Pokaż pełną wersje : Rekalama szkoły hackerow -.-
Sante Mefisto
09-02-2007, 21:42
@Modki, Redaktorzy, support czy kto tam odpowiada za reklamy na forum !
Nie wiem ocb, ale czy wy chcecie zeby bylo jeszcze wiecej tematow z keylogerami i innym shitem, jak mi sie wydaje powinniscie zapobiegac hakerstwu a nie je szezyc, mianowicie chodzi mi o reklame SZKOŁY HACKERÓW na forum czy wam wszystkim odje..lo.
@Edit chodzi mi o ten shit pod postem!
Ten cały "podręcznik" to lipa, więc się nie martw.
Afff.... tu chodzi o "dobre" znanie zasad "hackowania" ( Z Tego co słyszałem)
Nie powinnismy sie martwic :]
Ta reklama nie jest chyba zależna od modków/adimów.
Już lepiej by dali stare reklamy pacca. Przynajmniej oni na tym zarobią pewnie więcej niż za ten banner i nie stracą użytkowników... Nieodpowiedzialność zamieszczać taki shit.
Watek byl juz omawiany w innym dziale. Co sie tak bulwersujesz? Jesli sobie nie bedziesz sciagal jakiegos dopalacza do swojej tibii, to ci sie nic nie stanie. Miotasz sie jak wariat, a nawet nie wiesz o co chodzi -.-
Sante Mefisto
09-02-2007, 21:52
Watek byl juz omawiany w innym dziale. Co sie tak bulwersujesz? Jesli sobie nie bedziesz sciagal jakiegos dopalacza do swojej tibii, to ci sie nic nie stanie. Miotasz sie jak wariat, a nawet nie wiesz o co chodzi -.-
Filmy z forum to dopalacze?? Sorki nie weidzialem.
Vanhelsen
09-02-2007, 22:38
pardone, ale dopiero dzięki twojemu postowi, zauważyłem, że taka reklama w ogóle jest... A jak już ktoś pisał, moderatorzy nie odpowiadają za zawartość reklam, jak masz pretensje, PW do adminów i no problem...
A tak wogóle co myślicie o tej całej "Szkole Hakerów"?
Mi się wydaje że robią ludzi w konia... ;p
Wyluzuj.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=116184
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.