Pokaż pełną wersje : Propozycja na nowy dział.
Ostatnio bawiłem się na forum, przeglądałem tematy itd. Wszedłem w dział filmy i myślę...Fajnie by było gdyby filmy rec i filmy wmv miały dla siebie osobne działy.
Uważam pomysł za dobry gdyż panowała by większa segregacja i porządek na forum...A co wy o tym sądzicie?
Sebcio :)
21-03-2007, 02:38
Bardzo dobry pomysl!
Głupszego pomysłu nie widziałem...
Skoro jest już dział filmy, to po co nowe działy o tej samej tematyce?
Przecież wmv można dawać także w tym dziale, można tylko zaznaczyć "Nazwa filmu *****" i masz swoją segregację...
Ja rozumiem że niektórzy chcą zabłysnąć świeżym dobrym pomysłem, ale puki co ty błyskasz głupotą.
To może lepiej potagować? [REC]/[WMV]?
Głupszego pomysłu nie widziałem...
Skoro jest już dział filmy, to po co nowe działy o tej samej tematyce?
Przecież wmv można dawać także w tym dziale, można tylko zaznaczyć "Nazwa filmu *****" i masz swoją segregację...
Ja rozumiem że niektórzy chcą zabłysnąć świeżym dobrym pomysłem, ale puki co ty błyskasz głupotą.
Zauważ że filmów wmv jest dwa razy mniej niż filmów rec. I mało komu chcę się szukać filmów wmv wśród gąszczu plików rec. Dodam też że niektórzy ludzie wolą filmy z akcją,muzyka i efektami niż zwykłe fabularne, i na odwrót.
Oczywiście szanuję twoje zdanie bo każdy może sie wypowiedzieć.
Btw sorry że się czepiam ale "Póki" a nie "Puki" ^^
To może lepiej potagować? [REC]/[WMV]?
Myślę że lepiej było by zrobić nowy dział. Ale wiadomo wszystko zależy od tego: Co na to moderatorzy i oczywiście użytkownicy.
Nie zapominajcie o filmikach na youtube.
@2x up
Jeśli im zależy to będą szukać, jeśli im sie nie chce znaczy że są leniwi i nie warci wysiłku.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.