Pokaż pełną wersje : Skoro
zmakneliscie temat z filmem dokumentalnym o n00bach musze zalozyc nowy temat... sam robie filmiki dokumentalne mam juz godzine filmu o n00bach ale ten film jest podobny do tamtego tylko tym ze jest o n00bach i glownie dzieje sie na rooku ok wiec (to pytanie ejst do modkow albo admina)
pisac w napisach koncowych wyprodukowano dla tibia.pl?? (to pytanie jest do ludu bozego) jak dlugi powinien byc taki film i o czym ma byc?? piszcie tematy na przyklad: gdzie zyja beholdery a ja zrobie o nich film (dokumentalny) ten temay raczej nie pasuje do dzialu zamowienia na filmy wiec sami wiecie, moge tez robic poradniki dla newbies jak nie zgubic sie w tym swiecie moje lvle na koncie filmowym to 1, 3, 10, 13, 24
Pisz jeszcze, ze na prive maja pisac jaki chca filmik, bo nie kazdy czyta podpisy =] Bardzo fajny pomysl! GRATZ
dzikei tka piszcie do mnie na rpivie jaki temat ma byc teog filmu i dodatkowo robie tez poradniki (bez quest spoilinga) na szpyrzyklad jak wyjsc z rooka albo gdzie expic knightem ze skillami 40/40 na 15 lvlu itp itd
i nadal pytanie do Matkusa czy moge na koncy filmu dawac napisy "wykonana dla tibia.pl"?? Jesli jakis modek to zauwazy to niech powiem o tym pytaniu matkusowi...
tytlko ciekawe jak chcesz to krecic? film dokumentalny to pasuje pare ujec i potem skladac (sa doi tego progframy ale to potem pakuje do avi) a nie tibicam
Montarek
06-09-2004, 20:02
masz bardzo dobry pomysł popieram go jak byś mógł to bym sobie życzył 2 filmiki:
:)
1 wszy pokazujący co jest pod miastem kazardoom na poziomach od 2 go do 5 tego znaczy jakie potwory występują i jak tam jest
:)
2 natomiast podziemia pod pustynia desert i ogólnie jak się tam wpadnie to którędy bezpiecznie stamtąd wyjść :)
tytlko ciekawe jak chcesz to krecic? film dokumentalny to pasuje pare ujec i potem skladac (sa doi tego progframy ale to potem pakuje do avi) a nie tibicam
hmm top cos ci powiem chcesz krecic film wielo poziomowy?? nakrec cos a potem zrob tak wlaczadsz tibie tibicam i wlaczasz aktywacja nagrywanie wybierz i tam wybierasz plik jako ktory zapisales wczesniejszy zapis i juz po prostu powiela sie...
masz bardzo dobry pomysł popieram go jak byś mógł to bym sobie życzył 2 filmiki:
1 wszy pokazujący co jest pod miastem kazardoom na poziomach od 2 go do 5 tego znaczy jakie potwory występują i jak tam jest
2 natomiast podziemia pod pustynia desert i ogólnie jak się tam wpadnie to którędy bezpiecznie stamtąd wyjść
Wczoraj 17:56
co do kazo to miedzy 2 a 5 poziomem sa dwarfy soldiery i guardy a nawet geomancer ejsli dokaldnie poszukasz nie bede krecil filmiku bo mnie zabija (24 lvl nie da sobie rady z 4 guardami naraz)
ale w sumie jesli nie amsz 40 lvla to nie radze tam isc a co do pustyni to sprecyzuj o jakiej mam nakrecic filmik... (na darame isc nie moge bo juz mni mam pacca)
Spoko gościu mam do Ciebie prośbę abyśnakręcił jakiś filmik dla knighta na levelu 20 aha używam UHów i chodzi mi o jakieś potworki takie które dają dobrze expa i mogą być takie co dają dobry loot zastanów się każdy potwór przez Ciebie nakręcony to będzie dla mni wielka pomoc bo teraz siedzę na ghulach tylko żebyś nie kręcił o ghulach :D
GoodBye
Starałem się zrobić filmik pokazujący kopalnie w Kazordoon, tą w samym mieście. Jednak na Securze istnieje coś takiego jak Blacklista (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=355457), jako że to świat non-PvP więc osoby które zabijają czyjeś potworki, lurują, kradną, trapują itd. są zgłaszane na tą listę i gdy ich lista przewinien jest sporo i widać, że ich czyny nie są tylko przypadkowym "missclickiem" czy coś .. wtedy inni gracze starają się utrudnić im życie .. jakoś trzeba sobie radzić ;). Po co o tym mówię ?.. otóż kręcąc filmik musiałem wskakiwać do odnóg kopalni, niestety w niektórych ktoś expił więc je opuszczałem ponieważ zaraz będzie "I'm hunting here, you are exp thief, blacklisted ! bla bla bla" .. no i jaki sens ma pokazywanie odnogi w której nie będzie full respa ? Ja na filmiku nagram jednego GU .. a potem ktoś wejdzie i wyskoczą mu 3. Tak więc to co udało mi się nakręcić możecie zobaczyć tutaj (http://pebe.rembertow.net/tibia/filmy/kopkaz1.rec).
Filmik jest nudny więc nie piszcie tego w komentarzach. Jak kogoś nie interesuje ten temat to niech tego nie ogląda !
Ja bym chciał ujrzeć filmik gdzie były by pokazane miejsca z beholderami, najlepiej koło venore i pokazana walka z nimi lub coś tego typu, ważne żeby były beholdery:D
Pozdrawiam.
Więc tak...ten roland to moj kumpel (sasiad)...nie wiem co jest zabawnego w filmach o noobach...ja tam nie bede ja to niektorzy z was GRATZ'owal bo nie wiem za co. Dziekuje
Więc tak...ten roland to moj kumpel (sasiad)...nie wiem co jest zabawnego w filmach o noobach...ja tam nie bede ja to niektorzy z was GRATZ'owal bo nie wiem za co. Dziekuje
Definicja filmów dokumentalnych to nudne głupie i tylko dla zainteresowanych wiec wiesz:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.