zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Edron's shit

Kiperr
19-03-2007, 11:15
30 min na edron ;]

http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20870

Siromic
19-03-2007, 17:52
Pięknie ukazane poniżenie najta przez Cipsoft :)
101 skila a hero zabic nie mozna z melee -.-
Troszke śmieszne to jest ... z tymi exori na behe tez waste jak nie moge B)

Venderer
19-03-2007, 17:56
101 skila a hero zabic nie mozna z melee -.-

105 skilla.....

Kiperr
19-03-2007, 18:46
Byłoby i 110 a i tak wygladałoby to podobnie :> +/- wieksze hity o 30

Mroku
19-03-2007, 18:54
Czy ja jedyny mam kina 69+ ,ktory nie nazeka na hity kina? ;|
Czy tylko ja mam takie szczescie ,ze bije w dragga srednio po 120? ;|
Nie wiem..chyba jestem jedynym ,ktoremu starcza draggi i guardy ;|
no i jedynym ,ktoremu starcza taki knight x.x

Jucha Furora
19-03-2007, 20:12
No i dalej Ty:D
Tez spoko tam u Ciebie na servie ra moj rl Polucha znasz moze?:D

Venderer
19-03-2007, 20:28
Byłoby i 110 a i tak wygladałoby to podobnie :> +/- wieksze hity o 30
Ja to wiem, ale tu właśnie chodzi o to, że nawet mając o 4 więcej od 101 czy o 4 więcej od 105 knight słabo wali :P (o to mi właśnie chodziło)

Zresztą w sumie to nie powinienem się wypowiadać :| nie jestem w temacie knightów...

Stonek
19-03-2007, 22:31
Czy ja jedyny mam kina 69+ ,ktory nie nazeka na hity kina? ;|
Czy tylko ja mam takie szczescie ,ze bije w dragga srednio po 120? ;|
Nie wiem..chyba jestem jedynym ,ktoremu starcza draggi i guardy ;|
no i jedynym ,ktoremu starcza taki knight x.x

120 to duży hit?

Hero Knightem - waste
Warto jest z Hunterami lub Demon Skeletami.

Kiperr
20-03-2007, 03:05
@up
Wow , dzieki za porady ;o

ALE DS'a nie zaciagniesz za sobą na spawn..A wiec exp wolny ;)

@Veneder

Tu nie chodzi o to ze słabo wali..Ale obrona potworkow gra naprawde za duża role, powinien czesciej trafiac.
Druid/sorc walnie sobie morta i wie ze ZAWSZE trafi , a Knight?
Moze i jebne za 300 w draga..ale co z tego skoro Behemota nie rusze?

Maxioris
20-03-2007, 10:06
@up
Wow , dzieki za porady ;o

ALE DS'a nie zaciagniesz za sobą na spawn..A wiec exp wolny ;)

@Veneder

Tu nie chodzi o to ze słabo wali..Ale obrona potworkow gra naprawde za duża role, powinien czesciej trafiac.
Druid/sorc walnie sobie morta i wie ze ZAWSZE trafi , a Knight?
Moze i jebne za 300 w draga..ale co z tego skoro Behemota nie rusze?
Nie praawda, sorc może spudłować z morta, wystarczy że potwor się poruszy :D
No dobra, a teraz bez żartów, to knight na takich skillach powinien bić tyle co w slima. To nie fer? Załużmy że taki 150 kina jak będzie bil w hero po 80, to 150 sorc po 300 z morta.
Cipsoft, is no fair!

Kiperr
20-03-2007, 11:38
@Maxioris
No ta , wiedziałem , ze ktoś sie tego uczepi - jak sie poruszy :P

Ja rozumiem - Knight ma wszystko za free a sorc musi za tego morta "płacić" , ale żeby była taka różnica?

Avalanche
20-03-2007, 16:16
Wg mnie knight może zadawać takie obrażenia jak teraz, ale powinien poprostu częściej zadawać blood hity.

Cashtan
20-03-2007, 16:23
120 to duży hit?
Ale jest za darmo..
A taki sorc musi walnac 120 z visa albo 2 za 11 lub 22 gp !! :o

Actorron
20-03-2007, 16:40
no i co z tego ze walnie visa za 11 gp jak i tak z calego hunta wychodzi na duzy + ;/

Robert Lublin
20-03-2007, 16:51
Huh...Moze to zminią bo poprostu sorka/druta ulepszyli całkiem nie dawno a knighta jeszcze nie bardzo...trzeba poprostu na to poczekać :p
Bo kiedys sorkiem do 50lvl sie expiło na rotach z w hammera a potem mozna było ewentualnie na necro skoczyć dopiero na 100+ szło sie sorkiem na demki i tam sie expiło ale tez wczesniej trzeba było mieć SD :P
No a knight wtedy był najlepsza profesją no i prawie nie do zabicia (bez bota)...
A teraz sorkiem/drutem mozna expić praktycznie wszedzie ...nie dość ze szybciej
to i ciekawiej...
No a co do tego "wbijania sie w potwory knighta" no to przeciesz jakby zrobili tak ze knight wbijał by sie tyle samo w behe co w draga to palek by zjechał juz całkiem bo palkiem na wyższym lvlu ma sie o połowę mniejsze hity niz knightem z sca/sova no ale przynajmniej z wbijaniem sie w potworki niema problemów ^.^
Według mnie to po porstu sorka/druta troche za bardzo uleprzyli bo wcześniej była to trudna profesja do rozwinięcia dużego lvla ale zato najlepsza w PVP a teraz jest w tym i w tym najlepsza -.-

Kiperr
20-03-2007, 19:19
@Avalanche
Też dobra myśl , aczkolwiek wtedy by też palka musieli przyspieszyć , bo czułby sie pokrzywdzony :p

A z Knightem to jest tak , ze ma duzo zycia , na tym levelu co moj juz naprawde niezla magie , porowynwalna do 70 sorca , ale RÓWNOMIERNOŚĆ zadawanych ran jest po prostu tragiczna.
Kto by pomyślał , ze moge trafić za 1 hp w huntera mając 101 sworda..

Palka utrudnili , racja , ale kiedyś trenowanie palkiem było banalne...nie dość , ze skille szybciej rosną niz u knighta , tak i speary nie znikały...Palka ukrucili ale sorce i druidy...?

No i oczywiscie - Gdy Cipsoft zrobi coś co knightowi sie należy inne voc , bedą strasznie oburzone ;]

Venderer
20-03-2007, 19:25

No wiem nie chodzi mi dokładnie o hit w sesnie "słaby hit" tylko, że wyrobiony knight ogólnie gorzej bije od średniego sorca/druta...
Więc przyznaję Ci rację, że to "trochę" nie fair. Ale jak sam na końcu przyznałeś, który sorc przeżyje loga na DLu :P

Kiperr
20-03-2007, 19:28
Ale z drugiej strony ktory voc szybciej odrobi strate po smierci? :>

Venderer
21-03-2007, 14:32
Ale z 3 strony który voc ma większe ryzyko na huntach solo? :>

Kiperr
22-03-2007, 15:43
A kto szybciej expi i ma wiekszy profit? ;]

Frooget
22-03-2007, 17:42
Ładny filmik szkoda tylko że loociwo nie dopisało. Tak, niestety knight nie ma mocy... X(

don~
22-03-2007, 18:23
@offtpic

Odnoscie knightow - to gra ryckiem w dziejszej tibii polega glownie na stawianiu bota. Dobrym przykladem jest Obsidia, gdzie co chwile pojawia sie jakis nieznajomy 100 knight zrobiony w 2 miesiace badz krocej poprzez botting na popularnych po ostatnim updacie zolwiach.

@topic

...a filmik fajny : ]

Upierz
22-03-2007, 19:12
Jeśli chodziło Ci o ukazanie "siły" knighta, to Ci się udało ;]
Zostawmy już temat knight'a.

Marczio
22-03-2007, 19:38
Bo kiedys sorkiem do 50lvl sie expiło na rotach z w hammera a potem mozna było ewentualnie na necro skoczyć dopiero na 100+ szło sie sorkiem na demki i tam sie expiło ale tez wczesniej trzeba było mieć SD :P

widac ze gowno wiesz o sorku sprzed update'ow, na 27 lvlu mogl z powodzeniem siedziec na guardach, ~35 na dragach bez waste, i na tobie, necro, na 50 lvlu (z waste) mogl sobie latac na pohu. Jakbym mial wbijac 50 lvl moim sorkiem na rotach z wh to bym nie gral po prostu, sork byl po prostu profesja dla tych, ktorzy nim potrafili grac a teraz byle frajer wezmie wanda i idzie expic ile chce bo zamiast umiejetnosci licza sie zasieg wanda i srednia zadawanych obrazen, a nooby nawet run nie nosza ze soba "bo bp manasow mam i nikt mnie nie ruszy".

Frooget
22-03-2007, 20:07
widac ze gowno wiesz o sorku sprzed update'ow, na 27 lvlu mogl z powodzeniem siedziec na guardach, ~35 na dragach bez waste, i na tobie, necro, na 50 lvlu (z waste) mogl sobie latac na pohu. Jakbym mial wbijac 50 lvl moim sorkiem na rotach z wh to bym nie gral po prostu, sork byl po prostu profesja dla tych, ktorzy nim potrafili grac a teraz byle frajer wezmie wanda i idzie expic ile chce bo zamiast umiejetnosci licza sie zasieg wanda i srednia zadawanych obrazen, a nooby nawet run nie nosza ze soba "bo bp manasow mam i nikt mnie nie ruszy".

Zgadzam się z Tobą, teraz runy w plecaczkach "frajerów" to rare.

endykoł
22-03-2007, 22:27
ja pogram swoim knightem do tego updateu z wyrownywaniem profesji, jak g.. z tego wyjdzie to poczekam jeszcze na 1-2 male update'y, a jak znowu g.. z tego wyjdzie to pogram kims oprocz knighta;p

exori po 100-300, duzo many
hity po 70-150 na 70+ -75 z gs'a
czeste hity to 'poof'

ogolnie knight to syf, ale w niektorych sytuacjach niezle sie sprawdza
szkoda ze nim solo style to waste:P takie druidki/sorki ew. palki moga bez strat wyjsc np. na vampach na o wiele nizszym lvlu niz knight, a knight jeszcze na tym traci... ciekawe jak wyrownaja knighta.. zmniejsza mane na exori i przywroca exure gran czy zwieksza zapotrzebowanie many na exori vis ;P
palka tez juz troche zje... spearbreaker... knightem to prawie grac sie juz nie da

to byl offtop, teraz topic:
sciagam film dopiero :D

edit: po obejrzeniu moge stwierdzic ze knight to syf ;P zastanawiam sie czy sie oplaca grac dalej 44 knightem...

Robert Lublin
23-03-2007, 16:15

Hoho...taa na guardy na 27lvlu haha
No mogles ich i strzelac w nie z hmm ale czy to sie zwracało to wątpie... :p
No a na dragi i na poha teraz tez mozna isc na 35lvlu...
Mi chodzi o to ze kiedys miałes mniejszy wybór expowisk dla sorka na ktorych sie zwracało...

Mroku
23-03-2007, 16:38
ja pogram swoim knightem do tego updateu z wyrownywaniem profesji, jak g.. z tego wyjdzie to poczekam jeszcze na 1-2 male update'y, a jak znowu g.. z tego wyjdzie to pogram kims oprocz knighta;p

exori po 100-300, duzo many
hity po 70-150 na 70+ -75 z gs'a
czeste hity to 'poof'

ogolnie knight to syf, ale w niektorych sytuacjach niezle sie sprawdza
szkoda ze nim solo style to waste:P takie druidki/sorki ew. palki moga bez strat wyjsc np. na vampach na o wiele nizszym lvlu niz knight, a knight jeszcze na tym traci... ciekawe jak wyrownaja knighta.. zmniejsza mane na exori i przywroca exure gran czy zwieksza zapotrzebowanie many na exori vis ;P
palka tez juz troche zje... spearbreaker... knightem to prawie grac sie juz nie da

to byl offtop, teraz topic:
sciagam film dopiero :D

edit: po obejrzeniu moge stwierdzic ze knight to syf ;P zastanawiam sie czy sie oplaca grac dalej 44 knightem...

Czy tylko mi knight pasuje taki jakim jest? ://

rafalxx
23-03-2007, 17:23
Najt ze skillami kolo 90 nie ma sredniego hita w draga 120 tylko 70 policz se ilosc nietrafionych hitow... A sorc na 15lvl ni walnie 300 z morta i t jeszcze srednio na tym lvlu srednia z morta w hero to jakies 230.

=Pekin=
23-03-2007, 17:41
Pamietam Kiperr kiedys dawales fajne filmy ;]
Jak jeszcze profesje byly w miare wywazone to mogles pokazac knightem rzeczy bardzo dobre etc~
Tera wiesz jaką masz profesje i zabardzo, no nie ma jak ;S
Nie chce robic z posta kto jest lepszy ale prawda jest taka ze czego ty bys nie zrobil to sorc zrobi to szybciej i efektowniej z czarow .. Do tego expi 2/3x szybciej.. :S

T3H_VirUs
23-03-2007, 18:23
Przed vocation balance Cipsoft powinien sobie obejrzec ten film... wg mnie knight jest zenujacy :/ Ale grac trzeba :|

Rutass
24-03-2007, 00:46
Knight sux i tyle.