Pokaż pełną wersje : Hero
Chciałbym wiedziec od jakiego lv i jakich skilli oplaca sie chodzic na hero gram palkiem i ide z blokerem doradzcie jaki resp double czy pojedynczy?
myśle że 35 lvl, i 70 dist na pojedyńczy spawn powinno starczyć.
Hero to nie sztuka ale sztuką jest do niego dojść...
i uważaj żeby się na ciebie nie przeżucił... (i wybijajcie dragi u góry bo tu hero leci na ciebie.. ty rope/exani tera a u góry drag)
A na double spawn nieradze do 50-60 lvl bo wyskoczy warlock i lipa
A na double spawn nieradze do 50-60 lvl bo wyskoczy warlock i lipaNa double nie ma walocka, warlock jest na triple..
No więc tak: na single najprościej, tylko hero łoisz i tyle:).
Na double na początku trzeba zabić Priestess, Orc Shamana, 2 dsy, 2 hero. Potem już tylko hero, i ds się co jakiś czas respi, chyba, że się źle stanie, wtedy respi się wszystko wyżej wymienione.
Na triple szczerze mówiąc byłem tylko raz, i się nie podobało, albo hero sie nie respił, albo priestessy/huntery/monki wyskakiwały...ale może ja nie umim po prostu :). Jak się nie będziesz pchał za daleko to warlock nie przylezie...
I jeszcze jedno: wracając z double i triple trzeba rozwalić 3 smoki naraz w dosyć paskudnym miejscu ... stojąc na single blokuje się ich resp.
Thx all i tak mialem isc na single. Ehh jescze 7 dista a co do lv to nie bedzie tak zla mam 23 i raczej hero sie nie przerzuci bo rycek umie blokowac
To czy sie hero przerzuci czy nie nie zalezy prawie wacale od blokera, tylko od hero. Na single spawnie jest jedno takie miejsce, ze sie nie przerzuci, bo bloker zagradza droge.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.