zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kupowac PACC?

Senseal
15-09-2004, 13:02
Chce kupic PACC ale moja rodzinka nie jest za bogata :( wiec kupie za pieniadze z Komunii(mam dopiero 9 lat)i chce kupic na najkrotszy okres,ale moze sie mojemu tacie spodoba i dostane na dluzej.
Ale jesli nie bede mial tylko na ten okres to czy mi sie to oplaca?

Ulrek
15-09-2004, 15:08
Wiesz, moim zdaniem to w ogóle nie opłaca się wydawać pieniędzy na tę grę. :]
Wiem że to ci się nie podoba, ale cóż, life is brutal.

Swoją drogą jak na 9 latka twoja wypowiedź brzmi lepiej od niektórych moich :]

globi
15-09-2004, 15:51
To zalezy czy ci sie ta gra podoba i czy bedziesz w nia gral. Jak na 9 lat to nie glupio piszesz w przeciwienstwie do twoich starszych kolegow:P. Pozdro dla Ciebie

Cors Ent
15-09-2004, 16:50
nie wiem jaki tam masz lvl ale ihmo lepiej myknac jakis przyjemny - np 40 czy 50, potem kupic pacc i rozkoszowac sie Tibia :]

do 50 szybko lvle leca a potem to juz sie mozna pobawic na terenach dla pacc - hunty na necro czy hero.

ja juz kupowal pacci. i zawsze na 3 miesieczny. moze bardziej oplaca sie na dluzej ale nie mam 2 stowek zeby tak wyrzucic :)

ogolnie zmienilem serwer i teraz zrobilem jak napiaslem. myknolem szybciutko mojego paladyna na free acount na 45lvl. i dopiero teraz nowy pacc kupilem. (3 miesieczny) i zaczne sie troszke bawic teraz na huncikach hero czy necro. do 60 lvlu jeszcze szybko w miare leci wiec w miesiac mysle ze 60 dobije- m lvl podskoczy. no i zaczne sie wtedy dopiero bawic na tibi naprawde :)

oplaca sie bardziej kupic np 6 czy 9 miesiecy pacc. ale co jesli zrezygnujesz z Tibi? dostaniesz "hunted for live" a na nowy serwer nie bedziesz miec sily i checi? to kaska na pacca wywalona w bloto :(

alternatywa jest kombinowanie i szukanie kogos kto sprzeda za gp ;)
;)

Necron
15-09-2004, 19:18
nie mialem nigdy pacca ;p ale w wakacje sobi kupuje bo narazie mam za duzo dlugow, jesli lubisz tibie to kup sobi pacca i po co pytasz sie innych skoro to twoja dezycja, twoje pieniadze i twoja postac. A skoro twoj tata lubi grac w tibie to masz spoko ojca ;] moj to mowi ze lepiej bym pogral w doom3 skoro mam nowego kompa a nie w jakies gry na pegasusa XD

Berials
15-09-2004, 20:23
alternatywa jest kombinowanie i szukanie kogos kto sprzeda za gp ;)

Taka alternatywa może się skończyć 2 letnim banem, za invalid payment.

Haos Pemon
15-09-2004, 21:06
Jesteś jeszce młody zresztą ja też ;p ale ja na twoim miejscu kupiłbym pacc na 3 miechy. Może sie zdarzyć sytuacja ze cos przeskrobiesz na tibi albo wyniki w szkołe nie bedą zadowalające dla twoich starych i bedziesz zmuszony do sprzedania acc albo szlaban na tibie i pacc sie bedzie marnować a jak masz mały lvl to nie opłaca sie kupować

Haker
16-09-2004, 16:48
Moim zdaniem jak kupowac pacca, to tylko za kase w grze...
Rl szmalu szkoda...

Cors Ent
16-09-2004, 18:30
@Haker zalerzy.
troche smutno by sie gralo na 80lvlu bez pacca.

ale nie warto tez na 15 czy 20 - bo do czego? jak ktos bardzo kaske szczedzi to lepiej najpierw sie ustawic ladnie a potem pacc.

@Berials
dlatego trzeba sie postarac przy takim szukaniu.

Dark Vilej
16-09-2004, 18:47
Masz dopiero 9 lat, niedawno skonczyles komunie. Nie lepiej kupic sobie nowy rower lub zostawic pieniadze w lecie na swoje potrzeby typu lody,chrupki itp.
Nie wydawaj pieniedzy na te gre.

Ashlon
16-09-2004, 18:53
Ja kupilem pacca na 24lvlu...nie pamietam czemu na tak malym. Ale pamietam, ze lvlki dosc szybko polecialy na daramie, oj polecialy ;)

bObO_gUmI
16-09-2004, 19:21
Masz dopiero 9 lat, niedawno skonczyles komunie. Nie lepiej kupic sobie nowy rower lub zostawic pieniadze w lecie na swoje potrzeby typu lody,chrupki itp.
Nie wydawaj pieniedzy na te gre.

Stanowczo popieram Kolege. Jesli tyle co jestes po Komunii Swietej to lepiej zostaw sobie kase na cos innego. Jest duzo celi godnych uwagi. Nie wydawaj pieniedzy na te gre (przynajmniej narazie xD)
Aha zapomnialem dodac ze tez gram na Titanii xD. Jak cos to kontakt to Mental Reaper

Bunik
16-09-2004, 20:19
Moim zdaniem nie oplaca sie kupowac pacca to strata pieniedzy (no chyba ze na wysokim levelu xD [bardzo wysokim]). W twoim wieku to bym sie jeszcze powaznie zastanowil, nie lepiej wydac pieniazki na cos dlugo trwalego na kilka lat a nie na gre trwajaca kilka miesiecy.

No najgorzej to bedzie jak juz wydarz kaske a nie bedzie ci sie chcialo grac lub co gorsza ktos ci zabroni grac :p . :)

Adrameleka
17-09-2004, 17:52
HEH Ja kupuje pacca tylko po to żeby mieć gildie i chodzic po innych miastach.///A PRZY OKAZJI KTO BĘDZIE CHCIAŁ DO GILDII NIECH PISZE\\\
Adrameleka\Isara\ Gildia będzie mieć domek ;)

O i jeszcze to:
Facc od 20lvl
Pacc od 8lvl
Takie levele do mojej gildii.

PISAĆ! :evul: :berserk:

Knight Simon Dark lord
17-09-2004, 18:25
ja mysle ze sie zastanuw jak grasz duzo w tibie to ci sie przyda pozatym jestes mlody i rodzice mogom ci dac za byle co szlaban jak bendziesz chodzil 6pods-1.2 gim to juz mozesz bo wtedy rodzice cie nie mogom zabronic grac na przy klad do puzna )wiem bo to podalem na moim przykladzie) sam sobie nie dlugo kupuje pacc i mi sie przyda bo w tibie gram minimum 5 godzin dziennie ale twuj wybur aha jak ktos chce zemnom zamieszkac w domku na harmonii niech wylozy polowe kwoty za domek

Knight simon dark lord>thais>harmonia