PDA

Pokaż pełną wersje : Może jakiś updejt strony??

myst
22-10-2003, 17:55
Muszę przyznać, że jestem już trochę sfrustrowany. Przeglądam stronę Tibia.pl od prawie jej początków, a update jak nie było, tak NIE MA! Odwiedzający tibia.pl widziałem, że temat o błędach istniał gdzieś i o niedociągnięciach, a co najważniejsze założony był bodajże przez Bosala, który prosił o zgłaszanie bugów na stronce i szybkie sfixowanie ich i skoordynowanie...(było to gdzieś na wakacjach). Teraz po tym hakingu na serwy tibii wyszedł update, że za potwory "matki" dostaje się więcej expa, ale za "dzieci" nic, a z kolei na stronce guzik! Nie ma tego! Czy mogę się dowiedzieć kiedy błędy na stronce zostaną usunięte? Chyba tibia z domeną pl jest najbardziej odwiedzanym serwisem, promującym Tibię z taką domeną, ale bugi na niej są ogromne (np. Summon Monka, niemożliwe?? dziwne... (tak pisze na stronie) a ja mogę jakoś zsumonować przy koszcie 600... I nie słyszałem aby na premii albo na secura nie można było go przywać).

Tibianczycy! Udzielajcie swoich wypowiedzi na temat upgardu! Może to da jakieś effecty i sfixują bugi na premiującą oficjalną, główną, polską stronę Tibii ...

Btw, zrobię pewną promocję:
www.tibia.de lub <klik tutaj> (http://www.tibia.de) . Ta strona moim zdaniem jest prawie perfect wykonana, opisy potworów, przedmiotów etc. są świetne. Zachęcam do obejrzenia i ściągnięcia nowej grafy (ver. 1.11), bo nowa po nowej doszła =-)

bosal
24-10-2003, 15:33
robimy nową grafę ale nam trochę schodzi, drobne bugfizy są nadal robie, przygotowywujemy też Polski Serv :)

Klecha
29-10-2003, 21:50
Grafa według mnie nie jest najważniejsza. Ważne aby nie było za wiele bugów i aby była masa ciekawych informacji o Tibii.

Bobercjusz
29-10-2003, 22:03
jedyna co to bym dorobil dzial z questami tzn ze kazdy bylby szczegolowo wyjasniony co i jak :P
a tak na serio to grafa jest ok tlko jeszcze za malo wskazowek jest

pozdrawiam

bosal
31-10-2003, 09:13
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
jedyna co to bym dorobil dzial z questami tzn ze kazdy bylby szczegolowo wyjasniony co i jak :P
a tak na serio to grafa jest ok tlko jeszcze za malo wskazowek jest

pozdrawiam

już o tym była dyskusja i doszliśmy do wniosku, że nie można w tym pomagać :) sam musisz odkryć sedno questu :czar: