PDA

Pokaż pełną wersje : Pomóżcie

rafalk-92
02-02-2007, 17:18
Witam,
mam 52 Elder Druida i nie wiem za bardzo na czym expić. Jak dotąd expie na Tar Tomb -3, a gdy nie było P.A. to chodziłem na Dwarf Guardy. Teraz ten Tomb odpada, bo kasa na manasy się skończyła ;) (zwracało mi sie jakieś 40% :( ). Myślałem o Dragach z DS'em. Może doradzicie mi jakiś fajny spawn, albo macie jakieś inne propozycje?

Z góry dziękuje

Fred Druid of Pacera
02-02-2007, 17:31
Mi się na Tar Tomb zwracał zawsze. Jak na -3 poziom nie masz kasy to chociaż na -2 chodź albo na -3 z 2 DSami do blokowania i wtedy mniej manasów idzie. A co do dragów z Dsem to najlepsze będzie Dragon Lair koło Venore. No chyba że pójdziesz na scaraby tam zawsze dużo kasy zarobisz i wtedy za to co wypadnie ze scarabów kupujesz mana fluidy i na tar tomb -3 idziesz i tak w kółko.

P.S. powinieneś to zamieścić w temacie: Gdzie expić?

Devis
02-02-2007, 17:32
Farny spawn dragon kolo ank :), 2 summony lepiej przywolaj :P albo bez summonow idz an dc kasa sie zwroci na bank =]

bemo
02-02-2007, 17:37
@2up
tak jak kolega wyzej :))
dragon lair kolo venore
zarabiste miejsce
radzilbym (jesli idziesz tam 1 raZ) wybrac sie z jakims kolega co zna te tereny i oprowadzil cie, bo w niektorych miejscach sa dragon lordy :))
lecz jesli wszystko bedziesz wiedzial, summonujesz dski i exp zarabisty :>> i moze sie zwrocic co najwazniejsze :P

pozdro