Pokaż pełną wersje : koniec tibii (bez powrotu)^^
Czarniawy
14-09-2004, 17:57
Xczarny, will be deleted at September 21 2004, 2:47 pm
Wenter, will be deleted at September 21 2004, 2:47 pm
dzisiaj ja i kumpel z rl postanowiliśmy skończyć z tibią na stałe, kasujemy postacie dlatego żeby nas nie ciągneło powrócić:).
"Razem zaczęliśmy i razem skończyliśmy"
Thx kilkudziesięciu osobom za wspólną gre i zabawe. pozdro!
Nareszcie będzie więcej czasu na inne ciekawe zajęcia:D
Dr.Unknown
14-09-2004, 18:07
Ile masz lat? I czy ta decyzja jest "bo tak", czy naprzykład cie hacknęli, czy zrookowali, itp.?
Szaleni ludzie!! Widziałem Was kilka razy na Isarze ,Mieliście naprade dobre chary. Lepiej byłoby je sprzedać lub dać znajomym. Tyle czasu zmarnowaliście ale to jest Wasz wybór co z nimi zrobicie.
Czarniawy
14-09-2004, 18:26
hehe
lat mam 22:) a decyzje nasze sa podjete ze wzgledu na to ze bedzie wiecej czasu na nauke, znajomych i moze sie za praca rozejrze.
Srry ale Konta ci nie dam ani ja ani wenter z kilku powodow:
1. Jest kilka osob ktore wiedzialy ze moga mi ufac i ufaly
2. Nie chcialbym jakby ktos zaczal pkowac ta postacia lub kraść
3. Niech ta postac zostanie (że tak napisze) w pamieci taka jaka byla
ps.: hacka mialem na 23 albo 24 lvlu i to nie wplynelo na moja decyzje
szkoda ze wlozyles tyle czasu na ta postac a teraz ja skasujesz zamiast ja np. oddac np. mi:P no ale jak chcesz :))
@up
Ehh ludzie jak was czytam to mi sie niedobrze robi, zachowywujecie sie jak jakies chieny.
@Czarniawy vel Xczarny
Ty lamko jak mozesz konczyc??!! Byles pierwsza osoba ktora poznalem w tibi, razem bylismy na rooku, pomagales mi z pk jak bylem low lvl , szkoda ze odchodzisz :(
Ale i tak bede probowal cie namowic na powrot :D skasowales chara na isarze ale niedlugo maja byc new servy, wiec tam sie spotkamy juz ja ci to mowie :D
/ Przemo
jefrey nieumarłz
14-09-2004, 20:48
Znalem cie z widzenia...Pamietamjak miales 30 lvl a ja 20 ...przemo ty to bydlaczek?xD
Gelu the knight
HAIL ISARA
Warloczek
14-09-2004, 21:29
I tak się do jasnej ciasnej dzieje!!!
Wszyscy z isary odchodzą. Wszyscy moi qmple.
A teraz nawet ludzie których widziałem, nei znałem dobrze, niedługo isara będzie pusta!!!
Ludzie rubcie coś...
PLX koledzy powruccie na isare.!
"Isara śmierdzi" stwierdził jeden z nich po czym odszedl na azure <49lv>
ja bym tak nie mógł.
Zostałem sam na tej wstrętnej isarze opanowanej przez DT.
JA nie chce odejść!!! help plx...
...załamanie nerwowe mam....
Dagorlad
14-09-2004, 21:47
Ja sie boje przestac grac w tibie i wydaje mi sie ze duzo z was tez tak ma ;/ nie wiem czy to jest powod do dumy cz do placzu ? ;/ narazie jescze niczego nie osiagnolem oprocz teog zejestem na 280 miejscu w fishingu na X serwerze :-) ;]
z qmpli gralo nas 5 a teraz jest 2 moze niedlugo zostane ja sam :o
szkoda ze wlozyles tyle czasu na ta postac a teraz ja skasujesz zamiast ja np. oddac np. mi:P no ale jak chcesz :))
jak slysze takie teksty to zbiera mnie na zyganie czlowieku nie rozumiesz ze postac to ty i to co soba reprezentujesz! powiedzialem juz kiedys ze jak jestes Nobbem w tibii to jestes i w RL i teraz to co jest najsmutniejsze że w sród Polakow jest masa Nobbow.
Ludzie jak macie grac to nie stojcie w Dp i nie lizcie dup high lvl-om tylko expcie expcie i jeszcze raz expcie a jak nie to poprostu dajcie sobie spokoj Z tba.
cya w Rl
pozdro dla xczar...
eh jak ja bym mial konczyc z tibia to nie dal bym nikomu posatci ani jej nie usuwal :) nie wiem dlaczego ale do tibii czuje sentyment i jak sobie przypomne jak siedzialem zdobywalem lvl to mnie cos bierze bede gral w tibie dokad bede mogl. A co do ostatniego posta to masz racje bo pelno polakow np. zabija potworki ja do niego "no kill" a on do mnie "noob" i co takiemu powiedziec im sie nie da przetlumaczyc ze tak sie nie robi albo wlasnie jak ty to napisales stoja w depo i liza dupy high lvlom. ale sie rozpisalem :D narq
/\/\ienki
15-09-2004, 14:04
Szkoda, ale z drugiej strony niewiele osob jest w stanie zrobic cos takiego. Na przyklad ja bym nie mogl skasowac moejej postaci choc nia nie gram, ale poswiecilem jej tyle czasu, ze poprostu nie mogl bym tego zrobic. <podziw za decyzje>
Nie można skonczyc grac i nie skasowac postaci teraz nie mam do czego wrocic a nie chce mi sie zaczynac od nowa i o to chodzilo :D:D:D
Czarniawy
15-09-2004, 14:25
Nie można skonczyc grac i nie skasowac postaci teraz nie mam do czego wrocic a nie chce mi sie zaczynac od nowa i o to chodzilo :D:D:D
wyjąleś mi to z ust :p
pozdro :]
@jefrey nieumarłz
niejestem tym przemem, ale to niewaznie niegram juz na isarce a Czarniawy wie o kogo chodzi.
@topic
Czarny niedam ci tak latwo odejsc :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.