Pokaż pełną wersje : Tibia obchodzi 10 urodziny
Silhouette
09-01-2007, 22:15
A zrozumiecie Wy w końcu, że nikt tutaj nie czepia się Opery? Amagad... Żeby chociaż jeden z was pomyślał, albo chociaż przeczytał posty powyżej, wiedziałby, że chodzi tutaj o webmasterów CipSoft'u, a nie o developerów wspaniałej przeglądarki Opera...
Chodzi dokladniej o javascript ktory zostal uzyty o ile sie nie myle ofc
web"masterow" jak juz
Wyglad strony calkiem w pyte jedynie nie podoba mi sie kolor tla, calkowicie nie wspolgra z reszta strony.
ZiomzLasu
09-01-2007, 22:16
Kidy jest te losowanie pacc ?? ale pewnie na mnie niewypadnie ;(
Tibia.pl ma jeden bardzo poważny problem! Nie potrafi pozbyć się idiotów z forum! Serwer ma o niebo lepszy od tibia.org.pl, jednak tam panuje lepszy klimat, bo nie widać już takiego natłoku idiotów jak widać tutaj... No nic, może kiedyś się to zmieni.
Pozwole sobie walnac lekkiego offa.
IMO "moich" idiotow da sie porownac do tutejszych (bez obrazy oczywiscie), jest ich w miare tyle samo, moze tylko inaczej ich kretynizm sie objawia - u czesci ; )
Klimat - sprawa trudna do rozsadzenia, jednak ten ktory zaobserwowalem tutaj (przegladajac forum jako gosc ; )) jest rzeczywiscie dlamnie zbyt sztywny.
Koniec "dyskusji" na temat org.pl ; p
Co do "moich sil" - no niestety taki juz jestem, ze jak widze, ze ktos niema racji staram sie mu to wyperswadowac wszystkimi mozliwymi srodkami ; )
losowanie pacca odbylo sie juz 8h temu
joke..
Kupię Rope za 50GP-najlepiej koło jakiegoś drzewa;]
partykus
09-01-2007, 22:24
@gdzies tam up
ktoś tam napisał że morze beda rozdawac 1 pacc dziennie... oj chyba raczej nie to by trwało ponad 3 lata
hmm... ciekawe kiedy zacznie sie ta loteria a tak pozatym to ta strona to taka troche ch****a jadynie czcionka i logo ujdzie a reszta dno a co do tych paccow to ciekawe czy wogule dzisaj zaczna losowanie
lepiej dla ciebie jezeli wypadnie ci ksiazka od polaka
........ok znalazlem ksiazke z 3 podstawowki wiec; "kochane dzieci; "Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie"
Losowanie sie wlasnie rozpoczelo.
Trzeba podac pare danych na swoj temat ; )
Hmmm wczoraj przegladalem inny temat zwiazany z tym 10-cio leciem (obecnie zamkniety)a teraz przejżałem ten ten. Ten sam poziom. Dzieci pisza mas posty kiedy loteria, chcem free pacc ... ehkmmm. Jest pare osob znajacych sie jak np. Hayne. Zgadzam sie z tymi co uwazaja ze new stronka jest sux. Wole juz stara. Zauwazylem tez ludzi piszacych zeby zmienic przegladarke. Dlaczego my co mamy opere mamy zmieniac ja tylko dlatego ze tibia.com nie dziala poprawnie ? Ja osobiscie tego nie zrobie. Poczekam az to naprawia a jak nie to nie, w tym czasie bede tibia.com na IE odwiedzal ( bo mam zainstalowana ale nie uzywam )
PS: Dodam tez od siebie taka mala refleksje. Chcialbym zeby tibia byla taka jak kiedys np 7.4. Wtedy to sie fajnie gralo. Teraz robia wszystko moim zdaniem zeby tylko zarobic. Ulatwiaja gre noobom i wogole .... Nie rozwijajcie tej mysli dalej bo to nie ma sensu. Tak tylko napisalem bo mi sie zebralo lekko ;P
PS2: Jak MYSLICIE kiedy beda new servy ? ( napisalem MYSLICIE tak jak napisalem poniewaz zaraz nooby zaczely by pisac ze z kad mamy wiedziec. Wiem ze tego nikt nie wie oprocz Cip~ale chcem tylko wasze zdanie znac ;)
PS3: Sorry za org ;)
ELO !!
Zaczęło się. Możecie się rejestrowac do loterii. Ale trzeba bedzie czekac na wyniki do 29 stycznia :(
Haybe już to napisał, ale wczesniej nie zauwazyłem :)
Zaczęło się. Możecie się rejestrowac do loterii. Ale trzeba bedzie czekac na wyniki do 29 stycznia :(
Haybe już to napisał, ale wczesniej nie zauwazyłem :)
Hayne, FFS ; P
Anyway:
Thank you for participating in the lottery. In case of winning, you will be notified at the email address
[email protected].
I po strachu - przynajmniej pozornie. Losowanie ma sie niby odbyc pomiedzy wszystkimi, ktorzy sie zglosza do loterii. Ponadto nei trzeba nawet miec konta ; ) Jesli sie wygra PACC'a automatycznie zostanie ono zalozone na podany adres e-mail ; )
To co moge sobie zalozyc 3436543262 maili i zapisac sie na nie do loterii? :F
To co moge sobie zalozyc 3436543262 maili i zapisac sie na nie do loterii? :F
Wychodzi na to, ze tak ; )
CO lepsze, PACC'e bedzie mozna dowolnie przenosic miedzy kontami ;d
CzArNy__
09-01-2007, 22:38
Macie nooby juz sie zaczęło. Teraz będzie następne 20 stron typu: "strasznie chcialbym wygrac paccia;fajnie by bylo;free pacc plisssssss;czuje ze wygralem!!!111111oneoneone"
Lord Hanym
09-01-2007, 22:39
Jezeli na koncie mam jakis(1) e-mail a podalem jakis(2) e-mail inny niz na KONCIE ma to jakis wplyw :) ?
Przepraszam... ze takie pytanie...
Z gory dzieki za odpowiedz :)!
Pozdrawiam :)
Ja pierdole to Cipy znowu zablysnely n/c...
Bedzie tak jak pisalem wyzej, ze ludzie beda sie zapisywali na 500 roznych maili i nawet jesli nie wygraja na glownym koncie to sobie przeniosa ;f n/c
Teraz szanse na wygranie pacca beda nie 1:250 tylko 1:250*500 ~~
omg jaka bzdura mozna sie rejestrowac ile sie chce razy z roznych maili... powinno byc tak ze mozna sie zarejestrowac tylko i wylacznie z maila pod ktore jest podpiete konto tibi z postacia na conajmniej 10+ lvlu :(
Marvolis
09-01-2007, 22:40
jedy tyle czekania zeby sie dowiedziec ze losowanie sie skonczy za 3 tygodnie? bez sensu. jeszcze pewnie sie okarze ze wygralem w ostatnim dniu ferii (wtedy bylbym zly)
chyba se zaloze pare tys meili
musze zgarnac wszystkie pacce :D
trzeba zarzucic jakis program do automatycznego zakaldania kont emailowych i zaglaszania ich na tibia.com :P
chyba jednak powinni jakos inaczej to wymyslic bo tak to kto wiecej emaily zglosi ma wieksze szanse, potem sie okaze ze nie bedzie zadnych pacc bo zglosilo sie wiecej osob niz jest kont w grze :P
Arka_Sath_Wielki
09-01-2007, 22:41
Omg ... pomysly cipsoftu mnie rozwalaja .... teraz noobki beda siedziec przez 20 dni i zakladac !!!!1111!!1oneoneoneone!!!!!!!!11111jedenjedenjede n111!!!111!!!
kont i będą świecić .... żałosne ....
ZiomzLasu
09-01-2007, 22:42
Juz sie zapisalem moze mi przysla :D bedzie fajowo jesli wygram :D a wy nie :D
Co to jest za porzucenie przeglądarki Opera? Wiem, że tibia schodzi powoli na psy, ale chciałem zobaczyć, który lvl ma mój kolega z rl - ma pacc a od miesiąca ma 35lvl. Strona się rozwala niesamowicie. Czy aby obejrzeć jedną podstronę muszę zmieniać przeglądarkę na Firefoxa/Epiphany?
dobra ja juz sie zglosilem. IMHO: Cipsoft faworyzuje jakiegos FF i IE jak nie zrobili dzialajaca strone pod Opere.O takiej dobrej przegladarce nie mozna zapomniec.
Jezeli na koncie mam jakis(1) e-mail a podalem jakis(2) e-mail inny niz na KONCIE ma to jakis wplyw :) ?
Tak - dostaniesz w razie wygranej PACC'a na tamto (2) konto.
Nie - bedziesz go mogl przeniesc na konto z e-mailem nr (1) ;d
@wiele kont
Oczywiscie Cipki napisaly, ze jezeli zalapia, ze zaistniala taka sytuacja to wyeliminuja te e-maile. Szkoda, ze nie ma takiej fizycznej mozliwosci ; )
IMO powinny byc do losowania dopuszczone konta powstale przed obwieszczeniem loterii.
Coraz bardziej wydaje mi sie, ze PACC'e dostana podstawione osoby ; )
Tak - dostaniesz w razie wygranej PACC'a na tamto (2) konto.
Nie - bedziesz go mogl przeniesc na konto z e-mailem nr (1) ;d
@wiele kont
Oczywiscie Cipki napisaly, ze jezeli zalapia, ze zaistniala taka sytuacja to wyeliminuja te e-maile. Szkoda, ze nie ma takiej fizycznej mozliwosci ; )
IMO powinny byc do losowania dopuszczone konta powstale przed obwieszczeniem loterii.
Coraz bardziej wydaje mi sie, ze PACC'e dostana podstawione osoby ; )
ta, cala rodzina cipow bedzie siedziec pod depo na Edron i trzaskac runy na bocie bo przeciez rodziny nie zbanuja :P
cipy to cipy i maja cipne rozwiazania co do tych emaili
A ja to Pie****e.Jutro z rana idę zamawiać Pacca bo w takiej zaistniałej sytuacji przestaje wierzyć w cokolwiek.
Nie ma to jak inteligentne zasady loterii
musisz napisac na monitorze duzymi literami emaila a cipy jezdza po europie i ogladaja wszystkie monitory patrzac kto sie zlgosil dlatego bedzie to trwalo to az trz tygodnie :P
a tak serio to tibia.com tam masz wszystko:P dziwne to ale na tibia.com w zakaldce lottery jest loteria :)
@wiele kont
Ehh rozlaczam neo, zalaczam, robie konto, rejestruje je, pentelka...
Marvolis
09-01-2007, 22:49
gorzej tego zrobic nie mogli
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
szanse na wygranie pacca mam zerowe:P jak zwykle cipsoft robi cos zle:/
Mam pytanie i prosze o odp. czy ja tam mam podawac e mail gdzie mam jakies konto w tibi na nim zalozone ? czy moge byle jaki :confused: i czym tam na dole musze te 2 okienka zanzcayzc
Mam pytanie i prosze o odp. czy ja tam mam podawac e mail gdzie mam jakies konto w tibi na nim zalozone ? czy moge byle jaki :confused: i czym tam na dole musze te 2 okienka zanzcayzc
byle jaki,musisz zaznaczyc
Marvolis
09-01-2007, 22:56
kochane nooby
prosze was o to zebyscie zalozyli jak najwiecej meili i zglosili sie do loterii moze wtedy wycofaja ten debilny idiotyczny kretynski smieszny glupi co tu duzo mowic po prostu zly pomysl
Thank you for participating in the lottery. In case of winning, you will be notified at the email address
[email protected].
[email protected].
Krzysiekkrzysiek
09-01-2007, 22:58
to, ze ktos zalozy 120 postaci na 1 lvlu będzie znaczyło tylko jego frajerstwo, ze sam na paccu nic nie skorzysta a innym nie da mozliwości wygrania go ... Ale jednak tacy "ludzie" istnieją i cóż zrobić :o
Ehh rozlaczam neo, zalaczam, robie konto, rejestruje je, pentelka...
Czlowieku, po co sie meczyc ; )
Nawet jak bedziesz jechal z tegosamego IP to nie moga nic zrobic - "Lan/lacze dzielimy z kolegami" ;d
@Fefin
No, fajnie, wyjdz.
z niektorcyh postow tuaj wnioskuje ze szanse wygrana ma tlyko ten mail na ktorym jest jakies konto w tibi czy to prawda??
Prosze o jakies pszetlumaczenie tego wszytskeigo c jest tam napsiane na tej loteri
Astistan
09-01-2007, 23:02
to, ze ktos zalozy 120 postaci na 1 lvlu będzie znaczyło tylko jego frajerstwo, ze sam na paccu nic nie skorzysta a innym nie da mozliwości wygrania go ... Ale jednak tacy "ludzie" istnieją i cóż zrobić :o
po co zakladac postacie wystarczy tylko e-mail
z niektorcyh postow tuaj wnioskuje ze szanse wygrana ma tlyko ten mail na ktorym jest jakies konto w tibi czy to prawda??
Wydaje mi sie, ze nei umiesz czytac. Do konta e-mail nei musi byc przypisane Tibijskie.
Nawet jak bedziesz jechal z tegosamego IP to nie moga nic zrobic - "Lan/lacze dzielimy z kolegami" ;d
@Fefin
No, fajnie, wyjdz.
No to sobie obadaj ze byle co wpiszesz byle bylo z "@"...."."pl,deuk ti i tak wezmie udzial w losowniu i uznaje to jako maila wies sam zamknij drzwi i wyjdz!!!
No to sobie obadaj ze byle co wpiszesz byle bylo z "@"...."."pl,deuk ti i tak wezmie udzial w losowniu i uznaje to jako maila wies sam zamknij drzwi i wyjdz!!!
Ales ty jeste odkrywczy ...
Anyway chodzilo o to ze:
- o ile rzeczywiscie wpisujesz tam te maile - skonczyl bo to szczyt kretynizmu
+ napewno nie pisal tak idiotycznych postow ...
btw. nie da sie zamknac drzwi i wyjsc ; )
@down
Lepiej napisac do nich petycje ... Naprawde ...
jestem chory wiec jutro od rana trzaskam jakies 500 kont tylko se bede musial je zapisac i prosz ekazdego zeby wysylala ile tlyko mzoe zeby tym kurwom sie wszytsko zjebalo od tych emajlów
Kolos from rodos
09-01-2007, 23:06
no oni zajebisci są -.- Może to jest ich strategia, że jak dużo osób ( w tym ja )
zobaczy tak porytą loterię,to sie wk**wi i założy PACCa za rl :) co tu dużo mówić,prędzej wygram w totka 6, i sobie ten CIPsoft kupie :) <joke>
żaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłoooooooooossssssssne eeeeeeeeeeeeeeeee!!!
@up racja,niech sie im odechce robić "fajnych" loterii, a jak już muszą to niech zrobią pożądnie ;/
nie wystarczy wpisac bezsensownie mejla trza go zalozyc i ZNAC DO NIEGO HASLO bo jak wygrasz to pewnie przyjdzie ci e mail i musizz podac nick chara itd. wiec te konta trzeba zalozyc !!! kretynski pomysl!!!X( X( X( X(
Astistan
09-01-2007, 23:07
jestem chory wiec jutro od rana trzaskam jakies 500 kont tylko se bede musial je zapisac i prosz ekazdego zeby wysylala ile tlyko mzoe zeby tym kurwom sie wszytsko zjebalo od tych emajlów
dobry pomysł może wymyślą inną i sprawiedliwą loterię :D
Ales ty jeste odkrywczy ...
Anyway chodzilo o to ze:
- o ile rzeczywiscie wpisujesz tam te maile - skonczyl bo to szczyt kretynizmu
+ napewno nie pisal tak idiotycznych postow ...
btw. nie da sie zamknac drzwi i wyjsc ; )
@down
Lepiej napisac do nich petycje ... Naprawde ...
Chialem pokazac ze to jest algorytm tej loteri jest bez sensu:)I jak znajdzie sie jakis debil ktory zrobi tak 200 tysiace razy to wtedy malo kto dostanie pacca:)A uwierz mi ze tacy sie znajda:/
Oryginalnie napisane przez BoxerxD
^
jeleniu aby zobaczyc czy wygrales bedziesz musial przejrzec te TWOJE 500 kont... przeciez nie zadzwonia i nie powiedza ze na koncie blblbla@pl wygrales PACC.....
to raz. a dwa: Jezeli tak bardzo zalezy ci na tym PACC a nie umiesz przestrzegac zasad tej zasranej loteryjki to po co w ogole grasz??
a trzy: nie zabieraj innym szans wygrania...X(
cztery: moge sie zalozyc ze jesli serio jutro bedziesz zakladal te konta to nawet 50 nie zalozysz:P
Chialem pokazac ze to jest algorytm tej loteri jest bez sensu:)I jak znajdzie sie jakis debil ktory zrobi tak 200 tysiace razy to wtedy malo kto dostanie pacca:)A uwierz mi ze tacy sie znajda:/
Ja temu nie przecze - inna sprawa, ze kazdy w miare inteligentny osobnik na tym forum odrazu to wylapal. Drugi problem to to, zeby nie podrzucac kretynom pomyslow ; )
Oryginalnie napisane przez BoxerxD
^
jeleniu aby zobaczyc czy wygrales bedziesz musial przejrzec te TWOJE 500 kont... przeciez nie zadzwonia i nie powiedza ze na koncie blblbla@pl wygrales PACC.....
to raz. a dwa: Jezeli tak bardzo zalezy ci na tym PACC a nie umiesz przestrzegac zasad tej zasranej loteryjki to po co w ogole grasz??
a trzy: nie zabieraj innym szans wygrania...X(
cztery: moge sie zalozyc ze jesli serio jutro bedziesz zakladal te konta to nawet 50 nie zalozysz:P
O czym ty mowisz kurwa jakei zasady loteri pierodola mnie zasady a jelsi wogole ich nie ma to mnie nic nie peirodoli:D moge zalozyc ile chce i tak nie wygram bo beda tacy ktorzy zaloza 10 tysiecy kont WYjdz
O czym ty mowisz kurwa jakei zasady loteri pierodola mnie zasady a jelsi wogole ich nie ma to mnie nic nie peirodoli:D moge zalozyc ile chce i tak nie wygram bo beda tacy ktorzy zaloza 10 tysiecy kont WYjdz
jak zalozysz 200 to gratuluje głupoty, wytrwałości i chamstwa:baby:
Tak sie sklada ze mam LAN z kolegami i stale IP. Tylko zarejestrowalem sobie 3 konta email wiec nie wiem czy jesli jakos to wykryja to strace calkiem mozliwosc czy mi jednego maila zostawia.
jak zalozysz 200 to gratuluje głupoty, wytrwałości i chamstwa:baby:
hmm... mozna sie zgalaszad kilka dni chyba wiec 200 kont to duzo? jelsi masz zmiar zglosic 1 konto to gratuluje naiwnosci i glupoty :D ja nie wysylam wogole pierodle glupoty i tak nie wygram to sa jakies jajca
Tak sie sklada ze mam LAN z kolegami i stale IP. Tylko zarejestrowalem sobie 3 konta email wiec nie wiem czy jesli jakos to wykryja to strace calkiem mozliwosc czy mi jednego maila zostawia.
Ehh, czytanie ze zrozumieniem ; )
Nie moga decydowac po IP czy zgloszenie jest wazne czy tez niewazne wlasnie z powodu LAN'ow (+lacz wspoldzielonych) i zmiennych IP.
@down
; )
Znasz "Dzien swira"?
Kojarzysz "Modlitwe polaka"? Idealnie obrazuje osobowosc "Boksera".
hmm... mozna sie zgalaszad kilka dni chyba wiec 200 kont to duzo? jelsi masz zmiar zglosic 1 konto to gratuluje naiwnosci i glupoty :D ja nie wysylam wogole pierodle glupoty i tak nie wygram to sa jakies jajca
tak sie składa ze wysle tylko jedno. Moze i nie wygram, ale przegram uczciwie... pamietaj ze chcac naprawiac swiat, powienienes zaczac od siebie(nie chodzi mi tylko o twoja osobe)
@down:
i tu sie mylicie. Istnieje cos takiego jak Sygnatura, i posiada ja kazdy PC(oczywiscie inna)- takie cos tak jakby kod DNA :D
Ehh, czytanie ze zrozumieniem ; )
Nie moga decydowac po IP czy zgloszenie jest wazne czy tez niewazne wlasnie z powodu LAN'ow (+lacz wspoldzielonych) i zmiennych IP.
W takim razie bez sensu jest stwierdzenie ze moga wykryc probe oszustwa...
Sa inne metody sprawdzania takich przekretow...
btw. Lepiej by forum odpalili a nie sie osmieszaja jakas smierdzaca loteria ;f
up. jakie?
co do tematu: nie problemem było by napisać skrypt który sam zakłada konta, odrazu zgłasza do loterii na tibia.com a następnie 29 stycznia sprawsza wszystkie i nowe wiadomości zamieszcza w 1 miejscu.
W takim razie bez sensu jest stwierdzenie ze moga wykryc probe oszustwa...
Szto psialem, ze niema fizycznej mozliwosci zeby cokolwiek wykryli ; )
Chyba, ze ktos bedzie rejestrowal konta typu jacek1, jacek2, ajcek3 itd ;d
Anyway to co pisalem nei jest oficjalnym stanowiskiem CipSoftu - zawsze moglo im sie cos w glowkach popierdolic. Ale jesli mieliby byc fair - tak bedzie to wygladalo.
@Einhart
Watpie zeby jechali po numerach HDD, a nawet po adresach MAC : )
Szczerze w to watpie.
Jesliby jednak cos takiego odstawiali - "wpisywalem sie u kolegi bo u mnie padl net"
No i? Jak udowodnia, ze bylo inaczej? : )
@down
wtf. jest "Sygnatura"? ;d
edit.
Nie nie uwierzylbym, ale niemialbym jak tego udowodnic i nei ryzykowalbym pozniejszego mozliwego procesu ; ) Jesliby okazalo sie to prawda, a klient bylby z loterii wykluczony.
i myslicie ze CIPSoft jest tak głupkowaty aby dali Wam taka beztroske w działaniu? Napewno jakas zostanie to sprawdzone.
btw. Juz wspomnialem wczesniej ze moga sprawdzic sygnature PC do wykrywania przekrętów:)
@up: no wiesz moga nie dać sie nabrac na takie wymówki i ładne oczka:D sam powiedz: uwierzyłbys w to?
A ja wziołem udział w loteri ;d Szansa że wygram nie istnieje :P No ale cuda sie zdarzają =]
@Maniakalny Zabojca
Nie wiem, dokladnie jakie bo sie na tym nie znam, ale wiem, ze na roznych forach/serverach/ftpach itp. potrafia zbanowac ludzi z neo permanentnie i zaden reset modemu nic im nie da ;d Podejrzewam, ze to cos w rodzaju przydzielania stalej domeny danemu uzytkownikowi i banowanie jej co uniemozliwia polaczenie. Podobnie moga tutaj zadzialac cipy tylko wykorzystujac to w celu wykrycia oszustow i identyfikacji osob zapisujacych sie na loterie.
Kokoszek29
09-01-2007, 23:34
mam zla wiadomosc dla niecierpliwych
losowanie nastapi dopiero 29 stycznia :/ X(
pozdrowionka
ps mozna juz sie zapisywac na losowanie
@Maniakalny Zabojca
Nie wiem, dokladnie jakie bo sie na tym nie znam, ale wiem, ze na roznych forach/serverach/ftpach itp. potrafia zbanowac ludzi z neo permanentnie i zaden reset modemu nic im nie da ;d Podejrzewam, ze to cos w rodzaju przydzielania stalej domeny danemu uzytkownikowi i banowanie jej co uniemozliwia polaczenie. Podobnie moga tutaj zadzialac cipy tylko wykorzystujac to w celu wykrycia oszustow i identyfikacji osob zapisujacych sie na loterie.
Pisalem o tym kilkakrotnie - zbanowanie puli adresow nie jest w ich interesie ...
Zebys lapal o co chodzi ; )
Moj adres IP (NEO) zaczyna sie na 83.17 - i taki pcozatek ma kazdy z neo w mojej okolicy. Banuje sie pule i "po ptokach".
W Lanie i tak tego nie sprawdza bo jakies tam ardesy hdd itp nie sa wysylane z paczkami, a adres MAC jest zamieniany z adresem MAC serwera wiec bledne kolo.
a więc losowanie za 20 dni, a jak się to odbędzie nie obchodzi mnie wcale.
i tak miałem po świętach kupić pacc na 3 miechy , więc jutro idę do banku i płacę kasę, stać mnie zapłacić stówke, jak podziele to przez czas spędzony na grze to wyjdzie kilkadziesiąt groszy za godzinę gry, więc nie dużo,
a jak jakiegoś idiote nie stać to proszę zakładaj sobie 500 kont, tylko sie tym publicznie nie chwal , bo nawet jak wygrasz to i tak nie zmieni faktu , że jesteś nieuczciwym głupkiem, a co najważniejsze to nie ja będę z tym żył , lecz ty , a tak naprawde to wszyscy mają to co zrobisz pomiędzy nogami patrząc z tyłu!!!!!!!!!!
a więc losowanie za 20 dni, a jak się to odbędzie nie obchodzi mnie wcale.
i tak miałem po świętach kupić pacc na 3 miechy , więc jutro idę do banku i płacę kasę, stać mnie zapłacić stówke, jak podziele to przez czas spędzony na grze to wyjdzie kilkadziesiąt groszy za godzinę gry, więc nie dużo,
a jak jakiegoś idiote nie stać to proszę zakładaj sobie 500 kont, tylko sie tym publicznie nie chwal , bo nawet jak wygrasz to i tak nie zmieni faktu , że jesteś nieuczciwym głupkiem, a co najważniejsze to nie ja będę z tym żył , lecz ty , a tak naprawde to wszyscy mają to co zrobisz pomiędzy nogami patrząc z tyłu!!!!!!!!!!
dobra teza na dobranoc:)
ide w kime, a ty boxerXD zakładaj maile bo nie zdazysz do 29 :)
Jesliby jednak cos takiego odstawiali - "wpisywalem sie u kolegi bo u mnie padl net"
A jak!, rejestrowałem się w internet caffe, gdzie mogło się w dużym mieście rejestrować pare set osób
A jak!, rejestrowałem się w internet caffe, gdzie mogło się w dużym mieście rejestrować pare set osób
Tak dawno nie bylem w kafejce, ze nawet nie pomyslalem ; ))
Anyway - nie ma fizycznej mozliwosci, zeby udowodnic, ze to ty zlozyles kilka zgloszen ; <
Kazdy kto sie laczy z internetem musi miec adres mac sprzetu dzieki ktoremu sie laczy. I blokowanie wedle adresu Mac np. karty sieciowej nie jest trudniejsze od blokowania IP. Prawda jest taka ze przy stalym IP latwiej zmienic recznie MAC adres niz uzyskac nowy IP. Ale sa strony za pomoca ktorych ludzie z wewnwtrznym IP moga zakladac servery np. do gier, dostepne na stalym zewnetrznym IP.I jest to za darmo. Wiec w podobny sposob mozna obejsc zbanowanie IP komputera a mac adres da sie zmienic recznie :).
ey nooby nierozumiem poco zagladac sobie 5000000000000000000 kont i mejli.. buhahha ja placze... omg
jak juz zalozysz te 5000000000000000000 kont to na 1 lvl pacc GL HF w bicu lvl na Larvach w Ank... Buhahha
aha ja mam pacc wiec mi niezalezy.. :D
Oj nieładnie! Widzę, że niektórzy chcą wygrać PACC poprzez oszustwo.
ZAPOMNIJCIE!
Odpowiedni skrypt sprawdzi te wasze masowe udziały w loterii. ;)
Tak samo jako się sprawdziło magebomby, tak samo jak się kasuje konta osób które bawią się tzw "chargeback", tak samo można wykryć skrypty do masowego udziału w loterii.
//Xadam
LOL ja zle przeczytalem zasady i wyslalem na moje 5 charow 5 roznych maili>.< Teraz pewnie mnie wykluczą :o :o :o
Ja mam co prawda 2 konta (jedno już nieaktualne), ale podałem tylko 1 emaila :P Mam wygrać, to i tak wygram... B)
ej sluchajcie ja z bratem gram w tibie mamy 3 kompy w domu i router na podzielenie neta ;) to znaczy że tylko jeden z nas bendzie sie mogl zarejestrować do wygranuia pacc? Czy jak mam router to wszystkie kompu w domu mają takie same adresy mac? bo o ip wiem że się zmienia tylko ostatnia cyferka, ale jak on dostal abna na ip to na wszystkich kompach był ten ban -.-
Tyle podniecania się tym paccem no ale:
This lottery ends on January 29th. After this date, all winners will be notified by an email to the address that has been submitted when participating.
Dopiero 29-tego się dowiemy (jak już większość wie)
Ciekawe, "kto z nas" zostanie obdarowany PACC'em ;-)
zangariev
10-01-2007, 07:49
Ja mam co prawda 2 konta (jedno już nieaktualne), ale podałem tylko 1 emaila :P Mam wygrać, to i tak wygram... B)
Dokładnie, popieram jeśli mam wygrać to wygram jednym mailem a jak mam nie wygrać to nie wygram 1000 Maili :). Niektórym użytkownikom forum proponuje pić melise albo coś.:)
Jak dla mnie to ten nowy wygląd strony jest troche dziecinny :p .
tibia.pl ma 100x lepszy
ZAPOMNIJCIE!
Tak samo jako się sprawdziło magebomby, tak samo jak się kasuje konta osób które bawią się tzw "chargeback", tak samo można wykryć skrypty do masowego udziału w loterii.
//Xadam
A jak mam 3 chary i dałem 3 maile??
ZAPOMNIJCIE!
//Xadam
Magebomby nadal dzialaja, idioto - ten beznadziejny skrypt gowno dal, potrzebny jest tylko noob, ktory gfb moze uzyc.
@up
Jak podasz te 3 maile, to masz wieksza szanse na wygrana.
Dear Tibia player!
Somebody has bought a
Tibia Premium Account for 3 months (90 days)
for you!
Please log into your account on the Tibia website
in order to accept the Premium Account.
Kind regards,
Your CipSoft Team
WygrALEM...?
wacikOne
10-01-2007, 08:24
Dear Tibia player!
Somebody has bought a
for you!
Kind regards,
Your CipSoft Team
WygrALEM...?
Nie mogłeś wygrać bo losowanie odbędzie się dopiero 29 stycznia :p
noto poco ten mejl...?
jaki besens...
wacikOne
10-01-2007, 08:33
noto poco ten mejl...?
jaki besens...
Moze jakaś pomyłka... a sprawdz na tibia.com i sie lognij na swoje konto i sprawdz czy mozesz zaakceptowac Pacc;)
PPGladiator
10-01-2007, 08:34
Nie mogłeś wygrać bo losowanie odbędzie się dopiero 29 stycznia :p
"has ended on January 29th!" poprawka konczy sie 29 stycznia
wacikOne
10-01-2007, 08:36
"has ended on January 29th!" poprawka konczy sie 29 stycznia
Sorka All za błąd ale czytając ten tekst zrozumiałem ze losowanie odbędzie sie 29 stycznia:P
Więc Aactiv może jednak wygrałeś tego pacc:P
A moze to kolesie ktorzy wysylaja takie maile z bledna strona Tibi zeby sie zalogowac i to jest keylogger (ja tak mialem) tak wiec uwazaj.;)
Uwazam Uwazam to byl mejl od tibia.. :D
sprawdzel
Aha przepraszam all to byla moja pomylka to jest ten pacc ktorego kupilem niedawno... i tej widomosci nieodtworzylem.. wczejsniej wiec jak ja zbaczylem to mi serce staleno.. :D
ale to jednak pomylka
SORRY ALL :P
Kiedy i gdzie można zarejestrować swoje konta na losowanie Pacc na 3 miesiące?
Bo ja tylko widzę na stronie klikam lottery i widać tylko Lotteria zacznie się 9stycznia... Gdzie można dołączyć do losowania? I kiedy będą wygrani?:cup:
partykus
10-01-2007, 09:08
@up
ja jak dzisaj kliknalem lottery section to mi wyskoczylo takie coś i kazało podać swego e-maila i państwo chyba i coś zaakceptować
Lukaszek13
10-01-2007, 09:36
Prosze powiedziec co mam zrobic aby moje konto mialo szanse wygrac pacc..
gdzie mam sie zarejestrowac ? prosze ja kto zrobic aby moje konto bralo udzila w loteri
Volvo'Gru
10-01-2007, 09:41
Ja tam wpisalem maila i kraj wybralm i to pozaznaczelm i chyba poszlo do loterii ... jak cos to nie wpisujcie im PASSÓW bo to moze byc hack, byly juz ostrzezenia nawte na tibii !!!!!!!!! :evul:
wacikOne
10-01-2007, 09:54
Prosze powiedziec co mam zrobic aby moje konto mialo szanse wygrac pacc..
gdzie mam sie zarejestrowac ? prosze ja kto zrobic aby moje konto bralo udzila w loteri
na glownej stronie tiba.com jest link gdzie mozna dodac swojego meila do losowania...
Pandorian technomancer
10-01-2007, 10:06
Do loteri beda brane tylko adresy mailowe załozone przed 09.01.2007. Cipsoft dał sobie tyle czasu na loterię bo bedze sprawdzane data utworzenia maila. Schemat wyglada nastepujaco:
losowanie maila ----> sprawdzenie daty utworzenia maila -----> jesli przed 09.01.2007 wysyłanie informacji o wygraniu PACC i usuniecie maila z puli losowanych, jesli utworzony po 09.01.2007 usuniecie maila z puli i kolejne losowanie. Proces potrwa az do wylosowania 1000 prawidłowych kont.
Czyli zgloszenia mozna bylo dodawac do wczoraj?
wacikOne
10-01-2007, 10:30
Czyli zgloszenia mozna bylo dodawac do wczoraj?
tak mozna dawac swoje zgloszenia do loterii od wczoraj
:baby:
Dwimenor
10-01-2007, 10:36
I po to jest ostatni punkt regulaminu:
CipSoft reserves the right to exclude participants from the lottery who violate against these participation conditions or try to manipulate the lottery in any way. Any recourse to courts of law is excluded.
I "nie obchodzi nas, że całe miasto wpisywało się u kolegi" :)
Mogą wyrzucić każdego, wystarczy że mają jakieś podejrzenia.
Taki zapis jest prawie w każdym losowaniu/konkursie na świecie.
Dear Tibia player!
Somebody has bought a
for you!
Kind regards,
Your CipSoft Team
WygrALEM...?
jezeli zalogowales sie na tej stronce, ktora podali ci w mailu, to wlasnie okradaja twoja postac.
I "nie obchodzi nas, że całe miasto wpisywało się u kolegi"
Mogą wyrzucić każdego, wystarczy że mają jakieś podejrzenia.
Taki zapis jest prawie w każdym losowaniu/konkursie na świecie.
Oj, chyba juz bylem bardzo spiacy wczoraj ; )
Anyway, tak, moga wywalic kogokolwiek, bez podania przyczyny ... No to macie chlopaki pecha ;d
Oczywiscie wkurza sie ci, ktorzy naprawde maja LAN'y, wspoldzielone lacza itd. ...
@down
Nigdy nie twierdzilem, ze istnieje cos takiego jak "anonimowosc w internecie" : )
Ale popatrz na to bardziej logicznie - zglosi ci sie powiedzmy 100.000 osob (nie jest to takie trudne w tym momencie, szczegolnie ze wliczymy do tych 100.000 "fake'i") - KTO I ZA CO bedzie to sprawdzal? : )
Oczywiscie w swietle podanego przez Dwimenora cytatu z regulaminu loterii wszystkie te nasze dywagacje sa o dupe rozbic, za przeproszeniem, a po rzeczonej dupie dostana LAN'owcy itd. I ja sie modle, zeby nikt nie dostal tego IP (Neo), ktore mialem podczas zapisywania sie do konkursu ; ))
Hayne na 100% sa inne sposoby wykrywania takich rzeczy. Teoretycznie wszystko da sie zmienic, ale jakos znajduja ludzi zajmujacych sie przekretami w necie. Takie cos jak "anonimowosc internetowa" istnieje chyba tylko na czatach wp ~~
Nie no z ta stroną już przesadzili, kończę z tibia i idę grać w WoW'a!
Te liczne zmiany pociągnęły za sobą tez pewną niedogodność. Osoby korzystające z przeglądarki Opera zapewne zauważyły iż niemożliwe jest poprawne wyświetlanie strony głównej Tibii w tym programie. Jeżeli musicie skorzystać z tibia.com lub po prostu chcecie zobaczyć odnowioną stronę główną, to trzeba będzie użyć innej przeglądarki.
Co ty gadasz? Gdzieś ty to znalazł? Ja mam Opere i nie widze żadnych problemów z wyświetlaniem strony, wczytuje sie nawet szybciej niż na IE.
Więc nie wiem o co ci chodzi stary:P
Czy dzisiaj można jesczze wylootowac suprise bagi?
(L)egionista
10-01-2007, 13:49
Nie no z ta stroną już przesadzili, kończę z tibia i idę grać w WoW'a!
wielka strata dla Tibi to raczej nie będzie, droga wolna :p
Co ty gadasz? Gdzieś ty to znalazł? Ja mam Opere i nie widze żadnych problemów z wyświetlaniem strony, wczytuje sie nawet szybciej niż na IE.
Więc nie wiem o co ci chodzi stary:P
Tylko wyjatki nie maja problemow z opera ; )
Ktorej wersji uzywasz, pod jakim systemem?
@down
JA na 9.2, 9.10 mam ; )
Tylko wyjatki nie maja problemow z opera ; )
Ktorej wersji uzywasz, pod jakim systemem?
Ja uzywalem do dzisiaj opery i problemow z wyswietlaniem strony nie mialem :P
wersja (9.0?)
xd
daniel40
10-01-2007, 14:14
Cos mi sie wydaje ze gdybym zaznaczyl ze niegram jeszcze w tibie, to mialbym wieksze szanse na wygranie. Poniewaz moim zdaniem cipsoft ma taka polityke, aby przyciagnac wiecej ludzi do gry. Moze sie myle :) prosze o wasze komentarze :)
sebastiankotek
10-01-2007, 14:16
Buuuuuuuuuuuuuu a mi tibia nie działa! Pisze, że jakiś posrany error 10057~
Halp me plx!
Czy mnie sie wydaje, czy w tej loterii gdzie trzeba podać mail, mozna sobie nieskonczona liczbe losów wysłać?
wielka strata dla Tibi to raczej nie będzie, droga wolna :p
Zarabiają na mnie 400 zł rocznie aż! xD
@up: Jak masz nieskończoną ilość emaili to dobrze ci się wydaje.
Tylko jak zauważa, że tyle losów wysłałeś, albo coś zaczną podejrzewać mogą anulować twoje zgłoszenia.
(L)egionista
10-01-2007, 14:56
Zarabiają na mnie 400 zł rocznie aż! xD
@up: Jak masz nieskończoną ilość emaili to dobrze ci się wydaje.
skoro tyle kasy marnujesz to lepiej graj, chociaż nie do końca te pieniądze będą zmarnowane ;)
Kiedy zostanie forum wlaczone moze wie ktos?
Michu7771
10-01-2007, 15:08
Wkońcu pewnie będą przeciągać tą sprawe z PACC i wszyscy zapomną :(
Czy mnie sie wydaje, czy w tej loterii gdzie trzeba podać mail, mozna sobie nieskonczona liczbe losów wysłać?
Dobrze Ci sie wydaje ;)
sry.. nie looknolem przez to cale zamieszanie od razu na tibia.com:P cya
@DOWN
to mow ze jestes z Togo,albo Szwe:D:D
Michu7771
10-01-2007, 15:21
Już podelem moj mail w losowaniu ale jak bede cały czas podawał ten sam mail i miejscowosc to beda cos podejzewac...(tak myśle):confused:
Nie chciało przeglądać mi się 37 stron tematu, może mi ktoś powiedzieć kiedy wkońcu to losowanie będzie ?
Kolos from rodos
10-01-2007, 15:28
Dear Tibia player!
Somebody has bought a
for you!
Kind regards,
Your CipSoft Team
WygrALEM...?
@up:to niech ci sie zachcieje...
@topic:raczej nie wygrałeś... wszyscy zwycięzcy zostaną o tym poinformowani 29 stycznia ,bądz później : - Ta loteria kończy się 29-tego stycznia. Po tej dacie, wszyscy zwycięzcy będą powiadomieni e-mailem na adres, który został przypisany podczas zapisywania się. tłumaczone z tibia.com
aha, a co do tych maili : nie wiem czemu niektórzy myślą że uda im sie wygrać PACCa poprzez wysłanie kilkudziesięciu maili.. LUDZIE to by było zbyt głupie ~.~ przeczytajcie dokładnie zasady na tibia.com!!
sebastiankotek
10-01-2007, 15:28
Ale znowu odchodzicie od tematu. Macie mi przecież powiedzieć jak się pozbyć error 10057~
Nie chciało przeglądać mi się 37 stron tematu, może mi ktoś powiedzieć kiedy wkońcu to losowanie będzie ?
Zaglądaj czasem na tibia.com. I nie trzeba całego tematu czytać wystarczy ostatnich kilka stron.
Halp plx again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! why nie odpisujecie??????????!!!!!!! aaaaaaaaaaa ciagle ten error!!!! zwariowac mozna!!!!!!!!! halp me plx!!!!!!!
Wyjdź! Niech ci się komp rozwali lub go oddaj komuś starszemu. Wsyd za polaków :/
Mam nadzieję, że komp ci się zawiesi i zepsuje.
PS: Na komunie: NIE KOMPUTER!!!
sebastiankotek
10-01-2007, 15:33
Ale znowu odchodzicie od tematu. Macie mi przecież powiedzieć jak się pozbyć error 10057~
Wciąż nie odpowiadacie na moje pytanie...
Artimansee
10-01-2007, 15:54
Wciąż nie odpowiadacie na moje pytanie...
No rzeczywiście - pewnie przypadkiem ktoś zaczął temat 10 rocznicy Tibia.
Jacy my jesteśmy podli że odbiegamy od tematu sebastiankotka.
Bezduszni!
A powracając do tematu głównego (niestety sebastiankotku taka jest prawda) to jako że Tibia obchodzi dziesiąte urodziny chcę się dołączyć do życzeń i życzyć Wam inni gracze sukcesów w grze, awansów i co chyba najważniejsze trochę rozsądku a i ludzkich zachowań (m.in. rozumu - z którego warto korzystać ;) )
Co do pacca są dwie możliwości
Kilka pacc'ów będzie rozdawane codziennie aż do 29 stycznia i będa w dzień wylosowania o tym powiadamiani na e-maila
Do 29 stycznia zostaną wylosowane pacci i tego samego dnia zwycięscy zostaną poinformowani na podany adres e-mail
:D :dance:
Stronka teraz wygląda jak kolorowa okładka, ale może być.
Szkoda tylko że tak zrobili że teraz starając zalogować się na swój acc na stronie czekam aż mi się stronka logowania wyświetli.. i czekam.. i czekać mogę niewiadomo ile bo chłopaki coś zrypali chyba w robocie ;] Jak zwykle wszystko ma swoje negatywne strony. Robią nowe światy, fajnie ale niech zadbają o te co już są, zwiekszą transfer na starych a nie robią nowe. UPdate? oks, jakieś urozmaicenie, ale tibia traci klime... Nowy loyaut stronki, fajnie gorzej że nie dokońca teraz wszystko działa jak powinno... eh.. X(
Slfustrowana Skasha :P
sebastiankotek
10-01-2007, 15:58
Też życzę wszystkim happy 10 lat i aby wszyscy się cieszyli nową tibią z wyjątkiem mnie żecz jasna bo mi nie działa ale powracając do mojego temat:
Powiedcie coś temu głupiemu błędowi żeby się odczepił a to, że mam taki głupi nick to wina głupka który mi zabrał nick z gry!
mam pytanko czy mail jest potrzebny bo tak się składa, że hasła zapomniałem ;D
czy na mail tylko przyjdzie informacja? aha i czy mozna zmienić maila i info o wygranej przyjdzie ci na zmienionego?
Też życzę wszystkim happy 10 lat i aby wszyscy się cieszyli nową tibią z wyjątkiem mnie żecz jasna bo mi nie działa ale powracając do mojego temat:
Powiedcie coś temu głupiemu błędowi żeby się odczepił a to, że mam taki głupi nick to wina głupka który mi zabrał nick z gry!
Jakby ktoś wiedział coś o tym błędzie to by Ci chętnie o tym napisał. Może niedługo się ktoś taki znajdzie.:]
lol koleś odinstaluj tibie i zainstalu sciagajac klienta z tibi.com -.-
Artimansee
10-01-2007, 16:06
... UPdate? oks, jakieś urozmaicenie, ale tibia traci klime... Nowy loyaut stronki, fajnie gorzej że nie dokońca teraz wszystko działa jak powinno... eh.. X(
Slfustrowana Skasha :P
Wg mnie dobrze że się zmienił wystrój witryny, a dziwię się że pomimo Waszego młodego wieku macie konserwatywne podejście do zmian.
Grając w Tibię awansujemy, ulepszamy sie, zmieniamy wystroje siebie, swoich domków - czemu więc strona ma sie nie zmieniać? Coś się dzieje. Natura ludzka jednak jest taka że nie dogodzi każdemu ;)
A co do klimatu Tibii - to jest on niepowtarzalny i będzie zawsze taki wyjątkowy dopóki bedzie można grać w Tibię. A wiek Tibii 10 lat mówi sam za siebie .
zbierasz fasole czyli taka internetowa walute fasolki dostajesz za pisanie postów na forum i odwiedzanie strony :)
Wg mnie dobrze że się zmienił wystrój witryny, a dziwię się że pomimo Waszego młodego wieku macie konserwatywne podejście do zmian.
Grając w Tibię awansujemy, ulepszamy sie, zmieniamy wystroje siebie, swoich domków - czemu więc strona ma sie nie zmieniać? Coś się dzieje. Natura ludzka jednak jest taka że nie dogodzi każdemu ;)
Zmieniac, jasne - ale czemu na (IMO) gorsze?
A co do klimatu Tibii - to jest on niepowtarzalny i będzie zawsze taki wyjątkowy dopóki bedzie można grać w Tibię. A wiek Tibii 10 lat mówi sam za siebie .
Obecnie Tibia stala sie H&S - RPG poszedl sie dawno *****. Niestety.
siema.
ja mam zdeka n00bowskie pytanie ale coż. W koncu po to to forum jest zeby zadawać pytania(nie koniecznie n00bowskie)
Na jaki adres? Co w tym meilu wpisac?
Ścinacz Dusz
10-01-2007, 16:27
@up
Swój adres e-mail..
Ej a jak wysle pare razy e-maila swojego to cos mi to da? Jakies wieksze szanse czy cos? :p Plz help ^^
@up
Swój adres e-mail..
Ej a jak wysle pare razy e-maila swojego to cos mi to da? Jakies wieksze szanse czy cos? :p Plz help ^^
Cholera wie, jesli nie zalapia, ze podales pare e-maili to tak.
Shinodin Barthez
10-01-2007, 17:00
ok to ja mam takie pytania...
1.moje najlepsze konto jest na mailu do którego już dawno nie pamiętam hasła...czy mogę wpisać mail na którym nie mam konta na tibii ?? A jeżeli tak to jak potem tego paca przesłać na to konto ??
2. Skoro mam 2 konta to czy moge podać dwa maile bez żadnej przeszkody?
3. CZY MÓGŁBY KTOŚ CAŁOŚĆ NA POLSKI JĘZYK PRZEKSZTAŁCIĆ STRONKE Z TEJ LOTERII ??
sebastiankotek
10-01-2007, 17:35
lol koleś odinstaluj tibie i zainstalu sciagajac klienta z tibi.com -.-
odinstalowalem i ściągnołem na nowo i wiesz co?
ERROR: 100057~!!!!!!!!!!!!
Tibia.com dziala na operze jak zacznie sie od jakiejs podstrony np.
https://secure.tibia.com/account/?subtopic=accountmanagement
Jak tam wejde to mi juz dalej dzialaja wszystkie linki itp :P
ok to ja mam takie pytania...
1.moje najlepsze konto jest na mailu do którego już dawno nie pamiętam hasła...czy mogę wpisać mail na którym nie mam konta na tibii ?? A jeżeli tak to jak potem tego paca przesłać na to konto ??
2. Skoro mam 2 konta to czy moge podać dwa maile bez żadnej przeszkody?
3. CZY MÓGŁBY KTOŚ CAŁOŚĆ NA POLSKI JĘZYK PRZEKSZTAŁCIĆ STRONKE Z TEJ LOTERII ??
Też chciałbym znać odpowiedź na 1 pytanie... Mam taki sam problem...
Niestety uważam, iż raczej nikt tego nie wie, gdyż taka loteria jest PIERWSZY raz ;] :(
Plax Free Pacc Or Hunted! Give Me Free Pacc! NOW OR DIE... ;)
kukuruku
10-01-2007, 17:58
Ale macie ludzie problemy;)
Nie rozumiem Was
O co tyle hałasu, sie nie podniecajcie tak
tymi PACCami:blazen: :blazen:
Nie wiem jak wy ale ja sobie po prostu poczekam
i już a nie będę spamował, o co chodzi z tą loterią:evul:
Pan Yuzek
10-01-2007, 18:03
@up
Nom nie podniecajcie sie. Ja np wiem ze nie wygram bo nigdy w życiu szczescia niemam. I wie ze los sie nie poszczesci. Pewnie dostana te BR-owce :P
11:11 Polish Player [xx]: I hate br!
No, ale nas nie stać na własnego PACC'a :P
My się wcale nie podniecamy, ale ten CipSoft to naprawde przesadza.
Najpierw robi wszystkim użytkownikom Tibii podniecającą atmosfere, pełna niepewności, a po odczekaniu jakiejś nowości zapowiedzianej przez CipSoft (oczywiście ich zapowiedzi na czas mozemy sobie wsadzić w "odbyt" :)), nasze reakcje są bardzo zaskakujace, w negatywny sposób!
Po prostu bród, smród i ubóstwo! 8o
kukuruku
10-01-2007, 18:15
No kasę to ja mam ale nie chcę marnować...:D (Tibia jest fajna, ale to tylko gra)
Ja nie robie sobie nadzei, że wygram.
Koledzy cały czas o tym niedawno gadali
i myśleli, że to oni będą "wybrańcami",
ale doszli do wniąsku, że to nie ma sensu:baby:
Chociaż osobiście znam paru noobów co twierdzą,
że mają PACCa wygranego na loterii...:cup:
P.S. Na forum też się tych Trolli namnożyło. ;)
nie wiem czemu ale od czasu update strony nie moge jej otworzyc w zadnej przegladarce :< plx help
A przez opere próbowałeś? :evul: :evul: :evul: :evul: :D :D :D 8o 8o 8o 8o :o :o :o :o B) B) B) B) ;) ;) ;) :) :) :) :p :p :p :cup: :cup: :cup:
Trollowiec
10-01-2007, 18:35
do kiedy potrwają te najazdy? i słyszałem że ze zwykłych potworów też wypadają prezenty <nowe itemy>. czy to prawda? :baby: :D
matti815
10-01-2007, 18:38
loteria kończy się pod koniec stycznia. to troche długo:D
zdaje mi się że będą sprawdzać czy wylosowana osoba wogule graB)
kukuruku
10-01-2007, 18:39
Duna, co można rozumieć przez to, że "wszystkie przeglądarki"...?:cygaro:
Zresztą nie będę karmić trolla( nawet karmy nie mam8o )
Nie da sie zalgoowac od pewnego czasuX( X( ci co grali to grajom a teraz sie nie da morze ci co teraz grajom tlkyo bendom brani pod uwageX( X( X( 8o 8o
Ja kólego nie wim wlosnie bydę broni pod ówagę analfabeci chyba.
Weź się 8 latku naucz pisać.
Kup sobie słownik bo się ośmieszasz.
@Topic:
No no Blzzzzzz pAcc :D Hehe ; p pewnie moje szanse wynoszą 0,1 % ; p no ale cóż. Powodzenia : P
Trollowiec
10-01-2007, 18:44
do kiedy potrwają te najazdy? i słyszałem że ze zwykłych potworów też wypadają prezenty <nowe itemy>. czy to prawda? <POWTARZAM PONIEWAŻ MI SIE ŚPIESZY>
Ścinacz Dusz
10-01-2007, 18:46
Dobra ja teraz se dam fote z dzisiejszego ataku na harmonie.. xD
http://img103.imageshack.us/img103/787/atakkkkkwy8.jpg (http://imageshack.us)
Mario of Calmera
10-01-2007, 18:50
Nie wiem czy to juz pisalo w poprzednich postach ale nie mam czasu ogladac :/ Chcialbym tylko powiedziec ze ja uzywam przegladarki Opera i mi cala tibia.com chodzi wiec nie wiem czemu w newsie pisze ze przez opere tibia.com nie dziala ^^
Ps
Tibia.com pieknie wyglada
mariomenek
10-01-2007, 19:13
O boże wy tylko opera opera opera
Jest jeszcze : Mozilla Firefox , Internet Explorer ( nie polecam ) Netscape , Slim Browser 4.04.003 beta PL od masy ich jest a wy marudzicie...
Dla zainteresowanych : http://nowe.pl/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=11 - przeglądarki
Zillek Edonek
10-01-2007, 19:18
Heh , dziwne teraz jakoś mi www.tibia.com działa spoko na Operze... A mozilli nie używam tak jak innych przeglądarek , bo u mnie znacznie dłużej ładują strony.
Mi tam sie podoba tibia.com na początku dziwnie sie poruszało po niej ale teraz wszystko jest ok:D
Domino Mag
10-01-2007, 20:12
tibia niezle obchodzi 10 urodziny
19:51 Primitives are attacking Thais!
jest niezła rzeźnia :)
a ja mam gdzies to zasrana loterie, wiecej szumu niz.... reklama dziala cipki co? 1/200 wygra pocieszy sie z pacca 3 miechy puzniej nie bedzie umial grac juz bez pacca i cipkom portfel sie wiekszy. ja robie tak dzisiaj bylem na koledzie ( jestem "ministrem:D ") 5 dych do przodu doloze ze swoich 40 zeta no i jazda a macie problemy. jak nie macie na pacca to w wakacje wstawac o 5.30 na 6 do sadu (np.) i w mieche macie polrocznego pacca...
Wiedźmin
10-01-2007, 21:30
a ja mam gdzies to zasrana loterie, wiecej szumu niz.... reklama dziala cipki co? 1/200 wygra pocieszy sie z pacca 3 miechy puzniej nie bedzie umial grac juz bez pacca i cipkom portfel sie wiekszy. ja robie tak dzisiaj bylem na koledzie ( jestem "ministrem:D ") 5 dych do przodu doloze ze swoich 40 zeta no i jazda a macie problemy. jak nie macie na pacca to w wakacje wstawac o 5.30 na 6 do sadu (np.) i w mieche macie polrocznego pacca...
Widać, ze ty do sadu chodzisz. W końcu musisz się ćwiczyć w przyszłym zawodzie, bo raczej nikt cię nie przyjmie, albo dostaniesz wiadomość "Odpiszemy pUźniej". Pozatym nie da się "nie potrafić" grać bez pacca po trzech miechach, z nastawieniem, że za trzy miechy się skończy i nie dokupię.(Wybacz za sarkazm, ale mam zły dzień.)
skoro tyle kasy marnujesz to lepiej graj, chociaż nie do końca te pieniądze będą zmarnowane ;)
Ja nie kupiłem odrazu pacca za 400 zł, tylko przeliczając co trzy miechy 90 zł to wychodzi 400, wiec teraz będę na WoWa wydawał około 600 zł rocznie - Yay! :D
Longerlick
10-01-2007, 22:11
Hej, a jak to jest z tym losowaniem, wygrywa 1000 e-maili z tych które zostana wpisane?? Czyli ten kto zalozy duzo e-maili ma wieksze szanse?? Czy moze trzeba miec na tym e-mailu konto w tibi?? No bo wpisalem e-mail na którym nie mam konta i zadnego błedu ni wyswietlilo. Prosze powiedzcie, jak to dziala?;(
sebastiankotek
10-01-2007, 22:46
A mi dalej nie dziala ...........
ERROR: 10057~ halp me plx
Adriano1893
10-01-2007, 23:19
Witam, Chciałem wpisać 2 raz e-mail do loterii a tu This email address is already used for the lottery. Chciałbym chociaż podwójnie wpisać swój mail, ale tutaj zonk, jak to zrobić ??
co to jest za gra ta WOWA czy jakoś tak??????????
World of Warcraft ;)
Neaniver
11-01-2007, 00:16
Moja Opera obsluguje oficjalną stronkę tibii bez problemów.
Moja JUZ tez - wniosek: poprawili, za co im czesc i chwala.
No bo już naprawili problem :)
Teraz tylko forum im zostało.
//Xadam
No brawo, wreszcze nie musze odpalać ie, wiedziałem że nie będzie trzeba długo czekać więc nawet nic nie pisałem.
A wy tylko nie działa i niedziała..., myślcie logicznie - taka firma jak cipsoft nie może sobie na coś takiego pozwolić i napewno naprawi.
Wielki Mancyz
11-01-2007, 06:21
właśnie zlootowałem z draga "moherowy beret" party hat :D:D fajne te urodziny xD
Mi tez juz dziala oficjalna strona tibii na operze ;)
Pozdro
Jea mi też w końcu w Operze działa ----------->:dance:<-------------
Skarabeusz Pustyni
11-01-2007, 13:47
Szkoda, że pod koniec miesiąca dopiero będzie. Ucieszyłbym się jak na 17 (moje urodzinki) wygrałbym pacc hehe
Mi osobiście najlepiej sie na firefoxie pracuje ale na operze tibia.com też działa i stronka dosyć ładnie wygląda...
Witam, Chciałem wpisać 2 raz e-mail do loterii a tu This email address is already used for the lottery. Chciałbym chociaż podwójnie wpisać swój mail, ale tutaj zonk, jak to zrobić ??
1. Byłoby to oszustwo.
2. Wpisujesz mail, a system sprawdza na jakie konto jest on zarejestrowany, więc żeby zwiększyć szansę na wygraną załóż nowe konto. Bedziesz miał dwa razy większą szansę na wygraną. Szkoda, że 50% szans, że wygra akurat puste konto.
Hmm, a jaką macie wersje Opery? Może coś poprawili. Sprawdze u siebie. :p
Edit. Ano faktycznie ktoś powiedział, że poprawili. xD
Nina Samwise
11-01-2007, 14:54
Witam, chciałabym się zapytać, czy komuś też wypadły balony z suprise baga? Bo mi z guarda wypadły, ale nie nadmuchane Oo i zastanawiam się, co dalej z nimi zrobić...
Witam, chciałabym się zapytać, czy komuś też wypadły balony z suprise baga? Bo mi z guarda wypadły, ale nie nadmuchane Oo i zastanawiam się, co dalej z nimi zrobić...
Buahaha ale zwylem !!!!! omG niepowiem ze jestes noobem bo to moze byc nieprawda ;] ale jestes pewnie newbie !! :P te balony sie wiesza na sciane i wtedy wyglądaja jak balony xD
No bo już naprawili problem
Teraz tylko forum im zostało.
Naprawili jedno-zepsuli drugie X( ...Używam przeglądarki Ie oraz Fire Foxa,ani na jednej ani na drugiej nie mogę się zalogować na stronę gildii.Wyskakuje komunikat:
Internal error. Please try again later.
Czy to tylko ja mam taki problem?
kukuruku
11-01-2007, 19:10
Ja też uzywam i IE i fire foxa,:D :glupek: :spam:
tylko, że mi wchodzi i na obu bez problemów wszystko na tibia.com:blush:
A ja już mam gdzieś tą loterię...Kto wygra ten ma farta,
a kto nie, niech nie smuci się...B)
Oprócz tego po co wszyscy ( no prawie wszyscy ) spamują:
"aaaaAAA~!!!Jak, gdzie, kiedy, po co, dlaczego ta loteria?omg musze wygrac
a jak nie to sie powiesze,8o plz powiedzcie gdzie sa zapisy ooooo plz free items";) ( Błogosławieni Ubodzy Duchem;( )
Ten nowy wygląd strony to może być do bajki o czerwonym kapturku (nie chodzi mi o tego z J. Wędrowycza) tak samo jak wygląd strony startowej tibii. Stare było lepsze jakieś przygodowe a nie gra dla przedszkola (z wyglądu charakter gry znam xD).
kukuruku
11-01-2007, 19:25
Mi się nawet podoba...:]
No bo to przecież 10 lat tibii,
więc to raczej powód do radości...nie?
P.S.Widać, że nie czytacie wszystkich stron tylko od razu komentujecie.:baby:
ej czy od kilku dni nie macie zajbistych lagow ze scina co chwile na 5 sekund? Kurwa wtf nie da sie grac Jebac ten pierodlony cip soft wszystko psuja ciapalagi pierdolone ~prosze o odp. czy wy tez macie
sebastiankotek
11-01-2007, 21:16
A ja wogule nie mogę wejść <<~eRrOr 10057~>>
Trollowiec
12-01-2007, 15:53
czy można jeszcze z czegoś wylootowac party items? jesli tak to z czego?
mam pytanie dotyczace neostrady:czy tylko mi i moim kolega laguje sie tibia caly czas po uptade ???
Ja mam ten sam problem. Myślałem, że to przez neta albo kompa zawalonego ale jednak nie ;/ Może ktoś pomóc jakoś??
No...właśnie z Update na update z Tibia jest coraz gorzej. Kolejki, lagi, kicki coraz wiecej tego. Najgorsze jest to ze nikt nie wie co sie dzieje.... Ja posiadam lagi nieraz nawet 30 sekundowe wiec narazie na rl tibie leje bo nie ma jak grac. Cipy musza cos z tym zrobic bo straca graczy najgorsze jest to ze Pacce na tym bardzo traca moj kumpel juz 3 dzien stoi w depo....
Po jakim czasie przeszły lagi po poprzednim updacie?? I dlaczego część ludzi nie ma w ogóle lagów a część ma takie, że się zesrać może a nie pograć.
kukuruku
13-01-2007, 11:10
Człowieku! :glupek:
Wiesz dlaczego niektóre osoby mają lagi a inne nie?
To zależy czy masz net ciulaty czy nie...;)
-.- Mam neo i do tej pory nie było żadnych lagów cały czas płynnie chodziła tibia. A po updacie freezy co chwila więc mówisz, że to wina neta ?
Progmaniak
13-01-2007, 11:46
ale fajnie..stronka juz na operce dziala :]
mam pytanie dotyczace neostrady:czy tylko mi i moim kolega laguje sie tibia caly czas po uptade ???
też miałem/mam lagi co spowodowało, że sobie odpuszczam z tą grą na dłuższy okres czasu
spróbuj przeinstalować całą neo~ i problem powinien zniknąć..
Wielkie mi też urodziny -,- ja też mam ciągle lagi jestem zły bo trace pacc nie da się expić... wg. mnie to nie wina neo, ludzie kożystający z innych dostawców też mają lagi... Halp plz ; p
A my tak świętowali przygotowania i impreza. W linku jest rep razem z tibi cam. www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny*****
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny2.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny3.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny4.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny5.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny6.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny.JPG
Krzysiekkrzysiek
13-01-2007, 20:02
Ja mam neo juz długo i nigdy ale to nigdy nie miałem lagów .
Teraz tez nie mam
więc nie narzekac na neo :P
Skarabeusz Pustyni
13-01-2007, 20:44
@Metral
A nie lepiej bylo by pozapraszać wszystkich do prawdziwego baru w kazordoon :P
Kurcze no to co sie dzieje??
Tez mam neo, nie mialam lagow i nagle lipa.
I siedem dni pacca....
that sucks a lot...
Było by za mało osób a tak to rama byla :D
thaliaa_punx
13-01-2007, 22:21
tamten wygląd strony był zdecydowanie lepszy... na tym sie nie moge połapać
w ogóle.
ktoś mi skasował z kompa tibie i chce ją zainstalować od nowa. ale nie kumam gdzie na tej stronie w ogóle jest dział download 8o
ktoś wie może??
https://secure.tibia.com/account/?subtopic=downloadclient
@up
Wszyscy (albo duża większość) wiedziała, ale jesteś troll i nie chcieliśmy Cię karmić.
@topic
Mi nawet się podoba nowa stronka, a laggów prawie nie mam.
Dla mnie stronka jest troche głupsza niz byla, to chyba przyzwyczajenie :P
kukuruku
14-01-2007, 08:28
[QUOTE=Ozurtes;1195837]@up
Wszyscy (albo duża większość) wiedziała, ale jesteś troll i nie chcieliśmy Cię karmić.
Z ust mi to wyjąłeś:D
Andrealfus
14-01-2007, 09:49
Stronka jest fajna, po tylu latach ja odswiezyli wreszcie :D
Lagow niemam, party items rox :D
Zycze Tibi aby nastepne 10 lat tak sie rozwijala jak sie rozwija :D
Ej chłopcy, ciekawe co fajnego nasi kochani CIPSOFTARZE wymyślą za następne 10 lat!! 8o 8o 8o :cup:
czarek74
14-01-2007, 18:43
:kon: z tej okazi powinni dac każdemu pacc pszynajmniej na tydzień! :cyclops:
czarek74
14-01-2007, 18:49
A my tak świętowali przygotowania i impreza. W linku jest rep razem z tibi cam. www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny*****
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny2.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny3.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny4.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny5.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny6.JPG
http://www.ndsdev.yoyo.pl/urodziny.JPG
w kturym miescie to było?:confused: :(
w kturym miescie to było?:confused: :(
Kazo, jak cholera.
sebastiankotek
14-01-2007, 22:52
Wy jesteście trolle mimo, że nawet nie wiem co to znaczy!
I mam to gdzieś bo jestem happy noob yeah, happy noob z 30lvl na*******a szczęśliwych graczy bo to jest noob buhahhahahahaha
Stronka Tibi jest spoko, ciekawa.... ;D
Tyle, że mam problem bo nie chce wejść... przeglądarkę re instalowałem i nic to nie dało :/ ^^ Może ktoś mi pomoże... jakieś pomysły?;(
Raz działa, a raz nie, nie martw sie ;)
in a safe place and never give your account number or password to anyboby.
Anyboby, hyhyh ;d
a wiecie co ja wam napisze ze zamiast tych 1000 tys free pac chcialbym aby tibia byla taka jak wyszla pierwszy raz :) bylo tylko miasto thais azdnych miast i potworki wogle thais niebylo tak duze i wspaniale jak teraz to byla osada wygladajaca na wioske :) wtedy wszytsko fajnie wygladalo ;/ ja chcialbym pograc w tych czasach :) dlamnie to lepsze niz 1000 free pacc mogli by przez 1 miech zrobic taka historie wywalic wszystko tzw nie to ze wywalic wszystkie lvl i graczy ale zeby to odpoczelo i tak co tydzien albo nawet na dluzszy czas to zrobic i co jakis czas robic uptade jak zachodzily :) itp. ze od 1997 roku do teraz ;( bo jak widze ss z tamtych lat to mi sie ryczec chce ;(
http://www.tibia.com/news/?subtopic=latestnews&id=443 o tutaj to wszystko macie ;(
@down pisalem ze sorki za literoki bo pisalem w domu i niewiedizlem co pisze a po drugie chcialem zobaczyc wogle jak to wygladalo bo mi sie podobalo to jak kiedys byo i zaluje ze w tedy beta niemialem :P a ja chodze do 3 gim ale robie czasem literowki oraz bledyu jak juz dlugo siedze i niewiem raczej niezwracam na bledy :) ale ja w tych czasachniegralem ale chcialbym pograc bo dlmanie to byly najlepsze czasy dla tibi :) moze jestem wyjatkiem co tak mysli ale jakby cipsoft zrobil taka niespodzianke to z checiol bym se tak pogral :) i naucz sie czytac ze zrozumieniem!! o i sorki ze niepisze przecinkow oraz kropek :) o i sorki ze sie rozpisuje :)
n@uriQo.
22-01-2007, 17:25
Tak, tak dziecko... Już po przeczytaniu pierwszych dwóch zdań widzę, że nie grałeś w tamtych czasach... Przez "ch" piszesz historia ? Kurde to ile ty masz lat? Ja akurat jestem uczniem 3 gimnazjum a w tibie gram tylko od 3 lat.
Noo.. przypuśćmy że masz 23 lata - 10 lat (narodziny tibi) to miałeś 13 lat...
Ale czy 23 latek robi takie błędy ortograficzne ?
A może źle odczytałem twojego posta ? Może nie chodzi ci tylko, że chcesz zobaczyć jak wszystko dawniej wyglądało ? No nie wiem...
Jednym słowem, a raczej dwoma "no comment "
daras1994
22-01-2007, 21:05
:) Elo ziomy mam 12 lev i jestem na candi.Moje eq to plate armor plate legs dwarven shield scarft wand of wortex crocodile boots i to wszystko moj nick to Zoon Rufu :)
Wieloserverowy
23-01-2007, 16:36
Witam!
Mam pewien problem, od ponad 10 dni bardzo mi ścina na serwerze Thoria. Cały czas bez znaczenia kiedy się zaloguje, czy są ludzie czy nie ma.X(
Na pewno nie jest to wina internetu bo mam postacie na 2 innych serverach i nie ścina tam.
Czy wy też macie na Thorii taki problem ????????????
Proszę o komentarze !!!!!!!!!8o
Narazie i z góry thx.
Immortality
24-01-2007, 16:58
czyzby wszystko wrocila do normy?; d
dudek949
29-01-2007, 12:14
Ma ktoś może informacje na temat o której jest losowanie ? ;D
:) Elo ziomy mam 12 lev i jestem na candi.Moje eq to plate armor plate legs dwarven shield scarft wand of wortex crocodile boots i to wszystko moj nick to Zoon Rufu :)
OMG :/.
Topic:
Cipy znowu olewają wszystko. Może nie będzie free pacc?
Wszystko ładnie pięknie itp. Ale gdzie na tibia.com są statystyki!!!??? X( X( X(
Dave_plx
24-07-2007, 20:35
Mam nadzieje ze na 15 urodziny Tibii bedzie podobnie :D
Najbardziej w calej tej 'Urodzinowej zmianie' podobaly mi sie ataki na Darashie ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.