Pokaż pełną wersje : isle of the kings
panowie mam kilka pytanek: czy mozna normalnie potem wrocic z tej wyspy? bo nieraz slyszalem ze trzeba zabulic ogromna sumke za powrot, czy kazdy tyle samo zabuli? czy sa na tej wyspie jakis expowiska ? jak sie tam dostac? prosze o odpowiedzi.
Jeśli nie będziesz dręczył mnichów i ich zwierząt powrót będzie kosztował normalnie (czyli chyba 20gp).
Z isle of kings po ataku (wejściu) na trzecie piętro da się wyjść na kilka sposobów:
1) Zapłacić grzywnę (1k lub 10k w zależności od lvla).
2) Próbować przejścia przez katakumby (po drodze GSy i inne mocne monsty).
3) Zabić się.
4) Teleport bug.
5) Czekać na update (automatycznie zostajesz teleportowany do miasta, w którym jesteś zarejestrowany).
Niestety, wszystkie sposoby z wyjątkiem 1 oznaczają, że jeśli będziesz chciał kiedyś odwiedzić Isle of Kings, będziesz musiał to zrobić przez katakumby, bo rybak, który cię wcześniej przewiózł, odmówi podróży, bo nie zapłaciłeś kary.
od jakiego levela placi sie 1k a od jakiego 10?
Piotr Punisher
30-03-2007, 10:46
a wie ktos gdzie musze zapłacić???
Vanhelsen
30-03-2007, 16:36
Mnichowi na wyspie ;>
Odświerzam temat bo mam problem. Otóz weszłem na to 3 piętro, no i odrazu mnisi nakapowali i musze zapłacić :)
Otóż gdy gadam z tym Costello, mówie mu że chce zapłacic to on mnie wygania (mówi "Be gone!" i koniec rozmowy). Najprawdopodobniej mówie coś źle. Czy ktoś może mi pomóc? :P
PS. mam 50 lvl czyli zapłace tylko tysiaka, tak?
@edit
Juz nieaktualne, zapłaciłem 5k :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.