|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() Xczarny, will be deleted at September 21 2004, 2:47 pm
Wenter, will be deleted at September 21 2004, 2:47 pm dzisiaj ja i kumpel z rl postanowiliśmy skończyć z tibią na stałe, kasujemy postacie dlatego żeby nas nie ciągneło powrócić ![]() "Razem zaczęliśmy i razem skończyliśmy" Thx kilkudziesięciu osobom za wspólną gre i zabawe. pozdro! Nareszcie będzie więcej czasu na inne ciekawe zajęcia ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarniawy - 14-09-2004 o 17:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ile masz lat? I czy ta decyzja jest "bo tak", czy naprzykład cie hacknęli, czy zrookowali, itp.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Goodfellas
Świat: Isara
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Szaleni ludzie!! Widziałem Was kilka razy na Isarze ,Mieliście naprade dobre chary. Lepiej byłoby je sprzedać lub dać znajomym. Tyle czasu zmarnowaliście ale to jest Wasz wybór co z nimi zrobicie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe
lat mam 22 ![]() Srry ale Konta ci nie dam ani ja ani wenter z kilku powodow: 1. Jest kilka osob ktore wiedzialy ze moga mi ufac i ufaly 2. Nie chcialbym jakby ktos zaczal pkowac ta postacia lub kraść 3. Niech ta postac zostanie (że tak napisze) w pamieci taka jaka byla ps.: hacka mialem na 23 albo 24 lvlu i to nie wplynelo na moja decyzje
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajemnica ;p
Profesja: Elite Knight
Gildia: Society
Świat: Eternia
Poziom: 48
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
|
![]() szkoda ze wlozyles tyle czasu na ta postac a teraz ja skasujesz zamiast ja np. oddac np. mi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() @up
Ehh ludzie jak was czytam to mi sie niedobrze robi, zachowywujecie sie jak jakies chieny. @Czarniawy vel Xczarny Ty lamko jak mozesz konczyc??!! Byles pierwsza osoba ktora poznalem w tibi, razem bylismy na rooku, pomagales mi z pk jak bylem low lvl , szkoda ze odchodzisz ![]() Ale i tak bede probowal cie namowic na powrot ![]() ![]() / Przemo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Znalem cie z widzenia...Pamietamjak miales 30 lvl a ja 20 ...przemo ty to bydlaczek?xD
Gelu the knight HAIL ISARA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() I tak się do jasnej ciasnej dzieje!!!
Wszyscy z isary odchodzą. Wszyscy moi qmple. A teraz nawet ludzie których widziałem, nei znałem dobrze, niedługo isara będzie pusta!!! Ludzie rubcie coś... PLX koledzy powruccie na isare.! "Isara śmierdzi" stwierdził jeden z nich po czym odszedl na azure <49lv> ja bym tak nie mógł. Zostałem sam na tej wstrętnej isarze opanowanej przez DT. JA nie chce odejść!!! help plx... ...załamanie nerwowe mam....
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
![]() |
![]() Ja sie boje przestac grac w tibie i wydaje mi sie ze duzo z was tez tak ma ;/ nie wiem czy to jest powod do dumy cz do placzu ? ;/ narazie jescze niczego nie osiagnolem oprocz teog zejestem na 280 miejscu w fishingu na X serwerze :-) ;]
z qmpli gralo nas 5 a teraz jest 2 moze niedlugo zostane ja sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Mądra decyzja chłopie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
Ludzie jak macie grac to nie stojcie w Dp i nie lizcie dup high lvl-om tylko expcie expcie i jeszcze raz expcie a jak nie to poprostu dajcie sobie spokoj Z tba. cya w Rl pozdro dla xczar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() eh jak ja bym mial konczyc z tibia to nie dal bym nikomu posatci ani jej nie usuwal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda, ale z drugiej strony niewiele osob jest w stanie zrobic cos takiego. Na przyklad ja bym nie mogl skasowac moejej postaci choc nia nie gram, ale poswiecilem jej tyle czasu, ze poprostu nie mogl bym tego zrobic. <podziw za decyzje>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Poziom: 102
|
![]() Nie można skonczyc grac i nie skasowac postaci teraz nie mam do czego wrocic a nie chce mi sie zaczynac od nowa i o to chodzilo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() @jefrey nieumarłz
niejestem tym przemem, ale to niewaznie niegram juz na isarce a Czarniawy wie o kogo chodzi. @topic Czarny niedam ci tak latwo odejsc ![]() |
![]() |
![]() |