Pokaż pełną wersje : Winner Lottery TIcket
NiePrzecietny
22-03-2007, 22:57
Mam Pytanie jest dla mnie bardzo wazne jak np chce od innego gracza kupic Winner lottery ticket to bedzie pisalo "You see lottery ticket" czy np You see win Lottery ticket? 1 odpi prosze zamknac temar
Na wygrywającym losie powinien być dopisek ,że jest on wygrywający to chyba proste?
Na wygrywającym losie powinien być dopisek ,że jest on wygrywający to chyba proste?
Czy aby napewno? Mi się wydaje ze pisze po prostu lotery tricket ale moge sie mylic. Dolanczam takze sie do pytania czy pisze ze los jest wygrany czy nie ?
Venderer
22-03-2007, 23:59
Chyba nawet wygrany los wygląda inaczej od normalnego (zużytego), ma taki czerwony języczek na dole :D
jeśli się myle to poprawcie..
Z tego co pamiętam na zwycięskim bilecie jest odpowiednia informacja, jest ona jednak widoczna tylko wtedy gdy mamy ten bilet tuż przed sobą w innym wypadku (nawet na trade) zobaczymy standardowe "You see a lottery ticket.".
Dlatego tak wielu ludzi prubuje oszukać innych sprzedając blanki więc jeśli kupujesz to kupuj od zaufanych osób.
@down:
Zatem mój błąd, zanim to napisałem przetestowałem to przed dp z jakimś przechodniem :P, ale faktycznie stał kawałeczek odemnie ;)
NiePrzecietny
23-03-2007, 01:55
Dalej nie wiem jezli ziom da trade to bedzie normalnie pisalo You See Lottery ticket czy bedzie np You See Winner lottery ticket (Nie chce tutaj trolli niech 1 osoba powie tak lub nie i temat do zamkniecia a nie takie pierodlenie o szopenie)
FilthyVampire
23-03-2007, 08:23
Nie...
Ale może być tak jak napisał Gremlin
Na trade widac, tylko trzeba stac na polu obok osoby tradujacej (i ta osoba musi miec los w inventory).
slimaczek
23-03-2007, 08:39
Będzie pisać coś w tym stylu "You see a lottery ticket. It seems you won!" gdy jest wygrany, i jak jest przegrany: "You see a lottery ticket. You drew a blank."
Duch Niespokojny
23-03-2007, 08:58
You see a lottery ticket.
It weighs 1.20 oz.
You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron.
Ureticon
23-03-2007, 09:19
Sorry net sie zaciął i 2 razy napisałem
usuńcie ten post
Ureticon
23-03-2007, 09:20
Powiem wam , ja na tym zrobiłem biznes w ciągu 2 dni zarobiłem około 40~50k pisałem sell lottery ticket <win> i jak ktos przyszedł robiłem trade i odsuwałem się kradke żeby nie było widać blank i pisałem tak :
-You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron.
-it is ?
-u buy ?!
i w końcu akceptowali i ja byłem bogatrzy o 7k
potem przez 30 minut słyszałem "report" "noob " " Muth**r Fuc***r
ale na koniec skapłem sie że Calmera jest USA i mam lagi i all przesłałem koledze
You see a lottery ticket.
It weighs 1.20 oz.
You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron.
Będzie tak pisało jak będziesz stał od sprzedającego kratkę obok a jeśli nie, to same you see a lottery ticket.
NiePrzecietny
23-03-2007, 13:49
Będzie tak pisało jak będziesz stał od sprzedającego kratkę obok a jeśli nie, to same you see a lottery ticket.
Ok Dziekuje za odpowiedz o to chodzilo Prosze o zamkniecie tematu
Zanim któryś z moderatorów zamknie ten temat, chcę Was ostrzec przed oszustami.
Chciałem kupić ten ticket, zaoferowałem WoI+5k+BP HMM + BP GFB.
Koleś na trade dał coś co po kliknięciu pokazywało tylko "You see a lotery ticket". Zapytałem się na Helpie czy to jest prawdziwe. Pewna Tutorka, przyszła, oblukała sprawę i powiedziała, że mam kupić. Kupiłem i sprzedawca okazał się oszustem. Tutorka się pomyliła i straciłem 12,5k. Niestety trzeba uważać!
Krzychos_CALMERA
27-03-2007, 12:29
Powiem wam , ja na tym zrobiłem biznes w ciągu 2 dni zarobiłem około 40~50k pisałem sell lottery ticket <win> i jak ktos przyszedł robiłem trade i odsuwałem się kradke żeby nie było widać blank i pisałem tak :
-You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron.
-it is ?
-u buy ?!
i w końcu akceptowali i ja byłem bogatrzy o 7k
potem przez 30 minut słyszałem "report" "noob " " Muth**r Fuc***r
ale na koniec skapłem sie że Calmera jest USA i mam lagi i all przesłałem koledze
a wiesz czemu? bo jestes noobem i paszoł won !
PaktofonikA
27-03-2007, 12:54
Mialem ten sam problem kupujac...Jesli ktos pokazuje ci na trade wygrany lub przegrany kupon i tak widzisz You see a lottery ticket. Wiec warto kupic od jakiegos pewnego lvla i rozsadna sume, ktora nie wyglada na walek.
M@rcin'ek
31-03-2007, 20:12
Gdy stoisz wiecej niz 1 kratke od osoby z którą tradujesz, widzisz tylko napis: You see lottery ticket.
Gdy 1 kratke od osoby z która tradujesz pisze: You see lottery ticket.(i dalej opis czy wygrany czy przegrany).
kelvin19
29-12-2007, 22:38
Gremlin, a co to jest "inventory"
To chyba jasne że win ^.^
Archeologia rox, co nie?
Raport.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.