PDA

Pokaż pełną wersje : Hero

Fadix
12-09-2004, 21:39
Chciałbym wiedziec od jakiego lv i jakich skilli oplaca sie chodzic na hero gram palkiem i ide z blokerem doradzcie jaki resp double czy pojedynczy?

Maniack
12-09-2004, 21:49
myśle że 35 lvl, i 70 dist na pojedyńczy spawn powinno starczyć.
Hero to nie sztuka ale sztuką jest do niego dojść...
i uważaj żeby się na ciebie nie przeżucił... (i wybijajcie dragi u góry bo tu hero leci na ciebie.. ty rope/exani tera a u góry drag)
A na double spawn nieradze do 50-60 lvl bo wyskoczy warlock i lipa

Dabek
12-09-2004, 21:57
A na double spawn nieradze do 50-60 lvl bo wyskoczy warlock i lipaNa double nie ma walocka, warlock jest na triple..

No więc tak: na single najprościej, tylko hero łoisz i tyle:).
Na double na początku trzeba zabić Priestess, Orc Shamana, 2 dsy, 2 hero. Potem już tylko hero, i ds się co jakiś czas respi, chyba, że się źle stanie, wtedy respi się wszystko wyżej wymienione.
Na triple szczerze mówiąc byłem tylko raz, i się nie podobało, albo hero sie nie respił, albo priestessy/huntery/monki wyskakiwały...ale może ja nie umim po prostu :). Jak się nie będziesz pchał za daleko to warlock nie przylezie...

I jeszcze jedno: wracając z double i triple trzeba rozwalić 3 smoki naraz w dosyć paskudnym miejscu ... stojąc na single blokuje się ich resp.

Fadix
13-09-2004, 18:12
Thx all i tak mialem isc na single. Ehh jescze 7 dista a co do lv to nie bedzie tak zla mam 23 i raczej hero sie nie przerzuci bo rycek umie blokowac

Rince
15-09-2004, 16:28
To czy sie hero przerzuci czy nie nie zalezy prawie wacale od blokera, tylko od hero. Na single spawnie jest jedno takie miejsce, ze sie nie przerzuci, bo bloker zagradza droge.