Pokaż pełną wersje : Pacc Pytanie
Zadaje te pytanie tu bo tam gdize psize kupno paccu nie mogę napisać tematu a mam pytanie.
Mianowicie:
1.Czy jest możliwość kupienia pacca na mniej niz 3 miesiące powiedzmy??
2.Czy jak kupie pacca następnie kupie powiedzmy czar dzięki ktoremu robi sie bolty (potrzebuje ten czar pacca aby kupic) to gdy strace pacca bede mogl uzywac ten czar po stracie pacca??!!
3.Czy jak kupie pacca następnie wezmę rozszerzenie postaci do np. royal palladyn i strace pacca to dalej bedę miał ten tytuł po stracie pacca??!!
~>Salmon<~
07-02-2007, 22:03
1. Nie.
2. Nie.
3. Nie.
Musisz jednak pamiętać, że ani czary, ani tytuł jaki dostajesz po wykupieniu promocji nie znikają wraz z końcem PACCa. Wszystkie przywileje zostają jedynie zawieszone od czasu ponownego kupna konta premium.
Co do opcji kont premium. Jak można przeczytać w newsie na www.tibia.com:
"Jest bardzo prawdopodobne, że nastąpi zmiana naszego pośrednika płatności. Ma to na celu nie tylko zwiększenie opcji kont Premium, ale również uproszczenie procesu płatniczego."
Całkiem możliwe, że niedługo będzie opcja pacca na okres powiedzmy 1 miesiąca, kto wie :)
Siemka wszystkim:)chcial bym nazbierac na pacc za gp!!i mam kila pytan co to tego czy to sie oplaca a przedewszystim gdzie idzie nazbierac tyle kasy(gp)na pacc??prosze o odp!!chcialbym sie dowiedziec na czym mam zbierac kase,gdzie oplaca sie chodzic i zbierac smieci i takie tam!!prosze o szybka odpowiedz bo zalezalo by mi na czasie i jezeli bedzie jakis fajny sposob to zaczne juz zbierac!!aha i ile to by mniej wiecej zajeło
@Up
ja bym ci polecał w kopalni dwarfów zbierać hatchety a jeśli masz ten level co w profilu to exp na soldach i rób lootbagi...
choć uzbieranie 200k(?) trochę ci zajmie
@topic
1.Nie
2.nIe
3.niE
Thx chyba troche pozbieram tego:)ale teraz akurat mam 30k w dp niepotrzebnych to zostao 170:p i tak bardzo duzo:(ale thx
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.