zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Morgana PK ( Kreci 57 MS )

Vidmo
21-03-2007, 10:33
Więc tak żeby nie było potem nie porozumień odpowiadam na wszystkie wasze pytanie teraz :

1 ) Ale noooobski filmik ja zrobiłem lepszy ...

Jak zrobiłeś lepszy to pokaż a potem sie wypowiadaj bo prawdopodobnie go nie oglądałeś

2 ) Key Logger to widac NIE SCIAGAC !!!!!

Jak to jest Key to podaj skan który Ci go wykrył i podaj link do ssa a nie nabijaj sobie posty na forum gdzie nie ma licznika

3 ) Jaki był looot podaj loot na biało plz

Nie podaje lootu jak będziecie chcieli wiedzieć to oglądnijcie ^^

Dobra teraz moja sprawa jest to jeden z najgorszych filmików PK jakich nakręciłem jednakże jest to jedyny co dałem na forum. Film zbytnio się nie udał ponieważ miałem lagi

Link Do filmiku : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20987

Padają 3 osoby powyżej 30 lvl i 40 ...

Scan :

Scanner results
Scan taken on 21 Mar 2007 08:33:49 (GMT)
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing

Pozdrawiam Elt~

yezus1
21-03-2007, 11:21
1 ) Ale noooobski filmik ja zrobiłem lepszy ...
Jak zrobiłeś lepszy to pokażJa zrobiłem lepszy i go tutaj opublikowałem , ten film dotyczył 68 ms pada od noobcharow[Morgana].Pamietasz może kto to był?Tak to właśnie byłes ty (ten char?) bo nie wiem którym jesteś ownerem , pozdro :)

Vidmo
21-03-2007, 11:37
Nie wiem który to był owner wiem ze to nie byłem ja ^^ ponieważ padłem tylko raz przez gildia Sag~~ ale wtedy było ich 10 trudna historia ^^.Wiem że to nie ja padłem. A ty jak mnie wam jesteś Laska of Sorc i jakos ty też nie świecisz pvp patrzac na twoja listę owned ^^

Zwidek
21-03-2007, 12:09
Mając takie lvlki mozna spokojnie zaplować na kogos 50+ lvlka a nie 30 lvle i 46 sorka który pekuje przed dp :s szkoda mi was chłopaczki, jak macie takie filmy nagyrwać to skończcie bo co to za sztuka 57 ms'em zabic 32 druta, ja Ci mgoe zabic takiego lvlka 20stym.

NIE WARTO ŚCIĄGAĆ !
NIE POLECAM !

Vidmo
21-03-2007, 12:17
Zwidek ty za to jesteś najlepszy pozatym nie było nikogo innego mówię że to jest jedno z najgorszych filmików jakich zrobiłem ale widzę że ty tego nie rozumiesz albo nie ściągnąłeś co by w twoim przypadku było normalne ^^ Pozatym twoje pvp też nie zadowala z tego co widziałem jak ładnie padasz :D

Pozatym jak możesz zabić 20 lvlem 30+ to chodź i zabij mnie czekam na innym charze 23 ED żeby było porówno xd

Vacek
21-03-2007, 13:47
Jak można zjechać chara z 71lvl na 57? Gratz.

Lester_back
21-03-2007, 13:55
Mając takie lvlki mozna spokojnie zaplować na kogos 50+ lvlka a nie 30 lvle i 46 sorka który pekuje przed dp :s szkoda mi was chłopaczki, jak macie takie filmy nagyrwać to skończcie bo co to za sztuka 57 ms'em zabic 32 druta, ja Ci mgoe zabic takiego lvlka 20stym.

NIE WARTO ŚCIĄGAĆ !
NIE POLECAM !

Popieram, tylko że trzeba mieć runki :D albo ekipe np. 5 20 noobków spokojnie ubije 50 sorca czy druta, chcecie link :D

Vidmo
21-03-2007, 13:58
Juz mówiłem ze to nie ja zjechałem ^^.Zawsze pekowałem 20 ED itp a że tak wyszło to 57 MS a Zwidka zapraszam na Morgane albo ja na Furore to zobaczymy ^^

Foto_scr
21-03-2007, 14:27
Ten, co nagrywał, wykazał się niezłymi umiejętnościami pvp.
Czekam na więcej chłopaki.
Rupcie wiencej.

H.Lyoud
21-03-2007, 14:32
Nie polecam, nuda

yezus1
21-03-2007, 15:40
A ty jak mnie wam jesteś Laska of Sorc i jakos ty też nie świecisz pvp patrzac na twoja listę owned ^^ "Mnie wam?" :o chyba mniemam ?!
Niestety nie jestem Laska of Sorc jestem zupelnie przypadkowym graczem,ktory wraz z kolegami wykorzystal okazje i zabil kolejnego "high lvl" nooba.

Vidmo
21-03-2007, 16:08
"Mnie wam?" :o chyba mniemam ?!
Niestety nie jestem Laska of Sorc jestem zupelnie przypadkowym graczem,ktory wraz z kolegami wykorzystal okazje i zabil kolejnego "high lvl" nooba.

a no pomyliłem się :P ... A rzeczywiście to był h-level noob bo sam to widziałem jednak ;d .. ale to nie byłem ja :D

Milten The Druid
21-03-2007, 16:21
Hahahahahhahaha Tragedia Gdyby Temu Knightowi Na Poczatku Sie Uhy Nie Skocznyly To Wcale By Nie Padl .... Gz Tych Mort Hurow W Roty... Film Poprostu Zalosny Nie Wiedzialem Ze Moznatak Slabo Grac

Foto_scr
21-03-2007, 16:24
@up
Stary, Nie Zaczynaj Każdego Zdania Z Dużej Litery.
@down
O kurde, ale wtopa.

P.R.O.S.T.O.
21-03-2007, 16:26
@up chyba wyrazu.:P:D

@topic zawsze mogło być gorzej:D

Vidmo
21-03-2007, 16:59
Tak Exevo Mort hur w rotworma bo miałem lagi bezmózgi przygłupie ile razy mogę to powtarzać

Flush
21-03-2007, 18:22

NIE WARTO ŚCIĄGAĆ !
NIE POLECAM !

Ajj Zwidek Zwidek.. Jak ty taki 'pro evul' jestes to dawaj lepszy film.. Sam bijesz 40+ lvle na Furorze.. PA ROX!!

Foto_scr
21-03-2007, 18:27
@up
Nie wiem, czy wiesz, ale w Internecie i w ogóle na forach jest tak, że możesz się podszywać pod kogo chcesz. Ale zazwyczaj sama zainteresowana osoba ma to w głębokim poważaniu.

sir rafski
21-03-2007, 19:13
Jednym słowem : Lipa