Pokaż pełną wersje : Dziesięć lat Tibii już w niedzielę
Dziesiąte urodziny Tibii zbliżają się wielkimi krokami! Cipsoft przygotował z tej okazji kilka ciekawych wydarzeń, które zobaczymy od poniedziałku. W grze pojawią się też nowe imprezowe przedmioty aby i tu uczcić ten jubileusz. Dodatkowo, 1000 (słownie: tysiąc!) 3-miesięcznych, darmowych PACC trafi do szczęśliwych zwycięzców. Więcej szczegółów, oraz nowy design tibia.com, już w poniedziałek.
Z tego powodu wszystkie serwery będą wyłączone na kilka godzin w poniedziałek o 14:00 aby wprowadzić małą aktualizację gry, i dużą aktualizacje strony.
Rekin Master
03-01-2007, 17:06
noooo...brawa dla cipsoftu ^^ to sie nazywa uczcic 10lat tibii ^^
miejmy nadzieję że CIP'y przygotują coś fajnego z okazji jubileuszu ;]
Works__1985
03-01-2007, 17:08
Super ciekawe co za mini update.. Zapewne zlikwidują santa clausa
Jes Jes Jes :D Moze mi wysla pacca ? lolz-.- 1k paccow to troche duzo HahahahuHUhuhea Pacc tylko dla paccow plx =))
Kisiel Paladyn
03-01-2007, 17:10
no iwec tak w tibie gra 250k osób 1k pacców za darmo wiec szansa że wygrasz pacc = 1 do 250 :D musze wygrać :P optymiz ludzie pamietajcie
1k pacc za free a ile mamy kont ? ;)
Strasznie przydałby sie PACC. Chciałbym być tym własnie 250, który wygra:P
Gdyby kazdemu dali 10 dni pacca to by bylo cos :)
o ja ja chce pacc musze byc jednym z tych ktozy wygraja niech mi chociazx jeden raz szczescie szprzyja 8o
Kestanio
03-01-2007, 17:14
nieno cipsoft sie postaral 1000 paccow :P myslalem ze z 20 albo 30 a tu tysiac gratz chociarz z drugiej strony dopiero co 250 osoba dostanie to troche duzo :P (niemoge sie doczekac :P )
_baniak_
03-01-2007, 17:15
Ciekawe w jaki sposób to rozlosują bo większosc kont jest nieużywana a cale masy noobow od tej chwil zaczną zakladac nowe konta tylko żeby zaimponowac noobizmem na pacc area
Ciekawe w jaki sposób to rozlosują bo większosc kont jest nieużywana a cale masy noobow od tej chwil zaczną zakladac nowe konta tylko żeby zaimponowac noobizmem na pacc area
a może będa rozlosowywać te konta które grają :D a chamowa by byla gdyby dostac pacc a dzien wczesneij stracic konto ;/
moze i 250 tys kont jest ale ilosc osób grających to okolo 100k kont więc szansę sa 1 do 100 czyli calkiem spore napewno więkrze niz w konkursach na tibia.pl i nic nie musisz palcic(a wlasnie jestem ciekaw na jakiej podstawie będa to rozlosowywac jak na podstawie konto powyzej 10 lvl .
Fajnie tylko ciekaw jak to bedzie wygldac. cz tesz facc dotsanie pacc ;]
Może pacc only dla PACC ? xDDDD lul
Kestanio
03-01-2007, 17:18
albo mogli tak zrobic ze na 3 miesiace 500 paccow na 2 miesiace 1000 paccow i na miesiac 2000 paccow :P no i jeszcze moze na tydzien 5000 paccow wtedy by z 250k osob wygralo jakies 9k :P zawsze cos <lol2>
Człowiek D
03-01-2007, 17:18
Ciekawe czy jedną z niespodzianek będą nowy server bo juz nie moge sie na niego doczkeać:) .Ciekawe jak będzie można wygrać tego pacc :baby:
Rekin Master
03-01-2007, 17:20
Fajnie tylko ciekaw jak to bedzie wygldac. cz tesz facc dotsanie pacc ;]
ehe...zgadnij?
n/c :balwanek: :balwanek: :balwanek:
btw: my mastah!!!teach me polish!plx i pay in depot!!!!!!!!111111111
Tyrachel
03-01-2007, 17:23
W takim razie muszę wygrać. Najlepiej by rozdawali pacce od 20 lvla.
Morgaroth
03-01-2007, 17:23
Yyy na pewno konkurs jakiś będzie na te pacc :P
Mam pytanie jak wygrac tego PACC?
Trzeba wziasc udzial w konkursie?
Z tego powodu wszystkie serwery będą wyłączone w poniedziałkową noc, o 2:00 aby wprowadzić małą aktualizację gry, i dużą aktualizacje strony.
Czy się nie mylę, czy serwery mają być wyłączone o 14:00, a nie o 2:00 w nocy?
Albo źle tłumaczę ; >
Kestanio
03-01-2007, 17:25
Może pacc only dla PACC ? xDDDD lul
mam nadzieje ze nie :) to by bylo niesprawiedliwe jak zawsze by facc zle wyszedl :P
W takim razie muszę wygrać. Najlepiej by rozdawali pacce od 20 lvla.
a Ci którzy niemają 20 lvl poczują się urażeni bo też grają się starają a do tego jest to 10 lecie tibi więc karzdy gracz powinien coś dostać nieobraziłbym się za jakiś przent pieniężny albo jakiś dory item :P
_baniak_
03-01-2007, 17:26
Czy się nie mylę, czy serwery mają być wyłączone o 14:00, a nie o 2:00 w nocy?
Albo źle tłumaczę ; >
January 8th, at 2:00 pm CET for a few hours to launch a small update for the festivities and our all new website
Pm czyli 14.00 ://////
Ps: W polsce chyba 16.00 będzie:P
Knajcik14
03-01-2007, 17:27
1000 darmowych pacców No No No nieźle Brawa pokazali sie z dobrej strony jak zwykle . Jeden dla mnie Plaks :D
nom tyśiąc paccuw to bardzo durzo ciesze sie ale moglo by to byc po 180 dni :D
Tyrachel
03-01-2007, 17:31
a Ci którzy niemają 20 lvl poczują się urażeni bo też grają się starają a do tego jest to 10 lecie tibi więc karzdy gracz powinien coś dostać nieobraziłbym się za jakiś przent pieniężny albo jakiś dory item :P
Trudno ale takim poniżej 20 raczej pacc jest niepotrzebny, by tylko noobowali że mają pacca.
Mam pytanie czy te pacc'e będą dawane graczom przez CipSoft?;>
odp. na prv jak mozna ; )
@topic
Nieźle;) Jak świętować to na max.
ToxicBrother
03-01-2007, 17:31
1000 PACC YeAh 8o, ale nawet jak nie wygram pacca to sobie na niego uzbieram B)
PS. Mam już 3 zł 8o hehe
Mitthenither
03-01-2007, 17:32
January 8th, at 2:00 pm CET for a few hours to launch a small update for the festivities and our all new website
Pm czyli 14.00 ://////
Ps: W polsce chyba 16.00 będzie:P
Lol to gdzie ty mieszkasz jak bedzie u ciebie 16? -_- Nie wiem jak ty ale ja mam zegarek na srodkowoeuropejski czas ustawiony (CET)
@Topic
Fajno :< Ciekawe czy wygram :P
jestescie zalosni! nikt nic narazie nie wie a juz milion pytan! i ja kzawsze nikt nie jest zadowolony bo najlepiej jakby rozdawali na rok paca wszystkim.... napewno nikt z was nie dostanie pacc i nawet nie macie na co liczyc yhaha
no wreszcie sie cipsoft postaral ale znowu takie noobki beda biegac z paccami i nie bedzie gdzie expic nawet na powierzchniach dla pacc.;)
a jeżeli gr4aczy grających jest 100k i by losowali z nich to pacc jest około80k wiec facc jest 20k 8o wiec jezeli sie nie myle to szanse wzrosły na 1:20 :D o ile mam poprawna teorie :cup: i o ile niebeda losowac z graczy pacc i tych ktorzy niegraja :( a pisali zeby tego nie przegapic 8o wiec moze beda dawac tym co graja i niemaja pacc8o
Jak nie mam personalizacji konta to musze ja zrobic przed tym rozdaniem pacc czy jakos jestem poinformowany tym ze dostalem pacca ale nie moge go aktywowac poniewaz nie mam personalizacji?
Ivan of Fortera
03-01-2007, 17:37
No nieźle tym razem cipsoft sie postarał:D
A w przyszłym tygodniu mialem sobie kupic pacca:p ale kto wie może nie bede musial nawet za niego placic:p
Jestem tez ciekaw co trzeba bedzie zrobic zeby miec takiego pacca;)
Whoopero
03-01-2007, 17:39
to ja sobie 300 kont stworze....na któroś na 1000% Pacc wejdzie ;p <joke>
a ja sobie szans niedaje, gdyż osób w tibia śmiga chyba z około pół miliona i nagle coś by w moje ręce trafiło.... ech w dodatku od 13-18 godziny mam lekcje czyli losowanie w tych godzinach będzie :/
PACC będzie losowany zapewne albo losowany tylko dla FACCów. To będzie kolejny interes CipSoftu. Ja już by ktoś dostał tego PACCa to zapewne chciałby go przedłużyć, za czym idzie kolejna kasa dla cipsoftu. Ale fajnie, może mi się trafi ;d.
Lukrecja
03-01-2007, 17:44
Czyli darmowy PACC jednak istnieje :D!
Stoo lat, stoo lat, niech żyje żyje nam xD!
LOL Myslicie ze wszyscy ktorzy maja male levele to nooby??? Jak tak to wy jestescie noobami...X( Ja mam np 15 lvl ale tylko dlatego ze nie mam czasu grac tyle co inni... Smiac mi sie chce gdy slysze ze gdy ktos ma maly level to noob...Hehehehe. Przytocze tu zdanie pewnego madrego czlowieka "Nie szata zdobi czlowieka" zapamietajcie to!!! Lepiej zebyscie slowo noob zastapiliscie slowem "poczatkujacy". Kazdy gracz ma rowne prawa...
Peter of Refugia
03-01-2007, 17:50
Ehh... a jednak są free pacc'e : P No cóż zobaczymy co to będzie w poniedziałek : D
LOL Myslicie ze wszyscy ktorzy maja male levele to nooby??? Jak tak to wy jestescie noobami...X( Ja mam np 15 lvl ale tylko dlatego ze nie mam czasu grac tyle co inni... Smiac mi sie chce gdy slysze ze gdy ktos ma maly level to noob...Hehehehe. Przytocze tu zdanie pewnego madrego czlowieka "Nie szata zdobi czlowieka" zapamietajcie to!!! Lepiej zebyscie slowo noob zastapiliscie slowem "poczatkujacy". Kazdy gracz ma rowne prawa...
amen nic dodac nic ujac ja tez nieraz bylem nisko poziomowym graczem i pomagalem dawalem itp :P nawet teraz to robie ale to szczegol :D maly lvl to poczatkujacy a tez juz umiejejacy grac tylko chce zrobic nowa postac :) ja slyszalem ze karzda postac powyzej 35lvl to tez noob wiec od 20 do 35lvl postac to nie noob z tego wynika :) ale ja znam osobe ktora ma 80lvl i wzamian za pomoc jest dla ciebie protectorem wyjatek?
a mnie zastanawia tylko 1 rzecz ;] jak oni to zrobia z tymi paccami czy bedzie sie trzeba zgłosic na jakis konkurs czy ood tak rozesla na jakies wylosowane 1000 kont :P
Sto lat ']['ibia ;]
Likierki
03-01-2007, 17:54
a żeby dostać pacc trzeba brać udział w jakimś losowaniu czy każdy może go mieć.Dobrze by było gdyby wybierali tylko pacców to już nie 250k tylko niecałe 100k kont więc byłyby większe szanse.
MaclawDragon
03-01-2007, 17:55
Jeżeli nawet bym wygrał to i tak by mi to wiele szczęscia nie dało, ponieważ samemu mieć pacca (tzn. moi kumple nie mają pacc) to troszke nudno.... Ale jeśli bym wygrał to nie ma co narzekać :D
Zummer: Te pacce na pewno nie będą losowany tylko wśród free acców, to byłoby bez sensy. Nie zdziwiłbym się, gdyby większą szansę na wygrania pacca miały właśnie ów pacce.
@Likierki
wlasnie zle bo chodzi oto zeby kazdy mial szanse a nie tylko pacc-.-
a żeby dostać pacc trzeba brać udział w jakimś losowaniu czy każdy może go mieć.Dobrze by było gdyby wybierali tylko pacców to już nie 250k tylko niecałe 100k kont więc byłyby większe szanse.
to z twojego twierdzenia wynika ze masz pacc :) ale cipy by sie zblaznily gdyby to bylo dla posiadaczy pacc a dzlaczego? bo facc bylby juz tak poszkodowany ze pewnie by zaprzestali grac bo pacc ma duzo wiecej :) i zabraklo by im do szczescia przedluzenia pacc :) to by bylo smieszne
@down
ja tez ;P
KalasantyX
03-01-2007, 17:57
Mam nadzieję, tylko, że nie będą losować z kont, na które nikt się nie logował od wieków...
@Edit
No i z tych kont, które będą utworzone po czasie wydania komunikatu... (idę rejestrować moje konta z pk charami...)
druidek12
03-01-2007, 18:00
Taaak, za te pacce mogliby sobie kupić dobry samochód. ~90 000 zł to nie przelewki :P
Rufus1988
03-01-2007, 18:05
Na pewno zrobią nowe serwery! Hura!!! Pewnie z 10. Już się napaliłem :D.
Zummer: Te pacce na pewno nie będą losowany tylko wśród free acców, to byłoby bez sensy. Nie zdziwiłbym się, gdyby większą szansę na wygrania pacca miały właśnie ów pacce.
Wiesz, od tak oni sobie tych pacców nie rozdają. Jak napisałem, gdyby ów FACC dostał PACCa, napewno chcialby go przedłużyc, a PACCe i tak przedłużają. Więc, kolejna kasa by leciała do CipSoftu.
Na pewno zrobią nowe serwery! Hura!!! Pewnie z 10. Już się napaliłem :D.
Na pewno to zęby w dupie nie wyrosną...
Kolos from rodos
03-01-2007, 18:14
dobrze że 1000 PACC dali, ale spoko by było jakby ceny PACCa obniżyli :D To by sie bardziej opłaciło ;p
Adii Getes
03-01-2007, 18:17
Osobiscie wolałbym jakiś test server albo wywalenie bota z tibi.
Osobiscie wolałbym jakiś test server albo wywalenie bota z tibi.
TS - odpada.
wywalenie bota - juz predzej, ale tez raczej nie mozliwe.
witekr77
03-01-2007, 18:19
250000 osob grajacych w tibie i oni daja 1000 paccow ;o to mam szanse 1 do 250 :D hehe troche duzo accow jest wiec moze sie uda wygrac :)) Cipsoftowi Życzę Kolejnych 10 lat mniej lub bardziej udanej współpracy :)
250000 osob grajacych w tibie i oni daja 1000 paccow ;o to mam szanse 1 do 250 :D hehe troche duzo accow jest wiec moze sie uda wygrac :)) Cipsoftowi Życzę Kolejnych 10 lat mniej lub bardziej udanej współpracy :)
Ktoś musi wypaść, to może być każdy ;) Każdy myśli, że na niego nie wypadnie, a tu bam :] Lista nie jest pusta :p
DragOonN
03-01-2007, 18:22
1000 Pacc to bardzo dużo... Każdy ma szanse...
Tak według mnie, powinni nagradzać graczy, którzy w ostatnim czasie
spędzili najwięcej godzin przed kompem :D
Chyba bym mial szanse;]
I ja jestem z KalasantyX w sprawie tych paccow niech ich nierozdają dla postaci co sie nieloguje od niewiadomo jakiego czasu albo specjalnie zrobionych!!!8o
1000 Pacc to bardzo dużo... Każdy ma szanse...
Tak według mnie, powinni nagradzać graczy, którzy w ostatnim czasie
spędzili najwięcej godzin przed kompem :D
Chyba bym mial szanse;]
no niemusowo tych lktozy najwiecej siedzieli :P chociaz tez bym mial spore szanse.. tylko tych ktozy sie logowali od 1 stycznia np kreg sie zacisla i niebedzie ze ktos kto niegral od pol weiku dostanie pacc:P
edit.
a tak pozatym to jak zrobic avatar?! bo sie mecze od dlugiego czasu i go se zrobic niemoge.. znaczy zrobic moge ale umiescic chociaz wszystko jest ok!! a tak poza tym to na marginesie:P zeby nikt sie nieczepial
nom jednak prawda bo jak mialem duzo acc pasow niepamietam do wielu....to na nie pacc i co i dupa..:(
Tak może być jak bede mial szczescie
You see yourself.You are Elder Druid.You are a ........ of ...... ( )
Ametystowec
03-01-2007, 18:28
Szanse są dość duże...I TO MNIE WQRWIA! Taaa już nie mogę się doczekać "freij iumsz blex" na ank lub gdziekolwiek na pacc area -.- jestem zbulwersowany! Oby te losowania były 25lv + bo jak pacca dostanie "Justyna damidora" TO SIĘ POWIESZĘ! Z mojego punktu widzenia...kiepski ruch.
Jezu!! Ciekawe, jakie dekoracje przygotowują Cipki ;p
Pacce placa zeby facce mogly grac wiec nie bez nerwow ;]
Szanse są dość duże...I TO MNIE WQRWIA! Taaa już nie mogę się doczekać "freij iumsz blex" na ank lub gdziekolwiek na pacc area -.- jestem zbulwersowany! Oby te losowania były 25lv + bo jak pacca dostanie "Justyna damidora" TO SIĘ POWIESZĘ! Z mojego punktu widzenia...kiepski ruch.
no tak a CI ktozy niemaja tego lvl to odpadaja?! oni tez zyja potzrebuja i smielbym sie gdyby taki 1lvl ktory zaczyna grac w tibie wygral albo kupil se pacc chodz ty zbierasz na niego po zlotuwce przez dwa lata i cos ci wypada ze niemozesz kupic.. -.- nieczaje takich lodzi ktozy dyskryminuja male lvl..
Fajnie by było gdyby dali każemu z 50k na konto xD <joke>
Może padną jakieś rekordy liczby osób na serverze :p
Piotrek-Securian
03-01-2007, 18:36
Super 1000 PACC a to konkur czy losowanie ?
DragOonN
03-01-2007, 18:36
Te Pacc to nie tylko dodatkowe pieniądze z przedłużania...
Np. Gra dwóch kumpli
Jeden z nich dostanie Pacc, drugi nie.
Ten, który dostal pójdzie expic na pacc arena, a drugi zostanie z Facc
Po pewnym czasie, ten drugi kupi pacc, żeby grać z kolegą.
To tak według mnie :D
I cipsoft ma następne 90 zł w kieszeni :P
Piotrek-Securian
03-01-2007, 18:38
O przy okazji Sto lat tibia i Cipy :D
a pewnie dziwi was dlaczego na allegro taniej sprzedaja pacc? otoz ja odkrylem pewnie sekret pacc i sam je sprzedawalem za 85zl ale potzrebuje zagraniczne przelewy i z ta tajemnica moge sie podzielic:P a wystarczy przelicznik walut i se obliczcie ile pacc kosztuje na zl:P
a jeszce nieradze sprzedawac bo to jest nielegalne i to tez mnie sklonilo na zakonczenie sprzedazy..
@down
no niedziw sie niechce mi sie pisac przez worda i mam dysortografie:P wiec ten temat niehc bedzie tematem tabu zgoda? a tak przy okazji to taki lvl moze spanowac ale nie pojdzie na cos mocnego na czym ty expisz majac 25 lvl a on zaledwie 15.. chyba ze sie nieboi wyzwan i chce zginac..
Ametystowec
03-01-2007, 18:42
no tak a CI ktozy niemaja tego lvl to odpadaja?! oni tez zyja potzrebuja i smielbym sie gdyby taki 1lvl ktory zaczyna grac w tibie wygral albo kupil se pacc chodz ty zbierasz na niego po zlotuwce przez dwa lata i cos ci wypada ze niemozesz kupic.. -.- nieczaje takich lodzi ktozy dyskryminuja male lvl..
Tak! Owszem powinni odpaść, co do tego zbierania :D już wole poczekać na 100zł. od kogoś z rodziny ;)
A wyobraź siebie w mojej sytuacji: kupiłeś pacc idziesz a tu właśnie ten największy napek co cię zawsze doprowadza do szału
no i trochę ort
"ktozy" - którzy bo który
"niemaja" - osobno
"potzrebuja" - 1 literówka + potzreBUJA - potrzebóją bo potrzebować
"zlotuwce" - "ÓWCE"
"ktozy" patrz pkt 1
RZĄDZISZ!
Top@
Ciekawe jakie będą ozdoby :P
Sethus92
03-01-2007, 18:48
Mam nadzieje że będę jednym ze szczęściarzy :). Ale pewnie jak zwykle nie dostane ;pp. Ale dobry pomysł z 10 urodzinami tibi ^^.
Lord Gumio
03-01-2007, 18:49
hehe no to sie rzucili 1000pacc ;p mile ciekawe co jeszcze wymysla w koncu to okragly jubileusz :D
nom tyśiąc paccuw to bardzo durzo ciesze sie ale moglo by to byc po 180 dni :D
ta a moze odrazu do chwili az ktos dostanie deleted konta albo sam przestanie grac co ?? <lol2>:baby: :baby: :baby: :baby:
i tak jeszcze nie monza skreslac malych lvli wy tez zaczynaliscie od 1 lvla (oprocz tych ktorzy kupili postacie) wiec jezeli mieliscie 1 lvl tez jak to mowicie byliscie noobami czy poprostu nowe chary zalozyliscie ??:>
Ja bym wolał aby dali wszytkim przez 7 dni pacca
Fajny pomysł z tymi PACC'ami B) Nie nastawiam się zbytnio, żeby się nie rozczarować, ale jak wygram, to będzie dla mnie miłe zaskoczenie :cup:
PS. Pozdrawiam CipSoft i wszystkich graczy B)
Ej, w jaki sposób mozna zgłosić się do loterii?
Ej, w jaki sposób mozna zgłosić się do loterii?
to chyba trza sie zalogowac i sie bierze udzial:P bo to dla wszystkich :D
Ej, w jaki sposób mozna zgłosić się do loterii?A skad masz takie informacje?
Oby jakoś rozsądnie je losowali. Tyle nieaktywnych kont jest!
Ps.Mod mógłby dopisać żeby nie ufać listą, priveta msg o tym że wygrali.
R0y@l...
03-01-2007, 19:08
Ciekawie się zapowiada, ciekawe co to za "imprezowe przedmioty" będą dodane xD
Czekam na poniedziałkowy news... ;D
Uwazajcie bo wygracie n/c szansa jest minimalna jak juz sobie patrze wieczoren a tu 50k online osob + Ci co nie graja to przeciez nigdy nie wygram. A pozatym to wszystko jest ustawione :p
Ps.Mod mógłby dopisać żeby nie ufać listą, priveta msg o tym że wygrali.
Najlepiej aby ogłaszali to publisznie, tak jak robili z atakami goblinów oraz msg wysylali po zalogowaniu gracza ktory wygrał jesli w czasie ogloszenia wygranej jego nie było.
Goldscorpion
03-01-2007, 19:11
Nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał, ale fakt jest 250 000 kont ALE odejmijcie już ponad 80 000 kont z PACCEM :) więc sznasa 1 do 170 :) mam nadzieję, że jeżeli nie najazdy goblinów to utrzyma sie to i nie będzie tylko najazdów quar i piratów na liberty bay ale najazdy na wszystkie miasta zarówno dla FACCA. Oczywiście nie tak często jak najazdy goblinów ale np. raz na dobę. Po za tym jeżeli nie zapomnieli o FACCU dając możliwość wygrania pacca, może dorzuca chociaż jakijś malutki nowy terenik FACCOWI :)
No , to sie nazywa świetowanie :D
Już się nie moge doczekać poniedziałkowych newsów
Mam nadzieję , że PACC będzie rozdawany w jakiejś drodze losowej (sprawiedliwie, co nie znaczy że po równo :P)
DragOonN
03-01-2007, 19:12
Prostyy
Trzeba być optymistą B)
Hmmm... Ciekawe czy jakbyś dostał tego Pacc to czy też byś tam mówil :P
Platonikus
03-01-2007, 19:14
CipSoft od kilku miesięcy przygotowywał się do tego. Zapewne stronka bardzo się zmieni dodadzą też nowe .... :D ale dobra nie będę mówił sami się dowiecie w poniedziałek :)
Jeszcze taka informacja w miesiącu listopadzie było aktywnych 250 000 kont nie oznacza to że to jest suma wszystkich kont :P bo ich jest zapewne już ponad 400 000. Mamy styczeń graczy aktywnych zapewne przybyło wystarczy sprawdzić ile osób jest on-line w szczycie ponad 50 000 !
Trochę cierpliwości!
Pozdrawiam!
Kacperugabuga
03-01-2007, 19:14
Ja wiem jakie będą (mogą być) przedmioty Imprezowe!!
Będzie to Szampan, fajerwerki (no co?) , czapeczki urodzinowe... I to chyba wszystko co może być potrzebne do dobrej imprezy :D
Goldscorpion
03-01-2007, 19:17
Na pewno i wydaja mi się, że 10 lecie jest o wiele ważniejsze niż jakiejś tam upadte. Sądzę, że zajdą DUUUUUŻe zmiany
Mam nadzieje ze cipsoft przygotuje cos naprawde fajnego :D
Będzie to Szampan, fajerwerki (no co?) , czapeczki urodzinowe... I to chyba wszystko co może być potrzebne do dobrej imprezy :D
Oraz wielki tort.
moim zdanie PACC powinien dostać ten kto nie ma PACCa i nigdy nie miał O.
X(
Kacperugabuga
03-01-2007, 19:23
Taki że jak sie kliknie use to jeden kawałek zje sie i bedzie jeszcze 9 :D
wszyscy pisza ze maja szanse.. gowno prawda pamietajcie ze w tibi sa nie tylko polacy.... oni tez maja szanse i pewnie tez chca wygrac:p a tak swoja droga to all sie dowiemy w swoim czasie ;)
@topic gz dla cipow :)
DragOonN
03-01-2007, 19:28
Pisząc "Wszyscy" miałem na myśli też Brazylijczyków, Niemców itd. :P
Chociaż Wolałbym żeby chodziło tylko o Polaków :D
Większość już zaciesza, że będzie fri PACC, a mi smutno. Czemu? 1000 kont z PACCem to statystycznie niemal 14 dodatkowych nubów na PACC area x_x
I gdzie ja będę expić? :'((((
Sniff.
kamil_Guardia
03-01-2007, 19:33
Najbardziej ciekawi mnie czy pacc bedzie tesz brał udział w losowaniu i czy w losowaniu terz bedą brały udział niegrający obecnie gracze (tak właściwie to chciałbym rzeby było właśnie tak) i jeszcze jedno czy trzeba będzie sie wlogować w poniedziałek w określonej godzinie a zresztą te 1000pacc to i tak dużo (chociarz pewnie nie wygram :p )
Drzamich
03-01-2007, 19:43
Powinno byc tak żeby PACC mogły dostać tylko te konta, na których jest postac z levelem 20 i większym, żeby PACC się nie trafił jakimś kontom założonym dla zabawy.
Gdybym na przykład dostał PACC'a na konto na którym mam depot chary na rooku, to bym sie trochę wkurzył :p
DJDROPSIU
03-01-2007, 19:59
otórz to pacc dla 20+ lvlowaców :D a gdyby tak kązdy sotał pacca na chociac 2 dni to by było super i mógłbym się założyc że niektórzy chcą kupić pacca ale nie wiedz aco on daje a przez takie działanie cipsoft mógłby więcej zarobić:D :D :p
Powinno byc tak żeby PACC mogły dostać tylko te konta, na których jest postac z levelem 20 i większym, żeby PACC się nie trafił jakimś kontom założonym dla zabawy.
Gdybym na przykład dostał PACC'a na konto na którym mam depot chary na rooku, to bym sie trochę wkurzył :p
Zgadzam się. Ale jeszcze się wszystko okaże jak to będzie rozdawane, więc spokojnie :).
A pacce beda zapewne dla kont, na których znajduje sie postac z przynajmniej 40+ levelem.. Bo jakbyu mieli tak dac komus kto nie gra.. marnotractwo ;P
btw, no fakt.. 1k paccow na 250k osob to troszke malo, ale jakby policzyc ze 1000* 25 euro to troche wyjdzie... wiec troche na tym straca :P
Oby dodali jakies ciekawe itemki ;D Fajerwerki czy cosik ;D Moze sie gfb nie beda konczyc xDDD ? <heh.. marzenia.. rotfl.. lol>
Powodzenia wam zycze w zdobyciu paccka =)
pewnie dodadza cos dla sorcka jaki item np wand od 60 lvl walacy po 80 z mele na 2 kratki
OMG, jak patrze na to wszystko to normalnie... niemogę...
Jedni piszą, że od 10lvl, drudzy że od 20lvl...
Tak mi się wydaję, że PACC trafi do każdego FACC, któremu nie wiedzie się zbyt dobrze... Chyba nie dadzą PACCa graczowi z 100lvl, bo i tak nic na tym nie zyska (lol). To oczywiście dowcip, ale mówi ważną prawdę. 8o
A pacce beda zapewne dla kont, na których znajduje sie postac z przynajmniej 40+ levelem.. Bo jakbyu mieli tak dac komus kto nie gra.. marnotractwo ;P
btw, no fakt.. 1k paccow na 250k osob to troszke malo, ale jakby policzyc ze 1000* 25 euro to troche wyjdzie... wiec troche na tym straca
Ludzie... Przecież Cipsoft nie kupuje PACCa i nie daje go na konto, tylko przecież on dystrybuje konta. wiec troche na tym straca I co niby stracą? Przecież nie kupują PACCa na tibia.pl tylko sami dają na konto po wpłaceniu kasy... OMG...
Hahahaha. Ludzie nie liczcie że wygracie PACCA. Musielibyscie miec bardzoo duzoo szczęścia...:D
Baartoss
03-01-2007, 20:31
Fajnie :D Mi i tak się nie trafi :( A będzie jakoś trzeba sie zgłosić?xD Pzdr ;D
Lukas Hiper
03-01-2007, 20:33
Ja bym chciał wygrać tegp PACC`a.
Jak wygram to będzie cud !!
matkow21
03-01-2007, 20:33
Moim zdaniem to będzie tak po wykluczają graczy z przewinieniami :
nie zapłacone domki
1.wycofane premium accounty
2.Red skulle
3.Osoby z jakimś banem np.za macro
Uważam że zostaną takie osoby ,które nikomu nie zawadzają ,grają ale nie używają raczej macro ,osoby które długo męczą się na swoje postacie...
I podejżewam ,że będą przyjmowali tylko konta np.5 miesięcznym stażem w Tibi
bo po co mają dawać pacca osbie ,która swoje konto założyła 2 dni temu nachapana wpełni na premium account...
btw.gdybym to ja był jednym z Cipów dałbym pacca osobom z 100 lvl-115 lvlela na faccu aby mogli wykonać anhilatorka
i możecie mnei sklnąć ale ci ludzie są doświadczeni i im się należy może co nie którzy pacca niekupili albo kupili go raz ale to może być ze względu na to że nie mają forsy.
Jeśli chciałbym popatrzeć na to z oczu ludzi chcących zarobić pieniądze to dałbym każdemu pacca na 1 miesiąc ,ale np ograniczyłbym to w niemożliwośći robienia qwestów i np. nie wiem może obniżonym expem? wtedy ludzi by ciągneło aby kupić pacca poczuli by taką potrzebę aby go kupić...
Zalgadis
03-01-2007, 20:35
zaplace 40 zlotych za pacca xD serio
chce pacca wygrac juz mam 100 piorek na rooku i 110 zlotych ;p
Ludzie... Przecież Cipsoft nie kupuje PACCa i nie daje go na konto, tylko przecież on dystrybuje konta. I co niby stracą? Przecież nie kupują PACCa na tibia.pl tylko sami dają na konto po wpłaceniu kasy... OMG...
A co jest lepsze !? Kupienie pacca za to ileś tam euro czy rozdanie za darmo ? Oni na tym tracą jakby to nie patrzeć.
Pan Goner
03-01-2007, 20:39
Ja wiem jakie będą (mogą być) przedmioty Imprezowe!!
co to za impreza bez PALUCZKOW!?!?! to nieodpuszczlane ! jak nie bedzie paluszkow nie gram w tibie xDD
topic:
tak ale mam sperso~ konto? czy dostane wiadomosc ze wygralem pacc i dopeiro wtedy mam je sperso~ ?
PRZESTAŃCIE PISAC GŁUPICH TEKSTÓW BO MI WAS ZAL , A JAK PATZRE W KOLUMNIE PO LEWO TO WYPOWIADAJĄ SIE 1-30 LVL Z FACCEM KTÓRE NIE WIEDZĄ CO TO TIBIA!
0.o widze że u ciebie lvl dużo wyzszy, znasz się na tibi jak mało kto, jak wiadomo to dzięki takim ludziom jak ty rozwiązany został quest na POI, i wiele innych, to ty bierzesz kusze spellbooka sword i jabłko i idziesz na voc questa uprzednio nie zaglądając do żadnej książki tudzież nie porozmawiająć z żadnym npc...
Dzięki takim ludziom do dziś Knightmare śmieje się że 70% Hellgate wciąż pozostała nieodkryta, a 60% questów nierozwiązane.
Dziękujemy ludziom twego pokroju że z rpg zrobiłu exp'n'slasha!
Błagamy nie pokazuj się wiecej...
Articuno
03-01-2007, 20:41
omg... a ja mam 18 lvl i noobem, newbie tkaim potęznym już nie jestem (tak sądzę) bo gram juz od 1,5 roku i co ja nie moge wygrać ?? No już nie przesadzajcie za kilkoma pacc tak płakać przecież i tak pewnie nie wygracie...ehh...żal... X(
edit: oczywiscię na pacera zaczałem grać od niedawna :P
Ufocznik
03-01-2007, 20:44
Taaak, za te pacce mogliby sobie kupić dobry samochód. ~90 000 zł to nie przelewki :P
tylko ze ich te pacce nic nie kosztuja
@edit
wiek nie ma nic do rzeczy, kazdy moze byc noobem zarowno 10, 20 jak i 30 latek -.-
no ja tez bym sobie chcial wygrac pacca ale na tyle kont co intnieje to dupa;/;/ a na facc to wogule ***owo X( X( X(
kamil_Guardia
03-01-2007, 20:54
cIEKAW jESTEM NA JAKIEJ PODSTAWIE BEDZIE TO LOSOWANIE PACC MOZE NA PODSTAWIE LEvELA (MYSLE ŻE NIE DADZO 5 LEVELOWI KTURY NIE GRAL JUZ PÓŁ ROKU PACA) I CIEKAWE CO ZMIENIO W PONIEDZIAŁEK NA TIBI JUŻ NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ 8o 8o 8o :D
Mastermind Toothy
03-01-2007, 20:59
1/250, nierealne ;) Postarali się :D
hsuahsua do tego poprostu trza miec farta xD
ja sie wlasnie ciesze nowym paccem za 1sms'a xD z tibia.pl chyba bede czesciej bral udzial w tych konkursach xD
Morximal
03-01-2007, 21:15
A więc czas na moja teorie, myślę ze w losowaniu o ile to będzie losowanie a nie jakiegoś typu konkurs wezmą udział tylko osoby, które maja spersonalizowane konta. Podejrzewam także, że może być wymagany jakiś level tak jak do przeprowadzania ankiet, chociaż uważam że, to raczej zależy od wielu czynników. Co, do pacców to naprawdę zaimponował mi Cipsoft, prawda jest taka ze te pacce jednak warte są 90 tys. zł to tylko pokazuje jak dobrze prosperuje Cipsoft dzięki ludziom uzależnionym od ich gry hehe, tak na marginesie podejrzewam ze ta akcja z tymi paccami zwróci im się z nawiązką, bo to jednak super promocja ;)
Do ludzi, którzy to przezywają za bardzo niż powinni, dajcie na looz i nie przezywajcie tak tego to niespodzianka będzie tym lepsza jeśli wygracie :)
P.S przydałoby się życzyć 100 lat naszej tibi chociaż osobiście uważam ze to nie byłoby do końca dobre dla ludzi, którzy by w nią grali:P
pozdrawiam
Ciekaw jak bedzie wygladala tibia.com :p , a 1k free paccow to swietny pomysl
moze sie uda ;)
Draggy_Slayer
03-01-2007, 22:00
omg fri pacc :P
trzeba sie offnac na 3 miesiace bo widze ze nie poexpie (boze blagam wylaczcie refugie z losowania :P)
ale w sumie fajny gescik :) a noz ktos ze znajomych pacc dostanie :)
wolalbym raczej jakis upik, mapka, exp dla mid lvl (nie jak poi 120 lvl + i to czasem za malo)
ale interesuje mnie co zrobia :) moze jakies nowe najazdy, nowy quest itp ?:>
ale coz nie bede gdybal okaze sie wszytsko w poniedzialek :)
omfg jak ja bym chcial tego pacca bym mial niecale pol roku :)
pijany rolnik
03-01-2007, 22:05
otórz to pacc dla 20+ lvlowaców :D a gdyby tak kązdy sotał pacca na chociac 2 dni to by było super i mógłbym się założyc że niektórzy chcą kupić pacca ale nie wiedz aco on daje a przez takie działanie cipsoft mógłby więcej zarobić:D :D :p
7 tyle popełniłeś błędów ortograficznych. Niewliczając w to błędów stylistycznych, interpunkcyjnych i innych takich :) to całkiem nieźle :))
óćMY SZIEę pOLszKIEsgo bO h00000JOw00 bEdsie.
LarvaExotech
03-01-2007, 22:09
10 lat... i nadal 2d ... to się nazywa zarabianie jak najmniejszym kosztem.
hmhm ktos z tego forum napewno wygra.. ale jak wszystkim to wszystkim maja rozdawac.. co z tego ze ktos juz ma pacca?? W koncu to loteria..
1k paccow hehe, szkoda ze polowa trafi do debili ktorzy graja w tibie zeby pow*****ac innych -.- ehm.. bywa.
Pozdro
Panowie, ale nikt nam nie powiedział iż będzie loteria. Może będzie coś trzeba zrobić żeby otrzymać pacc. Myślę że to będzie jakieś zadanie zależne od lvla.
hmhm ktos z tego forum napewno wygra.. ale jak wszystkim to wszystkim maja rozdawac.. co z tego ze ktos juz ma pacca?? W koncu to loteria..
1k paccow hehe, szkoda ze polowa trafi do debili ktorzy graja w tibie zeby pow*****ac innych -.- ehm.. bywa.
Pozdro
Wiesz, troche strata pacca jakby miał trafic do jakiegoś 8 lvlowego noobka.
@LarvaExotech
To jest w Tibii najlepsze :)
Longerlick
03-01-2007, 22:28
Mogli by zrobic limit od 20lvl. Ja mam 3 postacie 20lvl+ wiec mialbym spore szanse xD
Ufocznik
03-01-2007, 22:43
Mogli by zrobic limit od 20lvl. Ja mam 3 postacie 20lvl+ wiec mialbym spore szanse xD
a ja mam 3 chary 50+, i chcialbym zeby to byla loteria od 50 lvla, a inny ma 5 charow 60+ i chcialby zeby byla od 60.. glupi pomysl
Mucha90ole
03-01-2007, 22:52
Nooo Oby pacc był mój :) moze jakis konkurs pk zrobia :) aa i new server Plaxxxxx
Platonikus
03-01-2007, 22:53
Mogli by dac 100 paców albo w ogole.... nie umiecie uszanować gestu :d
Nigdy cipSoft za darmo paców nie rozdawał!
Dać takiemu palca a zaraz całą łape odgryzie!
Napewno za darmo nie dazdza... Cos trzeba bedzie zrobic bo jak znamy cipsoft to chyba nie bedzie latwo
PACC za darmo ;)?
na moje oko zrobią coś w stylu że co ~10 osoba kupująca pacc dostanie 3 miesiące gratis.
^Prusorone^
04-01-2007, 06:22
Extra niemoge sie doczekac : ]!
10 lat... i nadal 2d ... to się nazywa zarabianie jak najmniejszym kosztem.
A wiesz czemu tyle ludzi gra w tibie a nie np MU-ONLINE? bo ich komputery na to niepozwalaja :)
Vegeta123
04-01-2007, 07:15
Brawo dla nich moze uda mi sie wygrac pacca ael trzeba byc optymista
Strasznie sie wqrw** jak wiekszosc z tych pacc'ow bedzie rozdanych dla ludzi z paccem -.-!!to bedzie nieco niesprawiedliwe ;/
kamosblue
04-01-2007, 08:18
Przeczuwalem, ze na 10-lecie Cip'y odwala cos z PACCami. ;s
Moim zdaniem całkiem możliwe że pacc dostaną facce ale powyżej 20 lev bo jakby dali darmo pacc tym co mają stracili by mnóstwo kasy a tak ci co mają pacc kupią na pewno .A ci co nie mają i niemieli dostaną żeby ich zachęcić do kupna następnym razem.
A co do nowych serv to moim zdaniem że są urodziny to 2 serv niemieckie 2 amerykańskie ale nie będę zły jak wyjdzie po jednym :]
Forshiba
04-01-2007, 09:07
Wczoraj dostałem dwa bany na berylia i na refugia... xD :p Ale mam jeszcze postac na selenie przeciez. A jakby co mam pacca na 6 miesiecy i nie musze wygrywać :D:D:D
powinni zrobic tak : ze 1000 pierwszych osob ktore sie zaloguja dostana pacca a nie pierodly jakies:topornik2
Progmaniak
04-01-2007, 09:55
NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
MALO NOOBOW NA FACCU?
nie przezyje jak znoobuja mi moje tomby
NIE NIE NIE NIE!!! PROSZE NIE!!
pomysl mi sie nie podoba :/ powinni dac jakies ograniczenie np. minimum 20lv i konto ~3 miesiace ;/
ja sie poddaje :( :( :(
EniaEnigma
04-01-2007, 10:13
Jak dla mnie to za duzo myslicie;) najlepiej poczekac na jakies nowe wiadomosci bo tak trudno określić czy pacc bedzie nagrodą w konkursie czy wybierany losowo:) Ehhhh ale zawsze pomarzyć można, że może tym razem... Pozdro:)
EniaEnigma
04-01-2007, 10:18
powinni zrobic tak : ze 1000 pierwszych osob ktore sie zaloguja dostana pacca a nie pierodly jakies:topornik2
Hehe sadze ze to kiepski pomysl bo pewnie 1si zalogowali sie gracze pacc wiec niewyrownane szanse i facce by byli pokrzywdzeni:confused: Pozdr
WY MACIE DOWNA MATKA WAS NIEKOCHA?????????/NOOBY ZASRANE ĄŻ MI WAS ZAL JAK TO CZYTAM CO TU PISZECIE
Wand dla sorca to nie upade ośle
pacc na 7dni taaa po co? co zdązysz przez 7dni zrobić??
pacc na 2 dni kretyn ??
Pacc dla lvli 40+ a co to wyróżniasz tylko lepszych??
Pacc na loteri , tak kupisz u buchmakera kurwa kupon i wygrasz kope gnoju
Pacc dla wszystkich facców? pamiętaj że to z graczy z premmy żyje cipsoft
PRZESTAŃCIE PISAC GŁUPICH TEKSTÓW BO MI WAS ZAL , A JAK PATZRE W KOLUMNIE PO LEWO TO WYPOWIADAJĄ SIE 1-30 LVL Z FACCEM KTÓRE NIE WIEDZĄ CO TO TIBIA!
popieram tego pana
a jakby kazdy dostal pacca na te 7 lub 2 dni to co all by sie na paccowe mjejsca rzucili i co znoobowane bylo by to. za duzo paccow dali :P powini dac mniej np na kazdym servie po 1 lub po 2
Res Khmer
04-01-2007, 11:06
:D mam kilka acc, na kazdym spoko charaktery, wiec szanse mam większą :P
Zapewne zrobią potwora - ktory bedzie pojawial sie na zasadzie tych goblinow od Gryncha - i ktory jak sie go zabije bedzie obdarowywał losowo ludzi prenium acc :P i innymi pierdółkami
Pawelcio
04-01-2007, 12:36
Popieram Guardian anubite i lukitak. Jak by był jubileusz przed NR 2007 to bym wiedział co dodadzą ;] Korsarzykim, "Ahtungi" i różne "Fajarbrezerki"... Fajnie by było chociaż pacc na 1 dzien... bym se zdążył chociaż offit zmienić ;D
Napewno jakieś nowe potwory...
Ciekawe jak bardzo zmieni się strona http://www.tibia.com/ ;]
PS: To ja wygram pacca ;]:cup:
Puźdlu
LarvaExotech
04-01-2007, 12:39
A wiesz czemu tyle ludzi gra w tibie a nie np MU-ONLINE? bo ich komputery na to niepozwalaja :)
Mamy 2007 rok a pierwsza gra 3d w jaką dane było mi zagrać postwała w 1991 roku, Frontier na amige;] Pewnie było coś wcześniej, tak czy inaczej, od 1999 gierki 3d były produkowane masowo. Dziś nikt już 2d nie produkuje, jeśli ktoś ma za słaby sprzęt, żeby pograć chociażby w lineage2, to powinien wymienić sprzęt;]
Brzydki Peker
04-01-2007, 13:34
Mamy 2007 rok a pierwsza gra 3d w jaką dane było mi zagrać postwała w 1991 roku, Frontier na amige;] Pewnie było coś wcześniej, tak czy inaczej, od 1999 gierki 3d były produkowane masowo. Dziś nikt już 2d nie produkuje, jeśli ktoś ma za słaby sprzęt, żeby pograć chociażby w lineage2, to powinien wymienić sprzęt;]
Wyślij mi 1500 zł na nowego kompa bo mi Lineage2 nie idzie !!! BLZ
Chłopie, nie wszyscy ludzie żyją grami i tylko czasami chcą w coś pyknąć aby sie zrelaksować...
Na słabszych kompach mozna pograć w inne, fajne klasyki (np. Diablo)
Ja to tylko w tibie gram :)8o :cup:
Tibia nie musi być 3d :/ ważne żeby gra była rozwinięta i grywalna.Tibia 3d to już nie to samo.Owszem projekt taki powinien powstać a ludzie powinni go testować żeby nie spi.... gry. Tibia po prostu ma to coś dzięki czemu nie potrzebuje żeby była 3d.
Mamy 2007 rok a pierwsza gra 3d w jaką dane było mi zagrać postwała w 1991 roku, Frontier na amige;] Pewnie było coś wcześniej, tak czy inaczej, od 1999 gierki 3d były produkowane masowo. Dziś nikt już 2d nie produkuje, jeśli ktoś ma za słaby sprzęt, żeby pograć chociażby w lineage2, to powinien wymienić sprzęt;]Powiedział co wiedział... Masz może gdzieś na piśmie zadekretowane, ze dobra gra = gra w 3D? Bo jak dla mnie na przykład Tibijskie 2D jest jedną z tych rzeczy, które mnie w tej grze trzymają. NIENAWIDZĘ gier 3D (no, ale wychowałem się na ZX Spectrum więc mam prawo byc zacofany :P) , za to uwielbiam graficzny klimat jaki oferuje Tibia. A komentarze o tym, że "ktoś powinien wymienić sprzęt" sobie podaruj. Rozumiem, że Ty zapewne tarzasz się w kasie (od rodziców? bo jakoś nie wierzę, żeby ktoś kto sam musi na siebie zarabiać mógł pisac takie rzeczy) ale tak sie składa, że nie kazdego w tym kraju stać na nowy-super-hiper-wypasiony komputer co pół roku.
Michau_Druid
04-01-2007, 14:56
A mi sie wydaje że nawet jak by Tibia była w 3d to i tak byscie grali =p
Od kilku tal słyszę nażekanie na grafike a co nowy update gra was coraz wiecej . Mysle ze tibia ma to COŚ xD
A co do 10 lecia gry myślę że niespodzianka sie szykuje ;]
a wiecie co ja chce aby losowanie bylo od 8 lvl (od 1 tez ale by mnie wyklneli:P) a wiecie dlaczego? bo na 8 lvl mozna juz byc na mainie i mozna kozystac z dobr.. z maina chyba ze chce sie byc rookslayerem. a pacc na 1000 pierwszych osob ktore sie zaloguja jest nierealne bo o ktorej h losowanie i o tej poze jakas osoba wraca ze szkoly i siada przed kompem a ty np w tym czasie spisz to nielodz sie ze cos zostanie dla ciebie jak to bedzie np 4h a ty wracasz do szkoly o 15h nierealne chyba ze jestes chory albo niepracujesz i do szkoly nie chodzisz..
pacc na 1 dzien.. glupis jak niewiem co outfit zmienisz znudzi ci sie i bah papa pac papa outfit i tyle nic nie zrobisz przez 1 dzien a tymbardzie ze gdziesz wyjedziesz :)
popieram osobe ktora niechce podzialu lvl bo to chore ktos kto mial postac na 60 lvl i zotal hackniety i musial zrobic nowa postac ma 10 lvl i co mily uprzejmy gostek ktory gral sprawiedliwie nic nie dostanie bo akurat mial hack pomyslcie!!
o i jak cos se przypomne gupiego to napisze
a ja gralem w mu-online, kal-online, knight online, ragnarock i kazda gierka mi sie znudzila po pol roku a w tibie gram od 4 lat i jakos dalej mi sie nie nudzi:P no czasem mam napady ze mi sie niechce a w ogule to mi sie chce dalej grac TIBIA MA TO COS!!!
i sorki za bledy ale mam dysortografie:P
@pawelcio
hmm.. kazdemu po jakims czasie sie znudzi jeden outfit i bedziesz chial go sobie zmienic.. no tak a dysortografia to powiedz mi jak z tym walczyc czy czytac piec razy dziennie slownik do polskiego?! aaa.. lekcjie polskiego z roznymi tymi bajerami chodze uczeszam i nic ucze sie normalnie ale ja niemoge tego sie nauczyc wiec wybacz..
Poprostu Pitbul
04-01-2007, 15:35
Nom, fajnie. Może coś wylosuję^^.
Pawelcio
04-01-2007, 15:40
a wiecie co ja chce aby losowanie bylo od 8 lvl (od 1 tez ale by mnie wyklneli:P) a wiecie dlaczego? bo na 8 lvl mozna juz byc na mainie i mozna kozystac z dobr.. z maina chyba ze chce sie byc rookslayerem. a pacc na 1000 pierwszych osob ktore sie zaloguja jest nierealne bo o ktorej losowanie i o tej poze o ktorej jakas osoba wraca ze szkoly i siada przed kompem a ty np w tym czasie spisz to nielodz sie ze cos zostanie dla ciebie jak to bedzie np 4h a ty wracasz do szkoly o 15h nierealne!!! pacc na 1 dzien.. glupis jak niewiem co outfit zmienisz znudzi ci sie i bah papa pac papa outfit i tyle nic nie zrobisz przez 1 dzien a tymbardzie ze gdziesz wyjedziesz :) popieram osobe ktora niechce podzialu lvl bo to chore ktos kto mial postac na 60 lvl i zotal hackniety i musial zrobic nowa postac ma 10 lvl i co mily uprzejmy gostek ktory gral sprawiedliwie nic nie dostanie bo akurat mial hack pomyslcie!! o i jak cos se przypomne gupiego to napisze a ja gralem w mu-online, kal-online, knight online, ragnarock i kazda gierka mi sie znudzila po pol roku a w tibie gram od 4 lat i jakos dalej mi sie nie nudzi:P no czasem mam napady ze mi sie niechce a w ogule to mi sie chce dalej grac TIBIA MA TO COS!!! i sorki za bledy ale mam dysortografie:P Z kąd wiesz ze mi się znudzi ? nie odpowiadaj na moje zdania ktore nie sa zaznaczone na koncu takim znakiem " ? " I idz sie poucz zebys nie mial "dysortografie", a nie grasz 4 lata w tibie -.-
@topic-
Moja odpowiedz jest na stronie nr 16 ;>
Pan Yuzek
04-01-2007, 15:46
A podczas losania trzeba bedzie byc zalogowanym?? Wie ktoś??
A podczas losania trzeba bedzie byc zalogowanym?? Wie ktoś??
nie ma tu twórców gmów (może jest 1) więc kto może wiedzieć ? wszyscy wiemy tyle co wyczytaliśmy z newsa, chyba że ktoś nie czyta ze zrozumieniem...
Sir Energia
04-01-2007, 16:48
No dobra niech sobie oszczędzą trudu i ja mogę przyjąć te wszystkie pacci tak będzie najlepiej dla mnie i dla was.
xD
Niema sie co podniecać ;S Pacca dostaną jacyś farciaze ,napewno nie ja .
btw. Bendą jakieś zasady co do losowania ;s? Każde acc może wygrać naweto to która ma 1 postać z 2 lvl :O?
Nortonus
04-01-2007, 17:10
IMHO komputer rozlosuje 1000 PACCów ludziom, którzy:
- mają spersonalizowane(teraz: zarejestrowane) konto
- nie mieli jeszcze PACC[ja odpadam :s]
- nie mają PACC
- jakiś konkretny lvl[30+]
- mają jakiś staż w Tibii[min. 2 miesiące]
Dlaczego? PACC żeby załadować trzeba mieć konto zarejestrowane. Ma to być swoista promocja[damy ci trochę za free, ale tylko trochę, bo i tak Ci się spodoba i kupisz znowu] dlatego ludzie z PACC odpadają. Ludzie, którzy mieli PACC również odpadają, ponieważ kupili, skończył im się, a teraz nie kupują bo:
a) nie mają kasy,
b) PACC im do szczęścia niepotrzebny,
A CipSoft jak każda firma jest łakoma na pieniądze, więc po co zafundują komuś free PACC, który już miał[PACC], więc i tak nie kupi później. Lvl - ludzie nie oszukujmy się, ale komu jest potrzebny bardziej PACC? Gościowi, który ma 10 poziom czy 30? To samo tyczy się stażu. Komu dadzą PACC? Komuś kto zaczął grać tydzień temu i nawet nie będzie wiedział, że dostał free PACC czy człowiekowi, który gra już jakiś czas[osobiście gram 3 lata, ale pierwszy raz spotkałem się w 2003]. Zastanówcie się.. Cip woli dać PACC człowiekowi który ma większy lv i dłużej gra w Tibię. Dlaczego? Ponieważ ten człowiek słyszał tylko jak to fajnie jest etc. A gdy pozna ten smak jak to fajnie sobie siedzieć na tombach i z 30lv awansować[pod koniec PACC] na 50-60 to ten zapragnie więcej. Sam kiedyś chętnie grałem i PACC mi zwisał. Później uszperałem trochę kasy i kupiłem. Miałem wielką frajdę przez te 3 miesiące, że aż zapragnąłem więcej, ale niestety człowiek nie sra pieniędzmi... A dlaczego Cip nie da PACCa człowiekowi z ~10lvl i krótkim stażem? Dla 10lvl Tibia jest jeszcze tylko grą, którą raczej łatwo rzuci, ponieważ nie jest związany aż tak z nią. Nie przekonał się na własnej skórze jak to jest zabić Giant Spidera solo, ani jak uniknąć zamachu na życie przez grupę PK. Gdyby taki człowiek dostał PACC[i ktoś by go o tym uświadomił] to dużo by nie zrobił albo tylko noobił i prosił o itemki na Hydrach(o ile nie zostanie ubity przez słonie;) Dla niego by różnica między PACC a FACC była taka:
- bardziej chamscy ludzie[trudno wytrzymać gdy ktoś prosi Cię o itemki, gdy ty sobie spokojnie huncisz]
- trudne potwory[eksploracja terenów na PACC Area często dla takiego niedoświadczonego 10lvla kończy się śmiercią]
- domek mnie nie obchodzi[10lv nie miałby co włożyć do domku]
Czyli po skończeniu się PACCa taki 10lv by poprostu stwierdził, że to to samo co FACC tylko mniej ludzi, więc nie ma z kim pogadać i z kim pokłócić się. Przez to CipSoft by stracił 20000€(ponieważ może ich nie wydają, ale też przez to nie zarobią). Ogólnie Cip postawił na kasę. Zainwestowali 1000 PACC i oczekują tego, że zachęcony mid-lvl kupi ponownie PACC za 3 miesiące, a razem z nim jego koledzy.
Pozdr
Protection
04-01-2007, 17:29
Jeah ale troche szkoda że mikolaja skasują ale nie napewno ciekawe jakie to żeszy wbiją... ALE JA CHCE PACCA ZA FREE OD CIPÓW!!!!jak mi go nie dadzą to sie trochę wkurzęX( ale jak dadzą jednemu z mojich koegów to go zrokuje :evul:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Nortonus już to wyżej pisałem :o
Przydałby się , bo mój się kończy za 25 dni ; ddd
Bym nie musiał marnować kaski ; p
Krzychos_CALMERA
04-01-2007, 17:37
Nie wiem co wymyśli CipSoft ale mam nadzieje że będzie to coś mądrego..
Dla mnie mogłoby być tak że do każdego gracza zostanie wysłany lotery ticket i wystarczy kliknąć na to będze napisane czy wygrałem czy nie :P to byłoby dobre :P ludzie którzy nie grają by nie klikneli i w ten sposob pacc by trafil do osoby ktora gra :D
Nie wiem co wymyśli CipSoft ale mam nadzieje że będzie to coś mądrego..
Dla mnie mogłoby być tak że do każdego gracza zostanie wysłany lotery ticket i wystarczy kliknąć na to będze napisane czy wygrałem czy nie :P to byłoby dobre :P ludzie którzy nie grają by nie klikneli i w ten sposob pacc by trafil do osoby ktora gra :D
napisz im to w emailu bo to by było bardzo mądre :) osoba która otworzy taki list by wzieła udział w losowaniu albo by odrazu wygrała ale lepsze by było losowanie tylko przydało by sie do łap wysłać a nie do dp bo w dp mozna by było nie otworzyć a takie listy dzień dwa wcześcniej aby każdy mógł odczytać i żeby karzdy miał czas odczytać :) i sprawa wyjaśniona
albo jeszcze taki liścik byłby do wypełnienia adres e-mail, dane osobowe, i nick postaci i go wysłać :) po prostu wrzucić do skrzynki pocztowej :) i jeszcze lepiej :)
Tasman1989
04-01-2007, 18:05
Natępny pacc bo 1 kupuje :) Mogli by dać wszskim z tego forum było by cool :D
Francusiek
04-01-2007, 18:27
Fajnie byloby dostac nowego pacc'a zwlaszcza ze moj sie konczy za 3dni!!
;( ;( ;( ale chyba kupie next... chociaz kto wie:( :(
CIPSOFT WYLOSUJ MNIE! xD :D :D :cup: :cup: B)
Jak chcecie to badzcie optymistami i robcie sobie nadzieje, ja nie zamierzam nastawiac sie na to a potem zalowac ;)
Oczywiscie milo byloby dostac Premium Account za friko, napewno poprawiloby mi to humor, wam zreszta tez.
Mysle, ze Cipsoft powinien nas czesto zaskakiwac takimi niespodziankami, tym samym zyskalby lepsze zdanie u niektorych graczy i urzytkownikow forum.:D
P.S Życze wam w razie czego szybkiego expienia i nie zajetych expowisk rzecz jasna.:cup:
Cipsoft z tym przesadził 1000 free pacc jak te 1000 pacc wejdze na servy to nie będzie wolnych expowisko dla ludzi z pacc :D chyba będe musiał przenieść sie na facc <joke>
No no Cipsoft sie postaral :)
Tylko ja czym bedzie polegac konkurs??:D
Mało kto z nas dostanie pacca bo są jeszcze inni gracze z innych krajów. Więc szanse są małe ale trzeba być optymistą. Ja wierzę, że dostane:)
Co trzeba zrobić, żeby dostać PACCa? Być jedną z 250 osób? Czy co?
Moim zdaniem losowanie 1000 paccow jest super pomyslem ale jezeli jakis 1 lvl na rooku dostanie pacca :baby: i nie bedzie wiedzial do czego on jest to 1 pacc zmarnowany :( moze beda jakies kryteria losowania :)
Cipsoft z tym przesadził 1000 free pacc jak te 1000 pacc wejdze na servy to nie będzie wolnych expowisko dla ludzi z pacc :D chyba będe musiał przenieść sie na facc <joke>
cipsoft da 1000 pacc na cala tibie nie na pojedynczy serv.
dzielac 1k pacc przez liczbe servow wyjdzie ze na jeden serv dojdzie ok. 14/15 pacc, a nooby beda w najwyzej blokowac dp wiec expowiska powinny byc wolne.
ja tam sie tym narazie nie przejmuje bo i tak pewnie nie dstane tego pacc
no nie nieczaje ludzi którzy piszą że nie dostaną pacc.. ja chce dostać i pisze że chce bo robie sobie nadzieje a tym bardziej jeżeli będą to robić w pomysł jednego z użytkowników forum ale udoskonalony prze zemnie:P oczywiście
Zrob se ktos z 25 postaci na jednym accouncie i masz pewnosc ze pacca dostaniesz. Predzej kaktus wyrosnie mi na dloni niz Cipsoft da 1000 paccow . Ta jasne . Duzo mowia malo robia
Zrob se ktos z 25 postaci na jednym accouncie i masz pewnosc ze pacca dostaniesz. Predzej kaktus wyrosnie mi na dloni niz Cipsoft da 1000 paccow . Ta jasne . Duzo mowia malo robia
Ta jezeli juz to zrobic 25 acc a nie charow ;] Optymizmu wiecej ludzie:cup:
Ciekawe co byś zrobił jakbyś dostał owego PACCa ? Też byś powiedział że ci kaktus wyrośnie na dłoni ? -.-
@topic
jak będzie pisać że na 100% nie dostaniecie to nie dostaniecie, nie bądzcie pesymistami :D
Colo_2006
04-01-2007, 20:44
@up
Jakbyś miał racje to moze mi sie trafi , ale znajac zycie nie xD : )
Wivernus
04-01-2007, 21:44
nie 1:250 poniewaz 80k ludzi juz ma pacc wiec szanse nasze rosna (1:170)
PS. jak oni to losuja jakis konkurs trzeba sie zglaszac??
abis nemo
04-01-2007, 22:48
szkoda ,ze tak malo na temat jak wygrac tego pacca:P
mnie by sie pacc przydal zeby kupic czary i addony do outów :P chociaz raz mogloby mi dopisac szczescie :confused: ale wiem ze i tak nie wygram, to jest u mnie po prostu wrodzone :( na dodatek jestem pesymistą a pozatym do zbyt piękne (dla mnie) zeby bylo prawdziwe :confused: ale szansa 1/250 to zawsze szansa :P tylko zeby jak juz nadejdzie poniedzialek nie okazalo sie ze zeby wygrac pacca trzeba wypelnic jakis tam formularz za 5 euro :D ale poczekamy zobaczymy... w kazdym razie nie licze na ten cud
moze beda jakies kryteria losowania :)
fajnie jakby byly :) np. od 8 lvla i nie mozesz miec residence na rookgaard :) (nie chce obrazic rookstayerów)
albo jeszcze inaczej, musisz miec minimum 1 postac na mainie na 8 lvlu ;) wtedy rookastayerzy tez by dostali jakby mieli mainowca chcociaz 1
Napewno losowanie będzie pomiędzy tymi którzy mają spersonalizowane konta więc jak już chcecie na coś liczyć to sobie spersonalizujcie je. ;)
Mi tam Pacca nie trzeba bo mam ja tylko licze że pojawią się nowe serwery B) B)
Czekam już od początku grudnia i mam nadzieje ze sie doczekam :)
a ja jak niewygram to se kupie:P bo dostane za odszkodowanie starsza mi moze dolozy albo z kasiorki jaka teraz mam doloze i se kupie na 3 miesiace :D ale obym wygral to bede mial wiecej kasiorki i moze wymusze kolejnego niemuwiac ze wygralem8o
Tak naprawdę to szansa jest większa niż 1/170, bo na pewno 170k facc'ów nie ma spersonalizowanego konta, a poza tym nikt z 1lv raczej nie dostanie pacca...
Lepiej jednak by było gdyby każdy dostał tak ze 2 dni pacca B)
Nie daje sobie szans na nic, chodź chciałbym dostać ... A jak nie to se kupie. I jeszcze mam pytanie: Czy jaki zlikwiduja Santa Clausa przy tym small update to czy Grynch Goblin Clan już nie będą chodzić ?
Tak naprawdę to szansa jest większa niż 1/170, bo na pewno 170k facc'ów nie ma spersonalizowanego konta, a poza tym nikt z 1lv raczej nie dostanie pacca...
Lepiej jednak by było gdyby każdy dostał tak ze 2 dni pacca B)
hahaha, i co byś zrobił z 2 dni PACCa ? Pozwiedzał Edron ?
ZiomzLasu
05-01-2007, 15:38
Co trzeba zrobic aby dostac pacca za darmo z tego 10 lecia??
Ale mi sie te szczescie nie zdazy , jeszcze nigdy niedostalem czegos za darmo :D
korzen9999
05-01-2007, 15:42
zeby dostac pacc beedzie trzeba sie zapisac do niego. kto sie zapisze to bedzie bral udzial w losowaniu. proste?:baby:
ZiomzLasu
05-01-2007, 15:54
Gdzie i jak mozna to zrobic ?? na tibia.com?
korzen9999
05-01-2007, 15:57
w poniaedzialek bedzie up~ i wtedy bedzie mozna GDZIES sie zapisac. bedzie tez nowa strona i moze tam. nikt nie wie co cipy w koncu knuja. napewno nie bedize losowania na pałe. dostanie kto chce a nie wysla komus kot od 2 lat nie byl na acc albo na 1 lvl -.-
W grze pojawią się też nowe imprezowe przedmioty aby i tu uczcić ten jubileusz.
Imprezowe przedmioty? Czy mi się wydaje czy to będą jakieś nowe opakowania prezentów, papierowe czapki itd. ? :D
Ciekawe komu się trafią PACCe :P
PaCC'e trafia sie tym kto na nie zaslurzyl, przynajmniej takie jest moje skromne zdanie.
Waciany_Joe
05-01-2007, 18:31
Moze cip Soft na to 10 lecie Doda Nowe Servery
To by bylo cos =b
A co do losowan mysle ze to bedzie tak jak kolega napisal up ^
ze to bedzie sie czeba gdzies zapisac i bedzie losowanie...
mysle ze bede tym 0001 z innych szczesliwcow ;]
Ya'Shais
05-01-2007, 19:08
Czy administratorzy Tibia.pl nie mogliby powiedzieć CipSoft'om, że wielu użytkowników na 10 urodziny Tibii chciałoby nowe światy? :) Jeśli tak to bardzo byśmy prosili, bo naprawdę sporo graczy chciało by je wkońcu :P
Pawelcio
05-01-2007, 19:34
w poniaedzialek bedzie up~ i wtedy bedzie mozna GDZIES sie zapisac. bedzie tez nowa strona i moze tam. nikt nie wie co cipy w koncu knuja. napewno nie bedize losowania na pałe. dostanie kto chce a nie wysla komus kot od 2 lat nie byl na acc albo na 1 lvl -.-
***** S&ąd wiesz?? Wymyślił sobie i pisze o tym na forum. Albo usłyszał od babci:baby:...
I co wy robicie jakieś podziały- 8+lvl na mainie = Pacc... OMG!
Albo lepsze ktoś powiedział 40+ -.-
By sie przydały nowe Światy
_
@ZUMMER
Że ty byś niemiał co robić z paccem to twoja sprawa... niektórzy by się cieszyli z pacca na 24h. Wkurzają mnie takie osoby co" myślą ze inni myślą jak on myśli"X(
_
Mnie ciekawi tylko gdzie będzie lista zwycieżców... Tak tylko zobaczyć... Ja niemam szczęścia. >:[
[QUOTE]w poniaedzialek bedzie up~ i wtedy bedzie mozna GDZIES sie zapisac. bedzie tez nowa strona i moze tam. nikt nie wie co cipy w koncu knuja. napewno nie bedize losowania na pałe. dostanie kto chce a nie wysla komus kot od 2 lat nie byl na acc albo na 1 lvl -.-
A w poprzednim poście pisałeś że będzie losowanie kto się zapisze a teraz gadasz "...nikt nie wie co cipy w koncu knuja..."
I ci co nie grali od 2 lat to już dawno im konta pousuwali naabie myśli że wszystko wie omg...
Skawa the Druid
05-01-2007, 19:40
Moze te pacce beda rozdawane w tibii. Tzn. ze np jakis char z cipsoftu bedzie zucal npo kupony po tibii xD
Ale fajnie bylo by dostac takiego paccka
Edit:
Pawelcio witaj w klubie bo ja tez nie mam
TA 1000 pacc to sie postarali mam nadzieje ze dostane 1:) ale i tak znajac moje szczesce to i tak nic nie wygram :( ale tszeba wiezyc ,ze wygram :)
PS: Nie moge sie doczekac
Malix brin
05-01-2007, 21:38
No z tymi PACCami to super :D
Ale ciekawe co poza tym jeszcze przygotowali ;)
Rufus1988
05-01-2007, 21:56
Moze cip Soft na to 10 lecie Doda Nowe Servery
To by bylo cos =b
A co do losowan mysle ze to bedzie tak jak kolega napisal up ^
ze to bedzie sie czeba gdzies zapisac i bedzie losowanie...
mysle ze bede tym 0001 z innych szczesliwcow ;]
Z tego co zrozumiałem w poniższym cytacie admina Tibia.pl z dziesiątej strony tego tematu, będą nowe serwery. Wygląda na to, że on ma już informacje od Cipsoftu:
CipSoft od kilku miesięcy przygotowywał się do tego. Zapewne stronka bardzo się zmieni dodadzą też nowe .... :D ale dobra nie będę mówił sami się dowiecie w poniedziałek :)
Nic tylko czekać :D. Szkoda, że zostało mi już tylko 45 dni PACCa :P.
Ya'Shais
05-01-2007, 23:53
@up
Nom niby tak napisał, ale zauważ, że tam jest napisane: "Zapewne..." i w dodatku nie wiadomo do końca o co "nowego" mu chodziło... Mam jednak nadzieję, że naprawdę powstaną nowe światy (zwykłe pvp albo enforced), bo wkońcu już rok nie powstawały... (pewnie zaraz nooby napiszą, że przecież w wakacje powstały, więc odpowiadam - MI CHODZI O PVP lub PVP ENFORCED).
----------------------------
Platonikus: jeśli możesz - napisz o co Ci chodziło! :)
fajnie, niewiedziałem że będąc w supporcie też jestem adminem ;)
@up
A wiec, witam pana Admina ;)
@topic
Powodzenia w konkursie ,
btw - Macie juz szanse na wygrana - 1/249999, Ja nie startuje ;)
<<<Kiemi>>>
06-01-2007, 09:29
Dobra...super :D 1k pacca dla zwyciezcow..ale jak go wygrac? :/ to bedzie losowo?....bo nie rozumiem..
mi by mogli dać pacca mam w niedziele urodziny ..sprawili by mi świetny prezent:D
Malix brin
06-01-2007, 10:56
mi by mogli dać pacca mam w niedziele urodziny ..sprawili by mi świetny prezent:D
A ja mam w poniedziałek :D
Remik_1992
06-01-2007, 11:05
elo tak sie sklada ze w niedziele tibia bedzie miala 10 lat a ja w niedziele bede mial 15 lat chcial bym na tam okolicznosc dostac pacunia :D:D8o no ale razej nie dostane bo moje mazenia sie nigdy nie spelnily ;( ;( no ale cuz mam nadzieje ze jakies fajne nowe itemki dojda jakies ozdubki male do imprez i wogule
pozdro all
Byloby spoko gdyby przez tydzien KAZDY mogl robic questy od lvlu (NP. mam 45 lvl a robie anihi).
heh niewierzyłem że mi się uda wygrać w tym losowaniu i wysyłałem sms'y aby wygrać ze 30 wysłałem ale zero kodówX( nawet odpowiedźi;( i straciłem dużo kasyX(
YyyeeyIsBack
06-01-2007, 12:26
Coś mi się wydaje że pacca dostaną tylko osoby ktore go niemaja, bądź nigdy nie mieli. Do tego gdy nieodpowiednia osoba go dostanie to może zniszczyć życie tibijskie graczom pacc, np gdy jakiś niedoświadczony gracz dostanie tego pacc, to zacznie się dziać to samo co na facc landach, przynajmniej takie są moje podejrzenia.
NinaKarinte
06-01-2007, 12:48
Masz racje! Ja gram w Tibie 3 lata nigdy nie miałem PACC i nie licze na to abym go dostał :(
Mam nadzieję, że wreszcie zrobią grafikę 3d w końcu już 2007rok a ciągle wygląda tak zwalenie. Większość gier internetowych już ma ładny trójwymiarowy wygląd i przydałoby się żeby i Tibia poszła ich śladem
Mam nadzieję, że wreszcie zrobią grafikę 3d w końcu już 2007rok a ciągle wygląda tak zwalenie. Większość gier internetowych już ma ładny trójwymiarowy wygląd i przydałoby się żeby i Tibia poszła ich śladem
A co by miały zrobić wtedy osoby ze słabym kompem?
Właśnie dlatego tibia przyciąga tylu graczy, bo nie trzeba mieć jakiegoś extra kompa, i każdy se może pograć. To jest część polityki CipSoftu, jakbyś czytał wywiady (np. z Guido) to byś rozumiał !
Tak ale i dużo osób taki wygląd odraża ja i moi znajomi skończyli grać z tego powodu nie mówie tylko o osobach z rl ale też o tych których poznałem w Tibii. Jeśli byłaby to grafika 3d to niejedna osoba by zaczęła grać. Osoby które nigdy nie grały w Tibię i zobaczą screeny z gry to jakoś ich nie ciągnie do gry :) i jak patrzę na liczbe ludzi online to ona spada... a nie się zwiększa. Po drugie nie chodzi mi o taką świetną grafike żeby mogły grać tylko osoby z mocnym sprzętem ale żeby zrobili wreszcie dużo w updacie bo to co oni robią moim zdaniem jest śmieszne
... Po drugie nie chodzi mi o taką świetną grafike żeby mogły grać tylko osoby z mocnym sprzętem ale żeby zrobili wreszcie dużo w updacie bo to co oni robią moim zdaniem jest śmieszne
to zrób jakieś miejsce dobre do expienia na ots i jeszcze zrób tak żeby wszystko było dopatrzone idealnie.. stwórz nowe itemki wymyśl ich historię itp. to niejest wcale takie łatwe jak ci sie wydaje oni się męczą dniami aby ta gra mogła istnieć a ty mieć z tego radoche przemyśl to co piszesz najpierw bo to jest śmieszne..
Te historię itemów nikogo nie intersują to nie jest zbyt duży problem napisać "Wykuty przez starożytnych cyklopów-kowali którzy byli zniewoleni przez boga Bloga aby tworzyły broń dla jego armii. Jednak ta broń nie była przeznaczona dla jego armii, cyklopy wykuły ją w sekrecie, aby zabić Bloga. Ponieśli klęskę jednak ranny Blog z tą niesamowitą bronią, której prawdziwe imię powinno brzmieć 'Zabójca Bogów'. W swojej furii wyciągnął on broń z swojej rany i wyrzucił daleko... Więc spadła na ziemie Tibii i była stracona nawet dla bogów. Powiedziane jest, że jest to druga najpotężniejsza broń wszechczasów. Jest także powiedziane, że krew Bloga, która zraniła broń nałożyła klątwę na ostrze i nie przyniesie to nic dobrego dla jego posiadacza i twórców" (o magic longswordzie) co jest w tym ciekawego?! Co do updatow np gra Guild Wars robi update raz na rok i jest to gra full trójwymiarowa więc nie mów że twórcy Tibii aż tak bardzo się męczą... ( A tak poza tym nie gram w Gw)
Pavel321
06-01-2007, 14:22
Mi sie wydaje ze na kazdym swiece rozdadza po jakies 15 paccow no moze troche wiecej ale niechce mi sie liczyc .Szansa ze ktos z forum go wygra jest niska jak niewiem co
no tak to wymyśl mi jakąś sensacyjną historyjkę do skull helmet tak żeby każdego zaciekawiła bo to niejest takie łatwe wymyśleć jakąś fabułe i jeszcze żeby to ze wszystkim jakoś współgrało..
Byloby spoko gdyby przez tydzien KAZDY mogl robic questy od lvlu (NP. mam 45 lvl a robie anihi).
Taaa, napewno byś go zrobił na 45 lvlu -.-
ej potrzebuje pomocu wygralem paca i nie wiem jak go mam zainstalowa blagam pomocyB)
17:06 GM Elfarran on Jamera [2]: Dear players... many people may try and tell you that you have won the lottery for free PremiumAccounts as announced on www.tibia.com. THIS IS FALSE AND THEY ARE TRYING TO HACK YOU! To participate, you will have accesswww.tibia.com ONLY!
Tylko mi nie chodziło o historię bo ponad 3/4 graczy to nie obchodzi!! Tak poza tym nie chodziło mi tylko o historię (bo historię itemów nie wpływają na grywalnośc i wygląd gry) tylko o to że ta gra jest przestarzała. Tibia ma JUŻ 10 lat mamy 2007 rok, każda gra online z każdym update stara się udoskonalać grafikę, muzykę i dzięki temu ludzie chcą w nią grać. W Tibii nawet nie ma muzyki. Nawet nie będę się starał wymyślać historii bo to strata czasu Cip zamiast tracić czas na takie głupoty by pomyślał nad jakąś porządną zmianą wpływającą na grywalność (dodanie muzyki i poprawę grafiki) Podsumowując jak Cipsof tak dalej będzie robić to ludzie zaczną przestawać w to grać...
ej potrzebuje pomocu wygralem paca i nie wiem jak go mam zainstalowa blagam pomocyB)
17:06 GM Elfarran on Jamera [2]: Dear players... many people may try and tell you that you have won the lottery for free PremiumAccounts as announced on www.tibia.com. THIS IS FALSE AND THEY ARE TRYING TO HACK YOU! To participate, you will have accesswww.tibia.com ONLY!
Wejdź na swój acc na tibia.com i tam będziesz miał miał notkę na górze i wykonuj pokolei polecenia i aktywujesz pacc-a ;)
a mi jakoś się niechce przestawac.. chociaz po dzisiejszym incydencie zginac na full hp i w ulamek sekundy moze sie odechciec i strata demon shielda a o runach niewspomne;) ale dzisiaj przeczekam az sie uspokoje izaczne znowu odbnijac 38 lvl :( ale przez dodanie grafiki 3d i muzyki bedzie dlugo sciagac i ktos kto ma wolny neat bedzie moglo mu niechodzic ale tak pozatym wlaczasz se winampa i masz muzyke ;) a slyszalem gdzies ze niedodaja takich typu zeczy zeby ta gra niewnosila przemocy chyba ze jest sie maniakiem i walic stara krzeslem ;)
a najlepsze bylo to ze napisalem na game chat ze znalazlem lottery ticets piec minut wczesniej i myslalem ze do domnie szlo :P
LOL, ten quote GM'a który wkleiłeś oznacza, że wiele ludzi oszukuje mówiąc innym, że wygrali PACCa...
Arrot Hozi
06-01-2007, 19:04
Jes Jes Jes :D Moze mi wysla pacca ? lolz-.- 1k paccow to troche duzo HahahahuHUhuhea Pacc tylko dla paccow plx =))
Jeśli masz Pacc to są przejawy egoizmu...
a mi jakoś się niechce przestawac.. chociaz po dzisiejszym incydencie zginac na full hp i w ulamek sekundy moze sie odechciec i strata demon shielda a o runach niewspomne;) ale dzisiaj przeczekam az sie uspokoje izaczne znowu odbnijac 38 lvl :( ale przez dodanie grafiki 3d i muzyki bedzie dlugo sciagac i ktos kto ma wolny neat bedzie moglo mu niechodzic ale tak pozatym wlaczasz se winampa i masz muzyke ;) a slyszalem gdzies ze niedodaja takich typu zeczy zeby ta gra niewnosila przemocy chyba ze jest sie maniakiem i walic stara krzeslem ;)
a najlepsze bylo to ze napisalem na game chat ze znalazlem lottery ticets piec minut wczesniej i myslalem ze do domnie szlo :P
To Ty musisz się uspokajać po dedzie TO JEST TYLKO GRA!! To jak tak to ja już nie powiem kto wali starą krzesłem... i na przyszłość jak piszesz nie popełniaj tylu błedów typu "izaczne" "neat" i nie "pozatym" tylko POZA TYM !! Nie pisz wypowiedzi typu "...chyba że jest się maniakiem i walić starą krzesłem :)" CZŁOWIEKU TE ZDANIE JEST BEZSENSU NA DRUGI RAZ ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ.... Właśnie a grafika 3d i muzyka to wnoszenie przemocy ?
Ja chcialbym zeby jakis mod jak sie dowie opisal na jakiej zasadzie polega rozdawanie pacc ;]
Ja chcialbym zeby jakis mod jak sie dowie opisal na jakiej zasadzie polega rozdawanie pacc ;]
A jak on sie dowie? mod to troche bardziej niezwykly uzytkownik forum(tylko forum), ktory w gęszczu skryptow forum ma ptaszek postawiony przy "moderator"..wszycho.
... Właśnie a grafika 3d i muzyka to wnoszenie przemocy ?
no tak ale wraz z grafiką 3D pojawiły by się bronie itp. więc już musiały by być ich animacjie żeby miało to sens i to ma już przemoc a jak byś chował swoje loot bagi? a dziwęk też może wnieść przemoc jak zaczyna sie np walka chyba że ciągle by była monotonna melodia.. (ale mózyka taka bardziej wznoszona do walki)
Może i tak :) i dzięki że napisałeś już bardziej zrozumiale tylko na przyszłośc NIE "mózyka" tylko muzyka ;p Pozdro =)
Ya'Shais
06-01-2007, 22:54
Nie spamujcie nic typu:
"Niech mody napiszą co będzie... Niech admini powiedzą kto dostanie pacc" !!!
NIKT TEGO DO H*J* NIE WIE :D
Fejkowiec
06-01-2007, 22:58
Ale by byla zajebioza jakbym dostal PACC, ale jest szansa 1:250000 ~ : ///
Omg :P
Juz jutro tibia 10 lat..!!! za godzine :P heh
bez kitu w tibie gram prawie rok szybko zlecialo te 10 lat ;]
ale ten czas leci. A gdzie to będzie napisane kto dostał? :P
Pozdrawiam all w 10 urodziny ']['iBi ;] xD 100 Lat
ja chciał bym pozdrowic cip soft , ekipe tibia.pl , wszystkich tutorów , seniorów, etc. oraz przede wszystkim tych którzy docieniają prace cip softu i nie łamią przeciez tak prostych zasad , wiem ze granie "czyste" (bez botow , ownerów ..) jest tródniejsze ale efekty tej samotnej pracy bywają o wiele bardziej zadowalające ! , samej Tibi zyczę dalszego rozwoju w dobrym kierunku , aby grono jej fanow rosło a gracze żyli w pokoju :) . 10 lat to sporo czasu i panowie Steve , Stephan , Durin oraz Guido mają co świętowac , to coś jakby ich kolejne urodziny wg mnie .
dear Cip Soft , bless for you !! :-)
pozdro for all w 10 urodziny tibi :)
mam nadzieje ze pacca dostaną ci ktorzy graja w tibie wiecej niz pol roku i pacca nie mieli :p
DamsonPL
07-01-2007, 03:12
Serdecznie Pozdrawiam Całą Tibie, a szczególnie użytkowników Tibia.pl.
Mam nadzieję ze bedzie jeszcze 20-lecie, 30-lecie itp. ;)
http://www.TheCrims.com/?rid*****82 to 100% lepsze od zrytej tibi
AHauihuihauiHAUIh dobry dżołk...The Crims to jest gra, w której po dwóch edychach wbijasz 1k respa w 2h...
I moje rządanie na 10-cio lecie:
Więcej non pvp :D
Michau_Druid
07-01-2007, 10:19
He he już dzisiaj mamy 10 leci e może coś cipki zdradza ;]
mateusz999
07-01-2007, 10:21
Co za koles na pewno nie 1-250 bo tyle ludzi to jest tylko w tym momencie w tibi a kont założonych jest 3 razy tyle oczywiście mówie kont a nie postaci na tych samych kontach :D
Ten Pacc Trafi do mnie :P tak mysle
ZiomzLasu
07-01-2007, 11:09
Ehh jest tylu graczy na calym swiecie moze nawet pare milionówi szansa ze z tych np. 3m graczy jeden pacc poleci do mnie jest jak 1 do 3000000 :(
He he już dzisiaj mamy 10 leci e może coś cipki zdradza ;]
Hehehe cipki no ciekawe co dadzą nam cipki :D
Ja zaś, drodzy użytkownicy chciałbym Was ostrzec. Czas darmowych PACCów może być łatwo wykorzystany przez hakerów, którzy mogą Wam wysyłać maile o tym, że dostaliście PACC. Mail może wyglądać identycznie jak z Tibia.com, ale mieć podstawione linki. Dla pewności więc, jeżeli dostaniecie jakiegoś maila o tym, że wygraliście PACC nie klikajcie w linki w mailu, tylko wejdźcie na Tibia.com i tam sprawdźcie. Sam nie wiem, jak będzie wyglądało losowanie, ale pamiętajcie o tym, o czym Wam powiedziałem.
Miłej gry (-:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.