zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pacc - tibia.pl

pedro36
06-01-2007, 10:33
Elo, nie myślcie ze jestem noobem ob to moj 1 post -.-

pisze tutaj bo moderatorzy zamkneli temat, "kupiłeś pacc przez tibia.pl(...)"
i ja jkoa nieco nie zadowolony chciałbym to "ocenić".

no więc czekam na pacc 5 dzień i nadal nie przychodzi, kupowałem równo z kumplem a on dostał następnego dnia, w dodatku z problemami jakie miał podrodze (pani nie napisała nicku w banku w tytule przelewu).

więc moja ocena kupowania pacc przez tibia.pl to 4/10 bo kiedyś było lepiej jak kupiłem.

pzdr.
pedro36

Parys
06-01-2007, 10:40
Być może p. w banku przekręciła Twój nick. Wyślij nick, świat i datę przelewu na [email protected].

pedro36
06-01-2007, 11:02
jak juz napisalem ze wczesniej:
Elo, nie myślcie ze jestem noobem ob to moj 1 post -.-

pisze tutaj bo moderatorzy zamkneli temat, "kupiłeś pacc przez tibia.pl(...)"
i ja jkoa nieco nie zadowolony chciałbym to "ocenić".

no więc czekam na pacc 5 dzień i nadal nie przychodzi, kupowałem równo z kumplem a on dostał następnego dnia, w dodatku z problemami jakie miał podrodze (pani nie napisała nicku w banku w tytule przelewu).

więc moja ocena kupowania pacc przez tibia.pl to 4/10 bo kiedyś było lepiej jak kupiłem.

pzdr.
pedro36

chciałbym odpowiedzieć na pytanie modka:

Wszystkie dane są ok ponieważ jak sprawdziełem hmm "na tym druczku co mi pani dała" moje dane tibijskie są poprawne i konto oraz dane "Dr. Omader'a" (oczywiście jego prawdziwe dane :P) oraz wpisałe poprawny numer konta. napisałem też już maila na [email protected] ale nadal nie otrzymałem odpowiedzi (wysłałem wczoraj koło 8 wieczorem) i prosze moderatora żeby nie zamykał tego tematu tylko żeby coś sensownego poradził lub się skontaktował z kimś np. z "Dr. Omader".

pzdr.
pedro36

Dwimenor
06-01-2007, 11:09
Zgodnie z tym, co Drom napisał w tematach-reklamować należy po 7 dniach od dokonania wpłaty.
Mówisz, że wysłałeś wczoraj o 20? Nie minęło nawet 24h, a ty już się niecierpliwisz. Może ty nie potrzebujesz snu, ale większość ludzi(w tym Dr. Omader) potrzebuje zaznać tej przyjemności.
Poczytaj sobie wszystkie tematy w dziale "Pacc". Może cię trochę olśni.