zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Uwaga czy to bug?moze fake?

Yedrek Yaracz
20-01-2007, 22:38
Dostalem dzisiaj od kumpla ss jak on(63ek) i jego dziewczna(52ed) poszli zabic 1 demona aby sprawdzic swoje umiejetnosci i... W JEDNYM DEMONIE MMS I MPA!! nie wiem co otym sądzic bo jak sie skonczą ferie pojde do szkoły a okaze sie ze to fake to bede przez niego wysmiewany;d wg. mnie to nie mozliwe ale ucencie to:

http://rapidshare.com/files/12592291/mpa_mms*****

ps. czy ktos moze podac mi link gdzie jest opisane jak hostowac i wstawiac fotki na forum? bo ja wypowiadalem sie w rooku a nie wklejalem ssy. najelepiej napiszcie na gg 6648715 i wytlumaczcie.

Komentujcie i piszcie czy to mozliwe bo neichce meic siary

Tulf
20-01-2007, 22:40
ale down nie piszcie do niego na gg hack plx

Withord
20-01-2007, 22:42
Od wklejania zdjęć masz przyklejone tematy i poradniki. Dopóki nie nauczysz się wklejać zdjęć nikt ci tego nie obejży (śmierdzi keyloggerem).

Arushen
20-01-2007, 22:45
omg
co chwile sie pojawiaja tematy smierdzace gejlogerem...

daj se spokoj czlowieku.
@up masz racje

koles naucz sie najpierw wrzucac ss potem pogadamy a nie dajesz jakies smieszne linki .

XIII
20-01-2007, 22:50
Autocenzura linkow na forum rzadzi.

Xfazi
20-01-2007, 22:57
czy to bug? czy to fake? nie! to geylogger!

Adow Adan
20-01-2007, 23:10
to gorzej niż grypa , bo grypa tak szybko sie nie rozpowszechnia jak epidemia Dzieci Neo. Nie stać was na 8 lvl? ze odrazu musicie hakować? jakbym znalazl takiego 10 latka to by go matka nie poznała , co ten internet robi z bachorami to ja nie wiem, jak mozna próbować kogoś nabrać na takie coś?
Ps. Z tego co wiem to jest jakies prawo w kodeksie karnym(coś zwiazane z tym hakowaniem) ze do 3 lat sie siedzi za takie cos chyba.(ochrona mienia czy coś).

Sir Emilio
20-01-2007, 23:29
to gorzej niż grypa , bo grypa tak szybko sie nie rozpowszechnia jak epidemia Dzieci Neo. Nie stać was na 8 lvl? ze odrazu musicie hakować? jakbym znalazl takiego 10 latka to by go matka nie poznała , co ten internet robi z bachorami to ja nie wiem, jak mozna próbować kogoś nabrać na takie coś?
Ps. Z tego co wiem to jest jakies prawo w kodeksie karnym(coś zwiazane z tym hakowaniem) ze do 3 lat sie siedzi za takie cos chyba.(ochrona mienia czy coś).

a wykrywalnosc takich przestepstw? skoro pewen haker ktory wystapil w TVN'ie powlamywal sie wszedzie gdzie sie dalo, do wszystkich serverow zadowych i NIKT nawet nie ruszyl palcem zeby go scignac to powiedz mi kto bedzie scigal dzieciaka ktory rozpowszechnia stare keyloggery...

Macias565
20-01-2007, 23:36
KEYLOGGER na 99%

Od 4dni próbujesz kogoś hacknąć na tibia.pl wszedzie dajesz tego samego linka.
Jak ktoś się uprze to znajdzie twoje ip i wyśle zawiadomienie na najbliższą komendę policji. <znam taki przypadek i prosze mnie nie komentować>

Upierz
20-01-2007, 23:49
To się nazywa być nieudacznikiem... nie umieć dobrze linka do Kejloga wkleić ^^

smikki
20-01-2007, 23:53
Niestety ale jesteś żałosny ( może nie Gaylogger ) ale żeby być tak głupi żeby MMS+MPA to już mogłeś powiedzieć że odrazu Magic sword wypadł i tak nikt o zdrowych zmysłach tam niewejdzie ( a o tej pladze Gayloggeruw to sie zgadzam , troche jak ptasia grypa )