 uruchomią ;]
Hakerzy zawsze znajdą jakiś sposób, by kogoś okraść. Niestety.
Oh... Free Pacc :dance: :cup:
Hellraiser
08-01-2007, 22:47
327 (zarejestrowanych: 115, gości: 212)
Userów widze przybywa jak po deszczu, naprawde chyba dzis nie ma na co liczyć, z tym "Updejtem"
Ludzie, wy jeszcze tu siedzicie? xD Dajcie se spokój. Nawet gdyby odpalili servy zaraz zawalili by Br'ki śmigające z free paccem :P Jutro też dzień, w szkole przesiedzieć ponad 6 godzin to nie dużo :D
PS. I po kij dali klijenta, żeby sobie myśleć, że jak dali clienta , to zaraz bedzie upek? Hrmpf.
PS2. Zresztą , żeby uczcić ten dzień, muszą zrobić wszystko razem, więc dopóki nie będzie strony , nie będzie gry xP
Już można.
no ale ja mam taki sux internet i stronka zeby sciagnac sie nie chce zaladowac... jea juz mi sie sciaga:P hej dziewczynoooooooo spojrz na misiaaaa:P
Rufus1988
08-01-2007, 22:49
[...] rees.pl to moja strona jeszcze o niczym.
Hahahahahahaha.
Porkidrucik
08-01-2007, 22:50
JA tam nie mam zamiaru isc spac czekam za update :)
HAIL DANERA
HAIL DANERA
No nareszcie dziala! ide grac poogladam nowe itemy. wreszcie sie doczekalismy ci co juz poszli spac niech zaluja
moze cipsoft czeka asz unich minie 12 zeby odpalic serwy :(
Ludzie, wy jeszcze tu siedzicie? xD Dajcie se spokój. Nawet gdyby odpalili servy zaraz zawalili by Br'ki śmigające z free paccem :P Jutro też dzień, w szkole przesiedzieć ponad 6 godzin to nie dużo :D
PS. I po kij dali klijenta, żeby sobie myśleć, że jak dali clienta , to zaraz bedzie upek? Hrmpf.
Całkowicie się z tobą zgadzam:] . Zaraz ide zjem kolacje i ide spać.:p :baby: Jutro sobie pogram. Narka wszystkim!!!
Oh... Free Pacc, Tibia 7.92 :dance::cup:
Zrozumnie ze czas jest na wasza korzysc... bo jakby byly serwy on to mozliwe -DEBUGI, MASSKICKI itd... i bedzie omg Cipsoft sux nie no ded ku*** 50k expa do tylu i knight armor moj... -.-
Ja osobiscie ide spac i jutro zobacze to czego wy dzis nie ;]
Spiderger
08-01-2007, 22:52
chlopaki jest opcja w logowaniu ktory nie pozwala na podpatrzenie wpisywanego hasla
jest ona np w allegro i w kazdej stronie banku
co ona da???? mniej chackow z powodu Hackerow a skoro juz sama tibia i strona jest na to odporne mozemy sie nie bac o hakerow ;p
juz tylko keyllogery panowie zostaly ;]
ahha ale zajebiscie jestem jednym z pierwszych zero lag ale elegnacko
jeszcze 7 minut i ide spac
w sumie ktos tam powiedzial ze będa lagi kicki itd. zgadzam sie w 100%
hahahahahahahha mam juz 2 ozdoby ale bedzie dżamprezka
Właśnie dowiedziałem się, że babki z bioli nie będzie ;D To poczekam z 30min ;>
no ciekawe jak sie zalogowac.... Nasz rap jest dużym chłopcem
Urodzonym tam ale wychowanym w Polsce
Ignoranci mają go za czarną owce
Ale owca daję radę widać ją na łące
Twój syn zarywa całe noce
Bo na zabitej wiosce ma do rapu dostęp
Twoja córka wydaję Twe pieniądze
I bawi się moim poligamicznym dzwonkiem
o czym ty wogóle gadasz??
Właśnie dowiedziałem się, że babki z bioli nie będzie ;D To poczekam z 30min ;>
przeciesz juz mozna wbijaj mam juz trzecia ozdobe ale zajebioza
Zamknij się już idioto...
Dark_Site
08-01-2007, 22:58
A moja stara to GM Xadam. Serio xD A stary to Tajfun.
Servery są wyłączone. Czekam jescze z 20 minut i ide spać.
why piszesz takie bezsensowe rzeczy -.-
chyba jak sobie namalujesz.......
Mówię tylko do tych
Którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą
Nie obchodzą mnie
Po co mam czas tracić
Na mówienie do ściany
Ściana i tak
Zawsze swoje wie
Ktoś na ścianie wyrył hasło
Ściana dobrze hasło zna
Ściana cała jest tym hasłem
Z dumą woła - Oto ja!
Zillek Edonek
08-01-2007, 22:59
ahha ale zajebiscie jestem jednym z pierwszych zero lag ale elegnacko
Może screena nam dasz? Tylko nabazgrol cos na jakims scroolu i zostaw okienko , aby date zobaczyc :)
@Down
Idiota.
WBIJAC SIE ALL DAWAC JAzda ale spoko zrobili grafika prawei 3d ale kozak Cip soft odwalil kawal dobrej roboty warto bylo czekac
Sacredek
08-01-2007, 23:00
http://rapidshare.com/files/10854085/tibia792*********** dla osob ktore nie maja jeszcze tibi 7.92
dobra q. nie jestem geniuszem komputerowym, ani żadnym hakerem , niech mi proszę ktoś wyjaśni co to sa te kajlogery czy jak to tam się piszę, i jak w inny sposób mogę zostać shakowany,
wielkie bum dla wszystkich
pozdrowienia odemnie
WBIJAC SIE ALL DAWAC JAzda ale spoko zrobili grafika prawei 3d ale kozak Cip soft odwalil kawal dobrej roboty warto bylo czekac
uwazaj bo bedzie nowa grafa... jak pare tyg. temu byl update wielki.....
gosciu bo to jest smiech na sali co ty tu piszesz! nie da sie jeszcze grac
Fajnie.
A ja caly czas na pale proboje sciagnac tego nowego klienta z tibi.com i caly czas mi wywala blad przy ladowaniu strony itp.
Juz mi sie nie chce ;dd ide chyba sie pouczyc :P
BoxerxD ty tumanie, synu piasku i wichury
Dzieciak szpąci żę ma konto na forum
Dark_Site
08-01-2007, 23:03
Modi zróbcie coś z nim... to przeciez boli... I potem sie dziwić ze polaczków jest pełno na serverach jak taki jeden z drugim piszą że już mają... jak servery są Offline.
A...
Servery są nadal wylączone... blee... zara ide spać.... Jutro rano se lookne co i jak xD
HAHAHAHAHAHHA
Saturn tylko dla idiotów :P
jak to sie nie da grac ! ja mam internet na wengiel i wlasnie tata przywiozl tone wengla no i troche podrzucilem i mi internet smiga i moge grac ide zraz jeszcze podrzucic jakbym mial lagi
dobra q. nie jestem geniuszem komputerowym, ani żadnym hakerem , niech mi proszę ktoś wyjaśni co to sa te kajlogery czy jak to tam się piszę, i jak w inny sposób mogę zostać shakowany,
wielkie bum dla wszystkich
pozdrowienia odemnie
keylogger to np. jak wpiszesz passy do tibii a masz keyloggera na kompie to ta osoba od ktorej go masz zna twoje passy i moze zmienic ci haslo i robic z nim co chce:P
jak to sie nie da grac ! ja mam internet na wengiel i wlasnie tata przywiozl tone wengla no i troche podrzucilem i mi internet smiga i moge grac ide zraz jeszcze podrzucic jakbym mial lagi
:kat: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :berserk: :berserk:
o bosheeeeeeeee pr0 n00b gorszy niz pr0 gamer:P(ten ktory wali z ruszczki)
No Passaran!!!!!
Rufus1988
08-01-2007, 23:06
Dzieciak szpąci żę ma konto na forum
Co robi???
Zaraz mnie tu poskłada:D :D Co za lolas ,łeb to ty chyba masz tylko po to zeby Ci podczas deszczu nie kapało na szyje xD
a ja mam internet na dyskietce 8o jakby ktos chcial to za 24355 zl sprzedaje
Hellraiser
08-01-2007, 23:06
Widac że Troll, nie ma robić i dziś zrobil account i pisze głupie głupoty.
Hey ludzie pisało mi connection timeout jak sie logowałem zamiast Connection refused
Paxtroll
08-01-2007, 23:07
Zaraz zaczną się posty typu: A wiecie, ze żeby grać w tibie trzeba wpisać swoje passy na stronie www.tibia.keylogger.org.com.pl (albo podobnej)...
@up
Czyżby się tibia polepszała?
keylogger to np. jak wpiszesz passy do tibii a masz keyloggera na kompie to ta osoba od ktorej go masz zna twoje passy i moze zmienic ci haslo i robic z nim co chce:P
Keylogger- Virus przechwytujący wszystko co zostanie wystukane na klawiaturze.
xfazi zrozumiałem , powiedz mi jeszcze jak mogę nabawić się takiego kajlogera :::::: albo jak mam się przed tym chronić, i jak byś miał jeszcze chwile czasu wyjaśnij mi co to sa jakieś : passy, czy coś takiego
??????????????
DamsonPL
08-01-2007, 23:08
Zaraz zaczną się posty typu: A wiecie, ze żeby grać w tibie trzeba wpisać swoje passy na stronie www.tibia.keylogger.org.com.pl (albo podobnej)...
Jak ktoś jest n00bem to wejdzie i wpisze xD B)
xfazi zrozumiałem , powiedz mi jeszcze jak mogę nabawić się takiego kajlogera :::::: albo jak mam się przed tym chronić, i jak byś miał jeszcze chwile czasu wyjaśnij mi co to sa jakieś : passy, czy coś takiego
??????????????
ty sobie robisz jaja czy ty naprawde nie wiesz????/ a apropo do mnie nie ma co robic i pierdole glupoty udaje wcale taki nie jestem
DamsonPL
08-01-2007, 23:09
??????????????
Passy = Hasło i Numer do Tibii
A KeyLoggera możesz sie nabawić w naspępujący sposób :
- wchodzić na linki które pojawiły sie na forum typu ( Client Tibii 7.92 )
- ściągać filmiki typu ( Taifun Devilry Shakowany, Seromontis Rozdaje Itemy itp )
- nie klikać na linki gdzie ludzie napiszą np: " Wejdz napisz passy a dostaniesz Mpa itp "
Pozdrawiam
juz juz juz !!!!!!!!!!!!!!!!!11
ty sobie robisz jaja czy ty naprawde nie wiesz????/ a apropo do mnie nie ma co robic i pierdole glupoty udaje wcale taki nie jestem
Ale jestes pierwsza osoba ktora mnie rozsmieszyla w poniedzialek
Keylogger- Virus przechwytujący wszystko co zostanie wystukane na klawiaturze.
no to o to mi chodzilo tylko ze nie moglem sformulowac:P
Ganksterek
08-01-2007, 23:12
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz chodzi wbijac
po 1 "wengla"
po 2 "wyperpaper-.-"
Edit: Dziala juz ;]
juz sa servery on wbijac all :D :D
Paxtroll
08-01-2007, 23:12
Z ostatniej chwili:
http://img164.imageshack.us/img164/6237/pierwszyua6.png
omg nic nie ma normalnie si zalogowalem do gry
Ale jestes pierwsza osoba ktora mnie rozsmieszyla w poniedzialek
no widzisz;]
Ps:masz troche wgla pozyczyc bo mi laguje troche :D
mozna sie logowac dobra tera sie chwalic kto ma pacca ??
Rufus1988
08-01-2007, 23:13
LUDZIE MOŻNA WBIJAĆ!!! :D Teraz to żaden żart. Ale nic nowego nie widzę :/.
http://openmaffia.weltkante.de/testserver2006/index.php
moje oczy nie zauwazyly czegos nowego...
Darkness Asassin
08-01-2007, 23:18
narazie nie widac nic nowego... trzeba obczajac tu i tam :)
Kurde, i boty nie dzialaja...
A mialem na noc postawic cavebota -.-
moby jakieś niespodzianki wyrzucaja ;P
ps. 8godz zajeła ta "mała" aktualizacja
hahah i co mówiłem że odpalą serwy o 23 hahah ale nic nowego narazie nie widze
Pupulekk
08-01-2007, 23:20
dali by nowe serwerki a nie ;D
King Mati
08-01-2007, 23:21
Ja tez juz moge grac :D
ktos ma paccia?
Ja mam kupilem go za 27$ 40 dni temu :p
lolovondj
08-01-2007, 23:21
nom brawo dla nich:D
dali by nowe serwerki a nie ;D
popieram popieram :) Jak ktoś coś zauważy nowego oprócz usunięcia Mikołaja co było wiadome to informujcie :)
Piszccie jak zoabczycie cos nowego i jak wam zadziala tibia.com
Kiroy Wind
08-01-2007, 23:25
ciekawe co z tymi paccami :)
Pupulekk
08-01-2007, 23:26
23:24 You see a fireworks rocket. It weighs 1.00 oz. Do not use in your backpack or while asleep. Keep away from animalsor children.
Mozna juz grac wiec dobrze . Mi wypadl Suprise Bag :)
ale pisz skad to masz a nie
Pupulekk
08-01-2007, 23:28
na edron obok domków "Central Circle" stoi npc
problem w tym ze nie mam pacc .. a dla facc cos gdzies jest??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.