PDA

Pokaż pełną wersje : Skoro

roland
05-09-2004, 19:39
zmakneliscie temat z filmem dokumentalnym o n00bach musze zalozyc nowy temat... sam robie filmiki dokumentalne mam juz godzine filmu o n00bach ale ten film jest podobny do tamtego tylko tym ze jest o n00bach i glownie dzieje sie na rooku ok wiec (to pytanie ejst do modkow albo admina)
pisac w napisach koncowych wyprodukowano dla tibia.pl?? (to pytanie jest do ludu bozego) jak dlugi powinien byc taki film i o czym ma byc?? piszcie tematy na przyklad: gdzie zyja beholdery a ja zrobie o nich film (dokumentalny) ten temay raczej nie pasuje do dzialu zamowienia na filmy wiec sami wiecie, moge tez robic poradniki dla newbies jak nie zgubic sie w tym swiecie moje lvle na koncie filmowym to 1, 3, 10, 13, 24

cFaniak
05-09-2004, 20:32
Pisz jeszcze, ze na prive maja pisac jaki chca filmik, bo nie kazdy czyta podpisy =] Bardzo fajny pomysl! GRATZ

roland
06-09-2004, 19:14
dzikei tka piszcie do mnie na rpivie jaki temat ma byc teog filmu i dodatkowo robie tez poradniki (bez quest spoilinga) na szpyrzyklad jak wyjsc z rooka albo gdzie expic knightem ze skillami 40/40 na 15 lvlu itp itd
i nadal pytanie do Matkusa czy moge na koncy filmu dawac napisy "wykonana dla tibia.pl"?? Jesli jakis modek to zauwazy to niech powiem o tym pytaniu matkusowi...

Shater
06-09-2004, 19:56
tytlko ciekawe jak chcesz to krecic? film dokumentalny to pasuje pare ujec i potem skladac (sa doi tego progframy ale to potem pakuje do avi) a nie tibicam

Montarek
06-09-2004, 20:02
masz bardzo dobry pomysł popieram go jak byś mógł to bym sobie życzył 2 filmiki:
:)

1 wszy pokazujący co jest pod miastem kazardoom na poziomach od 2 go do 5 tego znaczy jakie potwory występują i jak tam jest
:)

2 natomiast podziemia pod pustynia desert i ogólnie jak się tam wpadnie to którędy bezpiecznie stamtąd wyjść :)

roland
07-09-2004, 15:08
tytlko ciekawe jak chcesz to krecic? film dokumentalny to pasuje pare ujec i potem skladac (sa doi tego progframy ale to potem pakuje do avi) a nie tibicam
hmm top cos ci powiem chcesz krecic film wielo poziomowy?? nakrec cos a potem zrob tak wlaczadsz tibie tibicam i wlaczasz aktywacja nagrywanie wybierz i tam wybierasz plik jako ktory zapisales wczesniejszy zapis i juz po prostu powiela sie...

masz bardzo dobry pomysł popieram go jak byś mógł to bym sobie życzył 2 filmiki:

1 wszy pokazujący co jest pod miastem kazardoom na poziomach od 2 go do 5 tego znaczy jakie potwory występują i jak tam jest

2 natomiast podziemia pod pustynia desert i ogólnie jak się tam wpadnie to którędy bezpiecznie stamtąd wyjść
Wczoraj 17:56
co do kazo to miedzy 2 a 5 poziomem sa dwarfy soldiery i guardy a nawet geomancer ejsli dokaldnie poszukasz nie bede krecil filmiku bo mnie zabija (24 lvl nie da sobie rady z 4 guardami naraz)
ale w sumie jesli nie amsz 40 lvla to nie radze tam isc a co do pustyni to sprecyzuj o jakiej mam nakrecic filmik... (na darame isc nie moge bo juz mni mam pacca)

Deme
07-09-2004, 19:33
Spoko gościu mam do Ciebie prośbę abyśnakręcił jakiś filmik dla knighta na levelu 20 aha używam UHów i chodzi mi o jakieś potworki takie które dają dobrze expa i mogą być takie co dają dobry loot zastanów się każdy potwór przez Ciebie nakręcony to będzie dla mni wielka pomoc bo teraz siedzę na ghulach tylko żebyś nie kręcił o ghulach :D
GoodBye

Aversin
08-09-2004, 07:54
Starałem się zrobić filmik pokazujący kopalnie w Kazordoon, tą w samym mieście. Jednak na Securze istnieje coś takiego jak Blacklista (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=355457), jako że to świat non-PvP więc osoby które zabijają czyjeś potworki, lurują, kradną, trapują itd. są zgłaszane na tą listę i gdy ich lista przewinien jest sporo i widać, że ich czyny nie są tylko przypadkowym "missclickiem" czy coś .. wtedy inni gracze starają się utrudnić im życie .. jakoś trzeba sobie radzić ;). Po co o tym mówię ?.. otóż kręcąc filmik musiałem wskakiwać do odnóg kopalni, niestety w niektórych ktoś expił więc je opuszczałem ponieważ zaraz będzie "I'm hunting here, you are exp thief, blacklisted ! bla bla bla" .. no i jaki sens ma pokazywanie odnogi w której nie będzie full respa ? Ja na filmiku nagram jednego GU .. a potem ktoś wejdzie i wyskoczą mu 3. Tak więc to co udało mi się nakręcić możecie zobaczyć tutaj (http://pebe.rembertow.net/tibia/filmy/kopkaz1.rec).
Filmik jest nudny więc nie piszcie tego w komentarzach. Jak kogoś nie interesuje ten temat to niech tego nie ogląda !

Luckq
11-09-2004, 22:39
Ja bym chciał ujrzeć filmik gdzie były by pokazane miejsca z beholderami, najlepiej koło venore i pokazana walka z nimi lub coś tego typu, ważne żeby były beholdery:D

Pozdrawiam.

Gilthas
12-09-2004, 20:01
Więc tak...ten roland to moj kumpel (sasiad)...nie wiem co jest zabawnego w filmach o noobach...ja tam nie bede ja to niektorzy z was GRATZ'owal bo nie wiem za co. Dziekuje

roland
29-09-2004, 15:48
Więc tak...ten roland to moj kumpel (sasiad)...nie wiem co jest zabawnego w filmach o noobach...ja tam nie bede ja to niektorzy z was GRATZ'owal bo nie wiem za co. Dziekuje
Definicja filmów dokumentalnych to nudne głupie i tylko dla zainteresowanych wiec wiesz:P