zaloguj się

Pokaż pełną wersje : koniec tibii (bez powrotu)^^

Czarniawy
14-09-2004, 17:57
Xczarny, will be deleted at September 21 2004, 2:47 pm
Wenter, will be deleted at September 21 2004, 2:47 pm

dzisiaj ja i kumpel z rl postanowiliśmy skończyć z tibią na stałe, kasujemy postacie dlatego żeby nas nie ciągneło powrócić:).
"Razem zaczęliśmy i razem skończyliśmy"

Thx kilkudziesięciu osobom za wspólną gre i zabawe. pozdro!
Nareszcie będzie więcej czasu na inne ciekawe zajęcia:D

Dr.Unknown
14-09-2004, 18:07
Ile masz lat? I czy ta decyzja jest "bo tak", czy naprzykład cie hacknęli, czy zrookowali, itp.?

Ciechan
14-09-2004, 18:20
Szaleni ludzie!! Widziałem Was kilka razy na Isarze ,Mieliście naprade dobre chary. Lepiej byłoby je sprzedać lub dać znajomym. Tyle czasu zmarnowaliście ale to jest Wasz wybór co z nimi zrobicie.

Czarniawy
14-09-2004, 18:26
hehe
lat mam 22:) a decyzje nasze sa podjete ze wzgledu na to ze bedzie wiecej czasu na nauke, znajomych i moze sie za praca rozejrze.

Srry ale Konta ci nie dam ani ja ani wenter z kilku powodow:
1. Jest kilka osob ktore wiedzialy ze moga mi ufac i ufaly
2. Nie chcialbym jakby ktos zaczal pkowac ta postacia lub kraść
3. Niech ta postac zostanie (że tak napisze) w pamieci taka jaka byla

ps.: hacka mialem na 23 albo 24 lvlu i to nie wplynelo na moja decyzje

klicz
14-09-2004, 18:33
szkoda ze wlozyles tyle czasu na ta postac a teraz ja skasujesz zamiast ja np. oddac np. mi:P no ale jak chcesz :))

Przemo
14-09-2004, 19:35
@up

Ehh ludzie jak was czytam to mi sie niedobrze robi, zachowywujecie sie jak jakies chieny.

@Czarniawy vel Xczarny

Ty lamko jak mozesz konczyc??!! Byles pierwsza osoba ktora poznalem w tibi, razem bylismy na rooku, pomagales mi z pk jak bylem low lvl , szkoda ze odchodzisz :(

Ale i tak bede probowal cie namowic na powrot :D skasowales chara na isarze ale niedlugo maja byc new servy, wiec tam sie spotkamy juz ja ci to mowie :D

/ Przemo

jefrey nieumarłz
14-09-2004, 20:48
Znalem cie z widzenia...Pamietamjak miales 30 lvl a ja 20 ...przemo ty to bydlaczek?xD

Gelu the knight
HAIL ISARA

Warloczek
14-09-2004, 21:29
I tak się do jasnej ciasnej dzieje!!!
Wszyscy z isary odchodzą. Wszyscy moi qmple.
A teraz nawet ludzie których widziałem, nei znałem dobrze, niedługo isara będzie pusta!!!
Ludzie rubcie coś...
PLX koledzy powruccie na isare.!
"Isara śmierdzi" stwierdził jeden z nich po czym odszedl na azure <49lv>
ja bym tak nie mógł.
Zostałem sam na tej wstrętnej isarze opanowanej przez DT.
JA nie chce odejść!!! help plx...
...załamanie nerwowe mam....

Dagorlad
14-09-2004, 21:47
Ja sie boje przestac grac w tibie i wydaje mi sie ze duzo z was tez tak ma ;/ nie wiem czy to jest powod do dumy cz do placzu ? ;/ narazie jescze niczego nie osiagnolem oprocz teog zejestem na 280 miejscu w fishingu na X serwerze :-) ;]

z qmpli gralo nas 5 a teraz jest 2 moze niedlugo zostane ja sam :o

Ulrek
14-09-2004, 23:36
Mądra decyzja chłopie!

Wenter
15-09-2004, 13:17
szkoda ze wlozyles tyle czasu na ta postac a teraz ja skasujesz zamiast ja np. oddac np. mi:P no ale jak chcesz :))

jak slysze takie teksty to zbiera mnie na zyganie czlowieku nie rozumiesz ze postac to ty i to co soba reprezentujesz! powiedzialem juz kiedys ze jak jestes Nobbem w tibii to jestes i w RL i teraz to co jest najsmutniejsze że w sród Polakow jest masa Nobbow.
Ludzie jak macie grac to nie stojcie w Dp i nie lizcie dup high lvl-om tylko expcie expcie i jeszcze raz expcie a jak nie to poprostu dajcie sobie spokoj Z tba.
cya w Rl
pozdro dla xczar...

zar3k`
15-09-2004, 13:44
eh jak ja bym mial konczyc z tibia to nie dal bym nikomu posatci ani jej nie usuwal :) nie wiem dlaczego ale do tibii czuje sentyment i jak sobie przypomne jak siedzialem zdobywalem lvl to mnie cos bierze bede gral w tibie dokad bede mogl. A co do ostatniego posta to masz racje bo pelno polakow np. zabija potworki ja do niego "no kill" a on do mnie "noob" i co takiemu powiedziec im sie nie da przetlumaczyc ze tak sie nie robi albo wlasnie jak ty to napisales stoja w depo i liza dupy high lvlom. ale sie rozpisalem :D narq

/\/\ienki
15-09-2004, 14:04
Szkoda, ale z drugiej strony niewiele osob jest w stanie zrobic cos takiego. Na przyklad ja bym nie mogl skasowac moejej postaci choc nia nie gram, ale poswiecilem jej tyle czasu, ze poprostu nie mogl bym tego zrobic. <podziw za decyzje>

Wenter
15-09-2004, 14:08
Nie można skonczyc grac i nie skasowac postaci teraz nie mam do czego wrocic a nie chce mi sie zaczynac od nowa i o to chodzilo :D:D:D

Czarniawy
15-09-2004, 14:25
Nie można skonczyc grac i nie skasowac postaci teraz nie mam do czego wrocic a nie chce mi sie zaczynac od nowa i o to chodzilo :D:D:D

wyjąleś mi to z ust :p

pozdro :]

Przemo
15-09-2004, 14:45
@jefrey nieumarłz

niejestem tym przemem, ale to niewaznie niegram juz na isarce a Czarniawy wie o kogo chodzi.

@topic

Czarny niedam ci tak latwo odejsc :D