Pokaż pełną wersje : Viruts vs We Run It (Elysia)
Chciałem założyć nowy temat o wojnie, która panuje teraz na serverze Elysia. Założyłem ten oto temat, ponieważ nie znalazem podobnego. BTW co myślicie o tej wojnie, kto wygra. Ja jestem po niczyjej stronie, ponieważ i Virtus i We Run It to sami PA. Czekam na wasze opinie.
Sonidos
Cos mi sie wydaje ze nikt nie gra na elysi -.- dla mnie dobrze by bylo wykurzyc We Run it Z serva no piszcie cos
Pyro Aris
19-02-2007, 20:34
lol We Run It jest nie do pokonania ;d Lowe's poloczylo sie z Ariociem i na dodatek Dalitas wrocil ;d Virtus walczy praktycznie bez sorcow ;d
@edit
sprawdzilem ,Virtus ma 2 sorcow i 1 druta tj. Rekrul ,Ove the druid i Ekim Leahcim
We Run It ma za to Dalitasa(ms) ,Nuhna(ms) ,Trasa Lowe (ed) ,Aiwen Maggus (ms) ,Nida Von'Gawain (ms) ,Spemalien (ed) ,Timmiie (ed) ,Creghan (ms) co daje 5ms'ow i 3 edkow ,nie dosc ze przewaga sorcow jest wieksza to jeszcze ,nie tylko od nich wojna zalezy ,WRI ma przewaga liczebna ;d
Mój stary servv ;d zaczynałem na nim =)))
LOL czyżby Keto wrócił do gry ?
zobaczyłem kto jest w tych gildiach ;d faktycznie same PA
Spemalien i Kafes jescze jeszcze ale tam jest paseq który mi kumpla zabijał za nic ;d a w Virtus gekk~ słynny kolekcjoner bohów :) ale z dwójga złego wole Virtus rekrul etc :))) jak zwykle arioc i jape walczą ze sobą. Ale virtus chyba dostana w dupe =)
Pyro Aris
19-02-2007, 20:54
Mój stary servv ;d zaczynałem na nim =)))
LOL czyżby Keto wrócił do gry ?
zobaczyłem kto jest w tych gildiach ;d faktycznie same PA
Spemalien i Kafes jescze jeszcze ale tam jest paseq który mi kumpla zabijał za nic ;d a w Virtus gekk~ słynny kolekcjoner bohów :) ale z dwójga złego wole Virtus rekrul etc :))) jak zwykle arioc i jape walczą ze sobą. Ale virtus chyba dostana w dupe =)
lol ,tez zaczynalem na elysii ,ale skonczylem jak jeszcze Elah byl u szczytu wladzy i jak Siejnik zamiatal kopalnie
czemu myslisz ze keto wrocil do gry ?
Last login: Jan 03 2007, 01:00:07 CET
jesli chodzi ci o to ze kupil Pacca ,to tez dla mnie jest tajemnica ;d
Masz racje, teoretycznie Virtus jest bez szans.....
Ale spojrzmy na ostatni frag "Ztekarn"....
Ove go ubil, ale juz Ovego juz nie ubili....
Ztek ma wiekszy lvl niz Ove a jednak padl...
Arioc napisal na forum, ze jesli padnie to zrokuje postac ...
Wydaje mi sie ze jak by sie chlopaki z Virtus postarali to by spokojnie Arioca ubili...
W tej wojnie mam swojego faworyta, ale nie wole nie mowic kto nim jest :)
<33 Mythuh
Masz racje, teoretycznie Virtus jest bez szans.....
Ale spojrzmy na ostatni frag "Ztekarn"....
Ove go ubil, ale juz Ovego juz nie ubili....
Ztek ma wiekszy lvl niz Ove a jednak padl...
Arioc napisal na forum, ze jesli padnie to zrokuje postac ...
Wydaje mi sie ze jak by sie chlopaki z Virtus postarali to by spokojnie Arioca ubili...
W tej wojnie mam swojego faworyta, ale nie wole nie mowic kto nim jest :)
<33 Mythuh
Wcale nie widać, że jesteś za Virtus. Prawde mowiąc ja za nimi też jestem, ale co moze zrobic biedny 34 ms :) Ale co do tego Arioca naprawde zrookuje postać jak go zabiją? Fajnie by było.
Pyro Aris
21-02-2007, 15:41
no ,ale najpierw musieli by go zabic ,co tez nie jest takie latwe
Ach jest dużo osób , które mogły by dołaczyć do Virtus ( czyt. sorki ) , ale co przeszkadza , strach ? ; )
We Run It nie za bardzo lubie szwedów ; )
@edit
sprawdzilem ,Virtus ma 2 sorcow i 1 druta tj. Rekrul ,Ove the druid i Ekim Leahcim
We Run It ma za to Dalitasa(ms) ,Nuhna(ms) ,Trasa Lowe (ed) ,Aiwen Maggus (ms) ,Nida Von'Gawain (ms) ,Spemalien (ed) ,Timmiie (ed) ,Creghan (ms) co daje 5ms'ow i 3 edkow ,nie dosc ze przewaga sorcow jest wieksza to jeszcze ,nie tylko od nich wojna zalezy ,WRI ma przewaga liczebna ;d
Poprawka , Virtus ma już Ekima , Aiwena , Rekrula , Ove i Nide i być może Spemalien dołaczy także . Chyba szwedzi nie za bardzo lubili towarzystwo polaków w swojej gildi ; )
Pyro Aris
21-02-2007, 20:11
no tak ,ale same sorce wojny nie wygraja
no tak ,ale same sorce wojny nie wygraja
zdziwilbys sie ... zgrana ekipa kilku sorcow jest nie do wyje*ania... ; )
Witam :))
@Sonidos
Mam taka nadzieje ze, Arioc jak napisal na forum to tak zrobi.
Bylo tam cos w stylu ze, jak go ubija to zrobi jak Elah~i tez sie zrokuje.
Oraz dobrze zauwazyles ze jestem za Virtus :p
Ale osobiscie nic nie mam do WRI, za to bardzo dobrze sie z Nuhnem dogaduje :]
@Rev'ico
Dobrze napisales, zgrani sorcowie sa nie dopokonania, tez tak mysle :))
Wiecie moze cos o tym kogo noob char to Jengle Smoq ??
ja sie ostatnio dowiedzialem ze Thar Darklight = Ove the Druid
Pozdrawiam :)) Myth
Pyro Aris
22-02-2007, 02:30
zdziwilbys sie ... zgrana ekipa kilku sorcow jest nie do wyje*ania... ; )
mowisz tu o sneak atakach
Wbijam 130 lvl i join do virtus xD
mowisz tu o sneak atakach
Niekoniecznie ...
siema,
powie mi moze ktos co to sa te "snaek atk" ??
jakos nic mi do glowy nie prrzychodzi ;p
a co do tego ze "join Virtus" to jak dla mnie to strata chara,
lepiej se zrobic 25-35 ms i dolaczyc do starego teamu "proland",
gildi o tej nazwie juz nie ma, ale ludzie dalek pkuja :))
Jengle Smoq, Thar Darklight, Trzar i inni :))
oni nie przestali, tylko teraz hunca na WRI :))
ostatnia proba zabojstwa to byla na Nuhn,
prawie im sie udalo, w pewnym momencie mial 200 hp!!
ale Nuhn sie nie dal i pozabijal "noobkow",
wiem ze bral w tym udzial Thar~, o pozostalych 2 osobach nie mam pojecia :))
A co powiecie o tych nowych co do Virtus dolaczaja ??
ja osobiscie sie ciesze ze weszli tam Nida~ i Collios,
poniewaz mam nadzieje, ze padna kilka razy od WRI :))
tak jak Collios juz padl :))
Nida von'gawain i spemalien w Virtusie, Bedzie ciekawie
oj nie sadze zeby Spem przyszedl do Virtus,
jaknarazie mial inva, ale go odrzucil :))
14:56 You see Spemalien (Level 143). She is an elder druid.
bez gildi jak narazie :))
jesli chodzi ci o to ze kupil Pacca ,to tez dla mnie jest tajemnica
I o to ze jest w gildi =)))
I dzisiaj to ze nic nie mialem do WRI sie zmienilo ;)
od teraz jestem w 100% za Virtus :))
Feb 22 2007, 15:21:20 CET Killed at Level 34 by Dalitas Drayner
0o i sie zdziwilem, Spemalien dolaczyl do Virtus :))
Pozdro
i dowiedzialem sie wlasnie, ze Jengle Smoq = Gekkesos
Pozdroo :))
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19292
Wkońcu się coś dzieje .
Zachęcam do obejrzenia ; )
I tak oto Virtus wzielo sie do roboty :))
Piekna akcja
Filmik:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19292
Oby tak dalej chlopaki !!
No i byly kolejne "dedy":
Virtus frag:
Elixanor
Jan 24 2007, 21:18:03 CET Killed at Level 63 by Gekkesos and by Meta-Kraid
WRI frag:
Vice'Roy
Feb 23 2007, 13:59:39 CET Killed at Level 67 by Tras Lowe and by Arioc Scalp
@Theand
sorry, nie widzialem Twojego posta :((
Pyro Aris
23-02-2007, 19:38
Dalitas wymiata
18:44 Collios [101]: Hello
18:44 Dalitas Drayner [150]: wanna do a deal
18:44 Dalitas Drayner [150]: ?
18:45 Collios [101]: yes
18:45 Dalitas Drayner [150]: clean verbi's house and ill invite u to wri
18:46 Collios [101]: no thx
taa, slyszalem to
Dalitas kutas, Collios sie dobrze zachowal,
lojalny jest i good
Filmik zaje*isty. No nie powiem Virtus coraz więcej ma postaci magicznych. Kto wie, może wygrają wojne. 3mam kciuki za ziomow. HAIL VIRTUS.
lol We Run It jest nie do pokonania ;d Lowe's poloczylo sie z Ariociem i na dodatek Dalitas wrocil ;d Virtus walczy praktycznie bez sorcow ;d
@edit
Dalitas to Hicham [Elahrion~], dostal/kupil/chuj_wie_co postac od prawdziwego ownera Marc'a i sie z tym nie kryje, bo caly serwer o tym wie.
@Topic
Nie jestem za nikim w wojnie, w WRI sa sami PA i backstabberzy, a w Virtus Polacy, ktorych konta byly na allego wiecej razy, niz otsy pod 7.6 i ktorzy bedac na chwile u wladzy [czyli w gildii Szwedow, kiedy nie bylo wojny] pa'owali gorzej niz owi Szwedzi. IMHO skończy się tak, że beda minimalne paymenty od Szwedów dla Szwedów, a wszyscy polacy jak zwykle beda hunted.
Kurwa mac, wczoraj po raz 1 mnie hakneli -.-
typowo moja wina,
bezgranicznie ufalem jednemu kolesiowi i tak sie skonczylo -.-
all sie jebac poszlo -.-
Ale pocieesza mnie jedno ....
mianowicie ....
jak Timmiie padl to jego loot byl porownywalny do tego co ja stracilem(eq) :D
i to podtrzymuje mnie na duchu ;p
ale i tak ede gral dalej :))
Pozdroo
Pyro Aris
25-02-2007, 03:41
Dalitas to Hicham [Elahrion~], dostal/kupil/chuj_wie_co postac od prawdziwego ownera Marc'a i sie z tym nie kryje, bo caly serwer o tym wie.
o nie wiedzialem ;o
myslalem ze Hicham dal se spokoj z tibia
Mando Lowe to chyba najwiekszy PA na elysii
Witam Wszystkich
hello Kafes
Siema Coll~
pewnie wiesz, jak moze czytales wczesniejsze moje posty,
ze chcialem Twojej smierci :>
zajebales mi best ziomka, pamietasz Eninnatus Daver ??
ale jak dolaczyles do Virtus i przyczyniles sie do smierci niektorych z wri,
to juz mam nadzieje ze nie bedziecie padac ale za to pozabijacie ludzi z wri :))
pozdrow odemnie Ove~ jak bedziesz pamietal ;p
ja narazie retired, bo haker zna recka -.-
Jazda chłopaki wj*bajcie We Run It z Elysii, nie znosze ich grrrrr
Kolejny Frag
Guldett Feb 25 2007, 20:59:31 CET Killed at Level 118 by Nida Von'Gawain
and by Ekim Leahcim
7-5 Dla nas :-)
Gratz fraga, super jesteście. Btw. gram w tibie od niedawna, kiedy kończy wojna?
@Virtus
serdecznie gratuluje fraga :))
@Collios
masz moze filmik z deda Guldeta ?
Mando, Timmiie ded - zajebisty filmik :))
@Tanaka
siema siema ;))
thx ze mojemu rl 3 bp uh zajebales =)
(Puszek Okruszek)
Film mam ale jest zadlugi zeby wrzucac na tibicams.
A niedam bo ekim mnie prosił zeby niedawać go nikomu ;-)
jajaja :P
powiedz Ekimowi zeby sie zgodzil, bo cala polaska chce ogladac Wasze wyczyny :P
gogogo chlopaki ! :P
Moglibyście odpowiedzieć na moje pytanie? Kiedy się kończy wojna? Kiedy wszyscy sie wymordują czy co? Albo kiedy się ktoś podda?
Moglibyście odpowiedzieć na moje pytanie? Kiedy się kończy wojna? Kiedy wszyscy sie wymordują czy co? Albo kiedy się ktoś podda?
wojna sie skonczy gdy virtus sie podda, przed czym zostaną wymordowani :-)
Wolałbym żeby We Run It poddali się, ale respect dla ciebie, że wierzysz rzeczy niemożliwe. Nie no joke. Szanse w wojnie są dosyć wyrównane.
Szanse w wojnie są dosyć wyrównane.
ty tak uwazasz
Pyro Aris
27-02-2007, 22:47
ty tak uwazasz
w wojnie zawsze jest po 50% szans na wygranie
Piszcie coś ludzie, bo ten temat jest nuuudny. Np. niech ktoś zrobi liste fragów, albo najlepsi fragersi, wiecie ala tibia.com jak chcecie moge to zrobić, co Wy na to?
w wojnie zawsze jest po 50% szans na wygranie
jape nam daje 85% ;-))))))))))))))))))))))
Hmmmm... Dziwne, a może Jape idzie do WE RUN IT skoro tak mowi. To jak chłopaki i dziewczyny robić te listy fragow itd.?
oj Kafes z doświadczenia wiem , że nawet takim składem jak Virtus posiada obecnie można coś zdziałać , zresztą jak narazie prowadzą we fragach ; ) pamiętaj , że wszystko się może zdażyć , bardzo pewny siebie jesteś jak całe WRI i to was może zgubić , btw możesz mi wytłumaczyć , dlaczego trzymasz ze swe ? = ]
zlap mnie online to ci wyjasnie
Pyro Aris
28-02-2007, 22:41
oj Kafes z doświadczenia wiem , że nawet takim składem jak Virtus posiada obecnie można coś zdziałać , zresztą jak narazie prowadzą we fragach ; ) pamiętaj , że wszystko się może zdażyć , bardzo pewny siebie jesteś jak całe WRI i to was może zgubić , btw możesz mi wytłumaczyć , dlaczego trzymasz ze swe ? = ]
to co ,ze prowadza we fragach ?
to nic nie znaczy
Jak czytam wasze posty nasuwają mi się dwie myśli....
1.
Dlaczego nie gracie na serwerze NON-PVP, tam by wam nikt nie robił pa i nie wyganiał z expa.
2.
Że gdyby We Run It albo Virtus miało by was w gildii wygraną mieli by pewną.
Kto wygra wojne ? ten co lepiej kombinuje.
@Eneris
czemu sadzi ze gdyby mieli kogos z nas u siebie to by wygrali ??
i kogo masz na mysli ??
btw.
Paseq
Mar 01 2007, 08:57:57 CET Killed at Level 105 by Rekrul
Gz Rekrul !!
@Myth
Mi sie tylko wydaje czy ty strasznie lizesz dupe Viruts? Bo juz tego nie ogarniam. Kazdego ich fraga wychwalasz pod niebiosa:) prowadzenie we fragach nic nie znaczy wygrane OB juz co innego:) ale kiedy dojdzie do ob?? to pewnie Viruts polegnie albo wougle nie dojdzie do OB:D ale pozyjemy zobaczymy:D
@UP
Ty kurwa myślisz ? OB było by niszczące dla Virtus popatrz sobie na gildie WRI -.- sądze , że do OB prędko nie dojdzie , a jak narazie same masslogi , sneake attacki .
@Eneris
czemu sadzi ze gdyby mieli kogos z nas u siebie to by wygrali ??
i kogo masz na mysli ?
czesc jestem myth i umiem czytac ze zrozumieniem
btw mam 13 lat
@Myth
Mi sie tylko wydaje czy ty strasznie lizesz dupe Viruts? Bo juz tego nie ogarniam. Kazdego ich fraga wychwalasz pod niebiosa:) prowadzenie we fragach nic nie znaczy wygrane OB juz co innego:) ale kiedy dojdzie do ob?? to pewnie Viruts polegnie albo wougle nie dojdzie do OB:D ale pozyjemy zobaczymy:D
Virtus nie Viruts :>
Pyro Aris
01-03-2007, 22:27
kafes = noob
Marianos
01-03-2007, 22:31
Biedny Collios został hacknięty...
czesc jestem myth i umiem czytac ze zrozumieniem
btw mam 13 lat
czesc jestem kafes i dalem sie zabic przez low lvli .B)
Feb 07 2007, 19:15:30 CET Killed at Level 127 by Mage ownage
bez urazy , ale jak to sie stalo? O.o
bywa he he he
wbijam w to =)
@Kafes
Czesc jestem Myth
btw mam 13 lat ?
cos Ci nie pasi ??
@Kokos
hmmm...
no nie wiem czy im lize dupe,
pisze to co mysle....
@Collios
cytuje:
"Ill hope that virtus smash wri and kill nuhna kurwe."
Nuhna kurwe zajebisty tekst :P
a Ty wiesz, ze u niego w domku lezy walentynka od Ciebie ?? :>
Pyro Aris
02-03-2007, 21:50
czesc jestem kafes i dalem sie zabic przez low lvli .B)
Feb 07 2007, 19:15:30 CET Killed at Level 127 by Mage ownage
bez urazy , ale jak to sie stalo? O.o
pewnie byl tak jak kiedys ,padl jak noob na guardach od Siejnik'ow
pewnie byl tak jak kiedys ,padl jak noob na guardach od Siejnik'ow
afk byl (10 znakow)
Witam
Kafes Pucusiu heh Jak hunted byles u Td I Autrenitas to ty jak noob bieglaes ze statku do dp a moze powiesz czemu miales taką przerwe . Może opowiem bo Kafes i Kafos Mieli passy Do Postaci Elaha Hirre i ktos go haknol tak bylo ?. I co elah przebaczyl ze zchakowaliscie mu chara nieźle mu dupsko lizałes Frajerze i niepisz ze jesteem noobem pajacu. (Jak się blokowało hydry z trasem :D?)
Może jeszcze bede grał na czas wojny .
Hail Virtus
Kurwa mac, wczoraj po raz 1 mnie hakneli -.-
typowo moja wina,
bezgranicznie ufalem jednemu kolesiowi i tak sie skonczylo -.-
all sie jebac poszlo -.-
Pozdroo
wybacz bracie :P nie mam tyle chęci co ty :P
a kiedy ty przestaniesz zadawać durne pytania??
topic@ jestem za Virtusem, Virtus wygrywa ale znając Elysie wojna się skończy za miecha będzie następna...
@Misiuuu
no problem :P
zdaza sie :))
Ciebie w koncu tez hakli :(
@UP
Ty kurwa myślisz ? OB było by niszczące dla Virtus popatrz sobie na gildie WRI -.- sądze , że do OB prędko nie dojdzie , a jak narazie same masslogi , sneake attacki .
A myslisz ze samymi maslogami i snake attacami wygraja wojne?? bo ja jakos nie sadze. wiesz Jakbys sobaczyl Azure to tez bys wiedzial cos jest podobny uklad sil tez jest znaczaca roznica lvl pomiedzy waczlacym DoF i Wanted ale jednak dochodzi do OB i nikt nie przebieratylko walczy tym co ma. I zastanow sie jak krytykujesz bo napisalem w swojej wypowiedzi ze fajnie by bylo jakby bylo OB a nie ze "musi byc"(czytanie ze zrozumieniem sie klania). Wiem ze szybko do niego nie dojdzie ale fajnie by bylo popatrzyec sobie na takie cos:) Jesli by Virtus mialo zgrany sklad to moim zdaniem daloby rade wygrac OB:PP a przynajmniej stawic rownie czolo:)
Virtus nie Viruts :>
O sory zasugerowalem sie tytulem tematu:P tam tez jest chyba blad:P
hahahahah kokos rozwaliłeś mnie ,,Jakbys sobaczyl Azure to tez bys wiedzial ,,
Najpierw jak masz takie coś pisać to się dowiedz do kogo z takim tekstem wyskakujesz , na Azurze miałem jeden z wyższych leveli ; ) , więc -.- , ty mogłeś sobie obserwować filmiki z Azury , a nawet nie wiesz jak tam jest ; ) i pewnie nie masz pojęcia dlaczego jest wojna na Azurze i jeszcze wyskakujesz do mnie z takim tekstem hauaheuhe . Tyle wiesz o Azurze ile z filmików , które obejrzyłeś z niej ; )
Btw.Tylko , że DoF ma dwa razy silniejszą gildie i dostaje wszystko w dupe , bo nie mają dobrego leadera , a widzisz jak oglądałeś OB na Ankrahmun , gdzie połowa osób z DoF uciekła do dijna , to wtedy 5-6 osób z Wanted rozwaliło 15 osób z DoF ; )
I nie pisze się ''sobaczył'' tylko zobaczył ; )
Nuhn bana na tydzien ma
za co ma bana ?
i skad o tym wiesz ? :>
jak za pk, to jakos dziwnie bo zdazyl dobiec do lozka...
14:50 You see a bed. Nuhn is sleeping there.
Edit:
lol widze...
Banished: until Mar 10 2007, 10:39:09 CET because of advertisement not related to game
za co to jest ? :D
Oomg Bigest noob on elysia hahhahahahah
dostal bana za nierozmawianie na temat na kanałach publicznych nie na temat gry albo wklejanie linków do innych gier - HAHAHAHA
duzo wiesz collios
jak mozna miec hacka?:_)
duzo wiesz collios
jak mozna miec hacka?:_)
piszesz w comment na tibia.com swoje passy i numerek 1532643384 FREE PACC i po koncie ;(
@kafes no co prawda kole w oczy ?
heh Dobra Chlopaki Juz Mi przyjaciele pomogli juz mam wszystko eq i runy heh
Wracam do gry bo trzeba porządek zrobić z chłopakami z we run it ale niedługo niebedzie kogo zabic heheh bo jak nie dostaną bany za zabijanie 15 lvleli to jak NUHN :]
hahahahah kokos rozwaliłeś mnie ,,Jakbys sobaczyl Azure to tez bys wiedzial ,,
Najpierw jak masz takie coś pisać to się dowiedz do kogo z takim tekstem wyskakujesz , na Azurze miałem jeden z wyższych leveli ; ) , więc -.- , ty mogłeś sobie obserwować filmiki z Azury , a nawet nie wiesz jak tam jest ; ) i pewnie nie masz pojęcia dlaczego jest wojna na Azurze i jeszcze wyskakujesz do mnie z takim tekstem hauaheuhe . Tyle wiesz o Azurze ile z filmików , które obejrzyłeś z niej ; )
Btw.Tylko , że DoF ma dwa razy silniejszą gildie i dostaje wszystko w dupe , bo nie mają dobrego leadera , a widzisz jak oglądałeś OB na Ankrahmun , gdzie połowa osób z DoF uciekła do dijna , to wtedy 5-6 osób z Wanted rozwaliło 15 osób z DoF ; )
I nie pisze się ''sobaczył'' tylko zobaczył ; )
Po pierwsze nie czepiaj sie literowek:D
Po 2 to nie zarzucaj mi ze nic nie wiem o Azurze bo ja dziwnie sie sklada ale walczylem w pierwszych wojach ze swe lecz skonczylem z Tibia ale znajomi zostali:) wiec wiesz.... nie zazucaj ze nic nie wiem:P
Po 3 klucil bym sie czy DoF ma tak mocna gildie, zobacz sobie teraz liste lvl w top 10 jest chyba z 6-7 osob z Wanted a to ze DoF ma Sandre nic nie znaczy bo jesli sie nie umie wykorzystac takiego sorca no to sory ale ta wojna chyba jest bez sensu:P Wanted jest o wiele bardziej zgrane to widac na kazdym OB:D
Po 4 w czasie OB na Ank nie padlo 15 osob z DoF lecz zaledwie 12:P
Sorry jak Cie urazilem:P
Pyro Aris
03-03-2007, 21:06
Po pierwsze nie czepiaj sie literowek:D
Po 2 to nie zarzucaj mi ze nic nie wiem o Azurze bo ja dziwnie sie sklada ale walczylem w pierwszych wojach ze swe lecz skonczylem z Tibia ale znajomi zostali:) wiec wiesz.... nie zazucaj ze nic nie wiem:P
Po 3 klucil bym sie czy DoF ma tak mocna gildie, zobacz sobie teraz liste lvl w top 10 jest chyba z 6-7 osob z Wanted a to ze DoF ma Sandre nic nie znaczy bo jesli sie nie umie wykorzystac takiego sorca no to sory ale ta wojna chyba jest bez sensu:P Wanted jest o wiele bardziej zgrane to widac na kazdym OB:D
Po 4 w czasie OB na Ank nie padlo 15 osob z DoF lecz zaledwie 12:P
Sorry jak Cie urazilem:P
na takie i podobne wypociny jest temat o azurze
na takie i podobne wypociny jest temat o azurze
Takis kozak to wypi**dalaj na Obsidie tez jest chyba temat nie??:P
Pyro Aris
03-03-2007, 23:14
Takis kozak to wypi**dalaj na Obsidie tez jest chyba temat nie??:P
tyle ,ze ja nie spamuje o jakiejs glupiej wojnie ,ktora nie ma nic wspolnego z elysia piczo
Nuhn ma bana za wklejenie jakiegos linka na forum....
tak mowi :))
napisal list do CIP softu o uniewaznienie bana,
i czeka na odpowiedz...
i w ciagu tych 7 dni robi sobie noob char sorcerea :))
zobaczymy jak mu pojdzie :))
Pozdroo
Kokos czym mnie miałeś urazić , nie liczyłem ile osób padło na oko powiedziałem 15 , a jeżeli walczyłeś z nami ze swe to zdradź mi twój nick na PM , bo napewno cię znam o ile tam byłeś ; ) btw. Azura to był mój pierwszy świat i pamiętam jego początki ; )
tyle ,ze ja nie spamuje o jakiejs glupiej wojnie ,ktora nie ma nic wspolnego z elysia piczo
Biorąc pod uwage , że jest to jedna z najciekawszych wojen w całej Tibi ; )
Pyro Aris
04-03-2007, 00:50
@up
nie watpie ,chociaz kazdy mowi ,ze wojna na jego serwerze jest najwieksza/najlepsza w calej tibii
Jezeli dobrze licze to od kiedy 1-2 posty to jest spam??:baby: ale dobra widze ze kazdy wie lepiej:) pozdro B)
@up
nie watpie ,chociaz kazdy mowi ,ze wojna na jego serwerze jest najwieksza/najlepsza w calej tibii
Tylko , że ja już nie gram na Azurze ; )
dla leniuchów i dla odświerzenia tematu podjołem się bardzo trudnego zadania, wręcz mission imposible, a mianowicie weszłem na forum.tibia.com i specjalnie dla dobra forumowej społeczności skopiowałem link do tematu z fragami itp: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1494359
edit@ Collios: Mar 05 2007, 20:37:46 CET Killed at Level 101 by Chris Lowe ;/
20:52 Lurran Lowe [142]: we killed Collios again lol
nie patrzylem czy prawda :P
oj spojrzalem....
Mar 05 2007, 20:37:46 CET Killed at Level 101 by Chris Lowe
=/
hahahaahahahahahaha
i tak oto lapie sie hunty
hahahaahah
Nuhn zostal szybciej odbanowany
dzisiaj przyjeżdża Krysia...
o lol i już 11:10 dla WRI...
A bijta sie, zabijta i w ogóle.
@Kafes
Kafesik...
o jakim Ty werdykcie mowisz ?
bo czegos nie kumam ...
a Ty w WRI jestes chyba, nie ?
Marianos
18-03-2007, 20:10
Tym razem już 12:11 dla Virtus i CvG, bo dwóch z delirium padło.
Virtus jest skazane na przegraną , Aiwen już na allegro ; )
@DOWN
I na chuj to napisałeś na tibia.com ? zmarszczyłeś sobie po tym ?
Napisałem to tylko tu , bo raczej szwedy nie znają polskiego -.-
Masz 13 lat to się nie dziwie , że takie rzeczy sprawiają ci przyjemność .
I bardzo dobrze , że masz hunta ; )
LALALALAL
a ja napislem na tibia.com ze Aiwen na allegro
i chyba mam hunta za to
LAOAAOL
@up
popierdolilo Cie ?
to ze Ty to tu napisales to nie mialo nic wspolnego z tym LALAL
a tak wogule to moj post na com byl szybciej niz ten Twoj tu,
wiec sie wal na morde i sam se frajerze marszcz ,,l,,
i sie tak tym nie podniecaj ze Cie starzy szybciej zrobili
ale wy kaleki jestescie ;( nauczcie sie grac wtedy mozecie sprobowac mi zajebac sorca , a jak juz sie wam uda to mozemy sie pobawic maincharami lol
Siemka Kafes :) Ziomalu co słychać odezwij sie do mnie na tibi
Mytuh czy jakos tak i na huj wystawiles tego posta ? Szczerze co ci powiem to głebiej w dupe juz sie nieda wejść tak jak ty lizesz dla nuhna zal.pl . Masz u niego pro (zapłacone) i jak to ty okreslasz to jest "mój kolega " zal cie .
hehe hiham ziomal posta wystawil o paymencie ;-). Nawet zebym chcial płacić to bym niemiał z czego jak chce to moge mu plate seta rzucic :D na colliosie 6 dni pacc zegnaj tibia ;-)
Siemka Kafes :) Ziomalu co słychać odezwij sie do mnie na tibi
Mytuh czy jakos tak i na huj wystawiles tego posta ? Szczerze co ci powiem to głebiej w dupe juz sie nieda wejść tak jak ty lizesz dla nuhna zal.pl . Masz u niego pro (zapłacone) i jak to ty okreslasz to jest "mój kolega " zal cie .
hehe hiham ziomal posta wystawil o paymencie ;-). Nawet zebym chcial płacić to bym niemiał z czego jak chce to moge mu plate seta rzucic :D na colliosie 6 dni pacc zegnaj tibia ;-)
Post byl po rozmowie z Mando a nie Nuhn.
Oraz spytaj sie Nuhna ile mu place.
Pa pa ;*
Post byl po rozmowie z Mando a nie Nuhn.
Oraz spytaj sie Nuhna ile mu place.
Pa pa ;*
tak tak zaplac , bo zrobienie takiego chara z 32 lvlem wymaga BARDZO DUZO MIESIECY GRANIA !!11!1111oneone!a11!1!
zaal...
Pyro Aris
27-03-2007, 04:24
kiedys gdzies widzialem text "wlaz mu w dupe ,tak mocno ,zeby nie bylo widac czy to ty ,czy to on(nuhn)" - mythuh ,czy ty nie zabardzo wzioles to sobie do serca ?
kurde no ludzie piszcie cos :P macie moze filmiki/zdjencia jakies relacje z ostatniego "miażdżenia Virtus"??
Marianos
08-04-2007, 16:02
Na tibicams.tibianetwork.net znajduje się filmik z ostatniej akcji We Run It.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22053
Pyro Aris
08-04-2007, 17:45
zdjencia
elo elo
nie wiem po co Virtus zaczeli sie logowac
Pyro Aris
27-04-2007, 04:17
odswierzam
no to ladna wojna na elysii sie szykuje ,moze wkoncu uda sie wyjebac lowe ,arioc itp z serwera
odswierzam
no to ladna wojna na elysii sie szykuje ,moze wkoncu uda sie wyjebac lowe ,arioc itp z serwera
Pewnie ze sie uda :P cos tak czuje ...
Jak narazie czlonkowie WRI maja straszne farty , Aerus alas 2x na deep red byl po ue combach ,Arioc scalp to samo 2x deep reed :(
miejmy nadzieje ze w końcu padna
pozdro
/Nyxe
odswierzam
No tak tak... innych to umiesz poprawiać? Sam byś sie nauczył pisać poprawnie...
Sry za offtop
Hmm
może wie ktoś czy bedzie OB??
jak dlamnie to WRI sie ładnie boi potęgi GiPO
ostatnie manewry bardzo mi sie podobały
około 25 osób z GiPO (noo plus pelno nood'chars) jak biegło na południe od bramy Ab to myslalem ze bedzie ladne zderzenie z WRI8o
....a tu nic....;(
a tak ładnie sie zapowiadało:p
ale może jednak Arioc i spółka'lowe stawią czoła
bo jak narazie to siedza w dp:baby:
Pyro Aris
28-04-2007, 17:13
No tak tak... innych to umiesz poprawiać? Sam byś sie nauczył pisać poprawnie...
Nie mieszkam w polsce od jakiegos czasu ,wiec ani nie mam polskich znakow na klawiaturze ,ani nie ucze sie juz j.polskiego ,wiec niech moje bledy ort. nikogo nie zdziwia.
btw. czemu nuhn nie jest w wri ?
odswierzam
mówicie że szykuje sie ładna wojna bo w jednej gildii jest 27 osób a w drugiej 14?? ludzie ile graliście na elysii?? i tak wszystko skończy się rozpadnięciem gildii walczącej przeciwko szwedom (WRI) albo wykupieniem sie czołowych graczy... taki świat :(
btw, niech jakiś modek zmieni nazwe na Wydarzenia z Elysii albo coś w tym stylu, bo troche już nie pasuje ten nagłówek.
mówicie że szykuje sie ładna wojna bo w jednej gildii jest 27 osób a w drugiej 14?? ludzie ile graliście na elysii?? i tak wszystko skończy się rozpadnięciem gildii walczącej przeciwko szwedom (WRI) albo wykupieniem sie czołowych graczy... taki świat :(
btw, niech jakiś modek zmieni nazwe na Wydarzenia z Elysii albo coś w tym stylu, bo troche już nie pasuje ten nagłówek.
a z kad wiesz ze damy sie wyplacic czolowym lvlom?B)
Hail WRI!
Czemu lubie swe??
Bracia z tibi 7.4 ;)
a z kad wiesz ze damy sie wyplacic czolowym lvlom?B)
nie żebym w was nie wierzył, ale gram na Elysii ponad 2 lata i widziałem co sie działo dotychczas :)
nie żebym w was nie wierzył, ale gram na Elysii ponad 2 lata i widziałem co sie działo dotychczas :)
a ja moge powiedziec ze nie zebym kozaczyl ze jestesmy jacys " innni super lepsi" . Zobaczy sie jak to bedzie. Jednak narazie jest nudno mozna powiedziec tzw . " gra nerwów" :D
pozdro
Ehhh noo póki co to jest zabawa w.....podchody:]
noo ale moze bedzie lepiej troszku...
prawda zawsze tak bylo ze koniec koncow all sie wykupiła u Aroca i lowe's
(w sensie sie u swe ogólnie, bo dawniej rożnie bywało kto z kim wojował:)
lecz mam nadzieje ze nie tym razem
bo naprawde nie widze powodu aby doszlo do czegos takiego:P
GiPO ma znaczna przewage i.....zapł
jesli dobrze pojdzie i nic w nich nie pęknie to wygrają!!!
Freeedoooom
Pyro Aris
29-04-2007, 15:59
podobna sytuacja byla jak Noctum walczylo z Grinders Reloaded :D
Noctum mialo przewage we fragach ,wygrywali wojny ,ale sie wyplacili :D
podobna sytuacja byla jak Noctum walczylo z Grinders Reloaded :D
Noctum mialo przewage we fragach ,wygrywali wojny ,ale sie wyplacili :D
ja kiedys na beryli raz zaplacilem i od tego czasu nauczyłem sie NIE placic :P
Wole niegrac niz zaplacic :P
I tak samo raczej zrobiliby inni z szeregow gipo ( mam na mysli tych z beryli)
a jesli chodzi o temat wojny to jak juz ktos wyzej powiedział narazie jest zabawa w podchody :D . Mi się wydaje ze to bedzie dłuuuuga wojna bo jak widac obydwie gildie dobze sie pilnuja .
pozdro :)
Ej, Nyxe mam takie pytanie a mianowicie zkąd ~yxe wzieli sie na Elysii?? :P widze że macie ładne chary na innych servach, ale jak gram na Elysii tak pierwszy raz zobaczyłek kogoś z was jak dobrze pamietam gdzieś pod koniec zeszłego roku :P
Ej, Nyxe mam takie pytanie a mianowicie zkąd ~yxe wzieli sie na Elysii?? :P widze że macie ładne chary na innych servach, ale jak gram na Elysii tak pierwszy raz zobaczyłek kogoś z was jak dobrze pamietam gdzieś pod koniec zeszłego roku :P
z Berylii oczywiscie :), Berylia Power :P
Noctum sie załamało i popełniło błąd....
Mam nadzieje, że GiPO nie popełni tego samego....i.....Wygrają8o :p
Ale póki co to żadko widać online
zarówno WRI jak i GiPO....
Noom, ta wojna zapowiada sie na bardzo długo
(póki co oczywiscie:P)
pożyjemy zobaczymy,
oby tylko niebo na głowy nam nie spadło;)
Zaufanie,
Braterstwo,
Walka,
Zwycięstwo!
wrogonastawiony
01-05-2007, 11:13
A teraz coś z historii serwera ;p
Kiedyś czytałem tutaj temat o wojnie na elysii, mowiono o jakims najwyzszym EK na serwerze ktory był PA i wlasnie wybuchł bunt (jakichś 4 sorkow go ubiło), gildia tego EK przegrała a on sie ponoć zrookował. Temat juz nieistnieje a ja niepamietam nicku, moze ktos go pamieta ? :)
mówisz o Hihamie Murzynie nazywał Sie Elahrion Avessar i nie z tego powodu sie zrokował
Zapraszam do nowo postalego posta
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=127356
"Czterych zacnych magów"
Rekrul, Neuter, Creghan i Evil Pauler
to raczej pamieta każdy kto wtedy grał na Elysia
4 UE i pozamiatane
Filmik tez był ładny:):):):)
A co do Elacha to tez znowu nie był taki PA
no może czasem, jak wiekszosc hlvl
ale ja sie nie spotkałem i jakos zwykle go lubiałem
noo ale w tedy dobrze ze padł bo ztrapowali Michael Davidoff'a
przy golblin hills
którego niestety później rownież zrookowano;(
"Czterych zacnych magów"
Rekrul, Neuter, Creghan i Evil Pauler
to raczej pamieta każdy kto wtedy grał na Elysia
4 UE i pozamiatane
Filmik tez był ładny:):):):)
A co do Elacha to tez znowu nie był taki PA
no może czasem, jak wiekszosc hlvl
ale ja sie nie spotkałem i jakos zwykle go lubiałem
noo ale w tedy dobrze ze padł bo ztrapowali Michael Davidoff'a
przy golblin hills
którego niestety później rownież zrookowano;(
Elah sie zmienil ja bylem hunted za free i wiesz co musialem placic za to zeby byc wolnym przed dojsciem do wojny 2 sov , 5 demon helmetow , mpa , z 2 x mms i 2 x g-legs heheh zobaczyl wystawke u Aiwen maggus w domku jaki to idiota i myslal ze zaplce
Pyro Aris
02-05-2007, 05:07
dla mojego 37 sorka dla elysii elah kazal placic dh :D
bo podobno do domku byl mu potrzebny
btw. gdzie jest thunder hammer ?
Thunder Hammera ma Kietzel Cregh
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.