PDA

Pokaż pełną wersje : Rotki moje ukochane gdzie was wiecej zastane? :D

Bastek
06-09-2004, 17:08
kk :) to ja wale : UZYWALEM MAGICZNEGO PRZYCISKU "SZUKAJ" (ze 2 godzinki to forum przegladalem :D ) i nie znalazlem odpowiedzi : czy w venore jest duzo rotow i jak do nich dojsc ( no to czy duzo nikt nei pisal pisali ze sa :) ) a wiec gdzie moge np znalesc ta "dziure....xD" albo czy w ogole roty w venore mozna porownac z rotami na fibuli? (chodzi o ilosc i resp ) i ewentualnie gdzie mozna je jeszcze spotkac (taa kazo wiem ale moze gdzies jeszcze? :) ) chodzi o to ze na fibuli siedziec nei moge bo.... co wchodze codziennie to kolo schodow 3 dsy na mnie czekaja :D a wiec tak:
Podsumuje :
jak dojsc do rotow w venore (bez opisow typu idz na poludnie brama itd tylko cos w miare inteligentnego plx - albo plz jak sie WszechStronny czepiasz :DDDD ) i gdzie spotam ladny resp rotow oprocz kazo i fibuli? slyszalem ze folda ale tam jest nieciekawie... :D A WIEC MOWIC :D
z gory thx. jak amsz mnie zbluzgac nie pisz posta :)

Kennypl
06-09-2004, 18:15
Hmm. Zamiast rotków polecam dwarfy, które są łatwiejsze do zabicia (przynajmniej takie odniosłem wrażenie). A rotów duzo znajdziesz kolo Thais ( w Ancient Temple ) Na Fibluli (choziaż te dsy to moze byc problem ), a w venore to nei wiem, kiedys tam bylem pozwiedzać ale tam to chyba raczej tylko Swamp Trole, A z troszke wyzszym levelkiem i skilami to polecam Folde, tylko poziomy 1, 2, 3, bo na czwartym to Fire Elementale, a tak masz niezly exp na trolach, minoskach, archerach (od czasu do czasu ) slimach, no i niezły loot oprocz tego.

Re down:
Sorry za pomyłkę ale taki jakiś dzisiaj zaspany jestem (pewnie po wczorajszym weselu :P) :D:D:D

Lig@
06-09-2004, 18:15
http://www.members.lycos.co.uk/ligahomepage/droga_roty.jpg

Tam mapka. A najwięcej rotoów znajdziesz (nie trudno się domyślić) w sterfie only for pacc - darama.

EDIT:
re: UP
roty są dobre do fajne dla druidów - dużo żarcia. dwarfy mają większą obronę, ale mniejszy atak. Na foldzie są fire elemetale, a nie devile i bodaj na -3 a nie -4 poziomie...

Ashlon
06-09-2004, 18:28
Dodam, ze na foldzie jest porownywalna ilosc rotow, ale o wiele wieksza ilosc potworkow Player Killer :P.Z rot;s cave near venore latwiej tez zwiac do miasta. Najlepsze roty sa na daramie - tego nikt nie podwazy.A co do dwarfow - niby lepsze, ale o wiele gorszy loot.

Bastek
06-09-2004, 18:52
ehhem ta mapka to jest jakiego miasta? :) sry ale ja do 30 lvlu magiem siedzialem fibula i thais ONLY :D
pacc bede w koncu miec a wiec potem darashia bedzie mine ale z facc more rots plx >D a dwarfy sa do dupy nie pasza mi ze wzgledu ze po prostu kocham roty :D GIVE ME MORE - jestem niewyzyty :D
ale niestety na tym serwie co gram fibula jest okropna :(
a wiec to jest mapka venore? :) raczej nie :D

keicaM
06-09-2004, 19:14
To JEST Venore, wychodzisz polkudniowa brama... i na wschod...

Bastek
07-09-2004, 15:15
czyli gdzie jeszcze rotki znalesc mozna? :)