PDA

Pokaż pełną wersje : Super miejsca do polowań!

Monoron
24-10-2003, 20:39
Świetne miejsce na polowanie:
Na rook. Zejdź do podziemi świątyni i wejdź za te drzwi które można wajchą otwierać. Idź cienkim kortarzem aż natrafisz po lewej stronie na murowaną ścianę ( zwykle otwarte).W środku zejdź po jednym z zejść. Na dole idź ciągle w lewo, aż arafisz na kawałe dziwnego, niebieskiego, pulsującego światła. Najdź na nie a przeniesiesz się na drugą stronę.
Idź przed siebie- jest tylko jedna droga. Tam znajdziesz drabinę i cztery wajchy- każda otwiera drzwi. Po otworzeniu jakichś, na dole pojawi się potwór.
Pierwsza od lewej- Bug
druga- wolf
trzecia-troll
czwarta- spider.
Jak pokonasz jednego to idź na góre, zamknij drzwi i otwórz następne.

Tibijczycy!
Napiszcie tu o swoich miejscach polowań!
To na pewno pomoże innym zdobyć doświadczenie!

Monoron
24-10-2003, 20:43
A i jeszcze jedno. Nie wiem gdzie to zgłośić ale moe ktoś inn to zrobi.
Kiedy z poziomu podziemi swiątyni zejdziesz niżej, możesz iść też w prawo. Są takie dziwne niebieskie cosie. Stoi tam zawsze kilku ludzi i mówi że daję życie. KŁAMIĄ! Ja uwieżyem i wszedłem na jeden. To mi zabrało 20 ptk heal. I znowu. A goście mie zablokowali i nie dali wyjść!!!
Tak to zginąłm po raz pierwszy!
Niestety zajęty ratowaniem życia nie zapamiętałem nicków. X(
Uważajcie!!!

Gimlos
24-10-2003, 20:50
no to sie dales wciagnac czlowieku... a to super miejsce nazywa sie czesto sala treningu kupuje sie do niej klucz u obiego rzeczywiscie dosyc dobre do expowania bo rzadko zajete

Matiq
25-10-2003, 07:09
a co do tego miejsca polowań pod świątynią - lepiej kupic klucz za 5gpi bendziesz mial zawsze otwarte :D

Gremlin
26-10-2003, 00:07
Zchodzisz w dol pod sklepem z pochodniami i tam jest od zatrzesienia szczurow, a na koncu bugi i chyba cave rat.

Bigo
26-10-2003, 01:08
Bardzo fajne expowisko jest tez pod sklepiem Ai dee

eldian
26-10-2003, 07:56
mam taki problem:mam problem:w domu mam kompa i tibie :D lecz musze grac na modemie :( :( . wiec przyjezdzam do siosty bo ma stałe locze i mi niby sciognela a tu ;( ;( 8o 8o nie dziala
CO ROBIĆ I SKĄD SCIĄGNOĆ TIBIE

Fakeus
26-10-2003, 15:53
Oryginalnie dodany przez eldian
mam taki problem:mam problem:w domu mam kompa i tibie :D lecz musze grac na modemie :( :( . wiec przyjezdzam do siosty bo ma stałe locze i mi niby sciognela a tu ;( ;( 8o 8o nie dziala
CO ROBIĆ I SKĄD SCIĄGNOĆ TIBIE
stary ty nie do tematu! 8)

MAgiC^
27-10-2003, 15:00
hyhyhy .. na rooku jest jeden FF i EF .... i wy sie wpakowaliscie ... nooby i nic wiecej :D

Alhall
27-10-2003, 18:45
No cóż, zdarza sie, ja też jak zobaczyłęm te pola to sie zastanawiałem co one tam robią, mimo że miej wiecej wiedziałem ich działanie, no ale stwierdziłem, że nie będe ryzykował, zwłaszcza, zę miałem nikłe szanse na to, żeby te FF i PF miałe jednak inne właściwości niż normalnie :).

Matises
27-10-2003, 18:56
Najlepsze to chyba poh albo hellgate bo tam najwiecej expa się trzepie :D

Misq670
27-10-2003, 21:08
Czlowieku po co ty to podajesz przeciez to jest zwykla arena. Nie ma potrzeby tak sie napalac ze cos sie znalazlo, takie doswiadzczenia to sie kumplom z osiedla zaczynajacymi z tibia!!

Linek
27-10-2003, 21:35
Te takie "niebieskie cosie" to są pola energii (złej-nie takiej leczącej).Tam się nie wchodzi! Jak będziecie na mainie to jak będziecie widzieli na sobie takiego "niebieskiego cosia" to znaczy że wam ktoś z HMMa rypnął :P

Mowubi
02-11-2003, 17:31
wam chyba chodzi o sale treningowo.aj boleśnie się przekonałem co tam jest na prawo weszłem w ogien i gówno z 175 hp miałem 95 hp dobrze ze nie w to niebieskie teraz już wiem co to jest aj lepiej tego nie wspominac ;( ;( ;(

Pekaok
04-11-2003, 19:48
Ludzie litosci. Sala treningowa jest beznadziejnym miejsxcem do expowania. Tzn. wszystko jest ok dopóki jest ta jedna osoba. Ale jak przyjdzie 5 i wybiją wszystko a potem stoją i czekają na respawn to przecież śmiech zbiera. Już lepiej iść i zabić Trolle w Troll tower albo spidery 8)

Monoron
08-11-2003, 19:05
Oryginalnie dodany przez Pekaok
Już lepiej iść i zabić Trolle w Troll tower 8)

Może i tak ale to jest temat także dla osób, które mają niski poziom.
A im chyba nie polecasz chodzenia na trolle?

AS
08-11-2003, 19:30
ja expowalem najlepiej na wolf cave ale jak nikogo nie bylo a jak ktos juz przyhodzil glupio bylo

Elvian
09-11-2003, 19:07
To by było na temat rooka:P
W mainie najlepiej na początku expować na rotach, VENORE jest pod tym względem świetna. Jak się już osiągnie 20 lvl to spokojnie można iść do BK cave
(wiem że trzeba klucz kupić, ale on się cholernie opłaca
zwraca się tam w pół godziny :))a tam to już bajka
za jeden pełny respawn się zbiera 1050 expa
czyli 1050 expa na 6min moim zdaniem nieźle

eerion
09-11-2003, 19:19
można dobrze trząść expo w zamku koło AB. Dla słabszych są minosy i wariory, a dla silniejszych zerki, guardy, smok i magowie