Pokaż pełną wersje : Dwarf Guardy a monki....
WItam!:)
Mam pytanko czy moim 27 sorckiem 26 mlv levelu opłaca się expić na dwarfach guardach jesli tak to jak z 1 monkiem czy z 2 czy wogóle bez monka? Z góry thx.
Tak, opłaca sie expic w 100%. A co do monków to zależy która kopalnia. Na tych mniej hardcorowych to 1 wystarczy, ale tam gdzie wystepuje więcej guardów trzeba 2 monki.
Bez monka od 33lvl z WoI
Exp na dwarfach guardach dla sorcyka jest zawsze opłacalny, ale chyba zdajesz sobie sprawę, że musiałbyś walić z wand of dragonbreath. Exp z monkami jest dużo wolniejszy. Moja rada jest następująca: radzę Ci nabić 33 level na innych mobkach, a później z WoI można spokojnie tam expić. To tylko moje zdanie.
Dzieki bardzo za szybko odpowiedź:) a jaką kopalnie mi polecasz??(mile widziana mapkaB)) Pozdro;)
Macie racje poexpie do 33 levela na Cycach w Mt Sterum i jazda na guardy z WoIB)
@up
Wiesz co to takiego edytuj -.-
w obojetnie ktorej kopalni, ale w pierwszych dwóch od północy ci nie polecam bo tam jest słabo :P w reszcie jest dobrze :P pamietaj zawsze na ostatnim poziomie.
Ja sam expie z dwoma bo exp 2x szybciej ( monki tez hity mają ) , używam WoCE bo i tak bardzo rzadko guard zadaje obrażenia powyżej 50 ( przynajmniej we mnie ) bo bez monka nie poradzisz sobie bo częstotliwość bicia w ciebie będzie znacznie większa.
Tez jestem za tym żeby zacząć guardy dopiero na 33 lvlu z woi, póki co idź sobie na wyverny. W ciągu 6 lvli powinieneś zlotowac woi B).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.