Pokaż pełn± wersje : lady fizanka to nie to samo co lady filizanka
Informacja ta dotyczy tylko Titanii. Ktos Podszywa sie pod cieszaca sie ogolnym szacunkem czarodziejke mieszkajaca w Venore Lady Fizanke. Postac ta nazywa sie mianowicie Lady Filizanka, obraza ludzi i jest klopotliwa, za ew. przykrosci nie odpowieda jednak Lady Fizanka gdyz jest ona rowniez ofiara podlego podszywacza. Licze na wasza wyrozumialosc, wobec Bogu winnej dziewczynie ktora zwyczajnie jest posiadaczem bardzo podobnego nicka. Dzieki i pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow.
Prawdopodobnie nick tego kogos zostanie jutro przez gm'ow zmieniony :d panowie jednak potrafia sie przydac
Komunikat zostal przez nas odebrany...jak oszusta znajdziemy to wnet zabijemy. :] :) hehehe
Dark Vilej
18-09-2004, 09:31
Ale wy macie problemy... raz to zabijemy raz zhuntujemy...
Ja wam cos doradze. Lady fizanka nie ma mozgu by napisac do GM'a lub counsullera by tamtej zmienili nick?
Dark Vilej, problem polega na tym że Gm'y nie ¶piesz± sie ze zmian± nicka temu kolesiowi, zapewniam cie, że zostało to zaraportowane, aczkolwiek nie zaszkodzi podj±ć czynno¶ci przedstawienia tego problemu na forum bo od tego przecież jest. Wbrew pozorom nie jest łatwo pozbyć sie tak uci±żliwej osoby gdyż często nie wychodzi ona nawet z depo. Założyłem ten temat bardziej z szacunku dla innych tibijczyków, którzy mog± zostać oszukani b±dĽ obrażeni, a sugerowanie, że kto¶ nie ma mózgu nie jest chyba na miejscu i wg. mnie ¶wiadczy tylko o twoim "wysokim" poziomie inteligencji.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.