zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy zdjęcia na forum się nie pokazują tylko linki do nich

SegrioMilon
16-02-2007, 16:29
Prosze o pomoc ponieważ moje przeglądarki nie pokazują zdjęć na forum tylko linki a za nim wejde to mija trzy razy tyle czasu by oglądnąć zdjęcie to bardzo utrudnia przeglądanie waszych osiągnięć.
Prosze o pomoc.

Pan Goner
16-02-2007, 16:33
mam to samo :/

Johanes19
16-02-2007, 16:34
ja terz mam shit!!!;(

Diego'Odin
16-02-2007, 16:41
omg <uderza glowa w klawiature>
po ostatniej fali ataku script kiddle taki img zostały wyłączzone bo nic by nie zostało po waszych plejt secikach
btw porsze nie pisac wiecej podobnych postow w tym temacie

@down
ludzie czy wy musicie to wszystko powtarzac?

Kazik2
16-02-2007, 16:55
omg <uderza glowa w klawiature>

Hmm..? Ziom nie wszyscy są takimi pr0 Masterami jak ty... Nie wszyscy o tym wiedzą...

@up
Tak jak kolega mówił po ostatniej fali Exploitów i innych śmierdzących skryptów
Tagi "img" zostały wyłączone we na wszystkich kontach :) Każdy kto przegląda forum widzi tylko linki :) Pozdrawiam.. :D :)

Rootkit
16-02-2007, 17:02
Prosze o pomoc ponieważ moje przeglądarki nie pokazują zdjęć na forum tylko linki a za nim wejde to mija trzy razy tyle czasu by oglądnąć zdjęcie to bardzo utrudnia przeglądanie waszych osiągnięć.
Prosze o pomoc.

Przeciez standardowo jak ladowala Ci sie stronka z tagami img, to obrazki i tak sie musialy wczytac, czyli musiales czekac.
Powiedz ludziom, zeby wklejali linki pokazujace obrazek i tylko obrazek, w wypadku imageshack bedzie to
Direct link to image
BTW
Twoje?
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=168727

Mam problem z przeglądarkom
Dzieci, do szkoly!
A ja jestem ucieszony:
-forum szybciej chodzi,
-jak ogladam fotki z Harmonia Thread, to moge sobie wybierac, czyje zdjecia chce obejrzec. Wczesniej wczytywalo mi sie wszystko, denerwowala mnie wczytywanie jakichs awansow 15lvli.