Pokaż pełną wersje : SoF Done!
Rookstayer'ek
25-01-2007, 19:03
17:58 Rookguardian de'Bove [90]: 17:58 You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. Only the humble may touch the Sword of Fury.
Palily sie ognie spike lezal
zgasly Ognie spike nie bylo res khmer krecil
Jesli to prawada to niezle ;]
Res Khmer
25-01-2007, 19:12
http://rapidshare.com/files/13349235/Sword_of_Fury.rec
dla niedowiarków
ZEBY NIE BYLO WĄTPLIWOSCI PLIK JEST ABSOLUTNIE CZYSTY
Rookstayer'ek
25-01-2007, 19:13
Znam Droge
A jakiś dowód na to masz, co?
@Edit: sorki, ale jak pisałem posta ich wypowiedzi jeszcze nie było :P
grzesiek91
25-01-2007, 19:15
@up
przeciez Rokstayer'ek mówił że Res Khmer no nagrał !!!!
@edit
kurde taki ruch przy tym temacie ze kilka osób może cie wyprzedzic zanim coś napiszesz xD
pozdrawiam ;)
Fpitolony w sprawe
25-01-2007, 19:16
Jakie napiecie :D ^^
edit:
REHOST PLAX!!!!!
Milan ognia
25-01-2007, 19:16
@ileś tam up:
Zaraz będzie filmik.
Zresztą... na Antice była ekipa, ale oczywiście musieli zrypać. Podobnie jak PoI. To jest odpowiednik na rooku.
Sebcio-Rooker
25-01-2007, 19:17
Aż trudno mi w to uwieżyć :) Jeśli to prawda to wkońcu coś się dzieje na rooku :)
Gratuluje ! jestem dumny ze Polak jako pierwszy go zdobyl ;)(przynajmniej nie slyszalem zeby kto inny go mial)
Nono wielkie gz a tak wogóle to co drugi temat o sword of fury jest komentowany jako quest spoiling albo jeszce inaczej niedowiarki pobierać film i lookać 8o Polak potrafi :cup: ;]
Shinodin Barthez
25-01-2007, 19:37
hej prosze dajcie jakieś screeny błagam tibia cam mi nawala :(
Albo jak ktoś wie co to za błąd :
The tibia client encourntered a critical error and had to be stopped
A detailed error report has been written to the error file wich you are asked to submit at your next login
Albo weź w youtuba wrzuc musze go zobaczyć!!
Res Khmer
25-01-2007, 19:37
Gratuluje ! jestem dumny ze Polak jako pierwszy go zdobyl ;)(przynajmniej nie slyszalem zeby kto inny go mial)
Aha co do filmu nie łudźcie się że pokazana jest tam solucja... jest tam pokazane chyba kolo 16 minuty jak znika Sword of Fury
Maciek11
25-01-2007, 19:39
Jak ja chce to zobaczyć , ale nie moge. Czy można to gdzieś jeszcze zobaczyć oprócz przez TibiCam, bo się nia nie umiem posługiwać??
filmiku sie nie da sciagnac.
co do pokonania tam było?
Guard Termit
25-01-2007, 19:41
jak ktos moze to niech wrzuci na youtube
dzieki
Rehost:
http://www.speedyshare.com/335391834.html
Rookstayer'ek
25-01-2007, 19:45
Chyba 6 Up
NIE PIERWSZA ZROBILA Z ANTICI EKIPA
Po info do mnie albo do innych w tibi ;)
Milan ognia
25-01-2007, 19:48
Może wypowiem się bardziej szczegółowo:
Na Antice quest był zbugowany. Musieli interweniować GM'i... Na Elysii niestety mnie nie było.
Rzeczy potrzebne:
Boxy, jabłka.
Lvl: 35.
Potwory i wygląd:
Pierwsza sala: podobna do mino hell.
Druga sala: odpowiednik mino hell z goblinami.
Trzecia sala (ostatnia, do której doszliśmy): odpowiednik mino hell z orcami i orcami s.
Czwarta sala: (z opowieści GM'ów): jak wyżej, ale z rotami.
Piąta sala to miejsce, gdzie potrzebne są jabłka. Należy ułożyć je na odpowiednich polach. Na jednym trzeba stanąć. Jeżeli źle ułożysz - tp do świątyni.
Niestety nie wiem, co jest dalej. Filmik jest tylko fragmentem - zanudzilibyście się.
Edit:
Mimo iż mam facc zostałem przeteleportowany (ah Ci koffani GM'owie). Potrzebna była najsilniejsza ekipa. Nie liczcie, że inni coś wam powiedzą. Ja się wyłamałem.
Afkermaster
25-01-2007, 19:51
@up
No ale mozesz dac...
osz ciuuuu...a moze da ktos szczegółową solucję xD
- Prodigy -
25-01-2007, 19:53
Zobaczymy jak mi jutro pójdzie. Póki co, wyssałem całą kasę z banku i zapchałem się lfami po brzegi BPka. Wypatrujcie jutro Spike Sworda na wyspie, albo mojego deada na tibia.com... Over'n'out.
Res Khmer
25-01-2007, 20:04
nikt nie da solucji, przeciez to gupie by było z naszej strony chwalić się takim czymś. Poszukajcie a znajdziecie...
na tym filmie pokazane jest jak wykonac quest?
ps. błagam...skad ściągnąć ten plik co pozwala na otworzenie filmu na tibi 7.92? bo tibia cam mam ale tam trzeba cos jeszcze wklejić jak pisze w poradniku ale temten link juz nie działa;/
Shinodin Barthez
25-01-2007, 20:10
Res...ale coś chyab możesz powiedzieć przecież to jest największe osiągnięcie polaków wszechczasów !!
dajcie ten filmik na youtubie plzplzplzplz
Sam już nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony to chciałoby się wiedzieć co i jak a z drugiej szanuje sie dokonanie innych i zrozumienie, że chcą to zostawić dla siebie.
Może jest to największe osiągnięcie polskich rookstayerów, ale chyba nie po to quest był tak długo nieodkryty, żeby teraz każdy mógł go zrobić.
Liczę tylko na jakieś luźne wskazówki co do sposobu odkrycia (nie wykonania) zadania.
Ja z Aqua palem, próbujemy rozwikłać zagadkę przeczesaliśmy pół pacc area i na nic nie wpadliśmy...
Milan dzięki za pomoc, małą, ale przydatną, jeśli wiesz coś więcej mógłbyś powiedzieć na tibii, pw?
Shinodin Barthez
25-01-2007, 20:15
No ja właśnie również na to licze...
Res Khmer
25-01-2007, 20:17
Doprowadzenie do takiego stanu rzeczy trwało dość długo. Sadzę że każdy przy odrobinie trochę szczęścia i rozumu będzie potrafił odkryć to i owo.
---
Res
- Prodigy -
25-01-2007, 20:20
Ludzie czekający na biedną de'Bove...
http://img254.imageshack.us/img254/4600/hahaha2qh.jpg
Jak jutro ma tak wyglądać Xerena, to może sobie lepiej odpuszczę tego questa... ;)
Zastanawia mnie tylko dlaczego widać w opisie miecza:
17:58 Rookguardian de'Bove [90]: 17:58 You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. Only the humble may touch the Sword of Fury.
Nie było tego napisu JEDYNIE na znaku? Zmienili coś czy po prostu takim niedowiarkiem jestem. o.x Dziwne rzeczy się z Tibią dzieją. :/
I dlaczego komentarz postaci Rookguardian de'Bove nie zawiera opisu miecza(gdy go się dostaje czy coś). Ok, nie każdy chce się chwalić. No i czemu widzę tam "- R - E - T - I - R - E - D -". o.x
Hmmm.. "19.09.06 Moderator of www.tibia.pl"... Może, proszę wybaczyć, nie znam nicku na forum, ona się wypowie?:> Nie tam, głupie pytanie. :)
No i jeszcze jedno:
Filmik jest tylko fragmentem - zanudzilibyście się.
Hmm, ja tam się nie nudzę oglądając przyspieszony filmik trwający 17minut... No chyba, że Rookguardian de'Bove sobie w między czasie przerwała quest i wróciła do miasta... chyba, że da się kontynuować po teleporcie do świątyni w razie błędu... No właściwie czemu nie... tamte pomieszczenia niby tylko przeciwników zawierały, więc były już wyczyszczone. :d
Ale z drugiej strony miecz zniknął tak jak na różnych, nawet starych screenach... mam na myśli kamienie i ogień... Aj, kombinuje... :/
dajcie na youtube albo ten link co do oglądania filmów na tibie 7.92 w tibia cam jest potrzebny;p
@Prodigy
Już nawet w mieście postać nie można xD
@topic
Ludzi kiedy zrozumiecie, że w tym filmiku jest tylko jak nagle pofff...znika SoF? NIE MA POKAZANEJ DROGI DO QUESTA.
Fpitolony w sprawe
25-01-2007, 20:34
@Milan ognia
Czemu napisales ze quest jest dostepny od 35 lvl i ze sa tam gobliny skoro Res wykonal go na 22 lvlu na FACC? :> takie moje malutkie spostrzozonko :>
Milan ognia
25-01-2007, 20:36
@up:
A ja jak na faccu wbiłem? Zresztą... mówię, że był zbugowany. Możliwe, że u nich był w mniejszym stopniu. Np: zbugowana bramka lvl'owa. A co było z PoI? Też zbugowane.
Edit:
Nie zapominajmy, że niektórzy GM'owie mają swoje ulubione światy, gdzie pomogą. Może niech Res się wypowie. To są moje domysły, gdyż jak mówię, mnie tam nie było.
filmik obejrzałem.
filmik pokazuje jak koles poszedł tam koło rzeki z ludźmi i patrzyli sie na tego sworda. w pewnym momencie ognie zgasły a spike sword zniknął.. to oczywiscie moze oznaczac, ze gdzies sworda teleportneło ;]
ale ja chce wiedziec jak jak jak jak i jeszcze raz jak to zrobić!!!:D ale byłoby fajnie;d:2handed:
- Prodigy -
25-01-2007, 20:43
Niech lepiej nie mieszają mi bramkami lvl, bo jak jutro się okaże, że potrzeba większy lvl niż mam, to będe rly niepocieszony. Zauważyliście ? Coś ostatnio im nie wychodzą te questy za pierwszym razem?
Res Khmer
25-01-2007, 20:43
ja nie wiem w czym problem... bez problemów poszło. Może bug, ale nie wiem czego to wynik...
_~~!Hestoprites!~~_
25-01-2007, 20:45
@Milan
Zastanawia mnie jedno...
do tych "room'ów", musiało ich tp z kaś, bo każdy expi na rooku i nie zauważył tych "roomów" jak expił, nawet przy pomocy tibia NG, więc myślę że trzeba było polatać po akademii, i położyć coś "koło spike sworda" , powiedz coś o tym, a i jeszcze jedno :)
Quesy był otwarty po upie czy przed też był ? :>
Przyznawać sie kto zrobił quest na antice^^ o ile to quest bo zaczynam w to wątpić...
A ja mam pytanie, czy po restarce serwera pojawil sie tam jeszce jeden ss ?
czy to tylko 1 na serwer mozna zdobyc?, jakby ktos wiedzial niech napisze plx :P
A ja mam pytanie, czy po restarce sierwera pojawil sie tam jeszce jeden ss ?
czy to tylko 1 na serwer mozna zdobyc?, jakby ktos wiedzial niech napisze plx :P
Na Isarze zniknął dziś 2x
nie ma filmiku gdzie pokazywałoby jak to zrobić???
eh...ale byłoby fajnie miec tego sworda...pomyślcie...zabijalibyśmy mino spokojnie i tego bosa...cipsoft byłby zmusozony do zrobienia nowych terenów i potworów bo inaczej all byłoby zbyt nudne jak można pokonać wszystko...heh:)
Milan ognia
25-01-2007, 20:54
Ameriov:
Chcesz, to nie musisz wierzyć. A nikt prócz mnie nie wyłamie się. Uwierz mi.
Progmaniak
25-01-2007, 20:55
jestem wzruszony;) GZ ALL
Rookstayer'ek
25-01-2007, 20:56
Klik
http://img107.imageshack.us/img107/7087/cac7ee.jpg (http://imageshack.us)
http://img107.imageshack.us/img107/5609/cac21tl.jpg (http://imageshack.us)
Może jakieś SS'ki lub filmik na youtube.com bo jak wlączam ten filmik przez tibicam to jakis bug jest.
wielkie GZ
Wszystko fajnie zdobyliście. Ale ten film to dla mnie niejest dowód. Puff i niema koniec?
@Rookstayer'ek:
Klikam i wchodzi mi w imageshack
@up:
Całyś jest zbugowany. Może poprostu nieumiesz odtwarzać zapomocą tibiCAM?
Pozdrawiam mysql.
slawekmag
25-01-2007, 21:01
Teraz tylko newsa brakuje. GRATZ
Rookstayer'ek
25-01-2007, 21:02
Mysql
Zdradze ci cos
Na to szare KLIK
mysql...
no tak ale spike sword nie znika od tak;P
Chyba juz wiem o co chodzi ze zdjeciami rookstayerka :))
GZ Sworda ;D
Az zachcialo mi sie grac na rooku =].....
Zobaczymy co wymysle :D
Fpitolony w sprawe
25-01-2007, 21:10
Instynkt plx... Powiedz tylko czy quest jest dla PACC czy dla FACC... ;(
Zwariowalem juz...
Mozesz mi dac warna ale tylko powiedz to :<
Milan ognia
25-01-2007, 21:14
Nasz Wielki Pan Dwim przemówił:
http://dwimeron.googlepages.com/Sword_of_Fury.rec
Rookstayer'ek
25-01-2007, 21:24
e ALe jak zniknal to byly czerwone gwiazdki
Rookstayer'ek
25-01-2007, 21:27
20:25 Rookguardian de'Bove [90]: ZNikl mi! :`(
20:25 Mowicz Rookstayer [19]: ZNIKl
20:25 Mowicz Rookstayer [19]: PO 1 HICIE
20:25 Rookguardian de'Bove [90]: 1 hit i znikl
up@:
Wielkie Gratz dla Instynkt no naprwade jest z czego sie cieszyć.
Ale tak oczywiście wierze w dokonania Naszej bohaterki ale naprawde chce obejrzeć ten filmik z tym że na tibiacam to nie możliwe.8o :cup:
@edit:
Jak to kur... znikł?!!?!
nasza poslko-tibijska duma przepadła tak szybko jak do nas trafiła!
Rookstayer'ek
25-01-2007, 21:30
20:26 Rookguardian de'Bove [90]: Owca
SHEEP ZJADL DEBOVEJ SOF
@Up
Jeśli to prawda, to albo Rookowy Ice Rapier, albo bug... Dalej czekam na nowe podpowiedzi z waszej strony...
up@
coś sobie wymyślasz???
Milan ognia
25-01-2007, 21:32
@up:
Są 3 możliwości:
Bug.
Ice Rapier.
To nie był koniec questu.
Afkermaster
25-01-2007, 21:32
To robie sie coraz dziwniejsze...:<
Gratuluje, bo to rzeczywiscie sukces!! Ale nasuwaja sie ze dwa pytania...
1. Czy quest byl od dawna dostepny, czy pojawil sie po ostatnim update?
2. Jak doszlo do rozwiazania? Nie na zasadzie - tu kliknac, tu polozyc jablko, ale... Skad pomysl na rozwiazanie? Jakas ksiazka? Rozmowa z odpowiednim NPC??
Maciek11
25-01-2007, 21:36
Tutaj coś dla zniecerpliwionych-zniknięcie SoF'a na Luminerze
http://video.google.pl/videoplay?docid=-3672248863329342648&q=sword+of+fury
Dlaczego nie wierze De'Bovej...? Nie wiem... Dla mnie ona kłamie (Sorry Instynkt, ale to do Ciebie niepodobne) Moim zdaniem masz SS dalej. Ewentualnie nie doczytałaś jego opisu. Only humbe coś tam coś tam. Pamiętasz historię tej dziewczyny co go straciła... Ona nim walczyła... Wtedy go straciła...
Rookstayer'ek
25-01-2007, 21:36
20:33 Rookguardian de'Bove [90]: Zaraz na Main chyba przejde
Pan Klocek
25-01-2007, 21:37
Huh? To zaczyna przypominac jakas bajke :/ mam nadzieje ze to jest bug albo dalsza czesc questa bo jesli nie to CIPSOFT sux azz XD
TAKTAKTAKTAKNIENIENIENIENIE!
TAK bo zrobiła,
NIE bo znikł!
Parepytań:
1)Co to za ryba i gdzie ona jest?
2)Czy do rozwiązania można dojść w jakiś logiczny sposób?
@Kshaq
Dokładnie to samo przyszło mi na myśl... (ps. a może to dlatego, że zaatakowała niewinne zwierze...owce sux)
cokolwiek by sie nie dzialo, mam nadzieje ze sposob rozwiazania questa(ew. jego czesci skoro mowicie, ze to byc moze nie koniec; ja sie tam nie znam) pozostanie tajemnica
Amer o to chodzi... Jak ja to określiłem dzisiaj Rookstayerów, którzy znają drogę do questa : Zachłanni materialiści... Jeden Rookstayer poniósł juz chyba karę choć ja Ci Instynkt wciąż nie wierze...
Ja sie zastanawiam gdzie jest to "szare cos" z 2. screena Rookstayerka..na pw nie odpisuje...
Dwimenor
25-01-2007, 21:43
Kufa, 3 rookstayerów w supporcie, a ja dowiaduję się o wszystkim po fakcie. Nawet nie zaprosili na znikanie miecza z wyspy...
Dark Sven
25-01-2007, 21:51
Czemu mam wrażenie, że to jeden wielki pic?
Taki już jestem, czego nie dotkne/zobacze w to nie wierze. Niewierny Tomasz- mój imiennik :D
Znikł? A może go nie było? A to jest jeden wielki przekręt?
Always hunted
25-01-2007, 21:53
20:38 Rookguardian de'Bove [90]: 17:58 You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. Only the humble may touch the Sword of Fury.
Czy nie powinno nie być tego opisu?
A przecież już kiedyś zrobiono fake rec movie, to mogli i tym razem
Hmmm.... nie uwierzę dopóki nie zobaczę na własne oczy....
Pan Klocek
25-01-2007, 21:56
Kufa, 3 rookstayerów w supporcie, a ja dowiaduję się o wszystkim po fakcie. Nawet nie zaprosili na znikanie miecza z wyspy...
<podlizywanie sie> Jak ja bym byl w supporcie i robil bym tego questa to bym Cie zaprosil o wspanialy i potezny Dwimenor'onie! </podlizywanie sie>
@Kshaq
No to troche dziwnie wyglada, mam mam sworda, o znikl! ^.-
Ja jednak wierze Instynktowi. A co do wyjasnienia drogi.... nie chce zadnego QS tutaj. Ale wiele osob pracowalo nad rozwiazaniem i mysle ze powinni wynagrogdzic chociaz te osoby, ktore byly bardzo blisko lub podaly informacje ktore byly znaczace..... bylo by ladnie i milo. Oczywiscie w formie podpowiedzi czy "slusznie myslales twierdzac iz...." ...... Tyle osob przeciez poswiecilo swoj czas na sprawdzanei teorii badz znajdowanei faktow.
@ 2x up
Zniknęło naprawde(tzn. film to nie fake), ja to WIEM bo sam tam byłem... Co do SoF też nie jestem pewny ale może, może...
hmmm ogladalem pewien filmik z luminery..czuje ,ze w miejscu w ktorym sie rozstali trzeba picka uzyc ^.- gra ktos na candii albo xerenie rookstayerem? to w nocy mozna by sprawdzic..pick neeed \o/....
20:38 Rookguardian de'Bove [90]: 17:58 You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. Only the humble may touch the Sword of Fury.
A skąd wiesz że to nie jes "specialny" SS ;P?
Ja tam wierze..
hmmmm...a coś tam było mówione, ze ściana w ghoul roomie jedna jest pęknięta. może to właśnie spike swordem trzeba tą ściane rozwalić?:>
Rycerski Cinek
25-01-2007, 22:07
ja znalazlem ten popiol ale nie ruszy puki ss nie zniknie :D(trolle :])
(o ile all dobre zrozumialem)
Dark Sven
25-01-2007, 22:19
(109 oglądających)
No... Takiego stada ludu to tu chyba nigdy nie było...
Mac Artur
25-01-2007, 22:20
No... Takiego stada ludu to tu chyba nigdy nie było...
było tyle ludu, kiedy info o test serverze weszło :P
ale nie gadajcie o takich rzeczach;P lepiej pogadać o mojej teorii ;d
ja ide spac.cya
Tak tak, kochamy offtop... nikt nie uwierzy dopuki sam nie zrobi questa/nie zobaczy SoFa na trade, a instynkta już dziś nie będzie więc jak narazie chyba temat zamknięty...
Na razie dowodów nie ma :P
Quest zrobili ale ss znikł. Mi to na jakiś żart wygląda.
Na razie dowodów nie ma :P
Quest zrobili ale ss znikł. Mi to na jakiś żart wygląda.
Też mi się tak zdaje.
@topic
To w końcu da ktoś SS'ki z SoFem czy nie? Na początku myślałem, że naprawde zrobili tego questa, ale teraz mam wątpliwości.
Edit:
Mimo iż mam facc zostałem przeteleportowany (ah Ci koffani GM'owie). Potrzebna była najsilniejsza ekipa. Nie liczcie, że inni coś wam powiedzą. Ja się wyłamałem.
Po przeczytaniu tego tekstu przestałem wierzyc... Nie chce mi sie cos wierzyc ze GM teleportuje facca na pacc area, jeszcze zeby pomogl przy SoF quescie.
Btw
Ameriov:
Chcesz, to nie musisz wierzyć. A nikt prócz mnie nie wyłamie się. Uwierz mi.
Szybka zmiana zdania? :p
A może to kolejna ściema rzeby nas zmylić?
Ja nie gubiłem screena z głupim zlootowaniem oczka beholderka a codopiero z sof?
Był,był- i się zbył? coś mi się wierzyć niechce.
A jeśli to prawda? USUNĄĆ OWIECZKI Z TIBII<to był żart>
Pozdrawiam mysql.
Instynktale na serio ci zniknął ten SoF i wogule go miałaś ?
@ Macie filmik na youtube ?
Gniew Mroku
25-01-2007, 23:00
Niektórzy pewnie mnie kojarzą i wiedzą, że mam wiedzę na temat tibii niemałą. Oczywiście jako rookstayer zaciekawiła mnie cała ta sprawa. Niestety, autor filmiku popełnił niewielki błąd. Tym którzy jeszcze się nie domyślili mówię: filmik został nagrany na ots'ie.
@edit: hmm, jednak jeden z błędów był mylny. Właśnie upewniam się co do drugiego. ;/
@edit2: dowód 2 nieprawdziwy - nie mam dowodów....
Res Khmer
25-01-2007, 23:03
a co do tego Pana z góry... się Pan się myli się. Wszystko zostało wykonane na Isarze programem TibiCam
Solucja początku QS-tu
Cave - dirt - poisen - bite bite - ouch - step twice - flames down
Chyba i tak zbyt dużo napisałem, ale i tak bardzo pomogło :D
Niektórzy pewnie mnie kojarzą i wiedzą, że mam wiedzę na temat tibii niemałą. Oczywiście jako rookstayer zaciekawiła mnie cała ta sprawa. Niestety, autor filmiku popełnił 2 błędy - jeden dostrzegalny gołym okiem, drugi niewidoczny, aczkolwiek ostateczny. Tym którzy jeszcze się nie domyślili mówię: filmik został nagrany na ots'ie.
Ale ten post i tak pozostanie niezauważony...
Nie no ja go zauważyłem. :D Skąd ten pomysł, że filmik jest kręcony na otsie? Nie mówie, że ci nie wierze, ale skąd taki pomysł? I jaki był drugi błąd?
Pan Klocek
25-01-2007, 23:06
a co do tego Pana z góry... się Pan się myli się. Wszystko zostało wykonane na Isarze programem TibiCam
Solucja początku QS-tu
Cave - dirt - poisen - bite bite - ouch - step twice - flames down
To samo napisal Master Slayer na tibia.de :P
Spoko solucja XD mogles przynajmiej wskazac ta cave :] chociaz tak na prawde nie chce :D
I tak wierze Instynktowi :D
GM, please, napisz mi ten błąd (jeden tylko) na PW. Pliiis!
<ładnie plosi>
Niektórzy pewnie mnie kojarzą i wiedzą, że mam wiedzę na temat tibii niemałą. Oczywiście jako rookstayer zaciekawiła mnie cała ta sprawa. Niestety, autor filmiku popełnił 2 błędy - jeden dostrzegalny gołym okiem, drugi niewidoczny, aczkolwiek ostateczny. Tym którzy jeszcze się nie domyślili mówię: filmik został nagrany na ots'ie.
Ale ten post i tak pozostanie niezauważony...
Noto jakie błędy popełnił wyjaśnij nam? Każdy może sobie takie coś powiedzieć bez argumentów:baby: zrób screena gdzie wykryłeś ów błąd.
Sof, sof, sof cochwile wracam do tego tematu? Ale jeśli okaże się że ta sprawa to jedna wielka ściema to nie będę zadowolony. Najbardziej mnie ciekawi(jabłka,boxy- a poco komu jabłka) jak został wykonany ten qest? Wejść na boxy zjeść jabłko i co nagle puff, łufff siabadaba i koniec?
Pozdrawiam mysql.
Cos tak mysle ze to jedna wielka prowokacja, chociaz moze sie myle.
Kokolupia
25-01-2007, 23:11
YoY!!!!! Prawda caly moj server o tym gada wszyscy wbijaja lvl!!
__________________________________________________ ___________
wymagania:
1. 35lvl
2. Jabolka
3.Boxy
4. (ode mnie) kilka bp lf
My name
Kokolupia
lvl
17
profesion
rook stayer
gildia
Spike Sword Team
Gniew Mroku
25-01-2007, 23:13
Noto jakie błędy popełnił wyjaśnij nam? Każdy może sobie takie coś powiedzieć bez argumentów:baby: zrób screena gdzie wykryłeś ów błąd.
Zrobienie screena nie jest możliwe. Również muszę zgodzić się ze zdaniem "każdy może sobie takie coś powiedzieć", jednak z ust osoby która zrobiła kilka fake filmików brzmi to jednak dość wiarygodnie.
A dowód, który jest dla mnie ostatecznym jeszcze upewniam się, czy faktycznie to nie zmieniło się w tibii od roku.
@edit: A tibia jak zwykle odmawia posłuszeństwa, co wydłuża czas weryfikacji.
@edit2: dowód nieprawdziwy, beznadziejny jestem, nie?
No no to mamy niezły kocioł.
1.Instyknkt nie była z byt 'Skromna' dla SoF'a.
2.To żart po to by CiPsoft zatarł ślady w polsce (to głupia teoria ale coś w tym jest)
3.Quest nie został ukończony trzeba zacząć od nowa.
Mamy trzy lub więcej teori, narzucaj cie swoje ja narazie trzymam sie dwójki.
Ale mam nadzieje że to żart Rookquardian.
Guest 1900
25-01-2007, 23:16
You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. Only the humble may touch the Sword of Fury.
Harmonia sie dołącza do grona szczęśliwców :)
Res Khmer
25-01-2007, 23:20
Ludzie jesteście absolutnymi niedowiarkami. Pamiętacie jak dalem temat o AS-ie, to ja przecież, pierwszy o nim Wam powiedziałem, i także teraz nie miałbym zamiaru cokolwiek podmieniać.
Naprawdę, ten miecz jest tylko dla pokornych, a Wy tacy nie jesteście...
@up:
Wybacz nam nie wiernym Res Khmer B).
Z drugiej strony masz świętą racje, ale może podchodzimy do tego zbyt poważnie.
Rookstayer'ek
25-01-2007, 23:26
Pameitacie zdjecie popiolu co dalem!
klocek ty tak
ON JEST NA KAMIENIU KOLO SPIKE!
need kilof =d
[bez sens]Na początku wszyscy chcą SS, potem filmiku, potem chcą zobaczyć na trade.[/bezsens] Ja jakoś nadal w to nie wierze, cały czas coś kręcicie. Za mało dowodów macie, ale troche ich jest.
@edit
Tak się tym wszystkim zainteresowałe, że chyba se rookstayera zrobie.
jak tak dalej bedziecie wszyscy mowic niby "po tej jednej malenkiej wskazowce" to do jutra na kazdym swiecie z 20 sof'ow bedzie...
Nie bedzie, bo znikaja :-)
Ale ja wierze...
@up:
"Nadzieja kochanka głupich"(Czy jakoś tak).
Ale masz racje wierz my w to że rookstayerzy zotaną dojrzeni przez CIPsoft i każdy z nas dostanie SoF'a.:o
Człowieku obudź sie! 8o
Gniew Mroku
25-01-2007, 23:43
Hmm, dziwne, wychodzi na to, że pochopnie wyciągnąłem wnioski. Jeden krzywy rzut oka i wszystko się pomieszało. Tak więc na chwilę obecną muszę uznać brak dowodów na nieprawdziwość filmu.
Oczywiście nadal pozostaje fakt iż cała sprawa wydaje się naciągana, jednak nadal nie ma na to dowodów. ;(
@upup
Matką.
"Nadzieja matką głupich"
Jedno z moich 74 ulubionych przysłów xD
@topic
Hmh...Jednak nie wierze xD
<po 3 minutach>
Ja im wierzę!
<po 8 minutach>
Nie, nie wierzę...
<23:1>
Wierzę!
<23:5>
Nie wierzę!Ja nie wierzę!
Etc.
@up:
Michoss człowieku bo jescze nas wszystkich zmieszasz, zastanów sie raz a dobrze.
@Michoss
Też tak mam.
@topic
Dajcie jakiś mocny dowód, że SoF naprawde został zdobyty, a nie tylko jakis filmik gdzie SoF znika z wyspy. Nie musi być od początku do końca, chiciaż końcówka, albo prawdziwy SS ze spike swordem.
CHCEMY DOWODÓW przynjamniej ja
@up
Pomyśl przez chwile, SS ma tylko de'bova (no i chyba milan ale nie ze zdobycia SoFa) a widzisz ich online? Hmm... ja nie, dlatego dopuki sie nie zalogują nie masz na co liczyć.
Coś mnie zastanawia...Skoro tak chwalicie się SoF'em to czemu nikomu nie pokazujecie go na trade? ;p
@Res
Wierzyłem ci z shengiem (jeszcze zanim było więcej dowodów), ale czemu uciekasz przed moimi kumplami jak chcą abyś im pokazał SoF'a na trade?
@up:
Robi sie gorąco. :>
Rzucacie podejrzeniami co?
Dobrze...
A teraz się uspokujcie...
Mam kilka wątpliwości :
1. Skąd wiedzieli jak wykonać tego questa?
2. Nie chcą nikomu pokazać SoF'a
3. Jest filmik, ale mało znaczący.
4. Nie dali żadnych mocnych dowodów.
No i dlaczego mamy im wierzyć?! Ja to przemyślałem spokojnie i nie wierze w to, że de'bove zdobyła SoF'a.
Takie jest moje zdanie.
@up:
Genialna dedukcja -Per- gratuluje, popieram i zachęcam innych do tej wersji!
To jest Teoria.
@up
Na moje im wcale nie zależy żebyśmy wierzyli ^^. Tylko fakt, nie chcieli pokazać spika na trade, a przyznali się do tego, że mają, też mnie dziwi...
Quezacoatl
26-01-2007, 00:07
A skąd wiesz że to nie jes "specialny" SS ;P?
Ja tam wierze..
Michoss ty we wszystko uwierzysz... kiedyś nawet w UPa w Beasts wierzyłeś :p
Będzie to na YouTube? Rook wprawdzie nie jest moim obszarem zainteresowań, ale chętnie bym coś o tym obejrzał.
@Down
Nie każ mi tego mówić ***Mistic***
BTW. cuś ostatnio się wyczerpały twoje chęci do spamowania... Wiesz może kto sprawia, że jak się zagląda to wciąż widać ludzi online? Jacyś niewyżyci marzyciele... lol
@Up
Ej! Nieprawda! Nie wierzyłem w UPa w beasts! Dupek! Zdrajca!
Postanowiłem
Nie wierzę, i mam szczerą nadzieję że to nieprawda :P
Res Khmer
26-01-2007, 00:10
@4up:
1. Solucja Master Slayera
2. Sama jego nazwa wskazuje, że miecz ten mogą zdobyć tylko najbardziej pokorni. A więc trzeba zrobić coś co wymaga pokory i cierpliwości,
3. Nie tylko ja kręciłem
4. A po co mielibyśmy, sami rozwiążcie.
Rookstayer'ek
26-01-2007, 00:11
Gdziejest solucja master slayera?
Kokolupia
26-01-2007, 00:14
No to sie wam udalo ja tam wierze
__________________________________________________ ________
cytuje"Czy to mozliwe zeby mniec z mino poision dager"
"Chba cie jeblo na mozg jak zobacze ze ktos pisze ze ma spike to go zaj****"
NoobyX(
@up:
1. Solucja Master Slayera
2. Sama jego nazwa wskazuje, że miecz ten mogą zdobyć tylko najbardziej pokorni. A więc trzeba zrobić coś co wymaga pokory i cierpliwości,
3. Nie tylko ja kręciłem
4. A po co mielibyśmy, sami rozwiążcie.
Założyliście ten temat, a teraz nie chcecie nic więcej powiedzieć, żebyśmy wam uwierzyli, czy to nie jest bez sensu? Prawie nikt wam i tak już pewnie nie wierzy.
@edit
Ja zawsze myślałem, że Cipy chcieli pokazać co jest na mainie i tym zachęcić graczy, żeby wyszli na maina i odkrywali tamtejsze tajemnice i stworzyli mino maga, ghoula i spike sworda na rooku, dlatego zainteresowałem się tym tematem.
@up:
Res Khmer moim skromnym zdaniem SoF Quest Nie istnieje chciał bym w to wierzyć ale to nie takie proste bo jak narazie nie ma pożadnego dowodu na to by istniał.
Trzymam sie tego że to wszystko PIC.
Walnijcie jakiś powalający dowód to uwierze.
Proszę o usunięcie posta (double post)
@Rookstayer'ek
W tym temacie.
@Res
Bez obrazy ale twój najnowszy post w tym temacie kojarzy mi się z postem jakiegoś noobka w historii tego forum który opisywał że wykonał bardzo ciężki quest na long sworda (na 11 lvlu).
@Kokupulja
Takie komentarze se wsadź w zwieracza. -.-
Pan Klocek
26-01-2007, 00:22
A teraz się uspokujcie...
Mam kilka wątpliwości :
1. Skąd wiedzieli jak wykonać tego questa?
2. Nie chcą nikomu pokazać SoF'a
3. Jest filmik, ale mało znaczący.
4. Nie dali żadnych mocnych dowodów.
No i dlaczego mamy im wierzyć?! Ja to przemyślałem spokojnie i nie wierze w to, że de'bove zdobyła SoF'a.
Takie jest moje zdanie.
Sluch ty i cala reszta ktora neidowierza. Instynkt, Milan i jeszcze pare sob ktore w tym uczestniczyly sa wiarygodnymi osobami. Spedzilem na tym forum sporo czasu, moze ni widac tego po ilosci postow, ale nie bawie sie w nabijanie. Mysle ze troche juz znam te Osoby i wierze im. Sadzicie ze zaprzepascili by caly swoj dorobek dla jakiejs tam pogloski i slawy? To nei sa jakies tam n00bki! Skoro pierwsi wykonali ten quest to bardzo sie ciesze, widocznei zasluzyli na to i tak mialo byc. Niech nie przemawia przez was zazdrosc.
Ja watpie zebym zdobyl ten miecz. Nie potrzebuje go, chce tylko do kolekcji bo jak niektorzy wiedza cenie tylko i wylacznie Katane. Poza tym na Titani mamy niedobor PRAWDZIWYCH rookstayerow, a watpie czy ten quest da sie zrobic samemu.... Przez ten caly czas widocznie szukalem zbyt daleko skoro go nieodnalazlem.... czuje sie troche zawiedziony, ale skoro Sword of Fury wybral Ich znaczy to ze sa bardziej humble :]
Jeszcze raz wam gratuluje! Ja teraz nie spoczne dopuki tego nie odnajde! Chocbym mial to przyplacic smiercia.
@up
Nóż, toporek, czy kałacha Ci użyczyć?
Jak to mawia mój dobry kumpel:
"Wiarą to se dupe podetrzyj"
(Bez obrazy, to tylko cytat)
Sluch ty i cala reszta ktora neidowierza. Instynkt, Milan i jeszcze pare sob ktore w tym uczestniczyly sa wiarygodnymi osobami. Spedzilem na tym forum sporo czasu, moze ni widac tego po ilosci postow, ale nie bawie sie w nabijanie. Mysle ze troche juz znam te Osoby i wierze im. Sadzicie ze zaprzepascili by caly swoj dorobek dla jakiejs tam pogloski i slawy? To nei sa jakies tam n00bki! Skoro pierwsi wykonali ten quest to bardzo sie ciesze, widocznei zasluzyli na to i tak mialo byc. Niech nie przemawia przez was zazdrosc.
Ja watpie zebym zdobyl ten miecz. Nie potrzebuje go, chce tylko do kolekcji bo jak niektorzy wiedza cenie tylko i wylacznie Katane. Poza tym na Titani mamy niedobor PRAWDZIWYCH rookstayerow, a watpie czy ten quest da sie zrobic samemu.... Przez ten caly czas widocznie szukalem zbyt daleko skoro go nieodnalazlem.... czuje sie troche zawiedziony, ale skoro Sword of Fury wybral Ich znaczy to ze sa bardziej humble :]
Jeszcze raz wam gratuluje! Ja teraz nie spoczne dopuki tego nie odnajde! Chocbym mial to przyplacic smiercia.
Może i masz racje, ale czemu nic nie chcą powiedzieć. Ja im nie uwierze dopuki nie będę miał dowodów, lub nie zobacze tego sworda na trade.
Pan Klocek
26-01-2007, 00:34
@up
Jak to mawia mój dobry kumpel:
"Wiarą to se dupe podetrzyj"
(Bez obrazy, to tylko cytat)
A ja slyszalem ze wiara mozna gory przenosic.....
Dla mnie szklanka zawsze jest do polowy pelna, a nie pusta......
...Sadzicie ze zaprzepascili by caly swoj dorobek dla jakiejs tam pogloski i slawy? To nei sa jakies tam n00bki! ...
Jakby Ci to powiedziec....
Na obecna chwile to nie powinno byc pytanie tylko stwierdzenie.
Uczestnicza w trollowaniu w temacie w ktorym nikt nie podal najmniejszego dowodu. Nikt nie potrafil wlaczyc tibicam, zrobic screena... nic.. Poprostu zniknol miecz z wyspy. I nawet jesli bylo to wywolane celowo to nie musi to miec nic wspolnego z questem.
Pan Klocek
26-01-2007, 00:48
Jakby Ci to powiedziec....
Na obecna chwile to nie powinno byc pytanie tylko stwierdzenie.
Uczestnicza w trollowaniu w temacie w ktorym nikt nie podal najmniejszego dowodu. Nikt nie potrafil wlaczyc tibicam, zrobic screena... nic.. Poprostu zniknol miecz z wyspy. I nawet jesli bylo to wywolane celowo to nie musi to miec nic wspolnego z questem.
Nie wierze ze Instynk i kilku szanowanych forumowiczow zrobilo najzwyklejszy w swiecie TROLLING. A poza tym znam jedna osobe ktora bylo online w trakcie trwania questa, jesli on mnie oklamal to juz chyba nikomu nie mozna zaufac w tych czasach.
Zrobie zaraz sobie wielki plakat z Rookguardian de'Bove i spike swordem a pod spodem napis "I want to believe" taki jak w X-Files mial Molder, bo widze ze tylko ja w to wierze.....
Nom zamieszanie się zrobiło jedni proszą o 'spojler' drudzy się zachowuja jak 'nooby' na rynku <plax itens> :/ :D tak jak już ktoś wyżej napisał u niektórych odzywają się negatywne cechy : zawiść , zazdrość , pycha
Jeżeli został zdobyty to prędzej czy później będą screeny a intuicja mi podpowiada że ktoś(de'Bove) jest/był szczęśliwym posiadaczem legendarnego miecza
tak więc gratuluje
edit
@down
poprawiłem się ;)
ale tak jak napisałeś jak będzie de'Bove dowiemy się czy go ma czy jednak straciła
@up
A czytaj uważniej, de'bovej owca "zjadla" SoFa... jutro pewnie dowiemy sie czegoś więcej^^
kuba1324
26-01-2007, 01:10
widze ze tylko ja w to wierze.....
Nie tylko ty. Również spędziłem na tym forum dość długi czas i nie wierzę, żeby tacy ludzie jak Instynkt, Milan Ognia czy Prodigy odważyliby się na coś takiego(tj. na fake).
Co się tyczy zniknięcia Sof'a po użyciu, to to by pasowało do mojej teorii. Na tym questowym mieczu widnieje napis ~"You see a spikesword. Only the humble may touch the sword of Fury". Dopiska ta oznacza, że SOF nie jest tym samym itemem co Spikesword(na zwykłym SS nie ma takiej wzmianki).
Sof jest więc głównie dla ozdoby, gdyż nikt,kto podnosi ręke na inne istoty nie jest godzien posiadania tego przedmiotu(nie jest pokorny). Dlatego po jednokrotnym użyciu miecz ten znika.
Rookstayer'ek
26-01-2007, 01:26
na 99,99 % wiem jaka dzwignia jest od spikey'a
Jutro klocek wpadnij pogadmay
Rookstayer'ek
26-01-2007, 01:34
ja mam taka informache ze szok.... ale jest problem jeden
ostatnia czesc questa jest mi znana (tak uwazam) pokombinujcie
Jedyna wskazuwka - GO PACC ARENA
Rycerski Cinek
26-01-2007, 02:07
Powiedz mi rookstayer'ek, czy na tej jednej focie gdzie sie "pojawiaja schody", to to jest na pacc arenie, czy facc??
Bo ja tak w ogole to juz mam caly plan jak all zrobic, ale nie mam pacc ^.^.
Ja jakoś nie wierze. Czyżby Rookguardian de'Bove chciała zrobić jakieś zamieszanie wokół swej osoby bo jak wiadomo miała na jakiś czas odejść od tibi. I jakoś dziwnie pisali że od razu jej znikł jak uderzył potworka dziwne.
Powiadasz ,że był był i się zbył? Hmmm to jest jednak możliwe? Cip~ może nietolerują rokstaylerów? Może ten miecz miał ich tylko sprowokować do pujścia na main? A może bug?
Teorii jest wiele ale- nie są wiarygodne.
Pozdrawiam mysql.
Powiadasz ,że był był i się zbył? Hmmm to jest jednak możliwe? Cip~ może nietolerują rokstaylerów? Może ten miecz miał ich tylko sprowokować do pujścia na main? A może bug?
Teorii jest wiele ale- nie są wiarygodne.
Pozdrawiam mysql.
Ja mówie ,że bug a jak naprawią to ciekawe czy oddacą Sofy
Jedyny logiczny wniosek do jakiego doszedłem to taki, że jeżeli to był żart, to będzie ciągnięty jak najdłużej tylko po to, aby nie stracić swojej opinii i statusu na forum [ludzie, którzy pisali posty, że zdobyli SoF'a, longsworda etc. i dawali zdjęcia byli banowani], tak więc jeżeli okaże się, że to głupi żart, to Instynkt powinna stracić moda i dostać bana takiego jak każdy, założyciel tematu powinien dostać bana + jeszcze kilka osób.
A może trzeba było go nie używać tylko byłą jeszcze 2 część questa bo np. jak sie nie zrobi całego to zniknie
moze sie to wyda śmieszne ale nikt jeszcze nie powiedział tego...więc
wg mnie spike znika kiedy ktoś wylootuje go albo zdobędzie z questa... zauważyłem że spike na luminerze znika dosyć często i wiele osób potem go selluje.
CO o tym sądzicie? :confused: <to przypuszczenia>
Jezu kiedy wy zrozumiecie, to jest jak Ice Rapier, nie zaden bug czy cos tam. Przeciesz wyraznie jest napisane ze tylko wybraniec moze go dotknac. A pozatym jak SoF pojawia sie po kazdym restarcie, byc moze tego questa mozna wykonac pare razy ;)
@Up
LOL, sellają spike sworda i nikt go nie kupuje ekhm...
@Rookstayer'ek
Pickowałem tą "rybe", popiół, szukałem na faccu, paccu... Naprowadź mnie na najmniejszy trop...
Kaldelias
26-01-2007, 10:37
Moim skromnym zdaniem, samo zdobycie SoF'a nie jest końcem... Gdzie sens w tym, że najpotężniejszy miecz Rookgaardu znika po jednym ciosie? Ten cios ma swoje przeznaczenie.... Tylko w kogo/co trzeba go wykonać :P.
Moim skromnym zdaniem, samo zdobycie SoF'a nie jest końcem... Gdzie sens w tym, że najpotężniejszy miecz Rookgaardu znika po jednym ciosie? Ten cios ma swoje przeznaczenie.... Tylko w kogo/co trzeba go wykonać :P.
de'Bove powiedziala ze walnela w owce, niewinne zwierzotko.
Vansider
26-01-2007, 10:54
Mam pytanie.Czy De'bove gręciła filmik? ;D
Jezu kiedy wy zrozumiecie, to jest jak Ice Rapier, nie zaden bug czy cos tam. Przeciesz wyraznie jest napisane ze tylko wybraniec moze go dotknac. A pozatym jak SoF pojawia sie po kazdym restarcie, byc moze tego questa mozna wykonac pare razy ;)
-My tylko przypuszczamy, że tak jest.
-A niby skąd Ty to możesz wiedzieć?
-Pojawia się.(nawet czasami znika:mag: )
Nierozumiem skąd Ty możesz być pewny w 100%, że Sof jest jak Ice Rapier?
Skąd wiesz, że to niejest jednak bug?
A co do tego czy oddadzą-Cip~odda? Łudzisz się.
Pozdrawiam mysql.
@3x up
:confused: ty sam jesteś Ice Rapier :confused:
moja teorie mam jak poprzec. rookslayerem stanalem przy SoF a na mainie poszedlem wykonac quest. I co? przy relogu SoF-a na rooku nie bylo. Wiem może to zbieg okoliczności ale wg mnie moja teoria jest słuszna
A ja lubie Instynkt/Rookguardian De'Bove i bym chciał żeby to był bug i żeby CipSoft oddał jej tego SoF'a B)
czy De'bove pokazała komukolwiek że ma ten miecz? ja jej wierze bo w sumie nie ma powodu do kłamstwa ale nikt go chyba u niej nie widział. I łatwo mogła powiedzieć że zniknął i pozbyła sie wszelkich oskarżeń i że nie pokazuje bo nie ma tylko zniknął :p
<oj bezsensu :P>
Jedyny logiczny wniosek do jakiego doszedłem to taki, że jeżeli to był żart, to będzie ciągnięty jak najdłużej tylko po to, aby nie stracić swojej opinii i statusu na forum [ludzie, którzy pisali posty, że zdobyli SoF'a, longsworda etc. i dawali zdjęcia byli banowani], tak więc jeżeli okaże się, że to głupi żart, to Instynkt powinna stracić moda i dostać bana takiego jak każdy, założyciel tematu powinien dostać bana + jeszcze kilka osób.
W 100 % się zgadzam ... Nie wierzę i wierzyć nie będę, bo nie ma żadnych konkretnych dowodów ... A to, że Instynkt mówi, że to nie podrobiony filmik to może se mówić ^^ ja powiem, że mam MPA na rooku na rly. Dziwne, zdobyła spike i na owce poszła tak ? i tak jej znikł ?? czemu go na trade nie pokazała z kumplami, którzy też podobno go mają. Sorry ale w tej sprawie jest dużo nieścisłości i tylko jeden (nie)wiarygodny dowód - filmik, który też pokazuje tylko jak spike znika ... Apropos : Quest był zbugowany tak ? podobno na innych światach nie był ... to jak mógł być na tym świecie (?)
@up
A czy zawsze trzeba mieć powód do kłamstwa ?
@down
No to prawda, chyba każdy to wie ^^ Apropos: we przecinki stawiaj bo ja miałem trudności w przeczytaniu tego.
nie zawsze z tym sie zgodze. Mogła to zrobić dla sławy ale mając już 90 lvl jest wystarczająco znana. Wszystkie teksty w których pisze "wiem jak dojść do Spike Sworda" nie muszą być kłamstwem. Może i wiedzą ale nikt jak dotad tego nie wykonał. Nikt nie pokazywał spike sworda na rooku. To samo mino mag. Sunrise jedynie na OTS mógł tam wejść. Nie ma filmu nie ma screenów oprócz fake'ów
Res Khmer
26-01-2007, 11:42
Zapraszam na Xerene... Com napisał napisałem...
Słowo klucz: Wyspa
http://rapidshare.com/files/13450494/Xerena2.rec
Zapraszam na Xerene...
O co ci z tym chodziło ?:o
Dark Sven
26-01-2007, 12:02
Sluch ty i cala reszta ktora neidowierza. Instynkt, Milan i jeszcze pare sob ktore w tym uczestniczyly sa wiarygodnymi osobami. Spedzilem na tym forum sporo czasu, moze ni widac tego po ilosci postow, ale nie bawie sie w nabijanie. Mysle ze troche juz znam te Osoby i wierze im. Sadzicie ze zaprzepascili by caly swoj dorobek dla jakiejs tam pogloski i slawy?.
A pamiętasz zwolnienie moderatorów? A odejście Hegemmona? Imo Milan, Rook~ i inni leżą pod stołem/biurkiem i tarzają się ze śmiechu.
Odnosze dziwne wrażenie, że to jeden wielki wałek... Byłem przed chwilą na Xerenie i Pell "wykonał SoF'a", lecz tylko powiedziałem trade to on na to odpowiedział: "Poźniej pokaże jak będzie więcej ludu" i dał loga...
@Edit
Film pokazał to samo co z RdB czyli NIC....
A pamiętasz zwolnienie moderatorów? A odejście Hegemmona? Imo Milan, Rook~ i inni leżą pod stołem/biurkiem i tarzają się ze śmiechu.
Chciałem napisać to samo, heh.
Jeżeli to taki idiotyczny żart to powinni ponieść konsekwencje. Look ile zamieszania zrobili. Myślę, że powinien interweniować administrator i poprosić Instynkt i innych o jakieś dowody (konkretne). Jeżeli to nie prawda to zobaczcie jak Polska zostanie poniżona ... Ciekawe co zagraniczni gracze będą myśleć o polakach. "Wielcy odkrywcy, lol2"
Zapraszam na Xerene... Com napisał napisałem...
Słowo klucz: Wyspa
http://rapidshare.com/files/13450494/Xerena2.rec
Nono, ładnie Pell. Wielkie gratki ; ))
@down
tak, słyszeliśmy, ale to pic
AzuranskiRookstayerXL
26-01-2007, 12:55
A nie słyszeliście opowieści o Kyllindrze?
Prodigy a czy ten SoF znikł po hicie ? wogule próbowałeś walić ?
Pan Klocek
26-01-2007, 13:08
Sluchajcie, wy nie chcecie dowodow. Dla was dowod = solucja. To ze spike zniknal to fakt, mozliwe zo to tylko czesc questa. Siedzialem cala noc na rooku, badalem jeszcze raz wszystkie poszlaki i wskazowki Milana, Res Khmer i innych i mowie wam oni maja racje. Nie pokazuja na trade? Ja tez niczego nei pokaze! Nie takim osoba jak Wy! ciagle cos nie tak, ciagle jakies watpliwosci. To ze nie mowie nikomu jakei mam skille swiadczy o tym ze mam slabe badz wogole ich nie mam? Ja rozumiem takich Rookstayerow, Rook wyspa tajemnic - wiec dlaczego sadzicie ze beda pokazywac byle komu na trade.
I smiesza mine takie wypowiedzi:
"No tak ale mi to moga pokazac!! bo ja to nie byle kto. bo ja to JA! i im nie uwierze jak nie pokaza!"
Tyle z mojej strony, jedno jest pewne, jesli chcecie zobaczyc Sword of Fury, bierzcie sie do roboty! Siedzac na forum niczego nie rozwiazecie...
Knightamre Twoja 10 letnia zagadka zostaje powoli rozwiazywana.... SWORD OF FURY HERE I COME!
@UP
Watpie zeby ktos sprobowal pononie nim walczyc po tym co spotkalo Pania Instynkt. Ja na ten przyklad narazie czekam z wykonaniem do konca tego questa. Wole zeby cos sie wyjasnilo wiecej...
Sluchajcie, wy nie chcecie dowodow. Dla was dowod = solucja. To ze spike zniknal to fakt, mozliwe zo to tylko czesc questa. Siedzialem cala noc na rooku, badalem jeszcze raz wszystkie poszlaki i wskazowki Milana, Res Khmer i innych i mowie wam oni maja racje. Nie pokazuja na trade? Ja tez niczego nei pokaze! Nie takim osoba jak Wy! ciagle cos nie tak, ciagle jakies watpliwosci. To ze nie mowie nikomu jakei mam skille swiadczy o tym ze mam slabe badz wogole ich nie mam? Ja rozumiem takich Rookstayerow, Rook wyspa tajemnic - wiec dlaczego sadzicie ze beda pokazywac byle komu na trade.
I smiesza mine takie wypowiedzi:
"No tak ale mi to moga pokazac!! bo ja to nie byle kto. bo ja to JA! i im nie uwierze jak nie pokaza!"
Tyle z mojej strony, jedno jest pewne, jesli chcecie zobaczyc Sword of Fury, bierzcie sie do roboty! Siedzac na forum niczego nie rozwiazecie...
Knightamre Twoja 10 letnia zagadka zostaje powoli rozwiazywana.... SWORD OF FURY HERE I COME!
@UP
Watpie zeby ktos sprobowal pononie nim walczyc po tym co spotkalo Pania Instynkt. Ja na ten przyklad narazie czekam z wykonaniem do konca tego questa. Wole zeby cos sie wyjasnilo wiecej...
Pan wyżej ma racje.A czy wy jak byście zrobili questa na Spike Sworda to byście mówili innym jak ? By potem kazdy +35lvl latał ze SoFem ?
A może SoF'a trzeba komuś dać ? I chyba najprawdopodobniej Seymor'owi.
A co do całego tego zamieszania to 90 % postów w tym temacie to spam bo ludzie albo wierzą/nie wierzą albo chcą solucji. A to co dali (cave-dirt -~...)to i tak za dużo, ale to lepsze niż solucje na org.pl i każdy kto trochę pomyśli to szybko zrozumie co i jak ;)
@Up
Ja na ich miejscu w ogóle bym nikomu o tym nie mówił i pozwolił im żyć w nieświadomości tego co tam się znajduje.
Zakladajac, ze to wszystko prawda co stara sie nam przekazac pare osob w tym
temacie, to SoF jest tylko itemkiem ala "mis" z anni... ('ladny', 'swieci sie', ale do
niczego sie nie przydaje)
Dodatkowo zachowanie ludzi ktorzy podobno posiadaja juz SoF w swietle ich
poprzenich wypowiedzi ("jedyny dowod to pokazanie w grze") jest conajmniej
dziwne.
Nikt rozsadny ich nie prosi o solucje... pewnie za 2 tygodnie bedzie i tak na wiki... ;)
Poprostu dajcie dowod na posiadanie itemka, nie na jego znikniecie z wyspy.
@Uther92
Ta cave-dirt~ to jest bardzo pomocne... w kazdym cave jest dirt wiec nie powiem gdzie se to mogą wsadzić =P
Fpitolony w sprawe
26-01-2007, 13:28
Po pierwsze nie chcemy (przynajmniej ja) zeby ktokolwiek mowil mi droge do questa, tylko zeby pokazal tego Spika co jest chyba znaczaca roznica.
Tak w ogule zauwazyliscie ile razy SoF znikal PRZEDTEM?
oznaczlo by to ze jednak troche ludzi by go wtedy zrobilo, na samej Isarze ile razy Instynkt widzial ze go nie ma, watpie zeby dopiero teraz sie to ujawnilo ale moze... nie jestto jakis zelazny dowod, ale jest .
Czyli muszę zacząć szukać ;) uzbrajam sie w w duze ilosci bp lfów i lece :P. Jeszcze tylko na pacca poczekac
Hmh...Jeśli SoF faktycznie znikał po zdobyciu go, to w zeszłym tygodniu zdobyli go chyba ze 2 alb 3 razy na Honerze...
@upup
Święta racja. Mu nie mówimy: " A jk zrobici Skip Sford qłest?", tylko chcemy go zobaczyć. Sami "wielcy zdobywcy" których wg. wypowiedzi z tematu jest już chyba z pięć, mówili: "Nie uwierzę póki nie zobaczę"
Po przeczytaniu tego tekstu przestałem wierzyc... Nie chce mi sie cos wierzyc ze GM teleportuje facca na pacc area, jeszcze zeby pomogl przy SoF quescie.Gdy wykonywano PoI po raz pierwszy GM też pomógł... ktoś rozmawiał z 2lvlem, który dawał wskazówki. Było to w pomieszczeniu z dwoma skrzyniami skarbów... nie wiedzili w stronę której powinni iść.
Sof jest więc głównie dla ozdoby, gdyż nikt,kto podnosi ręke na inne istoty nie jest godzien posiadania tego przedmiotu(nie jest pokorny). Dlatego po jednokrotnym użyciu miecz ten znika.
Ciekawe, ciekawe.... czemu nie? Sądzę, że tak może być. :Dmoja teorie mam jak poprzec. rookslayerem stanalem przy SoF a na mainie poszedlem wykonac quest. I co? przy relogu SoF-a na rooku nie bylo. Wiem może to zbieg okoliczności ale wg mnie moja teoria jest słusznaKolejna ciekawa teoria, z tym też możnaby się zgodzić. :)
@Uther92
Ta cave-dirt~ to jest bardzo pomocne... w kazdym cave jest dirt wiec nie powiem gdzie se to mogą wsadzić =PCave-dirt-poison. Nie w każdej jaskini znajdziesz chmury trującego dymu.
Pan Klocek
26-01-2007, 14:18
Po pierwsze nie chcemy (przynajmniej ja) zeby ktokolwiek mowil mi droge do questa, tylko zeby pokazal tego Spika co jest chyba znaczaca roznica.
Tak w ogule zauwazyliscie ile razy SoF znikal PRZEDTEM?
oznaczlo by to ze jednak troche ludzi by go wtedy zrobilo, na samej Isarze ile razy Instynkt widzial ze go nie ma, watpie zeby dopiero teraz sie to ujawnilo ale moze... nie jestto jakis zelazny dowod, ale jest .
znikniecie SoF nei oznacza zabranei go na quescie, to oznacza rozpoczecie questa. Zeby wykonac quest musisz najpierw "zniknac" miecz. A ze w przeszlosci znikal to jakby wam to powiedziec, ludzie zaczynali quest ale nie wiedzieli co robic dalej/nie wiedzieli ze zaczeli ^^
Mi tez nie wierzycie?
Jesli jest tak jak mowicie, to to jest poi quest+ banuta quest na rooku....Moze z tym SoF jest jak z itemami z faraonow? ,ze znika po 24h...
Rookstayer'ek
26-01-2007, 14:31
Polazilem po jakichstam zecach i tu doszlem ;)
http://img221.imageshack.us/img221/1733/goblinhalatorqc0.jpg (http://imageshack.us)
I wam powiem nie przysylajcie pw typu "zdradz mi droge"
Niektorzy chca wskazowek to daje bo cos tam "znalazlem" szczerze ;)
Klocek kiedy wpadniesz na Isarke?
Rookstayer'ek
26-01-2007, 14:36
Zakladajac, ze to wszystko prawda co stara sie nam przekazac pare osob w tym
temacie, to SoF jest tylko itemkiem ala "mis" z anni... ('ladny', 'swieci sie', ale do
niczego sie nie przydaje)
Dodatkowo zachowanie ludzi ktorzy podobno posiadaja juz SoF w swietle ich
poprzenich wypowiedzi ("jedyny dowod to pokazanie w grze") jest conajmniej
dziwne.
Nikt rozsadny ich nie prosi o solucje... pewnie za 2 tygodnie bedzie i tak na wiki... ;)
Poprostu dajcie dowod na posiadanie itemka, nie na jego znikniecie z wyspy.
A TU SIE NIE ZGODZE BO SPIKEYEM MOZNA BY BLOKOWAC NP.As'A
Hmm...pare osób, pare dni temu, mówiła, że za 3 dni będzie wielkie zamieszanie...faktycznie :]. A co do tematu...nie mam pojęcia, ale skoro na tylu serwerach, tyle osób go zdobyło, to NIE WIERZE, że nadal tajemnicą jest sposób wykonania questa...Jak wykonać PoI to sie dowiedziano w 1-2h, od razu były filmiki z całym questem, a tu nawet screena, pokazania na trade...ja gdybym go miał, to na pewno był komuś pokazał, chyba że dostałbym taki zakaz od np. GM'a...wszystko tu dla mnie dziwne...zniknięcie SoF'a jako tako bym zrozumiał, gdyby były dowody, że w ogóle był...
A jeśli bedzie można wchodzić do tych roomów nawet po wykonaniu questu to bedzie nowe expowisko dla Rookstayerów B) ale pewno tylko PACC :(
@edit
Pytanie do Instynkt czy do wykonania questu potrzeba 35 lvl ? i czy pacc ?
Luke Firemaster
26-01-2007, 15:03
Na razie nie ma dowodów, są tylko poszlaki. Mimo to ludzie w to wierzą, bo chcą, żeby to była prawda [ludzie wierzą w to, co do czego chcieliby, by było prawdą, lub boją się, że jest prawdą].
A co do tego screena - to jest fragment goblin hell do którego bodajże nie można było się dostać, widać że odświeżyli i wrzucili nowe poupdate`owe drzwiczki.
eeee może spróbuje wam troche podpowiedzieć gadałem z jednym z rookstayerów na askarze zakumplowalismy się bo mu bloczyłem rootworny powiedział mi że quest jest długi, a zdobycia SOF-a tego na skałach jest początkiem potem coś trzeba zrobić w cave gdzie katana i na końcu pogadać z którymś npc wydaje mi się że to ten npc co stoi na mostku pomiedzy city a okolicami(chyba dalheim się nazywał) gdy go zapytałem o to jaką ma broń powiedział że spike sword
Milan ognia
26-01-2007, 15:05
Co do zniknięcia:
Jest 4ta możliwość - de'Bove byłaby tak męczona, że minęła się z prawdą. o0
Może on nie znikł?
Do tego, co niby szybka zmiana decyzji: Nie musi wierzyć, że zdobyła, ale niech wierzy, że nikt się nie wyłamie.
eeee może spróbuje wam troche podpowiedzieć gadałem z jednym z rookstayerów na askarze zakumplowalismy się bo mu bloczyłem rootworny powiedział mi że quest jest długi, a zdobycia SOF-a tego na skałach jest początkiem potem coś trzeba zrobić w cave gdzie katana i na końcu pogadać z którymś npc wydaje mi się że to ten npc co stoi na mostku pomiedzy city a okolicami(chyba dalheim się nazywał) gdy go zapytałem o to jaką ma broń powiedział że spike sword
Ten NPC mówi ,że Siaka Spike Swordem Cyclopy na kawałki
@EDIT
A może Rookguardian De'Bove chciała pokazać że wykonała questa ale bała sie hacka wiec napisała że quest ukończyła ale znikl SoF
Hehe, jeśli Rookguardian boi się hacka, to na pewno nie od momentu zdobycia SoF'a....bo sam 90lvl to już wystarczający pretekst ;)
Myst Rydan
26-01-2007, 15:40
Jak dla mnie to poprostu ludzie ci znalezli jakis sposob na 'usuniecie' spike sworda i ognia, albo tez dzieje sie to od czasu do czasu automatycznie, a oni poprostu dowiedzieli sie kiedy. Jakos nie chce mi sie wierzyc ze to quest ale kto wie...
Jak dla mnie to poprostu ludzie ci znalezli jakis sposob na 'usuniecie' spike sworda i ognia, albo tez dzieje sie to od czasu do czasu automatycznie, a oni poprostu dowiedzieli sie kiedy. Jakos nie chce mi sie wierzyc ze to quest ale kto wie...
Całkiem ci odwaliło...
Tom The Tanner
26-01-2007, 15:46
Do wszystkich tych którzy są z tą sprawą choć odrobinę związani!
Nie podawajcie solucji! Małe wskazówki, owszem ale przynajmniej próbujcie bronić tego sekretu jak długo się da. Jeśli nie wierzą - ich sprawa! Na SS zasługuje tylko ten, który zagadkę rozwiąże, a nie przeczyta opis i będzie się fluidował... Rookstayer, a przynajmniej większość wyróżnia się klimatycznym spojrzeniem. Powinien znać się na Rookgaardzie i nie chodzi mi tu o rzeczy takie jak "Lily sprzedaje Antidote Rune". Coś jeszcze, coś najważniejszego. Prawdziwy Rookstayer powinien być... skromny. Nie według netykiety internetowej, nie według Tibia Rules, nie według statusu albo systemu. Powinien być skromny bo (...)misja(...) tego wymaga.
Jeśli rozwiązanie zagadki z którą męczymy się my, przed nami nasi poprzednicy, a przed nimi jeszcze inni ma się w sekundzie ujawnić to nie chcę mieć Spike. Pomyśl teraz - czujesz się dobrze mając w ręku legendarny miecz tylko, powtarzam TYLKO dlatego że przeczytałeś kilka zdań na jakiejś stronie? Nie chodzi tu tylko o psucie zabawy tym którzy chcą się pobawić z tą zagadką. To ktoś inny rozwiązał zagadkę... ale co ja sobie język strzępie. I tak po tygodniu ktoś ujawni sczegółową solucję, jeśli nie tu to na tibi.org.
Czy tak ma się to wszystko skończyć?
A może... czasami lepiej nie znać prawdy?
Luke Firemaster
26-01-2007, 15:47
Całkiem ci odwaliło...
Nie całkiem. Póki nie ma jednoznacznych dowodów, trwać będą dyskusje pokroju "a morze tszeba się zesr*ć na łuszko Amber i ftedy Dalheim powie ze SS moszesz sobie fsadzic w dópe" i nikt tego nie powstrzyma.
Pozostaje tylko czekać, bo w końcu ktoś napisze artykuł na tibia.erig.net i cały klimat questa diabli wezmą :P
Myst Rydan
26-01-2007, 15:52
Ok, wiec musze was zawiesc... to nie jest quest i zadna z tych osob nie miala tego sworda. Wystarczy wejsc na erigowska tibiawiki:
cytuje:
Sometimes the sword will disappear from the island for one or a few days and the fires on the surrounding rocks will die down. This is triggered through a quest that can be done without noticing it(Which explains why people thought it was random), whether or not this is a part of aquiring the Sword of Fury still remains a mystery.
Eclo on rook, a player from Antica, figured out how to make the sword of fury disappear from its place. He does not have the sword however, and if he did, he would "never stop bragging about it." He proved he knows how to make it disappear doing that on 20th of January in 3 worlds, Harmonia, Luminera and finally Antica.
Czyli poprostu Instynkt znalazla ten sposob i chciala popularnosci. A szkoda, myslalem ze stac ja na wiecej.
pathetic
...Jeśli rozwiązanie zagadki z którą męczymy się my, przed nami nasi poprzednicy, a przed nimi jeszcze inni ma się w sekundzie ujawnić to nie chcę mieć Spike...
Ciekawe...gdyby teraz, Spike leżał na ziemi (na rooku) nie wziąłbyś? Bo sam go nie zdobyłeś, nie rozwikłałeś zagadki? Nie wierzę...Wyniosłe słowa, ale plan raczej niemożliwy, bo jeśli to okaże się prawdą, to myślę, że w końcu ktoś pęknie...ja, jak już mówiłem od razu bym powiedział, udowodnił pokazując na trade...taki mam charakter...I miałbym z tego dużo większą satysfakcję, bo nie gratulowała by mi tego garstka osób, lecz większość Tibijczyków...
Ok, wiec musze was zawiesc... to nie jest quest i zadna z tych osob nie miala tego sworda. Wystarczy wejsc na erigowska tibiawiki:
cytuje:
Sometimes the sword will disappear from the island for one or a few days and the fires on the surrounding rocks will die down. This is triggered through a quest that can be done without noticing it(Which explains why people thought it was random), whether or not this is a part of aquiring the Sword of Fury still remains a mystery.
Eclo on rook, a player from Antica, figured out how to make the sword of fury disappear from its place. He does not have the sword however, and if he did, he would "never stop bragging about it." He proved he knows how to make it disappear doing that on 20th of January in 3 worlds, Harmonia, Luminera and finally Antica.
Czyli poprostu Instynkt znalazla ten sposob i chciala popularnosci. A szkoda, myslalem ze stac ja na wiecej.
pathetic
UWAGA TO PRAWDA !!!
Żadna, powtarzam ŻADNA Z TYCH OSÓB NIE MA SS !!!
Po 1 - brak dowodów !
Po 2 - To co napisał Myst to prawda
Po 3 - Wszyscy zostali nabrani na tą "zagadkę"
Po 4 - To było żałosne
Apropos : Tom bardziej zbłaźnić się nie mogłeś ... Chyba za dużo grasz w Tibię.
SS ZNIKA PRZEZ ZROBIENIE PEWNEJ CZYNNOŚCI A ONI TĘ CZYNNOŚĆ ZNALEŹLI I TERAZ PRÓBUJĄ WAM WKRĘCIĆ WAŁKA !!!!
Jestem dobry z anglika, ale nie umiem tego przetłumaczyć, powiesz jaka o czynność ;P?
UWAGA TO PRAWDA !!!
Żadna, powtarzam ŻADNA Z TYCH OSÓB NIE MA SS !!!
Po 1 - brak dowodów !
Po 2 - To co napisał Myst to prawda
Po 3 - Wszyscy zostali nabrani na tą "zagadkę"
Po 4 - To było żałosne
SS ZNIKA PRZEZ ZROBIENIE PEWNEJ CZYNNOŚCI A ONI TĘ CZYNNOŚĆ ZNALEŹLI I TERAZ PRÓBUJĄ WAM WKRĘCIĆ WAŁKA !!!!
Co to za zagadka? może to tak jak z tym co przechodzą przez most od 2 lvl i sie zuci pod nich item to ich teleportuje ?
Milan ognia
26-01-2007, 16:12
Spoko. Najlepiej dostać solucję i grać jak roślinka. Klik tu, klik tam. Tadam! Jeżeli chcesz coś takiego - stwórz swoją właśną grę dla bezmózgich zombie. Zbije furorę! A z Tibii odejdą tacy ludzie, bo będzie na zbyt wysokim poziomie.
Hitchock
26-01-2007, 16:14
@up
Jeśli to prawda... To chyba się załamie! Moja Idolka kłamcą?!
Co to za zagadka? może to tak jak z tym co przechodzą przez most od 2 lvl i sie zuci pod nich item to ich teleportuje ?
CHODZI O TO, ŻE ONI ZNALEŹLI CZYNNOŚĆ(np. rzut gdzieś monetą), DZIĘKI KTÓREJ ZNIKA SS.
Pan Klocek
26-01-2007, 16:15
Ok, wiec musze was zawiesc... to nie jest quest i zadna z tych osob nie miala tego sworda.
pathetic
Moze zanim zaczniesz ja oskarzac, zastanowisz sie? Czy na tibiawiki jest napisane "Rookguardian de'bove dont have SoF"? Ja nie wiem jak na podstawie tekstu a szanownym panie Eclo wnioskujesz ze Rookguardian nie ma sworda, ta nei sa nawet te same swiaty!
LUDZIE zachowujecie sie jak nasi politycy.....
2x@UP
No ale powiedz jaka to czynność.
Szczerze mnie dziwi, że temat ma już 20 stron, a żadna z osob "posiadających SoF'a" nie nagrała osobiście filmu, ani nie zaprosiła na 10 minut kilku wybranych osob z forum, które także mogłyby nagrać film z pokazanym trad'em, co by całą historię uwiarygodniło. A i swoją drogą, Ci ktorzy piszą, że "kto nie chce, niech nie wierzy", zapewne sami pisaliście o dowodu, kiedy ktoś tworzyl temat, że zdobyl coś na rooku [longsworda, brass armora]. Co do wypowiedzi Tom the Tanner, jestem ciekaw [jeżeli wogóle kiedykolwiek byłeś na mainie], czy i ile by Ci zajęło zrobienie bez solucji deserta, paradoxa lub innych złożonych questów. Btw. jeżeli quest naprawdę istnieje, to spoiler pojawi się na tibiawiki, także każdy będzie go mógł zrobić.
Ja wiedziałem, że tak będzie - Klocek spójrz prawdzie w oczy, twoja idolka kłamała ... nie dociera to do Ciebie ??? Teraz próbujesz jej bronić.
Milan - ty nawet nie wiesz o co mi chodziło ...
PS. Była przed chwilą w temacie, widziałem na dole i się w ogóle nie broniła (!) Nie dociera do was, że wszystkich nas wrobiła ???
@up
Znów masz rację :)
@down
Ja widziałem gwiazdę na niebie, rozumiesz ? dowód proszę, ja mam :) look nocą na niebo :) teraz ty :)
@2xdown
Zobacz jak on to opisuje ...
Pan Klocek
26-01-2007, 16:18
Ja wiedziałem, że tak będzie - Klocek spójrz prawdzie w oczy, twoja idolka kłamała ... nie dociera to do Ciebie ??? Teraz próbujesz jej bronić.
Milan - ty nawet nie wiesz o co i chodziło ...
W takim razie ja tez klamie! Bo ja widzialem i wiem rozumiesz?
Milan ognia
26-01-2007, 16:20
@up:
Więc osochozi?
Mlodziutki
26-01-2007, 16:22
Ludzie po co co chwile mowicie ze pewnie oni nie maja albo klamia itp.
Co was to obchodzi moze maja..
Wy jak tez chcecie to SZUKAJCIE!!
Ja tez nie mam zamiaru pytac sie kogos zeby mi powiedzial jak tam dojsc tylko po obejrzeniu filmu i fotki, myslalem jak tam dojsc i probóje wszystkich mozliwosci!!!!!
Coray ma rację. Zagadka Spike Sworda nadal jest nierozwiązana, a Insynkt kłamie. Ten filmik z Luminery to trick.Tak jak Coray napisał istnieje pewien trick, po którym Spike Sword znika z wyspy. Sly Rookslayer z Antici zna ten sposób i kilku rookstayerów, np. Jhony Rookstayer też mówią, że filmik z Luminery to owy trick. Milan ognia, a raczej Soru Halton może pogadać ze Sly i może mu powie o tym tricku, aczkolwiek wątpię w to:)
Coray ma rację. Zagadka Spike Sworda nadal jest nierozwiązana, a Insynkt kłamie. Ten filmik z Luminery to trick.Tak jak Coray napisał istnieje pewien trick, po którym Spike Sword znika z wyspy. Sly Rookslayer z Antici zna ten sposób i kilku rookstayerów, np. Jhony Rookstayer też mówią, że filmik z Luminery to owy trick. Milan ognia, a raczej Soru Halton może pogadać ze Sly i może mu powie o tym tricku, aczkolwiek wątpię w to:)
Nareszcie ktoś zrozumiał o co chodzi i sam wie ...
@2xup
Spadłem z krzesła
Czy zamiast pokrętnych wytłumaczen nie prosciej było by zamiescic ssa z SoFem w łapce + opis You see... i zebrac cale tony zasłużonych gratulacji? Takie akcje daja popularnosc na piec minut i zostawiaja po sobie duzy niesmak. Nie lepiej było zapuścic temat na tibia.com na swiatowym forum i pozwolic rozprzestrzeniac sie "super osiągnieciu" w naturalny sposób? Jezeli naprawde zdobyliscie tego Sofka to gratulacje za najbardziej nieudolne poinformowanie o tego typu osiagnieciu...
Milan ognia
26-01-2007, 16:27
@2up:
A to ciekawe... o0
Czyli jak ktos napisal pare stron temu..Instynkt straci moda i dostanie bana :P
IRENOX wszystko ładnie wytłumaczył, teraz tylko czekam na interwencję administratora. Jeszcze coś ?
@DOWN
NIE DAWAŁA ?! przeczytaj wszystkie posty w tym temacie. Jest parę postów napisanych przez nią.
Czyli jak ktos napisal pare stron temu..Instynkt straci moda i dostanie bana :P
LOOOOOL
A niby za co??
Ona tego tematu nie założyła i nie dawała nic na forum.tibia.pl -.-
Bez obrazy, ale nie lubię high lvli, a więc tym bardziej nie wierzę de'Bove, chociaż przeczytałem o tym, że nie zdobyto miecza.
Michael91
26-01-2007, 16:33
Czyli zwała ;] szkoda bo mogło być ciekawie... coś mi od początku ten "znikający spike sword" nie pasował ;]
a ja wole być pokornym i nic nie pisać w tym temacie, tylko obserwować to całe zamieszanie.
Maciek11
26-01-2007, 16:35
Takie BBBBBBBOOOOOOOOOMMMMMMM z powodu byle tricku? A ja już wierzyłem, że się udało... No cóż, szkoda takiego obrotu sprawy...
by Ir~
A więc drodzy państwo, zamykam posiedzenie sejmu :) <joke>
Wszystko wyjaśnione, ładnie ci to wyszło Instynkt i twoim współwinowajcom. "To było zbyt piękne by mogło być prawdziwe."
Milan ognia
26-01-2007, 16:40
@up:
Ty masz tu najmniej do powiedzenia. Zaczekajcie chwilę, bo warto. Pracujemy nad czymś zanim od samego początku. Efekty mogą być zaskakujące.
Ja od poczatku niewiezylem... kazdy by pokazal chociaz ssa ze spikiem a ona nic... Ale żeby calkowicie udowodnic jej wine niech ktos opisze na czym ten trick polega, i jak go mozna zrobic.
@Coray
SKONCZ KU*** PISAĆ DUŻYMI LITERAMI!
@up:
Ty masz tu najmniej do powiedzenia. Zaczekajcie chwilę, bo warto. Pracujemy nad czymś zanim od samego początku. Efekty mogą być zaskakujące.
A ty kim tu jesteś ? żeby tak oceniać ? N/C okey ?
@up
okey okey :P
ktos_tam
26-01-2007, 16:42
Z trudem przeczytałem te wszystkie posty (masa spamu) i niestety to nie prawda. Jestem tego niemalże pewien.
Jedna, główna przyczyna. Nikt nic nie chce pokazać. Każdy broni się, że trzeba samemu rozwiązać zagadkę i trzeba być "pokornym" (żałosne). Jeden ss, pokazanie na trade rozwiązało by sprawę. Jednak nikt nie chce go pokazać. Czemu? Bo pisza, że trzeba samemu poszukać. No dobra, ja samemu poszukam, ale przecież piszecie na forum śmiało, że go macie no to w czym problem. Przecież nie proszę o rozwiązanie. Chcę go tylko ujrzeć.
Najbardziej żałosne jest to, że jak ktokolwiek z forum założyłby podobny temat z podobnymi informacjami to jego temat został by usunięty, a on być moze zbanowany -.-
- Prodigy -
26-01-2007, 16:43
by Ir~
A więc drodzy państwo, zamykam posiedzenie sejmu :) <joke>
Wszystko wyjaśnione, ładnie ci to wyszło Instynkt i twoim współwinowajcom. "To było zbyt piękne by mogło być prawdziwe."
Zamykać sobie możesz drzwi za sobą, przy wychodzeniu. Wszystko wyjaśnione? Daj mi link do postu, w którym wszystko zostało wyjaśnione, bo chyba go przegapiłem =/ A za tą czcionke, spokojnie można reporta walić, bo zamiast zwracać nią uwage, robisz z siebie idiote =]
Nie obraź się Milan ale ja jak czegoś nie zobaczę to nie uwierzę.
Nie wiem czy to cie interesuję czy nie ale jak chcesz żeby użytkownicy nie uważali cie za kłamcę to pokaż fote z ss albo przyznaj się do kłamstwa (jeśli to rzeczywiście kłamstwo)
Prawda czy nie prawda, temat popularny jest ;)
Użytkowników czytających ten temat: 88 (zarejestrowanych: 51, gości: 37)
;o
Milan ognia
26-01-2007, 16:45
A ty kim tu jesteś ? żeby tak oceniać ? N/C okey ?
@up
okey okey :P
Huh... A ja powiedziałem, że stoję ponad Tobą?
@Gobi:
No mówię, żebyście poczekali... -.-"
15:37 Jhony rookslayer [42]: 11:36 You see a spike sword(Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz.
15:39 Jhony rookslayer [42]: is a trick
Jemu chodzilo o takiego walka malego. A nie o znikniecie Sofa.
Zamykać sobie możesz drzwi za sobą, przy wychodzeniu. Wszystko wyjaśnione? Daj mi link do postu, w którym wszystko zostało wyjaśnione, bo chyba go przegapiłem =/ A za tą czcionke, spokojnie można reporta walić, bo zamiast zwracać nią uwage, robisz z siebie idiote =]
Uuuuu drzwiami raczej trzaskam ... A to, że raczej "przegapiałeś" ten post w którym prawda wychodzi na jaw to już nie moja wina, a był napisany i jest (zależy który) wieeelką czcionką. Apropos: hmmmm ty podobno też masz spike tak ?? :> pokażesz ? :) nie ? a może go nie masz ? :)
@Milan
A nie ?
@up
Chodziło o trick, związany ze zrobieniem czynności, dzięki której ss znika ....
Mam dziwne wrażenie że w najbliższym czasie "zgubimy" paru modów...
Spam, że mucha nie siada ^^
Hitchock
26-01-2007, 16:56
@All niedowiarki
JA jestem z NIMI! Wątpie że Milan i De'Bove poświęcili by dobrą opinie dla 5 minut sławy. Milan Ognia jestem z tobą!
Uuuuu drzwiami raczej trzaskam ... A to, że raczej "przegapiałeś" ten post w którym prawda wychodzi na jaw to już nie moja wina, a był napisany i jest (zależy który) wieeelką czcionką. Apropos: hmmmm ty podobno też masz spike tak ?? :> pokażesz ? :) nie ? a może go nie masz ? :)
@Milan
A nie ?
@up
Takiś mądry? Skąd wiesz ze chodzi o ten trick jak nie wiesz czy on wogole istenieje. Tak jak mowill Pell, Tibia wiki to "bardzo wiarygodne źródło" .
Jak takiś wierny temu trickowi - pokaż go. I po sprawie.
@Michoss
to niestety masz złe przeczucie
@Cormaya czy jak ty sie tam wabisz
Koleś wkurzasz mnie. Cwaniakujesz, myslisz zejestes na topie i mozesz wszystko. Mówisz o tym sposobie ta? To znajdz go -.^ Poza tym chyba ci sie cos nieudało z Twoim Rookstayerkiem "Coray Rookstayer, 10lvl Pall".
I szczeniaq lepiej nie zadzieraj z ludźmi, którzy są od Ciebie wyżsi rangą.
Dziekuje za uwage
Pan Klocek
26-01-2007, 17:00
@Milan
A nie ?
@up
Sluchaj rozwydrzony dzieciaku. Niby czemu twierdzisz ze sprawa jest zamknieta a Instynkt Pell i reszta nas klamie? Moze zamiast prosic nas o dowody SAM POKAZESZ DOWOD na to ze KLAMIEMY?! Co ty na to? I skoncz lepiej gosciu bo tylko sie blaznisz.
A co do owego triku, to nei trik tylko poczatek, ale wy nawet tego nei potraficie. Zzera was zazdrosc, nie mozecie przezyc ze ktos to rozwiazal a co najgorsze nei chce sie z wami tym podzielic. Trudno, ja nie bede juz wiecej nic tu pisal. Mam dosc PW i wiadomosci na gg. Nie wchodze do tematu o SoF..... Nei chce mi sie sluchac przepychanek na miare naszych poslow, rzucanie oskarzen bezpodstawy. Tez tak umiem: Coray jest pedofilem, molestuje 10 letnie dziewczynki i podgladuje kopulujace psy, ze nie mam dowodu? Po co niech on sie broni ze tego nie robi!!!
Nice spam, wszystkie posty mówią o tym samym.
@Michoss
Koleś wkurzasz mnie. Cwaniakujesz, myslisz zejestes na topie i mozesz wszystko. Mówisz o tym sposobie ta? To znajdz go -.^ Poza tym chyba ci sie cos nieudało z Twoim Rookstayerkiem "Coray Rookstayer, 10lvl Pall".
Dziekuje, dobranoc (Bo chyba pora spać smarkaczu)
Haha, teraz ty pokazałeś jaki jesteś dojrzały szczeniaqu.
Sluchaj rozwydrzony dzieciaku. Niby czemu twierdzisz ze sprawa jestzamknieta a Instynkt Pell i reszta nas klamie? Moze zamiast prosic naso dowody SAM POKAZESZ DOWOD na to ze KLAMIEMY?! Co ty na to? I skonczlepiej gosciu bo tylko sie blaznisz.
Może zamiast zakładać temat, bez PEWNYCH dowodów, założycie temat, kiedy coś będziecie w stanie udowodnić [przyjmuje tu formę Wy, której sam zacząłeś używać] i przestaniecie się do*******ać do ludzi, których nieprzekonuje twoje słowo honoru i marny filmik.
Mlodziutki
26-01-2007, 17:03
Proponuje by juz kazdy zamilkl w tym temacie;/ odsiewylem 10 minut bez odswiezania i 2 strony+:/ Dajcie spokoj jak ktos chce powiedziec jak rozwiazac to pisac;/ a nie BZDURY
ktos_tam
26-01-2007, 17:05
Niezła kłótnia. Nie chcę i nie zamierzam się w to mieszać, ale jedno zdanie mi się nie podobało.
...Moze zamiast prosic nas o dowody SAM POKAZESZ DOWOD na to ze KLAMIEMY?! Co ty na to? I skoncz lepiej gosciu bo tylko sie blaznisz.
Dowody powinien mieć ten kto wyskakuje z takimi informacjami. Normalnie jak ktoś dla żartu zrobił temat o ss czy czymkolwiek innymi to temat był odrazu zamykany, bo był bez dowodów!
@Michoss
Dziekuje, dobranoc (Bo chyba pora spać smarkaczu)
Jejku czy ja cwaniakuję, wywyższam się ??? Nie cfaniakuję, nie myślę tak i nie jestem dla ciebie szczeniakiem ... tak to do ojca możesz mówić. Ta moja postac; oddałem ją dla kumpla a info na tibia.pl nie zaktualizowałem. Tak jak już Ir~ wspomniał niektórzy sposób znają, ja również ale teraz nie liczcie, że go podam bo ssa na wyspie nie byłoby już ciągle ... Stwierdziłem prawdę. Okej ja się już nie będę odzywać tylko obserwować. Sam Milan stwierdził, że są "blisko" czyli go jeszcze nie mają, a jak dobrze widzę to pisali, że mają ... Ok ja siedzę cicho i będę obserwować a wy róbcie co chcecie. Apropo : Wyobrażam już se Instynkt jak leży na ziemi ze śmiechu.
@Midarth
Brawa dla ciebie :) Chociaż ty to pojmujesz.
@down
Jak wykonasz tą sztuczkę i ktoś akurat będzie stać przy spike to jasne, że zniknie przynim yep ?
@up
racja ...
@mlodziutki
NIE NAPISAŁA ?! człowieku idź i od początku temat i wszystkie posty przeczytaj a znajdziesz parę napisanych przez nią samą ! Niedawno nawet była w temacie i się nie broniła ? nie zaprzeczała ??
Milan ognia
26-01-2007, 17:09
Niezła kłótnia. Nie chcę i nie zamierzam się w to mieszać, ale jedno zdanie mi się nie podobało.
Dowody powinien mieć ten kto wyskakuje z takimi informacjami. Normalnie jak ktoś dla żartu zrobił temat o ss czy czymkolwiek innymi to temat był odrazu zamykany, bo był bez dowodów!
Spoko. Przecież zawsze tak jest, że stojąc przy 'spajku' on znika. ;)
@Down:
Napisała coś. ;)
Mlodziutki
26-01-2007, 17:10
Apropo : Wyobrażam już se Instynkt jak leży na ziemi ze śmiechu.
A co ty masz do Instynkt przeciez ona nawet w tym temacie nic nie napisala
ktos_tam
26-01-2007, 17:15
@up
Mylisz się. Czytanie nie boli.
Co do całej sprawy to sam dokońca nie wiem, ale jakoś nie potrafię w to uwierzyć :P Chciałbym aby to była prawda, a jednak wydaje mi się, że to pic.
A tak pozatym moim zdaniem temat powinien być zamknięty. Bo po on dłużej, skoro nikt już nic nie wnosi nowego. Przekazaliście swoje spostrzeżenie. Dobra, ale po co dłużej ciągnąć ten temat, skoro nikt nic nowego chyba nie zamierza mówić.
Yokomashaki
26-01-2007, 17:16
Moze czeba dac jakiemus NPC i zato ci da prawdziwego Spike Sworda
(Sword of Fury)X( X( X(
Milan ognia
26-01-2007, 17:24
@Ktos_tam:
Czytanie nie boli. Mówię przecież, że od samego początku pracujemy nad czymś ważnym... -.- Zaczekajcie.
@Down:
Nie mów do mnie mój drogi. Nie jestem na sprzedaż.
@Ktos_tam:
Czytanie nie boli. Mówię przecież, że od samego początku pracujemy nad czymś ważnym... -.- Zaczekajcie.
O nie mój drogi (muszę się odezwać) od samego początku to była mowa, że go już macie. Ok już na serio milczę.
Rookstayer'ek
26-01-2007, 17:29
WIEMY =d
Ale linka nie podamy =d
Ehh
Plujecie sie ze to jest trick.
Wiec ja sądze tak:
Od dawna to może być trick ale nie związany z dzwigniami, dlaczego?
Dzwignie weszly po tym update. A SoF znika juz od dawna. Wiec trick trickiem, a moze od teraz Sofa da się zdobyc?
I jesli potrzeba 2 osob to jak de"bove zrobila to sama? Rozdwoila sie?
@Coray
On niekonieczne mówi o SS :P. 'Coś ważnego' poczekamy, zobaczymy (tylko fast :P).
@down
Weź się uspokój, my tu chcemy argumentów potwierdzających to odkrycie. Myślisz, że ktoś z czytających ci wierzy? Tiaaa...
'JA MAM SOF I JESTEM TERAZ SILNY!!!!!111 bo mOJ KUMPEL WIEEE!1 a WY NIE!'
Quest jest łatwy tylko trza poszukać dobrze na całym rooku
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.