Pokaż pełną wersje : Dworce...
Wiceps_Jamery
29-01-2007, 11:39
1.Czy moge isc na dworce przy skillach 60/61 i 21 lvl
2.Czy duzo jest tam tarantul
3.Czy bede potrzebowal ih/uh
4.Ile bede zdobywal expa na godzine
5.Ile kasy na godzine
6.Ile bym musial expic zeby lootnac 3 bast skirty
Knight Simon Dark lord
29-01-2007, 11:49
1.możesz one nie są jakieś super hiper mocne
2.na powirzchni jest ich kilka ale w jaskiniach chyba najwyżej 2
3.weź bo na wejściu można czasami dostać niezłe kombo na full respie ale myśle że 1-2 bp ci starczą
4.nie wiem nie expiłem tam
5.j/w
6.dłuuugo mój kuzyn który tam poszedł 40 lvlem dla skirtów siedział tam 3 godziny i nawet jednego nie lootnoł
Możesz, całkiem niezły exp i kasa, ale weź dwarven ringa. Myślę że na 5 h expienia beda te 3 basty ;]
LOL? Czy ty byłeś kiedyś na dworcach? Chyba nie... Posiedzi parę dni to może lootnie przy dużym szczęściu.
kkrzysiek
29-01-2007, 16:07
Tutaj bym polecałł troche wyższy lvl bo one szybko biegają i ty sie też nabiegasz za nimi, ale silne to one nie są. Weź pare Dwarven Ringów żeby Cie nie upiły. A co do bast skirtów nie mówcie że trzeba siedziec 2 miesiące ciągle żeby wylootować 3 bo na to naprawde nie ma reguły. Zależy tylko od szczęśćia. Może Ci sie uda w godzine wyllootować 3 a może przez tydzien ani jednego;)
3.weź bo na wejściu można czasami dostać niezłe kombo na full respie ale myśle że 1-2 bp ci starczą
LOL.
Od czego ma dostać combo?
Od max. 2 vodoomasterów za (2*15=30hp) i od fleshunterów (newet jeśli by było ich 8 co jest praktycznie niemożliwe)(8*7hp=56)? Daje nam to 86hp a prawdopodobieństwo wystąpienia comba od dworców powyżej 30-50hp jest wręcz zerowe.
Dworci są słabe jak fiut nietoperza. Możesz spokojnie iść i najlepiej expić na -1 tylko. Na -1 taratula nie ma spwanu, aczkolwiek, respi sie niedaleko wejść do dworców i zdarza jej sie wpaść w dziure z dworcami. Jest tu gdzieś poradnik który opowie Ci o poziomie -2.
Powodzenia ;)
@edit
Co do bast skirtów, to siedziałem 5 dni i wylootowałem 4. Ale to zalerzy od szczęścia.
chodziłem 32 levelem skile 55/55(5)
1. możesz
2.na tarantule nie będziesz chodził bo tam same voodoomastery a na -1 nie ma żadnej
3. nie chodziłem na voodoomastery więc nie traciłem ani jednego
4.wynosiłem średnio 20k/h (BIG RESP)
5. na 2/h wynosiłem 3k/5k~ zależy od loota
6. o chłopie no to jeśli 3 to hmmm ja lotnołem 1 po 4 godzinach X( X( ;( ;( :o
leo graj se w unreala a nie zajmuj się tibią nie byłeś nigdy na dworcach to nie gadaj, chwal się swoimi skillami (OMG LOL)
c
6. o chłopie no to jeśli 3 to hmmm ja lotnołem 1 po 4 godzinach X( X( ;( ;( :o
leo graj se w unreala a nie zajmuj się tibią nie byłeś nigdy na dworcach to nie gadaj, chwal się swoimi skillami (OMG LOL)
Sranie w banie, byłem ED na 38 lvlu, dworc padał na visa, po 5 godzinach expienia miałem 3 basty :S
Z tego co wiem to zaden dworc nic zlego nie zrobi,ale ten ostatni wkurza(paralizem i upiciem)
Moglby mi ktos podac mapke jak dokladnie tam dojsc,bo patrzalem na mape respawnu i juz nie pisze,ze dworci sie gdzies respia.
Mam wrazenie, ze nigdy nie byliscie na dworcach.
Pierwsze - nie daja jedzenia, wiec trzeba plecak napchac zarciem na maxa, aby bylo taniej.
Drugie - chyba UH nie sa potrzebne, wystarcza manasy, bo od razu sie magie trenuje. Kilka UH mozna miec, ale do uzywania - tylko manasy.
Trzecie - tarantule wpadaja, ale zostają w "zagrodzie", z ktorej same nie wyjda.
Czwarte - voodoo~ chodza na -1, wiec sie je spotka na pewno.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.