Pokaż pełną wersje : 2 nowe światy non-pvp
Dwimenor
25-01-2007, 17:05
Dnia dzisiejszego Cipsoft postawił dwa nowe servery:
Nerana usytuowana w Niemczech.
Unitera usytuowana w USA.
Oba światy są typu non-pvp, czyli z wyłączoną walką pomiędzy graczami. Przez pierwsze kilka dni jedynie posiadacze Premium Account będą mieli dostęp do nowych serwerów.
Zespół Tibia.pl życzy owocnej gry na nowych światach oraz zmniejszenia kolejek na starszych serwerach typu non-pvp.
Nowe wieści:
Od dnia 31 Stycznia możliwe jest już logowanie na nowe światy przez postacie nie posiadające Premium Account.
PS. Dodatkową informacją jest to, że zepsuta dźwignia przy moście prowadzącym do Pits of Inferno została naprawiona. Możecie już tam ginąć bez przeszkód!
Zdobądź Premium Account (http://sms.tibia.pl)
Don Pabloss
25-01-2007, 17:08
Widze, że Cipsoft próbuje zmniejszyć kolejki na światach no-pvp.
ktoś wie gdzie bedzie wiecej polaków ;P? tak jak np. jak wyszly candia i menera to wiecej na candie :P
-=DanieL=-
25-01-2007, 17:12
@up
Nerana. Mało kto jest tak głupi, żeby grać na USA servach. No chyba, że wybiera lagi.
Beznadzieja. Znów non-pvp. Szkoda, że nie ma już czasów kiedy wypuszczali po 4 servy naraz. Każdy byłby zadowolony, a tak lipa.
D.r.e.a.i
25-01-2007, 17:13
nareszcie thx cipsoft
Mam propozycje założenia rodzinki :p
Wiem, wiem że to non-pvp ale to dla zabawy Tibia to przecież gra służąca do?
-GRANIA I DOBREJ ZABAWY
jeśli ktoś chętny pw lub na gg 5174748
NERANA ROOX
sry nie mogłem się powstrzymać B)
CzArNy__
25-01-2007, 17:14
Nie bez powodu ludzie mówią na nich "CIPki":D
OMG!!!!!!11111oneoneoneonejedenjeden
Znowu non-pvp, eh szkoda gadać:(
edit:
Wiecie kto najczęściej PKuje na publicznych test serverach???!?!?!?!?!?!?
Typy z non-pvp. Jak małpa wypuszczona z klatki, która posmakowała wolności tak te nooby zaczynają PKować, bo zasmakowali co to PK, i zamiast oblukać co jest nowego w grze po update to jest 1000 500 100 900 dedów ludziX( X( X( X( X( X( X(
Eh troszkę sie uniosłem :D
Lord'Micu
25-01-2007, 17:14
Jazda wkońcu będą mniejsze kolejki na harmonii i celescie:evul: :evul:
Może się wybiore na te nowe śwaity ale pewnie kolejki będą jak nic:/
Master_Jaras
25-01-2007, 17:15
Czy to możliwe żeby światy non-pvp były bez kolejek ? Chyba nie.....
Ale napewo to jakoś wpłynie zamiast klejki 200+ to 100+:D
Let's See it...
@up
Na Ch** ci pvp ;ddd tam nigdy nie było kolejek i jest dobrze....
Jest 58 światów pvp(2 pvp-enfo),14 non-pvp
Więc po co mieliby dawać jescze więcej serverów....
A ja pacc w sobote dopiero zamawiam :| Bym pogral na amerykanskim.....dobrze,ze sa npvp :] mniejsze kolejki beda na pvp...
NARESZCIE!!
W koncy Cipy otworzyly 2 nowe swiaty teraz zmniejsza sie kolejki na guardii i innych swiatach non-pvp :P
Krystek.W
25-01-2007, 17:17
Do bani z servami non pvp.;/ Lepiej gdyby wyszły servy PVP :]
Articuno
25-01-2007, 17:18
A PO CO WAM DO c***a WAFLA servy pvp !?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!? Non pvp jest 5 razy mniej od pvp, a kolejka są mordercze ;/
rajddakar
25-01-2007, 17:19
ale lipa, czemu nie zrobia 1 albo 2 serverow non pvp tylko dla premium non stop, czekam non stop na taki chocby jeden server, jak ktos ma jakis kontakt z cipami to prosze przedstawic im ta oferte...
Mnie to nie przeszkadza, z tego co słysze to na non-pvp są jednorazowo online największe liczby osób. Sam planowałem grać na new servie gdyż myslalem ze wyjdzie on na Boże Narodzenie, jednak sie przeliczyłem xD. Wróciłem na Askare :) btw. mam pytanie macie problemy z logowaniem sie na niemieckie servy i czy działa wam tibia.com? bo ja sie moge zalogowac all tylko mi askara nie wchodzi ani tibia.com ;s
Watpie, czy te nowe serwery zredukuja kolejki na np. Refugii czy Harmonii.
Holota z non pvp nie pojdzie grac na nowe serwery, bo:
-wiekszosc nie zamierza zmieniac swiata,
-nie umie sobie poradzic na nowym serwie, gdzie p set stoi po 3k.
fajnie nie bedzie takich kolejek ;)
Jak dla mnie to powinni zrobic swiaty pvp i non pvp zeby nie bylo klutni:D ani kolejek
Wkoncu nuubki z Candi z 15 lvl sie przeniosa na nowe swiaty to moze bedziesz szlo sie lognac po 13.30 na Candie :] Wiekszosc i tak przenosi sie na nowe nowe swiaty bo i tak nie potrafia nabic 25 lvl ;( przykre a ci co potrafia bez Pacca to pozniej juz sie zalogowac nie moga :/
Ja tam nie wybieram się nigdzie, ale nie wiem po co wam nowe serwy pvp? Gram na pvp i jeszcze ani razu nie musiałem czekać w kolejce. Na non-pvp coraz więcej ludzi chce grać, mogli by stworzyć kilka już tych non-pvp i tak z 2 pvp ; ) Ale oczywiście są ta koszty =]
camelson
25-01-2007, 17:38
Dobrze, ze sa non pvp - wszystkie sa zapchane. A na niektorych pvp sa czasami pustki ~200-300 osob.
Jak ktoś wcześniej napisał, mogliby zrobić jakiś świat non-pvp dla PACC tylko :)
Jak dla mnie to mogą robić 3 servy dziennie, bez różnicy i tak już nie gram w tą grę ~.~
yO
Piotrek-Securian
25-01-2007, 17:43
Wkoncu nowe światy :D
Nie beda takie kolejki moze :P
Znów non-pvp... Myślałem że będzie pvp no ale cóz...nic nie zmienimy:p A tak swoją drogą to mi to obojętnie i tak się nie przeniose na żaden z tych światów. Pewnie z miesiąc nie będzie się dało na nich grać bo nadejdzie plaga low leveli...
Ale i tak życze miłej gry :)
wie ktos moze kiedy FACC bedzie mógł grac na nowych serwerach?
@ Volshio
Przeciez pisze w newsie :)
Ahh jak fajnie... Zdaje mi sie ze nawet na pvp sie zrobi troszke luzniej, bo niektorzy pojda na new server.
Sir Nunel
25-01-2007, 17:51
Afff ludzie pytacie sie poco nowe servery PVP ?? Normalne poco, ceny na niektorych serverach sa makabrycznie male, nieoplaca sie nanich grac, hunty sie niezwracaja, sa juz stare gildie ktore tam panuja a na nowym serverze moze ktos zablysnac. Ja popieram more PVP plz ;) Non pvp sa do kitu pelno noobkow,zlodzieji,botowania itp rzeczy. Moim zdaniem niepotrzebnie non pvp zrobili. Ciao zycze milej gry na non pvp, sam gram an takim dlatego czekam na pvp
Człowiek D
25-01-2007, 17:56
Kurcze wywaliło mi prąd 2 razy i teraz jestem 34 w kolejce aff:(
Goldscorpion
25-01-2007, 18:01
Nie wiecie może kiedy facc będzie mógł na nich grać??
Człowiek D
25-01-2007, 18:02
Pewnie za tydzien
omfG znowu non-pvp, ostatnio o ile dobrze pamiętam tez powstały światy non-pvp. Oczekiwałem czegoś lepszego X(
Hellraiser
25-01-2007, 18:03
A jednak jak mówiłem nie chce szukac i kozaczyc ale mowilem ze jeszcze podczas Ferii woj. Lubuskiego to na pewno wyjdą,.. ;D;D;D;D;D
@Topic
Muahaha, Buahaha, Nuahaha,..
No sorry nie moge znowu non-pvp,..
Współczuje tym ktorzy czekali na pvp,.. HAHA
No nie moge, sorry Hah !
@UP facc za okolo tydzień
ja tam jutro ładuje pacc i jazdaaa... :P nigdy nie gralem na nonie :evul:
heh szkdoa ze non pvp :P no ale my juz o tym nie decydujemy.. :)
Co do tych nupkow co pisza kiedy facc bedzie moglo ... czy wy sie dalej nie nauczyliscie ze trzeba poczekac ten tydzien czy tam dwa ?!?!?! zawsze tak jest ...
noob-pvp
:D 8o :D 8o :D 8o :D 8o
muahahahaha
89 osob czyta ten temat ostro hehehe ! mi sie wydaje ze cipy pierw daly non pvp zeby jak zrobia pvp zeby nie wbilo tam ponad 1000 osob dla mnie dobry pomysl zeby zrobic najpierw non pvp odczekac chwile i zrobic pvp ;]
czy ktokolwiek z tu obecnych jest w stanie powiedziec oco chodzi z tym PS.? bo tylko do w tym niusie bylo ciekawe i warte komentarza
O boże nie moge... Non-pvp rlz...Rozwalają mnie te nooby z pvp co 17 lvl mają i klną na wszystkich, którzy grają na non-pvp, czy według was gra bez PK naprawde traci aż tyle na wartości? Czy można nie doceniac dzieła Mateusza Dragona Wielkiego, za to, że gra na non-pvp? Czy lvl (skill) zdobyty na non-pvp naprawdę tak bardzo traci na wartości w stosunku do pvp? Oczywiście nie... Zagrajcie na non-pvp i doświadczie ulgi jaka spotka was, kiedy nie zostaniecie zpkowani za zabicie doga na ulicy...
LOL. Znam kupe osób co czekało na nowe servy, ale pvp. A tu wała Cipy im zrobiły, non pvp. :evul: No, może pare(naście) noobów wywieje z Lumi i mniejsze lagi, czy mniej ludzi będzie dookoła.
<dalszy śmiech>
czy ktokolwiek z tu obecnych jest w stanie powiedziec oco chodzi z tym PS.? bo tylko do w tym niusie bylo ciekawe i warte komentarza
PS
[pi:es] (abbr of postscript) postscriptum.
Odpowiednik BTW.
Viltherius
25-01-2007, 18:22
Omg kolejka 80 jestem ;/ ciekawe czy wyjdą jeszcze PvP w tym roku:))))
Robie se Chara na niemieckim, chuj 94 w kolejce, robie w USA, 26 i po 5 min zalogowany, cisne! :D Mam "dobrego" neta wiec pociskam na usa ;]
*Szycha*
25-01-2007, 18:24
LOOL... no wysmienicie ! Przed wwczoraj skończyl mi sie pacc którego kupilem specjalnie na new servy... ehhh... teraz tylko czekam na pociąg ;)
Ps... Wiem ze cipy napisały ze po kilku dniach facc bedzie mugl grac...
jak myślicie? po dwuch tygodniach czy mniej ? :P
Adii Getes
25-01-2007, 18:26
@up
Nerana. Mało kto jest tak głupi, żeby grać na USA servach. No chyba, że wybiera lagi.
Beznadzieja. Znów non-pvp. Szkoda, że nie ma już czasów kiedy wypuszczali po 4 servy naraz. Każdy byłby zadowolony, a tak lipa.
Wystarczy miec troche lepszego neta i mozna grać. W raz z kumplami gram na xantera prawie 3 lata i lagi czasami sa miejsze nzi na tych waszych niemieckich servach. Do tego USa servery maja swoje zalety - mniej polaków i szwedów ktorzy sa PA. A droga zaleta to taka ze z br latwo sie wygrywa wojny.
Ancient_12
25-01-2007, 18:40
Miło, że dodali dwa non-PvP, wkońcu się zmniejszą kolejki z 250 (?) do 100 (?)... xD
@Edit:
Zauważyłem ten mały błąd w tytule posta, ale niemoge go zmienić... ;/
straszna truskawa
25-01-2007, 18:46
A za pol roku jak zrobio 2 (?) :spam: nowe pvp to bedziecie srac zarem bo chcieliscie nonpvp
Jeśli będzie ktoś chciał do gildi to pisać do Erni'Genesis :)
gdssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssss
A co wnoszą te serwery non-pvp? i tak sa tylko dla PACC a ja nie mam jeszcze tak nasrane w głowie żeby 90 zł wydawać na jakieś nowe rzeczy...
Mateuszek10
25-01-2007, 18:49
na Starych Swiatach bauahha
na sakurze bo tam ten gremiln gra i co kolejek nie ma miec bauhaha Dzieci neo
Rooker666
25-01-2007, 18:50
Nareszcie powstały nowe światy non-pvp może wreszcie się zmniejsza kolejki na tych serwerach
Ja również tam pogram~
Pierwszy raz na non-pvp : ))
Hitchock
25-01-2007, 19:10
Szukam ludu na Amerykański Server. Kto leci ten PW lub w grze Poofy.
Andrealfus
25-01-2007, 19:15
woohooo 2 no-pvp yea :D to jest to o co chodzilo wielu graczom od dawien dawna
@Elder Nagan
aby stare no-pvp troszke rozludnic
No tak. Cipy juz nie patrza na nic tylko slepo robia wszystko, byle wiecej zarobic... Dlaczego? more players more paccs. Szkoda =/
Drozdzik
25-01-2007, 19:20
Gratuluje 2 nowych serwów! Przydały by się bo to co się na niektórych dzieje to skaranie boskie :( Na przykład: Lucera. Rządzą tu Archangelowie i to mnie wkurza X( chociaż tam gram :)
PS
[pi:es] (abbr of postscript) postscriptum.
Odpowiednik BTW.
denerwujaca odpowiedz oczywiste dla mnie bylo ze mowiac o PS mam na mysli jego tresc a nie snaczenie twoch literek
czy ktos cos wie jaka zmiana nastapila z drzwignia?
Mi to bez różnicy:p I tak gram na Guardi spoko servik:) ale kolejki sa sux;(
Mi to bez różnicy:p I tak gram na Guardi spoko servik:) ale kolejki sa sux;(
Alcoholic
25-01-2007, 19:49
Non-pvp ;( co oni daja ?! Wez.... niech sie Cipki znowu nie klepia z tymi n00b swiatami...X(
Yeah!
Nareszcie new serv!
To się naczekałem :D Zaczyna się powergaming!!!;)
P.S.
To mój pierwszy post :p
Nie wiem kogo to obchodzi ze to Twoj 1 post x(
Trzeba bylo karzda literka napiasac innym kolorem :|
Zayebooza
25-01-2007, 19:51
Omg...Czekam 45 min, aby sie zalogować na Nerane.Narazie tylko oblookam ale chyba sie przerzuce :]
Sachabeus
25-01-2007, 19:51
CipSoft wie, ze WIELU polakow gra w Tibie, to dlaczego nie zrobia servera w Polsce ?? :( ale wiadomo ze jak juz bedzie w Polsce server to obojetnie czy to bedzie pvp,pvp-enfo czy non-pvp to beda kolejki :P
camelson
25-01-2007, 19:52
Dyskusja nt wyzszosci pvp nad non pvp to jak dyskusja nad wyzszoscia swiat Bozego Narodzenia nad swietami Wielkiej Nocy albo silnikow benzynowych nad dieslem. Sa fani obu typow swiatow i tyle, ja gram na pvp i non pvp i uwazam, ze potrzebne byly nowe swiaty non pvp gdyz wszystkie od dawna byly zapchane, 200 osob w kolejce na refugii, securze czy harmonii to standard dla FACC a na pvp kolejek nie ma nigdy, niektore wrecz swieca pustkami w wyniku nieustannego PA waskiego grona osob.
Argument, ze przydalby sie nowy pvp bo wszystkie sa juz opanowane przez jakies glidie i nie ma szansy sie wybic jest bez sensu bo od powstania nowego swiata pvp juz po 2-3 miesiacach ktos nim "rzadzi", a wiec czy jest sens tworzyc nowy serwer tylko po to aby waskie grono osob moglo sie "wybic?". Wogole to poza pisaniem kretynskich "buahaha", "noob pvp" itp. na nic wiecej was nie stac? (pytanie do niektorych osob jadacych po non pvp)
Pozdrawiam grajacych na pvp i na non pvp.
PS (to ze serwer jest w USA nie musi oznaczac lagow - kazdy kto ma jakies pojecie o telekomunikacji wie ze lacze ze Stanami mamy lepsze niz z Europa Zachodnia co od kilku lat Tepsa nieudolnie probuje zmienic starajac sie o rozszerzenie pasma ze skandynawia). Pozdro.
slawekmag
25-01-2007, 19:54
Nazwy światów rządzą xP
A serio to szkoda że nie enforced
Zayebooza
25-01-2007, 19:56
Od dobrych 10 min jestem pierwszy w kolejce...Powoli mam tego dośćX( ale teraz musze sie zalogować aby 1h~ nie poszło na marne w które mógłbym wbić lvl na Guardii...:(
Heh, szkoda, że to nie normalne pvp ale rozumiem CIP... na non pvp gra po 900 osob a na pvp srednio 400~
powodzenia wszystkim!
Xaxsiraxus
25-01-2007, 20:03
HEh godzina czekania na wejście ;} Większość pewnie popierdoli na Nerane ;]
Powodzenia wszystkim w lvlowaniu ;} i w cierpliwości ^^ BB
Wiecie czmu teraz są non-pvp? Bo przynajmniej ludzie mogą spokojnie afk itp kiedy np. runy klepią ... 8o 8o
Zayebooza
25-01-2007, 20:10
Nie chce spamować forum...Ale powoli wymiękam!! Tam chyba nie da sie zalogowaćX( Wyobrażacie sobie 1h czekania w głupiej kolejce żeby pograć?!
I caaaały czas ten sam komunikat "You are at place 1 on the waiting list"
Jak sie logne będe sie cieszył "jak murzyn blaszką"
P.S.Nie jestem rasistą, to tylko powiedzenie moich Qmpli:p
Pomocny Murzyn
25-01-2007, 20:17
Nazwy światów rządzą xP
A serio to szkoda że nie enforced
Wiesz co ty gadasz?
Gdy na serverach e-pvp jest ~400 ludzi na wszytskich non-pvp jest 950+ (spawdzałem ok. 19:00)
No to z Enforced PVP przeskakuje na non-pvp - SZOK xD
Edit@
Juz jakies 30 minut jestem na 1-szym miejscu > . <
Up@
Phi !! 400 osób to raz na rok może zobaczysz, Inferna o 10:00 ma max. 150 graczy online , w godzinach największej aktywności ok. 350....
jak dla mnie new serv spox zaraz zrobie chara i jazda bedzie
Sir'Matek
25-01-2007, 20:50
ale lipa, czemu nie zrobia 1 albo 2 serverow non pvp tylko dla premium non stop, czekam non stop na taki chocby jeden server, jak ktos ma jakis kontakt z cipami to prosze przedstawic im ta oferte...
"CIPY" stracily by swoja oferte pacc dla ludzi grających juz na serverach typu celesta czy harmonia, poniewaz tam sa ogromne kolejki i miedzy innymi to sklania ludzi do zamawiania pacc, co nie? I tak na serverze np. Premia gra malo ludzi, więc poco. Pozostaja bez kolejek (przynajmniej malych do ~50) na honerze i menerze (american servers)
@Topic
przyslowia:
trzeba sie cieszyc tym co sie ma
co zaduzo to nie zdrowo
wieznie palec i bierze cala reke (nie pamietam jak to bylo; to chyba wiecie do kogo bedzie; nie obrazac sie)
Jak ktos chwyci to to dobrze, a jak nie to nie wyzywac odrazu "co za noob itp.
Pozdro
Zieniu07
25-01-2007, 21:01
ELOELO!!! poprawka NERANA!! jeszcze sie nie lognalem!!
Rychulec
25-01-2007, 21:02
Ja chce PVP!!!!!!X( X( X(
Już ponad rok niezrobili PVP:(
Jak to ktos kiedys powiedzial: Tibia wymaga czasu xD
Chcesz sobie pograc na new servie to musisz czekac albo kupić PACC, nic co dobre nie jest za darmo ;]
Ja juz gram na nonpvp, wiec nie ma mowy zebym sie przenosil.
Ale dla tych co grają, i dla tych którzy dopiero zaczną: Powodzenia!
Pozdro~
Genek~
Cygan Slejter
25-01-2007, 21:28
NO wreszcie...na starcyh swiatach non pvp jest za duzo ludzi i nie ma jak grac;/
za duzo jest pvp i dlatego tak jest;/
ale przynajmniej raz pomysleli:)
No to jedzim ;] need vices
No, to moge poprawić swój błąd ze gram knightem ;)
Gowikor15
25-01-2007, 21:43
Pierwszy raz na non-pvp : )) jak to ktos napisal
kiedys musi byc ten pierwszy raz tylko szkoda ze pacc narazie moga wchodzic
Czemu pvp?
Bo na nich jest poprostu ciekawiej (tym bardziej na starcie- battle low leweli, war's). A npvp - EXP EXP EXP EXP pg EXP EXP bb.... ;)
Duzo polaczkow bedzie ale co tam ;| wbijemy jutro
Watpie, czy te nowe serwery zredukuja kolejki na np. Refugii czy Harmonii.
Holota z non pvp nie pojdzie grac na nowe serwery, bo:
-wiekszosc nie zamierza zmieniac swiata,
-nie umie sobie poradzic na nowym serwie, gdzie p set stoi po 3k.
Ty jesteś kurwa hołotą noobie jebany obrażasz innych to ja będę też cie obrażać
ps. cała Refugia pierdoli cie
Gowikor15
25-01-2007, 21:48
Ale wiesz jak jest na pvp ty masz 8 level a np wyskoczy ci 60 level i zaraz szara czacha i juz cie niema
Socjalist
25-01-2007, 21:49
Aww od 50 min jestem na 1st pozycji do logniecia sie i co chwila discconnet
Ojej, biedni płaczą bo nie wyszedł świat pvp, jeśli to jest wasze wytłumaczenie na zachowanie to szczerze gratuluje "inteligencji". Jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzienia - nie piszcie, czy to aż tak trudne do zrozumienia - no chyba, że płaczecie nad grą.
Gowikor15
25-01-2007, 21:52
i chyba dobrze ze te 2 swiaty wyszly non-pvp i tak juz jest duzo swiatow pvp a malo jest non-pvp np niektorzy niechca cochwile ginac
Człowiek D
25-01-2007, 21:54
@up 2
Ja jestem 3 czyli tuż za tobą:)
Trzeba liczyć na to,że ktoś padnieB)
a mozecie powiedziec kiedy beda mogli FACC'e grac na nowy swiatach??
Rufus1988
25-01-2007, 22:06
Czyżby Cipsoft zareagował na mojego posta, napisanego kilka dni temu? :D
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1511793
Bardzo się cieszę, bo gram tylko na serwerach non-pvp i na taki czekałem (pół roku!!)
Zapraszam do mojej gildii - Polish Elite. (tylko PACC)
@up: Za tydzień - dwa.
Ale wiesz jak jest na pvp ty masz 8 level a np wyskoczy ci 60 level i zaraz szara czacha i juz cie niema
ktory 60 lvl bedzie marnowal czas, zeby jakiegos 8lvlowca zabic? ;]
rajddakar
25-01-2007, 22:18
Niech Ktos Zrobi 2 Servery Non-pvp Premium Plx ! Moze Tam Bedzie Mozna Poexpic I Nie Bedzie Kolejek !!!
Harpagan
25-01-2007, 22:18
nareszcie coś dodali będzie można pograć :D
Według mnie to dobre posunięcię CIP' sów. Światów non-pvp jest mniej i są bardzo przeludnione. Np. na Harmonii niemal zawsze jest kolejka 200+X( , akurat teraz mam pacc to nie wiem jak tam jest ale w ciągu ostatniego roku Harmonia rozrosła się. O ile rok temu prawie nie było kolejek teraz trzeba siedzieć 10-20 X( min. Może to rozładuje troszkę. Zawsze to 1900 nowych miejsc dla graczy.
T3H_VirUs
25-01-2007, 22:33
Co za pier<banan>dolone ku<gruszka>rwy ja tu czekam pól je<jabłko>banego roku na pvp a tu wyskakuja z jakimś syfem do h<brzoskwinia>uja -___- niech zrobią te nowe pvp chociaż za to ze zje<pomarańcz>bali ta Tibie :/
Cygan Slejter
25-01-2007, 22:50
Co za pier<banan>dolone ku<gruszka>rwy ja tu czekam pól je<jabłko>banego roku na pvp a tu wyskakuja z jakimś syfem do h<brzoskwinia>uja -___- niech zrobią te nowe pvp chociaż za to ze zje<pomarańcz>bali ta Tibie :/
Mało masz pvp na ktorych gra tylko 400-500 osob?:baby: :baby: Debilu
zje... to chyba ciebie przy rodzeniu:baby: :baby: :baby:
kazdy kto chce nowy swiat pvp mysli ze wbije sobie szybki lvl i bedzie pro... ludzie chca sie scigac i po CHUJA ??? Jak i tak wiekszosc albo gra po 20h dzienie i share acc robi a wy im nie dacie rady wiec po co nowe pvp jak i tak h lvl tam nie bedziecie a non pvp zrobili bo sa duze kolejki
PPGladiator
25-01-2007, 23:01
(...)
PS. Dodatkową informacją jest to, że zepsuta dźwignia przy moście prowadzącym do Pits of Inferno została naprawiona. Możecie już tam ginąć bez przeszkód!
hehe fajny tekst =D
Azatar90
25-01-2007, 23:10
no no czekam jak załoze postać zamawiam pacca z tej okazji :p B) na takim nowym serwerze mozne se pograc B)
Czyżby Cipsoft zareagował na mojego posta, napisanego kilka dni temu? :D
cipsoft z pewnoscia czyta uwaznie kazdego Twojego posta i niecierpliwie wyczekuje na kolejne...
no no czekam jak załoze postać zamawiam pacca z tej okazji na takim nowym serwerze mozne se pograc
no, na pewno "se" pograsz.
strata kasy imo.
Azatar90
25-01-2007, 23:38
cipsoft z pewnoscia czyta uwaznie kazdego Twojego posta i niecierpliwie wyczekuje na kolejne...
no, na pewno "se" pograsz.
strata kasy imo.
na pacca nigdy nie jest szkoda kasy pozdrawiam i czekam na serwer
Duch Guardi
25-01-2007, 23:44
ehh... od 20 min jestem 1 w kolejce i jeszcze mnie nie wrzuciło do gry =/
ehh... od 20 min jestem 1 w kolejce i jeszcze mnie nie wrzuciło do gry =/
eh.... tez tak mam ;[
a na jakim grasz?
Mało masz pvp na ktorych gra tylko 400-500 osob?:baby: :baby: Debilu
zje... to chyba ciebie przy rodzeniu:baby: :baby: :baby:
No i co ze ma "malo" swiatow pvp .... moglo by byc ich 100 nawet ale co z tego jak na kazdym ktos sieje PA i jak tylko zaczniesz robic expa po 200k + na np 50-60 lvlu to dostajesz za to hunted. Na new tez tak napewno bedzie powiesz ale zawsze jest jakas szansa ze to ty mozesz byc tym PA jezeli umiesz grac ...
PS. Nie nazywaj kogos debilem tylko za to ze wyrazil swoje zdanie, on do Ciebie nic nie sapal
elo
katja of isil
26-01-2007, 01:02
Pomysł z serwerem non pvp dla pacc jest swietny , juz dawno nad tym myślałam.ale uważam , że CIp-y powinni zrobic wiecej tych światów , bo te 2 nie rozwiązuja sprawy , jeśli po 19 cudem prawie można znaleśc ekspowisko na Refugii albo na Harmonii i walczy się o roty nawet na Daramie to coś tu jest nie tak, jeżeli pacc nie pomaga w znalezieniu miejsca do ekspienia.W taki sposób szybko sie czlowiek denerwuje , co sie dziwić , że ludzie mają dosyc ......X(
Co do nowych serwerów , to czekanie wykańcza , a jak juz niby mam sie wbic na serwer to sie okazuje ze mnie wywala---------na co ida te pieniadze za pacc nie wiem:evul:
Fenzopi92
26-01-2007, 08:29
Wreszcie Cipy pomyslaly o kolejkach , na Candi kolejki sa zawsze i to 50-150 ludzi , musialem 20min czekac az sie wloguje , no ale teraz mam pacc i mi to zwisa ;]
A wy gracie na Non-Pvp bo jestescie cioty i tyle wam powiem... Jak dzidziusie na PvP przynajmiej mozna sie pobawic a na Non-PvP powie do ciebie "Ty S*****elu" i co mu mozesz zrobic ?? Nic... Albo jezeli jestes wyzszy lev i chcesz resp dla siebie to ni ma co mowic Leave bo noob cie i tak nie poslucha...
Pozdro dla dzidz :baby:
zgadzam sie z yakaya, ludzie kolejki sie niezmiejsza! myslicie ze na harmoni jakis 200lvl pojdzie na new server chyba ze tylko nooby ,a jak powstala celesta to co kolejki sie zmniejszyly? no nie pojawily sie dodatkowo na celescie-.- na non-pvp zawsze beda kolejki,powini zrobic pvp -.-
D.r.e.a.i
26-01-2007, 08:58
Mylisz sie...
Na servach pvp sa kolejki i to nawet spore.
Zaczynaja sie juz w poludnie i jak sie chce wieczorem wbic to trzeba troche poczekac.
wg mnie wiecej ludzi woli pvp niz non pvp.
Poczekam moze za rok wyjda jakiej servy pvp :D
no to powiem ze zle ci sie wydaje...
porownaj non pvp na ktorym jest najmniej osob z pvp gdzie jest najwiecej i sobie odpowiedz
A wy gracie na Non-Pvp bo jestescie cioty i tyle wam powiem... Jak dzidziusie na PvP przynajmiej mozna sie pobawic a na Non-PvP powie do ciebie "Ty S*****elu" i co mu mozesz zrobic ?? Nic... Albo jezeli jestes wyzszy lev i chcesz resp dla siebie to ni ma co mowic Leave bo noob cie i tak nie poslucha...
Wiesz ziomek kiedy jest zabawa? wtedy kiedy obydwie strony akceptują ją a mówisz o Pvp jak bijesz kolesia to on akceptuje to? więc zabawą tego nazwać niemożna . Natomiast No-Pvp polega na wspólnych huntach , expieniu z kumplami/samemu i więcej ma się z tego zabawy niż na PvP
A i zanim zaczniesz mnie wyzywać , tak gram na Pvp i mam 2x większy od ciebie level ^^
@News
Fajnie że wyszły jakieś No-PvP bo co oglądam players online to patrze że No-Pvp wiecznie too many players :-)
@Up
Ja mam to gdzies czy gosciu sie przy tym bawi... Pk zabawa... Mowi ci to cos ?? Bo mi sie wydaje ze nie... A czy masz wyzszy lvl ode mnie to mnie zupelnie nie obchodzi...
the_real_LORD
26-01-2007, 10:26
Szybcy są: 9:20 i jest pierwszy 20lvl do tego z Polski :)
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Vick+Demon
Azatar90
26-01-2007, 11:07
No ładnie teraz tylko pozostaje czekać jak uruchomią to dla wszystkich B)
Sleepy Princess
26-01-2007, 11:27
Cip softowi nalezy sie wpierdol za kolejne 2 non pvp serwery. Przeciez na non pvp graja tylko dzieci do 7 roku zycia cioty i pedzie bez pvp!!!!! Zal!!!!! Napiszcie do Cip softu zeby dali PVP serwery!!!!
Goldscorpion
26-01-2007, 11:32
Gratz na neranie polak wbił już 20 lvl. HAhaha teraz przynajmniej 1 palladin online lol ciekawe ile ich jest ogółem.
Progmaniak
26-01-2007, 11:38
fajnie ;] pvp jest duzo i nie oplaca sie ich stawiac ;]
Na cholerę stawiać serwer pvp dla 400 osób jak można postawić non-pvp dla ~1000 osób? Cip softowi nalezy sie wpierdol za kolejne 2 non pvp serwery. Przeciez na non pvp graja tylko dzieci do 7 roku zycia cioty i pedzie bez pvp!!!!! Zal!!!!! Napiszcie do Cip softu zeby dali PVP serwery!!!! Zachowujesz się jak 7 latek a grasz na pvp ciekawe.
Non-Pvp To glupota !!!
Mogliby zrobic 3 nowe swiaty PvP a non-pvp ciagle stawiaja wiec mogliby by wyrownac czas stawiania... Niektorzy lubia Non-PvP niektorzy PvP a roznia sie one o wiele czyms innym i kazda ma swoj urok... Akurat mi do gustu nie przydla Non-Pvp z powodu Naab'ow(nie mylic z noob'ami)ktorzy dawali msg z jakimis glupimi tekstami...
dzIki_dzO
26-01-2007, 13:07
Żal mi takich ludzi, ktorzy pisza ze non-pvp do dupy, same nooby tam graja. Yakaya ty to dopiero jestes noobem, takiego glupiego czlowieka(debila) dawno nie widzialem. wczesniej napisales ze na non-pvp nie bedziesz mogl nic nikomu zrobic. Ciekawo czy na pvp tez z Ciebie taki kozak. Lizesz dupe hlvl zeby ciebie nie ruszali i wyzywasz sie na 8 lvlach.
Hah...
Lize dupe mhm place im zeby mnie prokowali i se moge kozaczyc... A bije kogo popadnie jak se sapie nawet 50lvl...
Azatar90
26-01-2007, 13:37
Swiat no-pvp to świetna sprawa własnie swiaty pvp są dlas dzieci ;) bo tylko na nich lubia bic kolega itp , starym gracom niechce sie juz bić :D. No-pvp mozna spotkac bardzo duzo fajnych ludzi , dobrze ze robia nowy swiat czekam tylko jak go zrobia je dla wszystkich i robie postac :) mysle ze kazdym zemna sie zgodzi ze swiaty no-pvp są cool a jezeli komuś sie nie podoba niech sie nie wypowiada bo swiatow pvp juz jest bardzo duzo i maja mniejsza frenkwecje od pvp . Pozdro dla kumatych co znaja klimaty B)
Osobiście czekałem na nowe serwery ale pvp. Według mnie wile osób czekało na nie. Rozumiem, że Cipy próbują zmniejszyć dzięki temu kolejki na innych światach non-pvp, ale powinni również stworzyć światy pvp, które na pewno by się przydały.
Azatar90
26-01-2007, 13:58
Osobiście czekałem na nowe serwery ale pvp. Według mnie wile osób czekało na nie. Rozumiem, że Cipy próbują zmniejszyć dzięki temu kolejki na innych światach non-pvp, ale powinni również stworzyć światy pvp, które na pewno by się przydały.
na co nowe swiaty pvp po co odpowiedzcie mi poco wam nowe swiaty pvp B)
Swiat no-pvp jest strzałem w dziesiątke
-kolejki na Astera czy innym siwecie no-pvp dla gracz bez premium były okropne
-swiatow pvp jest jzu tak duzo wydaje mi sie starczy
- koniec pierdzielenia o pvp niema i nie bedzie gadamy tutaj o nowych swiatach a nie X( o "a czemu niema nowego pvp" czemu bo no- pvp wymiata :D Pozdro czekam jak serwerek zacznie chodzic B)
Pancho_1991
26-01-2007, 14:06
Ja osobiscie MaM to wdu*** ale po h** wam wiecej serveruw PVP???? X( Malo wam Jeszcze A dlaczego niby NA non-pvp jest tyle ludu bo niekturzy nie umieja grac na pvp Ja gram na no-pvp poniewarz stwierdzilem ze spokojnie z hunta wrocic nie morzna bo zaraz ktos cie ubije wiec gram tam a nie gdzie inndziej sory za wulgaryzmy i bledy ale nie mam polskiego windowsa a przemyslcie sobie te swiaty pvp bo to naprawde jest p****** narqa ziomy ;) ;) ;) :p :p
Powstały takie bo:?
- Mniej światów non pvp niż pvp
- Więcej osób gra na non niż pvp (przykład Secury rekord 1009 osób online)
Co do tego, że na non-pvp grają xxx, to mnie wkurzają już, ktoś wspomniał, że non pvp szaleją na teście, tak bo chcemy pokazać takim z pvp co się wielce mądrzą, że nic nie wiedzą na temat naszych zdolności PvP i dlatego najwięcej ludzi zabijają teamy z nonpvp, Secura kilka razy dawała w kość innym.
Zakończe swoje płacze, żale i kłótnie bo to nie ma sensu.
Powstaly i co... Stalo sie poprostu a ty Azatar sie zachowujesz jak 5-cio latek...
NIe wiem co sie z toba stalo ale napewno to nie jest podniecenie tylko cos wiecej :p :p...
@Up
Czuk czy ja lub ktos inny powiedzial ze wy nie mielibyscie szans na PvP ? Taki Mateusz Dragon Wielki by wszystkich wykosil jakby mu dalo sie Sd'ki...
Nie pisałem osobowo, żeby nie rozpoczynąc z nikim jakiejś niepotrzebnej awantury. Wszystko zależy od osoby która gra postacią a nie tego czy gra na nonpvp, pvp, enfpvp.
DDoS
Wielki Mancyz
26-01-2007, 15:03
Skoro jestes taki bosu tibijski to nabij lvlek dobry na non-pvp a nie krytykujesz nas ;> ja gram na non-pvp bo na pvp ( konkretnie na hibernie ) nałogowo pekowałem i miałem bany a teraz chciałem normalnie pograć wali mnie to co sobie pomyślą inni o mnie że gram na non-pvp kiedyś też myślałem że non-pvp to cioty i może niewypieprzysz low-levela z respa na FACCU bo na paccu niemam z tym większych problemów bo kulturka jest.. więc mam w dupie to co ludzie mówią o non pvp gram tam bo mi sie podoba i pier... to co myślą inni :] każdy gra to na czym lubi
Cip softowi nalezy sie wpierdol za kolejne 2 non pvp serwery. Przeciez na non pvp graja tylko dzieci do 7 roku zycia cioty i pedzie bez pvp!!!!! Zal!!!!! Napiszcie do Cip softu zeby dali PVP serwery!!!!
Wiesz co wróc do żłobka a nie obrażaj kolesi z non-pvp jesteś klasycznym przykładem n00ba który napieprza na pvp 10 lvle i sie podnieca "MAMUSIU UBIŁEM 8 LVLA WOWWWWW " a mamusia " brawo syneczku " i już masz podniete i wyzywasz wszystkich na non-pvp na pvp tak pokozacz to cie szybko utemperują a nie na forum tylko :] żal mi takich.. polak potrafi- a co do wpierdolu to ty go powinieneś dostać a nie cipsoft.
Ci ktorzy pisza,ze na npvp graja nooby bez pvp...same nie maja pvp -.-
Ja wybilem sie na pvp i npvp i co? Na pvp gra mi sie jak na npvp..prawie to samo jak sie ma pro i friendow itd.....tylko mozesz komus cos zrobic jak loota ukradnie albo jak wbije sie na respa....
Moje pvp ? hmmm....jest znakomite...mimo iz ostatnie miesiace spedzilem na npvp,a teraz na pvp wrocilem -.-
Dobrze,ze powstaly nowe npvp....zmniejsza sie troche kolejki na pvp i npvp <na julerze ostatnio bylem w kolejce...>
Nie czytałem całego tematu bo mi się nie chciało. Chciałem tylko zauważyć śmieszną nazwę jednego z nowych serverów - Unitera. Hail Unit & Kazadum ;)
Nie czytałem całego tematu bo mi się nie chciało. Chciałem tylko zauważyć śmieszną nazwę jednego z nowych serverów - Unitera. Hail Unit & Kazadum ;)
No bardzo smieszne.
@
Prawda jest taka, ze na non pvp graja ludzie, ktorzy:
-nie maja pvp,
-grali na non pvp i dostali po dupie i przeniesli sie na takowe serwery.
Skoro jestes taki bosu tibijski to nabij lvlek dobry na non-pvp a nie krytykujesz nas ;> ja gram na non-pvp bo na pvp ( konkretnie na hibernie ) nałogowo pekowałem i miałem bany a teraz chciałem normalnie pograć wali mnie to co sobie pomyślą inni o mnie że gram na non-pvp kiedyś też myślałem że non-pvp to cioty i może niewypieprzysz low-levela z respa na FACCU bo na paccu niemam z tym większych problemów bo kulturka jest.. więc mam w dupie to co ludzie mówią o non pvp gram tam bo mi sie podoba i pier... to co myślą inni każdy gra to na czym lubi
Cytuj:Oryginalnie napisane przez Sleepy Princess
Wiesz co wróc do żłobka a nie obrażaj kolesi z non-pvp jesteś klasycznym przykładem n00ba który napieprza na pvp 10 lvle i sie podnieca "MAMUSIU UBIŁEM 8 LVLA WOWWWWW " a mamusia " brawo syneczku " i już masz podniete i wyzywasz wszystkich na non-pvp na pvp tak pokozacz to cie szybko utemperują a nie na forum tylko żal mi takich.. polak potrafi- a co do wpierdolu to ty go powinieneś dostać a nie cipsoft.
Slyszales o przecinkach?
Cipy nie moga robic co miecha nowych serwow DEBILE zrozumcie.
Ludzi z ambicjami ktorzy chca wladac jakims serwerem jest pelno, wiec na kazdy serwer przypada jeden "wladca" albo gildia, wiec istnieje jedyna opcja zapokojenia tych co chca byc big pa bez zycia rl, zrobic 30,000 serwerow (miej wiecej tyle graczy jest ~ nie liczac noobkow) i kazdy mialby serwer dla siebie i bylby PA :P
A na non pvp kazdy sobie moze grac nikt go nie shunci itd itp :P
A tak duzo noobow do zasranej smierci czeka i ma na opisie gadu "czekam na new serwy" pogram tydzien i "czekam na new serwy"
Kubalolz
26-01-2007, 16:03
Powstały takie bo:?
- Więcej osób gra na non niż pvp (przykład Secury rekord 1009 osób online)
nie zgadzam sie z tym... na Solerze (PvP) rekord to 1018 (bylem przy tym xD) a po co sie klocicie jaki jest lepszy swiat??... kogo to obchodzi grajcie na tym co chcecie jak nie to bye
No bardzo smieszne.
@
Prawda jest taka, ze na non pvp graja ludzie, ktorzy:
-nie maja pvp,
-grali na non pvp i dostali po dupie i przeniesli sie na takowe serwery.
Slyszales o przecinkach?
Słyszałeś o polskich znakach ? Aha ,,takowe"?? Naucz się polskiego, a nie wyzywasz innych, bo sam zrobiłeś więcej błędów niż Wielki Mancyz
Non-pvp zrobili bo jest dużo kolejek np. Harmonia czy Celesta. Pvp jest 58 światów, więc po co robić jeszcze więcej?
Oczywiście mogli zrobić 2 non-pvp i jeden pvp, ale to nie mój problem.
@up
Na necie niepisanie polskich znakow nie jest bledem.
Viltherius
26-01-2007, 16:21
A ja myślę że te 2 nPvP wcale tak nie zmniejszą kolejek jak wam się wydaje. Dużo osób pójdzie na te servery tylko tylko dlatego że są to nowe servery. O tak nie szukac daleko przykładu np ja:D . Kolejki były, są i będą. A nPvP było dobrym posunięciem ze względu ekonomicznego. Bo tak naprawdę nie ma lepszej zabawy niż nowy PvP. B) Zresztą co kto lubi i co potrafi.
Słyszałeś o polskich znakach ? Aha ,,takowe"?? Naucz się polskiego, a nie wyzywasz innych, bo sam zrobiłeś więcej błędów niż Wielki Mancyz
Eee?
Ja do tej pory nie zauważyłem, aby pan "XIII" zrobił jakiś błąd.
Poza tym większość moderatorów też pisze bez polskich znaków.
#topic
Dobrze, że zrobili nowe non-pvp, bo np. Astera jest bardzo przepełniona ludem...
edit:
Wiecie kto najczęściej PKuje na publicznych test serverach???!?!?!?!?!?!?
Typy z non-pvp. Jak małpa wypuszczona z klatki, która posmakowała wolności tak te nooby zaczynają PKować, bo zasmakowali co to PK, i zamiast oblukać co jest nowego w grze po update to jest 1000 500 100 900 dedów ludziX( X( X( X( X( X( X(
Eh troszkę sie uniosłem :D
Tym postem ty się zachowałeś jak dziecko w klatce trzymane i dopuszczone do kompa ^^
@topic
Bardzo dobry pomysł. Kolejki na innych światach non-pvp powinny się zmniejszyć.
Azatar90
26-01-2007, 16:48
dobra to nie temat pvp czy no-pvp dodali 2 nowe swiaty no-pvp ( i bardzo dobrze :p ) mam pytanie do was kto decyduje sie na stałe grac na nowych serwach i na ktorym bedzie grac i jaka profesje wybierzecie , ja myslałem o drucie ale ta postacia juz tyle czasu grałem 8o mysle o sorku albo palku jezeli chodzi o serwer decyzje podejmne w ostatnim momecie i pisze jeszcze raz
NIE PISAC JUZ PVP CZY NO PVP bo piszecie nie na temat
Yeah, Nerana rox ;D Zaraz 11 lev skoczy :D Tylko kolejka >.<
Dragonhearted
26-01-2007, 17:47
Nie idzie się wbić, jestem od prawie 1.5h pierwszy w kolejce na Neranę o.O
MAZurecki
26-01-2007, 18:02
Bardzo chętnie wbiję na nowe servy. Oczywiście po czasie, bo pacca nie mam. :(
Po jakim czasie Facc mogą wbijać? Gdy pytalem na innych servach mówili mi różnie, i każdy myślał że ma rację : Miesiąc, 2 tygodnie, 5 dni. :/ Jak z tym jest?
NERANA ROX :P
Różnie. Przeważnie tydzień, albo dwa ;)
Azatar90
26-01-2007, 18:13
Różnie. PRzeważnie tydzień, albo dwa ;)
wrescie konkretna odpowiedz koniec pierdzielenia czekamy a 8 lutego zamawiam pacc B) chyba robie sorka :cup:
A jednak jak mówiłem nie chce szukac i kozaczyc ale mowilem ze jeszcze podczas Ferii woj. Lubuskiego to na pewno wyjdą,.. ;D;D;D;D;D
@Topic
Muahaha, Buahaha, Nuahaha,..
No sorry nie moge znowu non-pvp,..
Współczuje tym ktorzy czekali na pvp,.. HAHA
No nie moge, sorry Hah !
lol no debil haha smijesz sie niewiadomo z czego gz idz grac na no pvp noobie
fdp
Nie idzie się wbić, jestem od prawie 1.5h pierwszy w kolejce na Neranę o.O
Jak to przeciez narazie tylko pacc moze tam grac a z tego co wiem pacc-e nie maja kolejek;)
Odpowiem na poszczegilne pytania co tu słyszałem;
Światy non-pvp mają plus jak np kupisz sobie kinght armor i sie bardzo
z tego cieszysz i na non-pvp nikt Cie z graczy nie zdeda i nie stracisz go.
Nowe te światy zrobili dlatgeo bo już 1 odpadł "Astera" już tam nowego konta nie da sie zrobić bo tak jest przepełniona.
Może to nie na temat ale warto wiedzieć.:cup:
Jaka jest róznica pomiedzu światami usa a germany mówi sie po niemicku a tam po angkielsku? O co chodzi z tym??;(
MAZurecki
26-01-2007, 21:51
Szybszy czas łączenia z serwerem. Jeśli mieszkasz Europie, zawsze bierz niemiecki serv (bo Niemcy są bliżej niż Ameryka :) ), chyba że chcesz się wściekać na amerykańskie lagi. :)
Oficjalnie można mówić w każdym języku na każdym serwerze, tylko na public channels pod grożbą bana zakazane jest mówienie w innym języku niż angielski.
Panowie i Panie co sie do ku..y nędzy dzieje w tej Tibi... od 50 minut probuje sie zalogowac na Uniterze i od 30 minutek jestem 4 na liscie <lol2> to jest smieszne..
MAZurecki
26-01-2007, 22:13
Masz Pacc? Jak nie, to nie masz co tam szukać, bo cię wywali. Jeśli masz Pacc, to nie uwierzę w te kolejki. Przecież Pacc mają możliwość obejścia kolejek. :confused:
To trochę niesprawiedliwe : Pacc już zdobywają levele, a my czekamy. X(
Ale od tego jest Pacc... :angry:
dzIki_dzO
26-01-2007, 22:21
Masz Pacc? Jak nie, to nie masz co tam szukać, bo cię wywali. Jeśli masz Pacc, to nie uwierzę w te kolejki. Przecież Pacc mają możliwość obejścia kolejek. :confused:
To trochę niesprawiedliwe : Pacc już zdobywają levele, a my czekamy. X(
Ale od tego jest Pacc... :angry:
Omg, nie wytrzymam i musze to skomentowac. udajesz takiego doswiadczonego gracza a wcale nim nie jestes. Narazie tylko gracze pacc moga zalogowac sie na nowe servery a kolejki naprawde sa uciazliwe i czeka sie w nich godzinami.
MAZurecki
26-01-2007, 22:30
Omg, nie wytrzymam i musze to skomentowac. udajesz takiego doswiadczonego gracza a wcale nim nie jestes. Narazie tylko gracze pacc moga zalogowac sie na nowe servery a kolejki naprawde sa uciazliwe i czeka sie w nich godzinami.
Po pierwsze : Nie udaję doświadczonego, ale znam się wystarczająco na Tibii, by wiedzieć, że tylko Pacc mogą w pierwszych dniach się logować.
Po drugie : Wiem co znaczy męczyć się w kolejkach (gram na Candii i Guardii, najbardziej zapchanych servach jakie miałem szansę oglądać).
Po trzecie : Pacc nie stoją w kolejkach. Wydali kasę po części po to, by nie stać w nich.
Po czwarte : NAAB! :P Joke <lol2>
dzIki_dzO
26-01-2007, 22:39
Po drugie : Wiem co znaczy męczyć się w kolejkach (gram na Candii i Guardii, najbardziej zapchanych servach jakie miałem szansę oglądać).
Po trzecie : Pacc nie stoją w kolejkach. Wydali kasę po części po to, by nie stać w nich.
Omg ty chyba nie wiesz co piszesz sam siebie zaprzeczasz.
MAZurecki
26-01-2007, 22:43
Omg ty chyba nie wiesz co piszesz sam siebie zaprzeczasz.
Pokornie błagam o przebaczenie, od teraz moim najwiekszym marzeniem jest wyjaśnienie mi, małemu robaczkowi, o co chodzi w serwerach, w Tibii, w sposobie działania komputera, nocnika i talerza. Panie, wyjaśnij!
8o :D 8o
Kurwa dalej jestem w kolejce... ale juz jestem 2 :D kurwa po chuj ja kupiłem pacc? zeby stac w kolejkach?! Zajebane CIPY!!!!!!!
Mam pytanie. Czy jest mozliwosc aby zalogowac sie z 1 miejsca na liscie? poprzednio zalgowalo mnie bezposrednio z 2 - go miejsca a teraz jestem 20~ minut na 1 i nie moge wejsc, prosze o odp czy jest mozliwe wejsc? z 1?
@up.
Chłopie ja dzisiaj rano czekałem 1h (będąc 1 na liscie) wiec spoko czekaj dłuzej... a na jakim servie grasz??
chyba do 00:00 zdąże sie zalogować, bo jak nie to wypierdole komputer przez okno.. 8)
Drachol'ek
26-01-2007, 23:03
No no, ja bym pvp wolal:P
dzieki.. po 2h udało mi sie zalogowac na Uniterze.. zajebioza..
22:27 You advanced from Level 2 to Level 3. Jak coś to nick : Lucis Angel :evul:
Tuhamiid
26-01-2007, 23:56
Wg. mnie naprawde dobrze ze postawili swiaty non-pvp.
Dlaczego wiecej pvp ? Jest ich ponad 50 z czego 3/4 empty.
Dlaczego niema nowych pvp-enforced? Dlatego że nie widac zainteresowania starymi.
Dla ludzi którzy uważaja, że na non-pvp grają nooby to byscie sie zdziwili, na non-pvp poznalem więcej osób z którymi utrzymuje kontakt do dzisiaj, a z pvp z nikim nie rozmawiam, oprócz 2 szwedów.
Ciekawe czy z tydzień free acc. beda mogły sie logować na nowych serwerach.
Ale nawet dobrze że pacc moga 1 bo oni szybko lvl zdobeda itemki na sell, na poczotku pewnie w chain armorach chodzą8o i w grupach na silniejsze potworki .
Ci założyciele tibi dobrze myśla, wiedzą że Ci co mają pacc to są uzależnieni od tibi i szybko przemysł dzieki nim ruszy(itemki,itd).
1gest, 1 ruch i już wiesz co jest-czy napewno??:evul:
Mój najlepszy lvl to 20 --(mały ale w tibie od kilku miesiecy gram<LOL>
rada dla graczy z europy-grajcie na niemieckich serwerach mnie sie zacina a po angielsku sa!!lol's-owo
Kto z was gra na Uniterze?? moze załozymy jakas gildie czy cus? jak gracie na Uniterze to msg do Lucis Angel.. 3majcie sie ;0
Ciekawe czy z tydzień free acc. beda mogły sie logować na nowych serwerach.
WEJZ TY KURWA WY*******AJ.ZACZNIE SIE ATAK NOBóW O NIE KURWA O NIE NIECH ICH WPUSZCZA ZA ROK ALBO ZA 2 LATA O KURWA ZACZNIE SIE "FRI ITEMS" " HUTED" loool niee X(
Dragonhearted
27-01-2007, 00:22
Wyobrażacie sobie co by było gdyby nie ustawiano PACCów w kolejki? -_-
500 osób na rooku = masakra... Takie są zasady nowych serwów, że PACCe wyjątkowo muszą się pomęczyć ;p
kurwa tych cipów pojebało
zeby pacc kurwa czekał kolejke ?!?!?!?! wtf? to ja kurwa place 95zl i mam kurwa czekac az sie zalogujeX( chuj wam w dupe , nie bez powodu jestescie CiPami..
Ta gra schodzi na psy
Zieniu07
27-01-2007, 00:47
JA CHCE DO Dragonforce!!!;(
jaka prof wybrać??
malyjanek
27-01-2007, 01:27
kurwa tych cipów pojebało
zeby pacc kurwa czekał kolejke ?!?!?!?! wtf? to ja kurwa place 95zl i mam kurwa czekac az sie zaloguje chuj wam w dupe , nie bez powodu jestescie CiPami..
Ta gra schodzi na psy
dziecko idz spac za nerwowe jestes
wyobraz sobie sytuacje 500 pacow na rooku tego chcesz? :D
DrahMasterOfRoyal
27-01-2007, 05:13
Przedewszystkim chciałbym pogratulować tym ,którzy osiągneli już tak wysoki poziom (20+) w tak szybkim tępie [parenaście godzin robi swoje] 8o
Serdeczne pozdro & Szacunek dla tych oto PowerGamerów :
~>Hetzeh[23 lvl]->Sorcerer->Nerana
~>Gaara'Yathalon[23 lvl]->Knight->Unitera
~>Shadoweek Mag[22 lvl]->Sorcerer->Nerana
~>Filtz[22 lvl]->Sorcerer->Unitera
~>Szalony Edek[20 lvl]->Knight->Nerana
~>Lord Ranfley[23 lvl]->Knight->Unitera
~>Mysttic Hero[20 lvl]->Sorcerer->Nerana
~>Osia Darim[23 lvl]->Sorcerer->Unitera
~>Tsunamic[22 lvl]->Knight->Nerana
~>Pyci[22 lvl]->Sorcerer->Unitera
Ciekawe czy już Vocation Quest Done xP :cup:
Zieniu07
27-01-2007, 08:22
Na neranie chyba nikt nie zrobil
ee chyba napewno:D:D;(
ja chyba zagram na tych światach
Zieniu07
27-01-2007, 10:41
spox, zagrasz, zeby wyjsc z rooka musisz sie nasiedziec. ja w ciagu 1h wbilem jakies max 200expa.
dziekujemy za nic....
wszyscy czekali na pvp a tu non pvp ........ lol
mogli juz zrobic i te i te >.<
bardzo dobrze ze zostały stworzone światy non-pvp.. chociaz sobie pogram.. nie lubie swiatow pvp ;d Unitera ROX:baby: :baby:
Azatar90
27-01-2007, 11:07
ile mozna czekac :baby: ;)
ElPrzemeQ
27-01-2007, 11:27
Kiedy zostaną otwarte publicznie nowe światy? Już nie mogę się doczekać, zeby wejść tam moim druidkiem :P :P :P
Yugigorre
27-01-2007, 11:39
Przedewszystkim chciałbym pogratulować tym ,którzy osiągneli już tak wysoki poziom (20+) w tak szybkim tępie [parenaście godzin robi swoje] 8o
Chyba chciales powiedziec paredziesiat bo jak widzialem to caly czas byli online czyli 24h/ na dobe
Heh długo czekałem na te nowe servery tylko szkoda troche że non-pvp
ale i tak bede tam grał i szkoda że pacc dopiero w poniedzialek:(
Azatar90
27-01-2007, 12:02
czekamy czekamy i doczekac sie nie mozna:D
Na tych new servach, ogromne kolejki.... Dodatkowo dużo naabów, ale to jak na każdym non-pvp -.- X(
MAZurecki
27-01-2007, 12:26
spox, zagrasz, zeby wyjsc z rooka musisz sie nasiedziec. ja w ciagu 1h wbilem jakies max 200expa.
To coś powoli grasz. Ja nie jestem doświadczonym ( za bardzo :) ) graczem, a na moim nowym pallku na początku wbiłem 5 poziom w półtorej godzinki. Nie chciałem już gadać z noobami, to się pośpieszyłem. :D
@Topic: Będe grał na Neranie, ale na początki będą kolejki, wszyscy chcą zobaczyć nowe servy. :)
Jeden wielki shit, nie ma nic bardziej idiotycznego jak non-pvp gdzie taszczysz loota i szanse powodzenia sa zerowe. Powinni dac normalne pvp, a nie non-pvp ktore bedzie siedliskiem noobow-.-
MAZurecki
27-01-2007, 12:58
Pustych Pvp. jest od groma i jeszcze trochę, a CiPsoft chcą zmniejszyć kolejki na takich serwerach jak Guardia, czy Candia. Jak chcesz Popekować, są już starsze, puste serwery. ;)
Odpowiada mi ten na ktrym gram jest tylko jedna rzecz ktora irytuje, bo mimo ze serv jest prawie pusty to paradoksem jest ze wszystkie expowiska zajete.. a respawn jest tragiczny?..
MAZurecki
27-01-2007, 13:27
To jest w Tibii normalne. :D Albo się z tym pogódź, albo chodź na respy kolejkowe 9znaczy każdy ma swoją turę w kolejce do respa).
No wiecie.. na Uniterze 0 lag's dużo br ale jest zajebiscie... tylko ze mam 4 lvl a rooka od wczoraj rana przechodze :D;( ;(
To jest w Tibii normalne. :D Albo się z tym pogódź, albo chodź na respy kolejkowe 9znaczy każdy ma swoją turę w kolejce do respa).
Co jest twoim zdaniem normalne? Nie wiem czy wiesz ze respawn jest wolny z tego powodu ze malo osob online.. n/c
Na Asterze takie lagi były że mnie to już strasznie denerwowało-mojego kolege cyklopy przez lagi zdedały .
Ps. Grajcie na niemieckich światach mniej lagów nom chyba że mieszkacie bliżej usa nisz niemcy to na usa. He dawnij myślałem że na śwauatch niemickich gada sie po niemiecku do npc itd-ale to nie prawda.
Nirana natchodze!!!!:baby:
Sorka za błędy
Lord Stel
27-01-2007, 14:53
~>Hetzeh[23 lvl]->Sorcerer->Nerana
~>Gaara'Yathalon[23 lvl]->Knight->Unitera
~>Shadoweek Mag[22 lvl]->Sorcerer->Nerana
~>Filtz[22 lvl]->Sorcerer->Unitera
~>Szalony Edek[20 lvl]->Knight->Nerana
~>Lord Ranfley[23 lvl]->Knight->Unitera
~>Mysttic Hero[20 lvl]->Sorcerer->Nerana
~>Osia Darim[23 lvl]->Sorcerer->Unitera
~>Tsunamic[22 lvl]->Knight->Nerana
~>Pyci[22 lvl]->Sorcerer->Unitera
Ciekawe czy już Vocation Quest Done xP :cup:
A ja? ;( Pierwszy Knight na Nerenie z 20 lvl. Aktualnie 23. Nick: Rylazon
W dziale 'zdjęcia' macie moje ss'y. Gl wszystkim ; *
@Down:
Hehe, z przyzwyczajenia już wybrałem niemiecki server.
[QUOTE=Lord Stel;1226418]A ja? ;( Pierwszy Knight na Nerenie z 20 lvl. Aktualnie 23. Nick: Rylazon
Wielkie gratz ;) szkoda ziomuś ze nie grasz na Uniterze..8o
Goldscorpion
27-01-2007, 18:34
2 serwy to za mało. Teraz jest już 400 online a jak się wpakuje facc to będą kilkutysięczne kolejki na rooka. Przejście go zajmie z tydzień a ludzi gdyby mogli wyzabijali by się o każdego szczura. Zagram na neranie, ale jeżeli faktycznie będzie jak mówię, cóż można by zakończyć roczną przygodę z tibią :D
2 serwy to za mało. Teraz jest już 400 online a jak się wpakuje facc to będą kilkutysięczne kolejki na rooka. Przejście go zajmie z tydzień a ludzi gdyby mogli wyzabijali by się o każdego szczura. Zagram na neranie, ale jeżeli faktycznie będzie jak mówię, cóż można by zakończyć roczną przygodę z tibią :D
Ja radziłbym zagrac na Uniterze.. 0 lag's... mało noobów... poprostu zajebisty server!!:evul: :evul:
btw. kolejki sa tylko wieczorem...
MAZurecki
27-01-2007, 21:15
Co jest twoim zdaniem normalne? Nie wiem czy wiesz ze respawn jest wolny z tego powodu ze malo osob online.. n/c
Sam napisałeś : (...)mimo ze serv jest prawie pusty to paradoksem jest ze wszystkie expowiska zajete(...).
A teraz piszesz, że jest wolny? :D
Miltiades
28-01-2007, 09:17
Ja próbowałem zacząć grać na Neranie, ale ciężko mi było się rozstać z moim knighcikiem :) Hail Xerena !;(
czy ktoś może wie w jakim odstępie czasu (ile dni) nowy swiat staje sie równiez dla facc? bo juz nie moge sie doczekac kiedy bede sie mogl zarejestrowac :P
Viltherius
28-01-2007, 10:11
Ja tam grałem 2 dni i mam dosc. Nigdy wczesniej nie gralem na non PvP i juz teraz wiem ze nie bede. Jesli ktos zastanawia sie nad tym czy tym isc to niech lepiej nie idzie bo tylko zmarnuje sobie czas. Pelno zlodzieji, noobow a jak wpuszcza facc to pewnie bedzie 950 osob onnline i sobie nie poexpi.
*Szycha*
28-01-2007, 10:28
czy ktoś może wie w jakim odstępie czasu (ile dni) nowy swiat staje sie równiez dla facc? bo juz nie moge sie doczekac kiedy bede sie mogl zarejestrowac :P
Wydaje mi się, że facc będzie mógł wbić po siedmiu dniach od daty wyjścia serwerów bo w newsie pisze, że "Przez pierwsze kilka dni jedynie posiadacze Premium Account będą mieli dostęp do nowych serwerów."... no to chyba nie kilkanaście dni co nie ? ; )
Ch... prawda z tymi lagami, gralem dosc dlugo na niemieckim servie i nie zauwazylem zeby byly one mniejsze. tylko na niemieckich wiecej noobkow mozna spotkac "plx items" omg zal tylko ze to glownie polacy >.<.
i dzieki takim dzieciakom czesto slysze "pl noobs". z reszta non pvp nie wchodzi w gre :P
Aloha ~~
Tientay
Edit:
Czytalem xx strone tego tematu, a nie ostatnia wiec ten post byl troche przestarzaly
Zieniu07
28-01-2007, 15:18
Ch... prawda z tymi lagami, gralem dosc dlugo na niemieckim servie i nie zauwazylem zeby byly one mniejsze. tylko na niemieckich wiecej noobkow mozna spotkac "plx items" omg zal tylko ze to glownie polacy >.<.
i dzieki takim dzieciakom czesto slysze "pl noobs". z reszta non pvp nie wchodzi w gre :P
Aloha ~~
Tientay
Hmm ja gram na neranie, na niemieckim i jakos nie slyszalem plz free item
No za pare dni wskakuje na Unitere i jazda...:p
Oskar'Pogromca
28-01-2007, 19:07
Nareszcie beda mniejsze kolejki na Asterce ;p:)
Azatar90
28-01-2007, 20:30
wszyscy czekaja widze ale bedzie rookgard pełny ludzi i noobow B) ;)
Hmm...ale teraz nie wiem wybrac Nerane czy Unitere :confused: ?
Angel_of_Haste
28-01-2007, 22:22
wszyscy czekaja widze ale bedzie rookgard pełny ludzi i noobow B) ;)
Sam jestes noob....I sie zastanawiam ile sniegu włozyl twuj stary do cipy twojej starej ze taki balwan wyszedl :(
Azatar90
28-01-2007, 22:30
Sam jestes noob....I sie zastanawiam ile sniegu włozyl twuj stary do cipy twojej starej ze taki balwan wyszedl :(
Nie bede prowadził z toba rozmowy i nie bede spadał do twojego poziomu jestes irytujacym mnie 15 letnim trolkiem X(
Jezeli chodzi o swiat to wybieram Nerana :)
Mam 16 lat piczko co do tego co na gg -"(..) niewiesz kim jestem narazie jeszcze jeden taki post i obiecuje ci ze bedzie ban narazie"
Wiem kim jestes!Masturbujoncym sie 8 letnim mamin cyckiem Zgadlem ??
Nawet debilu nie potrafisz poznać ortografii, "piczko"-.-.
Azatar90
29-01-2007, 11:55
Mam 16 lat piczko co do tego co na gg -"(..) niewiesz kim jestem narazie jeszcze jeden taki post i obiecuje ci ze bedzie ban narazie"
Wiem kim jestes!Masturbujoncym sie 8 letnim mamin cyckiem Zgadlem ??
Prosze moda o zablokowanie albo zbanowanie tego uzytkownika nie zapoznał sie z regulaminem forum powienien zostac ukrany . Czasami ludzie zaskakuja człowieka postami na roznego typu forach jak i w grze , heh zycie taki 10-15 latek umie wyzywac tylko w internecie ale mniejsza oto modatorzy powinni na forum wprowadzic tak zwany "terror" forum było bardziej przyjazne dla wszystkich graczy wiem ze przecietna wiekowa gracza wynosi 10-15 lat ale sa osoby ktore powinny pilnowac takich postow nie zauwazyłem tez pod profilami uzytkownikow takiego czegos jak ostrzezenia ale pisze teraz nie na temat . Jezeli chodzi o nowe swiaty wydaje mi sie ze sa otwierana dla zwykłych gracz chodzi mi o graczy "facc" sa zbyt długo otwiarane a czemu , własnie dlatego ze wiekszosc uzytkownikow graczy "pacc" wyszła juz z rookgardu wybija levele a pozniej ceny itemek sa gigantyczne np
Swords
- Spike Sword 2k
- Serpent Sword 3k
- Fire Sword 20k
- Bright Sword 60 k
- Giant Sword 130 k
- Ice Rapier 5k
Axes
- Dwarfen Axe 15k
- Knight Axe 20k
- Fire Axe 70k
- Guardian Halberd 100k
- Dragon Lance 120k
Clubs
- Dragon Hammer 5k
- Skull Staff 40k
- War Hammer 4k
Armors
- Plate Armor 1k
- Noble Armor 10k
- Blue Robe 60k
- Knight Armor 20k
- Crown Armor 60k
- Golden Armor 150k
- Dragon Scale Mail 300k
- Magic Plate Armor 1kk
Legs
- Plate Legs 3k
- Knight Legs 50k
- Crown Legs 80k
- Golden Legs 500k
Helmets
- Crown Helmet 10k
- Devil Helmet 8k
- Crusader Helmet 20k
- Warrior Helmet 20k
- Royal Helmet 100k
- Skull Helmet 200k
- Demon Helmet 1kk
Boots
- Crocodile Boots 3k
- Pirate Boots 100k
- Steel Boots 200k
- Boots of haste 120k
Shields
- Guardian Shield 10k
- Dragon Shield 15k
- Crown Shield 30k
- Tower Shield 30k
- Medusa Shield 40k
- Vampire Shield 60k
- Demon Shield 150k
- Shield of the Mastermind 500k
Wands & Rods
- Wand of Plague 4k
- Wand of Cosmic Energy 8k
- Wand of Inferno 10k
- Volcanic Rod 4k
- Quagmire Rod 8k
- Tempest Rod 10k
heh wydaje mi sie ze powinni juz uruchomic swiat dla uzywkonik "facc" to nie moja decyzja no ale przez takie noweswiaty sam zamawiam niedługo "pacc" bo bycie "faccem " to bajka ;) :)
Goldscorpion
29-01-2007, 12:37
Cip soft powinien zrobić coś z tymi cenami. Ja jestem za tym żeby takie ceny zostały np. noble armor jest za 10k. Głupio dla początkujących bo zanim uzbierasz... Ale lepiej dla tych co sprzedają. Dam przykład na menerze. Teraz na neranie bringht sword kosztuje 60k a na menerze (serwer stworzony w lipcu ubiegłego roku, czyli stosunkowo młody) schodzą już po 15k. Bez sensu. Za jakiejś pół roku na neranie za cenę golden legsów dostane zestaw: g legs, GS, DSM i demon shielda. MUSZĄ zostać wprowadzone przy najbliższym upadte jakiejś zmiany co do cen.
UP@ Tak według mnie Cipkowie nic nie mają do cen, świat jest młody itemów jest mało więc są drogie, nikt według mnie nie jest wstanie tego zmienić. Blue Robe po 60k katastrofa :/
Wiem kim jestes!Masturbujoncym sie 8 letnim mamin cyckiem Zgadlem ??Wychowujesz się w rodzinie patologicznej czy ta charakteropatia jest efektem jakiejś traumy przeżytej we wczesnym dzieciństwie? Tak czy inaczej zalecałbym szybki kontakt z najbliższą poradnią psychologiczną zanim całkowicie zerwiesz więzy łączące Cię z ludzką cywilizacją. Widząc Ciebie i Tobie podobnych zaczynam rozumieć dlaczego p. Maciej Giertych nie wierzy w ewolucję...
MAZurecki
29-01-2007, 15:45
Swords
- Spike Sword 2k
- Serpent Sword 3k
- Fire Sword 20k
- Bright Sword 60 k
- Giant Sword 130 k
- Ice Rapier 5k
Axes
- Dwarfen Axe 15k
- Knight Axe 20k
- Fire Axe 70k
- Guardian Halberd 100k
- Dragon Lance 120k
Clubs
- Dragon Hammer 5k
- Skull Staff 40k
- War Hammer 4k
Armors
- Plate Armor 1k
- Noble Armor 10k
- Blue Robe 60k
- Knight Armor 20k
- Crown Armor 60k
- Golden Armor 150k
- Dragon Scale Mail 300k
- Magic Plate Armor 1kk
Legs
- Plate Legs 3k
- Knight Legs 50k
- Crown Legs 80k
- Golden Legs 500k
Helmets
- Crown Helmet 10k
- Devil Helmet 8k
- Crusader Helmet 20k
- Warrior Helmet 20k
- Royal Helmet 100k
- Skull Helmet 200k
- Demon Helmet 1kk
Boots
- Crocodile Boots 3k
- Pirate Boots 100k
- Steel Boots 200k
- Boots of haste 120k
Shields
- Guardian Shield 10k
- Dragon Shield 15k
- Crown Shield 30k
- Tower Shield 30k
- Medusa Shield 40k
- Vampire Shield 60k
- Demon Shield 150k
- Shield of the Mastermind 500k
Wands & Rods
- Wand of Plague 4k
- Wand of Cosmic Energy 8k
- Wand of Inferno 10k
- Volcanic Rod 4k
- Quagmire Rod 8k
- Tempest Rod 10k
Hehe, ciekawe jak sobie noobki z facc poradzą, jak im udostępnią grę! :D
Pewnie będzie wielki płacz i zgrzytanie zębami, że "na innych światach to jest taniej...". :D 8o :evul: :D 8o :evul:
a robcie se te swiaty...co tam kto woli......ja kiedys gralem na shanerze .. i moze jeszcze zagram w co watpie
A kiedy udostępnią te światy dla wszystkich? Mam dość kolejek na Guardii, chociaż na tych światach pewnie lepiej nie będzie... Mówicie, że lepiej Nerana?
Goldscorpion
29-01-2007, 19:35
LOL!! Powinno już wystarczyć. Ile to znowu ma pacc robić przewagi na nowym serwie. Nie wiecie kiedy będzie na neranie i uniterze wstęp wolny?:(
MAZurecki
29-01-2007, 20:03
Nikt nic nie wie. Chodzą plotki, że tydzień, ale, podkreślam, to tylko plotki. :confused: A nie... pomyliłem sie. CipSoft wie. X( X( X(
*Szycha*
30-01-2007, 00:15
LOL!! Powinno już wystarczyć. Ile to znowu ma pacc robić przewagi na nowym serwie. Nie wiecie kiedy będzie na neranie i uniterze wstęp wolny?:(
Powiem Ci tyle, że w tym tygodniu na bank ; )
Da się to wywnioskować z newsa w którym napisane jest, że w ciagu kilku nasyępnych dni facc ~...
No, a więc kilka dni to nie kilkanaście.
PS.Wydaje mi się, że w czwartek, czyli tydzień od ich powstania.
tez bym sobie pograł ale trudno poczekamy :)
Azatar90
30-01-2007, 02:57
Nikt nic nie wie. Chodzą plotki, że tydzień, ale, podkreślam, to tylko plotki. :confused: A nie... pomyliłem sie. CipSoft wie. X( X( X(
skad te plotki pochodza serwer bedzie w czwartek . A tak dla zainteresowanych robie strone o nowym serwerze (konkretnie chodzi o swiat Nerana ) szukam ludzi do redakcji jak coś pisać na pw .pozdrawiam :)
MAZurecki
30-01-2007, 10:35
Uff, już myślałem, że będziemy musieli czekać jeszcze dłużej. Ale i tak te 2-3 dni to dla mnie za długo. :(
A poza tym wyjeżdżam w niedzielę, więc sobie nie pogram. :(
Goldscorpion
30-01-2007, 11:33
A ja od czwartku byłem chory a pojutrze już muszę iść do budy. :( Jakbym miał pacca to już bym miał największego skila axa:)Ale nadrobię . Ferie od połowy lutego :)
Ciesze się zaczne sobie grć niedługo ale szkoda ,że tak późno ale zawsze coś.
Da się to wywnioskować z newsa w którym napisane jest, że w ciagu kilku nasyępnych dni facc ~...
No, a więc kilka dni to nie kilkanaście.
ZAWSZE jest napisane, server bedzie open dla facc w przeciagu kilku dni...
A pamietasz moze ile trwal okres "only pacc" Na dwoch poprzednich serverach? Ponad 2 tygodnie -.-
*Szycha*
30-01-2007, 19:54
ZAWSZE jest napisane, server bedzie open dla facc w przeciagu kilku dni...
A pamietasz moze ile trwal okres "only pacc" Na dwoch poprzednich serverach? Ponad 2 tygodnie -.-
N/C...
Ej koleś weź mnie nie zanudzaj, tak pamiętam, dwa tygodnie trzeba było czekać (Luminera - lato 2006,Kyra - zima 2005) ale weź mi nie pier**l, że pisało tam " w przeciągu kilku dni serwer będzie czynny dla facc." czy coś w tym stylu, gdyż na pewno nie pisało że w przeciagu kilku dni, ok? ...
Wku**iłeś mnie.
PS.Nie wiesz - nie pisz.
COŚ DLA CIEBIE :
1#
Raul 25-05-2005 10:10
Cztery nowe światy
Wczoraj, 24. maja wystartowały cztery nowe światy:
Berylia - Niemiecki, normalny PvP
Grimera - Amerykański, normalny PvP
Guardia - Niemiecki, non-PvP
Honera - Amerykański, non-PvP
Tak jak zawsze przez najbliższe dni tylko ludzie z płatnym kontem mogą się zalogować na te światy.
2#
Arcania i Jamera - nowe światy.
Bart, 18:20, 22.12.2004
Dziś zostały uruchomione dwa nowe serwery. Arcania znajduje się w Niemczech, natomiast Jamera w Stanach Zjednoczonych. Oba są zwykłymi światami pvp. Tradycyjnie na początku maksymalny limit graczy jest ograniczony oraz w najbliższych dniach jedynie posiadacze premium account będą mogli się na owe światy zalogować.
Życzymy miłej gry
(tibia.com)
3#
NIE SAP.
najlepiej by bylo, jakby facc na serwer nie wpuscili w ogole...
minie tydzien i bedzie zanuubienie jak na innych npvp.
@XII
sugerujesz, ze kazdy facc to noob??
w takim razie gz dla Ciebie
@topic
zal.pl (kolejne non-pvp)
@up
nie wszyscy, ale 90% na pewno.
Guziec_Rasta
30-01-2007, 21:39
Ja poki co nie podniecam sie nowymi servami. Mam pacca ale nie bede sie pchal, rook pewnie przeludniony ze szkoda gadac. Potem znowu sie noobow napcha i beda chcieli kupic knight armor za 5k na nowym servie -.- moze za rok jak przestane grac na Pacerze zaczne grac na jakims nowym npvp (o ile bedzie)
Azatar90
30-01-2007, 22:22
Ja poki co nie podniecam sie nowymi servami. Mam pacca ale nie bede sie pchal, rook pewnie przeludniony ze szkoda gadac. Potem znowu sie noobow napcha i beda chcieli kupic knight armor za 5k na nowym servie -.- moze za rok jak przestane grac na Pacerze zaczne grac na jakims nowym npvp (o ile bedzie)
a dlaczego ma nie byc 8o
nowe swiaty dostepne dla graczy z darmowym kontem.
no to teraz zacznie sie wyscig szczurkow...
Zlikwidowali tylko napisy przy serverach... Sprobuj sie zalogowac do gry to zobaczysz, ze dalej nie mozna sie wbic ;f
Azatar90
31-01-2007, 00:01
nom trzeba czekac ale chyba dziś w nocy zaczniemy mam nadzieje grac wiec dzieci beda spac :baby: ;)
*Szycha*
31-01-2007, 00:12
No i Leeecimm ^
PS.Facc po save serwie będzie mógł się zalogować czyli dopiero jutro rano :)
Pozdrawiam.
Azatar90
31-01-2007, 00:47
:o no to musimy czekać :p
Wie ktos kiedy jest save na neranie?
*Szycha*
31-01-2007, 01:02
Wie ktos kiedy jest save na neranie?
Tak jak na innych światach Niemieckich.
9:00 (?)
Michaell
31-01-2007, 01:04
Pozostaje tylko stworzyć postać i zacząć podbijać nowy server :)
Azatar90
31-01-2007, 01:12
gdzie macie postać ja mam na Neranie nick macie w moim profilu pozdrawiam
*Szycha*
31-01-2007, 01:13
@UP
Nerana.
Nick Neranix.
Jeśli skończy się stamina to Legendarion.
PS.POZDRO Azatar90 ^^
Na http://www.tibia.com pojawiła się notka informująca, że gracze z darmowymi kontami mają możliwość zakładania nowych postaci na serwerach Nerana i Unitera.
Pavel321
31-01-2007, 15:29
Nowe swaity juz dostepne a wylosowano juz 1000 free pacc ?
Sorensis
31-01-2007, 16:28
niby tak, ale niewiadomo kto wygrał:)
Wreszcie mozna grac na nowych serverkach...B) :)
sebastiankotek
03-02-2007, 12:07
ale fajnie szkoda, ze nie pvp
ElPrzemeQ
03-02-2007, 21:54
Niema to jak nowe serwerki! Ha! Rozpoczynam gre nowym Palladynem lub druidkiem :P Musze się zastanowić :P
Sam napisałeś : (...)mimo ze serv jest prawie pusty to paradoksem jest ze wszystkie expowiska zajete(...).
A teraz piszesz, że jest wolny? :D
A moze chcesz namelocka za swoj nick wziety z wiedzmina by Sapkowski?
Spotkałem się kiedyś z postem gdzie napisano, że każdy woli grać na serwerach no-pvp. I się z nim zgadzam. Ale mam prośbę do tych któży chcą siedzieć na rooku trochę dłużej niż do 8lvla. Otuż więcej rookstayerów widziałem na serwerach no-pvp niż na pvp. Chyba rozsądniej byłoby siedzieć na rooku gdzie nikt nas nie skrzywdzi na serwerach pvp, a nie na no-pvp gdzie tylko miejsce zajmujemy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.