|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() panowie mam kilka pytanek: czy mozna normalnie potem wrocic z tej wyspy? bo nieraz slyszalem ze trzeba zabulic ogromna sumke za powrot, czy kazdy tyle samo zabuli? czy sa na tej wyspie jakis expowiska ? jak sie tam dostac? prosze o odpowiedzi.
Ostatnio edytowany przez Askaral - 22-02-2007 o 15:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Z isle of kings po ataku (wejściu) na trzecie piętro da się wyjść na kilka sposobów:
1) Zapłacić grzywnę (1k lub 10k w zależności od lvla). 2) Próbować przejścia przez katakumby (po drodze GSy i inne mocne monsty). 3) Zabić się. 4) Teleport bug. 5) Czekać na update (automatycznie zostajesz teleportowany do miasta, w którym jesteś zarejestrowany). Niestety, wszystkie sposoby z wyjątkiem 1 oznaczają, że jeśli będziesz chciał kiedyś odwiedzić Isle of Kings, będziesz musiał to zrobić przez katakumby, bo rybak, który cię wcześniej przewiózł, odmówi podróży, bo nie zapłaciłeś kary. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() od jakiego levela placi sie 1k a od jakiego 10?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Trzebinia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piotroo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flying Pigs
Świat: Pacera
Poziom: 67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() a wie ktos gdzie musze zapłacić???
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mnichowi na wyspie ;>
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Odświerzam temat bo mam problem. Otóz weszłem na to 3 piętro, no i odrazu mnisi nakapowali i musze zapłacić
![]() Otóż gdy gadam z tym Costello, mówie mu że chce zapłacic to on mnie wygania (mówi "Be gone!" i koniec rozmowy). Najprawdopodobniej mówie coś źle. Czy ktoś może mi pomóc? ![]() PS. mam 50 lvl czyli zapłace tylko tysiaka, tak? @edit Juz nieaktualne, zapłaciłem 5k :/ Ostatnio edytowany przez Withord - 09-04-2007 o 11:29. |
![]() |
![]() |