Pokaż pełną wersje : Wydarzenia ze świata Antica
no plix no keal me hahaha:D
kurde noooo
wojenka ciekawsza sie zrobila ^^
szkoda ze wypadly checi robienia war statsu ;p
co tam ludzie?:D
LordMateuszek
27-04-2009, 22:37
Panująca na Antice guldia Bey wlasnie zebrała się na Pohu i przygotowuje sie do zrobienia Pits of inferno. Bedzie ciekawie. Na dole pare SS.
http://img232.imageshack.us/gal.php?g=fefefe.jpg
@EDIT@
Z ostatniej chwili...
Przybyli ich wrogowie tzn. guldia Twenty Thieves no i po zabawie.... Bey rozszedl sie do depo badz dał loga w temple...
Pozdro dla calej Antici ;]
bump żyje ktoś tu jeszcze? xD
Bubusiek
24-02-2010, 14:58
ja wchodze raz na ruski rok ale tibia jest głupia i już w nią nie gram :)
Bubusiek
12-03-2010, 16:33
super, ale i tak nie wejde bo polowa co wypisales to pewnie sciema a serwer upadnie raczej predzej niz pozniej
adios
Nevrix007
25-08-2010, 19:56
Zaczynam Grę na tym serwerze i widzę dobre i złe o tym serwerze opinie,chciał bym wiedzieć kogo najwięcej jest na tym serwerze Br czy Pl
Bubusiek
02-09-2010, 14:20
to nie jest serwer gdzie najwiecej osób jest z jednego państwa, jest raczej podobnie najczesciej mozesz spotkać:
br
pl
swe
mexico
spain
egipt
bez znajomości angielskiego bedziesz traktowany jak scierwo (mamy kilka takich przykladów z bardzo wysokim poziomem), do 100 poziomu nikt nie zainteresuje sie tobą więc nie musisz sie bać że cie wciągną w wojne ale później to bardzo mozliwe. Serwerem rządzą szwedzi (teraz chyba to gildia zero respect), polacy mają gówno do powiedzenia i są praktyczne bezsilni (no chyba że sie wkręcają do nich i mają znajomości)
Ogólnie rzecz biorąc, serwer dość trudny do wybicia sie.
swiderasek
14-12-2011, 14:59
Witam serdecznie. Wróciłem. Po 6 latach nieobecnosci. Podrosłęm i mi się zatęskniło gdy przeczytałem ten temat. Podjąłem decyzje. Bede probowal stworzyc gildie na antice kompletnie neutralną stawiajaca sobie za cel dobra zabawe i klimat. Chetnych zapraszam do skontaktowania sie ze mna mailowo
[email protected] mozna tez pw. Dzis zakladam konto wiec prosze sie nie spodziewac kokosów. zaczynamy od zera nie bedzie latwo widzac ilu tam pa i szwedów ale jak mowilem mam w dupie konflikty serverowe jesli bedzie trzeba szwedom sie zaplaci z reszta uwazam ze to najlepszy server do tej operacji ze wzgledu na to iz na Antice istnieje jeszcze podobno dawno zapomniana rzecz: szacunek. Nigdy nie bedziemy probowac wladac serverem bedziemy pomagac i tworzyc klimat. Bedziemy cierpliwi wiec dziekuje mlodym gagatkom ktorzy marza o rozpierdolu. Pozdrawiam.
Kuba.
@swiderasek
mimo ze nie gram na antice, ale jako Polskiego gracza lekko mnie obraziles mowiac ze wolisz zaplacic jakims szweda zeby moc pograc. Nie wiem jak inni ale ja wole stracic wszystko w wojnie niz placic jakims pajacom zeby moc sobie pograc o.O
swiderasek
22-12-2011, 21:38
to tylko gra i ja nie mam cisnienia do bycia najlepszym. Wszystko w granicach rozsadku nie mowie by placic im chore haracze wogole to nie wchodzi w gre ale np jakby byl juz turbo problem bysmy mogli w spokoju zrobic poi poszedlbym na uklad. a jak nie to dopiero za szabelki ;) gdyby gildia byla bardzo zgrana i taka jak ta o ktorej mowimy to nie trzebaby nikomu placic wogole. Ciagle czekam na chetnych. Narazie jest nas doslownie paru w granicach 40lev +-.
Bubusiek
01-01-2012, 22:56
jesli chodzi o poi to uwazaj komu piszesz o nim. Zablokują ci, i sie nie uda :)
Niech ta informacja nie wychodzi spoza grona zaufanych osób :)
Szczerze to lepiej złączcie sie z general levy of saramats, najstarsza polska gildia, i trzyma sie z dala od problemów. Wiekszość już nieaktywna, ale zachowała w sobie pewne wartości które warto doświadczyć, z 10 osob nadal tam gra :)
swiderasek
08-01-2012, 02:55
Dzieki postaram sie podbic do nich z tematem. ;)
PS. Tam ze 2 strony temu jakichś 2 historykow spieralo sie o nazwe i podobienstwa w 2 gildiach ( miedzy husaria i sarmatami ) ku gwoli scislosci ta gildia ma nazwe od polskich sarmatow czyli XvI wiecznej szlachty ktora niby miala pochodzic od tych koczowniczych ludów o ktorych kolega historych wspomnial, a husaria to nie tylko formacja zbrojna ( XVI do XVIII wieku ) bo husarz mial przywileje rowne niemal kasztelanom i wojewodom a sam ksiaze zwracal sie do nich jak do rownych sobie. taki przywilej mieli w ów czas tylko generalowie czy kto tam wtedy byl najwyzej nie pamietam ale smieszne jest to ze wielu z husarzy bylo sarmatami ;p wiec wychodzi kto jeszcze na lekcji historii w liceum nie byl.
pomis123
10-06-2012, 10:17
siema! mi też się łezka w oku zakręciła, bo nie grałem już kilka lat... gra ktoś z rodaków jeszcze na antice?? jak jest ktoś chętny do pogrania to piszcie:
[email protected]
Bubusiek
24-08-2012, 14:04
Ja nie gram ale raz na pół roku loguje zeby sobie pogadac. Choc juz prawie nikt z moich znajomych nie gra.
Jaki miales tam nick ?
damek255
14-03-2015, 00:50
Syro Paw 166 RP residence thais yorgo the titian 225 EK residence thais, uważajcie na nich, obijają niższe levele we dwóch dla EQ i backa, knight należy do nowej gildi.
Server Antica nie wiem jak wy ale jak mnie ubijają we dwójkę o polowe niższe levele, to ja o tym pisze by ich ktoś ubił dorównujący ich levelowi, dodam ze stałem przed depo i regenerowałem manę, i złapałem laga nie zdążyłem nawet się schować bo się wieszała mi tibia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.